Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Brancoveanu Residence 12

Brancoveanu Residence 12

str. Vultureni, zona Giurgiului, sector 4, București

Actualizat pe 2022-06-28 Informațiile de pe această pagină au fost generate cu date colectate de pe Internet!

Apăsarea butonului ”TRIMITE SOLICITAREA" implică acceptarea Termenilor și politicilor eDezvoltator.

Ce se intâmplă după ce completezi formularul:

Mesajul va fi trimis direct departamentului de vânzări din cadrul Brancoveanu Residence 12 și vei fi contactat în termen de 24 de ore de reprezentantul dezvoltatorului pentru a stabili o vizionare.

În caz de achiziție, vei cumpăra direct de la dezvoltator, noi nu facem altceva decât să direcționăm clientul către dezvoltator încasând o sumă fixă pentru fiecare client trimis.

Donăm o parte din profitul nostru către cauze sociale, prin programul nostru CSR prin care vizăm să ajutăm ONG-uri care activează în zona București - Ilfov. Află mai multe aici

Lucrăm la oferta de prețuri

Încă nu am indexat oferta de locuințe din Brancoveanu Residence 12.

Scroll dreapta pentru mai multe imagini.
Ansamblul rezidențial Brancoveanu Residence 12 din BucureștiAnsamblul rezidențial Brancoveanu Residence 12 din BucureștiAnsamblul rezidențial Brancoveanu Residence 12 din BucureștiAnsamblul rezidențial Brancoveanu Residence 12 din BucureștiAnsamblul rezidențial Brancoveanu Residence 12 din București

Păreri Brancoveanu Residence 12

X

Solicitarea va fi trimisă direct departamentului de vânzări al Brancoveanu Residence 12

Apăsarea butonului ”TRIMITE SOLICITAREA" implică acceptarea Termenilor și politicilor eDezvoltator.

Părerea noastră despre cât de bine construit e Brancoveanu Residence 12

Compunem un audit al construcției bazat pe datele colectate de la șantier și de la constructorii clădirilor ce formează ansamblul 213. Când textul va fi gata, vei putea înțelege dacă dezvoltatorul a folosit materiale de calitate, ce metode tehnice a folosit și cum influențează ele confortul și eficiența energetică a locuinței. Toate aceste detalii sunt deja sumarizate mai jos:

Brancoveanu Residence 12 Pereți, tavan și uși interioare

Acoperire pereți cu vopsea normală

Pereții locuințelor din Brancoveanu Residence 12 sunt acoperiți cu vopsea lavabilă clasică. Acesta nu este neapărat un dezavantaj, ba chiar permite beneficiarilor să își decoreze casa după bunul plac.

Tavane simple, fără decorațiuni

Dezvoltatorul Brancoveanu Residence 12 a lăsat tavanele simple, fără baghete decorative sau alte inserții, camerele fiind simple, fără accente speciale.

Uși din MDF

La fel ca în majoritatea ansamblurilor rezidențiale noi, în Brancoveanu Residence 12 au fost montate uși de interior din MDF, un material popular în România datorită costului relativ scăzut.

Brancoveanu Residence 12 Gresie, faianță și parchet

În evaluare
Gresie lucioasă

În Brancoveanu Residence 12 s-a montat gresie lucioasă, un material care a pierdut mult din popularitate în ultimii ani pentru că este alunecos și greu de întreținut. În plus se zgârie repede.

Faianță lucioasă

Pereții din băile și bucătăriile din Brancoveanu Residence 12 sunt placați cu gresie clasică, lucioasă.

Nu știm ce parchet s-a montat

Până când nu facem un audit la șantierul Brancoveanu Residence 12 pentru a vedea exact ce tip de parchet a fost montat, nu putem oferi detalii.

Brancoveanu Residence 12 Instalație termică

În evaluare
Centrală pe gaz, în condensare

Centralele termice montate în Brancoveanu Residence 12 folosesc tehnologia de condensare, prin care eficiența centralei crește cu până la 50% față de cele convenționale.

Distribuție prin calorifere

Încălzirea efectivă se face în mod clasic, prin calorifere, precum în multe alte cazuri. Nu este de mirare că dezvoltatorul Brancoveanu Residence 12 a ales această soluție, ea fiind ușor de construit. Caloriferele sunt din Oțel, un material rezistent.

