0

Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Star Rezidential Brancoveanu 17

Star Rezidential Brancoveanu 17
Star Rezidential Brancoveanu 17
Star Rezidential Brancoveanu 17

bd. Constantin Brâncoveanu, zona Berceni, sector 4, București

Actualizat pe 2021-11-21

Vizitează Star Rezidential Brancoveanu 17

Comision 0%
Direct Dezvoltator
Răspuns în 24 de ore

Completează formularul de mai sus pentru a trimite o solicitare de vizionare direct la reprezentanții Star Rezidential Brancoveanu 17.

Descoperă Star Rezidential Brancoveanu 17!

Te invităm să răsfoiești informațiile de mai jos pentru a afla tot ce trebuie să știi despre Star Rezidential Brancoveanu 17! Majoritatea acestor detalii se pot găsi doar pe eDezvoltator.ro și, dacă citești cu atenție toate detaliile enumerate de noi, vei ajunge să cunoști acest ansamblu mult mai bine decât agenții de vânzări ai dezvoltatorului.

Harta Star Rezidential Brancoveanu 17

Star Rezidential Brancoveanu 17 Lifestyle

Hiper-market în apropiere
Mall în apropiere
Sală fitness în apropiere

Distincții Lifestyle eDezvoltator câștigate de Star Rezidential Brancoveanu 17

Bronz Familii cu copii

Acceptabil pentru familia ta

Familiile la început de drum, care locuiesc în Star Rezidential Brancoveanu 17, trebuie să ia în calcul câteva aspecte, menționate mai jos, care pot fi trecute în categoria dezavantajelor. Unele se vor rezolva în timp.

Detalii
Argint Tineri

Distractiv complex

Complexul Star Rezidential Brancoveanu 17 satisface multe dintre dorințele specifice tinerilor, dar nu pe toate. Gradul de mulțumire depinde, în bună măsură, de stilul de viață și de personalitatea acestora.

Detalii
Neevaluat Persoane cu dizabilități

În evaluare

Revino ca să aflii cât de accesibil este Star Rezidential Brancoveanu 17!

Detalii
Neevaluat Mașini electrice

În evaluare

Conduci o mașină electric? Aici vei afla cât de potrivit e Star Rezidential Brancoveanu 17 pentru tine!

Detalii
Neevaluat Animale de companie

În evaluare

Revino să descoperi cât de pet-friendly e Star Rezidential Brancoveanu 17!

Detalii

Părerea noastră despre viața de zi cu zi în Star Rezidential Brancoveanu 17

Această secțiune este actualizată periodic. Poți vedea cum arată ziua unui locuitor al ansamblului rezidențial și cum evoluează în timp, în funcție de dezvoltarea și modernizarea zonei în care este construit Star Rezidential Brancoveanu 17. Vei afla unde îți poți duce copiii la școală sau grădiniță, unde poți face cumpărăturile de zi cu zi și cu ce mijloace de transport public te poți deplasa, dar și multe altele. Vezi detaliile actuale ale acestui ansamblu rezidențial, în cele de mai jos.

Facilități Star Rezidential Brancoveanu 17 Familii cu copii

Școală în apropiere
Grădiniță în apropiere
After-school în apropiere

Star Rezidential Brancoveanu 17:Cumpărături

Cele mai apropiate magazine sunt în afara ansamblului

Din păcate, cele mai apropiate magazine de unde îți poți face cumpărăturile sunt în afara Star Rezidential Brancoveanu 17, deci dacă ai uitat ceva, vei fi nevoit să ieși din ansamblu.

Nu ai de unde să cumperi produse naturale

Ai un mall foarte aproape

Locuind în Star Rezidential Brancoveanu 17, ești foarte aproape de cel puțin un mall, unde vei găsi orice îți dorești pentru a-ți potoli pofta de shopping.

Star Rezidential Brancoveanu 17:Educație

Găsești școala la câteva minute de Star Rezidential Brancoveanu 17!

Precum în multe alte cazuri, în interiorul Star Rezidential Brancoveanu 17 nu vei găsi o școală însă ai numeroase opțiuni dintre care poți alege, în apropiere.

Găsești o grădiniță în apropiere de Star Rezidential Brancoveanu 17

Deși nu există grădiniță chiar în Star Rezidential Brancoveanu 17, vei găsi multe opțiuni în apropiere. Faptul că nu există o grădiniță chiar în ansamblu nu este neapărat un dezavantaj, acest scenariu fiind întâlnit la foarte multe ansambluri de la noi din țară.

Poți găsi un after-school aproape de casă!

