Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

RPC Boutique Apartments Pipera

RPC Boutique Apartments Pipera

Strada Emil Racoviță , Nr. 154, Pipera, Sector 2, București - Nord

Actualizat pe 2022-08-05
 200 București
Ofertă de preț neclară, te rugăm completează formularul pentru mai multe detalii despre oferta RPC Boutique Apartments Pipera!
ContactPentru a-ți face o părere corectă despre acest ansamblu, îți recomandăm să programezi o vizită la șantier!

Apăsarea butonului ”TRIMITE SOLICITAREA" implică acceptarea Termenilor și politicilor eDezvoltator.

Ce se intâmplă după ce completezi formularul:

Mesajul va fi trimis direct departamentului de vânzări din cadrul RPC Boutique Apartments Pipera și vei fi contactat în termen de 24 de ore de reprezentantul dezvoltatorului pentru a stabili o vizionare.

În caz de achiziție, vei cumpăra direct de la dezvoltator, noi nu facem altceva decât să direcționăm clientul către dezvoltator încasând o sumă fixă pentru fiecare client trimis.

Donăm o parte din profitul nostru către cauze sociale, prin programul nostru CSR prin care vizăm să ajutăm ONG-uri care activează în zona București - Ilfov. Află mai multe aici

Studiază
Mai jos vei găsi informații disponibile exclusiv pe eDezvoltator.ro, menite să ajute beneficiarii să compare obiectiv locuințele din piață!
Ansamblul rezidențial 200 din BucureștiAnsamblul rezidențial 200 din BucureștiAnsamblul rezidențial 200 din BucureștiAnsamblul rezidențial 200 din BucureștiAnsamblul rezidențial 200 din BucureștiAnsamblul rezidențial 200 din BucureștiAnsamblul rezidențial 200 din București

RPC Boutique Apartments Pipera Pereți, tavan și uși interioare

Acoperire pereți cu vopsea normală

Pereții locuințelor din RPC Boutique Apartments Pipera sunt acoperiți cu vopsea lavabilă clasică. Acesta nu este neapărat un dezavantaj, ba chiar permite beneficiarilor să își decoreze casa după bunul plac.

Tavane simple, fără decorațiuni

Dezvoltatorul RPC Boutique Apartments Pipera a lăsat tavanele simple, fără baghete decorative sau alte inserții, camerele fiind simple, fără accente speciale.

Uși din MDF

La fel ca în majoritatea ansamblurilor rezidențiale noi, în RPC Boutique Apartments Pipera au fost montate uși de interior din MDF, un material popular în România datorită costului relativ scăzut.

RPC Boutique Apartments Pipera Gresie, faianță și parchet

În evaluare
Gresie lucioasă

În RPC Boutique Apartments Pipera s-a montat gresie lucioasă, un material care a pierdut mult din popularitate în ultimii ani pentru că este alunecos și greu de întreținut. În plus se zgârie repede.

Faianță lucioasă

Pereții din băile și bucătăriile din RPC Boutique Apartments Pipera sunt placați cu gresie clasică, lucioasă.

Nu știm ce parchet s-a montat

Până când nu facem un audit la șantierul RPC Boutique Apartments Pipera pentru a vedea exact ce tip de parchet a fost montat, nu putem oferi detalii.

RPC Boutique Apartments Pipera Instalație termică

Centrală pe gaz, în condensare

Centralele termice montate în RPC Boutique Apartments Pipera folosesc tehnologia de condensare, prin care eficiența centralei crește cu până la 50% față de cele convenționale.

Distribuție prin pardoseală

În RPC Boutique Apartments Pipera s-a ales încălzirea în pardoseală, o soluție prin care agentul termic este distribuit prin conducte de tip PEX-Al, direct sub pardoselile locuinței. Practic, conductele încălzesc pardoseala la aproximativ 25 de grade iar aceasta păstrează o inerție termică de-a lungul timpului, ceea ce reduce semnificativ energia consumată și implicit costurile.

