Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Contact
Day Residence
T1R2C090 | BUCSOLDOUT

Day Residence

Aleea Râmnicu Vâlcea, Nr. 8, Dristor, Sector 3, București - Est

Actualizat pe 2022-08-25
Ansamblul rezidențial Day Residence din București
Ofertă de preț neclară, te rugăm completează formularul pentru mai multe detalii despre oferta Day Residence!
ContactPentru a-ți face o părere corectă despre acest ansamblu, îți recomandăm să programezi o vizită la șantier!

Apăsarea butonului ”TRIMITE SOLICITAREA" implică acceptarea Termenilor și politicilor eDezvoltator.

Ce se intâmplă după ce completezi formularul:

Mesajul va fi trimis direct departamentului de vânzări din cadrul Day Residence și vei fi contactat în termen de 24 de ore de reprezentantul dezvoltatorului pentru a stabili o vizionare.

În caz de achiziție, vei cumpăra direct de la dezvoltator, noi nu facem altceva decât să direcționăm clientul către dezvoltator încasând o sumă fixă pentru fiecare client trimis.

Donăm o parte din profitul nostru către cauze sociale, prin programul nostru CSR prin care vizăm să ajutăm ONG-uri care activează în zona București - Ilfov. Află mai multe aici

Studiază
Mai jos vei găsi informații disponibile exclusiv pe eDezvoltator.ro, menite să ajute beneficiarii să compare obiectiv locuințele din piață!
Ansamblul rezidențial 24 din BucureștiAnsamblul rezidențial 24 din BucureștiAnsamblul rezidențial 24 din BucureștiAnsamblul rezidențial 24 din BucureștiAnsamblul rezidențial 24 din București

Day Residence Pereți, tavan și uși interioare

Acoperire pereți cu vopsea normală

Pereții locuințelor din Day Residence sunt acoperiți cu vopsea lavabilă clasică. Acesta nu este neapărat un dezavantaj, ba chiar permite beneficiarilor să își decoreze casa după bunul plac.

Tavane cu decorațiuni

Tavanele locuințelor din Day Residence au fost decorate cu inserții speciale, oferind un plus de eleganță încăperilor. Decorațiunile de acest tip sunt costisitoare și destul de dificil de realizat.

Uși din MDF

La fel ca în majoritatea ansamblurilor rezidențiale noi, în Day Residence au fost montate uși de interior din MDF, un material popular în România datorită costului relativ scăzut.

Day Residence Gresie, faianță și parchet

În evaluare
Gresie lucioasă

În Day Residence s-a montat gresie lucioasă, un material care a pierdut mult din popularitate în ultimii ani pentru că este alunecos și greu de întreținut. În plus se zgârie repede.

Faianță lucioasă

Pereții din băile și bucătăriile din Day Residence sunt placați cu gresie clasică, lucioasă.

Nu știm ce parchet s-a montat

Până când nu facem un audit la șantierul Day Residence pentru a vedea exact ce tip de parchet a fost montat, nu putem oferi detalii.

Day Residence Instalație termică

Centrală pe gaz, în condensare

Centralele termice montate în Day Residence folosesc tehnologia de condensare, prin care eficiența centralei crește cu până la 50% față de cele convenționale. Un alt aspect important este că vei putea porni sau opri centrala de la distanță, printr-o aplicație de smartphone.

Distribuție prin pardoseală

În Day Residence s-a ales încălzirea în pardoseală, o soluție prin care agentul termic este distribuit prin conducte de tip PEX-Al, direct sub pardoselile locuinței. Practic, conductele încălzesc pardoseala la aproximativ 25 de grade iar aceasta păstrează o inerție termică de-a lungul timpului, ceea ce reduce semnificativ energia consumată și implicit costurile.

Controlul temperaturii centralizat

În locuințele din Day Residence, există un singur terminal de control al temperaturii, deci în toată casa va fi aceeași temperatură. Centrala termică poate fi controlată printr-o aplicație mobilă, astfel că vei putea regla temperatura din interior, la valoarea de confort dorită, chiar și atunci când nu ești acasă. Este metoda care aduce economii și te ajută să fie cald atunci când ajungi acasă.

