Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Parcului 20
T1R2C176 | BUCSVN
Actualizat la:
2022-08-25 14:45:57

Parcului 20

Strada Parcului, Nr. 20, Expoziției, Sector 1, București - Nord

Ansamblul rezidențial Parcului 20

Locuințe disponibile în Parcului 20

Filtrează după:

Tip locuință
Rază de preț
Suprafața utilă
mp mp
Bucătărie
Living room
Dormitoare
Băi
Balcoane și terase
Holuri
Amortizare plata prin credit
Amortizare plata cash
Filtre
ContactPentru a-ți face o părere corectă despre acest ansamblu, îți recomandăm să programezi o vizită la șantier!

Apăsarea butonului ”TRIMITE SOLICITAREA" implică acceptarea Termenilor și politicilor eDezvoltator.

Ce se intâmplă după ce completezi formularul:

Mesajul va fi trimis direct departamentului de vânzări din cadrul Parcului 20 și vei fi contactat în termen de 24 de ore de reprezentantul dezvoltatorului pentru a stabili o vizionare.

În caz de achiziție, vei cumpăra direct de la dezvoltator, noi nu facem altceva decât să direcționăm clientul către dezvoltator încasând o sumă fixă pentru fiecare client trimis.

Donăm o parte din profitul nostru către cauze sociale, prin programul nostru CSR prin care vizăm să ajutăm ONG-uri care activează în zona București - Ilfov. Află mai multe aici

Date de contact

Studiază
Mai jos vei găsi informații disponibile exclusiv pe eDezvoltator.ro, menite să ajute beneficiarii să compare obiectiv locuințele din piață!
Scroll dreapta pentru mai multe imagini!
Ansamblul rezidențial 169 din BucureștiAnsamblul rezidențial 169 din BucureștiAnsamblul rezidențial 169 din BucureștiAnsamblul rezidențial 169 din BucureștiAnsamblul rezidențial 169 din BucureștiAnsamblul rezidențial 169 din BucureștiAnsamblul rezidențial 169 din București

Parcului 20 Pereți, tavan și uși interioare

Acoperire pereți cu vopsea normală

Pereții locuințelor din Parcului 20 sunt acoperiți cu vopsea lavabilă clasică. Acesta nu este neapărat un dezavantaj, ba chiar permite beneficiarilor să își decoreze casa după bunul plac.

Tavane cu decorațiuni

Tavanele locuințelor din Parcului 20 au fost decorate cu inserții speciale, oferind un plus de eleganță încăperilor. Decorațiunile de acest tip sunt costisitoare și destul de dificil de realizat.

Uși din lemn masiv

În Parcului 20 au fost instalate uși de interior din lemn masiv, un detaliu interesant, care denotă interesul dezvoltatorului pentru calitatea materialelor folosite.

Parcului 20 Gresie, faianță și parchet

În evaluare
Gresie lucioasă

În Parcului 20 s-a montat gresie lucioasă, un material care a pierdut mult din popularitate în ultimii ani pentru că este alunecos și greu de întreținut. În plus se zgârie repede.

Faianță lucioasă

Pereții din băile și bucătăriile din Parcului 20 sunt placați cu gresie clasică, lucioasă.

Nu știm ce parchet s-a montat

Până când nu facem un audit la șantierul Parcului 20 pentru a vedea exact ce tip de parchet a fost montat, nu putem oferi detalii.

Parcului 20 Instalație termică

În evaluare
Nu avem date despre centrala montată

Urmează să aflăm ce tip de centrală termică s-a instalat în Parcului 20, cel mai probabil pe gaz.

Distribuție prin pardoseală

În Parcului 20 s-a ales încălzirea în pardoseală, o soluție prin care agentul termic este distribuit prin conducte de tip PEX-Al, direct sub pardoselile locuinței. Practic, conductele încălzesc pardoseala la aproximativ 25 de grade iar aceasta păstrează o inerție termică de-a lungul timpului, ceea ce reduce semnificativ energia consumată și implicit costurile.

Controlul temperaturii în fiecare camerele

Locuitorii din Parcului 20 vor putea regla temperatura în fiecare cameră datorită terminalelor de control instalate în fiecare încăpere.

Parcului 20 Instalație electrică

În evaluare
Siguranțe cu protecție la curentare

În Parcului 20 s-au folosit siguranțe diferențiale (care previn curentarea), marca Gewiss .

