Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Hometown Residence Otopeni

Hometown Residence Otopeni

str. 23 August, 262, Otopeni, Ilfov

Actualizat pe 2022-06-28 Informațiile de pe această pagină au fost generate cu date colectate de pe Internet!

Apăsarea butonului ”TRIMITE SOLICITAREA" implică acceptarea Termenilor și politicilor eDezvoltator.

Ce se intâmplă după ce completezi formularul:

Mesajul va fi trimis direct departamentului de vânzări din cadrul Hometown Residence Otopeni și vei fi contactat în termen de 24 de ore de reprezentantul dezvoltatorului pentru a stabili o vizionare.

În caz de achiziție, vei cumpăra direct de la dezvoltator, noi nu facem altceva decât să direcționăm clientul către dezvoltator încasând o sumă fixă pentru fiecare client trimis.

Donăm o parte din profitul nostru către cauze sociale, prin programul nostru CSR prin care vizăm să ajutăm ONG-uri care activează în zona București - Ilfov. Află mai multe aici

Lucrăm la oferta de prețuri

Încă nu am indexat oferta de locuințe din Hometown Residence Otopeni.

Scroll dreapta pentru mai multe imagini.
Ansamblul rezidențial Hometown Residence Otopeni din BucureștiAnsamblul rezidențial Hometown Residence Otopeni din BucureștiAnsamblul rezidențial Hometown Residence Otopeni din BucureștiAnsamblul rezidențial Hometown Residence Otopeni din BucureștiAnsamblul rezidențial Hometown Residence Otopeni din BucureștiAnsamblul rezidențial Hometown Residence Otopeni din BucureștiAnsamblul rezidențial Hometown Residence Otopeni din BucureștiAnsamblul rezidențial Hometown Residence Otopeni din BucureștiAnsamblul rezidențial Hometown Residence Otopeni din BucureștiAnsamblul rezidențial Hometown Residence Otopeni din BucureștiAnsamblul rezidențial Hometown Residence Otopeni din BucureștiAnsamblul rezidențial Hometown Residence Otopeni din București

Păreri Hometown Residence Otopeni

X

Solicitarea va fi trimisă direct departamentului de vânzări al Hometown Residence Otopeni

Apăsarea butonului ”TRIMITE SOLICITAREA" implică acceptarea Termenilor și politicilor eDezvoltator.

Părerea noastră despre cât de bine construit e Hometown Residence Otopeni

Compunem un audit al construcției bazat pe datele colectate de la șantier și de la constructorii clădirilor ce formează ansamblul 198. Când textul va fi gata, vei putea înțelege dacă dezvoltatorul a folosit materiale de calitate, ce metode tehnice a folosit și cum influențează ele confortul și eficiența energetică a locuinței. Toate aceste detalii sunt deja sumarizate mai jos:

Hometown Residence Otopeni Pereți, tavan și uși interioare

În evaluare
Acoperire pereți cu vopsea normală

Pereții locuințelor din Hometown Residence Otopeni sunt acoperiți cu vopsea lavabilă clasică. Acesta nu este neapărat un dezavantaj, ba chiar permite beneficiarilor să își decoreze casa după bunul plac.

Tavane simple, fără decorațiuni

Dezvoltatorul Hometown Residence Otopeni a lăsat tavanele simple, fără baghete decorative sau alte inserții, camerele fiind simple, fără accente speciale.

Nu avem date despre ușile de interior

Revino pe această pagină pentru a vedea informații privind ușile interioare din Hometown Residence Otopeni. Aici vom publica date reale, verificate pe teren.

Hometown Residence Otopeni Gresie, faianță și parchet

În evaluare
Gresie lucioasă

În Hometown Residence Otopeni s-a montat gresie lucioasă, un material care a pierdut mult din popularitate în ultimii ani pentru că este alunecos și greu de întreținut. În plus se zgârie repede.

Faianță lucioasă

Pereții din băile și bucătăriile din Hometown Residence Otopeni sunt placați cu gresie clasică, lucioasă.

Nu știm ce parchet s-a montat

Până când nu facem un audit la șantierul Hometown Residence Otopeni pentru a vedea exact ce tip de parchet a fost montat, nu putem oferi detalii.