Day Residence Instalație electrică

Siguranțe cu protecție la curentare

În Day Residence s-au folosit siguranțe diferențiale (care previn curentarea) . De asemenea, pentru o protecție suplimentară a circuitelor sensibile, s-au instalat inclusiv descărcătoare anti-fulger.

Circuite simple, fără linii dedicate

În locuințele din Day Residence nu există circuite speciale pentru consumatorii mari, deci cei care vor locui aici trebuie să fie atenți la prize să nu se topească atunci când folosesc electrocasnice de putere mare, precum plitele electrice.

Terminale electrice simple

În locuința auditată de noi, din Day Residence, s-au instalat terminale simple, din plastic . Întrerupătoarele sunt poziționate la înălțimea optimă - aproximativ 120 cm față de sol și sunt normale, fără semnalizare, deci pot fi greu de depistat noaptea. De menționat că dezvoltatorul a prevăzut locuințele cu un spațiu special pentru router-ul WiFi astfel încât acesta să fie ușor accesibil pentru linia de internet, fără să fie vizibil în casă.

Day Residence Instalație sanitară

Alimentare din rețea

Cu toate că este cea mai fiabilă sursă, alimentarea din rețeaua municipală înseamnă că locuitorii Day Residence vor avea la robinet apă preponderent epurată și tratată. Aceasta uneori are gust de clor, de aceea mulți locuitori ai orașelor mari preferă să cumpere apa potabilă îmbuteliată. Acest lucru nu mai este ceva neobișnuit și nu este un dezavantaj, majoritatea populației urbane fiind în situația de a cumpăra apă sau de a purifica apa de la robinet.

Evacuare în rețeaua municipală

Apele menajere din Day Residence sunt procesate de rețeaua municipală. Acest scenariu este cel mai bun pentru orice reședință datorită capacității crescute de procesare oferite de rețelele municipale, dar și datorită respectării în acest fel a standardelor ecologice impuse de UE pentru procesarea apelor menajere uzate.

Scurgeri de pardoseală doar în baie

În locuințele din Day Residence am observat scurgeri în pardoseală doar în băi. Era util să existe astfel de scurgeri și în bucătărie deoarece inclusiv aici există riscul unei inundări accidentale.

Day Residence Izolația fonică

Pereții dintre locuințe au aproximativ 30cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Pereții care separă locuințele în Day Residence sunt construiți din blocuri de cărămidă ceramică, un material bun pentru izolația fonică . Grosimea acestor pereți este de 30cm, ceea ce îi face foarte eficienți ca izolator fonic .

Pereții interiori au aproximativ 13cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Grosimea pereților care compartimentează locuința este importantă pentru cei care vor să doarmă liniștiți în dormitor fără să audă zgomotul televizorului din living. În cazul Day Residence, pereții interiori au 13cm grosime și au fost construiți din .

Ferestrele cu două foi de sticlă - ”termopan”

Locuințele din Day Residence au ferestre cu două foi de geam sau „termopane”, așa cum sunt ele cunoscute în mod popular. Nu este cea mai bună variantă de izolație fonică însă este cu mult mai bună decât ferestrele tradiționale, deci nu va trebui să îți faci griji pentru zgomotul de afară.

Day Residence Izolația termică

În evaluare
Pereți exteriori din cărămidă ceramică de 40 cm grosime, din care 10 cm izolație cu polistiren extrudat (EPS)

În Day Residence, pereții exteriori ai clădirilor sunt realizați din cărămidă ceramică. Aceasta este un material modern, caracterizat printr-o foarte bună rezistent. De asemenea, alveolele caracteristice bucăților de cărămidă ceramică au capacitatea de a conserva temperatura. Deci, un perete realizat din acest material, care este bine izolat la exterior, va avea o bună inerție termică, menținând răcoare vara și cald iarna, ceea ce sporește semnificativ confortul locatarilor.

Pereții exteriori ai clădirilor din Day Residence au o grosime de 40 cm, cu tot cu izolație, mai mult decât am întâlnit la alte ansambluri rezidențiale noi.