Nu știm dacă circuitele suportă consumatori mari

Liniile speciale pentru consumatorii mari au devenit o necesitate în era electrificării, de aceea e foarte important să aflăm dacă în Parcului 20 s-au folosit astfel de circuite. Revino pentru această informație, singurul mod de a o obține fiind să verificăm la șantier.

Terminale electrice simple

În locuința auditată de noi, din Parcului 20, s-au instalat terminale simple, din plastic . Întrerupătoarele sunt poziționate la înălțimea optimă - aproximativ 120 cm față de sol și sunt normale, fără semnalizare, deci pot fi greu de depistat noaptea.

Parcului 20 Instalație sanitară

În evaluare
Alimentare din rețea

Cu toate că este cea mai fiabilă sursă, alimentarea din rețeaua municipală înseamnă că locuitorii Parcului 20 vor avea la robinet apă preponderent epurată și tratată. Aceasta uneori are gust de clor, de aceea mulți locuitori ai orașelor mari preferă să cumpere apa potabilă îmbuteliată. Acest lucru nu mai este ceva neobișnuit și nu este un dezavantaj, majoritatea populației urbane fiind în situația de a cumpăra apă sau de a purifica apa de la robinet.

Evacuare în rețeaua municipală

Apele menajere din Parcului 20 sunt procesate de rețeaua municipală. Acest scenariu este cel mai bun pentru orice reședință datorită capacității crescute de procesare oferite de rețelele municipale, dar și datorită respectării în acest fel a standardelor ecologice impuse de UE pentru procesarea apelor menajere uzate.

Nu avem informații despre scurgerile din locuințe

După ce vom analiza locuințele din Parcului 20, vom putea determina dacă există sifoane de scurgere în băi, pe holuri și în bucătării.

Parcului 20 Izolația fonică

Pereții dintre locuințe au aproximativ 30cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Pereții care separă locuințele în Parcului 20 sunt construiți din blocuri de cărămidă ceramică, un material bun pentru izolația fonică . Grosimea acestor pereți este de 30cm, ceea ce îi face foarte eficienți ca izolator fonic .

Pereții interiori au aproximativ 13cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Grosimea pereților care compartimentează locuința este importantă pentru cei care vor să doarmă liniștiți în dormitor fără să audă zgomotul televizorului din living. În cazul Parcului 20, pereții interiori au 13cm grosime și au fost construiți din .

Ferestre cu trei foi de sticlă - ”tripan”

Dezvoltatorul Parcului 20 a montat ferestre cu trei straturi de geam sau „tripan” sau „triplex”, cum sunt ele cunoscute popular. Deși din punct de vedere termic diferența dintre două și trei foi de geam nu este atât de mare, din punct de vedere fonic, aceasta este semnificativă și nu veți avea probleme cu zgomotul din exterior nici când fac vecinii petreceri.

Parcului 20 Izolația termică

În evaluare
Pereți exteriori din cărămidă ceramică de 40 cm grosime, din care 10 cm izolație cu polistiren extrudat (EPS)

În Parcului 20, pereții exteriori ai clădirilor sunt realizați din cărămidă ceramică. Aceasta este un material modern, caracterizat printr-o foarte bună rezistent. De asemenea, alveolele caracteristice bucăților de cărămidă ceramică au capacitatea de a conserva temperatura. Deci, un perete realizat din acest material, care este bine izolat la exterior, va avea o bună inerție termică, menținând răcoare vara și cald iarna, ceea ce sporește semnificativ confortul locatarilor.

Pereții exteriori ai clădirilor din Parcului 20 au o grosime de 40 cm, cu tot cu izolație, mai mult decât am întâlnit la alte ansambluri rezidențiale noi.

În ceea ce privește izolația exterioară a pereților, dezvoltatorul Parcului 20 a folosit clasicul polistiren extrudat (EPS), aplicând un strat de 10 cm grosime. O soluție ieftină și destul de eficientă.

Ne lipsesc informații despre izolația termică a acoperișului

Din păcate, nu avem destule informații cât să compunem o părere corectă din punct de vedere tehnic despre izolația acoperișurilor clădirilor din Parcului 20.

Ramele ferestrelor sunt produse de Salamander și au 6 camere interioare

Profilele ferestrelor sunt foarte importante în ceea ce privește izolația termică a unei locuințe. În Parcului 20 s-au folosit profile cu mai mult de 5 camere, adică la un nivel superior celor standard.