Controlul temperaturii centralizat

În locuințele din RPC Boutique Apartments Pipera, există un singur terminal de control al temperaturii, deci în toată casa va fi aceeași temperatură.

RPC Boutique Apartments Pipera Instalație electrică

Siguranțe cu protecție la curentare

În RPC Boutique Apartments Pipera s-au folosit siguranțe diferențiale (care previn curentarea) .

Circuite simple, fără linii dedicate

În locuințele din RPC Boutique Apartments Pipera nu există circuite speciale pentru consumatorii mari, deci cei care vor locui aici trebuie să fie atenți la prize să nu se topească atunci când folosesc electrocasnice de putere mare, precum plitele electrice.

Terminale electrice simple

În locuința auditată de noi, din RPC Boutique Apartments Pipera, s-au instalat terminale simple, din plastic . Întrerupătoarele sunt poziționate la înălțimea optimă - aproximativ 120 cm față de sol și sunt normale, fără semnalizare, deci pot fi greu de depistat noaptea.

RPC Boutique Apartments Pipera Instalație sanitară

În evaluare
Alimentare din rețea

Cu toate că este cea mai fiabilă sursă, alimentarea din rețeaua municipală înseamnă că locuitorii RPC Boutique Apartments Pipera vor avea la robinet apă preponderent epurată și tratată. Aceasta uneori are gust de clor, de aceea mulți locuitori ai orașelor mari preferă să cumpere apa potabilă îmbuteliată. Acest lucru nu mai este ceva neobișnuit și nu este un dezavantaj, majoritatea populației urbane fiind în situația de a cumpăra apă sau de a purifica apa de la robinet.

Evacuare în rețeaua municipală

Apele menajere din RPC Boutique Apartments Pipera sunt procesate de rețeaua municipală. Acest scenariu este cel mai bun pentru orice reședință datorită capacității crescute de procesare oferite de rețelele municipale, dar și datorită respectării în acest fel a standardelor ecologice impuse de UE pentru procesarea apelor menajere uzate.

Fără scurgeri în pardoseală

Cei care locuiesc în RPC Boutique Apartments Pipera trebuie să fie foarte atenți cu chiuvetele sau căzile lor deoarece aici nu vor găsi niciun fel de scurgere care să prevină inundațiile accidentale.

RPC Boutique Apartments Pipera Izolația fonică

Pereții dintre locuințe au aproximativ 25cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Pereții care separă locuințele în RPC Boutique Apartments Pipera sunt construiți din blocuri de cărămidă ceramică, un material bun pentru izolația fonică . Grosimea acestor pereți este de 25cm, o grosime nu tocmai ideală pentru o bună izolație fonică .

Pereții interiori au aproximativ 13cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Grosimea pereților care compartimentează locuința este importantă pentru cei care vor să doarmă liniștiți în dormitor fără să audă zgomotul televizorului din living. În cazul RPC Boutique Apartments Pipera, pereții interiori au 13cm grosime și au fost construiți din .

Ferestre cu trei foi de sticlă - ”tripan”

Dezvoltatorul RPC Boutique Apartments Pipera a montat ferestre cu trei straturi de geam sau „tripan” sau „triplex”, cum sunt ele cunoscute popular. Deși din punct de vedere termic diferența dintre două și trei foi de geam nu este atât de mare, din punct de vedere fonic, aceasta este semnificativă și nu veți avea probleme cu zgomotul din exterior nici când fac vecinii petreceri.

RPC Boutique Apartments Pipera Izolația termică

În evaluare
Pereți exteriori din cărămidă ceramică de 35 cm grosime, din care 10 cm izolație cu polistiren extrudat (EPS)

În RPC Boutique Apartments Pipera, pereții exteriori ai clădirilor sunt realizați din cărămidă ceramică. Aceasta este un material modern, caracterizat printr-o foarte bună rezistent. De asemenea, alveolele caracteristice bucăților de cărămidă ceramică au capacitatea de a conserva temperatura. Deci, un perete realizat din acest material, care este bine izolat la exterior, va avea o bună inerție termică, menținând răcoare vara și cald iarna, ceea ce sporește semnificativ confortul locatarilor.