Hometown Residence Otopeni Instalație termică

În evaluare
Centrală pe gaz, în condensare

Centralele termice montate în Hometown Residence Otopeni folosesc tehnologia de condensare, prin care eficiența centralei crește cu până la 50% față de cele convenționale.

Distribuție prin calorifere

Încălzirea efectivă se face în mod clasic, prin calorifere, precum în multe alte cazuri. Nu este de mirare că dezvoltatorul Hometown Residence Otopeni a ales această soluție, ea fiind ușor de construit. Caloriferele sunt din Oțel, un material rezistent.

Nu știm cum se controlează temperatura

Încă nu avem informații privind soluția de control a temperaturii din camere aleasă de constructorul Hometown Residence Otopeni.

Hometown Residence Otopeni Instalație electrică

În evaluare
Siguranțe cu protecție la curentare

În Hometown Residence Otopeni s-au folosit siguranțe diferențiale (care previn curentarea) .

Nu știm dacă circuitele suportă consumatori mari

Liniile speciale pentru consumatorii mari au devenit o necesitate în era electrificării, de aceea e foarte important să aflăm dacă în Hometown Residence Otopeni s-au folosit astfel de circuite. Revino pentru această informație, singurul mod de a o obține fiind să verificăm la șantier.

Terminale electrice simple

În locuința auditată de noi, din Hometown Residence Otopeni, s-au instalat terminale simple, din plastic . Întrerupătoarele sunt poziționate la înălțimea optimă - aproximativ 120 cm față de sol și sunt normale, fără semnalizare, deci pot fi greu de depistat noaptea.

Hometown Residence Otopeni Instalație sanitară

Alimentare din rețea

Cu toate că este cea mai fiabilă sursă, alimentarea din rețeaua municipală înseamnă că locuitorii Hometown Residence Otopeni vor avea la robinet apă preponderent epurată și tratată. Aceasta uneori are gust de clor, de aceea mulți locuitori ai orașelor mari preferă să cumpere apa potabilă îmbuteliată. Acest lucru nu mai este ceva neobișnuit și nu este un dezavantaj, majoritatea populației urbane fiind în situația de a cumpăra apă sau de a purifica apa de la robinet.

Evacuare în rețeaua municipală

Apele menajere din Hometown Residence Otopeni sunt procesate de rețeaua municipală. Acest scenariu este cel mai bun pentru orice reședință datorită capacității crescute de procesare oferite de rețelele municipale, dar și datorită respectării în acest fel a standardelor ecologice impuse de UE pentru procesarea apelor menajere uzate.

Scurgeri de pardoseală doar în baie

În locuințele din Hometown Residence Otopeni am observat scurgeri în pardoseală doar în băi. Era util să existe astfel de scurgeri și în bucătărie deoarece inclusiv aici există riscul unei inundări accidentale.

Hometown Residence Otopeni Izolația fonică

Pereții dintre locuințe au aproximativ 25cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Pereții care separă locuințele în Hometown Residence Otopeni sunt construiți din blocuri de cărămidă ceramică, un material bun pentru izolația fonică . Grosimea acestor pereți este de 25cm, o grosime nu tocmai ideală pentru o bună izolație fonică .

Pereții interiori au aproximativ 13cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Grosimea pereților care compartimentează locuința este importantă pentru cei care vor să doarmă liniștiți în dormitor fără să audă zgomotul televizorului din living. În cazul Hometown Residence Otopeni, pereții interiori au 13cm grosime și au fost construiți din .

Ferestrele cu două foi de sticlă - ”termopan”

Locuințele din Hometown Residence Otopeni au ferestre cu două foi de geam sau „termopane”, așa cum sunt ele cunoscute în mod popular. Nu este cea mai bună variantă de izolație fonică însă este cu mult mai bună decât ferestrele tradiționale, deci nu va trebui să îți faci griji pentru zgomotul de afară.

