Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Jandarmeriei Residence

Locuințe și prețuri Jandarmeriei Residence

Pe pagina fiecărui model vei găsi tur virtual, părerile experților, randamentul de investiție și multe alte informații necesare pentru o alegere inteligentă. Scroll dreapta pentru a vedea toate modelele!

Ne pare rău dar acestă categorie este goală, click pe butonul de mai jos pentru a continua:

Locuințe disponibile

Vizitează Jandarmeriei Residence

Comision 0%

Nu vei plăti niciun comision dacă soliciți o vizionare prin eDezvoltator

Direct Dezvoltator

Dacă alegi să cumperi, tranzacția se va face direct cu dezvoltatorul, fără intermediari

Susții o Cauză

Fiecare solicitare duce către o donație către una dintre cauzele sociale partenere

Solicitarea se trimite către departamentul nostru de consultanță, pentru a vizita Jandarmeriei Residence împreună cu un expert eDezvoltator. Acest serviciu este gratuit pentru beneficiar. Eventuala tranzacție se va încheia direct cu dezvoltatorul.

Date agregate de pe Internet!

Secțiunile următoare au fost compuse folosind date publice găsite pe site-ul dezvoltatorului sau pe alte portaluri imobiliare și nu reflectă în mod obligatoriu realitatea!

Îți recomandăm să vizitezi Jandarmeriei Residence alături de un consultant eDezvoltator pentru a-ți face o idee cât mai clară:

Vizitează Jandarmeriei Residence

Serviciul de consultanță este gratuit.

Dacă reprezinți ansamblul Jandarmeriei Residence, te rugăm să ne contactezi la adresa [email protected]. Vom programa un audit la șantier, în care experții noștri vor evalua calitatea lucrărilor și a materialelor folosite. De asemenea, tot în cadrul auditului, vom colecta informațiile lipsă despre facilitățile ansamblului.

Harta Jandarmeriei Residence

Jandarmeriei Residence Lifestyle

Hiper-market în apropiere
Mall în apropiere
Sală fitness în apropiere

Distincții Lifestyle eDezvoltator câștigate de Jandarmeriei Residence

Argint Familii cu copii

Potrivit pentru familia ta

Jandarmeriei Residence este un locul ideal pentru a-ți întemeia o familie. Dar, cum nicăieri nu este totul absolut perfect, are și unele minusuri pe care le poți afla din cele de mai jos.

Detalii
bronz Tineri

Interesant dar nu fabulos

Jandarmeriei Residence este gândit ca un complex rezidențial ce oferă mai mult decât facilitățile de bază. Cu toate acestea tinerii dornici de o viață socială activă și locuri de distracție, vor considera că există multe lipsuri.

Detalii
Neevaluat Persoane cu dizabilități

În evaluare

Revino ca să aflii cât de accesibil este Jandarmeriei Residence!

Detalii
Bronz Mașini electrice

Cu un picior în viitor

Jandarmeriei Residence este slab pregătit pentru electrificarea transportului însă dezvoltatorul pare că face pași în această direcție.

Detalii
argint Animale de companie

Un loc bun pentru noi!

În Jandarmeriei Residence animalul tău va avea parte de majoritate facilităților de care are nevoie.

Detalii

Părerea noastră despre viața de zi cu zi în Jandarmeriei Residence

Această secțiune este actualizată periodic. Poți vedea cum arată ziua unui locuitor al ansamblului rezidențial și cum evoluează în timp, în funcție de dezvoltarea și modernizarea zonei în care este construit Jandarmeriei Residence. Vei afla unde îți poți duce copiii la școală sau grădiniță, unde poți face cumpărăturile de zi cu zi și cu ce mijloace de transport public te poți deplasa, dar și multe altele. Vezi detaliile actuale ale acestui ansamblu rezidențial, în cele de mai jos.