Nu știm cum se controlează temperatura

Încă nu avem informații privind soluția de control a temperaturii din camere aleasă de constructorul Brancoveanu Residence 12.

Brancoveanu Residence 12 Instalație electrică

În evaluare
Nu e clar dacă s-au folosit siguranțe diferențiale

Nu știm ce tip de siguranțe s-au instalat în Brancoveanu Residence 12 dar presupunem că s-au folosit disjunctoare diferențiale, cu protecție împotriva curentării.

Nu știm dacă circuitele suportă consumatori mari

Liniile speciale pentru consumatorii mari au devenit o necesitate în era electrificării, de aceea e foarte important să aflăm dacă în Brancoveanu Residence 12 s-au folosit astfel de circuite. Revino pentru această informație, singurul mod de a o obține fiind să verificăm la șantier.

Terminale electrice simple

În locuința auditată de noi, din Brancoveanu Residence 12, s-au instalat terminale simple, din plastic . Întrerupătoarele sunt poziționate la înălțimea optimă - aproximativ 120 cm față de sol și sunt normale, fără semnalizare, deci pot fi greu de depistat noaptea.

Brancoveanu Residence 12 Instalație sanitară

În evaluare
Alimentare din rețea

Cu toate că este cea mai fiabilă sursă, alimentarea din rețeaua municipală înseamnă că locuitorii Brancoveanu Residence 12 vor avea la robinet apă preponderent epurată și tratată. Aceasta uneori are gust de clor, de aceea mulți locuitori ai orașelor mari preferă să cumpere apa potabilă îmbuteliată. Acest lucru nu mai este ceva neobișnuit și nu este un dezavantaj, majoritatea populației urbane fiind în situația de a cumpăra apă sau de a purifica apa de la robinet.

Evacuare în rețeaua municipală

Apele menajere din Brancoveanu Residence 12 sunt procesate de rețeaua municipală. Acest scenariu este cel mai bun pentru orice reședință datorită capacității crescute de procesare oferite de rețelele municipale, dar și datorită respectării în acest fel a standardelor ecologice impuse de UE pentru procesarea apelor menajere uzate.

Nu avem informații despre scurgerile din locuințe

După ce vom analiza locuințele din Brancoveanu Residence 12, vom putea determina dacă există sifoane de scurgere în băi, pe holuri și în bucătării.

Brancoveanu Residence 12 Izolația fonică

Pereții dintre locuințe au aproximativ 20cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Pereții care separă locuințele în Brancoveanu Residence 12 sunt construiți din blocuri de cărămidă ceramică, un material bun pentru izolația fonică . Grosimea acestor pereți este de 20cm, o grosime nu tocmai ideală pentru o bună izolație fonică .

Pereții interiori au aproximativ 13cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Grosimea pereților care compartimentează locuința este importantă pentru cei care vor să doarmă liniștiți în dormitor fără să audă zgomotul televizorului din living. În cazul Brancoveanu Residence 12, pereții interiori au 13cm grosime și au fost construiți din .

Ferestrele cu două foi de sticlă - ”termopan”

Locuințele din Brancoveanu Residence 12 au ferestre cu două foi de geam sau „termopane”, așa cum sunt ele cunoscute în mod popular. Nu este cea mai bună variantă de izolație fonică însă este cu mult mai bună decât ferestrele tradiționale, deci nu va trebui să îți faci griji pentru zgomotul de afară.

Brancoveanu Residence 12 Izolația termică

În evaluare
Pereți exteriori din cărămidă ceramică de 30 cm grosime, din care 10 cm izolație cu polistiren extrudat (EPS)

În Brancoveanu Residence 12, pereții exteriori ai clădirilor sunt realizați din cărămidă ceramică. Aceasta este un material modern, caracterizat printr-o foarte bună rezistent. De asemenea, alveolele caracteristice bucăților de cărămidă ceramică au capacitatea de a conserva temperatura. Deci, un perete realizat din acest material, care este bine izolat la exterior, va avea o bună inerție termică, menținând răcoare vara și cald iarna, ceea ce sporește semnificativ confortul locatarilor.