Hometown Residence Otopeni Izolația termică

În evaluare
Pereți exteriori din cărămidă ceramică de 35 cm grosime, din care 10 cm izolație cu polistiren extrudat (EPS)

În Hometown Residence Otopeni, pereții exteriori ai clădirilor sunt realizați din cărămidă ceramică. Aceasta este un material modern, caracterizat printr-o foarte bună rezistent. De asemenea, alveolele caracteristice bucăților de cărămidă ceramică au capacitatea de a conserva temperatura. Deci, un perete realizat din acest material, care este bine izolat la exterior, va avea o bună inerție termică, menținând răcoare vara și cald iarna, ceea ce sporește semnificativ confortul locatarilor.

Pereții exteriori ai clădirilor din Hometown Residence Otopeni au o grosime de 35 cm, cu tot cu izolație, la fel ca majoritatea ansamblurilor vizitate de noi.

În ceea ce privește izolația exterioară a pereților, dezvoltatorul Hometown Residence Otopeni a folosit clasicul polistiren extrudat (EPS), aplicând un strat de 10 cm grosime. O soluție ieftină și destul de eficientă.

Ne lipsesc informații despre izolația termică a acoperișului

Din păcate, nu avem destule informații cât să compunem o părere corectă din punct de vedere tehnic despre izolația acoperișurilor clădirilor din Hometown Residence Otopeni.

Ramele ferestrelor au 5 camere interioare

Profilele ferestrelor sunt esențiale pentru eficiența termică a unei locuințe. În Hometown Residence Otopeni s-au instalat ferestre bazate pe profile cu 5 camere, standardul superior utilizat în România.

Hometown Residence Otopeni Hidroizolația

În evaluare
Ne lipsesc date privind hidroizolația fundațiilor

Informațiile pe care le avem despre Hometown Residence Otopeni nu ne permit să compunem o părere relevantă despre cât de bine sunt hidroizolate subsolurile și fundațiile clădirilor, vom reveni odată ce facem auditul la șantier.

Nu știm cum s-au izolat acoperișurile

Din păcate nu putem formula o opinie tehnică despre cât de bine sunt hidroizolate acoperișurile și plafoanele din Hometown Residence Otopeni, vom completa aceste informații doar după vizita la șantier.

Nu știm cât de bine sunt hidroizolate terasele

Momentan nu putem compune o opinie despre cât de bine sunt izolate terasele clădirilor din Hometown Residence Otopeni, vom reveni asupra acestei secțiuni după vizita la șantier.

Structură pe cadre din beton armat

Structura bazată pe cadre de beton este des utilizată în cazul clădirilor înalte, cum sunt cele din Hometown Residence Otopeni. Este un sistem constructiv des folosit în toată lumea care prezintă numeroase avantaje în ceea ce privește rezistența la seisme și eficiența în construcție.

Rezistență foarte bună la seisme însă pot apărea avarii

Acest sistem constructiv este folosit de toate clădirile construite după 1977. Mai mult decât atât, el a fost suplimentat cu măsuri de siguranță foarte dure pentru a preveni orice catastrofă. Clădirile din Hometown Residence Otopeni sunt construite pe cadre de beton și se supun acestor reglementări, deci probabilitatea ca aceste clădiri să cedeze în cazul unui seism este destul de scăzută.

Rezistență garantată în timp, decenii bune, chiar secole

În ziua de azi găsim numeroase clădiri construite în evul mediu care încă rezistă testului timpului. Majoritatea acestora sunt construite într-una dintre variantele sistemului „pe cadre”. Fie că s-au folosit forme rotunde, precum arcadele, fie că s-au folosit forme perpendiculare precum grinzile din zilele noastre, clădirile construite în acest sistem, la fel ca cele din Hometown Residence Otopeni, vor trece cu brio testul timpului și vor rămâne în picioare atât cât va dori omul.

Vizitează șantierul

Multe dintre informațiile expuse mai sus nu influențează în mod direct viața de zi cu zi.
Pentru a-ți face o idee cât mai corectă despre calitatea materialelor și a execuției, îți recomandăm să faci o vizită la șantier, preferabil în compania unui expert în construcții:

Hometown Residence Otopeni Contact Dezvoltator

Părerea noastră despre viața de zi cu zi în Hometown Residence Otopeni

Această secțiune este actualizată periodic. Poți vedea cum arată ziua unui locuitor al ansamblului rezidențial și cum evoluează în timp, în funcție de dezvoltarea și modernizarea zonei în care este construit Hometown Residence Otopeni. Vei afla unde îți poți duce copiii la școală sau grădiniță, unde poți face cumpărăturile de zi cu zi și cu ce mijloace de transport public te poți deplasa, dar și multe altele. Vezi detaliile actuale ale acestui ansamblu rezidențial, în cele de mai jos.

