Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Contact
The Building Păcii
T1R2C247 | BUCSOLDOUT

The Building Păcii

Strada Valea Cascadelor, Nr. 15A, Militari, Sector 6, București - Vest

Actualizat pe 2022-08-25
Ansamblul rezidențial The Building Păcii din București
Ofertă de preț neclară, te rugăm completează formularul pentru mai multe detalii despre oferta The Building Păcii!
ContactPentru a-ți face o părere corectă despre acest ansamblu, îți recomandăm să programezi o vizită la șantier!

Apăsarea butonului ”TRIMITE SOLICITAREA" implică acceptarea Termenilor și politicilor eDezvoltator.

Ce se intâmplă după ce completezi formularul:

Mesajul va fi trimis direct departamentului de vânzări din cadrul The Building Păcii și vei fi contactat în termen de 24 de ore de reprezentantul dezvoltatorului, Departamentul de vânzări , pentru a stabili o vizionare.

În caz de achiziție, vei cumpăra direct de la dezvoltator, noi nu facem altceva decât să direcționăm clientul către dezvoltator încasând o sumă fixă pentru fiecare client trimis.

Donăm o parte din profitul nostru către cauze sociale, prin programul nostru CSR prin care vizăm să ajutăm ONG-uri care activează în zona București - Ilfov. Află mai multe aici

Studiază
Mai jos vei găsi informații disponibile exclusiv pe eDezvoltator.ro, menite să ajute beneficiarii să compare obiectiv locuințele din piață!
Ansamblul rezidențial 240 din BucureștiAnsamblul rezidențial 240 din BucureștiAnsamblul rezidențial 240 din București

The Building Păcii Pereți, tavan și uși interioare

Acoperire pereți cu vopsea normală

Pereții locuințelor din The Building Păcii sunt acoperiți cu vopsea lavabilă clasică. Acesta nu este neapărat un dezavantaj, ba chiar permite beneficiarilor să își decoreze casa după bunul plac.

Tavane simple, fără decorațiuni

Dezvoltatorul The Building Păcii a lăsat tavanele simple, fără baghete decorative sau alte inserții, camerele fiind simple, fără accente speciale.

Uși din MDF

La fel ca în majoritatea ansamblurilor rezidențiale noi, în The Building Păcii au fost montate uși de interior din MDF, un material popular în România datorită costului relativ scăzut.

The Building Păcii Gresie, faianță și parchet

În evaluare
Gresie lucioasă

În The Building Păcii s-a montat gresie lucioasă, un material care a pierdut mult din popularitate în ultimii ani pentru că este alunecos și greu de întreținut. În plus se zgârie repede.

Faianță lucioasă

Pereții din băile și bucătăriile din The Building Păcii sunt placați cu gresie clasică, lucioasă.

Nu știm ce parchet s-a montat

Până când nu facem un audit la șantierul The Building Păcii pentru a vedea exact ce tip de parchet a fost montat, nu putem oferi detalii.

The Building Păcii Instalație termică

Centrală pe gaz, în condensare

Centralele termice montate în The Building Păcii folosesc tehnologia de condensare, prin care eficiența centralei crește cu până la 50% față de cele convenționale.

Distribuție prin calorifere

Încălzirea efectivă se face în mod clasic, prin calorifere, precum în multe alte cazuri. Nu este de mirare că dezvoltatorul The Building Păcii a ales această soluție, ea fiind ușor de construit. Caloriferele sunt din Oțel, un material rezistent.

Controlul temperaturii centralizat

În locuințele din The Building Păcii, există un singur terminal de control al temperaturii, deci în toată casa va fi aceeași temperatură.

The Building Păcii Instalație electrică

Siguranțe cu protecție la curentare

În The Building Păcii s-au folosit siguranțe diferențiale (care previn curentarea) .

Circuite simple, fără linii dedicate

În locuințele din The Building Păcii nu există circuite speciale pentru consumatorii mari, deci cei care vor locui aici trebuie să fie atenți la prize să nu se topească atunci când folosesc electrocasnice de putere mare, precum plitele electrice.