Facilități Jandarmeriei Residence Familii cu copii

Școală în apropiere
Grădiniță în apropiere
After-school în apropiere

Jandarmeriei Residence:Cumpărături

Cele mai apropiate magazine sunt în afara ansamblului

Din păcate, cele mai apropiate magazine de unde îți poți face cumpărăturile sunt în afara Jandarmeriei Residence, deci dacă ai uitat ceva, vei fi nevoit să ieși din ansamblu.

Piața agroalimentară e în zonă!

În zona în care se află Jandarmeriei Residence vei găsi o piață agroalimentară în care fermierii își vând produsele. De aici poți cumpăra fructe, legume, lactate și ouă proaspete, aduse direct de la fermele din jurul capitalei.

Ai un mall foarte aproape

Locuind în Jandarmeriei Residence, ești foarte aproape de cel puțin un mall, unde vei găsi orice îți dorești pentru a-ți potoli pofta de shopping.

Jandarmeriei Residence:Educație

Găsești școala la câteva minute de Jandarmeriei Residence!

Precum în multe alte cazuri, în interiorul Jandarmeriei Residence nu vei găsi o școală însă ai numeroase opțiuni dintre care poți alege, în apropiere.

Găsești o grădiniță în apropiere de Jandarmeriei Residence

Deși nu există grădiniță chiar în Jandarmeriei Residence, vei găsi multe opțiuni în apropiere. Faptul că nu există o grădiniță chiar în ansamblu nu este neapărat un dezavantaj, acest scenariu fiind întâlnit la foarte multe ansambluri de la noi din țară.

Poți găsi un after-school aproape de casă!

Deși nu se regăsesc în imediata apropiere a locuinței, ai opțiuni pentru ocuparea timpului celui mic și în apropiere de Jandarmeriei Residence, unde vei găsi atât o școală de arte, cât și un after-school.

Jandarmeriei Residence:Recreere

În evaluare

Poți merge cu copilul în parcul din apropiere!

Deși nu există niciun parc în interiorul Jandarmeriei Residence, pentru a putea petrece timp în natură vei putea merge într-unul dintre parcurile din jurul ansamblului.

Va trebui să cauți un loc de joacă în oraș

Din păcate, nu există locuri de joacă în apropierea Jandarmeriei Residence și nici în interiorul acestuia, deci cel mic va trebui să se joace mai mult prin casă.

Nu știm dacă se organizează activități cu copiii

Din ce date avem, nu există activități organizate constant de comunitatea din Jandarmeriei Residence care să implice și copiii.

Jandarmeriei Residence:Siguranță

Accesul în ansamblu este restricționat

În Jandarmeriei Residence te simți în siguranță deoarece nu oricine poate intra în acest complex rezidențial. Accesul se face doar pe bază de invitație sau cartelă de acces, deci nu pot intra decât persoane cunoscute, rezidenți sau musafirii acestora.

Sunt instalate limitatoare de viteză

Copiii sunt în siguranță în Jandarmeriei Residence, chiar și în situația în care ar ajunge pe stradă. În Jandarmeriei Residence mașinile circulă cu viteză redusă datorită limitatoarelor de viteză instalate pe drumurile principale.

Zonele de joacă nu sunt împrejmuite

Din păcate, zonele de joacă sau parcurile din interiorul sau de lângă Jandarmeriei Residence nu sunt destul de bine împrejmuite, iar copiii pot alerga liberi chiar și în afara acestora.

Jandarmeriei Residence:Curățenie

Spațiile verzi sunt foarte bine întreținute

Plimbându-te la pas prin Jandarmeriei Residence este imposibil să nu observi cât de bine sunt întreținute spațiile verzi. Iarba este tunsă, iar florile arată superb vara. Copilul tău se va juca într-un mediu sănătos și bine îngrijit.

La fel ca în multe alte ansambluri, am fost dezamăgiți să vedem că nici în Jandarmeriei Residence nu există destul de multe coșuri de gunoi stradale, fapt pentru care sunt gunoaie pe jos.

