Metropolitan Residence Mihai Bravu
Metropolitan Residence Mihai Bravu

Metropolitan Residence Mihai Bravu

Zona: Vitan, București - EstAdresă: șos. Mihai Bravu, 475, zona Vitan, sector 3, BucureștiInformații actualizate la: 9 / 3 / 2021
Ai întrebări despre Metropolitan Residence Mihai Bravu?

Află tot ce trebuie să știi despre Metropolitan Residence Mihai Bravu de la un expert pus la dispoziție gratuit de eDezvoltator.ro. Agenții noștri sunt obiectivi și îți vor prezenta ansamblul din toate perspectivele, fie ele pozitive sau negative. Click pe butonul de mai jos pentru a iniția un chat anonim cu expertul nostru și pune orice întrebare dorești.

Metropolitan Residence Mihai Bravu Vedere Generală

Metropolitan Residence Mihai Bravu Avantaje Principale

Momentan lucrăm la avantajele acestui ansamblu rezidențial. Te rugăm să revii!

Metropolitan Residence Mihai Bravu Siguranță

Momentan, această secțiune este în lucru dar aici vei putea găsi informații despre cum s-au asigurat dezvoltatorii ansamblului că locuitorii pot dormi liniștiți.

Metropolitan Residence Mihai Bravu Accesibilitate

Persoanele cu dizabilități vor găsi în această secțiune informații despre cât de bine este pregăti acest ansamblu să le primească.

Metropolitan Residence Mihai Bravu Animale de companie

Ai un câine și vrei să știi dacă acest ansamblu este pregătit pentru tine? Aici vei găsi informații special alese pentru iubitorii de animale pricing facilitățile pe care le oferă ansamblul celor care își plimbă des câinele pe afară.

Metropolitan Residence Mihai Bravu Acces și transport

Află din această secțiune cât de bine este conectat ansamblul rezidențial la mijloace de transport în comun și la principalele artere ale capitalei.

Metropolitan Residence Mihai Bravu Galerie foto

Aici vei găsi în curând zeci de imagini realizate de echipele noastre în acest ansamblu rezidențial.

Metropolitan Residence Mihai Bravu Localizare

  • Adresa exactă: șos. Mihai Bravu, 475, zona Vitan, sector 3, București
  • Cartier: Vitan
  • Sector sau localitate:Sector 3
  • Zona:București - Est

Metropolitan Residence Mihai Bravu Construcție și arhitectură

Metropolitan Residence Mihai Bravu Structură de rezistență

Grosimea pereților dintre locuințe
Imagine de la șantier

Grosimea pereților dintre locuințe

Pereții dintre locuințele ansamblului rezidențial Metropolitan Residence Mihai Bravu au sub 30 cm grosime iar acest lucru poate duce la disconfortul locatarilor din cauza zgomotului de la vecini.

Metropolitan Residence Mihai Bravu Instalații și eficiență energetică

Grosimea izolației pereților exteriori
Imagine de la șantier

Grosimea izolației pereților exteriori

Pereții exteriori ai clădirilor din ansamblul rezidențial Metropolitan Residence Mihai Bravu au un strat de izolație mai mic de 15cm, nu foarte gros însă destul cât să ofere o eficiență energetică bună.

Metropolitan Residence Mihai Bravu Finisaje și tâmplărie

În curând, aici vei putea citi despre finisajele alese de dezvoltator, precum și despre modelul de uși de interior și ferestre.

Metropolitan Residence Mihai Bravu Păreri și forum

Mai jos vei găsi o sinteză a părerilor publicate pe Facebook și Google de cei care locuiesc aici. Pe lângă acestea, vei putea citi și o analiză a experților eDezvoltator despre acest ansamblu.

Metropolitan Residence Mihai Bravu Întrebări frecvente

Lucrăm la o listă cu cele mai frecvente întrebări puse de utilizatorii noștri pentru acest ansamblu, ea va fi gata în scurt timp. Dacă ai o întrebare la care dorești răspuns, folosește chat-ul de pe site (butonul cu semnul întrebării din dreapta jos) pentru a ne-o trimite. Îți vom răspunde pe loc și vom publica apoi întrebarea și răspunsul în această secțiune.

Subcategorii
Ne pare rău dar această pagină este în construcție sau nu include nicio locuință. Poți reveni la pagina principală făcând click pe butonul de mai jos: Pagina principală