Pereții exteriori ai clădirilor din Brancoveanu Residence 12 au o grosime de 30 cm, cu tot cu izolație, la fel ca majoritatea ansamblurilor vizitate de noi.

În ceea ce privește izolația exterioară a pereților, dezvoltatorul Brancoveanu Residence 12 a folosit clasicul polistiren extrudat (EPS), aplicând un strat de 10 cm grosime. O soluție ieftină și destul de eficientă.

Ne lipsesc informații despre izolația termică a acoperișului

Din păcate, nu avem destule informații cât să compunem o părere corectă din punct de vedere tehnic despre izolația acoperișurilor clădirilor din Brancoveanu Residence 12.

Ramele ferestrelor au 5 camere interioare

Profilele ferestrelor sunt esențiale pentru eficiența termică a unei locuințe. În Brancoveanu Residence 12 s-au instalat ferestre bazate pe profile cu 5 camere, standardul superior utilizat în România.

Brancoveanu Residence 12 Hidroizolația

În evaluare
Ne lipsesc date privind hidroizolația fundațiilor

Informațiile pe care le avem despre Brancoveanu Residence 12 nu ne permit să compunem o părere relevantă despre cât de bine sunt hidroizolate subsolurile și fundațiile clădirilor, vom reveni odată ce facem auditul la șantier.

Nu știm cum s-au izolat acoperișurile

Din păcate nu putem formula o opinie tehnică despre cât de bine sunt hidroizolate acoperișurile și plafoanele din Brancoveanu Residence 12, vom completa aceste informații doar după vizita la șantier.

Nu știm cât de bine sunt hidroizolate terasele

Momentan nu putem compune o opinie despre cât de bine sunt izolate terasele clădirilor din Brancoveanu Residence 12, vom reveni asupra acestei secțiuni după vizita la șantier.

Structură pe cadre din beton armat

Structura bazată pe cadre de beton este des utilizată în cazul clădirilor înalte, cum sunt cele din Brancoveanu Residence 12. Este un sistem constructiv des folosit în toată lumea care prezintă numeroase avantaje în ceea ce privește rezistența la seisme și eficiența în construcție.

Rezistență foarte bună la seisme însă pot apărea avarii

Acest sistem constructiv este folosit de toate clădirile construite după 1977. Mai mult decât atât, el a fost suplimentat cu măsuri de siguranță foarte dure pentru a preveni orice catastrofă. Clădirile din Brancoveanu Residence 12 sunt construite pe cadre de beton și se supun acestor reglementări, deci probabilitatea ca aceste clădiri să cedeze în cazul unui seism este destul de scăzută.

Rezistență garantată în timp, decenii bune, chiar secole

În ziua de azi găsim numeroase clădiri construite în evul mediu care încă rezistă testului timpului. Majoritatea acestora sunt construite într-una dintre variantele sistemului „pe cadre”. Fie că s-au folosit forme rotunde, precum arcadele, fie că s-au folosit forme perpendiculare precum grinzile din zilele noastre, clădirile construite în acest sistem, la fel ca cele din Brancoveanu Residence 12, vor trece cu brio testul timpului și vor rămâne în picioare atât cât va dori omul.

Vizitează șantierul

Multe dintre informațiile expuse mai sus nu influențează în mod direct viața de zi cu zi.
Pentru a-ți face o idee cât mai corectă despre calitatea materialelor și a execuției, îți recomandăm să faci o vizită la șantier, preferabil în compania unui expert în construcții:

Brancoveanu Residence 12 Contact Dezvoltator

Părerea noastră despre viața de zi cu zi în Brancoveanu Residence 12

Această secțiune este actualizată periodic. Poți vedea cum arată ziua unui locuitor al ansamblului rezidențial și cum evoluează în timp, în funcție de dezvoltarea și modernizarea zonei în care este construit Brancoveanu Residence 12. Vei afla unde îți poți duce copiii la școală sau grădiniță, unde poți face cumpărăturile de zi cu zi și cu ce mijloace de transport public te poți deplasa, dar și multe altele. Vezi detaliile actuale ale acestui ansamblu rezidențial, în cele de mai jos.