Pereții exteriori ai clădirilor din RPC Boutique Apartments Pipera au o grosime de 35 cm, cu tot cu izolație, la fel ca majoritatea ansamblurilor vizitate de noi.

În ceea ce privește izolația exterioară a pereților, dezvoltatorul RPC Boutique Apartments Pipera a folosit clasicul polistiren extrudat (EPS), aplicând un strat de 10 cm grosime. O soluție ieftină și destul de eficientă.

Ne lipsesc informații despre izolația termică a acoperișului

Din păcate, nu avem destule informații cât să compunem o părere corectă din punct de vedere tehnic despre izolația acoperișurilor clădirilor din RPC Boutique Apartments Pipera.

Ramele ferestrelor au 6 camere interioare

Profilele ferestrelor sunt foarte importante în ceea ce privește izolația termică a unei locuințe. În RPC Boutique Apartments Pipera s-au folosit profile cu mai mult de 5 camere, adică la un nivel superior celor standard.

RPC Boutique Apartments Pipera Hidroizolația

În evaluare
Ne lipsesc date privind hidroizolația fundațiilor

Informațiile pe care le avem despre RPC Boutique Apartments Pipera nu ne permit să compunem o părere relevantă despre cât de bine sunt hidroizolate subsolurile și fundațiile clădirilor, vom reveni odată ce facem auditul la șantier.

Nu știm cum s-au izolat acoperișurile

Din păcate nu putem formula o opinie tehnică despre cât de bine sunt hidroizolate acoperișurile și plafoanele din RPC Boutique Apartments Pipera, vom completa aceste informații doar după vizita la șantier.

Nu știm cât de bine sunt hidroizolate terasele

Momentan nu putem compune o opinie despre cât de bine sunt izolate terasele clădirilor din RPC Boutique Apartments Pipera, vom reveni asupra acestei secțiuni după vizita la șantier.

Structură pe cadre din beton armat

Structura bazată pe cadre de beton este des utilizată în cazul clădirilor înalte, cum sunt cele din RPC Boutique Apartments Pipera. Este un sistem constructiv des folosit în toată lumea care prezintă numeroase avantaje în ceea ce privește rezistența la seisme și eficiența în construcție.

Rezistență foarte bună la seisme însă pot apărea avarii

Acest sistem constructiv este folosit de toate clădirile construite după 1977. Mai mult decât atât, el a fost suplimentat cu măsuri de siguranță foarte dure pentru a preveni orice catastrofă. Clădirile din RPC Boutique Apartments Pipera sunt construite pe cadre de beton și se supun acestor reglementări, deci probabilitatea ca aceste clădiri să cedeze în cazul unui seism este destul de scăzută.

Rezistență garantată în timp, decenii bune, chiar secole

În ziua de azi găsim numeroase clădiri construite în evul mediu care încă rezistă testului timpului. Majoritatea acestora sunt construite într-una dintre variantele sistemului „pe cadre”. Fie că s-au folosit forme rotunde, precum arcadele, fie că s-au folosit forme perpendiculare precum grinzile din zilele noastre, clădirile construite în acest sistem, la fel ca cele din RPC Boutique Apartments Pipera, vor trece cu brio testul timpului și vor rămâne în picioare atât cât va dori omul.

RPC Boutique Apartments Pipera:Cumpărături

Cele mai apropiate magazine sunt în afara ansamblului

Din păcate, cele mai apropiate magazine de unde îți poți face cumpărăturile sunt în afara RPC Boutique Apartments Pipera, deci dacă ai uitat ceva, vei fi nevoit să ieși din ansamblu.

Nu ai de unde să cumperi produse naturale

Ai un mall foarte aproape

Locuind în RPC Boutique Apartments Pipera, ești foarte aproape de cel puțin un mall, unde vei găsi orice îți dorești pentru a-ți potoli pofta de shopping.

