Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Dristor Residential 5

Locuințe și prețuri Dristor Residential 5

Pe pagina fiecărui model vei găsi tur virtual, părerile experților, randamentul de investiție și multe alte informații necesare pentru o alegere inteligentă. Scroll dreapta pentru a vedea toate modelele!

Ne pare rău dar acestă categorie este goală, click pe butonul de mai jos pentru a continua:

Locuințe disponibile

Vizitează Dristor Residential 5

Comision 0%

Nu vei plăti niciun comision dacă soliciți o vizionare prin eDezvoltator

Direct Dezvoltator

Dacă alegi să cumperi, tranzacția se va face direct cu dezvoltatorul, fără intermediari

Susții o Cauză

Fiecare solicitare duce către o donație către una dintre cauzele sociale partenere

Solicitarea se trimite către departamentul nostru de consultanță, pentru a vizita Dristor Residential 5 împreună cu un expert eDezvoltator. Acest serviciu este gratuit pentru beneficiar. Eventuala tranzacție se va încheia direct cu dezvoltatorul.

Date agregate de pe Internet!

Secțiunile următoare au fost compuse folosind date publice găsite pe site-ul dezvoltatorului sau pe alte portaluri imobiliare și nu reflectă în mod obligatoriu realitatea!

Îți recomandăm să vizitezi Dristor Residential 5 alături de un consultant eDezvoltator pentru a-ți face o idee cât mai clară:

Vizitează Dristor Residential 5

Serviciul de consultanță este gratuit.

Dacă reprezinți ansamblul Dristor Residential 5, te rugăm să ne contactezi la adresa [email protected]. Vom programa un audit la șantier, în care experții noștri vor evalua calitatea lucrărilor și a materialelor folosite. De asemenea, tot în cadrul auditului, vom colecta informațiile lipsă despre facilitățile ansamblului.

Harta Dristor Residential 5

Dristor Residential 5 Lifestyle

Hiper-market în apropiere
Mall în apropiere
Sală fitness în apropiere

Distincții Lifestyle eDezvoltator câștigate de Dristor Residential 5

Argint Familii cu copii

Potrivit pentru familia ta

Dristor Residential 5 este un locul ideal pentru a-ți întemeia o familie. Dar, cum nicăieri nu este totul absolut perfect, are și unele minusuri pe care le poți afla din cele de mai jos.

Detalii
Aur Tineri

Tinerețe fără bătrânețe

Tinerii care locuiesc în Dristor Residential 5 au în acest ansamblu tot ce au nevoie, de la piscine, plajă privată, terenuri de sport și săli de fitness.

Detalii
Neevaluat Persoane cu dizabilități

În evaluare

Revino ca să aflii cât de accesibil este Dristor Residential 5!

Detalii
Bronz Mașini electrice

Cu un picior în viitor

Dristor Residential 5 este slab pregătit pentru electrificarea transportului însă dezvoltatorul pare că face pași în această direcție.

Detalii
Aur Animale de companie

Dăm din coadă de fericire!

Parcurile, zonele special amenajate și aleile din Dristor Residential 5 sunt ideale pentru cei care au câini mari, care au nevoie de mișcare în fiecare zi.

Detalii

Părerea noastră despre viața de zi cu zi în Dristor Residential 5

Această secțiune este actualizată periodic. Poți vedea cum arată ziua unui locuitor al ansamblului rezidențial și cum evoluează în timp, în funcție de dezvoltarea și modernizarea zonei în care este construit Dristor Residential 5. Vei afla unde îți poți duce copiii la școală sau grădiniță, unde poți face cumpărăturile de zi cu zi și cu ce mijloace de transport public te poți deplasa, dar și multe altele. Vezi detaliile actuale ale acestui ansamblu rezidențial, în cele de mai jos.

Facilități Dristor Residential 5 Familii cu copii

Școală în apropiere
Grădiniță în apropiere
After-school în apropiere

Dristor Residential 5:Cumpărături

Cele mai apropiate magazine sunt în afara ansamblului

Din păcate, cele mai apropiate magazine de unde îți poți face cumpărăturile sunt în afara Dristor Residential 5, deci dacă ai uitat ceva, vei fi nevoit să ieși din ansamblu.

Piața agroalimentară e în zonă!

În zona în care se află Dristor Residential 5 vei găsi o piață agroalimentară în care fermierii își vând produsele. De aici poți cumpăra fructe, legume, lactate și ouă proaspete, aduse direct de la fermele din jurul capitalei.