Terminale electrice simple

În locuința auditată de noi, din The Building Păcii, s-au instalat terminale simple, din plastic . Întrerupătoarele sunt poziționate la înălțimea optimă - aproximativ 120 cm față de sol și sunt normale, fără semnalizare, deci pot fi greu de depistat noaptea.

The Building Păcii Instalație sanitară

În evaluare
Alimentare din rețea

Cu toate că este cea mai fiabilă sursă, alimentarea din rețeaua municipală înseamnă că locuitorii The Building Păcii vor avea la robinet apă preponderent epurată și tratată. Aceasta uneori are gust de clor, de aceea mulți locuitori ai orașelor mari preferă să cumpere apa potabilă îmbuteliată. Acest lucru nu mai este ceva neobișnuit și nu este un dezavantaj, majoritatea populației urbane fiind în situația de a cumpăra apă sau de a purifica apa de la robinet.

Evacuare în rețeaua municipală

Apele menajere din The Building Păcii sunt procesate de rețeaua municipală. Acest scenariu este cel mai bun pentru orice reședință datorită capacității crescute de procesare oferite de rețelele municipale, dar și datorită respectării în acest fel a standardelor ecologice impuse de UE pentru procesarea apelor menajere uzate.

Nu avem informații despre scurgerile din locuințe

După ce vom analiza locuințele din The Building Păcii, vom putea determina dacă există sifoane de scurgere în băi, pe holuri și în bucătării.

The Building Păcii Izolația fonică

Pereții dintre locuințe au aproximativ 30cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Pereții care separă locuințele în The Building Păcii sunt construiți din blocuri de cărămidă ceramică, un material bun pentru izolația fonică . Grosimea acestor pereți este de 30cm, ceea ce îi face foarte eficienți ca izolator fonic .

Pereții interiori au aproximativ 13cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Grosimea pereților care compartimentează locuința este importantă pentru cei care vor să doarmă liniștiți în dormitor fără să audă zgomotul televizorului din living. În cazul The Building Păcii, pereții interiori au 13cm grosime și au fost construiți din .

Ferestrele cu două foi de sticlă - ”termopan”

Locuințele din The Building Păcii au ferestre cu două foi de geam sau „termopane”, așa cum sunt ele cunoscute în mod popular. Nu este cea mai bună variantă de izolație fonică însă este cu mult mai bună decât ferestrele tradiționale, deci nu va trebui să îți faci griji pentru zgomotul de afară.

The Building Păcii Izolația termică

În evaluare
Pereți exteriori din cărămidă ceramică de 40 cm grosime, din care 10 cm izolație cu polistiren extrudat (EPS)

În The Building Păcii, pereții exteriori ai clădirilor sunt realizați din cărămidă ceramică. Aceasta este un material modern, caracterizat printr-o foarte bună rezistent. De asemenea, alveolele caracteristice bucăților de cărămidă ceramică au capacitatea de a conserva temperatura. Deci, un perete realizat din acest material, care este bine izolat la exterior, va avea o bună inerție termică, menținând răcoare vara și cald iarna, ceea ce sporește semnificativ confortul locatarilor.

Pereții exteriori ai clădirilor din The Building Păcii au o grosime de 40 cm, cu tot cu izolație, mai mult decât am întâlnit la alte ansambluri rezidențiale noi.

În ceea ce privește izolația exterioară a pereților, dezvoltatorul The Building Păcii a folosit clasicul polistiren extrudat (EPS), aplicând un strat de 10 cm grosime. O soluție ieftină și destul de eficientă.

Ne lipsesc informații despre izolația termică a acoperișului

Din păcate, nu avem destule informații cât să compunem o părere corectă din punct de vedere tehnic despre izolația acoperișurilor clădirilor din The Building Păcii.

Ramele ferestrelor sunt produse de Salamander și au 5 camere interioare

Profilele ferestrelor sunt esențiale pentru eficiența termică a unei locuințe. În The Building Păcii s-au instalat ferestre bazate pe profile cu 5 camere, standardul superior utilizat în România.

The Building Păcii Hidroizolația

În evaluare
Ne lipsesc date privind hidroizolația fundațiilor

Informațiile pe care le avem despre The Building Păcii nu ne permit să compunem o părere relevantă despre cât de bine sunt hidroizolate subsolurile și fundațiile clădirilor, vom reveni odată ce facem auditul la șantier.