Brancoveanu Residence 12:Cumpărături

Cele mai apropiate magazine sunt în afara ansamblului

Din păcate, cele mai apropiate magazine de unde îți poți face cumpărăturile sunt în afara Brancoveanu Residence 12, deci dacă ai uitat ceva, vei fi nevoit să ieși din ansamblu.

Piața agroalimentară e în zonă!

În zona în care se află Brancoveanu Residence 12 vei găsi o piață agroalimentară în care fermierii își vând produsele. De aici poți cumpăra fructe, legume, lactate și ouă proaspete, aduse direct de la fermele din jurul capitalei.

Ai doar un hipermarket aproape

Dacă vrei să cumperi haine sau un cadou, singura ta opțiune aproape de casă este un hipermarket, care se află la câteva minute de mers pe jos față de Brancoveanu Residence 12.

Brancoveanu Residence 12:Educație

Găsești școala la câteva minute de Brancoveanu Residence 12!

Precum în multe alte cazuri, în interiorul Brancoveanu Residence 12 nu vei găsi o școală însă ai numeroase opțiuni dintre care poți alege, în apropiere.

Găsești o grădiniță în apropiere de Brancoveanu Residence 12

Deși nu există grădiniță chiar în Brancoveanu Residence 12, vei găsi multe opțiuni în apropiere. Faptul că nu există o grădiniță chiar în ansamblu nu este neapărat un dezavantaj, acest scenariu fiind întâlnit la foarte multe ansambluri de la noi din țară.

Poți găsi un after-school aproape de casă!

Deși nu se regăsesc în imediata apropiere a locuinței, ai opțiuni pentru ocuparea timpului celui mic și în apropiere de Brancoveanu Residence 12, unde vei găsi atât o școală de arte, cât și un after-school.

Brancoveanu Residence 12:Recreere

În evaluare
Nu există niciun parc în apropiere

Deși nu există niciun parc în interiorul Brancoveanu Residence 12, pentru a putea petrece timp în natură vei putea merge într-unul dintre parcurile din jurul ansamblului.

Găsești un loc de joacă amenajat chiar lângă casă!

Dacă vrei ca cel mic să-și consume energia în aer liber și într-un loc potrivit, este bine să știi că în cadrul ansamblului Brancoveanu Residence 12 există un loc de joacă perfect amenajat.

Nu știm dacă se organizează activități cu copiii

Din ce date avem, nu există activități organizate constant de comunitatea din Brancoveanu Residence 12 care să implice și copiii.

Brancoveanu Residence 12:Siguranță

Accesul în ansamblu este restricționat

În Brancoveanu Residence 12 te simți în siguranță deoarece nu oricine poate intra în acest complex rezidențial. Accesul se face doar pe bază de invitație sau cartelă de acces, deci nu pot intra decât persoane cunoscute, rezidenți sau musafirii acestora.

Sunt instalate limitatoare de viteză

Copiii sunt în siguranță în Brancoveanu Residence 12, chiar și în situația în care ar ajunge pe stradă. În Brancoveanu Residence 12 mașinile circulă cu viteză redusă datorită limitatoarelor de viteză instalate pe drumurile principale.

Locuri de joacă împrejmuite

Zonele de joacă de lângă sau din interiorul Brancoveanu Residence 12 sunt împrejmuite și sunt plasate departe de străzi, pentru ca cei mici să fie în deplină siguranță, iar joacă să se desfășoare fără incidente

Brancoveanu Residence 12:Curățenie

Nu ne-am putut da seama dacă spațiile verzi sunt bine întreținute

Când am vizitat acest ansamblu, nu am văzut spațiile verzi, deci nu putem redacta această părere.

Găsești coșuri de gunoi la tot pasul

Străzile din Brancoveanu Residence 12 sunt foarte curate, parțial datorită coșurilor de gunoi montate de dezvoltator în majoritatea locurilor publice. Deși pare banal, acest aspect nu este prea des întâlnit în alte ansambluri rezidențiale din România.

Nu ne-am putut da seama de igiena trotuarelor

Nu am putut deduce starea trotuarelor, va trebui să revenim pentru a oferi această informație.

Brancoveanu Residence 12:Transport public

Găsești o stație de metrou pentru M2 în apropiere

Dacă mergi des cu metroul, este bine să știi că ansamblul Brancoveanu Residence 12 este destul de aproape de o stație de metrou legată la linia/liniile M2.