Deși nu se regăsesc în imediata apropiere a locuinței, ai opțiuni pentru ocuparea timpului celui mic și în apropiere de Star Rezidential Brancoveanu 17, unde vei găsi atât o școală de arte, cât și un after-school.

Star Rezidential Brancoveanu 17:Recreere

În evaluare

Poți merge cu copilul în parcul din apropiere!

Deși nu există niciun parc în interiorul Star Rezidential Brancoveanu 17, pentru a putea petrece timp în natură vei putea merge într-unul dintre parcurile din jurul ansamblului.

Găsești un loc de joacă amenajat chiar lângă casă!

Dacă ai un copil activ, care s-ar juca toată ziua, atunci ai noroc deoarece, locuind în Star Rezidential Brancoveanu 17 vei avea cel puțin un loc de joacă în imediata apropiere a casei. Dacă acesta nu este de ajuns, găsești și alte locuri de joacă în jurul ansamblului.

Nu știm dacă se organizează activități cu copiii

Din ce date avem, nu există activități organizate constant de comunitatea din Star Rezidential Brancoveanu 17 care să implice și copiii.

Star Rezidential Brancoveanu 17:Siguranță

În evaluare

Nu știm clar cum se face accesul în ansamblu

Nu este clar dacă oricine poate intra în Star Rezidential Brancoveanu 17 fără invitație sau dacă există vreun fel de filtru la intrare.

Nu știm dacă există limitatoare de viteză

Încă nu ne-am putut da seama dacă vor fi instalate limitatoare de viteză în Star Rezidential Brancoveanu 17, fapt pentru care nu putem oferi această informație.

Locuri de joacă împrejmuite

Zonele de joacă din Star Rezidential Brancoveanu 17 sunt împrejmuite și sunt plasate departe de străzi, pentru ca cei mici să fie în deplină siguranță, iar joacă să se desfășoare fără incidente

Star Rezidential Brancoveanu 17:Curățenie

Spațiile verzi sunt foarte bine întreținute

Plimbându-te la pas prin Star Rezidential Brancoveanu 17 este imposibil să nu observi cât de bine sunt întreținute spațiile verzi. Iarba este tunsă, iar florile arată superb vara. Copilul tău se va juca într-un mediu sănătos și bine îngrijit.

La fel ca în multe alte ansambluri, am fost dezamăgiți să vedem că nici în Star Rezidential Brancoveanu 17 nu există destul de multe coșuri de gunoi stradale, fapt pentru care sunt gunoaie pe jos.

Nu ne-am putut da seama de igiena trotuarelor

Nu am putut deduce starea trotuarelor, va trebui să revenim pentru a oferi această informație.

Facilități Star Rezidential Brancoveanu 17 Tineri

Metrou M2 aproape
Aproape de mall
Nu ai unde să faci sport

Star Rezidential Brancoveanu 17:Transport public

Găsești o stație de metrou pentru M2 în apropiere

Dacă mergi des cu metroul, este bine să știi că ansamblul Star Rezidential Brancoveanu 17 este foarte aproape de o stație de metrou legată la linia/liniile M2, la care poți ajunge chiar și pe jos.

Ajungi rapid la o stație STB

Locuind în Star Rezidential Brancoveanu 17, vei găsi în apropiere cel puțin o stație STB pe la care trec liniile de autobuz 102,125,216,232,312,313,381,N103,N105,N106,N112,N124,R438,R475. Pe lângă autobuz, poți lua și tramvaiul pe linia/liniile 1,10.

Stai departe de centru

Star Rezidential Brancoveanu 17 este amplasat la periferia capitalei, deci îți va fi destul de greu să ajungi în centru.

Star Rezidential Brancoveanu 17:Socializare

În evaluare

Nu există piscină în ansamblu

Din păcate, precum multe alte ansambluri, Star Rezidential Brancoveanu 17 ratează oportunitatea de a oferi locuitorilor săi o piscină.

Nu am știm dacă există terase sau restaurant în ansamblu

Dacă îți place să ieși la o cafea cu prietenii, va trebui să părăsești ansamblul deoarece în Star Rezidential Brancoveanu 17 nu vei găsi nicio cafenea, terasă sau restaurant.

Ai un mall foarte aproape.

Te relaxezi la shopping? Atunci avem vești bune: Star Rezidential Brancoveanu 17 are un mall important în imediata apropiere, la câteva minute de mers cu mașina.

Star Rezidential Brancoveanu 17:Sport

Nu ai sală de fitness în ansamblu

Cea mai apropiată sală de forță este în afara ansamblului, deci va trebui să ieși din Star Rezidential Brancoveanu 17 pentru a ajunge la ea.