În ceea ce privește izolația exterioară a pereților, dezvoltatorul Day Residence a folosit clasicul polistiren extrudat (EPS), aplicând un strat de 10 cm grosime. O soluție ieftină și destul de eficientă.

Ne lipsesc informații despre izolația termică a acoperișului

Din păcate, nu avem destule informații cât să compunem o părere corectă din punct de vedere tehnic despre izolația acoperișurilor clădirilor din Day Residence.

Ramele ferestrelor sunt produse de Salamander și au 6 camere interioare

Profilele ferestrelor sunt foarte importante în ceea ce privește izolația termică a unei locuințe. În Day Residence s-au folosit profile cu mai mult de 5 camere, adică la un nivel superior celor standard.

Day Residence Hidroizolația

În evaluare
Ne lipsesc date privind hidroizolația fundațiilor

Informațiile pe care le avem despre Day Residence nu ne permit să compunem o părere relevantă despre cât de bine sunt hidroizolate subsolurile și fundațiile clădirilor, vom reveni odată ce facem auditul la șantier.

Nu știm cum s-au izolat acoperișurile

Din păcate nu putem formula o opinie tehnică despre cât de bine sunt hidroizolate acoperișurile și plafoanele din Day Residence, vom completa aceste informații doar după vizita la șantier.

Nu știm cât de bine sunt hidroizolate terasele

Momentan nu putem compune o opinie despre cât de bine sunt izolate terasele clădirilor din Day Residence, vom reveni asupra acestei secțiuni după vizita la șantier.

Structură pe cadre din beton armat

Structura bazată pe cadre de beton este des utilizată în cazul clădirilor înalte, cum sunt cele din Day Residence. Este un sistem constructiv des folosit în toată lumea care prezintă numeroase avantaje în ceea ce privește rezistența la seisme și eficiența în construcție.

Rezistență foarte bună la seisme însă pot apărea avarii

Acest sistem constructiv este folosit de toate clădirile construite după 1977. Mai mult decât atât, el a fost suplimentat cu măsuri de siguranță foarte dure pentru a preveni orice catastrofă. Clădirile din Day Residence sunt construite pe cadre de beton și se supun acestor reglementări, deci probabilitatea ca aceste clădiri să cedeze în cazul unui seism este destul de scăzută.

Rezistență garantată în timp, decenii bune, chiar secole

În ziua de azi găsim numeroase clădiri construite în evul mediu care încă rezistă testului timpului. Majoritatea acestora sunt construite într-una dintre variantele sistemului „pe cadre”. Fie că s-au folosit forme rotunde, precum arcadele, fie că s-au folosit forme perpendiculare precum grinzile din zilele noastre, clădirile construite în acest sistem, la fel ca cele din Day Residence, vor trece cu brio testul timpului și vor rămâne în picioare atât cât va dori omul.

Day Residence:Cumpărături

Cele mai apropiate magazine sunt în afara ansamblului

Poți face cumpărăturile zilnice de la supermarket Lidl unde poți merge pe jos (două minute depărtare) sau chiar de la Kaufland unde ajungi în opt - zece minute. Pe strada Lăcrămioarei vei găsi un Mega Image, iar pe strada Fizicienilor se află Penny la numai cinci minute de mers cu mașina. Pentru cumpărături săptămânale poți merge la supermarketul Supeco sau la hipermarket Carrefour pe strada Liviu Rebreanu. Un Carrefour Express găsești și pe strada Dristorului, iar pe Calea Vitan se află hipermarketul Auchan Vitan. Practic, în jurul ansamblului ai la îndemână multe magazine pentru a cumpăra tot ce ai nevoie.

Piața agroalimentară e în zonă!

Piața Râmnicu Sărat se află la zece minute de mers pe jos din complex, astfel poți cumpăra produse naturale proaspete în fiecare zi. Complexul Agroalimentar Piața Foișorului se află în apropiere (opt minute de mers cu mașina) unde vei găsi o mulțime de produse naturale. Alte opțiuni sunt băcăniile din cartier de pe strada Breaza, Aleea Jieneasca sau strada Nicolae Pascu.