RPC Boutique Apartments Pipera:Educație

Găsești școala la câteva minute de RPC Boutique Apartments Pipera!

Precum în multe alte cazuri, în interiorul RPC Boutique Apartments Pipera nu vei găsi o școală însă ai numeroase opțiuni dintre care poți alege, în apropiere.

Găsești o grădiniță în apropiere de RPC Boutique Apartments Pipera

Deși nu există grădiniță chiar în RPC Boutique Apartments Pipera, vei găsi multe opțiuni în apropiere. Faptul că nu există o grădiniță chiar în ansamblu nu este neapărat un dezavantaj, acest scenariu fiind întâlnit la foarte multe ansambluri de la noi din țară.

Poți găsi un after-school aproape de casă!

Deși nu se regăsesc în imediata apropiere a locuinței, ai opțiuni pentru ocuparea timpului celui mic și în apropiere de RPC Boutique Apartments Pipera, unde vei găsi atât o școală de arte, cât și un after-school.

RPC Boutique Apartments Pipera:Recreere

În evaluare
Poți merge cu copilul în parcul din apropiere!

Deși nu există niciun parc în interiorul RPC Boutique Apartments Pipera, pentru a putea petrece timp în natură vei putea merge într-unul dintre parcurile din jurul ansamblului.

Încă nu avem date despre locurile de joacă

Deoarece nu am fost pe teren pentru a vedea ce locuri de joacă au la dispoziție cei care vor locui în RPC Boutique Apartments Pipera, nu putem compune încă această secțiune.

Nu știm dacă se organizează activități cu copiii

Din ce date avem, nu există activități organizate constant de comunitatea din RPC Boutique Apartments Pipera care să implice și copiii.

RPC Boutique Apartments Pipera:Siguranță

În evaluare
Accesul în ansamblu este restricționat

În RPC Boutique Apartments Pipera te simți în siguranță deoarece nu oricine poate intra în acest complex rezidențial. Accesul se face doar pe bază de invitație sau cartelă de acces, deci nu pot intra decât persoane cunoscute, rezidenți sau musafirii acestora.

Nu știm dacă există limitatoare de viteză

Încă nu ne-am putut da seama dacă vor fi instalate limitatoare de viteză în RPC Boutique Apartments Pipera, fapt pentru care nu putem oferi această informație.

Nu știm clar dacă locurile de joacă sunt împrejmuite

Nu putem evalua încă dacă locurile de joacă din interiorul sau din apropierea RPC Boutique Apartments Pipera sunt sau nu împrejmuite.

RPC Boutique Apartments Pipera:Curățenie

Spațiile verzi sunt foarte bine întreținute

Plimbându-te la pas prin RPC Boutique Apartments Pipera este imposibil să nu observi cât de bine sunt întreținute spațiile verzi. Iarba este tunsă, iar florile arată superb vara. Copilul tău se va juca într-un mediu sănătos și bine îngrijit.

Nu știm dacă există coșuri de gunoi

Nu am observat coșurile de gunoi în spațiile publice, e posibil să nu fi fost montate încă.

Trotuarele sunt îngrijite și spălate

Trotuarele și aleile din RPC Boutique Apartments Pipera par noi, ele fiind foarte bine întreținute și curate.

RPC Boutique Apartments Pipera:Transport public

Găsești o stație de metrou pentru M2 în apropiere

Dacă mergi des cu metroul, este bine să știi că ansamblul RPC Boutique Apartments Pipera este destul de aproape de o stație de metrou legată la linia/liniile M2.

Ajungi rapid la o stație STB

Locuind în RPC Boutique Apartments Pipera, vei găsi în apropiere cel puțin o stație STB pe la care trec liniile de autobuz 135301343.

Zonă liniștită și bine conectată

RPC Boutique Apartments Pipera se află într-o zonă liniștită, relativ departe de centru însă cu acces la majoritatea facilităților pe care le oferă capitala.