Pentru a face jogging va trebui să ieși din ansamblu

Cei care obișnuiesc să facă ieșiri scurte de jogging vor trebui să caute un parc în apropiere, deoarece în Star Rezidential Brancoveanu 17 nu se poate alerga.

Vei face cam un sfert de oră până la cel mai apropiat parc

Dacă locuiești în Star Rezidential Brancoveanu 17 și vrei să ajungi la cel mai apropiat parc pentru a alerga, va trebui să te deplasezi cu mașina pentru că în apropiere nu este nici un parc.

Facilități Star Rezidential Brancoveanu 17 Persoane cu dizabilități

În evaluare

Star Rezidential Brancoveanu 17:Persoane cu dizabilități fizice

În evaluare

Nu sunt rampe de acces

Din păcate, dezvoltatorul Star Rezidential Brancoveanu 17 nu a prevăzut niciun tip de rampă de acces în clădiri pentru persoanele cu dizabilități locomotorii.

Nu știm dacă există locuri de parcare rezervate

Încă nu putem stabili dacă există locuri de parcare rezervate pentru persoanele cu dizabilități în Star Rezidential Brancoveanu 17.

Tocurile ușilor nu sunt la nivel cu podeaua

Din câte am observat, în Star Rezidential Brancoveanu 17 nu există treceri la nivel cu podeaua dintr-un spațiu în altul, nici în spațiile publice, și nici în unitățile locative.

Star Rezidential Brancoveanu 17:Persoane cu dizabilități senzoriale

În evaluare

Nu știm dacă ascensoarele beneficiază de instrucțiuni acustice

Nu este clar dacă ascensoarele din Star Rezidential Brancoveanu 17 sunt dotate cu sisteme fonice de instructaj.

Nu știm dacă lifturile au butoane cu Braille

Nu avem informații de la Star Rezidential Brancoveanu 17 privind butoanele ascensoarelor.

Trecerile de pietoni nu sunt semnalizate fonic

Din nefericire, trecerile de pietoni din Star Rezidential Brancoveanu 17 nu sunt semnalizate acustic, fapt pentru care sunt periculoase pentru persoanele care au probleme cu vederea.

Facilități Star Rezidential Brancoveanu 17 Mașini electrice

În evaluare
Stație încărcare în apropiere

Stații de încărcare EV lângă Star Rezidential Brancoveanu 17

În evaluare
Nu există stație de încărcare în ansamblu
Stații de încărcare în apropiere

În drumul tău spre casă vei întâlni următoarele stații de încărcare:

Brand Distanță Locuri 100-150kWh Locuri 50-100kWh Locuri 30-50kWh Locuri 5-30kWh
Toujours la 1 km - - - 1 locuri
Mega Image la 1 km - - - 2 locuri
MOL la 1 km - 2 locuri - 1 locuri

Facilități Star Rezidential Brancoveanu 17 Animale de companie

În evaluare
Pet shop în apropiere
Cabinet în apropiere
Parcuri de câini în apropiere

Star Rezidential Brancoveanu 17:Tratamente și hrană

Vei găsi un pet-shop în zonă

Deși nu există pet-shop în cadrul ansamblului, vei găsi unul în zona în care se află Star Rezidential Brancoveanu 17 sau în drumul de la birou spre casă.

Găsești cabinete veterinare în cartier

În ansamblul rezidențial Star Rezidential Brancoveanu 17 nu există niciun cabinet veterinar, însă cu siguranță vei găsi unul în apropiere.

Cabinetul veterinar oferă și servicii de cosmetică pentru animale

Este normal să ai grijă de aspectul animalului tău de companie, iar pentru asta ai nevoie de servicii specializate. Este bine să știi că la cabinetul veterinar din Star Rezidential Brancoveanu 17 ai, în ofertă, cosmetică canină.

Star Rezidential Brancoveanu 17:Plimbare

Poți plimba liniștit câinele prin orice parc

În Star Rezidential Brancoveanu 17 ai voie să te plimbi cu câinele prin parc și chiar să îl lași liber dacă nu sunt copii. În afară de parcuri, nu ai unde să plimbi câinele, nefiind amenajate alte spații speciale.

Nu există nicio pădure sau câmpie în apropiere

Dacă ai un câine activ, care are nevoie să alerge liber zilnic, atunci Star Rezidential Brancoveanu 17 nu este cea mai bună opțiune pentru tine întrucât nu are aproape nicio pădure sau poiană, unde câinele să poată fi lăsat liber, fără să creeze probleme.

Nu există niciun lac în apropiere.

Din nefericire, dacă ai un câine care adoră apa, vei fi dezamăgit de faptul că, lângă Star Rezidential Brancoveanu 17 nu există niciun loc unde să-l poți lăsa să se scalde.

