Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Contact
Drumul Taberei Parc Residence
T1R2C215 | BUCSOLDOUT

Drumul Taberei Parc Residence

Strada Drumul Taberei, Nr. 134A, Drumul Taberei, Sector 6, București - Vest

Actualizat pe 2022-08-25
Ansamblul rezidențial Drumul Taberei Parc Residence din București
Ofertă de preț neclară, te rugăm completează formularul pentru mai multe detalii despre oferta Drumul Taberei Parc Residence!
ContactPentru a-ți face o părere corectă despre acest ansamblu, îți recomandăm să programezi o vizită la șantier!

Apăsarea butonului ”TRIMITE SOLICITAREA" implică acceptarea Termenilor și politicilor eDezvoltator.

Ce se intâmplă după ce completezi formularul:

Mesajul va fi trimis direct departamentului de vânzări din cadrul Drumul Taberei Parc Residence și vei fi contactat în termen de 24 de ore de reprezentantul dezvoltatorului pentru a stabili o vizionare.

În caz de achiziție, vei cumpăra direct de la dezvoltator, noi nu facem altceva decât să direcționăm clientul către dezvoltator încasând o sumă fixă pentru fiecare client trimis.

Donăm o parte din profitul nostru către cauze sociale, prin programul nostru CSR prin care vizăm să ajutăm ONG-uri care activează în zona București - Ilfov. Află mai multe aici

Studiază
Mai jos vei găsi informații disponibile exclusiv pe eDezvoltator.ro, menite să ajute beneficiarii să compare obiectiv locuințele din piață!
Ansamblul rezidențial 208 din BucureștiAnsamblul rezidențial 208 din BucureștiAnsamblul rezidențial 208 din BucureștiAnsamblul rezidențial 208 din BucureștiAnsamblul rezidențial 208 din București

Drumul Taberei Parc Residence Pereți, tavan și uși interioare

În evaluare
Încă nu știm cu ce au fost acoperiți pereții

La Drumul Taberei Parc Residence fie încă nu am făcut audit-ul construcției, fie nu avem toate datele necesare despre felul în care au fost zugrăviți pereții.

Tavane simple, fără decorațiuni

Dezvoltatorul Drumul Taberei Parc Residence a lăsat tavanele simple, fără baghete decorative sau alte inserții, camerele fiind simple, fără accente speciale.

Nu avem date despre ușile de interior

Revino pe această pagină pentru a vedea informații privind ușile interioare din Drumul Taberei Parc Residence. Aici vom publica date reale, verificate pe teren.

Drumul Taberei Parc Residence Gresie, faianță și parchet

În evaluare
Nu știm ce gresie s-a montat

Încă nu știm clar ce gresie s-a montat sau se va monta în Drumul Taberei Parc Residence. Această informație va fi publicată doar după ce facem audit-ul la șantier.

Nu avem date despre faianță

Momentan nu avem informațiile necesare pentru a scrie despre faianța folosită de constructorul Drumul Taberei Parc Residence, vom reveni cu această sinteză după auditul la șantier.

Nu știm ce parchet s-a montat

Până când nu facem un audit la șantierul Drumul Taberei Parc Residence pentru a vedea exact ce tip de parchet a fost montat, nu putem oferi detalii.

Drumul Taberei Parc Residence Instalație termică

Centrală pe gaz, în condensare

Centralele termice montate în Drumul Taberei Parc Residence folosesc tehnologia de condensare, prin care eficiența centralei crește cu până la 50% față de cele convenționale.

Distribuție prin calorifere

Încălzirea efectivă se face în mod clasic, prin calorifere, precum în multe alte cazuri. Nu este de mirare că dezvoltatorul Drumul Taberei Parc Residence a ales această soluție, ea fiind ușor de construit. Caloriferele sunt din Oțel, un material rezistent.

Controlul temperaturii centralizat

În locuințele din Drumul Taberei Parc Residence, există un singur terminal de control al temperaturii, deci în toată casa va fi aceeași temperatură.

Drumul Taberei Parc Residence Instalație electrică

În evaluare
Siguranțe cu protecție la curentare

În Drumul Taberei Parc Residence s-au folosit siguranțe diferențiale (care previn curentarea) .