RPC Boutique Apartments Pipera:Socializare

Nu există piscină în ansamblu

Din păcate, precum multe alte ansambluri, RPC Boutique Apartments Pipera ratează oportunitatea de a oferi locuitorilor săi o piscină.

Găsești localuri unde să poți ieși cu prietenii

Dacă îți place să ieși la o cafea sau la masă cu prietenii, vei găsi rapid un local chiar în interiorul RPC Boutique Apartments Pipera.

Ai un mall foarte aproape.

Te relaxezi la shopping? Atunci avem vești bune: RPC Boutique Apartments Pipera are un mall important în imediata apropiere, la câteva minute de mers cu mașina.

RPC Boutique Apartments Pipera:Sport

În evaluare
Nu știm dacă există sală de fitness în ansamblu

Nu am aflat încă dacă există o sală de fitness în interiorul RPC Boutique Apartments Pipera.

Nu știm dacă poți face jogging chiar în interiorul ansamblului

Nu este clar dacă există trotuare potrivite pentru jogging sau drumuri special amenajate pentru alergat în ansamblu.

Ai un parc mare în imediata apropiere

Cei care locuiesc în RPC Boutique Apartments Pipera vor găsi un parc mare foarte aproape de ansamblu. Aici se pot face ture lungi de jogging sau chiar yoga pe timp de vară.

RPC Boutique Apartments Pipera:Persoane cu dizabilități fizice

În evaluare
Nu sunt rampe de acces

Din păcate, dezvoltatorul RPC Boutique Apartments Pipera nu a prevăzut niciun tip de rampă de acces în clădiri pentru persoanele cu dizabilități locomotorii.

Nu știm dacă există locuri de parcare rezervate

Încă nu putem stabili dacă există locuri de parcare rezervate pentru persoanele cu dizabilități în RPC Boutique Apartments Pipera.

Tocurile ușilor nu sunt la nivel cu podeaua

Din câte am observat, în RPC Boutique Apartments Pipera nu există treceri la nivel cu podeaua dintr-un spațiu în altul, nici în spațiile publice, și nici în unitățile locative.

RPC Boutique Apartments Pipera:Persoane cu dizabilități senzoriale

În evaluare
Nu știm dacă ascensoarele beneficiază de instrucțiuni acustice

Nu este clar dacă ascensoarele din RPC Boutique Apartments Pipera sunt dotate cu sisteme fonice de instructaj.

Nu știm dacă lifturile au butoane cu Braille

Nu avem informații de la RPC Boutique Apartments Pipera privind butoanele ascensoarelor.

Nu știm dacă trecerile de pietoni sunt semnalizate acustic

Nu suntem siguri dacă trecerile de pietoni din interiorul și din jurul RPC Boutique Apartments Pipera sunt semnalizate acustic.

Stații de încărcare EV lângă RPC Boutique Apartments Pipera

În evaluare
Nu există stație de încărcare în ansamblu
Stații de încărcare în apropiere

În drumul tău spre casă vei întâlni următoarele stații de încărcare:

Brand Distanță Locuri 100-150kWh Locuri 50-100kWh Locuri 30-50kWh Locuri 5-30kWh
Renovatio e-charge la 1 km - - - 1 locuri
Renovatio e-charge la 4 km - 2 locuri - 1 locuri
EV-MAG la 2 km - - - 2 locuri

Stații de încărcare EV private

În evaluare
Nu este clar dacă există branșament la curent trifazic

Nu știm dacă vilele din RPC Boutique Apartments Pipera sunt racordate la curent trifazic, te rugăm să revii pentru a găsi această informație.

Fără circuite speciale pentru sarcini mari

Circuitele caselor din RPC Boutique Apartments Pipera nu sunt prevăzute cu linii speciale pentru consumatori mari. Acest detaliu ne spune că dezvoltatorul RPC Boutique Apartments Pipera nu a pregătit aceste locuințe pentru un consum foarte mare de electricitate precum cel cauzat de încărcătoarele EV rapide.

