Locuințe noi direct dezvoltator în Cartierul Dămăroaia, Sector 1, București - Nord

Despre Cartierul Dămăroaia

Cartierul Dămăroaia este amplasat în nordul sectorului 1 al capitalei și este învecinat în sud cu zona cartierului Pajura. Cartierul este foarte îndrăgit deoarece este unul aerisit datorită traficului redus și a zonelor verzi.

Din punct de vedere imobiliar, cartierul Dămăroaia este format din case, vile și câteva blocuri cu o arhitectură deosebită, iar străzile care îl străbat sunt întreținute și modernizate. Astfel, comunitatea din cartier este mulțumită de faptul că au ales să locuiască în Dămăroaia.

Denumirea provine de la o boieroaică pe nume Maria Damaris, care a avut o moșie atât pe actuala suprafață a cartierului, cât și în zona care astăzi este cunoscută ca fiind Calea Victoriei.

Cartierul Dămăroaia reprezintă un cartier care stârnește curiozitatea oamenilor prin amplasare deoarece zona de nord a capitalei este foarte căutată. În acest cartier a fost construit primul ANL cu vile moderne și utilate.

Una dintre atracțiile principale ale cartierului Dămăroaia este reprezentată de lacurile din zonă. Aici pot fi găsite Lacul Grivița care se continuă spre sud cu Lacul Băneasa și Lacul Herăstrău.

Zona Dămăroaia este una dezvoltată din toate punctele de vedere, aici poți găsi instituții de sănătate, de învățământ, culturale și o zonă de business.

Pentru a ajunge în zona Dămăroaia poți folosi tramvaiul 24, autobuzul 331 sau stația de metrou Parc Bazilescu.

Locuințe disponibile în Dămăroaia

Locuințe noi Dămăroaia, direct dezvoltator

Elimină filtre

Rafinează lista

Ne pare rău dar această pagină este în construcție sau nu include nicio locuință. Poți reveni la pagina principală făcând click pe butonul de mai jos: Pagina principală