Ai un mall foarte aproape

Chiar lângă complex se află Centrul Comercial Retail Park Mihai Bravu unde găsești magazine populare (Pepco, Deichmann, Jysk), poți mânca la KFC, Spartan ori la Pizza&Fresh Drinks sau să faci cumpărături necesare din supermarket Kaufland. De asemenea, Centrul Comercial Vitan se află la numai trei minute de mers cu mașina, iar București Mall la maxim 20 de minute depărtare. Pe strada Liviu Rebreanu, la patru minute distanță, se află mall Park Lake - un mall modern cu o varietate de magazine, restaurante și terase și o priveliște minunată oferită de Parcul Titan.

Day Residence:Educație

Găsești școala la câteva minute de Day Residence!

În jurul Day Residence ai la dispoziție mai multe școli de stat unde poți merge, precum și alte unități de învățământ în cartierele învecinate. Poți merge pe jos (zece minute depărtare de ansamblu) la Școala Gimnazială nr. 84, nr. 54, nr. 80, Mihai Botez sau Just for Kids. La Just for Kids vei găsi mai multe programe, precum grădiniță, școală primară sau gimnazială, astfel poți avea continuitate în cadrul aceluiași mediu. Copiii se bucură de spațiu verde, de săli de clasă dotate modern, de masă caldă, de o zonă de relaxare și una de lectură, de terenuri sportive și de posibilitatea de a merge în tabere sau excursii internaționale (Londra, Austria, Bulgaria).

Găsești o grădiniță în apropiere de Day Residence

În ceea ce privește unitățile de învățământ preșcolare zona este foarte generoasă, astfel cei mici au o mulțime de opțiuni pentru a alege grădinița preferată. La doar trei minute de mers pe jos se află Grădinița Puiuțul Pufos, pe Aleea Marius Emanoil Buteică, o grădiniță privată cu program prelungit. Aceasta include două curți exterioare pentru ca cei mici să facă activități în aer liber, dispune de patru săli de clasă, sală de mese și spațiu de somn toate fiind amenajate prietenos și viu colorate pentru ca piticii să se simtă minunat. Gruprlr au câte maxim 15 copii, vârsta minimă de înscriere este de doi ani, iar tarifele lunare variază în funcție de programul orar și activitățile alese la care se adaugă 25 Lei/zi pentru masă caldă.

Poți găsi un after-school aproape de casă!

Pe lângă unitățile de învățământ preșcolare sau școlare cu program prelungit din cartier, părinții îi pot duce pe copiii la unul dintre cele trei centre educaționale atunci când sunt la servici. Pe strada Cogâlnic se află Before&After School Bulgărași de Aur, pe strada Lânăriei este After School Melba, iar pe Bulevardul Theodor Pallady se află ABC Kids.

Day Residence:Recreere

În evaluare
Poți merge cu copilul în parcul din apropiere!

Deși nu există niciun parc în interiorul Day Residence, pentru a putea petrece timp în natură vei putea merge într-unul dintre parcurile din jurul ansamblului.

Ai un loc de joacă aproape de casă!

Cei mici vor găsi locuri de joacă în aer liber în toate parcurile din împrejurimi. Pentru mai mult spațiu pot merge în Parcul Copiilor sau în Parcul Titan unde au spații special amenajate - terenuri de sport, tiroliană, zone de skateboard, piste de biciclete sau trotinete, patinoar, trageri cu arcul, piscine sau roata mare. O altă alternativă sunt locurile de joacă private, precum Joy4all de pe Calea Vitan - un spațiu perfect pentru aniversări și activități distractive pentru copii.

Nu știm dacă se organizează activități cu copiii

În timpul liber poți merge cu prin Parcul Natural Văcărești - o zonă cu mlaștini pentru păsări protejate prin lege, te poți distra la parcul de distracții Orășelul Copiilor, poți vizita muzeele din Tineretului sau poți merge prin Centrul Vechi unde ajungi în 15 minute cu mașina.

Day Residence:Siguranță

Accesul în ansamblu este restricționat

În Day Residence te simți în siguranță deoarece nu oricine poate intra în acest complex rezidențial. Accesul se face doar pe bază de invitație sau cartelă de acces, deci nu pot intra decât persoane cunoscute, rezidenți sau musafirii acestora.