Nu știm dacă există locuri de parcare în curți

Car-port-ul permite încărcarea mașinii în propria curte. Nu știm clar dacă vilele din RPC Boutique Apartments Pipera au car-port sau orice altă formă de parcare interioară.

RPC Boutique Apartments Pipera:Tratamente și hrană

Ai un pet-shop foarte aproape

Animalul tău nu va rămâne niciodată fără mâncare dacă locuiești în RPC Boutique Apartments Pipera pentru că ai un pet-shop la doar câteva minute de casa ta.

Veterinarul este chiar lângă casă

Dacă animalul tău necesită tratament medical constant, află că foarte aproape de RPC Boutique Apartments Pipera există un cabinet veterinar la care poți apela.

Cabinetul veterinar oferă și servicii de cosmetică pentru animale

Este normal să ai grijă de aspectul animalului tău de companie, iar pentru asta ai nevoie de servicii specializate. Este bine să știi că la cabinetul veterinar din RPC Boutique Apartments Pipera ai, în ofertă, cosmetică canină.

RPC Boutique Apartments Pipera:Plimbare

În evaluare
Nu știm clar pe unde îți poți plimba câinele

Nu știm clar pe unde îți poți plimba câinele

Ai pădurea aproape!

Ai un câine activ care are nevoie să alerge liber în fiecare zi? RPC Boutique Apartments Pipera este ideal pentru tine deoarece vei găsi atât o pădure, cât și o poiană în apropierea ansamblului. Acolo vei putea lăsa câinele să se bucure de libertate fără să deranjeze pe nimeni!

Găsești un lac în apropiere, însă nu este amenajat.

Dacă și câinele tău se bucură când găsește un loc unde se poate scălda, atunci alege RPC Boutique Apartments Pipera deoarece aproape de acest ansamblu vei găsi un lac neamenajat, unde blănosul se poate scălda liniștit fără să deranjeze pe nimeni.

44,494612 26,141694

Harta RPC Boutique Apartments Pipera

Click pe buton pentru a vedea unde se află RPC Boutique Apartments Pipera

Despre Pipera

Zona Pipera este o adevărată inimă economică pentru București, aici regăsindu-se foarte multe clădiri de birouri în care lucrează zeci de mii de angajați. Pipera se află la o distanță de 8 km de piața Unirii și datorită faptului că a devenit un adevărat Hub pentru firmele din IT și pentru diverse corporații, s-a extins semnificativ, în ultimii ani construindu-se numeroase cartiere rezidențiale.

Deși localitatea beneficiază de o rețea de apă curentă și canalizare, destul de puține locuințe noi sunt racordate la acestea. Totuși, localnicii de aici au acces rapid către centru prin intermediul metrului și beneficiază de grădinițe, școli, cabinete medicale și majoritatea celorlalte utilități necesare.

Viața de zi cu zi în Pipera

Pipera Plaza este unul dintre punctele de interes construite recent. Locuitorii zonei se pot bucura și de alte obiective cel puțin la fel de atractive, care îi ajută să obțină o doză mai mare de confort.

Magazine în Pipera
 • Mega Image
 • Pipera Plaza
 • Băneasa Shopping City
Învățământ în Pipera
 • Școala Questfield
 • Școala Olga Gudynn
 • Mark Twain International School
Recreere în Pipera
 • Grădina Zoologică Bucureşti
 • Parcul Regele Mihai I
 • Muzeul Satului Dimitrie Gusti
Transport public în Pipera
 • Stația de metrou Pipera
 • Liniile de autobuz 135, 301, 343
 • Stație de taxi Șoseaua Pipera

Rata criminalității în Pipera

Administrativ, Pipera, face parte din zona de acoperire a Sector 2 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 250 de infracțiuni, semnificativ mai multe decât media de 178 de infracțiuni din celelalte sectoare. Cu toate acestea, trebuie luat în calcul și faptul că ansamblul RPC Boutique Apartments Pipera este departe de ariile cu o cotă infracțională ridicată, deci riscul ca această zonă să fie periculoasă pentru tine și familia ta este scăzut.