Circuite simple, fără linii dedicate

În locuințele din Drumul Taberei Parc Residence nu există circuite speciale pentru consumatorii mari, deci cei care vor locui aici trebuie să fie atenți la prize să nu se topească atunci când folosesc electrocasnice de putere mare, precum plitele electrice.

Nu știm clar ce tip de terminale s-au folosit

Când spunem terminale electrice, ne referim la prizele și întrerupătoarele instalate, acestea pot fi din mai multe materiale iar singura metodă de a verifica ce s-a montat în Drumul Taberei Parc Residence este să verificăm pe teren.

Drumul Taberei Parc Residence Instalație sanitară

În evaluare
Alimentare din rețea

Cu toate că este cea mai fiabilă sursă, alimentarea din rețeaua municipală înseamnă că locuitorii Drumul Taberei Parc Residence vor avea la robinet apă preponderent epurată și tratată. Aceasta uneori are gust de clor, de aceea mulți locuitori ai orașelor mari preferă să cumpere apa potabilă îmbuteliată. Acest lucru nu mai este ceva neobișnuit și nu este un dezavantaj, majoritatea populației urbane fiind în situația de a cumpăra apă sau de a purifica apa de la robinet.

Evacuare în rețeaua municipală

Apele menajere din Drumul Taberei Parc Residence sunt procesate de rețeaua municipală. Acest scenariu este cel mai bun pentru orice reședință datorită capacității crescute de procesare oferite de rețelele municipale, dar și datorită respectării în acest fel a standardelor ecologice impuse de UE pentru procesarea apelor menajere uzate.

Nu avem informații despre scurgerile din locuințe

După ce vom analiza locuințele din Drumul Taberei Parc Residence, vom putea determina dacă există sifoane de scurgere în băi, pe holuri și în bucătării.

Drumul Taberei Parc Residence Izolația fonică

Pereții dintre locuințe au aproximativ 30cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Pereții care separă locuințele în Drumul Taberei Parc Residence sunt construiți din blocuri de cărămidă ceramică, un material bun pentru izolația fonică . Grosimea acestor pereți este de 30cm, ceea ce îi face foarte eficienți ca izolator fonic .

Pereții interiori au aproximativ 13cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Grosimea pereților care compartimentează locuința este importantă pentru cei care vor să doarmă liniștiți în dormitor fără să audă zgomotul televizorului din living. În cazul Drumul Taberei Parc Residence, pereții interiori au 13cm grosime și au fost construiți din .

Ferestrele cu două foi de sticlă - ”termopan”

Locuințele din Drumul Taberei Parc Residence au ferestre cu două foi de geam sau „termopane”, așa cum sunt ele cunoscute în mod popular. Nu este cea mai bună variantă de izolație fonică însă este cu mult mai bună decât ferestrele tradiționale, deci nu va trebui să îți faci griji pentru zgomotul de afară.

Drumul Taberei Parc Residence Izolația termică

În evaluare
Pereți exteriori din cărămidă ceramică de 40 cm grosime, din care 10 cm izolație cu polistiren extrudat (EPS)

În Drumul Taberei Parc Residence, pereții exteriori ai clădirilor sunt realizați din cărămidă ceramică. Aceasta este un material modern, caracterizat printr-o foarte bună rezistent. De asemenea, alveolele caracteristice bucăților de cărămidă ceramică au capacitatea de a conserva temperatura. Deci, un perete realizat din acest material, care este bine izolat la exterior, va avea o bună inerție termică, menținând răcoare vara și cald iarna, ceea ce sporește semnificativ confortul locatarilor.

Pereții exteriori ai clădirilor din Drumul Taberei Parc Residence au o grosime de 40 cm, cu tot cu izolație, mai mult decât am întâlnit la alte ansambluri rezidențiale noi.

În ceea ce privește izolația exterioară a pereților, dezvoltatorul Drumul Taberei Parc Residence a folosit clasicul polistiren extrudat (EPS), aplicând un strat de 10 cm grosime. O soluție ieftină și destul de eficientă.