Ajungi rapid la o stație STB

Locuind în Brancoveanu Residence 12, vei găsi în apropiere cel puțin o stație STB pe la care trec liniile de autobuz 232,323,N107,R418,R419,R420,R465. Pe lângă autobuz, poți lua și tramvaiul pe linia/liniile 7,11,19,25.

Zonă liniștită și bine conectată

Brancoveanu Residence 12 se află într-o zonă liniștită, relativ departe de centru însă cu acces la majoritatea facilităților pe care le oferă capitala.

Brancoveanu Residence 12:Socializare

Nu există piscină în ansamblu

Din păcate, precum multe alte ansambluri, Brancoveanu Residence 12 ratează oportunitatea de a oferi locuitorilor săi o piscină.

Găsești localuri unde să poți ieși cu prietenii

Dacă îți place să ieși la o cafea sau la masă cu prietenii, vei găsi rapid un local chiar în interiorul Brancoveanu Residence 12.

Mall-ul este destul de departe

Dacă locuiești în Brancoveanu Residence 12 va trebui să conduci minim 15 minute până la cel mai apropiat mall.

Brancoveanu Residence 12:Sport

Nu ai sală de fitness în ansamblu

Cea mai apropiată sală de forță este în afara ansamblului, deci va trebui să ieși din Brancoveanu Residence 12 pentru a ajunge la ea.

Pentru a face jogging va trebui să ieși din ansamblu

Cei care obișnuiesc să facă ieșiri scurte de jogging vor trebui să caute un parc în apropiere, deoarece în Brancoveanu Residence 12 nu se poate alerga.

Vei face cam un sfert de oră până la cel mai apropiat parc

Dacă locuiești în Brancoveanu Residence 12 și vrei să ajungi la cel mai apropiat parc pentru a alerga, va trebui să te deplasezi cu mașina pentru că în apropiere nu este nici un parc.

Brancoveanu Residence 12:Persoane cu dizabilități fizice

În evaluare
Nu sunt rampe de acces

Din păcate, dezvoltatorul Brancoveanu Residence 12 nu a prevăzut niciun tip de rampă de acces în clădiri pentru persoanele cu dizabilități locomotorii.

Nu știm dacă există locuri de parcare rezervate

Încă nu putem stabili dacă există locuri de parcare rezervate pentru persoanele cu dizabilități în Brancoveanu Residence 12.

Nu știm dacă ieșirile sunt nivelate cu podeaua

Încă nu am primit de la dezvoltatorul Brancoveanu Residence 12 informații privind ieșirile din locuințe spre exterior - care ar trebui să fie nivelate.

Brancoveanu Residence 12:Persoane cu dizabilități senzoriale

În evaluare
Nu știm dacă ascensoarele beneficiază de instrucțiuni acustice

Nu este clar dacă ascensoarele din Brancoveanu Residence 12 sunt dotate cu sisteme fonice de instructaj.

Nu știm dacă lifturile au butoane cu Braille

Nu avem informații de la Brancoveanu Residence 12 privind butoanele ascensoarelor.

Trecerile de pietoni nu sunt semnalizate fonic

Din nefericire, trecerile de pietoni din Brancoveanu Residence 12 nu sunt semnalizate acustic, fapt pentru care sunt periculoase pentru persoanele care au probleme cu vederea.

Stații de încărcare EV lângă Brancoveanu Residence 12

În evaluare
Nu există stație de încărcare în ansamblu
Stații de încărcare în apropiere

În drumul tău spre casă vei întâlni următoarele stații de încărcare:

Brand Distanță Locuri 100-150kWh Locuri 50-100kWh Locuri 30-50kWh Locuri 5-30kWh
Toujours la 1 km - - - 1 locuri
Mega Image la 1 km - - - 2 locuri
MOL la 2 km - 2 locuri - 1 locuri

Stații de încărcare EV private

În evaluare
Fără curent trifazic

Deoarece casele din Brancoveanu Residence 12 nu au curent trifazic, posesorii de mașini electrice vor trebui să se mulțumească cu încărcătoare simple, care vor umple bateria în 10-12 ore.