Parcului 20 Hidroizolația

În evaluare
Ne lipsesc date privind hidroizolația fundațiilor

Informațiile pe care le avem despre Parcului 20 nu ne permit să compunem o părere relevantă despre cât de bine sunt hidroizolate subsolurile și fundațiile clădirilor, vom reveni odată ce facem auditul la șantier.

Nu știm cum s-au izolat acoperișurile

Din păcate nu putem formula o opinie tehnică despre cât de bine sunt hidroizolate acoperișurile și plafoanele din Parcului 20, vom completa aceste informații doar după vizita la șantier.

Nu știm cât de bine sunt hidroizolate terasele

Momentan nu putem compune o opinie despre cât de bine sunt izolate terasele clădirilor din Parcului 20, vom reveni asupra acestei secțiuni după vizita la șantier.

Structură pe cadre din beton armat

Structura bazată pe cadre de beton este des utilizată în cazul clădirilor înalte, cum sunt cele din Parcului 20. Este un sistem constructiv des folosit în toată lumea care prezintă numeroase avantaje în ceea ce privește rezistența la seisme și eficiența în construcție.

Rezistență foarte bună la seisme însă pot apărea avarii

Acest sistem constructiv este folosit de toate clădirile construite după 1977. Mai mult decât atât, el a fost suplimentat cu măsuri de siguranță foarte dure pentru a preveni orice catastrofă. Clădirile din Parcului 20 sunt construite pe cadre de beton și se supun acestor reglementări, deci probabilitatea ca aceste clădiri să cedeze în cazul unui seism este destul de scăzută.

Rezistență garantată în timp, decenii bune, chiar secole

În ziua de azi găsim numeroase clădiri construite în evul mediu care încă rezistă testului timpului. Majoritatea acestora sunt construite într-una dintre variantele sistemului „pe cadre”. Fie că s-au folosit forme rotunde, precum arcadele, fie că s-au folosit forme perpendiculare precum grinzile din zilele noastre, clădirile construite în acest sistem, la fel ca cele din Parcului 20, vor trece cu brio testul timpului și vor rămâne în picioare atât cât va dori omul.

Parcului 20:Cumpărături

Cele mai apropiate magazine sunt în afara ansamblului

Din păcate, cele mai apropiate magazine de unde îți poți face cumpărăturile sunt în afara Parcului 20, deci dacă ai uitat ceva, vei fi nevoit să ieși din ansamblu.

Piața agroalimentară e în zonă!

În zona în care se află Parcului 20 vei găsi o piață agroalimentară în care fermierii își vând produsele. De aici poți cumpăra fructe, legume, lactate și ouă proaspete, aduse direct de la fermele din jurul capitalei.

Nu ai nicio galerie comercială în apropiere

Locuind în Parcului 20, nu vei găsi niciun fel de centru comercial în apropiere, deci va trebui să apelezi la cele din capitală.

Parcului 20:Educație

Găsești școala la câteva minute de Parcului 20!

Precum în multe alte cazuri, în interiorul Parcului 20 nu vei găsi o școală însă ai numeroase opțiuni dintre care poți alege, în apropiere.

Găsești o grădiniță în apropiere de Parcului 20

Deși nu există grădiniță chiar în Parcului 20, vei găsi multe opțiuni în apropiere. Faptul că nu există o grădiniță chiar în ansamblu nu este neapărat un dezavantaj, acest scenariu fiind întâlnit la foarte multe ansambluri de la noi din țară.

Poți găsi un after-school aproape de casă!

Deși nu se regăsesc în imediata apropiere a locuinței, ai opțiuni pentru ocuparea timpului celui mic și în apropiere de Parcului 20, unde vei găsi atât o școală de arte, cât și un after-school.

Parcului 20:Recreere

În evaluare
Te poți plimba cu cel mic în parcul din ansamblu!

Este necesar pentru starea generală de sănătate să petreci timp în natură, indiferent de vârstă, dar mai ales pentru cei mici. În Parcului 20 ai o gamă foarte bogată de opțiuni. Te vei putea plimba atât prin parcul din ansamblul, cât și prin parcurile din jurul complexului rezidențial, iar cei mici au la dispoziție locuri de joacă special amenajate pentru ei.

Găsești un loc de joacă amenajat chiar lângă casă!