Nu știm cum s-au izolat acoperișurile

Din păcate nu putem formula o opinie tehnică despre cât de bine sunt hidroizolate acoperișurile și plafoanele din The Building Păcii, vom completa aceste informații doar după vizita la șantier.

Nu știm cât de bine sunt hidroizolate terasele

Momentan nu putem compune o opinie despre cât de bine sunt izolate terasele clădirilor din The Building Păcii, vom reveni asupra acestei secțiuni după vizita la șantier.

Structură pe cadre din beton armat

Structura bazată pe cadre de beton este des utilizată în cazul clădirilor înalte, cum sunt cele din The Building Păcii. Este un sistem constructiv des folosit în toată lumea care prezintă numeroase avantaje în ceea ce privește rezistența la seisme și eficiența în construcție.

Rezistență foarte bună la seisme însă pot apărea avarii

Acest sistem constructiv este folosit de toate clădirile construite după 1977. Mai mult decât atât, el a fost suplimentat cu măsuri de siguranță foarte dure pentru a preveni orice catastrofă. Clădirile din The Building Păcii sunt construite pe cadre de beton și se supun acestor reglementări, deci probabilitatea ca aceste clădiri să cedeze în cazul unui seism este destul de scăzută.

Rezistență garantată în timp, decenii bune, chiar secole

În ziua de azi găsim numeroase clădiri construite în evul mediu care încă rezistă testului timpului. Majoritatea acestora sunt construite într-una dintre variantele sistemului „pe cadre”. Fie că s-au folosit forme rotunde, precum arcadele, fie că s-au folosit forme perpendiculare precum grinzile din zilele noastre, clădirile construite în acest sistem, la fel ca cele din The Building Păcii, vor trece cu brio testul timpului și vor rămâne în picioare atât cât va dori omul.

The Building Păcii:Cumpărături

Cele mai apropiate magazine sunt în afara ansamblului

Din păcate, cele mai apropiate magazine de unde îți poți face cumpărăturile sunt în afara The Building Păcii, deci dacă ai uitat ceva, vei fi nevoit să ieși din ansamblu.

Piața agroalimentară e în zonă!

În zona în care se află The Building Păcii vei găsi o piață agroalimentară în care fermierii își vând produsele. De aici poți cumpăra fructe, legume, lactate și ouă proaspete, aduse direct de la fermele din jurul capitalei.

Ai un mall foarte aproape

Locuind în The Building Păcii, ești foarte aproape de cel puțin un mall, unde vei găsi orice îți dorești pentru a-ți potoli pofta de shopping.

The Building Păcii:Educație

Găsești școala la câteva minute de The Building Păcii!

Precum în multe alte cazuri, în interiorul The Building Păcii nu vei găsi o școală însă ai numeroase opțiuni dintre care poți alege, în apropiere.

Găsești o grădiniță în apropiere de The Building Păcii

Deși nu există grădiniță chiar în The Building Păcii, vei găsi multe opțiuni în apropiere. Faptul că nu există o grădiniță chiar în ansamblu nu este neapărat un dezavantaj, acest scenariu fiind întâlnit la foarte multe ansambluri de la noi din țară.

Poți găsi un after-school aproape de casă!

Deși nu se regăsesc în imediata apropiere a locuinței, ai opțiuni pentru ocuparea timpului celui mic și în apropiere de The Building Păcii, unde vei găsi atât o școală de arte, cât și un after-school.

The Building Păcii:Recreere

În evaluare
Nu există niciun parc în apropiere

Deși nu există niciun parc în interiorul The Building Păcii, pentru a putea petrece timp în natură vei putea merge într-unul dintre parcurile din jurul ansamblului.

Găsești un loc de joacă amenajat chiar lângă casă!

Dacă vrei ca cel mic să-și consume energia în aer liber și într-un loc potrivit, este bine să știi că în cadrul ansamblului The Building Păcii există un loc de joacă perfect amenajat.

Nu știm dacă se organizează activități cu copiii

Din ce date avem, nu există activități organizate constant de comunitatea din The Building Păcii care să implice și copiii.