Trotuarele sunt îngrijite și spălate

Trotuarele și aleile din Jandarmeriei Residence par noi, ele fiind foarte bine întreținute și curate.

Facilități Jandarmeriei Residence Tineri

Stație STB
Aproape de mall
Parc mare în apropiere

Jandarmeriei Residence:Transport public

Nu ai acces la metrou

Din păcate, cei care locuiesc în Jandarmeriei Residence nu au deloc acces la metrou.

Ajungi rapid la o stație STB

Locuind în Jandarmeriei Residence, vei găsi în apropiere cel puțin o stație STB pe la care trec liniile de autobuz 112,131,205,261,301,304,335,361,605,783,N103,N123,T3,R441,R442,R443,R444,R446,R447,R447bis,R448,R477.

Zonă liniștită și bine conectată

Jandarmeriei Residence se află într-o zonă liniștită, relativ departe de centru însă cu acces la majoritatea facilităților pe care le oferă capitala.

Jandarmeriei Residence:Socializare

În evaluare

Nu există piscină în ansamblu

Din păcate, precum multe alte ansambluri, Jandarmeriei Residence ratează oportunitatea de a oferi locuitorilor săi o piscină.

Nu am știm dacă există terase sau restaurant în ansamblu

Vei putea petrece timp alături de prieteni la restaurantele și cafenelele din mall-ul aflat chiar în apropierea Jandarmeriei Residence.

Ai un mall foarte aproape.

Te relaxezi la shopping? Atunci avem vești bune: Jandarmeriei Residence are un mall important în imediata apropiere, la câteva minute de mers cu mașina.

Jandarmeriei Residence:Sport

Nu ai sală de fitness în ansamblu

Cea mai apropiată sală de forță este în afara ansamblului, deci va trebui să ieși din Jandarmeriei Residence pentru a ajunge la ea.

Pentru a face jogging va trebui să ieși din ansamblu

Cei care obișnuiesc să facă ieșiri scurte de jogging vor trebui să caute un parc în apropiere, deoarece în Jandarmeriei Residence nu se poate alerga.

Ai un parc mare în imediata apropiere

Cei care locuiesc în Jandarmeriei Residence vor găsi un parc mare foarte aproape de ansamblu. Aici se pot face ture lungi de jogging sau chiar yoga pe timp de vară.

Facilități Jandarmeriei Residence Persoane cu dizabilități

În evaluare

Jandarmeriei Residence:Persoane cu dizabilități fizice

În evaluare

Nu sunt rampe de acces

Din păcate, dezvoltatorul Jandarmeriei Residence nu a prevăzut niciun tip de rampă de acces în clădiri pentru persoanele cu dizabilități locomotorii.

Tocurile ușilor nu sunt la nivel cu podeaua

Din câte am observat, în Jandarmeriei Residence nu există treceri la nivel cu podeaua dintr-un spațiu în altul, nici în spațiile publice, și nici în unitățile locative.

Jandarmeriei Residence:Persoane cu dizabilități senzoriale

În evaluare

Nu știm dacă ascensoarele beneficiază de instrucțiuni acustice

Nu este clar dacă ascensoarele din Jandarmeriei Residence sunt dotate cu sisteme fonice de instructaj.

Nu știm dacă lifturile au butoane cu Braille

Nu avem informații de la Jandarmeriei Residence privind butoanele ascensoarelor.

Trecerile de pietoni nu sunt semnalizate fonic

Din nefericire, trecerile de pietoni din Jandarmeriei Residence nu sunt semnalizate acustic, fapt pentru care sunt periculoase pentru persoanele care au probleme cu vederea.