Cartier Star Rezidential Brancoveanu 17

La periferia capitalei
Densitate mare
Trafic lejer la ore de vârf

Distincții eDezvoltator acordate Star Rezidential Brancoveanu 17 pentru localizarea sa

Aur Trafic

Liber și curat

Traficul din jurul Star Rezidential Brancoveanu 17 este liber indiferent de oră, fapt pentru care zona este foarte liniștită și curată!

Detalii
Neevaluat Conectivitate

În evaluare

Află cât de bine este conectat Star Rezidential Brancoveanu 17 de drumurile importante.

Detalii

Zonă și împrejurimi Star Rezidential Brancoveanu 17

În evaluare
Poziționare București - Sud
Administrație Sector 4
Cartier Berceni

Despre Berceni

Cartierul Berceni este un cartier din sectorul 4 al capitalei, care se întinde pe o suprafață de 570 de hectare. Este unul dintre cele mai mari cartiere ale Bucureștiului, aici avându-și reședința nu mai puțin de 120 000 de locuitori.

Dat fiind numărul mare de locuitori, cartierul este foarte bine dotat în ceea ce privește utilitățile sau instituțiile de învățământ și de sănătate. Cele mai multe locuințe de aici sunt sub formă de apartamente, însă există și câteva case.

Viața de zi cu zi în Berceni

Locuitorii cartierului Berceni au acces la toate utiltățile de care au nevoie, de la magazine și centre comerciale mari până la școli, grădinițe, centre de sănătate și înfrumusețare, etc.

Magazine în Berceni
 • Mall Sun Plaza
 • Piața Agroalimentară Berceni-Olteniței
 • Profi
Învățământ în Berceni
 • Colegiul Național Octav Onicescu
 • Școala Gimnazială Nr. 194
 • Școala Gimnazială Nr. 190
Recreere în Berceni
 • Parcul Natural Văcărești
 • Cinema City
 • Parcul Tineretului
Transport public în Berceni
 • Stațiile de metrou Piața Sudului, Constantin Brâncoveanu
 • Liniile de autobuz 102, 125, 216, 232, 312, 313, 381, N103,N105, N106, N112, N124, R438, R475
 • Liniile de troleibuz 73, 74, 76

Rata criminalității în Berceni

Administrativ, Berceni, face parte din zona de acoperire a Sector 4 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 158 de infracțiuni, sub media de 178 din celelalte sectoare, ceea ce face din Berceni o zonă mai sigură, pentru tine și familia ta, comparativ cu altele din capitală.

Rata criminalității în Sector 4
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Berceni

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în Star Rezidential Brancoveanu 17, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Berceni. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Berceni. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Trafic și infrastructură Star Rezidential Brancoveanu 17

Infrastructură Străzi foarte late
Ore de vârf Trafic Liber
Restul zilei Trafic Liber

Este remarcabil faptul că, deși se află într-o zonă cu densitate mare, traficul din jurul Star Rezidential Brancoveanu 17 este liber indiferent de oră.

Pentru un mediu mai curat și mai sănătos pentru toți, cel mai bine este să folosești, pentru deplasări, metroul. Locuitorii din Star Rezidential Brancoveanu 17 au acces la o stație de metrou chiar lângă casă pentru linia/liniile M2.

Deși nu scapi în totalitate de problemele din trafic, STB-ul este o alternativă mai bună decât mașina personală. Aproape de Star Rezidential Brancoveanu 17 există cel puțin o stație de autobuz cu acces la linia/liniile 102,125,216,232,312,313,381,N103,N105,N106,N112,N124,R438,R475 . De asemenea, cei care preferă tramvaiul, pot ajunge repede la cel puțin o stație pentru linia/liniile 1,10.

Cei care au copii mici vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată grădiniță, care se află la câteva minute de condus de Star Rezidential Brancoveanu 17, ceea ce va aglomera traficul. Având în vedere că nu există niciun supermarket în ansamblu, cei care vor avea nevoie de cumpărături vor fi nevoiți să ia mașina pentru a ajunge la cel mai apropiat magazin, ceea ce va duce la aglomerarea traficului.

Faptul că ansamblul Star Rezidential Brancoveanu 17 este înconjurat de bulevarde mari și late face ca zona să fie liberă indiferent de oră. Cu toate acestea, îți recomandăm să eviți Șoseaua Olteniței dacă se poate.