Ne lipsesc informații despre izolația termică a acoperișului

Din păcate, nu avem destule informații cât să compunem o părere corectă din punct de vedere tehnic despre izolația acoperișurilor clădirilor din Drumul Taberei Parc Residence.

Ramele ferestrelor au 6 camere interioare

Profilele ferestrelor sunt foarte importante în ceea ce privește izolația termică a unei locuințe. În Drumul Taberei Parc Residence s-au folosit profile cu mai mult de 5 camere, adică la un nivel superior celor standard.

Drumul Taberei Parc Residence Hidroizolația

În evaluare
Ne lipsesc date privind hidroizolația fundațiilor

Informațiile pe care le avem despre Drumul Taberei Parc Residence nu ne permit să compunem o părere relevantă despre cât de bine sunt hidroizolate subsolurile și fundațiile clădirilor, vom reveni odată ce facem auditul la șantier.

Nu știm cum s-au izolat acoperișurile

Din păcate nu putem formula o opinie tehnică despre cât de bine sunt hidroizolate acoperișurile și plafoanele din Drumul Taberei Parc Residence, vom completa aceste informații doar după vizita la șantier.

Nu știm cât de bine sunt hidroizolate terasele

Momentan nu putem compune o opinie despre cât de bine sunt izolate terasele clădirilor din Drumul Taberei Parc Residence, vom reveni asupra acestei secțiuni după vizita la șantier.

Structură pe cadre din beton armat

Structura bazată pe cadre de beton este des utilizată în cazul clădirilor înalte, cum sunt cele din Drumul Taberei Parc Residence. Este un sistem constructiv des folosit în toată lumea care prezintă numeroase avantaje în ceea ce privește rezistența la seisme și eficiența în construcție.

Rezistență foarte bună la seisme însă pot apărea avarii

Acest sistem constructiv este folosit de toate clădirile construite după 1977. Mai mult decât atât, el a fost suplimentat cu măsuri de siguranță foarte dure pentru a preveni orice catastrofă. Clădirile din Drumul Taberei Parc Residence sunt construite pe cadre de beton și se supun acestor reglementări, deci probabilitatea ca aceste clădiri să cedeze în cazul unui seism este destul de scăzută.

Rezistență garantată în timp, decenii bune, chiar secole

În ziua de azi găsim numeroase clădiri construite în evul mediu care încă rezistă testului timpului. Majoritatea acestora sunt construite într-una dintre variantele sistemului „pe cadre”. Fie că s-au folosit forme rotunde, precum arcadele, fie că s-au folosit forme perpendiculare precum grinzile din zilele noastre, clădirile construite în acest sistem, la fel ca cele din Drumul Taberei Parc Residence, vor trece cu brio testul timpului și vor rămâne în picioare atât cât va dori omul.

Drumul Taberei Parc Residence:Cumpărături

Cele mai apropiate magazine sunt în afara ansamblului

Din păcate, cele mai apropiate magazine de unde îți poți face cumpărăturile sunt în afara Drumul Taberei Parc Residence, deci dacă ai uitat ceva, vei fi nevoit să ieși din ansamblu.

Piața agroalimentară e în zonă!

În zona în care se află Drumul Taberei Parc Residence vei găsi o piață agroalimentară în care fermierii își vând produsele. De aici poți cumpăra fructe, legume, lactate și ouă proaspete, aduse direct de la fermele din jurul capitalei.

Ai un mall foarte aproape

Din ce date avem până acum, nu știm cu siguranță dacă există o galerie comercială aproape de Drumul Taberei Parc Residence.

Drumul Taberei Parc Residence:Educație

Găsești școala la câteva minute de Drumul Taberei Parc Residence!

Precum în multe alte cazuri, în interiorul Drumul Taberei Parc Residence nu vei găsi o școală însă ai numeroase opțiuni dintre care poți alege, în apropiere.

Găsești o grădiniță în apropiere de Drumul Taberei Parc Residence

Deși nu există grădiniță chiar în Drumul Taberei Parc Residence, vei găsi multe opțiuni în apropiere. Faptul că nu există o grădiniță chiar în ansamblu nu este neapărat un dezavantaj, acest scenariu fiind întâlnit la foarte multe ansambluri de la noi din țară.