Ai un mall foarte aproape

Din ce date avem până acum, nu știm cu siguranță dacă există o galerie comercială aproape de Dristor Residential 5.

Dristor Residential 5:Educație

Găsești școala la câteva minute de Dristor Residential 5!

Precum în multe alte cazuri, în interiorul Dristor Residential 5 nu vei găsi o școală însă ai numeroase opțiuni dintre care poți alege, în apropiere.

Găsești o grădiniță în apropiere de Dristor Residential 5

Deși nu există grădiniță chiar în Dristor Residential 5, vei găsi multe opțiuni în apropiere. Faptul că nu există o grădiniță chiar în ansamblu nu este neapărat un dezavantaj, acest scenariu fiind întâlnit la foarte multe ansambluri de la noi din țară.

Poți găsi un after-school aproape de casă!

Deși nu se regăsesc în imediata apropiere a locuinței, ai opțiuni pentru ocuparea timpului celui mic și în apropiere de Dristor Residential 5, unde vei găsi atât o școală de arte, cât și un after-school.

Dristor Residential 5:Recreere

În evaluare

Poți merge cu copilul în parcul din apropiere!

Deși nu există niciun parc în interiorul Dristor Residential 5, pentru a putea petrece timp în natură vei putea merge într-unul dintre parcurile din jurul ansamblului.

Găsești un loc de joacă amenajat chiar lângă casă!

Dacă ai un copil activ, care s-ar juca toată ziua, atunci ai noroc deoarece, locuind în Dristor Residential 5 vei avea cel puțin un loc de joacă în imediata apropiere a casei. Dacă acesta nu este de ajuns, găsești și alte locuri de joacă în jurul ansamblului.

Nu știm dacă se organizează activități cu copiii

Din ce date avem, nu există activități organizate constant de comunitatea din Dristor Residential 5 care să implice și copiii.

Dristor Residential 5:Siguranță

În evaluare

Nu știm clar cum se face accesul în ansamblu

Nu este clar dacă oricine poate intra în Dristor Residential 5 fără invitație sau dacă există vreun fel de filtru la intrare.

Nu știm dacă există limitatoare de viteză

Încă nu ne-am putut da seama dacă vor fi instalate limitatoare de viteză în Dristor Residential 5, fapt pentru care nu putem oferi această informație.

Locuri de joacă împrejmuite

Zonele de joacă de lângă sau din interiorul Dristor Residential 5 sunt împrejmuite și sunt plasate departe de străzi, pentru ca cei mici să fie în deplină siguranță, iar joacă să se desfășoare fără incidente

Dristor Residential 5:Curățenie

Spațiile verzi sunt foarte bine întreținute

Plimbându-te la pas prin Dristor Residential 5 este imposibil să nu observi cât de bine sunt întreținute spațiile verzi. Iarba este tunsă, iar florile arată superb vara. Copilul tău se va juca într-un mediu sănătos și bine îngrijit.

Nu știm dacă există coșuri de gunoi

Nu am observat coșurile de gunoi în spațiile publice, e posibil să nu fi fost montate încă.

Nu ne-am putut da seama de igiena trotuarelor

Nu am putut deduce starea trotuarelor, va trebui să revenim pentru a oferi această informație.

Facilități Dristor Residential 5 Tineri

Metrou M1,M3 aproape
Aproape de mall
Parc mare în apropiere

Dristor Residential 5:Transport public

Găsești o stație de metrou pentru M1,M3 în apropiere

Dacă mergi des cu metroul, este bine să știi că ansamblul Dristor Residential 5 este destul de aproape de o stație de metrou legată la linia/liniile M1,M3.

Ajungi rapid la o stație STB

Locuind în Dristor Residential 5, vei găsi în apropiere cel puțin o stație STB pe la care trec liniile de autobuz 135,330,331,N103,N104. Pe lângă autobuz, poți lua și tramvaiul pe linia/liniile 19,23,27.

Zonă liniștită și bine conectată

Dristor Residential 5 se află într-o zonă liniștită, relativ departe de centru însă cu acces la majoritatea facilităților pe care le oferă capitala.

Dristor Residential 5:Socializare

În evaluare

Nu există piscină în ansamblu

Din păcate, precum multe alte ansambluri, Dristor Residential 5 ratează oportunitatea de a oferi locuitorilor săi o piscină.

Nu am știm dacă există terase sau restaurant în ansamblu

Vei putea petrece timp alături de prieteni la restaurantele și cafenelele din mall-ul aflat chiar în apropierea Dristor Residential 5.

Ai un mall foarte aproape.