The Building Păcii:Siguranță

În evaluare
Accesul în ansamblu este restricționat

În The Building Păcii te simți în siguranță deoarece nu oricine poate intra în acest complex rezidențial. Accesul se face doar pe bază de invitație sau cartelă de acces, deci nu pot intra decât persoane cunoscute, rezidenți sau musafirii acestora.

Se poate circula în viteză

Având în vedere că în The Building Păcii nu au fost instalate încă limitatoare de viteză, mașinile pot circula după cum vor, iar acest aspect este periculos dacă un copil ar ajunge în stradă.

Nu știm clar dacă locurile de joacă sunt împrejmuite

Nu putem evalua încă dacă locurile de joacă din interiorul sau din apropierea The Building Păcii sunt sau nu împrejmuite.

The Building Păcii:Curățenie

Nu ne-am putut da seama dacă spațiile verzi sunt bine întreținute

Când am vizitat acest ansamblu, nu am văzut spațiile verzi, deci nu putem redacta această părere.

Găsești coșuri de gunoi la tot pasul

Străzile din The Building Păcii sunt foarte curate, parțial datorită coșurilor de gunoi montate de dezvoltator în majoritatea locurilor publice. Deși pare banal, acest aspect nu este prea des întâlnit în alte ansambluri rezidențiale din România.

Nu ne-am putut da seama de igiena trotuarelor

Nu am putut deduce starea trotuarelor, va trebui să revenim pentru a oferi această informație.

The Building Păcii:Transport public

Găsești o stație de metrou pentru M3 în apropiere

Dacă mergi des cu metroul, este bine să știi că ansamblul The Building Păcii este destul de aproape de o stație de metrou legată la linia/liniile M3.

Ajungi rapid la o stație STB

Locuind în The Building Păcii, vei găsi în apropiere cel puțin o stație STB pe la care trec liniile de autobuz 106,136,137,138,178,236,278,N120,R431,R432,R433. Pe lângă autobuz, poți lua și tramvaiul pe linia/liniile 8,25,35.

Zonă liniștită și bine conectată

The Building Păcii se află într-o zonă liniștită, relativ departe de centru însă cu acces la majoritatea facilităților pe care le oferă capitala.

The Building Păcii:Socializare

Nu există piscină în ansamblu

Din păcate, precum multe alte ansambluri, The Building Păcii ratează oportunitatea de a oferi locuitorilor săi o piscină.

Găsești localuri unde să poți ieși cu prietenii

Dacă îți place să ieși la o cafea sau la masă cu prietenii, vei găsi rapid un local chiar în interiorul The Building Păcii.

Ai un mall foarte aproape.

Te relaxezi la shopping? Atunci avem vești bune: The Building Păcii are un mall important în imediata apropiere, la câteva minute de mers cu mașina.

The Building Păcii:Sport

Nu ai sală de fitness în ansamblu

Cea mai apropiată sală de forță este în afara ansamblului, deci va trebui să ieși din The Building Păcii pentru a ajunge la ea.

Pentru a face jogging va trebui să ieși din ansamblu

Cei care obișnuiesc să facă ieșiri scurte de jogging vor trebui să caute un parc în apropiere, deoarece în The Building Păcii nu se poate alerga.

Vei face cam un sfert de oră până la cel mai apropiat parc

Dacă locuiești în The Building Păcii și vrei să ajungi la cel mai apropiat parc pentru a alerga, va trebui să te deplasezi cu mașina pentru că în apropiere nu este nici un parc.

The Building Păcii:Persoane cu dizabilități fizice

În evaluare
Nu știm dacă există rampe de acces

Nu este clar dacă există vreun tip de rampă de acces pentru persoane cu dizabilități în clădirile din The Building Păcii.

Nu există locuri de parcare rezervate

În The Building Păcii, am văzut locuri de parcare rezervate în fața reședințelor însă nu și lângă clădirile publice precum magazine sau școală.

Tocurile ușilor nu sunt la nivel cu podeaua

Din câte am observat, în The Building Păcii nu există treceri la nivel cu podeaua dintr-un spațiu în altul, nici în spațiile publice, și nici în unitățile locative.

The Building Păcii:Persoane cu dizabilități senzoriale

În evaluare
Nu știm dacă ascensoarele beneficiază de instrucțiuni acustice

Nu este clar dacă ascensoarele din The Building Păcii sunt dotate cu sisteme fonice de instructaj.