Dacă ai un copil activ, care s-ar juca toată ziua, atunci ai noroc deoarece, locuind în Parcului 20 vei avea cel puțin un loc de joacă în imediata apropiere a casei. Dacă acesta nu este de ajuns, găsești și alte locuri de joacă în jurul ansamblului.

Nu știm dacă se organizează activități cu copiii

Din ce date avem, nu există activități organizate constant de comunitatea din Parcului 20 care să implice și copiii.

Parcului 20:Siguranță

Accesul în ansamblu este restricționat

În Parcului 20 te simți în siguranță deoarece nu oricine poate intra în acest complex rezidențial. Accesul se face doar pe bază de invitație sau cartelă de acces, deci nu pot intra decât persoane cunoscute, rezidenți sau musafirii acestora.

Se poate circula în viteză

Având în vedere că în Parcului 20 nu au fost instalate încă limitatoare de viteză, mașinile pot circula după cum vor, iar acest aspect este periculos dacă un copil ar ajunge în stradă.

Locuri de joacă împrejmuite

Zonele de joacă de lângă sau din interiorul Parcului 20 sunt împrejmuite și sunt plasate departe de străzi, pentru ca cei mici să fie în deplină siguranță, iar joacă să se desfășoare fără incidente

Parcului 20:Curățenie

Spațiile verzi sunt foarte bine întreținute

Plimbându-te la pas prin Parcului 20 este imposibil să nu observi cât de bine sunt întreținute spațiile verzi. Iarba este tunsă, iar florile arată superb vara. Copilul tău se va juca într-un mediu sănătos și bine îngrijit.

Nu știm dacă există coșuri de gunoi

Nu am observat coșurile de gunoi în spațiile publice, e posibil să nu fi fost montate încă.

Nu ne-am putut da seama de igiena trotuarelor

Nu am putut deduce starea trotuarelor, va trebui să revenim pentru a oferi această informație.

Parcului 20:Transport public

Găsești o stație de metrou pentru M4 în apropiere

Dacă mergi des cu metroul, este bine să știi că ansamblul Parcului 20 este destul de aproape de o stație de metrou legată la linia/liniile M4.

Ajungi rapid la o stație STB

Locuind în Parcului 20, vei găsi în apropiere cel puțin o stație STB pe la care trec liniile de autobuz 105,261,304,330,R441,R446,R448,R477. Pe lângă autobuz, poți lua și tramvaiul pe linia/liniile 3,41.

Zonă liniștită și bine conectată

Parcului 20 se află într-o zonă liniștită, relativ departe de centru însă cu acces la majoritatea facilităților pe care le oferă capitala.

Parcului 20:Socializare

În evaluare
Nu am aflat dacă vei avea acces la piscină

Încă nu am obținut un răspuns de la reprezentanții Parcului 20 privind accesul locuitorilor la piscină.

Găsești localuri unde să poți ieși cu prietenii

Dacă îți place să ieși la o cafea sau la masă cu prietenii, vei găsi rapid un local chiar în interiorul Parcului 20.

Mall-ul este destul de departe

Dacă locuiești în Parcului 20 va trebui să conduci minim 15 minute până la cel mai apropiat mall.

Parcului 20:Sport

Nu ai sală de fitness în ansamblu

Cea mai apropiată sală de forță este în afara ansamblului, deci va trebui să ieși din Parcului 20 pentru a ajunge la ea.

Pentru a face jogging va trebui să ieși din ansamblu

Cei care obișnuiesc să facă ieșiri scurte de jogging vor trebui să caute un parc în apropiere, deoarece în Parcului 20 nu se poate alerga.

Ai un parc mare în imediata apropiere

Cei care locuiesc în Parcului 20 vor găsi un parc mare foarte aproape de ansamblu. Aici se pot face ture lungi de jogging sau chiar yoga pe timp de vară.

Parcului 20:Persoane cu dizabilități fizice

În evaluare
Există rampe de acces

În Parcului 20, clădirile au rampe de access pentru cei care sunt blocați în scaunul cu rotile, iar aceștia pot intra ușor în toate clădirile.

Nu știm dacă există locuri de parcare rezervate

Încă nu putem stabili dacă există locuri de parcare rezervate pentru persoanele cu dizabilități în Parcului 20.

Uși la nivel cu podeaua

Majoritatea ușilor din spațiile publice și cele private din Parcului 20 sunt la nivel cu podeaua, astfel facilitând semnificativ deplasarea cu scaunul cu rotile.