Se poate circula în viteză

Având în vedere că în Day Residence nu au fost instalate încă limitatoare de viteză, mașinile pot circula după cum vor, iar acest aspect este periculos dacă un copil ar ajunge în stradă.

Locuri de joacă împrejmuite

Zonele de joacă de lângă sau din interiorul Day Residence sunt împrejmuite și sunt plasate departe de străzi, pentru ca cei mici să fie în deplină siguranță, iar joacă să se desfășoare fără incidente

Day Residence:Curățenie

Spațiile verzi sunt foarte bine întreținute

Plimbându-te la pas prin Day Residence este imposibil să nu observi cât de bine sunt întreținute spațiile verzi. Iarba este tunsă, iar florile arată superb vara. Copilul tău se va juca într-un mediu sănătos și bine îngrijit.

Găsești coșuri de gunoi la tot pasul

Străzile din Day Residence sunt foarte curate, parțial datorită coșurilor de gunoi montate de dezvoltator în majoritatea locurilor publice. Deși pare banal, acest aspect nu este prea des întâlnit în alte ansambluri rezidențiale din România.

Trotuarele sunt îngrijite și spălate

Trotuarele și aleile din Day Residence par noi, ele fiind foarte bine întreținute și curate.

Day Residence:Transport public

Găsești o stație de metrou pentru M1,M3 în apropiere

Dacă mergi des cu metroul, este bine să știi că ansamblul Day Residence este destul de aproape de o stație de metrou legată la linia/liniile M1,M3.

Ajungi rapid la o stație STB

Locuind în Day Residence, vei găsi în apropiere cel puțin o stație STB pe la care trec liniile de autobuz 135,330,331,N103,N104. Pe lângă autobuz, poți lua și tramvaiul pe linia/liniile 19,23,27.

Zonă liniștită și bine conectată

Day Residence se află într-o zonă liniștită, relativ departe de centru însă cu acces la majoritatea facilităților pe care le oferă capitala.

Day Residence:Socializare

Nu există piscină în ansamblu

Din păcate, precum multe alte ansambluri, Day Residence ratează oportunitatea de a oferi locuitorilor săi o piscină.

Găsești localuri unde să poți ieși cu prietenii

Dacă îți place să ieși la o cafea sau la masă cu prietenii, vei găsi rapid un local chiar în interiorul Day Residence.

Ai un mall foarte aproape.

Te relaxezi la shopping? Atunci avem vești bune: Day Residence are un mall important în imediata apropiere, la câteva minute de mers cu mașina.

Day Residence:Sport

Nu ai sală de fitness în ansamblu

Cea mai apropiată sală de forță este în afara ansamblului, deci va trebui să ieși din Day Residence pentru a ajunge la ea.

Pentru a face jogging va trebui să ieși din ansamblu

Cei care obișnuiesc să facă ieșiri scurte de jogging vor trebui să caute un parc în apropiere, deoarece în Day Residence nu se poate alerga.

Ai un parc mare în imediata apropiere

Cei care locuiesc în Day Residence vor găsi un parc mare foarte aproape de ansamblu. Aici se pot face ture lungi de jogging sau chiar yoga pe timp de vară.

Day Residence:Persoane cu dizabilități fizice

Există rampe de acces

În Day Residence, clădirile au rampe de access pentru cei care sunt blocați în scaunul cu rotile, iar aceștia pot intra ușor în toate clădirile.

Nu există locuri de parcare rezervate

În Day Residence, am văzut locuri de parcare rezervate în fața reședințelor însă nu și lângă clădirile publice precum magazine sau școală.

Tocurile ușilor nu sunt la nivel cu podeaua

Din câte am observat, în Day Residence nu există treceri la nivel cu podeaua dintr-un spațiu în altul, nici în spațiile publice, și nici în unitățile locative.

Day Residence:Persoane cu dizabilități senzoriale

Lifturile sunt silențioase, fără indicații

Ascensoarele din Day Residence nu oferă niciun fel de indicații acustice, iar cei cu probleme de vedere vor trebui să le folosească asistați.

Butoanele lifturilor sunt simple, fără instrucțiuni

Lifturile din Day Residence nu sunt potrivite pentru persoane care au probleme cu vederea, deoarece nu au butoane inscripționate cu Braille.

