OPORTUNITATE DE INVESTIȚIE Detalii
V22 Virtutii Park Residence
V22 Virtutii Park Residence
V22 Virtutii Park Residence

V22 Virtutii Park Residence

Șoseaua Virtuții Nr. 22D

Lifestyle
Construcție
În evaluare
Investiție
În evaluare

Stoc V22 Virtutii Park Residence

Stocul dezvoltatorului a fost epuizat complet. Te rugăm completează formularul de contact pentru a-ți trimite oferte la revânzare.

Disponibilitate: LA REVÂNZARE

Stare construcție: finalizare în 2024-T1

Actualizat la: 04 iulie 2023

CONTACT V22 Virtutii Park Residence

Apăsarea butonului ”TRIMITE" implică acceptarea Termenilor și politicilor.

Te va contacta reprezentantul dezvoltatorului în termen de 24 de ore.

Click pe pentru a afișa punctele de interes!

Principalele puncte de interes aproape de V22 Virtutii Park Residence

 • Parc: Parcul Fabricii - Iuliu Maniu în imediata apropiere
 • Stație de metrou: Lujerului la 0 minute de condus
 • Mall: Grant Shopping Center în imediata apropiere
 • Stație de autobuz: Orșova în imediata apropiere
 • Stație de tramvai: Orșova în imediata apropiere
 • Complex sportiv: Carpatic Escaladă & Bouldering în imediata apropiere
 • Piață: Piața Veteranilor în imediata apropiere
 • Școală: Scoala Primara Politehnica în imediata apropiere
 • Grădiniță: Kidsland în imediata apropiere
 • Locuri de muncă: Zona de birouri de la Grozăvești la 5 minute de condus
 • Supermarket: Profi în imediata apropiere
SOLDOUT

Din datele noastre, ansamblul V22 Virtutii Park Residence este vândut complet.
Te rugăm completează formularul de contact pentru a obține oferte de locuințe la revânzare.

Scroll dreapta pentru mai multe imagini!
V22 Virtutii Park Residence V22 Virtutii Park Residence V22 Virtutii Park Residence V22 Virtutii Park Residence V22 Virtutii Park Residence V22 Virtutii Park Residence
OPINIE

Cum am compus recenziile de mai jos

În această secțiune vei găsi o descriere amănunțită a V22 Virtutii Park Residence. Informațiile folosite pentru a compune această descriere au fost colectate atât de pe internet, cât și din teren.

De pe Internet, am folosit în general site-ul ansamblului dar și alte site-uri de anunțuri precum OLX sau Imobiliare.ro. Am încercat să compunem o opinie cât mai obiectivă, motiv pentru care informațiile de pe site-ul oficial al ansamblului au fost verificate cu alte site-uri și forumuri pe cât de mult posibil.

Din teren, datele au fost preluate de către echipele noastre de audit. Acestea vizitează fizic fiecare ansamblu și colectează informații de la fața locului. Atunci când există un conflict între datele din teren și cele prezentate pe site-ul dezvoltatorului, în textele de mai jos vei găsi concluzia din teren.

Autorii opiniilor, sunt persoane cu expertiză în domeniile despre care au scris. Textele sunt moderate pantru a fi mai ușor de înțeles pentru oricine însă esența lor nu este alterată în procesul de editare.

Viața de zi cu zi

Transport
Cumpărături
Familii
Tineri
Persoane cu handicap

V22 Virtuții Park Residence se află într-o zonă cu turnuri de locuințe și birouri, ceea ce îi oferă un aer cosmopolit și modern. Situat pe Șoseaua Virtuții Nr. 22D, în zona Lujerului din Sectorul 6, ansamblul beneficiază de o poziție mediană față de centrul capitalei. Acest lucru îl face ideal pentru cei care lucrează în București și doresc un echilibru între viața profesională și cea personală.

Cartierul Lujerului este unul dintre cele mai efervescente din București. Cu o istorie bogată și o diversitate culturală îmbietoare, aici vei găsi o varietate de magazine, restaurante și cafenele. Și pentru că vorbim despre o zonă cu turnuri, există o densitate mare a populației, ceea ce face cartierul să vibreze de energie. Însă, nu te lăsa păcălit; deși aglomerat, cartierul oferă și numeroase spații verzi pentru relaxare.

Transportul în comun este foarte bine dezvoltat, astfel încât să ajungi rapid în orice colț al orașului. Chiar dacă traficul rutier poate fi aglomerat, mai ales pe Bulevardul Iuliu Maniu, ai la dispoziție numeroase alternative, inclusiv metroul. Faptul că principalul tip de drum este bulevardul face ca deplasarea să fie relativ facilă, chiar și în orele de vârf.