Nu știm dacă lifturile au butoane cu Braille

Nu avem informații de la The Building Păcii privind butoanele ascensoarelor.

Trecerile de pietoni nu sunt semnalizate fonic

Din nefericire, trecerile de pietoni din The Building Păcii nu sunt semnalizate acustic, fapt pentru care sunt periculoase pentru persoanele care au probleme cu vederea.

Stații de încărcare EV lângă The Building Păcii

În evaluare
Nu există stație de încărcare în ansamblu
Stații de încărcare în apropiere

În drumul tău spre casă vei întâlni următoarele stații de încărcare:

Brand Distanță Locuri 100-150kWh Locuri 50-100kWh Locuri 30-50kWh Locuri 5-30kWh
McDonalds la 1 km - - - 2 locuri
Renovatio e-charge la 4 km - - - 1 locuri
EV-Mag la 5 km - - - 2 locuri

Stații de încărcare EV private

În evaluare
Fără curent trifazic

Deoarece casele din The Building Păcii nu au curent trifazic, posesorii de mașini electrice vor trebui să se mulțumească cu încărcătoare simple, care vor umple bateria în 10-12 ore.

Fără circuite speciale pentru sarcini mari

Circuitele caselor din The Building Păcii nu sunt prevăzute cu linii speciale pentru consumatori mari. Acest detaliu ne spune că dezvoltatorul The Building Păcii nu a pregătit aceste locuințe pentru un consum foarte mare de electricitate precum cel cauzat de încărcătoarele EV rapide.

Nu știm dacă există locuri de parcare în curți

Car-port-ul permite încărcarea mașinii în propria curte. Nu știm clar dacă vilele din The Building Păcii au car-port sau orice altă formă de parcare interioară.

The Building Păcii:Tratamente și hrană

Ai un pet-shop foarte aproape

Animalul tău nu va rămâne niciodată fără mâncare dacă locuiești în The Building Păcii pentru că ai un pet-shop la doar câteva minute de casa ta.

Veterinarul este chiar lângă casă

Dacă animalul tău necesită tratament medical constant, află că foarte aproape de The Building Păcii există un cabinet veterinar la care poți apela.

Cabinetul veterinar oferă și servicii de cosmetică pentru animale

Este normal să ai grijă de aspectul animalului tău de companie, iar pentru asta ai nevoie de servicii specializate. Este bine să știi că la cabinetul veterinar din The Building Păcii ai, în ofertă, cosmetică canină.

The Building Păcii:Plimbare

Poți plimba liniștit câinele prin orice parc

În The Building Păcii ai voie să te plimbi cu câinele prin parc și chiar să îl lași liber dacă nu sunt copii. În afară de parcuri, nu ai unde să plimbi câinele, nefiind amenajate alte spații speciale.

Nu există nicio pădure sau câmpie în apropiere

Dacă ai un câine activ, care are nevoie să alerge liber zilnic, atunci The Building Păcii nu este cea mai bună opțiune pentru tine întrucât nu are aproape nicio pădure sau poiană, unde câinele să poată fi lăsat liber, fără să creeze probleme.

Nu există niciun lac în apropiere.

Din nefericire, dacă ai un câine care adoră apa, vei fi dezamăgit de faptul că, lângă The Building Păcii nu există niciun loc unde să-l poți lăsa să se scalde.

44,430038268878 26,0123403432

Harta The Building Păcii

Click pe buton pentru a vedea unde se află The Building Păcii

Despre Militari

Situat în sectorul 6 al Capitalei, cartierul Militari este străbătut de bulevardul Iuliu Maniu care face legătura între București și autostrada A1. Este un cartier aglomerat, în care își trăiesc viața peste 300 000 de persoane.

Dacă până în anii 80 cartierul avea un aspect rural, fiind compus numai din case, începând cu acel deceniu comuniștii au decis să demoleze casele și să construiască blocuri cu 10 etaje care sunt și astăzi reprezentative pentru zonă.

Viața de zi cu zi în Militari

Cartierul Militari este un cartier în care locuitorii pot găsi absolut tot ceea ce au nevoie, de la magazine până la instituții de învățământ și de la stații de transport în comun subteran și suprateran, până la diverse opțiuni de distracție.