Poți găsi un after-school aproape de casă!

Deși nu se regăsesc în imediata apropiere a locuinței, ai opțiuni pentru ocuparea timpului celui mic și în apropiere de Drumul Taberei Parc Residence, unde vei găsi atât o școală de arte, cât și un after-school.

Drumul Taberei Parc Residence:Recreere

În evaluare
Poți merge cu copilul în parcul din apropiere!

Deși nu există niciun parc în interiorul Drumul Taberei Parc Residence, pentru a putea petrece timp în natură vei putea merge într-unul dintre parcurile din jurul ansamblului.

Găsești un loc de joacă amenajat chiar lângă casă!

Dacă ai un copil activ, care s-ar juca toată ziua, atunci ai noroc deoarece, locuind în Drumul Taberei Parc Residence vei avea cel puțin un loc de joacă în imediata apropiere a casei. Dacă acesta nu este de ajuns, găsești și alte locuri de joacă în jurul ansamblului.

Nu știm dacă se organizează activități cu copiii

Din ce date avem, nu există activități organizate constant de comunitatea din Drumul Taberei Parc Residence care să implice și copiii.

Drumul Taberei Parc Residence:Siguranță

Accesul în ansamblu este restricționat

În Drumul Taberei Parc Residence te simți în siguranță deoarece nu oricine poate intra în acest complex rezidențial. Accesul se face doar pe bază de invitație sau cartelă de acces, deci nu pot intra decât persoane cunoscute, rezidenți sau musafirii acestora.

Se poate circula în viteză

Având în vedere că în Drumul Taberei Parc Residence nu au fost instalate încă limitatoare de viteză, mașinile pot circula după cum vor, iar acest aspect este periculos dacă un copil ar ajunge în stradă.

Zonele de joacă nu sunt împrejmuite

Din păcate, zonele de joacă sau parcurile din interiorul sau de lângă Drumul Taberei Parc Residence nu sunt destul de bine împrejmuite, iar copiii pot alerga liberi chiar și în afara acestora.

Drumul Taberei Parc Residence:Curățenie

Spațiile verzi sunt foarte bine întreținute

Plimbându-te la pas prin Drumul Taberei Parc Residence este imposibil să nu observi cât de bine sunt întreținute spațiile verzi. Iarba este tunsă, iar florile arată superb vara. Copilul tău se va juca într-un mediu sănătos și bine îngrijit.

Găsești coșuri de gunoi la tot pasul

Străzile din Drumul Taberei Parc Residence sunt foarte curate, parțial datorită coșurilor de gunoi montate de dezvoltator în majoritatea locurilor publice. Deși pare banal, acest aspect nu este prea des întâlnit în alte ansambluri rezidențiale din România.

Trotuarele sunt îngrijite și spălate

Trotuarele și aleile din Drumul Taberei Parc Residence par noi, ele fiind foarte bine întreținute și curate.

Drumul Taberei Parc Residence:Transport public

Găsești o stație de metrou pentru M5 în apropiere

Dacă mergi des cu metroul, este bine să știi că ansamblul Drumul Taberei Parc Residence este destul de aproape de o stație de metrou legată la linia/liniile M5.

Ajungi rapid la o stație STB

Locuind în Drumul Taberei Parc Residence, vei găsi în apropiere cel puțin o stație STB pe la care trec liniile de autobuz 105,122,126,137,138,168,173,185,221,222,268,368,385,668,N110,N116,N122,R422,R423,R425,T12,T13,T14,T15. Pe lângă autobuz, poți lua și tramvaiul pe linia/liniile 41.

Zonă liniștită și bine conectată

Drumul Taberei Parc Residence se află într-o zonă liniștită, relativ departe de centru însă cu acces la majoritatea facilităților pe care le oferă capitala.

Drumul Taberei Parc Residence:Socializare

Nu există piscină în ansamblu

Din păcate, precum multe alte ansambluri, Drumul Taberei Parc Residence ratează oportunitatea de a oferi locuitorilor săi o piscină.