Transport public și conectivitate Star Rezidential Brancoveanu 17

În evaluare
Transport public Metrou Autobuz Tramvai
Aeroport La distanță mare
Autostrăzi Niciuna în apropiere

Poziționarea periferică a Star Rezidential Brancoveanu 17 este un dezavantaj pentru cei care au nevoie de acces la transportul public. Conexiunea cu metroul se face în mod direct, existând o stație de metrou pentru linia/liniile M2 în imediata apropiere a ansamblului. În ceea ce privește autobuzul, există o stație STB foarte aproape de Star Rezidential Brancoveanu 17, la care ajung liniile 102,125,216,232,312,313,381,N103,N105,N106,N112,N124,R438,R475. Nu în ultimul rând, cei care vor locui în Star Rezidential Brancoveanu 17 vor avea acces și la liniile de tramvai 1,10, existând cel puțin o stație în cartier.

Aeroportul Henri Coandă (OTP) este destul de departe de Star Rezidential Brancoveanu 17.

În jurul Star Rezidential Brancoveanu 17 se află bulevardele principale ale capitalei ce duc atât spre centru, cât și spre ieșirile din oraș.

Construcție Star Rezidential Brancoveanu 17

Distincții eDezvoltator acordate Star Rezidential Brancoveanu 17 pentru calitatea construcției sale

Neevaluat Finisaje

În evaluare

Ne dăm seama ce medalie merită Star Rezidential Brancoveanu 17 pentru finisaje!

Detalii
Bronz Instalații

Atenția este recomandată

Instalațiile din Star Rezidential Brancoveanu 17 sunt ok dar nu foarte calitative.

Detalii
Neevaluat Izolație

În evaluare

Încercăm să ne dăm seama dacă iți va fi frig în Star Rezidential Brancoveanu 17!

Detalii
Aur Rezistență

Construit ca o fortăreață

Structurile de rezistență ale construcțiilor din Star Rezidential Brancoveanu 17 duc cu gândul la un bunker.

Detalii

Părerea noastră despre cât de bine construit e Star Rezidential Brancoveanu 17

Compunem un audit al construcției bazat pe datele colectate de la șantier și de la constructorii clădirilor ce formează ansamblul 252. Când textul va fi gata, vei putea înțelege dacă dezvoltatorul a folosit materiale de calitate, ce metode tehnice a folosit și cum influențează ele confortul și eficiența energetică a locuinței. Toate aceste detalii sunt deja sumarizate mai jos:

Finisaje Star Rezidential Brancoveanu 17

În evaluare
Pereți Vopsea și faianță
Pardoseli Gresie și parchet
Uși interioare Lemn stratificat

Pereți, tavan și uși interioare Star Rezidential Brancoveanu 17

Acoperire pereți cu vopsea normală

Pereții locuințelor din Star Rezidential Brancoveanu 17 sunt acoperiți cu vopsea lavabilă clasică. Acesta nu este neapărat un dezavantaj, ba chiar permite beneficiarilor să își decoreze casa după bunul plac.

Tavane simple, fără decorațiuni

Dezvoltatorul Star Rezidential Brancoveanu 17 a lăsat tavanele simple, fără baghete decorative sau alte inserții, camerele fiind simple, fără accente speciale.

Uși din MDF

La fel ca în majoritatea ansamblurilor rezidențiale noi, în Star Rezidential Brancoveanu 17 au fost montate uși de interior din MDF, un material popular în România datorită costului relativ scăzut.

Gresie, faianță și parchet Star Rezidential Brancoveanu 17

În evaluare
Gresie lucioasă

În Star Rezidential Brancoveanu 17 s-a montat gresie lucioasă, un material care a pierdut mult din popularitate în ultimii ani pentru că este alunecos și greu de întreținut. În plus se zgârie repede.

Faianță lucioasă

Pereții din băile și bucătăriile din Star Rezidential Brancoveanu 17 sunt placați cu gresie clasică, lucioasă.

Nu știm ce parchet s-a montat

Până când nu facem un audit la șantierul Star Rezidential Brancoveanu 17 pentru a vedea exact ce tip de parchet a fost montat, nu putem oferi detalii.

Instalații Star Rezidential Brancoveanu 17

Termică Încălzire cu radiatoare
centrală Viessmann
Electrică Protecție anti-curentare
siguranțe Legrand

Instalație termică Star Rezidential Brancoveanu 17

În evaluare
Centrală pe gaz, în condensare

Centralele termice montate în Star Rezidential Brancoveanu 17 folosesc tehnologia de condensare, prin care eficiența centralei crește cu până la 50% față de cele convenționale.

Distribuție prin calorifere

Încălzirea efectivă se face în mod clasic, prin calorifere, precum în multe alte cazuri. Nu este de mirare că dezvoltatorul Star Rezidential Brancoveanu 17 a ales această soluție, ea fiind ușor de construit. Caloriferele sunt din Oțel, un material rezistent.