Rata criminalității în Sector 2
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Pipera

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în RPC Boutique Apartments Pipera, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Pipera. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Pipera. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

În ciuda faptului că zona în care se află RPC Boutique Apartments Pipera găsim mai mult clădiri mici, traficul rămâne aglomerat indiferent de oră, deseori producându-se și ambuteiaje.

Pentru un mediu mai curat și mai sănătos pentru toți, cel mai bine este să folosești, pentru deplasări, metroul. Locuitorii din RPC Boutique Apartments Pipera au acces la o stație de metrou chiar lângă casă pentru linia/liniile M2.

Deși nu scapi în totalitate de problemele din trafic, STB-ul este o alternativă mai bună decât mașina personală. Aproape de RPC Boutique Apartments Pipera există cel puțin o stație de autobuz cu acces la linia/liniile 135301343 .

Cei care au copii mici vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată grădiniță, care se află la câteva minute de condus de RPC Boutique Apartments Pipera, ceea ce va aglomera traficul. Având în vedere că nu există niciun supermarket în ansamblu, cei care vor avea nevoie de cumpărături vor fi nevoiți să ia mașina pentru a ajunge la cel mai apropiat magazin, ceea ce va duce la aglomerarea traficului.

Deși există bulevarde largi aproape de RPC Boutique Apartments Pipera, traficul este destul de aglomerat, mai ales la orele de vârf. De aceea îți recomandăm să eviți Bulevardul Uverturii în special dimineața și după-amiaza.

Amplasarea în zona mediană a capitalei, face RPC Boutique Apartments Pipera un ansamblu bun pentru familii și persoanele care nu sunt nevoie să ajungă des în zona centrală ci preferă un cartier mai liniștit. Conexiunea cu metroul se face în mod direct, existând o stație de metrou pentru linia/liniile M2 în apropierea ansamblului. În ceea ce privește autobuzul, există o stație STB foarte aproape de RPC Boutique Apartments Pipera, la care ajung liniile 135301343.

Fiind poziționat în zona de nord a capitalei, RPC Boutique Apartments Pipera beneficiază de acces ușor către aeroportul Henri Coandă (OTP).

În jurul RPC Boutique Apartments Pipera se află bulevardele principale ale capitalei ce duc atât spre centru, cât și spre ieșirile din oraș. Faptul că ansamblul RPC Boutique Apartments Pipera este amplasat în nordul capitalei, oferă acces rapid rezidenților către Autostrada 3 (București - Ploiești), ceea ce îl face ideal pentru cei care se deplasează adesea către Transilvania prin Valea Prahovei.

Cartierul Pipera face parte din sectorul 2 și este poziționat în zona de nord a capitalei. Față de celelalte cartiere din zone aflate în nordul Bucureștiului, chiriile din cartierul Pipera tind să fie cu aproximativ 4procente mai mici pentru garsoniere sau apartamente și cu 1procente mai mici pentru case.

Valorile medii ale chiriilor din cartierul Pipera, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 400 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu două camere: 505 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu trei camere: 755 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu patru camere: 880 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; vile duplex: 880 Euro pe lună, cu 2 procente mai mici decât media zonei; vile individuale: 1100 Euro pe lună, cu 3 procente mai mici decât media zonei.

Actualizăm datele din această secțiune iar în scurt timp, aici vei găsi inclusiv informații istorice despre tendințele prețurilor imobiliarelor din Pipera sub forma unui grafic similar cu cel de mai jos. Acest grafic se va actualiza zilnic pentru ca informațiile oferite să fie cât mai relevante. Graficul va ilustra evoluția prețurilor în Pipera atât pentru vânzări, cât și pentru închirieri și va putea fi segmentat în funcție de tipul de imobil dorit.

