0

Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

N&D Residence
N&D Residence

N&D Residence

Zona: Popești-Leordeni, Ilfov - EstAdresă: str Amurgului, 56, Popești Leordeni, IlfovLocuințe de la: 50000€Informații actualizate la: 16 / 6 / 2021
Ai întrebări despre N&D Residence?

Află tot ce trebuie să știi despre N&D Residence de la un expert pus la dispoziție gratuit de eDezvoltator.ro. Agenții noștri sunt obiectivi și îți vor prezenta ansamblul din toate perspectivele, fie ele pozitive sau negative. Click pe butonul de mai jos pentru a iniția un chat anonim cu expertul nostru și pune orice întrebare dorești.

N&D Residence Vedere Generală

N&D Residence Avantaje Principale

Momentan lucrăm la avantajele acestui ansamblu rezidențial. Te rugăm să revii!

N&D Residence Siguranță

Momentan, această secțiune este în lucru dar aici vei putea găsi informații despre cum s-au asigurat dezvoltatorii ansamblului că locuitorii pot dormi liniștiți.

N&D Residence Accesibilitate

Persoanele cu dizabilități vor găsi în această secțiune informații despre cât de bine este pregăti acest ansamblu să le primească.

N&D Residence Animale de companie

Ai un câine și vrei să știi dacă acest ansamblu este pregătit pentru tine? Aici vei găsi informații special alese pentru iubitorii de animale pricing facilitățile pe care le oferă ansamblul celor care își plimbă des câinele pe afară.

N&D Residence Acces și transport

Află din această secțiune cât de bine este conectat ansamblul rezidențial la mijloace de transport în comun și la principalele artere ale capitalei.

N&D Residence Galerie foto

Aici vei găsi în curând zeci de imagini realizate de echipele noastre în acest ansamblu rezidențial.

N&D Residence Localizare

  • Adresa exactă: str Amurgului, 56, Popești Leordeni, Ilfov
  • Cartier: Popești-Leordeni
  • Sector sau localitate:Popești-Leordeni
  • Zona:Ilfov - Est

N&D Residence Construcție și arhitectură

N&D Residence Structură de rezistență

Grosimea pereților dintre locuințe
Imagine de la șantier

Grosimea pereților dintre locuințe

Pereții dintre locuințele ansamblului rezidențial N&D Residence au sub 40 cm grosime iar acest lucru poate duce la disconfortul locatarilor din cauza zgomotului de la vecini.

N&D Residence Instalații și eficiență energetică

Grosimea izolației pereților exteriori
Imagine de la șantier

Grosimea izolației pereților exteriori

Pereții exteriori ai clădirilor din ansamblul rezidențial N&D Residence au un strat de izolație mai mic de 15cm, nu foarte gros însă destul cât să ofere o eficiență energetică bună.

N&D Residence Finisaje și tâmplărie

În curând, aici vei putea citi despre finisajele alese de dezvoltator, precum și despre modelul de uși de interior și ferestre.

N&D Residence Păreri și forum

Mai jos vei găsi o sinteză a părerilor publicate pe Facebook și Google de cei care locuiesc aici. Pe lângă acestea, vei putea citi și o analiză a experților eDezvoltator despre acest ansamblu.

N&D Residence Întrebări frecvente

Mai jos vei găsi cele mai întâlnite întrebări referitoare la complexul N&D Residence

Unde se află N&D Residence?

Ansamblul rezidențial N&D Residence se află în localitatea Popești-Leordeni dinspre la estul capitalei, o zonă cu lacuri mari, ideală pentru cei care lucrează în partea de est a Bucureștiului dar preferă să locuiască într-un loc mai curat și mai liniștit.

Cum este traficul în zona N&D Residence?

Traficul este tipic celui din capitală.

Există transport public lângă N&D Residence?

Din păcate nu este clar gradul de conectivitate al acestui ansamblu la transportul public, vom reveni cu detalii.

Cât costă o locuință în N&D Residence?

Din datele noastre, în ansamblul N&D Residence vei găsi apartamente cu două camere de la 50000€. Este posibil ca aceste informații să nu mai fie de actualitate, de aceea îți recomandăm să verifici prețurile sunând direct dezvoltatorul la numărul 0761 618 188

N&D Residence Tipuri de locuințe

N&D Residence Prețuri Locuințe

Elimină filtre

Rafinează lista

Ne pare rău dar această pagină este în construcție sau nu include nicio locuință. Poți reveni la pagina principală făcând click pe butonul de mai jos: Pagina principală