Nu știm cum se controlează temperatura

Încă nu avem informații privind soluția de control a temperaturii din camere aleasă de constructorul Star Rezidential Brancoveanu 17.

Instalație electrică Star Rezidential Brancoveanu 17

În evaluare
Siguranțe cu protecție la curentare

În Star Rezidential Brancoveanu 17 s-au folosit siguranțe diferențiale (care previn curentarea), marca Legrand .

Nu știm dacă circuitele suportă consumatori mari

Liniile speciale pentru consumatorii mari au devenit o necesitate în era electrificării, de aceea e foarte important să aflăm dacă în Star Rezidential Brancoveanu 17 s-au folosit astfel de circuite. Revino pentru această informație, singurul mod de a o obține fiind să verificăm la șantier.

Terminale electrice simple

În locuința auditată de noi, din Star Rezidential Brancoveanu 17, s-au instalat terminale simple, din plastic . Întrerupătoarele sunt poziționate la înălțimea optimă - aproximativ 120 cm față de sol și sunt normale, fără semnalizare, deci pot fi greu de depistat noaptea.

Instalație sanitară Star Rezidential Brancoveanu 17

În evaluare
Alimentare din rețea

Cu toate că este cea mai fiabilă sursă, alimentarea din rețeaua municipală înseamnă că locuitorii Star Rezidential Brancoveanu 17 vor avea la robinet apă preponderent epurată și tratată, deci vor fi nevoiți să cumpere apa potabilă. Acest lucru nu mai este ceva neobișnuit, majoritatea populației urbane fiind în situația de a cumpăra apă sau de a purifica apa de la robinet.

Evacuare în rețeaua municipală

Apele menajere din Star Rezidential Brancoveanu 17 sunt procesate de rețeaua municipală. Acest scenariu este cel mai bun pentru orice reședință datorită capacității crescute de procesare oferite de rețelele municipale, dar și datorită respectării în acest fel a standardelor ecologice impuse de UE pentru procesarea apelor menajere uzate.

Nu avem informații despre scurgerile din locuințe

După ce vom analiza locuințele din Star Rezidential Brancoveanu 17, vom putea determina dacă există sifoane de scurgere în băi, pe holuri și în bucătării.

Izolație Star Rezidential Brancoveanu 17

În evaluare
Termică Standard

Izolația fonică Star Rezidential Brancoveanu 17

În evaluare
Pereții dintre locuințe au aproximativ 25cm grosime

Pereții care separă locuințele în Star Rezidential Brancoveanu 17 sunt construiți din blocuri de cărămidă ceramică, un material bun pentru izolația fonică . Grosimea acestor pereți este de 25cm, o grosime nu tocmai ideală pentru o bună izolație fonică .

Nu putem evalua izolația fonică de la interior

Încă nu avem toate datele necesare pentru a evalua corect izolația fonică din interiorul locuințelor construite în Star Rezidential Brancoveanu 17. Revino pentru a găsi această informație.

Ferestrele cu două foi de sticlă - ”termopan”

Locuințele din Star Rezidential Brancoveanu 17 au ferestre cu două foi de geam sau „termopane”, așa cum sunt ele cunoscute în mod popular. Nu este cea mai bună variantă de izolație fonică însă este cu mult mai bună decât ferestrele tradiționale, deci nu va trebui să îți faci griji pentru zgomotul de afară.

Izolația termică Star Rezidential Brancoveanu 17

În evaluare
Pereți exteriori din cărămidă ceramică de 35 cm grosime, din care 10 cm izolație cu polistiren extrudat (EPS)

În Star Rezidential Brancoveanu 17, pereții exteriori ai clădirilor sunt realizați din cărămidă ceramică. Aceasta este un material modern, caracterizat printr-o foarte bună rezistent. De asemenea, alveolele caracteristice bucăților de cărămidă ceramică au capacitatea de a conserva temperatura. Deci, un perete realizat din acest material, care este bine izolat la exterior, va avea o bună inerție termică, menținând răcoare vara și cald iarna, ceea ce sporește semnificativ confortul locatarilor.

Pereții exteriori ai clădirilor din Star Rezidential Brancoveanu 17 au o grosime de 35 cm, cu tot cu izolație, la fel ca majoritatea ansamblurilor vizitate de noi.

În ceea ce privește izolația exterioară a pereților, dezvoltatorul Star Rezidential Brancoveanu 17 a folosit clasicul polistiren extrudat (EPS), aplicând un strat de 10 cm grosime. O soluție ieftină și destul de eficientă.

Ne lipsesc informații despre izolația termică a acoperișului

Din păcate, nu avem destule informații cât să compunem o părere corectă din punct de vedere tehnic despre izolația acoperișurilor clădirilor din Star Rezidential Brancoveanu 17.