Magazine în Militari
 • Complexul Comercial Militari Shopping
 • Kaufland
 • Piața Gorjului
Învățământ în Militari
 • Școala Gimnazială Ion Dumitriu Bucureşti
 • Grădinița nr. 195 Prichindel
 • Liceul Tehnologic Petru Poni
Recreere în Militari
 • Parcul Iuliu Maniu
 • Lacul Morii
 • Parcul Păcii
Transport public în Militari
 • Stațiile de metrou Preciziei, Păcii, Gorjului, Lujerului
 • Liniile de autobuz 106, 136, 137, 138, 178, 236, 278, N120, R431, R432, R433
 • Liniile de tramvai 8, 25, 35

Rata criminalității în Militari

Administrativ, Militari, face parte din zona de acoperire a Sector 6 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 180 de infracțiuni, foarte aproape de media de 178 de infracțiuni înregistrată de celelalte sectoare, fapt pentru care Militari este o alegere bună pentru tine și familia ta, astfel că nu ai de ce să îți faci griji privind siguranța ta sau a celor dragi.

Rata criminalității în Sector 6
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Militari

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în The Building Păcii, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Militari. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Militari. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

În ciuda faptului că zona în care se află The Building Păcii găsim mai mult clădiri mici, traficul rămâne aglomerat indiferent de oră, deseori producându-se și ambuteiaje.

Pentru un mediu mai curat și mai sănătos pentru toți, cel mai bine este să folosești, pentru deplasări, metroul. Locuitorii din The Building Păcii au acces la o stație de metrou chiar lângă casă pentru linia/liniile M3.

Deși nu scapi în totalitate de problemele din trafic, STB-ul este o alternativă mai bună decât mașina personală. Aproape de The Building Păcii există cel puțin o stație de autobuz cu acces la linia/liniile 106,136,137,138,178,236,278,N120,R431,R432,R433 . De asemenea, cei care preferă tramvaiul, pot ajunge repede la cel puțin o stație pentru linia/liniile 8,25,35.

Cei care au copii mici vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată grădiniță, care se află la câteva minute de condus de The Building Păcii, ceea ce va aglomera traficul. Având în vedere că nu există niciun supermarket în ansamblu, cei care vor avea nevoie de cumpărături vor fi nevoiți să ia mașina pentru a ajunge la cel mai apropiat magazin, ceea ce va duce la aglomerarea traficului.

Deși are străzi late care preiau eficient fluxul de mașini, zona The Building Păcii este aglomerată la orele de vârf, fapt pentru care îți recomandăm să eviți Bulevardul Iuliu Maniu.

Amplasarea în zona mediană a capitalei, face The Building Păcii un ansamblu bun pentru familii și persoanele care nu sunt nevoie să ajungă des în zona centrală ci preferă un cartier mai liniștit. Conexiunea cu metroul se face în mod direct, existând o stație de metrou pentru linia/liniile M3 în apropierea ansamblului. În ceea ce privește autobuzul, există o stație STB foarte aproape de The Building Păcii, la care ajung liniile 106,136,137,138,178,236,278,N120,R431,R432,R433. Nu în ultimul rând, cei care vor locui în The Building Păcii vor avea acces și la liniile de tramvai 8,25,35, existând cel puțin o stație în cartier.

The Building Păcii este poziționat în partea de vest a capitalei, ceea ce garantează locuitorilor acces facil către Autostrada 1 (București - Pitești), ideal pentru cei care traversează des Valea Oltului. Fiind la periferia orașului, locuitorii din The Building Păcii au acces rapid inclusiv către Centura București, arteră care leagă toate drumurile importante ce tranzitează capitala.

Cartierul Militari face parte din sectorul 6 și este poziționat în zona de vest a capitalei. Față de celelalte cartiere din zone aflate în vestul Bucureștiului, chiriile din cartierul Militari nu sunt foarte diferite, ele înregistrând fluctuații mai mici de 3 procente.

Valorile medii ale chiriilor din cartierul Militari, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 270 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu două camere: 430 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu trei camere: 560 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu patru camere: 470 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; vile duplex: 560 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; vile individuale: 700 Euro pe lună, cu 2 procente mai mici decât media zonei.