Trecerile de pietoni nu sunt semnalizate fonic

Din nefericire, trecerile de pietoni din Day Residence nu sunt semnalizate acustic, fapt pentru care sunt periculoase pentru persoanele care au probleme cu vederea.

Stații de încărcare EV lângă Day Residence

În evaluare
Nu există stație de încărcare în ansamblu
Stații de încărcare în apropiere

În drumul tău spre casă vei întâlni următoarele stații de încărcare:

Brand Distanță Locuri 100-150kWh Locuri 50-100kWh Locuri 30-50kWh Locuri 5-30kWh
Penny la 1 km - - - 3 locuri
Help Net la 1 km - - - 2 locuri
Eldrive la 2 km - - - 2 locuri

Stații de încărcare EV private

În evaluare
Fără curent trifazic

Deoarece casele din Day Residence nu au curent trifazic, posesorii de mașini electrice vor trebui să se mulțumească cu încărcătoare simple, care vor umple bateria în 10-12 ore.

Fără circuite speciale pentru sarcini mari

Circuitele caselor din Day Residence nu sunt prevăzute cu linii speciale pentru consumatori mari. Acest detaliu ne spune că dezvoltatorul Day Residence nu a pregătit aceste locuințe pentru un consum foarte mare de electricitate precum cel cauzat de încărcătoarele EV rapide.

Nu știm dacă există locuri de parcare în curți

Car-port-ul permite încărcarea mașinii în propria curte. Nu știm clar dacă vilele din Day Residence au car-port sau orice altă formă de parcare interioară.

Day Residence:Tratamente și hrană

Ai un pet-shop foarte aproape

Animalul tău nu va rămâne niciodată fără mâncare dacă locuiești în Day Residence pentru că ai un pet-shop la doar câteva minute de casa ta.

Veterinarul este chiar lângă casă

Dacă animalul tău necesită tratament medical constant, află că foarte aproape de Day Residence există un cabinet veterinar la care poți apela.

Cabinetul veterinar oferă și servicii de cosmetică pentru animale

Este normal să ai grijă de aspectul animalului tău de companie, iar pentru asta ai nevoie de servicii specializate. Este bine să știi că la cabinetul veterinar din Day Residence ai, în ofertă, cosmetică canină.

Day Residence:Plimbare

Nu vei putea plimba câinele decât pe stradă

Din păcate Day Residence nu oferă niciun loc unde poți plimba câinele aproape de casă. Găsești opțiuni doar dacă te deplasezi în afara ansamblului.

Găsești o câmpie în imediata apropiere

Pentru câinii activi, o poiană este locul ideal pentru a fi plimbați deoarece pot alerga liberi fără să încurce pe nimeni. Day Residence are în apropiere un asemenea spațiu unde îți vei putea duce câinele zilnic, iar acesta își va consuma energia.

Există chiar și un lac în apropiere, cu malurile amenajate!

Cei care au câini știu cât de mult se bucură acesta când se poate bălăci în voie. De aceea, locuind în Day Residence, în zilele calde de vară vei putea merge pe malul lacul amenajat, situat în apropierea ansamblului pentru a-ți lăsa câinele să se scalde. Ai totuși grijă să nu îl lași liber în zonele de plajă sau ponton.

44,4167355795917 26,140388617791

Harta Day Residence

Click pe buton pentru a vedea unde se află Day Residence

Despre Dristor

Cartierul Dristor este unul dintre cele mai mari cartiere ale Bucureștiului. Situat în sectorul 3, în estul orașului, se laudă cu o istorie bogată, foarte multe obiective de interes și o apreciere mare din partea celor care doresc să locuiască într-o zonă cu acces rapid către restul orașului, cu multe magazine, mall-uri, grădinițe și școli, cu bulevarde largi și cu opțiuni imobiliare interesante.

Stația de metrou Dristor este un important nod al metroului bucureștean și asigură o mobilitate foarte bună pentru locuitori.