Găsești localuri unde să poți ieși cu prietenii

Dacă îți place să ieși la o cafea sau la masă cu prietenii, vei găsi rapid un local chiar în interiorul Drumul Taberei Parc Residence.

Ai un mall foarte aproape.

Te relaxezi la shopping? Atunci avem vești bune: Drumul Taberei Parc Residence are un mall important în imediata apropiere, la câteva minute de mers cu mașina.

Drumul Taberei Parc Residence:Sport

În evaluare
Nu știm dacă există sală de fitness în ansamblu

Nu am aflat încă dacă există o sală de fitness în interiorul Drumul Taberei Parc Residence.

Pentru a face jogging va trebui să ieși din ansamblu

Cei care obișnuiesc să facă ieșiri scurte de jogging vor trebui să caute un parc în apropiere, deoarece în Drumul Taberei Parc Residence nu se poate alerga.

Ai un parc mare în imediata apropiere

Cei care locuiesc în Drumul Taberei Parc Residence vor găsi un parc mare foarte aproape de ansamblu. Aici se pot face ture lungi de jogging sau chiar yoga pe timp de vară.

Drumul Taberei Parc Residence:Persoane cu dizabilități fizice

În evaluare
Nu știm dacă există rampe de acces

Nu este clar dacă există vreun tip de rampă de acces pentru persoane cu dizabilități în clădirile din Drumul Taberei Parc Residence.

Nu există locuri de parcare rezervate

În Drumul Taberei Parc Residence, am văzut locuri de parcare rezervate în fața reședințelor însă nu și lângă clădirile publice precum magazine sau școală.

Tocurile ușilor nu sunt la nivel cu podeaua

Din câte am observat, în Drumul Taberei Parc Residence nu există treceri la nivel cu podeaua dintr-un spațiu în altul, nici în spațiile publice, și nici în unitățile locative.

Drumul Taberei Parc Residence:Persoane cu dizabilități senzoriale

În evaluare
Nu știm dacă ascensoarele beneficiază de instrucțiuni acustice

Nu este clar dacă ascensoarele din Drumul Taberei Parc Residence sunt dotate cu sisteme fonice de instructaj.

Nu știm dacă lifturile au butoane cu Braille

Nu avem informații de la Drumul Taberei Parc Residence privind butoanele ascensoarelor.

Trecerile de pietoni nu sunt semnalizate fonic

Din nefericire, trecerile de pietoni din Drumul Taberei Parc Residence nu sunt semnalizate acustic, fapt pentru care sunt periculoase pentru persoanele care au probleme cu vederea.

Stații de încărcare EV lângă Drumul Taberei Parc Residence

În evaluare
Nu există stație de încărcare în ansamblu
Stații de încărcare în apropiere

În drumul tău spre casă vei întâlni următoarele stații de încărcare:

Brand Distanță Locuri 100-150kWh Locuri 50-100kWh Locuri 30-50kWh Locuri 5-30kWh
EV-Mag la 1 km - - - 2 locuri
Renovatio e-charge la 2 km - - - 1 locuri
McDonalds la 4 km - - - 2 locuri

Stații de încărcare EV private

În evaluare
Fără curent trifazic

Deoarece casele din Drumul Taberei Parc Residence nu au curent trifazic, posesorii de mașini electrice vor trebui să se mulțumească cu încărcătoare simple, care vor umple bateria în 10-12 ore.

Fără circuite speciale pentru sarcini mari

Circuitele caselor din Drumul Taberei Parc Residence nu sunt prevăzute cu linii speciale pentru consumatori mari. Acest detaliu ne spune că dezvoltatorul Drumul Taberei Parc Residence nu a pregătit aceste locuințe pentru un consum foarte mare de electricitate precum cel cauzat de încărcătoarele EV rapide.

Nu știm dacă există locuri de parcare în curți

Car-port-ul permite încărcarea mașinii în propria curte. Nu știm clar dacă vilele din Drumul Taberei Parc Residence au car-port sau orice altă formă de parcare interioară.