Te relaxezi la shopping? Atunci avem vești bune: Dristor Residential 5 are un mall important în imediata apropiere, la câteva minute de mers cu mașina.

Dristor Residential 5:Sport

Nu ai sală de fitness în ansamblu

Cea mai apropiată sală de forță este în afara ansamblului, deci va trebui să ieși din Dristor Residential 5 pentru a ajunge la ea.

Pentru a face jogging va trebui să ieși din ansamblu

Cei care obișnuiesc să facă ieșiri scurte de jogging vor trebui să caute un parc în apropiere, deoarece în Dristor Residential 5 nu se poate alerga.

Ai un parc mare în imediata apropiere

Cei care locuiesc în Dristor Residential 5 vor găsi un parc mare foarte aproape de ansamblu. Aici se pot face ture lungi de jogging sau chiar yoga pe timp de vară.

Facilități Dristor Residential 5 Persoane cu dizabilități

În evaluare

Dristor Residential 5:Persoane cu dizabilități fizice

În evaluare

Nu știm dacă există locuri de parcare rezervate

Încă nu putem stabili dacă există locuri de parcare rezervate pentru persoanele cu dizabilități în Dristor Residential 5.

Nu știm dacă ieșirile sunt nivelate cu podeaua

Încă nu am primit de la dezvoltatorul Dristor Residential 5 informații privind ieșirile din locuințe spre exterior - care ar trebui să fie nivelate.

Dristor Residential 5:Persoane cu dizabilități senzoriale

În evaluare

Nu știm dacă ascensoarele beneficiază de instrucțiuni acustice

Nu este clar dacă ascensoarele din Dristor Residential 5 sunt dotate cu sisteme fonice de instructaj.

Nu știm dacă lifturile au butoane cu Braille

Nu avem informații de la Dristor Residential 5 privind butoanele ascensoarelor.

Nu știm dacă trecerile de pietoni sunt semnalizate acustic

Nu suntem siguri dacă trecerile de pietoni din interiorul și din jurul Dristor Residential 5 sunt semnalizate acustic.

Facilități Dristor Residential 5 Mașini electrice

Stație încărcare în apropiere

Stații de încărcare EV lângă Dristor Residential 5

În evaluare
Nu există stație de încărcare în ansamblu
Stații de încărcare în apropiere

În drumul tău spre casă vei întâlni următoarele stații de încărcare:

Brand Distanță Locuri 100-150kWh Locuri 50-100kWh Locuri 30-50kWh Locuri 5-30kWh
Penny la 1 km - 2 locuri - 1 locuri
Auchan la 1 km - - - 2 locuri
Auchan la 1 km - - - 2 locuri

Stații de încărcare EV private

În evaluare
Fără curent trifazic

} Deoarece casele din Dristor Residential 5 nu au curent trifazic, posesorii de mașini electrice vor trebui să se mulțumească cu încărcătoare simple, care vor umple bateria în 10-12 ore.

Fără circuite speciale pentru sarcini mari

} Circuitele caselor din Dristor Residential 5 nu sunt prevăzute cu linii speciale pentru consumatori mari. Acest detaliu ne spune că dezvoltatorul Dristor Residential 5 nu a pregătit aceste locuințe pentru un consum foarte mare de electricitate precum cel cauzat de încărcătoarele EV rapide.

Nu știm dacă există locuri de parcare în curți

Car-port-ul permite încărcarea mașinii în propria curte. Nu știm clar dacă vilele din Dristor Residential 5 au car-port sau orice altă formă de parcare interioară.

Facilități Dristor Residential 5 Animale de companie

Pet shop departe
Cabinet departe
Parcuri în apropiere

Dristor Residential 5:Tratamente și hrană

Ai pet-shop în incinta mall-ului

Deși nu ai un pet-shop chiar lângă Dristor Residential 5, probabil că vei găsi unul la mall, aproape de casă.

Găsești cabinete veterinare în cartier

În apropierea ansamblului rezidențial Dristor Residential 5 nu există niciun cabinet veterinar, însă cu siguranță vei găsi unul în drum spre centru.

Cabinetul veterinar oferă și servicii de cosmetică pentru animale

Este normal să ai grijă de aspectul animalului tău de companie, iar pentru asta ai nevoie de servicii specializate. Este bine să știi că la cabinetul veterinar din Dristor Residential 5 ai, în ofertă, cosmetică canină.