Ramele ferestrelor sunt produse de Rehau și au 5 camere interioare

Profilele ferestrelor sunt esențiale pentru eficiența termică a unei locuințe. În Star Rezidential Brancoveanu 17 s-au instalat ferestre bazate pe profile cu 5 camere, standardul superior utilizat în România.

Hidroizolația Star Rezidential Brancoveanu 17

În evaluare
Ne lipsesc date privind hidroizolația fundațiilor

Informațiile pe care le avem despre Star Rezidential Brancoveanu 17 nu ne permit să compunem o părere relevantă despre cât de bine sunt hidroizolate subsolurile și fundațiile clădirilor, vom reveni odată ce facem auditul la șantier.

Nu știm cum s-au izolat acoperișurile

Din păcate nu putem formula o opinie tehnică despre cât de bine sunt hidroizolate acoperișurile și plafoanele din Star Rezidential Brancoveanu 17, vom completa aceste informații doar după vizita la șantier.

Nu știm cât de bine sunt hidroizolate terasele

Momentan nu putem compune o opinie despre cât de bine sunt izolate terasele clădirilor din Star Rezidential Brancoveanu 17, vom reveni asupra acestei secțiuni după vizita la șantier.

Structură de rezistență Star Rezidential Brancoveanu 17

Structură pe cadre din beton armat

Structura bazată pe cadre de beton este des utilizată în cazul clădirilor înalte, cum sunt cele din Star Rezidential Brancoveanu 17. Este un sistem constructiv des folosit în toată lumea care prezintă numeroase avantaje în ceea ce privește rezistența la seisme și eficiența în construcție.

Rezistență foarte bună la seisme însă pot apărea avarii

Acest sistem constructiv este folosit de toate clădirile construite după 1977. Mai mult decât atât, el a fost suplimentat cu măsuri de siguranță foarte dure pentru a preveni orice catastrofă. Clădirile din Star Rezidential Brancoveanu 17 sunt construite pe cadre de beton și se supun acestor reglementări, deci probabilitatea ca aceste clădiri să cedeze în cazul unui seism este destul de scăzută.

Rezistență garantată în timp, decenii bune, chiar secole

În ziua de azi găsim numeroase clădiri construite în evul mediu care încă rezistă testului timpului. Majoritatea acestora sunt construite într-una dintre variantele sistemului „pe cadre”. Fie că s-au folosit forme rotunde, precum arcadele, fie că s-au folosit forme perpendiculare precum grinzile din zilele noastre, clădirile construite în acest sistem, la fel ca cele din Star Rezidential Brancoveanu 17, vor trece cu brio testul timpului și vor rămâne în picioare atât cât va dori omul.

Star Rezidential Brancoveanu 17 Investiție

Distincții eDezvoltator câștigate de Star Rezidential Brancoveanu 17 pentru randamentul în investiție

Neevaluat Revânzare

În evaluare

Evaluăm cât de potrivit este Star Rezidential Brancoveanu 17 pentru revânzare

Detalii
Bronz Închiriere

Neperformant

Cei care cumpără în Star Rezidential Brancoveanu 17 pentru reînchiriere vor fi dezamăgiți.

Detalii
Neevaluat Facilități de plată

În evaluare

Oare cât de mult ajută Star Rezidential Brancoveanu 17 investitorii?

Detalii

Berceni ca investiție

Chirie Studio 260€
Chirie 2 camere 330€
Chirie 3 camere 420€

Cartierul Berceni face parte din sectorul 4 și este poziționat în zona centrală a capitalei. Față de celelalte cartiere din zone aflate în sudul Bucureștiului, chiriile din cartierul Berceni nu sunt foarte diferite, ele înregistrând fluctuații mai mici de 3 procente.

Valorile medii ale chiriilor din cartierul Berceni, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 260 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu două camere: 330 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu trei camere: 420 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu patru camere: 455 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; vile duplex: 880 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; vile individuale: 1100 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei.

Actualizăm datele din această secțiune iar în scurt timp, aici vei găsi inclusiv informații istorice despre tendințele prețurilor imobiliarelor din Berceni sub forma unui grafic similar cu cel de mai jos. Acest grafic se va actualiza zilnic pentru ca informațiile oferite să fie cât mai relevante. Graficul va ilustra evoluția prețurilor în Berceni atât pentru vânzări, cât și pentru închirieri și va putea fi segmentat în funcție de tipul de imobil dorit.