Drumul Taberei Parc Residence:Tratamente și hrană

Ai un pet-shop foarte aproape

Animalul tău nu va rămâne niciodată fără mâncare dacă locuiești în Drumul Taberei Parc Residence pentru că ai un pet-shop la doar câteva minute de casa ta.

Veterinarul este chiar lângă casă

Dacă animalul tău necesită tratament medical constant, află că foarte aproape de Drumul Taberei Parc Residence există un cabinet veterinar la care poți apela.

Cabinetul veterinar oferă și servicii de cosmetică pentru animale

Este normal să ai grijă de aspectul animalului tău de companie, iar pentru asta ai nevoie de servicii specializate. Este bine să știi că la cabinetul veterinar din Drumul Taberei Parc Residence ai, în ofertă, cosmetică canină.

Drumul Taberei Parc Residence:Plimbare

Poți plimba liniștit câinele prin orice parc

În Drumul Taberei Parc Residence ai voie să te plimbi cu câinele prin parc și chiar să îl lași liber dacă nu sunt copii. În afară de parcuri, nu ai unde să plimbi câinele, nefiind amenajate alte spații speciale.

Nu există nicio pădure sau câmpie în apropiere

Dacă ai un câine activ, care are nevoie să alerge liber zilnic, atunci Drumul Taberei Parc Residence nu este cea mai bună opțiune pentru tine întrucât nu are aproape nicio pădure sau poiană, unde câinele să poată fi lăsat liber, fără să creeze probleme.

Există chiar și un lac în apropiere, cu malurile amenajate!

Cei care au câini știu cât de mult se bucură acesta când se poate bălăci în voie. De aceea, locuind în Drumul Taberei Parc Residence, în zilele calde de vară vei putea merge pe malul lacul amenajat, situat în apropierea ansamblului pentru a-ți lăsa câinele să se scalde. Ai totuși grijă să nu îl lași liber în zonele de plajă sau ponton.

44,417413107608 26,03232926127

Harta Drumul Taberei Parc Residence

Click pe buton pentru a vedea unde se află Drumul Taberei Parc Residence

Despre Drumul Taberei

Cartierul Drumul Taberei este unul dintre cele mai mari cartiere ale Bucureștiului. Administrat de primăria sectorului 6, acesta a cunoscut o dezvoltare considerabilă în ultimii ani, atât prin proiectele imobiliare, cât și prin proiectele de infrastructură, cel mai mare fiind linia de metrou a zonei.

Unul dintre motivele pentru cartierul este atractiv pentru o mulțime de persoane este faptul că este aerisit, predominând blocurile de 4 etaje despărțite între ele de spații verzi. Locuitorii cartierului beneficiază de toate utilitățile necesare, de parcul Moghioroș care are 30 de hectare și de numeroase grădinițe, școli și licee.

Viața de zi cu zi în Drumul Taberei

Cartierul are 3 parcuri, 4 piețe și numeroase alte puncte de interes gândite pentru confortul locuitorilor. În principiu, un locuitor al cartierului poate să stea perioade lungi aici fără a se plictisi sau fără a duce lipsă de un bun sau un serviciu.

Magazine în Drumul Taberei
 • Piaţa Drumul Taberei
 • Auchan
 • Plaza Romania
Învățământ în Drumul Taberei
 • Liceul Teoretic Eugen Lovinescu
 • Școala Gimnazială Numărul 169
 • Colegiul Național Elena Cuza
Recreere în Drumul Taberei
 • Parcul Drumul Taberei
 • Bazinul de înot Steaua Bucureşti
 • Parcul Târgu Neamț
Transport public în Drumul Taberei
 • Stațiile de metrou Valea Ialomitei, Constantin Brâncuși, Romancierilor, Râul Doamnei, Parc Drumul Taberei, Tudor Vladimirescu, Favorit, Orizont
 • Liniile de autobuz 105, 122, 126, 137, 138, 168, 173, 185, 221, 222, 268, 368, 385, 668, N110, N116, N122, R422, R423, R425, T12, T13, T14, T15
 • Liniile de troleibuz 69, 90, 93

Rata criminalității în Drumul Taberei

Administrativ, Drumul Taberei, face parte din zona de acoperire a Sector 6 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 180 de infracțiuni, foarte aproape de media de 178 de infracțiuni înregistrată de celelalte sectoare, fapt pentru care Drumul Taberei este o alegere bună pentru tine și familia ta, astfel că nu ai de ce să îți faci griji privind siguranța ta sau a celor dragi.