Parcului 20:Persoane cu dizabilități senzoriale

În evaluare
Nu știm dacă ascensoarele beneficiază de instrucțiuni acustice

Nu este clar dacă ascensoarele din Parcului 20 sunt dotate cu sisteme fonice de instructaj.

Nu știm dacă lifturile au butoane cu Braille

Nu avem informații de la Parcului 20 privind butoanele ascensoarelor.

Trecerile de pietoni sunt semnalizate fonic

Parcului 20 este un loc foarte sigur pentru persoanele care au probleme de vedere deoarece trecerile de pietoni importante sunt semnalizate acustic.

Stații de încărcare EV lângă Parcului 20

În evaluare
Nu există stație de încărcare în ansamblu
Stații de încărcare în apropiere

În drumul tău spre casă vei întâlni următoarele stații de încărcare:

Brand Distanță Locuri 100-150kWh Locuri 50-100kWh Locuri 30-50kWh Locuri 5-30kWh
Renovatio e-charge la 1 km - - - 1 locuri
Unicredit la 2 km - - - 1 locuri
EV-MAG la 6 km - - - 2 locuri

Stații de încărcare EV private

În evaluare
Nu este clar dacă există branșament la curent trifazic

Nu știm dacă vilele din Parcului 20 sunt racordate la curent trifazic, te rugăm să revii pentru a găsi această informație.

Nu avem date despre circuitele din acest ansamblu

Nu putem spune clar dacă circuitele vilelor din Parcului 20 au o linie dedicată pentru consumatorii mari.

Nu știm dacă există locuri de parcare în curți

Car-port-ul permite încărcarea mașinii în propria curte. Nu știm clar dacă vilele din Parcului 20 au car-port sau orice altă formă de parcare interioară.

Parcului 20:Tratamente și hrană

Ai un pet-shop foarte aproape

Animalul tău nu va rămâne niciodată fără mâncare dacă locuiești în Parcului 20 pentru că ai un pet-shop la doar câteva minute de casa ta.

Veterinarul este chiar lângă casă

Dacă animalul tău necesită tratament medical constant, află că foarte aproape de Parcului 20 există un cabinet veterinar la care poți apela.

Cabinetul veterinar oferă și servicii de cosmetică pentru animale

Este normal să ai grijă de aspectul animalului tău de companie, iar pentru asta ai nevoie de servicii specializate. Este bine să știi că la cabinetul veterinar din Parcului 20 ai, în ofertă, cosmetică canină.

Parcului 20:Plimbare

Nu vei putea plimba câinele decât pe stradă

Nu există nicio pădure sau câmpie în apropiere

Dacă ai un câine activ, care are nevoie să alerge liber zilnic, atunci Parcului 20 nu este cea mai bună opțiune pentru tine întrucât nu are aproape nicio pădure sau poiană, unde câinele să poată fi lăsat liber, fără să creeze probleme.

Există chiar și un lac în apropiere, cu malurile amenajate!

Cei care au câini știu cât de mult se bucură acesta când se poate bălăci în voie. De aceea, locuind în Parcului 20, în zilele calde de vară vei putea merge pe malul lacul amenajat, situat în apropierea ansamblului pentru a-ți lăsa câinele să se scalde. Ai totuși grijă să nu îl lași liber în zonele de plajă sau ponton.

44,478773375752 26,053612053329

Harta Parcului 20

Click pe buton pentru a vedea unde se află Parcului 20

Despre Expoziției

Zona Expoziției este o zonă extrem de importantă a Bucureștiului, în care se găsesc câteva clădiri reprezentative, cum ar fi Romexpo sau Universitatea de Științe Agronomice. Desfășurată în jurul Bulevardului Expoziției, este o zonă formată dintr-o parte rezidențială și o parte formată din clădiri de birouri, spații expoziționale, diverse instituții și un campus universitar.

Pentru cei care locuiesc aici, atât studenți, cât și cei care locuiesc la casă, există linii de transport în comun care le oferă acces rapid către zona centrală a orașului, precum și clinici medicale, magazine și alte utilități.

Viața de zi cu zi în Expoziției

Cei care locuiesc în zona Expoziției au acces rapid către toate utilitățile de care au nevoie în fiecare zi: centre pentru evenimente, magazine, restaurante, cafenele, etc.