Dristor Residential 5:Plimbare

Poți plimba liniștit câinele prin orice parc

În Dristor Residential 5 ai voie să te plimbi cu câinele prin parc și chiar să îl lași liber dacă nu sunt copii. În afară de parcuri, nu ai unde să plimbi câinele, nefiind amenajate alte spații speciale.

Găsești o câmpie în imediata apropiere

Pentru câinii activi, o poiană este locul ideal pentru a fi plimbați deoarece pot alerga liberi fără să încurce pe nimeni. Dristor Residential 5 are în apropiere un asemenea spațiu unde îți vei putea duce câinele zilnic, iar acesta își va consuma energia.

Există chiar și un lac în apropiere, cu malurile amenajate!

Cei care au câini știu cât de mult se bucură acesta când se poate bălăci în voie. De aceea, locuind în Dristor Residential 5, în zilele calde de vară vei putea merge pe malul lacul amenajat, situat în apropierea ansamblului pentru a-ți lăsa câinele să se scalde. Ai totuși grijă să nu îl lași liber în zonele de plajă sau ponton.

Cartier Dristor Residential 5

Departe de centru
Densitate mare
Trafic moderat la ore de vârf

Distincții eDezvoltator acordate Dristor Residential 5 pentru localizarea sa

Argint Trafic

Ajungi repede acasă

Deși există intervale orare în care circulația este mai intensă, traficul din zona Dristor Residential 5 nu creează, cu adevărat, neplăceri.

Detalii
Neevaluat Conectivitate

În evaluare

Află cât de bine este conectat Dristor Residential 5 de drumurile importante.

Detalii

Zonă și împrejurimi Dristor Residential 5

Poziționare București - Est
Administrație Sector 3
Cartier Dristor

Despre Dristor

Cartierul Dristor este unul dintre cele mai mari cartiere ale Bucureștiului. Situat în sectorul 3, în estul orașului, se laudă cu o istorie bogată, foarte multe obiective de interes și o apreciere mare din partea celor care doresc să locuiască într-o zonă cu acces rapid către restul orașului, cu multe magazine, mall-uri, grădinițe și școli, cu bulevarde largi și cu opțiuni imobiliare interesante.

Stația de metrou Dristor este un important nod al metroului bucureștean și asigură o mobilitate foarte bună pentru locuitori.

Viața de zi cu zi în Dristor

În cartierul Dristor există spitale și policlinici, grădinițe, școli și licee, centre comerciale și câteva cartiere rezidențiale noi, care se îmbină foarte bine cu blocurile construite în urmă cu 3-4 decenii.

Magazine în Dristor
 • Centrul Comercial Park Lake
 • Mega Image
 • Piața Râmnicu Sărat
Învățământ în Dristor
 • Școala Gimnazială Nr. 86
 • Grădinița Numărul 67
 • Școala generală Just4Kids
Recreere în Dristor
 • Parcul Alexandru Ioan Cuza
 • Centrul Vechi (15 min)
 • Parcul Gheorghe Petrașcu
Transport public în Dristor
 • Stațiile de metrou Dristor 1, Dristor 2
 • Liniile de tramvai 1, 19, 23, 27
 • Liniile de autobuz 135, 330, 331, N103, N104

Rata criminalității în Dristor

Administrativ, Dristor, face parte din zona de acoperire a Sector 3 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 180 de infracțiuni, foarte aproape de media de 178, înregistrată în celelalte sectoare, fapt pentru care Dristor se dovedește o alegere acceptabilă pentru tine și familia ta, astfel că nu trebuie să îți faci griji privind siguranța personală.

Rata criminalității în Sector 3
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Dristor

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în Dristor Residential 5, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Dristor. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Dristor. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Trafic și infrastructură Dristor Residential 5

Infrastructură Străzi late
Ore de vârf Trafic Moderat
Restul zilei Trafic Moderat

Faptul că ansamblul rezidențial Dristor Residential 5 se află într-o zonă cu densitate mare, duce la o aglomerare moderată indiferent de ora zilei, dar nu ajunge să producă ambuteiaje.

Pentru un mediu mai curat și mai sănătos pentru toți, cel mai bine este să folosești, pentru deplasări, metroul. Locuitorii din Dristor Residential 5 au acces la o stație de metrou chiar lângă casă pentru linia/liniile M1,M3.

Deși nu scapi în totalitate de problemele din trafic, STB-ul este o alternativă mai bună decât mașina personală. Aproape de Dristor Residential 5 există cel puțin o stație de autobuz cu acces la linia/liniile 135,330,331,N103,N104 . De asemenea, cei care preferă tramvaiul, pot ajunge repede la cel puțin o stație pentru linia/liniile 19,23,27.