Rata criminalității în Sector 6
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Drumul Taberei

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în Drumul Taberei Parc Residence, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Drumul Taberei. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Drumul Taberei. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Densitatea zonei din jurul Drumul Taberei Parc Residence este relativ redusă, ceea ce duce, în general, la un trafic lejer dimineața și după-amiaza, ore considerate în mod tradițional de vârf în capitală.

Pentru un mediu mai curat și mai sănătos pentru toți, cel mai bine este să folosești, pentru deplasări, metroul. Locuitorii din Drumul Taberei Parc Residence au acces la o stație de metrou chiar lângă casă pentru linia/liniile M5.

Deși nu scapi în totalitate de problemele din trafic, STB-ul este o alternativă mai bună decât mașina personală. Aproape de Drumul Taberei Parc Residence există cel puțin o stație de autobuz cu acces la linia/liniile 105,122,126,137,138,168,173,185,221,222,268,368,385,668,N110,N116,N122,R422,R423,R425,T12,T13,T14,T15 . De asemenea, cei care preferă tramvaiul, pot ajunge repede la cel puțin o stație pentru linia/liniile 41.

Cei care au copii mici vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată grădiniță, care se află la câteva minute de condus de Drumul Taberei Parc Residence, ceea ce va aglomera traficul. Având în vedere că nu există niciun supermarket în ansamblu, cei care vor avea nevoie de cumpărături vor fi nevoiți să ia mașina pentru a ajunge la cel mai apropiat magazin, ceea ce va duce la aglomerarea traficului.

Deși există bulevarde largi aproape de Drumul Taberei Parc Residence, traficul este destul de aglomerat, mai ales la orele de vârf. De aceea îți recomandăm să eviți Drumul Taberei în special dimineața și după-amiaza.

Amplasarea în zona mediană a capitalei, face Drumul Taberei Parc Residence un ansamblu bun pentru familii și persoanele care nu sunt nevoie să ajungă des în zona centrală ci preferă un cartier mai liniștit. Conexiunea cu metroul se face în mod direct, existând o stație de metrou pentru linia/liniile M5 în apropierea ansamblului. În ceea ce privește autobuzul, există o stație STB foarte aproape de Drumul Taberei Parc Residence, la care ajung liniile 105,122,126,137,138,168,173,185,221,222,268,368,385,668,N110,N116,N122,R422,R423,R425,T12,T13,T14,T15. Nu în ultimul rând, cei care vor locui în Drumul Taberei Parc Residence vor avea acces și la liniile de tramvai 41, existând cel puțin o stație în cartier.

În jurul Drumul Taberei Parc Residence se află bulevardele principale ale capitalei ce duc atât spre centru, cât și spre ieșirile din oraș.

Cartierul Drumul Taberei face parte din sectorul 6 și este poziționat în zona de vest a capitalei. Față de celelalte cartiere din zone aflate în vestul Bucureștiului, chiriile din cartierul Drumul Taberei tind să fie cu aproximativ 16procente mai mari pentru garsoniere sau apartamente și cu 1procente mai mari pentru case.

Valorile medii ale chiriilor din cartierul Drumul Taberei, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 285 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu două camere: 300 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu trei camere: 400 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu patru camere: 410 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; vile duplex: 900 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; vile individuale: 1125 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei.

Actualizăm datele din această secțiune iar în scurt timp, aici vei găsi inclusiv informații istorice despre tendințele prețurilor imobiliarelor din Drumul Taberei sub forma unui grafic similar cu cel de mai jos. Acest grafic se va actualiza zilnic pentru ca informațiile oferite să fie cât mai relevante. Graficul va ilustra evoluția prețurilor în Drumul Taberei atât pentru vânzări, cât și pentru închirieri și va putea fi segmentat în funcție de tipul de imobil dorit.