Viața de zi cu zi în Dristor

În cartierul Dristor există spitale și policlinici, grădinițe, școli și licee, centre comerciale și câteva cartiere rezidențiale noi, care se îmbină foarte bine cu blocurile construite în urmă cu 3-4 decenii.

Magazine în Dristor
 • Centrul Comercial Park Lake
 • Mega Image
 • Piața Râmnicu Sărat
Învățământ în Dristor
 • Școala Gimnazială Nr. 86
 • Grădinița Numărul 67
 • Școala generală Just4Kids
Recreere în Dristor
 • Parcul Alexandru Ioan Cuza
 • Centrul Vechi (15 min)
 • Parcul Gheorghe Petrașcu
Transport public în Dristor
 • Stațiile de metrou Dristor 1, Dristor 2
 • Liniile de tramvai 1, 19, 23, 27
 • Liniile de autobuz 135, 330, 331, N103, N104

Rata criminalității în Dristor

Administrativ, Dristor, face parte din zona de acoperire a Sector 3 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 180 de infracțiuni, foarte aproape de media de 178, înregistrată în celelalte sectoare, fapt pentru care Dristor se dovedește o alegere acceptabilă pentru tine și familia ta, astfel că nu trebuie să îți faci griji privind siguranța personală.

Rata criminalității în Sector 3
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Dristor

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în Day Residence, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Dristor. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Dristor. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Faptul că ansamblul rezidențial Day Residence se află într-o zonă cu densitate mare, duce la o aglomerare moderată indiferent de ora zilei, dar nu ajunge să producă ambuteiaje.

Pentru un mediu mai curat și mai sănătos pentru toți, cel mai bine este să folosești, pentru deplasări, metroul. Locuitorii din Day Residence au acces la o stație de metrou chiar lângă casă pentru linia/liniile M1,M3.

Deși nu scapi în totalitate de problemele din trafic, STB-ul este o alternativă mai bună decât mașina personală. Aproape de Day Residence există cel puțin o stație de autobuz cu acces la linia/liniile 135,330,331,N103,N104 . De asemenea, cei care preferă tramvaiul, pot ajunge repede la cel puțin o stație pentru linia/liniile 19,23,27.

Cei care au copii mici vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată grădiniță, care se află la câteva minute de condus de Day Residence, ceea ce va aglomera traficul. Având în vedere că nu există niciun supermarket în ansamblu, cei care vor avea nevoie de cumpărături vor fi nevoiți să ia mașina pentru a ajunge la cel mai apropiat magazin, ceea ce va duce la aglomerarea traficului.

Day Residence are în apropiere bulevarde mari, care pot prelua fluxul de mașini, dar pentru că aceste bulevarde se aglomerează frecvent, traficul din jurul ansamblului rămâne mai degrabă moderat la toate orele. Acesta este motivul pentru acre îți recomandăm să eviți pe cât posibil Bulevardul Camil Ressu.

Amplasarea în zona mediană a capitalei, face Day Residence un ansamblu bun pentru familii și persoanele care nu sunt nevoie să ajungă des în zona centrală ci preferă un cartier mai liniștit. Conexiunea cu metroul se face în mod direct, existând o stație de metrou pentru linia/liniile M1,M3 în apropierea ansamblului. În ceea ce privește autobuzul, există o stație STB foarte aproape de Day Residence, la care ajung liniile 135,330,331,N103,N104. Nu în ultimul rând, cei care vor locui în Day Residence vor avea acces și la liniile de tramvai 19,23,27, existând cel puțin o stație în cartier.

În jurul Day Residence se află bulevardele principale ale capitalei ce duc atât spre centru, cât și spre ieșirile din oraș.

Cartierul Dristor face parte din sectorul 3 și este poziționat în zona de est a capitalei. Față de celelalte cartiere din zone aflate în estul Bucureștiului, chiriile din cartierul Dristor nu sunt foarte diferite, ele înregistrând fluctuații mai mici de 3 procente.

Valorile medii ale chiriilor din cartierul Dristor, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 270 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu două camere: 410 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu trei camere: 450 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu patru camere: 530 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; vile duplex: 1440 Euro pe lună, cu 3 procente mai mari decât media zonei; vile individuale: 1800 Euro pe lună, cu 4 procente mai mari decât media zonei.