Hometown Residence Otopeni:Cumpărături

Cele mai apropiate magazine sunt în afara ansamblului

Din păcate, cele mai apropiate magazine de unde îți poți face cumpărăturile sunt în afara Hometown Residence Otopeni, deci dacă ai uitat ceva, vei fi nevoit să ieși din ansamblu.

Piața agroalimentară e în zonă!

În zona în care se află Hometown Residence Otopeni vei găsi o piață agroalimentară în care fermierii își vând produsele. De aici poți cumpăra fructe, legume, lactate și ouă proaspete, aduse direct de la fermele din jurul capitalei.

Nu ai nicio galerie comercială în apropiere

Locuind în Hometown Residence Otopeni, nu vei găsi niciun fel de centru comercial în apropiere, deci va trebui să apelezi la cele din capitală.

Hometown Residence Otopeni:Educație

Găsești școala la câteva minute de Hometown Residence Otopeni!

Precum în multe alte cazuri, în interiorul Hometown Residence Otopeni nu vei găsi o școală însă ai numeroase opțiuni dintre care poți alege, în apropiere.

Găsești o grădiniță în apropiere de Hometown Residence Otopeni

Deși nu există grădiniță chiar în Hometown Residence Otopeni, vei găsi multe opțiuni în apropiere. Faptul că nu există o grădiniță chiar în ansamblu nu este neapărat un dezavantaj, acest scenariu fiind întâlnit la foarte multe ansambluri de la noi din țară.

Poți găsi un after-school aproape de casă!

Deși nu se regăsesc în imediata apropiere a locuinței, ai opțiuni pentru ocuparea timpului celui mic și în apropiere de Hometown Residence Otopeni, unde vei găsi atât o școală de arte, cât și un after-school.

Hometown Residence Otopeni:Recreere

În evaluare
Poți merge cu copilul în parcul din apropiere!

Deși nu există niciun parc în interiorul Hometown Residence Otopeni, pentru a putea petrece timp în natură vei putea merge într-unul dintre parcurile din jurul ansamblului.

Va trebui să cauți un loc de joacă în oraș

Din păcate, nu există locuri de joacă în apropierea Hometown Residence Otopeni și nici în interiorul acestuia, deci cel mic va trebui să se joace mai mult prin casă.

Nu știm dacă se organizează activități cu copiii

Din ce date avem, nu există activități organizate constant de comunitatea din Hometown Residence Otopeni care să implice și copiii.

Hometown Residence Otopeni:Siguranță

În evaluare
Accesul în ansamblu este restricționat

În Hometown Residence Otopeni te simți în siguranță deoarece nu oricine poate intra în acest complex rezidențial. Accesul se face doar pe bază de invitație sau cartelă de acces, deci nu pot intra decât persoane cunoscute, rezidenți sau musafirii acestora.

Se poate circula în viteză

Având în vedere că în Hometown Residence Otopeni nu au fost instalate încă limitatoare de viteză, mașinile pot circula după cum vor, iar acest aspect este periculos dacă un copil ar ajunge în stradă.

Nu știm clar dacă locurile de joacă sunt împrejmuite

Nu putem evalua încă dacă locurile de joacă din interiorul sau din apropierea Hometown Residence Otopeni sunt sau nu împrejmuite.

Hometown Residence Otopeni:Curățenie

Întreținerea spațiilor verzi lasă de dorit

Din ce am observat când am vizitat Hometown Residence Otopeni, spațiile verzi nu erau așa bine îngrijite, iar florile nu erau îngrijite sau lipseau cu totul. E loc de îmbunătățire.

Găsești coșuri de gunoi la tot pasul

Străzile din Hometown Residence Otopeni sunt foarte curate, parțial datorită coșurilor de gunoi montate de dezvoltator în majoritatea locurilor publice. Deși pare banal, acest aspect nu este prea des întâlnit în alte ansambluri rezidențiale din România.