Tendința prețurilor la imobiliare în Drumul Taberei
Imagine demonstrativă care ilustrează cum vor fi prezentate tendințele prețurilor din imobiliare

În curs de evaluare

Momentan nu avem date suficiente pentru a face o analiză a prețurilor din Drumul Taberei Parc Residence față de cele din București - Vest.

Prețurile din această zonă cresc în mod temperat

în București - Vest, Drumul Taberei Parc Residence nu se bucură încă de creșterile înregistrate în zonele centrale și de nord ale capitalei. Această diferență este cauzată în special de infrastructura precară, situație ce se va ameliora în anii următori.

Moderat

Ca și notorietate în piață, Drumul Taberei Parc Residence nu este un brand extrem de popular, el fiind căutat pe Google de puține ori în comparație cu alte ansambluri, de aceea nu putem spune că investiția într-o locuință pentru revânzare este momentan oportună în acest ansamblu, cel puțin nu din perspectiva popularității în piață.

Clientelă stabilă: familii

Datorită facilităților din interiorul și din jurul Drumul Taberei Parc Residence, ansamblul este ideal pentru familiile cu copii. Acest tip de clienți este ideal pentru cei care caută chiriași de lungă durată deoarece familiile își schimbă rar locuința ba chiar deseori aleg să cumpere.

Recomandăm 3 camere sau case ca investiție

Fiind un ansamblu prietenos cu familiile, în Drumul Taberei Parc Residence se vor putea închiria ușor apartamentele mari cu 3 sau 4 camere, precum și orice tip de casă. Deși au un preț de achiziție mai mare, randamentul acestor unități tinde să fie mai bun decât cele ieftine în special datorită chiriașilor pe lungă durată și a costurilor mai mici cu reparațiile. În cazul în care ansamblul are disponibile doar case, atunci vilele de tip single s-ar putea să fie o investiție potrivită.

Rate doar prin bancă

Drumul Taberei Parc Residence nu oferă niciun sistem de rate la dezvoltator, deci cei care vor să achiziționeze aici vor trebui fie să plătească pe loc, fie să apeleze la un credit bancar.

Preț fix, indiferent de metoda de plată

Din păcate, dezvoltatorul Drumul Taberei Parc Residence nu oferă reduceri celor care pot plăti cash iar prețul este același pentru orice tip de client, indiferent că este investitor sau beneficiar final.

Poți plăti în criptomonede

Dacă ai criptomonede și cauți o metodă sigură de a-ți proteja investiția, atunci ansamblul Drumul Taberei Parc Residence poate fi perfect pentru tine deoarece dezvoltatorul acceptă plata prin criptomonede.

Cât costă o locuință în Drumul Taberei Parc Residence?

Momentan colectăm, de la Drumul Taberei Parc Residence, datele necesare pentru a răspunde la această întrebare. Te rugăm să revii pentru a vedea prețurile actualizate.

Unde se află Drumul Taberei Parc Residence și cum se poate ajunge?

Ansamblul rezidențial Drumul Taberei Parc Residence este situat în cartierul Drumul Taberei din vestul Bucureștiului. Poți ajunge ușor la Drumul Taberei Parc Residence folosind metrou M5. Există o stație de metrou destul de aproape de ansamblu și numeroase stații de autobuz.

Cum este traficul din zona Drumul Taberei Parc Residence?

La orele de vârf, tipic Bucureștiului, traficul din jurul Drumul Taberei Parc Residence este destul de aglomerat. Pentru a ajunge mai repede acasă, te sfătuim să eviți Drumul Taberei.

Ce facilități oferă Drumul Taberei Parc Residence locuitorilor săi?

Locuitorii din Drumul Taberei Parc Residence au acces la următoarele facilități: școală publică (în apropiere), școală privată (în apropiere), grădiniță (în apropiere), supermarket (în apropiere), mall (în apropiere).

Descoperă
Vezi ce alte opțiuni ai răsfoind catalogul nostru - cel mai mare site de locuințe noi din România