Nu avem date despre circuitele din acest ansamblu

Nu putem spune clar dacă circuitele vilelor din Brancoveanu Residence 12 au o linie dedicată pentru consumatorii mari.

Nu știm dacă există locuri de parcare în curți

Car-port-ul permite încărcarea mașinii în propria curte. Nu știm clar dacă vilele din Brancoveanu Residence 12 au car-port sau orice altă formă de parcare interioară.

Brancoveanu Residence 12:Tratamente și hrană

Ai un pet-shop foarte aproape

Animalul tău nu va rămâne niciodată fără mâncare dacă locuiești în Brancoveanu Residence 12 pentru că ai un pet-shop la doar câteva minute de casa ta.

Veterinarul este chiar lângă casă

Dacă animalul tău necesită tratament medical constant, află că foarte aproape de Brancoveanu Residence 12 există un cabinet veterinar la care poți apela.

Cabinetul veterinar oferă și servicii de cosmetică pentru animale

Este normal să ai grijă de aspectul animalului tău de companie, iar pentru asta ai nevoie de servicii specializate. Este bine să știi că la cabinetul veterinar din Brancoveanu Residence 12 ai, în ofertă, cosmetică canină.

Brancoveanu Residence 12:Plimbare

În evaluare
Nu știm clar pe unde îți poți plimba câinele

Nu știm clar pe unde îți poți plimba câinele

Găsești o câmpie în imediata apropiere

Pentru câinii activi, o poiană este locul ideal pentru a fi plimbați deoarece pot alerga liberi fără să încurce pe nimeni. Brancoveanu Residence 12 are în apropiere un asemenea spațiu unde îți vei putea duce câinele zilnic, iar acesta își va consuma energia.

Nu există niciun lac în apropiere.

Din nefericire, dacă ai un câine care adoră apa, vei fi dezamăgit de faptul că, lângă Brancoveanu Residence 12 nu există niciun loc unde să-l poți lăsa să se scalde.

Datele pot fi neactualizate

Este posibil ca o parte din informațiile de mai sus să nu mai fie de actualitate, de aceea îți recomandăm să vizitezi Brancoveanu Residence 12 pentru a descoperi eventuale facilități pe care nu le-am acoperit în această pagină:

Brancoveanu Residence 12 Contact Dezvoltator
44,393091350123 26,106978298518

Harta Brancoveanu Residence 12

Click pe buton pentru a vedea unde se află Brancoveanu Residence 12

Despre Giurgiului

Cartierul Giurgiului este situat în sudul orașului București și face parte atât din sectorul 4, cât și din sectorul 5. Nu se regăsește în topul cartierelor din oraș, însă reușește să convingă o mulțime de oameni să îl populeze grație locuințelor ieftine și numeroaselor servicii din apropiere. Cartierul are aproximativ 40 000 de locuitori, este compus din construcții cu un aspect standard ridicate în anii 60 și se remarcă prin destul de multe spații verzi.

Pe lângă apartamente, cei care doresc să se mute aici pot găsi și destul de multe case care le permit să aibă un mic spațiu verde privat.

Viața de zi cu zi în Giurgiului

Locuitorii cartierului Giurgiului au acces la linii supraterane de transport în comun, la parcul Tineretului și la numeroase magazine, piețe alimentare și servicii care contribuie la confortul zilnic. Pentru mobilitate și acces către centrul orașului au la dispoziție șoseaua Giurgiului.

Magazine în Giurgiului
 • Lidl
 • Piața Progresul
 • Mega Image
Învățământ în Giurgiului
 • Școala Gimnazială Numărul 103
 • Școala Gimnazială Nr. 119
 • Școala Gimnazială George Toparceanu
Recreere în Giurgiului
 • Parcul Tineretului
 • Parcul Natural Văcărești
 • Muzeul Memorial George Bacovia
Transport public în Giurgiului
 • Stația de metrou Eroii Revoluției
 • Liniile de tramvai 7, 11, 19, 25
 • Liniile de autobuz 232,323, N107 R418, R419, R420, R465

Rata criminalității în Giurgiului

Administrativ, Giurgiului, face parte din zona de acoperire a Sector 4 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 158 de infracțiuni, sub media de 178 din celelalte sectoare, ceea ce face din Giurgiului o zonă mai sigură, pentru tine și familia ta, comparativ cu altele din capitală.