Magazine în Expoziției
 • Mega Image
 • Complex Comercial Flora
 • Kaufland
Învățământ în Expoziției
 • Facultatea de Management SNSPA
 • Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară
 • Universitatea Româno-Americană
Recreere în Expoziției
 • Parcul Regele Mihai I
 • Muzeul Satului Dimitrie Gusti
 • Parcul Bordei
Transport public în Expoziției
 • Stația de metrou 1 Mai
 • Liniile de tramvai 3, 41
 • Liniile de autobuz 105, 261, 304, 330, R441, R446, R448, R477

Rata criminalității în Expoziției

Administrativ, Expoziției, face parte din zona de acoperire a Sector 1 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 159 de infracțiuni, sub media de 178 de infracțiuni constatate în celelalte sectoare, ceea ce face din Expoziției o zonă care poate fi considerată sigură pentru tine și familia ta.

Rata criminalității în Sector 1
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Expoziției

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în Parcului 20, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Expoziției. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Expoziției. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Fiind amplasat într-o zonă în care predomină casele, traficul din jurul Parcului 20 nu se aglomerează niciodată cât să genereze întârzieri însă rămâne destul de încărcat indiferent de oră.

Pentru un mediu mai curat și mai sănătos pentru toți, cel mai bine este să folosești, pentru deplasări, metroul. Locuitorii din Parcului 20 au acces la o stație de metrou chiar lângă casă pentru linia/liniile M4.

Deși nu scapi în totalitate de problemele din trafic, STB-ul este o alternativă mai bună decât mașina personală. Aproape de Parcului 20 există cel puțin o stație de autobuz cu acces la linia/liniile 105,261,304,330,R441,R446,R448,R477 . De asemenea, cei care preferă tramvaiul, pot ajunge repede la cel puțin o stație pentru linia/liniile 3,41.

Cei care au copii mici vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată grădiniță, care se află la câteva minute de condus de Parcului 20, ceea ce va aglomera traficul. Având în vedere că nu există niciun supermarket în ansamblu, cei care vor avea nevoie de cumpărături vor fi nevoiți să ia mașina pentru a ajunge la cel mai apropiat magazin, ceea ce va duce la aglomerarea traficului.

Cu toate că infrastructura din zonă este preponderent formată din străzi mari și late, traficul din zona Parcului 20 se menține moderat la orele de vârf. Dacă se poate, evită Calea Grivitei, în special dimineața și după-amiaza.

Amplasarea în zona mediană a capitalei, face Parcului 20 un ansamblu bun pentru familii și persoanele care nu sunt nevoie să ajungă des în zona centrală ci preferă un cartier mai liniștit. Conexiunea cu metroul se face în mod direct, existând o stație de metrou pentru linia/liniile M4 în apropierea ansamblului. În ceea ce privește autobuzul, există o stație STB foarte aproape de Parcului 20, la care ajung liniile 105,261,304,330,R441,R446,R448,R477. Nu în ultimul rând, cei care vor locui în Parcului 20 vor avea acces și la liniile de tramvai 3,41, existând cel puțin o stație în cartier.

Fiind poziționat în zona de nord a capitalei, Parcului 20 beneficiază de acces ușor către aeroportul Henri Coandă (OTP).

Cartierul Expoziției face parte din sectorul 1 și este poziționat în zona de nord a capitalei. Față de celelalte cartiere din zone aflate în nordul Bucureștiului, chiriile din cartierul Expoziției tind să fie cu aproximativ 3procente mai mici pentru garsoniere sau apartamente și cu 1procente mai mari pentru case.

Valorile medii ale chiriilor din cartierul Expoziției, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 470 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu două camere: 720 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu trei camere: 1130 Euro pe lună, cu 2 procente mai mari decât media zonei; apartamente cu patru camere: 1250 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; vile duplex: 2000 Euro pe lună, cu 2 procente mai mari decât media zonei; vile individuale: 2500 Euro pe lună, cu 2 procente mai mari decât media zonei.

Actualizăm datele din această secțiune iar în scurt timp, aici vei găsi inclusiv informații istorice despre tendințele prețurilor imobiliarelor din Expoziției sub forma unui grafic similar cu cel de mai jos. Acest grafic se va actualiza zilnic pentru ca informațiile oferite să fie cât mai relevante. Graficul va ilustra evoluția prețurilor în Expoziției atât pentru vânzări, cât și pentru închirieri și va putea fi segmentat în funcție de tipul de imobil dorit.