Dar să nu uităm și de partea recreativă. În apropiere se află parcuri, centre comerciale și săli de sport. Asta înseamnă că după o zi de muncă, te poți deconecta fără să parcurgi distanțe mari. Ai totul la îndemână, de la cumpărături la distracție. În plus, cartierul este foarte prietenos cu familiile, având școli și grădinițe bine cotate.

Acum, să revenim la V22 Virtuții Park Residence. Avantajul major al acestui ansamblu este poziționarea. Chiar dacă ești într-o zonă aglomerată, ansamblul îți oferă spații de locuit confortabile și o înaltă calitate a vieții. E soluția perfectă dacă vrei să fii aproape de tot ce înseamnă viața urbană. Este ca un mic sanctuar în mijlocul forfotei, oferindu-ți siguranța investiției, intimitate, liniște și confort.

Transport

V22 Virtutii Park Residence beneficiază de o accesibilitate bună în ceea ce privește transportul public. Dacă ești genul de persoană care preferă metroul, ai la dispoziție stațiile Petrache Poenaru și Lujerului, fiecare la aproximativ 15 minute de mers pe jos. Nu doar metroul este la îndemână, ci și stațiile de autobuz și tramvai Orșova, care sunt în imediata apropiere.

Dacă ești automobilist, trebuie să știi că zona este destul de aglomerată, în special pe Bulevardul Iuliu Maniu, care e cea mai aglomerată arteră în apropiere. Însă, pentru naveta zilnică, ai opțiuni rapide de deplasare către zonele de birouri de la Grozăvești și Casa Presei, fiecare la aproximativ 10-15 minute de condus. Zona centrală a Capitalei este, de asemenea, la doar 15 minute distanță cu mașina.

Referitor la parcări, în V22 Virtutii Park Residence există locuri de parcare, însă acestea trebuie plătite separat. Este un detaliu important dacă plănuiești să îți aduci mașina aici, așa că e bine să iei în calcul acest cost suplimentar.

Despre stațiile de încărcare pentru mașinile electrice, nu am informații specifice dacă există în interiorul ansamblului, însă având în vedere tendința pieței, este probabil să găsești stații de încărcare în apropiere.

În concluzie, V22 Virtutii Park Residence oferă o multitudine de opțiuni pentru naveta zilnică, fie că preferi transportul public sau propriul automobil. Aș acorda un calificativ de 4 din 5 pentru accesibilitatea la transport. Se pierd puncte doar din cauza aglomerației din zonă și a costului suplimentar pentru parcare, dar în rest, locația este excelentă pentru navetă.

Cumpărături

V22 Virtutii Park Residence vine cu un avantaj major pentru cumpărături zilnice: există magazine alimentare chiar în interiorul ansamblului, inclusiv un supermarket. Asta înseamnă că nu vei avea nevoie să ieși din complex pentru a-ți cumpăra produsele esențiale. Este o facilitate ce adaugă un plus de confort și eficiență vieții tale cotidiene.

Dacă ești pasionat de produse bio, Bucureștiul Vest are avantajul de a fi înconjurat de numeroși producători locali. Cumpărând de la ei, te asiguri că produsele sunt fără pesticide și că animalele sunt crescute în condiții optime. În plus, Piața Veteranilor se află la doar 1 km distanță, accesibilă într-un timp foarte scurt cu mașina.

În ceea ce privește magazinele specializate, trebuie să știi că în ansamblu este posibil să găsești brutării, aprozare sau tutungerii. Asta adaugă un strat de comoditate, pentru că ai aproape tot ce ai nevoie pentru un trai confortabil.

Pentru o experiență completă de shopping, ai la dispoziție și mall-uri în apropiere. Plaza România și Grant Shopping Center sunt la doar 10-15 minute de condus, iar Centrul Comercial Orhideea este la o distanță similară. Fiecare oferă o gamă largă de magazine, restaurante și facilități de divertisment.

În concluzie, pentru cumpărături, V22 Virtutii Park Residence este extrem de bine poziționat. Îți oferă acces rapid la o gamă largă de opțiuni, de la produse zilnice la experiențe de shopping premium. Aș acorda un calificativ de 5, pentru că acoperă eficient toate nevoile de cumpărături, fără a fi nevoie să parcurgi distanțe mari.

Familii

V22 Virtutii Park Residence nu are o grădiniță în incintă, dar ai opțiuni accesibile la câteva minute de condus. Kidsland și "Grădinița nr. 217 Fluturașul" sunt doar la 5 minute distanță.

Pentru școlarizare, cele mai apropiate opțiuni sunt Scoala Primara Politehnica și Școala Generală nr. 169, ambele la o distanță de aproximativ 5 minute cu mașina. Absența unei școli în ansamblu este compensată de proximitatea acestor instituții.