Rata criminalității în Sector 4
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Giurgiului

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în Brancoveanu Residence 12, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Giurgiului. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Giurgiului. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Fiind amplasat într-o zonă în care predomină casele, traficul din jurul Brancoveanu Residence 12 nu se aglomerează niciodată cât să genereze întârzieri însă rămâne destul de încărcat indiferent de oră.

Pentru un mediu mai curat și mai sănătos pentru toți, cel mai bine este să folosești, pentru deplasări, metroul. Locuitorii din Brancoveanu Residence 12 au acces la o stație de metrou chiar lângă casă pentru linia/liniile M2.

Deși nu scapi în totalitate de problemele din trafic, STB-ul este o alternativă mai bună decât mașina personală. Aproape de Brancoveanu Residence 12 există cel puțin o stație de autobuz cu acces la linia/liniile 232,323,N107,R418,R419,R420,R465 . De asemenea, cei care preferă tramvaiul, pot ajunge repede la cel puțin o stație pentru linia/liniile 7,11,19,25.

Cei care au copii mici vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată grădiniță, care se află la câteva minute de condus de Brancoveanu Residence 12, ceea ce va aglomera traficul. Având în vedere că nu există niciun supermarket în ansamblu, cei care vor avea nevoie de cumpărături vor fi nevoiți să ia mașina pentru a ajunge la cel mai apropiat magazin, ceea ce va duce la aglomerarea traficului.

Cu toate că infrastructura din zonă este preponderent formată din străzi mari și late, traficul din zona Brancoveanu Residence 12 se menține moderat la orele de vârf. Dacă se poate, evită Soseaua Oltenitei, în special dimineața și după-amiaza.

Amplasarea în zona mediană a capitalei, face Brancoveanu Residence 12 un ansamblu bun pentru familii și persoanele care nu sunt nevoie să ajungă des în zona centrală ci preferă un cartier mai liniștit. Conexiunea cu metroul se face în mod direct, existând o stație de metrou pentru linia/liniile M2 în apropierea ansamblului. În ceea ce privește autobuzul, există o stație STB foarte aproape de Brancoveanu Residence 12, la care ajung liniile 232,323,N107,R418,R419,R420,R465. Nu în ultimul rând, cei care vor locui în Brancoveanu Residence 12 vor avea acces și la liniile de tramvai 7,11,19,25, existând cel puțin o stație în cartier.

Fiind la periferia orașului, locuitorii din Brancoveanu Residence 12 au acces rapid inclusiv către Centura București, arteră care leagă toate drumurile importante ce tranzitează capitala.

Recomandăm o vizită pe teren

Datele despre cartier, împrejurimi și trafic sunt agregate de pe internet, de aceea este posibil ca unele detalii să nu corespundă cu realitatea din teren.
Ar fi ideal să vizitezi Brancoveanu Residence 12 și să explorezi zona din jurul ansamblului:

Brancoveanu Residence 12 Contact Dezvoltator

Cartierul Giurgiului face parte din sectorul 4 și este poziționat în zona centrală a capitalei. Față de celelalte cartiere din zone aflate în sudul Bucureștiului, chiriile din cartierul Giurgiului nu sunt foarte diferite, ele înregistrând fluctuații mai mici de 3 procente.

Valorile medii ale chiriilor din cartierul Giurgiului, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 280 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu două camere: 250 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu trei camere: 315 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu patru camere: 450 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; vile duplex: 880 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; vile individuale: 1100 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei.

Actualizăm datele din această secțiune iar în scurt timp, aici vei găsi inclusiv informații istorice despre tendințele prețurilor imobiliarelor din Giurgiului sub forma unui grafic similar cu cel de mai jos. Acest grafic se va actualiza zilnic pentru ca informațiile oferite să fie cât mai relevante. Graficul va ilustra evoluția prețurilor în Giurgiului atât pentru vânzări, cât și pentru închirieri și va putea fi segmentat în funcție de tipul de imobil dorit.