Tendința prețurilor la imobiliare în Expoziției
Imagine demonstrativă care ilustrează cum vor fi prezentate tendințele prețurilor din imobiliare

Preț normal în comparație cu media din București - Nord

Prețurile apartamentelor din Parcului 20 se mențin normale, raportate la media zonei. Astfel, un apartament cu două camere începe de la 105699€ în condițiile în care acestui tip de locuință în București - Nord este de 110850€.

Prețurile din această zonă cresc în mod susținut

Fiind amplasat în nordul capitalei, o zonă din ce în ce mai râvnită de corporatiști, în special cei de nivel senior, Parcului 20 se bucură de o creștere constantă a prețului, creștere care adesea depășește media orașului.

Moderat

Ca și notorietate în piață, Parcului 20 nu este un brand extrem de popular, el fiind căutat pe Google de puține ori în comparație cu alte ansambluri, de aceea nu putem spune că investiția într-o locuință pentru revânzare este momentan oportună în acest ansamblu, cel puțin nu din perspectiva popularității în piață.

Rată de capitalizare de 6.47% pentru un apartament cu două camere

Dacă cumperi un apartament cu două camere în Parcului 20, vei putea încasa o chirie de aproximativ 720 EUR pe lună și vei plăti minim 105699 EUR pe apartament, ceea ce înseamnă că va trebui să ții apartamentul închiriat non-stop timp de 11 ani pentru a-ți recupera investiția. În mod realist, vei încasa în medie 8553 EUR pe an și vei plăti cam 350 EUR pe reparații și alte costuri. Statul va lua și el 1368 EUR, ceea ce va duce la un randament net de aproximativ 6% pe an.

Clientelă fluctuantă: tineri

Acest ansamblu se pretează în special tinerilor, de aceea cei care investesc în Parcului 20 se pot aștepta la chiriași instabili, care își schimbă frecvent domiciliul sau, în cazuri foarte grave, ajung chiar să deterioreze mobilierul.

Recomandăm 2 camere sau studio pentru investiție, dacă există

Parcului 20 va atrăgea un public mixt, format atât din tineri, cât și din persoane care caută unități relativ ușor de întreținut, de aceea recomandăm investitorilor să se orienteze pe apartamentele cu două camere sau studio-uri dacă există în oferta dezvoltatorului. În cazul în care ansamblul are disponibile doar case, atunci vilele de tip duplex s-ar putea să fie mai potrivite datorită prețului care tine să fie mai mic decât la cele individuale.

Rate direct la dezvoltator

Dezvoltatorul Parcului 20 oferă beneficiarilor un sistem de rate cu plata direct la dezvoltator, ceea ce facilitează achiziția fără a fi nevoie de credit bancar. Mai multe informații poți obține la biroul de vânzări.

Reduceri la plata cash

Cei care pot plăti cash vor primi de la dezvoltatorul Parcului 20 un discount negociabil. Această facilitate este ideală pentru investitorii cu rezerve mari deoarece aceștia vor obține reduceri considerabile față de prețul de listă.

Nu știm dacă se poate plăti în criptomonede

Încă nu am aflat dacă este posibilă plata direct în criptomonede pentru locuințele din Parcului 20.

Cât costă o locuință în Parcului 20?

Din datele noastre, prețurile din Parcului 20 încep de la 105699€, pentru apartamentele cu două camere.

Unde se află Parcului 20 și cum se poate ajunge?

Ansamblul rezidențial Parcului 20 este situat în cartierul Expoziției din nordul capitalei. Poți ajunge ușor la Parcului 20 folosind metrou M4. Există o stație de metrou destul de aproape de ansamblu și numeroase stații de autobuz.

Cum este traficul din zona Parcului 20?

Locuind în Parcului 20 nu vei sta în trafic nici măcar la orele de vârf, acesta fiind relativ liber tot timpul. Pentru a evita orice neplăceri, evită Calea Grivitei.

Ce facilități oferă Parcului 20 locuitorilor săi?

Locuitorii din Parcului 20 au acces la următoarele facilități: școală publică (în apropiere), școală privată (în apropiere), grădiniță (în apropiere), supermarket (în apropiere), parcuri (în ansamblu), mall (în apropiere).

Descoperă
Vezi ce alte opțiuni ai răsfoind catalogul nostru - cel mai mare site de locuințe noi din România