Alecu Russo 10
Alecu Russo 10

Alecu Russo 10

Zona: Dacia, București - CentralAdresă: str. Alecu Russo, 10, zona Dacia, sector 2, BucurestiLocuințe de la: 124000€Informații actualizate la: 9 / 3 / 2021
Ai întrebări despre Alecu Russo 10?

Află tot ce trebuie să știi despre Alecu Russo 10 de la un expert pus la dispoziție gratuit de eDezvoltator.ro. Agenții noștri sunt obiectivi și îți vor prezenta ansamblul din toate perspectivele, fie ele pozitive sau negative. Click pe butonul de mai jos pentru a iniția un chat anonim cu expertul nostru și pune orice întrebare dorești.

Alecu Russo 10 Vedere Generală

Alecu Russo 10 Avantaje Principale

Momentan lucrăm la avantajele acestui ansamblu rezidențial. Te rugăm să revii!

Alecu Russo 10 Siguranță

Momentan, această secțiune este în lucru dar aici vei putea găsi informații despre cum s-au asigurat dezvoltatorii ansamblului că locuitorii pot dormi liniștiți.

Alecu Russo 10 Accesibilitate

Persoanele cu dizabilități vor găsi în această secțiune informații despre cât de bine este pregăti acest ansamblu să le primească.

Alecu Russo 10 Animale de companie

Ai un câine și vrei să știi dacă acest ansamblu este pregătit pentru tine? Aici vei găsi informații special alese pentru iubitorii de animale pricing facilitățile pe care le oferă ansamblul celor care își plimbă des câinele pe afară.

Alecu Russo 10 Acces și transport

Află din această secțiune cât de bine este conectat ansamblul rezidențial la mijloace de transport în comun și la principalele artere ale capitalei.

Alecu Russo 10 Galerie foto

Ansamblul rezidential Alecu Russo 10 din București - Central
Alecu Russo 10
Ansamblul rezidential Alecu Russo 10 din București - Central
Alecu Russo 10
Ansamblul rezidential Alecu Russo 10 din București - Central
Alecu Russo 10
Ansamblul rezidential Alecu Russo 10 din București - Central
Alecu Russo 10

Alecu Russo 10 Localizare

  • Adresa exactă: str. Alecu Russo, 10, zona Dacia, sector 2, Bucuresti
  • Cartier: Dacia
  • Sector sau localitate:Sector 2
  • Zona:București - Central

Alecu Russo 10 Construcție și arhitectură

Alecu Russo 10 Structură de rezistență

Grosimea pereților dintre locuințe
Imagine de la șantier

Grosimea pereților dintre locuințe

Pereții dintre locuințele ansamblului rezidențial Alecu Russo 10 au sub 30 cm grosime iar acest lucru poate duce la disconfortul locatarilor din cauza zgomotului de la vecini.

Alecu Russo 10 Instalații și eficiență energetică

Grosimea izolației pereților exteriori
Imagine de la șantier

Grosimea izolației pereților exteriori

Pereții exteriori ai clădirilor din ansamblul rezidențial Alecu Russo 10 au un strat de izolație mai mic de 15cm, nu foarte gros însă destul cât să ofere o eficiență energetică bună.

Alecu Russo 10 Finisaje și tâmplărie

În curând, aici vei putea citi despre finisajele alese de dezvoltator, precum și despre modelul de uși de interior și ferestre.

Alecu Russo 10 Păreri și forum

Mai jos vei găsi o sinteză a părerilor publicate pe Facebook și Google de cei care locuiesc aici. Pe lângă acestea, vei putea citi și o analiză a experților eDezvoltator despre acest ansamblu.

Alecu Russo 10 Întrebări frecvente

Lucrăm la o listă cu cele mai frecvente întrebări puse de utilizatorii noștri pentru acest ansamblu, ea va fi gata în scurt timp. Dacă ai o întrebare la care dorești răspuns, folosește chat-ul de pe site (butonul cu semnul întrebării din dreapta jos) pentru a ne-o trimite. Îți vom răspunde pe loc și vom publica apoi întrebarea și răspunsul în această secțiune.

Subcategorii
Ne pare rău dar această pagină este în construcție sau nu include nicio locuință. Poți reveni la pagina principală făcând click pe butonul de mai jos: Pagina principală