Tendința prețurilor la imobiliare în Giurgiului
Imagine demonstrativă care ilustrează cum vor fi prezentate tendințele prețurilor din imobiliare

În curs de evaluare

Momentan nu avem date suficiente pentru a face o analiză a prețurilor din Brancoveanu Residence 12 față de cele din București - Sud.

Prețurile din această zonă cresc în mod temperat

în București - Sud, Brancoveanu Residence 12 nu se bucură încă de creșterile înregistrate în zonele centrale și de nord ale capitalei. Această diferență este cauzată în special de infrastructura precară, situație ce se va ameliora în anii următori.

Moderat

Ca și notorietate în piață, Brancoveanu Residence 12 nu este un brand extrem de popular, el fiind căutat pe Google de puține ori în comparație cu alte ansambluri, de aceea nu putem spune că investiția într-o locuință pentru revânzare este momentan oportună în acest ansamblu, cel puțin nu din perspectiva popularității în piață.

Clientelă fluctuantă: tineri

Acest ansamblu se pretează în special tinerilor, de aceea cei care investesc în Brancoveanu Residence 12 se pot aștepta la chiriași instabili, care își schimbă frecvent domiciliul sau, în cazuri foarte grave, ajung chiar să deterioreze mobilierul.

Recomandăm 2 camere sau studio pentru investiție, dacă există

Brancoveanu Residence 12 va atrăgea un public mixt, format atât din tineri, cât și din persoane care caută unități relativ ușor de întreținut, de aceea recomandăm investitorilor să se orienteze pe apartamentele cu două camere sau studio-uri dacă există în oferta dezvoltatorului. În cazul în care ansamblul are disponibile doar case, atunci vilele de tip duplex s-ar putea să fie mai potrivite datorită prețului care tine să fie mai mic decât la cele individuale.

Rate doar prin bancă

Brancoveanu Residence 12 nu oferă niciun sistem de rate la dezvoltator, deci cei care vor să achiziționeze aici vor trebui fie să plătească pe loc, fie să apeleze la un credit bancar.

Preț fix, indiferent de metoda de plată

Din păcate, dezvoltatorul Brancoveanu Residence 12 nu oferă reduceri celor care pot plăti cash iar prețul este același pentru orice tip de client, indiferent că este investitor sau beneficiar final.

Se acceptă doar monede tradiționale

Dezvoltatorul Brancoveanu Residence 12 nu acceptă momentan plata în niciun fel de criptomonede, preferând valuta clasică (fiat) pentru toate tranzacțiile derulate de acesta.

Nu rata o investiție bună!

Informațiile afișate în această secțiune sunt obiective, calculate ”la rece”. Este posibil ca dezvoltatorul Brancoveanu Residence 12 să ofere facilități, stimulente și alte beneficii pentru investitori, pe care noi nu le-am acoperit.
Descoperă eventualele beneficii contactând dezvoltatorul!

Brancoveanu Residence 12 Contact Dezvoltator

Cât costă o locuință în Brancoveanu Residence 12?

Momentan colectăm, de la Brancoveanu Residence 12, datele necesare pentru a răspunde la această întrebare. Te rugăm să revii pentru a vedea prețurile actualizate.

Unde se află Brancoveanu Residence 12 și cum se poate ajunge?

Ansamblul rezidențial Brancoveanu Residence 12 este situat în localitateaSector 4 . Pentru a ajunge la Brancoveanu Residence 12 depinzi de mașina personală deoarece nu există niciun mijloc de transport în comun aproape.

Cum este traficul din zona Brancoveanu Residence 12?

Locuind în Brancoveanu Residence 12 nu vei sta în trafic nici măcar la orele de vârf, acesta fiind relativ liber tot timpul. Pentru a evita orice neplăceri, evită Soseaua Oltenitei.

Ce facilități oferă Brancoveanu Residence 12 locuitorilor săi?

Locuitorii din Brancoveanu Residence 12 au acces la următoarele facilități: școală publică (în apropiere), școală privată (în apropiere), grădiniță (în apropiere), supermarket (în apropiere), mall (în apropiere).

Ai mai multe întrebări?

Îți recomandăm să contactezi direct dezvoltatorul și să vorbești cu echipa de vânzări:

Brancoveanu Residence 12 Contact Dezvoltator