Cei care au copii mici vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată grădiniță, care se află la câteva minute de condus de Dristor Residential 5, ceea ce va aglomera traficul. Având în vedere că nu există niciun supermarket în ansamblu, cei care vor avea nevoie de cumpărături vor fi nevoiți să ia mașina pentru a ajunge la cel mai apropiat magazin, ceea ce va duce la aglomerarea traficului.

Cu toate că infrastructura din zonă este preponderent formată din străzi mari și late, traficul din zona Dristor Residential 5 se menține moderat la orele de vârf. Dacă se poate, evită Bulevardul Camil Ressu, în special dimineața și după-amiaza.

Transport public și conectivitate Dristor Residential 5

În evaluare
Transport public Metrou Autobuz Tramvai
Aeroport La distanță mare
Autostrăzi Niciuna în apropiere

Amplasarea în zona mediană a capitalei, face Dristor Residential 5 un ansamblu bun pentru familii și persoanele care nu sunt nevoie să ajungă des în zona centrală ci preferă un cartier mai liniștit. Conexiunea cu metroul se face în mod direct, existând o stație de metrou pentru linia/liniile M1,M3 în imediata apropiere a ansamblului. În ceea ce privește autobuzul, există o stație STB foarte aproape de Dristor Residential 5, la care ajung liniile 135,330,331,N103,N104. Nu în ultimul rând, cei care vor locui în Dristor Residential 5 vor avea acces și la liniile de tramvai 19,23,27, existând cel puțin o stație în cartier.

Construcție Dristor Residential 5

Distincții eDezvoltator acordate Dristor Residential 5 pentru calitatea construcției sale

Bronz Finisaje

Nu tocmai luxos

Lucrările din Dristor Residential 5 sunt acceptabile, dar la o privire mai atentă este loc de îmbunătățire.

Detalii
Bronz Instalații

Atenția este recomandată

Instalațiile din Dristor Residential 5 sunt ok dar nu foarte calitative.

Detalii
Neevaluat Izolație

În evaluare

Încercăm să ne dăm seama dacă iți va fi frig în Dristor Residential 5!

Detalii
Aur Rezistență

Construit ca o fortăreață

Structurile de rezistență ale construcțiilor din Dristor Residential 5 duc cu gândul la un bunker.

Detalii

Părerea noastră despre cât de bine construit e Dristor Residential 5

Compunem un audit al construcției bazat pe datele colectate de la șantier și de la constructorii clădirilor ce formează ansamblul 187. Când textul va fi gata, vei putea înțelege dacă dezvoltatorul a folosit materiale de calitate, ce metode tehnice a folosit și cum influențează ele confortul și eficiența energetică a locuinței. Toate aceste detalii sunt deja sumarizate mai jos:

Finisaje Dristor Residential 5

În evaluare
Pereți Vopsea și faianță
Pardoseli Gresie și parchet
Uși interioare Lemn stratificat

Pereți, tavan și uși interioare Dristor Residential 5

Acoperire pereți cu vopsea normală

Pereții locuințelor din Dristor Residential 5 sunt acoperiți cu vopsea lavabilă clasică. Acesta nu este neapărat un dezavantaj, ba chiar permite beneficiarilor să își decoreze casa după bunul plac.

Tavane simple, fără decorațiuni

Dezvoltatorul Dristor Residential 5 a lăsat tavanele simple, fără baghete decorative sau alte inserții, camerele fiind simple, fără accente speciale.

Uși din MDF

La fel ca în majoritatea ansamblurilor rezidențiale noi, în Dristor Residential 5 au fost montate uși de interior din MDF, un material popular în România datorită costului relativ scăzut.

Gresie, faianță și parchet Dristor Residential 5

În evaluare
Gresie lucioasă

În Dristor Residential 5 s-a montat gresie lucioasă, un material care a pierdut mult din popularitate în ultimii ani pentru că este alunecos și greu de întreținut. În plus se zgârie repede.

Faianță lucioasă

Pereții din băile și bucătăriile din Dristor Residential 5 sunt placați cu gresie clasică, lucioasă.

Nu știm ce parchet s-a montat

Până când nu facem un audit la șantierul Dristor Residential 5 pentru a vedea exact ce tip de parchet a fost montat, nu putem oferi detalii.

Instalații Dristor Residential 5

Termică Încălzire cu radiatoare
Electrică Protecție anti-curentare

Instalație termică Dristor Residential 5

Centrală pe gaz, în condensare

Centralele termice montate în Dristor Residential 5 folosesc tehnologia de condensare, prin care eficiența centralei crește cu până la 50% față de cele convenționale.