Trotuarele sunt îngrijite și spălate

Trotuarele și aleile din Hometown Residence Otopeni par noi, ele fiind foarte bine întreținute și curate.

Hometown Residence Otopeni:Transport public

Nu ai acces la metrou

Din păcate, cei care locuiesc în Hometown Residence Otopeni nu au deloc acces la metrou.

Ajungi rapid la o stație STB

Locuind în Hometown Residence Otopeni, vei găsi în apropiere cel puțin o stație STB pe la care trec liniile de autobuz 447B,477,448,447,446,444,443.442.

Stai departe de centru

Hometown Residence Otopeni este amplasat la periferia capitalei, deci îți va fi destul de greu să ajungi în centru, deci nu este recomandat dacă faci des drumuri în zonele centrale.

Hometown Residence Otopeni:Socializare

Nu există piscină în ansamblu

Din păcate, precum multe alte ansambluri, Hometown Residence Otopeni ratează oportunitatea de a oferi locuitorilor săi o piscină.

Nu ai niciun local în ansamblu sau în apropiere

Dacă îți place să ieși la o cafea cu prietenii, va trebui să vă duceți spre oraș deoarece în Hometown Residence Otopeni sau în apropiere nu vei găsi nicio cafenea, terasă sau restaurant.

Mall-ul este destul de departe

Dacă locuiești în Hometown Residence Otopeni va trebui să conduci minim 15 minute până la cel mai apropiat mall.

Hometown Residence Otopeni:Sport

Nu ai sală de fitness în ansamblu

Cea mai apropiată sală de forță este în afara ansamblului, deci va trebui să ieși din Hometown Residence Otopeni pentru a ajunge la ea.

Pentru a face jogging va trebui să ieși din ansamblu

Cei care obișnuiesc să facă ieșiri scurte de jogging vor trebui să caute un parc în apropiere, deoarece în Hometown Residence Otopeni nu se poate alerga.

Ai un parc mare în imediata apropiere

Cei care locuiesc în Hometown Residence Otopeni vor găsi un parc mare foarte aproape de ansamblu. Aici se pot face ture lungi de jogging sau chiar yoga pe timp de vară.

Hometown Residence Otopeni:Persoane cu dizabilități fizice

În evaluare
Nu sunt rampe de acces

Din păcate, dezvoltatorul Hometown Residence Otopeni nu a prevăzut niciun tip de rampă de acces în clădiri pentru persoanele cu dizabilități locomotorii.

Nu există locuri de parcare rezervate

În Hometown Residence Otopeni, am văzut locuri de parcare rezervate în fața reședințelor însă nu și lângă clădirile publice precum magazine sau școală.

Tocurile ușilor nu sunt la nivel cu podeaua

Din câte am observat, în Hometown Residence Otopeni nu există treceri la nivel cu podeaua dintr-un spațiu în altul, nici în spațiile publice, și nici în unitățile locative.

Hometown Residence Otopeni:Persoane cu dizabilități senzoriale

În evaluare
Nu știm dacă ascensoarele beneficiază de instrucțiuni acustice

Nu este clar dacă ascensoarele din Hometown Residence Otopeni sunt dotate cu sisteme fonice de instructaj.

Nu știm dacă lifturile au butoane cu Braille

Nu avem informații de la Hometown Residence Otopeni privind butoanele ascensoarelor.

Trecerile de pietoni nu sunt semnalizate fonic

Din nefericire, trecerile de pietoni din Hometown Residence Otopeni nu sunt semnalizate acustic, fapt pentru care sunt periculoase pentru persoanele care au probleme cu vederea.

Stații de încărcare EV lângă Hometown Residence Otopeni

În evaluare
Nu există stație de încărcare în ansamblu
Supercharger în apropiere

În drumul tău spre casă vei întâlni următoarele stații de încărcare:

Brand Distanță Locuri 100-150kWh Locuri 50-100kWh Locuri 30-50kWh Locuri 5-30kWh
Penny la 1 km - 2 locuri - 1 locuri
Next Charge la 4 km 2 locuri - 1 locuri 1 locuri
Water Park la 7 km - 2 locuri - 1 locuri

Stații de încărcare EV private

În evaluare
Fără curent trifazic

Deoarece casele din Hometown Residence Otopeni nu au curent trifazic, posesorii de mașini electrice vor trebui să se mulțumească cu încărcătoare simple, care vor umple bateria în 10-12 ore.