Actualizăm datele din această secțiune iar în scurt timp, aici vei găsi inclusiv informații istorice despre tendințele prețurilor imobiliarelor din Militari sub forma unui grafic similar cu cel de mai jos. Acest grafic se va actualiza zilnic pentru ca informațiile oferite să fie cât mai relevante. Graficul va ilustra evoluția prețurilor în Militari atât pentru vânzări, cât și pentru închirieri și va putea fi segmentat în funcție de tipul de imobil dorit.

Tendința prețurilor la imobiliare în Militari
Imagine demonstrativă care ilustrează cum vor fi prezentate tendințele prețurilor din imobiliare

În curs de evaluare

Momentan nu avem date suficiente pentru a face o analiză a prețurilor din The Building Păcii față de cele din București - Vest.

Prețurile din această zonă cresc în mod temperat

în București - Vest, The Building Păcii nu se bucură încă de creșterile înregistrate în zonele centrale și de nord ale capitalei. Această diferență este cauzată în special de infrastructura precară, situație ce se va ameliora în anii următori.

Moderat

În comparație cu alte ansambluri, The Building Păcii este căutat de mai puțin de 100 de utilizatori pe lună, ceea ce ne determină să constatăm că acest ansamblu nu este foarte popular fie pentru că este nou pe piață, fie pentru că dezvoltatorul nu a investit destul în branding. În ambele cazuri, The Building Păcii rămâne o investiție riscantă.

Clientelă fluctuantă: tineri

Acest ansamblu se pretează în special tinerilor, de aceea cei care investesc în The Building Păcii se pot aștepta la chiriași instabili, care își schimbă frecvent domiciliul sau, în cazuri foarte grave, ajung chiar să deterioreze mobilierul.

Recomandăm 2 camere sau studio pentru investiție, dacă există

The Building Păcii va atrăgea un public mixt, format atât din tineri, cât și din persoane care caută unități relativ ușor de întreținut, de aceea recomandăm investitorilor să se orienteze pe apartamentele cu două camere sau studio-uri dacă există în oferta dezvoltatorului. În cazul în care ansamblul are disponibile doar case, atunci vilele de tip duplex s-ar putea să fie mai potrivite datorită prețului care tine să fie mai mic decât la cele individuale.

Rate doar prin bancă

The Building Păcii nu oferă niciun sistem de rate la dezvoltator, deci cei care vor să achiziționeze aici vor trebui fie să plătească pe loc, fie să apeleze la un credit bancar.

Preț fix, indiferent de metoda de plată

Din păcate, dezvoltatorul The Building Păcii nu oferă reduceri celor care pot plăti cash iar prețul este același pentru orice tip de client, indiferent că este investitor sau beneficiar final.

Se acceptă doar monede tradiționale

Dezvoltatorul The Building Păcii nu acceptă momentan plata în niciun fel de criptomonede, preferând valuta clasică (fiat) pentru toate tranzacțiile derulate de acesta.

Cât costă o locuință în The Building Păcii?

Momentan colectăm, de la The Building Păcii, datele necesare pentru a răspunde la această întrebare. Te rugăm să revii pentru a vedea prețurile actualizate.

Unde se află The Building Păcii și cum se poate ajunge?

Ansamblul rezidențial The Building Păcii este situat în cartierul Militari din vestul Bucureștiului. Poți ajunge ușor la The Building Păcii folosind metrou M3. Există o stație de metrou destul de aproape de ansamblu și numeroase stații de autobuz.

Cum este traficul din zona The Building Păcii?

La orele de vârf, tipic Bucureștiului, traficul din jurul The Building Păcii este destul de aglomerat. Pentru a ajunge mai repede acasă, te sfătuim să eviți Bulevardul Iuliu Maniu.

Ce facilități oferă The Building Păcii locuitorilor săi?

Locuitorii din The Building Păcii au acces la următoarele facilități: școală publică (în apropiere), școală privată (în apropiere), grădiniță (în apropiere), supermarket (în apropiere), mall (în apropiere).

Descoperă
Vezi ce alte opțiuni ai răsfoind catalogul nostru - cel mai mare site de locuințe noi din România