În ansamblu există parcuri amenajate, ceea ce facilitează socializarea cu vecinii și creează un mediu prietenos pentru copii. Prezența limitatoarelor de viteză pe străzile principale face zona și mai sigură, prevenind astfel accidentele nedorite. Parcul Fabricii - Iuliu Maniu este, de asemenea, la doar 10 minute de mers pe jos.

Locurile de joacă din V22 Virtutii Park Residence sunt împrejmuite, astfel că micuții nu pot ajunge accidental pe stradă. Asta înseamnă că pot juca liniștiți, în timp ce tu te relaxezi știind că sunt în siguranță.

Dacă ești prea ocupat pentru a găti, ai la dispoziție opțiuni de mâncare livrată, cu restaurante precum Dodo Pizza și Virginia Food la doar 10 minute de mers pe jos. În plus, Plaza România se află la doar 15 minute de condus pentru o experiență culinară variată.

Securitatea este asigurată prin limitatoare de viteză pe străzile principale, îmbunătățind astfel siguranța locatarilor. Întrucât informațiile nu specifică alte măsuri de securitate, nu putem comenta în detaliu despre acest aspect.

În privința siguranței anti-incendiu, contextul nu oferă detalii. Asta poate fi o preocupare pentru familiile interesate de V22 Virtutii Park Residence.

Tot mai multe familii aleg să aibă un animal de companie. Ansamblul este prietenos cu animalele, având în vedere că există parcuri în interiorul complexului. În ceea ce privește îngrijirea animalului, cel mai apropiat cabinet veterinar, Prima Vet, este la doar 1 km distanță.

În concluzie, V22 Virtuții Park Residence oferă un cadru aproape ideal pentru familiile cu copii, datorită facilităților interne și proximității serviciilor esențiale. Cu toate acestea, lipsa unor măsuri clare de securitate și de prevenire a incendiilor îmi dă motive de îngrijorare. Aș acorda un calificativ de 4, pentru că ansamblul răspunde majorității nevoilor unei familii, dar există și aspecte ce necesită îmbunătățiri.

Tineri

V22 Virtuții Park Residence nu dispune de o piscină sau terenuri de sport în cadrul ansamblului, dar să trecem la ce avem. Pentru cei interesați de socializare și relaxare, în zonă se găsesc baruri ca Biliard, Club Texas și Arena Pub, la o plimbare de 15-20 de minute. O cafenea precum Gradina Uverturii este la doar 10 minute de mers pe jos, oferind un loc ideal pentru o întâlnire casual sau pentru muncă remote.

În materie de fitness, nu există o sală de antrenament în cadrul ansamblului, dar ai Gema Fitness și World Class la 15-20 de minute de mers pe jos. Sălile oferă dotări moderne pentru antrenamentele de rezistență și cardio.

Pentru cei pasionați de jogging, Parcul Fabricii - Iuliu Maniu este la doar 10 minute de mers pe jos, oferind un traseu plăcut pentru alergat și relaxare.

Pentru sesiuni de shopping sau o zi petrecută în oraș, Plaza România se află la o distanță de doar 15 minute cu mașina. Acest mall oferă o varietate largă de magazine, restaurante și locuri de divertisment, fiind un punct central pentru activitățile de weekend.

În concluzie, V22 Virtuții Park Residence oferă o gamă decentă de facilități în apropiere pentru tineri, deși ar beneficia de adăugarea unor servicii sportive în cadrul ansamblului. Îi acord un calificativ de 3,5, pentru că, deși nu oferă toate facilitățile pe care un tânăr le-ar dori, rămâne o opțiune solidă datorită locației și accesibilității la diverse puncte de interes.

Persoane cu handicap

În cazul V22 Virtuții Park Residence, informațiile disponibile nu menționează facilități specifice pentru persoanele cu handicap locomotor sau senzorial. Aceasta este o lacună majoră, având în vedere importanța accesibilității în dezvoltările rezidențiale moderne. Lipsa unor facilități precum semnalizare acustică, indicatoare Braille, rampe de acces, căsuțe poștale la înălțime accesibilă sau locuri de parcare speciale limitează foarte mult opțiunile persoanelor cu nevoi speciale.

În ce privește locuințele, din nou, nu sunt disponibile detalii care să indice adaptări pentru persoanele cu handicap, cum ar fi uși mai late de 90 cm sau treceri la nivel cu pardoseala. Aceste omisiuni nu pot fi trecute cu vederea și ar trebui să fie o prioritate în orice proiect rezidențial.