Nu avem date despre circuitele din acest ansamblu

Nu putem spune clar dacă circuitele vilelor din Hometown Residence Otopeni au o linie dedicată pentru consumatorii mari.

Nu știm dacă există locuri de parcare în curți

Car-port-ul permite încărcarea mașinii în propria curte. Nu știm clar dacă vilele din Hometown Residence Otopeni au car-port sau orice altă formă de parcare interioară.

Hometown Residence Otopeni:Tratamente și hrană

Nu ai pet-shop în apropiere

Din păcate nu există niciun pet-shop în vecinătatea Hometown Residence Otopeni de care să știm.

Găsești cabinete veterinare în cartier

În apropierea ansamblului rezidențial Hometown Residence Otopeni nu există niciun cabinet veterinar, însă cu siguranță vei găsi unul în drum spre centru.

Poți găsi servicii de cosmetică pentru animale în apropiere

Din păcate nu există astfel de servicii în Hometown Residence Otopeni, dar foarte probabil că vei găsi un cabinet de cosmetică veterinară în zonă.

Hometown Residence Otopeni:Plimbare

Nu vei putea plimba câinele decât pe stradă

Găsești o câmpie în imediata apropiere

Pentru câinii activi, o poiană este locul ideal pentru a fi plimbați deoarece pot alerga liberi fără să încurce pe nimeni. Hometown Residence Otopeni are în apropiere un asemenea spațiu unde îți vei putea duce câinele zilnic, iar acesta își va consuma energia.

Nu există niciun lac în apropiere.

Din nefericire, dacă ai un câine care adoră apa, vei fi dezamăgit de faptul că, lângă Hometown Residence Otopeni nu există niciun loc unde să-l poți lăsa să se scalde.

Datele pot fi neactualizate

Este posibil ca o parte din informațiile de mai sus să nu mai fie de actualitate, de aceea îți recomandăm să vizitezi Hometown Residence Otopeni pentru a descoperi eventuale facilități pe care nu le-am acoperit în această pagină:

Hometown Residence Otopeni Contact Dezvoltator
44,552853203147 26,105494558778

Harta Hometown Residence Otopeni

Click pe buton pentru a vedea unde se află Hometown Residence Otopeni

Despre Otopeni

Orașul Otopeni este una dintre cele mai dezvoltate localități din jurul Bucureștiului. Motivul principal al dezvoltării sale este aeroportul internațional Henri Coandă, care a atras o mulțime de investitori și de oameni în căutarea flexibilității de mișcare.

Locuitorii orașului au la dispoziție mai multe gradinițe, școli și licee, o mulțime de magazine, supermarket-uri și hypermarket-uri, precum și foarte multe sedii ale unor importante companii românești și străine, cum ar fi Peugeot, BMW, BCR sau Mc Donalds. De asemenea, sunt bine conectați cu Bucureștiul prin străzi largi și prin linii de transport în comun.

Viața de zi cu zi în Otopeni

Principalul punct de interes al localității Otopeni este aeroportul internațional Henri Coandă, care este cel mai mare aeroport din țară. Locuitorii orașului au la dispoziție o mulțime de alte atracții

Magazine în Otopeni
 • Mega Image
 • Lidl
 • Piața Otopeni
Învățământ în Otopeni
 • Grădinița & Creșa Brainy Kids Club Otopeni
 • Academia Copiilor Nirvana
 • Academia Acton
Recreere în Otopeni
 • Pădurea Petrești
 • Parcul Otopeni
 • Water Park Otopeni
Transport public în Otopeni
 • Liniile de autobuz 304, 780, 783, 784, R441, R442, R443, R444, R446, R447, R447bis, R448, R477
 • Aeroportul Internațional Henri Coandă

Rata criminalității în Otopeni

Administrativ, Otopeni, face parte din zona de acoperire a Otopeni iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate În prezent nu avem date privind infracționalitatea din Otopeni însă pe măsură ce vom avea acces la informații, o să putem oferi detalii relevante. Actualizăm în continuu această secțiune, pentru a oferi o imagine completă pentru cei care vor să se stabilească în localitățile din afara capitalei.