Distribuție prin calorifere

Încălzirea efectivă se face în mod clasic, prin calorifere, precum în multe alte cazuri. Nu este de mirare că dezvoltatorul Dristor Residential 5 a ales această soluție, ea fiind ușor de construit. Caloriferele sunt din Oțel, un material rezistent.

Controlul temperaturii centralizat

În locuințele din Dristor Residential 5, există un singur terminal de control al temperaturii, deci în toată casa va fi aceeași temperatură.

Instalație electrică Dristor Residential 5

Siguranțe cu protecție la curentare

În Dristor Residential 5 s-au folosit siguranțe diferențiale (care previn curentarea) .

Circuite simple, fără linii dedicate

În locuințele din Dristor Residential 5 nu există circuite speciale pentru consumatorii mari, deci cei care vor locui aici trebuie să fie atenți la prize să nu se topească atunci când folosesc electrocasnice de putere mare, precum plitele electrice.

Terminale electrice simple

În locuința auditată de noi, din Dristor Residential 5, s-au instalat terminale simple, din plastic . Întrerupătoarele sunt poziționate la înălțimea optimă - aproximativ 120 cm față de sol și sunt normale, fără semnalizare, deci pot fi greu de depistat noaptea.

Instalație sanitară Dristor Residential 5

În evaluare
Alimentare din rețea

Cu toate că este cea mai fiabilă sursă, alimentarea din rețeaua municipală înseamnă că locuitorii Dristor Residential 5 vor avea la robinet apă preponderent epurată și tratată, deci vor fi nevoiți să cumpere apa potabilă. Acest lucru nu mai este ceva neobișnuit, majoritatea populației urbane fiind în situația de a cumpăra apă sau de a purifica apa de la robinet.

Evacuare în rețeaua municipală

Apele menajere din Dristor Residential 5 sunt procesate de rețeaua municipală. Acest scenariu este cel mai bun pentru orice reședință datorită capacității crescute de procesare oferite de rețelele municipale, dar și datorită respectării în acest fel a standardelor ecologice impuse de UE pentru procesarea apelor menajere uzate.

Nu avem informații despre scurgerile din locuințe

După ce vom analiza locuințele din Dristor Residential 5, vom putea determina dacă există sifoane de scurgere în băi, pe holuri și în bucătării.

Izolație Dristor Residential 5

În evaluare
Fonică Standard
Termică Standard

Izolația fonică Dristor Residential 5

Pereții dintre locuințe au aproximativ 25cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Pereții care separă locuințele în Dristor Residential 5 sunt construiți din blocuri de cărămidă ceramică, un material bun pentru izolația fonică . Grosimea acestor pereți este de 25cm, o grosime nu tocmai ideală pentru o bună izolație fonică .

Pereții interiori au aproximativ 13cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Grosimea pereților care compartimentează locuința este importantă pentru cei care vor să doarmă liniștiți în dormitor fără să audă zgomotul televizorului din living. În cazul Dristor Residential 5, pereții interiori au 13cm grosime și au fost construiți din .

Ferestrele cu două foi de sticlă - ”termopan”

Locuințele din Dristor Residential 5 au ferestre cu două foi de geam sau „termopane”, așa cum sunt ele cunoscute în mod popular. Nu este cea mai bună variantă de izolație fonică însă este cu mult mai bună decât ferestrele tradiționale, deci nu va trebui să îți faci griji pentru zgomotul de afară.

Izolația termică Dristor Residential 5

În evaluare
Pereți exteriori din cărămidă ceramică de 35 cm grosime, din care 10 cm izolație cu polistiren extrudat (EPS)

În Dristor Residential 5, pereții exteriori ai clădirilor sunt realizați din cărămidă ceramică. Aceasta este un material modern, caracterizat printr-o foarte bună rezistent. De asemenea, alveolele caracteristice bucăților de cărămidă ceramică au capacitatea de a conserva temperatura. Deci, un perete realizat din acest material, care este bine izolat la exterior, va avea o bună inerție termică, menținând răcoare vara și cald iarna, ceea ce sporește semnificativ confortul locatarilor.

Pereții exteriori ai clădirilor din Dristor Residential 5 au o grosime de 35 cm, cu tot cu izolație, la fel ca majoritatea ansamblurilor vizitate de noi.