În concluzie, V22 Virtuții Park Residence primește un calificativ de 1 din partea mea, pentru lipsa oricăror facilități care să îmbunătățească viața persoanelor cu handicap. Este dezamăgitor că în această etapă de dezvoltare urbană, astfel de aspecte esențiale sunt încă neglijate.

Concluzie

În concluzie, V22 Virtuții Park Residence se prefigurează ca un ansamblu rezidențial multifuncțional și aproape ideal pentru diverse categorii de locatari, de la familii la tineri profesioniști. Amplasarea sa în zona Lujerului oferă un echilibru perfect între proximitatea față de centrul orașului și accesul la facilități recreaționale și comerciale. Cu toate acestea, există câteva puncte ce necesită îmbunătățiri. Deși securitatea și facilitățile pentru copii sunt bine gândite, lipsesc detaliile privind măsurile anti-incendiu. De asemenea, ansamblul nu oferă facilități sportive proprii, un aspect care ar putea fi important pentru tineri.

Cel mai mare punct de penalizare vine din lipsa unor facilități pentru persoanele cu handicap. Într-o lume modernă, accesibilitatea ar trebui să fie o prioritate, iar această omisiune notabilă scade semnificativ din atractivitatea ansamblului.

Astfel, în pofida multor aspecte pozitive, precum accesul facil la transport, proximitatea față de centre comerciale și facilitățile pentru familiile cu copii, există și aspecte care cer îmbunătățiri. Acord ansamblului un calificativ general de 3,5. Este un loc unde majoritatea ar putea trăi confortabil, dar care are nevoie de îmbunătățiri pentru a deveni cu adevărat adaptat nevoilor tuturor locatarilor.

Construcție

Încă lucrăm la această secțiune a recenziei, te rugăm să revii. Aici vei găsi informații despre:

 • Calitatea și bugetul finisajelor din V22 Virtutii Park Residence;
 • Materiale și tehnologii folosite la instalațiile din V22 Virtutii Park Residence;
 • Structura de rezistență pe care au fost construite clădirile din V22 Virtutii Park Residence;
 • Sisteme de climatizare folosite în V22 Virtutii Park Residence;
 • Garanții oferite de dezvoltatorul V22 Virtutii Park Residence;

Investiție

Încă lucrăm la această secțiune a recenziei, te rugăm să revii. Când va fi gata vei găsi informații despre:

 • Nivelul chiriilor în Lujerului și randamentul estimativ oferit de V22 Virtutii Park Residence;
 • Opțiuni de finanțare oferite de dezvoltatorul V22 Virtutii Park Residence;
 • Analiză comparativă a V22 Virtutii Park Residence față de alte ansambluri din București - Vest.
Alternative

Toate ansamblurile rezidențiale disponibile în zona Lujerului

Ansamblul rezidențial Plaza Residence din Lujerului, București - Vest
Ansamblul rezidențial Plaza Residence din Lujerului, București - Vest

Plaza Residence

Livrare: Necunoscut Strada Sergent Alexandru Cutieru Nr. 25, Lujerului, Sector 6

Prețuri Plaza Residence

Ansamblul rezidențial V22 Virtutii Park Residence din Lujerului, București - Vest
Ansamblul rezidențial V22 Virtutii Park Residence din Lujerului, București - Vest

V22 Virtutii Park Residence

Livrare: 2024-T1 Șoseaua Virtuții Nr. 22D, Lujerului, Sector 6

Prețuri V22 Virtutii Park Residence

 • Studio
  79.695€
 • 2 Camere
  121.695€
 • 3 Camere
  163.625€
 • 4 Camere
  243.831€
Ansamblul rezidențial The Building 70 din Lujerului, București - Vest
Ansamblul rezidențial The Building 70 din Lujerului, București - Vest

The Building 70

Livrare: Necunoscut Strada Sergent Alexandru Cutieru Nr. 32, Lujerului, Sector 6

Prețuri The Building 70

 • 2 Camere
  119.118€
 • 3 Camere
  167.017€
Ansamblul rezidențial Premium Plaza Apartments din Lujerului, București - Vest
Ansamblul rezidențial Premium Plaza Apartments din Lujerului, București - Vest

Premium Plaza Apartments

Livrare: Necunoscut Intrarea Silistraru Nr. 24, Lujerului, Sector 6

Prețuri Premium Plaza Apartments

 • 3 Camere
  162.634€
 • 4 Camere
  260.000€
Ansamblul rezidențial Como Park din Lujerului, București - Vest
Ansamblul rezidențial Como Park din Lujerului, București - Vest

Como Park

Livrare: 2024-T1 Șoseaua Virtuții Nr. 56, Lujerului, Sector 6

Prețuri Como Park

 • Studio
  84.000€
 • 2 Camere
  96.600€
 • 3 Camere
  171.360€