Rata criminalității în Otopeni
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Otopeni

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în Hometown Residence Otopeni, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Otopeni. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Otopeni. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Ca urmare a faptului că se află într-o zonă cu o densitate locativă mică, traficul din jurul Hometown Residence Otopeni rămâne lejer chiar și la orele de vârf.

Din păcate, locuitorii Hometown Residence Otopeni nu au niciun fel de acces la metrou, deci această metodă de deplasare iese din calcul.

Deși nu scapi în totalitate de problemele din trafic, STB-ul este o alternativă mai bună decât mașina personală. Aproape de Hometown Residence Otopeni există cel puțin o stație de autobuz cu acces la linia/liniile 447B,477,448,447,446,444,443.442 .

Cei care au copii mici vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată grădiniță, care se află la câteva minute de condus de Hometown Residence Otopeni, ceea ce va aglomera traficul. Având în vedere că nu există niciun supermarket în ansamblu, cei care vor avea nevoie de cumpărături vor fi nevoiți să ia mașina pentru a ajunge la cel mai apropiat magazin, ceea ce va duce la aglomerarea traficului.

Deoarece este înconjurat de străzi mari și late, traficul din Hometown Residence Otopeni se menține fluent chiar și la orele de vârf. Evită Strada 23 August și nu vei avea niciodată întârzieri din cauza aglomerației.

Faptul că Hometown Residence Otopeni este poziționat într-o zonă periferică a capitalei poate fi un avantaj pentru cei care doresc să locuiască în București și nu își permit o locuință mai centrală însă pot apărea neplăceri din cauza lipsei unor facilități. Nu există niciun fel de conexiune între Hometown Residence Otopeni și metrou, deci cei care vor să folosească acest mijloc de transport vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată stație. În ceea ce privește autobuzul, există o stație STB foarte aproape de Hometown Residence Otopeni, la care ajung liniile 447B,477,448,447,446,444,443.442.

Hometown Residence Otopeni se află în apropierea aeroportului Henri Coandă (OTP), la care se poate ajunge în maxim 15 minute. Datorită acestei poziții, acest ansamblu este adesea ales de către piloți și echipajele de zbor.

Fiind la periferia orașului, locuitorii din Hometown Residence Otopeni au acces rapid inclusiv către Centura București, arteră care leagă toate drumurile importante ce tranzitează capitala.

Recomandăm o vizită pe teren

Datele despre cartier, împrejurimi și trafic sunt agregate de pe internet, de aceea este posibil ca unele detalii să nu corespundă cu realitatea din teren.
Ar fi ideal să vizitezi Hometown Residence Otopeni și să explorezi zona din jurul ansamblului:

Hometown Residence Otopeni Contact Dezvoltator

Localitatea Otopeni se află la nord de București. Față de celelalte localități din zone din partea de nord a județului Ilfov, chiriile din localitatea Otopeni nu sunt foarte diferite, ele înregistrând fluctuații mai mici de 3 procente.

Valorile medii ale chiriilor din localitatea Otopeni, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 300 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu două camere: 380 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu trei camere: 485 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu patru camere: 540 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; vile duplex: 680 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; vile individuale: 850 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei.

Actualizăm datele din această secțiune iar în scurt timp, aici vei găsi inclusiv informații istorice despre tendințele prețurilor imobiliarelor din Otopeni sub forma unui grafic similar cu cel de mai jos. Acest grafic se va actualiza zilnic pentru ca informațiile oferite să fie cât mai relevante. Graficul va ilustra evoluția prețurilor în Otopeni atât pentru vânzări, cât și pentru închirieri și va putea fi segmentat în funcție de tipul de imobil dorit.

Tendința prețurilor la imobiliare în Otopeni
Imagine demonstrativă care ilustrează cum vor fi prezentate tendințele prețurilor din imobiliare

În curs de evaluare

Momentan nu avem date suficiente pentru a face o analiză a prețurilor din Hometown Residence Otopeni față de cele din Ilfov - Nord.