În ceea ce privește izolația exterioară a pereților, dezvoltatorul Dristor Residential 5 a folosit clasicul polistiren extrudat (EPS), aplicând un strat de 10 cm grosime. O soluție ieftină și destul de eficientă.

Ne lipsesc informații despre izolația termică a acoperișului

Din păcate, nu avem destule informații cât să compunem o părere corectă din punct de vedere tehnic despre izolația acoperișurilor clădirilor din Dristor Residential 5.

Ramele ferestrelor au 5 camere interioare

Profilele ferestrelor sunt esențiale pentru eficiența termică a unei locuințe. În Dristor Residential 5 s-au instalat ferestre bazate pe profile cu 5 camere, standardul superior utilizat în România.

Hidroizolația Dristor Residential 5

În evaluare
Ne lipsesc date privind hidroizolația fundațiilor

Informațiile pe care le avem despre Dristor Residential 5 nu ne permit să compunem o părere relevantă despre cât de bine sunt hidroizolate subsolurile și fundațiile clădirilor, vom reveni odată ce facem auditul la șantier.

Nu știm cum s-au izolat acoperișurile

Din păcate nu putem formula o opinie tehnică despre cât de bine sunt hidroizolate acoperișurile și plafoanele din Dristor Residential 5, vom completa aceste informații doar după vizita la șantier.

Nu știm cât de bine sunt hidroizolate terasele

Momentan nu putem compune o opinie despre cât de bine sunt izolate terasele clădirilor din Dristor Residential 5, vom reveni asupra acestei secțiuni după vizita la șantier.

Structură de rezistență Dristor Residential 5

Structură pe cadre din beton armat

Structura bazată pe cadre de beton este des utilizată în cazul clădirilor înalte, cum sunt cele din Dristor Residential 5. Este un sistem constructiv des folosit în toată lumea care prezintă numeroase avantaje în ceea ce privește rezistența la seisme și eficiența în construcție.

Rezistență foarte bună la seisme însă pot apărea avarii

Acest sistem constructiv este folosit de toate clădirile construite după 1977. Mai mult decât atât, el a fost suplimentat cu măsuri de siguranță foarte dure pentru a preveni orice catastrofă. Clădirile din Dristor Residential 5 sunt construite pe cadre de beton și se supun acestor reglementări, deci probabilitatea ca aceste clădiri să cedeze în cazul unui seism este destul de scăzută.

Rezistență garantată în timp, decenii bune, chiar secole

În ziua de azi găsim numeroase clădiri construite în evul mediu care încă rezistă testului timpului. Majoritatea acestora sunt construite într-una dintre variantele sistemului „pe cadre”. Fie că s-au folosit forme rotunde, precum arcadele, fie că s-au folosit forme perpendiculare precum grinzile din zilele noastre, clădirile construite în acest sistem, la fel ca cele din Dristor Residential 5, vor trece cu brio testul timpului și vor rămâne în picioare atât cât va dori omul.

Dristor Residential 5 Investiție

Randament moderat la revânzare
Randament moderat la închiriere

Distincții eDezvoltator câștigate de Dristor Residential 5 pentru randamentul în investiție

Bronz Revânzare

Există oportunități mai bune

Dristor Residential 5 nu este cel mai performant ansamblu pentru revânzare.

Detalii
Neevaluat Închiriere

În evaluare

Află dacă poți închiria profitabil în Dristor Residential 5!

Detalii
Bronz Facilități de plată

Susținere slabă

Dezvoltatorul Dristor Residential 5 nu oferă facilități care să stimuleze investițiile.

Detalii

Dristor ca investiție

Chirie Studio 270€
Chirie 2 camere 410€
Chirie 3 camere 450€

Cartierul Dristor face parte din sectorul 3 și este poziționat în zona de est a capitalei. Față de celelalte cartiere din zone aflate în estul Bucureștiului, chiriile din cartierul Dristor nu sunt foarte diferite, ele înregistrând fluctuații mai mici de 3 procente.

Valorile medii ale chiriilor din cartierul Dristor, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 270 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu două camere: 410 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu trei camere: 450 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu patru camere: 530 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; vile duplex: 1440 Euro pe lună, cu 3 procente mai mari decât media zonei; vile individuale: 1800 Euro pe lună, cu 4 procente mai mari decât media zonei.

Actualizăm datele din această secțiune iar în scurt timp, aici vei găsi inclusiv informații istorice despre tendințele prețurilor imobiliarelor din Dristor sub forma unui grafic similar cu cel de mai jos. Acest grafic se va actualiza zilnic pentru ca informațiile oferite să fie cât mai relevante. Graficul va ilustra evoluția prețurilor în Dristor atât pentru vânzări, cât și pentru închirieri și va putea fi segmentat în funcție de tipul de imobil dorit.