Actualizăm datele din această secțiune iar în scurt timp, aici vei găsi inclusiv informații istorice despre tendințele prețurilor imobiliarelor din Dristor sub forma unui grafic similar cu cel de mai jos. Acest grafic se va actualiza zilnic pentru ca informațiile oferite să fie cât mai relevante. Graficul va ilustra evoluția prețurilor în Dristor atât pentru vânzări, cât și pentru închirieri și va putea fi segmentat în funcție de tipul de imobil dorit.

Tendința prețurilor la imobiliare în Dristor
Imagine demonstrativă care ilustrează cum vor fi prezentate tendințele prețurilor din imobiliare

În curs de evaluare

Momentan nu avem date suficiente pentru a face o analiză a prețurilor din Day Residence față de cele din București - Est.

Prețurile din această zonă cresc în mod susținut

Fiind amplasat în partea de est a Bucureștiului, aproape de unele dintre cele mai frumoase parcuri ale capitalei, zona din care face parte Day Residence este din ce în ce mai cerută în special de tinerii familiști, de aceea prețurile cresc în mod constant.

Moderat

În comparație cu alte ansambluri, Day Residence este căutat de mai puțin de 100 de utilizatori pe lună, ceea ce ne determină să constatăm că acest ansamblu nu este foarte popular fie pentru că este nou pe piață, fie pentru că dezvoltatorul nu a investit destul în branding. În ambele cazuri, Day Residence rămâne o investiție riscantă.

Clientelă stabilă: familii

Datorită facilităților din interiorul și din jurul Day Residence, ansamblul este ideal pentru familiile cu copii. Acest tip de clienți este ideal pentru cei care caută chiriași de lungă durată deoarece familiile își schimbă rar locuința ba chiar deseori aleg să cumpere.

Recomandăm 3 camere sau case ca investiție

Fiind un ansamblu prietenos cu familiile, în Day Residence se vor putea închiria ușor apartamentele mari cu 3 sau 4 camere, precum și orice tip de casă. Deși au un preț de achiziție mai mare, randamentul acestor unități tinde să fie mai bun decât cele ieftine în special datorită chiriașilor pe lungă durată și a costurilor mai mici cu reparațiile. În cazul în care ansamblul are disponibile doar case, atunci vilele de tip single s-ar putea să fie o investiție potrivită.

Rate doar prin bancă

Day Residence nu oferă niciun sistem de rate la dezvoltator, deci cei care vor să achiziționeze aici vor trebui fie să plătească pe loc, fie să apeleze la un credit bancar.

Preț fix, indiferent de metoda de plată

Din păcate, dezvoltatorul Day Residence nu oferă reduceri celor care pot plăti cash iar prețul este același pentru orice tip de client, indiferent că este investitor sau beneficiar final.

Se acceptă doar monede tradiționale

Dezvoltatorul Day Residence nu acceptă momentan plata în niciun fel de criptomonede, preferând valuta clasică (fiat) pentru toate tranzacțiile derulate de acesta.

Cât costă o locuință în Day Residence?

Momentan colectăm, de la Day Residence, datele necesare pentru a răspunde la această întrebare. Te rugăm să revii pentru a vedea prețurile actualizate.

Unde se află Day Residence și cum se poate ajunge?

Ansamblul rezidențial Day Residence este situat în cartierul Dristor din zona estică a Bucureștiului . Poți ajunge ușor la Day Residence folosind metrou M1,M3. Există o stație de metrou destul de aproape de ansamblu și numeroase stații de autobuz.

Cum este traficul din zona Day Residence?

Locuind în Day Residence nu vei sta în trafic nici măcar la orele de vârf, acesta fiind relativ liber tot timpul. Pentru a evita orice neplăceri, evită Bulevardul Camil Ressu.

Ce facilități oferă Day Residence locuitorilor săi?

Locuitorii din Day Residence au acces la următoarele facilități: școală publică (în apropiere), școală privată (în apropiere), grădiniță (în apropiere), supermarket (în apropiere), mall (în apropiere).

Descoperă
Vezi ce alte opțiuni ai răsfoind catalogul nostru - cel mai mare site de locuințe noi din România