Tendința prețurilor la imobiliare în Berceni
Imagine demonstrativă care ilustrează cum vor fi prezentate tendințele prețurilor din imobiliare

Potențial de revânzare în Star Rezidential Brancoveanu 17

În evaluare
Preț achiziție În curs de evaluare
Tendința prețurilor Creștere moderată
Prestigiul ansamblului Cunoscut pe piață

În curs de evaluare

Momentan nu avem date suficiente pentru a face o analiză a prețurilor din Star Rezidential Brancoveanu 17 față de cele din București - Sud.

Prețurile din această zonă cresc în mod temperat

în București - Sud, Star Rezidential Brancoveanu 17 nu se bucură încă de creșterile înregistrate în zonele centrale și de nord ale capitalei. Această diferență este cauzată în special de infrastructura precară, situație ce se va ameliora în anii următori.

Cunoscut pe piață

Ca și notorietate în piață, Star Rezidential Brancoveanu 17 nu este un brand extrem de popular, el fiind căutat pe Google de puține ori în comparație cu alte ansambluri, de aceea nu putem spune că investiția într-o locuință pentru revânzare este momentan oportună în acest ansamblu, cel puțin nu din perspectiva popularității în piață.

Potențial de închiriere în Star Rezidential Brancoveanu 17

Chiria medie 6.0€/mp
Public țintă Mixt
Unitate recomandată Vilă Individuală

Clientelă mixtă, imprevizibilă

Pe baza datelor actuale, ne este greu să identificăm exact ce tip de client caută să închirieze în Star Rezidential Brancoveanu 17.

Recomandăm 2 camere sau studio pentru investiție, dacă sunt disponibile

Star Rezidential Brancoveanu 17 va atrăgea un public mixt, format atât din tineri, cât și din persoane care caută unități relativ ușor de întreținut, de aceea recomandăm investitorilor să se orienteze pe apartamentele cu două camere sau studio-uri. În cazul în care ansamblul are disponibile doar case, atunci vilele de tip duplex s-ar putea să fie mai potrivite datorită prețului care tine să fie mai mic decât la cele individuale.

Facilități pentru investitori de la Star Rezidential Brancoveanu 17

În evaluare
Rate la dezvoltator Nu
Discount la plata cash Nu
Plata în criptomonede Nu

Rate doar prin bancă

Star Rezidential Brancoveanu 17 nu oferă niciun sistem de rate la dezvoltator, deci cei care vor să achiziționeze aici vor trebui fie să plătească pe loc, fie să apeleze la un credit bancar.

Preț fix, indiferent de metoda de plată

Din păcate, dezvoltatorul Star Rezidential Brancoveanu 17 nu oferă reduceri celor care pot plăti cash iar prețul este același pentru orice tip de client, indiferent că este investitor sau beneficiar final.

Se acceptă doar monede tradiționale

Dezvoltatorul Star Rezidential Brancoveanu 17 nu acceptă momentan plata în niciun fel de criptomonede, preferând valuta clasică (fiat) pentru toate tranzacțiile derulate de acesta.

Star Rezidential Brancoveanu 17 Întrebări frecvente

Cât costă o locuință în Star Rezidential Brancoveanu 17?

Momentan colectăm, de la Star Rezidential Brancoveanu 17, datele necesare pentru a răspunde la această întrebare. Te rugăm să revii pentru a vedea prețurile actualizate.

Unde se află Star Rezidential Brancoveanu 17 și cum se poate ajunge?

Ansamblul rezidențial Star Rezidential Brancoveanu 17 este situat în localitateaSector 4 . Pentru a ajunge la Star Rezidential Brancoveanu 17 depinzi de mașina personală deoarece nu există niciun mijloc de transport în comun aproape.

Cum este traficul din zona Star Rezidential Brancoveanu 17?

Traficul din jurul Star Rezidential Brancoveanu 17 este liber pe tot parcursul zilei deci nu vei avea parte de ambuteiaje și aglomerație. Singura arteră care se mai aglomerează din când în când este Șoseaua Olteniței.

Ce facilități oferă Star Rezidential Brancoveanu 17 locuitorilor săi?

Locuitorii din Star Rezidential Brancoveanu 17 au acces la următoarele facilități: școală publică (în apropiere), școală privată (în apropiere), grădiniță (în apropiere), supermarket (în apropiere), mall (în apropiere).

Ai și alte întrebări referitoare la Star Rezidential Brancoveanu 17?

Scrie-ne pe [email protected] și spune-ne ce informații ai dori să veți în plus pe această pagină!

Star Rezidential Brancoveanu 17 Părerile experților

Părerea exprimată în această secțiune este compusă în urma unei vizite la ansamblul Star Rezidential Brancoveanu 17 și reprezintă o opinie subiectivă a experților noștri.