Tendința prețurilor la imobiliare în Dristor
Imagine demonstrativă care ilustrează cum vor fi prezentate tendințele prețurilor din imobiliare

Potențial de revânzare în Dristor Residential 5

În evaluare
Preț achiziție În curs de evaluare
Tendința prețurilor Creștere susținută
Prestigiul ansamblului Cunoscut pe piață

În curs de evaluare

Momentan nu avem date suficiente pentru a face o analiză a prețurilor din Dristor Residential 5 față de cele din București - Est.

Prețurile din această zonă cresc în mod susținut

Fiind amplasat în partea de est a Bucureștiului, aproape de unele dintre cele mai frumoase parcuri ale capitalei, zona din care face parte Dristor Residential 5 este din ce în ce mai cerută în special de tinerii familiști, de aceea prețurile cresc în mod constant.

Moderat

Ca și notorietate în piață, Dristor Residential 5 nu este un brand extrem de popular, el fiind căutat pe Google de puține ori în comparație cu alte ansambluri, de aceea nu putem spune că investiția într-o locuință pentru revânzare este momentan oportună în acest ansamblu, cel puțin nu din perspectiva popularității în piață.

Potențial de închiriere în Dristor Residential 5

Chiria medie 7.5€/mp
Public țintă Tineret
Unitate recomandată Ap. 2 camere sau casă

Clientelă fluctuantă: tineri

Acest ansamblu se pretează în special tinerilor, de aceea cei care investesc în Dristor Residential 5 se pot aștepta la chiriași instabili, care își schimbă frecvent domiciliul sau, în cazuri foarte grave, ajung chiar să deterioreze mobilierul.

Recomandăm 2 camere sau studio pentru investiție, dacă există

Dristor Residential 5 va atrăgea un public mixt, format atât din tineri, cât și din persoane care caută unități relativ ușor de întreținut, de aceea recomandăm investitorilor să se orienteze pe apartamentele cu două camere sau studio-uri dacă există în oferta dezvoltatorului. În cazul în care ansamblul are disponibile doar case, atunci vilele de tip duplex s-ar putea să fie mai potrivite datorită prețului care tine să fie mai mic decât la cele individuale.

Facilități pentru investitori de la Dristor Residential 5

În evaluare
Rate la dezvoltator Nu
Discount la plata cash Nu
Plata în criptomonede Nu

Rate doar prin bancă

Dristor Residential 5 nu oferă niciun sistem de rate la dezvoltator, deci cei care vor să achiziționeze aici vor trebui fie să plătească pe loc, fie să apeleze la un credit bancar.

Preț fix, indiferent de metoda de plată

Din păcate, dezvoltatorul Dristor Residential 5 nu oferă reduceri celor care pot plăti cash iar prețul este același pentru orice tip de client, indiferent că este investitor sau beneficiar final.

Se acceptă doar monede tradiționale

Dezvoltatorul Dristor Residential 5 nu acceptă momentan plata în niciun fel de criptomonede, preferând valuta clasică (fiat) pentru toate tranzacțiile derulate de acesta.

Dristor Residential 5 Întrebări frecvente

Cât costă o locuință în Dristor Residential 5?

Momentan colectăm, de la Dristor Residential 5, datele necesare pentru a răspunde la această întrebare. Te rugăm să revii pentru a vedea prețurile actualizate.

Unde se află Dristor Residential 5 și cum se poate ajunge?

Ansamblul rezidențial Dristor Residential 5 este situat în cartierul Dristor din zona estică a Bucureștiului . Pentru a ajunge la Dristor Residential 5 depinzi de mașina personală deoarece nu există niciun mijloc de transport în comun aproape.

Cum este traficul din zona Dristor Residential 5?

Locuind în Dristor Residential 5 nu vei sta în trafic nici măcar la orele de vârf, acesta fiind relativ liber tot timpul. Pentru a evita orice neplăceri, evită Bulevardul Camil Ressu.

Ce facilități oferă Dristor Residential 5 locuitorilor săi?

Locuitorii din Dristor Residential 5 au acces la următoarele facilități: școală publică (în apropiere), școală privată (în apropiere), grădiniță (în apropiere), supermarket (în apropiere), mall (în apropiere).

Ai și alte întrebări referitoare la Dristor Residential 5?

Scrie-ne pe [email protected] și spune-ne ce informații ai dori să veți în plus pe această pagină!