Tendința prețurilor la imobiliare în Pipera
Imagine demonstrativă care ilustrează cum vor fi prezentate tendințele prețurilor din imobiliare

În curs de evaluare

Momentan nu avem date suficiente pentru a face o analiză a prețurilor din RPC Boutique Apartments Pipera față de cele din București - Nord.

Prețurile din această zonă cresc în mod susținut

Fiind amplasat în nordul capitalei, o zonă din ce în ce mai râvnită de corporatiști, în special cei de nivel senior, RPC Boutique Apartments Pipera se bucură de o creștere constantă a prețului, creștere care adesea depășește media orașului.

Moderat

Ca și notorietate în piață, RPC Boutique Apartments Pipera nu este un brand extrem de popular, el fiind căutat pe Google de puține ori în comparație cu alte ansambluri, de aceea nu putem spune că investiția într-o locuință pentru revânzare este momentan oportună în acest ansamblu, cel puțin nu din perspectiva popularității în piață.

Clientelă fluctuantă: tineri

Acest ansamblu se pretează în special tinerilor, de aceea cei care investesc în RPC Boutique Apartments Pipera se pot aștepta la chiriași instabili, care își schimbă frecvent domiciliul sau, în cazuri foarte grave, ajung chiar să deterioreze mobilierul.

Recomandăm 2 camere sau studio pentru investiție, dacă există

RPC Boutique Apartments Pipera va atrăgea un public mixt, format atât din tineri, cât și din persoane care caută unități relativ ușor de întreținut, de aceea recomandăm investitorilor să se orienteze pe apartamentele cu două camere sau studio-uri dacă există în oferta dezvoltatorului. În cazul în care ansamblul are disponibile doar case, atunci vilele de tip duplex s-ar putea să fie mai potrivite datorită prețului care tine să fie mai mic decât la cele individuale.

Rate doar prin bancă

RPC Boutique Apartments Pipera nu oferă niciun sistem de rate la dezvoltator, deci cei care vor să achiziționeze aici vor trebui fie să plătească pe loc, fie să apeleze la un credit bancar.

Preț fix, indiferent de metoda de plată

Din păcate, dezvoltatorul RPC Boutique Apartments Pipera nu oferă reduceri celor care pot plăti cash iar prețul este același pentru orice tip de client, indiferent că este investitor sau beneficiar final.

Se acceptă doar monede tradiționale

Dezvoltatorul RPC Boutique Apartments Pipera nu acceptă momentan plata în niciun fel de criptomonede, preferând valuta clasică (fiat) pentru toate tranzacțiile derulate de acesta.

Cât costă o locuință în RPC Boutique Apartments Pipera?

Momentan colectăm, de la RPC Boutique Apartments Pipera, datele necesare pentru a răspunde la această întrebare. Te rugăm să revii pentru a vedea prețurile actualizate.

Unde se află RPC Boutique Apartments Pipera și cum se poate ajunge?

Ansamblul rezidențial RPC Boutique Apartments Pipera este situat în cartierul Pipera din nordul capitalei. Pentru a ajunge la RPC Boutique Apartments Pipera depinzi de mașina personală deoarece nu există niciun mijloc de transport în comun aproape.

Cum este traficul din zona RPC Boutique Apartments Pipera?

La orele de vârf, tipic Bucureștiului, traficul din jurul RPC Boutique Apartments Pipera este destul de aglomerat. Pentru a ajunge mai repede acasă, te sfătuim să eviți Bulevardul Uverturii.

Ce facilități oferă RPC Boutique Apartments Pipera locuitorilor săi?

Locuitorii din RPC Boutique Apartments Pipera au acces la următoarele facilități: școală publică (în apropiere), școală privată (în apropiere), grădiniță (în apropiere), supermarket (în apropiere), mall (în apropiere).

Descoperă
Vezi ce alte opțiuni ai răsfoind catalogul nostru - cel mai mare site de locuințe noi din România