Prețurile din această zonă cresc în mod susținut

Fiind amplasat în partea de nord a județului Ilfov, aproape de polul de afaceri - Pipera și relativ aproape de arterele principale (DN1, A3, CB), Hometown Residence Otopeni este foarte atractiv pentru cei care lucrează în București însă doresc o locuință în afara aglomerației. Prețurile din această zonă cresc în mod constant, de aceea considerăm că inclusiv Hometown Residence Otopeni este o investiție foarte bună.

Moderat

În comparație cu alte ansambluri, Hometown Residence Otopeni este căutat de mai puțin de 100 de utilizatori pe lună, ceea ce ne determină să constatăm că acest ansamblu nu este foarte popular fie pentru că este nou pe piață, fie pentru că dezvoltatorul nu a investit destul în branding. În ambele cazuri, Hometown Residence Otopeni rămâne o investiție riscantă.

Clientelă mixtă, imprevizibilă

Pe baza datelor actuale, ne este greu să identificăm exact ce tip de client caută să închirieze în Hometown Residence Otopeni.

Recomandăm 2 camere sau studio pentru investiție, dacă există

Hometown Residence Otopeni va atrăgea un public mixt, format atât din tineri, cât și din persoane care caută unități relativ ușor de întreținut, de aceea recomandăm investitorilor să se orienteze pe apartamentele cu două camere sau studio-uri dacă există în oferta dezvoltatorului. În cazul în care ansamblul are disponibile doar case, atunci vilele de tip duplex s-ar putea să fie mai potrivite datorită prețului care tine să fie mai mic decât la cele individuale.

Rate doar prin bancă

Hometown Residence Otopeni nu oferă niciun sistem de rate la dezvoltator, deci cei care vor să achiziționeze aici vor trebui fie să plătească pe loc, fie să apeleze la un credit bancar.

Reduceri la plata cash

Cei care pot plăti cash vor primi de la dezvoltatorul Hometown Residence Otopeni un discount negociabil. Această facilitate este ideală pentru investitorii cu rezerve mari deoarece aceștia vor obține reduceri considerabile față de prețul de listă.

Se acceptă doar monede tradiționale

Dezvoltatorul Hometown Residence Otopeni nu acceptă momentan plata în niciun fel de criptomonede, preferând valuta clasică (fiat) pentru toate tranzacțiile derulate de acesta.

Nu rata o investiție bună!

Informațiile afișate în această secțiune sunt obiective, calculate ”la rece”. Este posibil ca dezvoltatorul Hometown Residence Otopeni să ofere facilități, stimulente și alte beneficii pentru investitori, pe care noi nu le-am acoperit.
Descoperă eventualele beneficii contactând dezvoltatorul!

Hometown Residence Otopeni Contact Dezvoltator

Cât costă o locuință în Hometown Residence Otopeni?

Momentan colectăm, de la Hometown Residence Otopeni, datele necesare pentru a răspunde la această întrebare. Te rugăm să revii pentru a vedea prețurile actualizate.

Unde se află Hometown Residence Otopeni și cum se poate ajunge?

Ansamblul rezidențial Hometown Residence Otopeni este situat în localitateaOtopeni , la nord de București. Pentru a ajunge la Hometown Residence Otopeni depinzi de mașina personală deoarece nu există niciun mijloc de transport în comun aproape.

Cum este traficul din zona Hometown Residence Otopeni?

Traficul din jurul Hometown Residence Otopeni este liber pe tot parcursul zilei deci nu vei avea parte de ambuteiaje și aglomerație. Singura arteră care se mai aglomerează din când în când este Strada 23 August.

Ce facilități oferă Hometown Residence Otopeni locuitorilor săi?

Locuitorii din Hometown Residence Otopeni au acces la următoarele facilități: școală publică (în apropiere), școală privată (în apropiere), grădiniță (în apropiere), supermarket (în apropiere), mall (în apropiere).

Ai mai multe întrebări?

Îți recomandăm să contactezi direct dezvoltatorul și să vorbești cu echipa de vânzări:

Hometown Residence Otopeni Contact Dezvoltator