Facilități Jandarmeriei Residence Mașini electrice

Stație încărcare în apropiere

Stații de încărcare EV lângă Jandarmeriei Residence

În evaluare
Nu există stație de încărcare în ansamblu
Stații de încărcare în apropiere

În drumul tău spre casă vei întâlni următoarele stații de încărcare:

Brand Distanță Locuri 100-150kWh Locuri 50-100kWh Locuri 30-50kWh Locuri 5-30kWh
Enel X la 4 km - - - 2 locuri
Rompetrol la 2 km - 2 locuri - 1 locuri
Renovatio e-charge la 6 km - - - 1 locuri

Stații de încărcare EV private

În evaluare
Fără curent trifazic

} Deoarece casele din Jandarmeriei Residence nu au curent trifazic, posesorii de mașini electrice vor trebui să se mulțumească cu încărcătoare simple, care vor umple bateria în 10-12 ore.

Fără circuite speciale pentru sarcini mari

} Circuitele caselor din Jandarmeriei Residence nu sunt prevăzute cu linii speciale pentru consumatori mari. Acest detaliu ne spune că dezvoltatorul Jandarmeriei Residence nu a pregătit aceste locuințe pentru un consum foarte mare de electricitate precum cel cauzat de încărcătoarele EV rapide.

Nu știm dacă există locuri de parcare în curți

Car-port-ul permite încărcarea mașinii în propria curte. Nu știm clar dacă vilele din Jandarmeriei Residence au car-port sau orice altă formă de parcare interioară.

Facilități Jandarmeriei Residence Animale de companie

Pet shop departe
Cabinet departe
Parcuri în apropiere

Jandarmeriei Residence:Tratamente și hrană

Ai pet-shop în incinta mall-ului

Deși nu ai un pet-shop chiar lângă Jandarmeriei Residence, probabil că vei găsi unul la mall, aproape de casă.

Găsești cabinete veterinare în cartier

În apropierea ansamblului rezidențial Jandarmeriei Residence nu există niciun cabinet veterinar, însă cu siguranță vei găsi unul în drum spre centru.

Cabinetul veterinar oferă și servicii de cosmetică pentru animale

Este normal să ai grijă de aspectul animalului tău de companie, iar pentru asta ai nevoie de servicii specializate. Este bine să știi că la cabinetul veterinar din Jandarmeriei Residence ai, în ofertă, cosmetică canină.

Jandarmeriei Residence:Plimbare

Nu vei putea plimba câinele decât pe stradă

Din păcate Jandarmeriei Residence nu oferă niciun loc unde poți plimba câinele aproape de casă. Găsești opțiuni doar dacă te deplasezi în afara ansamblului.

Găsești o câmpie în imediata apropiere

Pentru câinii activi, o poiană este locul ideal pentru a fi plimbați deoarece pot alerga liberi fără să încurce pe nimeni. Jandarmeriei Residence are în apropiere un asemenea spațiu unde îți vei putea duce câinele zilnic, iar acesta își va consuma energia.

Există chiar și un lac în apropiere, cu malurile amenajate!

Cei care au câini știu cât de mult se bucură acesta când se poate bălăci în voie. De aceea, locuind în Jandarmeriei Residence, în zilele calde de vară vei putea merge pe malul lacul amenajat, situat în apropierea ansamblului pentru a-ți lăsa câinele să se scalde. Ai totuși grijă să nu îl lași liber în zonele de plajă sau ponton.

Cartier Jandarmeriei Residence

Departe de centru
Densitate redusă
Trafic moderat la ore de vârf

Distincții eDezvoltator acordate Jandarmeriei Residence pentru localizarea sa

Argint Trafic

Ajungi repede acasă

Deși există intervale orare în care circulația este mai intensă, traficul din zona Jandarmeriei Residence nu creează, cu adevărat, neplăceri.

Detalii
Bronz Conectivitate

Destul de izolat

Jandarmeriei Residence nu este foarte aproape de niciun drum important și nici nu are acces la transportul public.

Detalii

Zonă și împrejurimi Jandarmeriei Residence

Poziționare București - Nord
Administrație Sector 1
Cartier Băneasa

Despre Băneasa

Cartierul Băneasa este un cartier din sectorul 1 al Bucureștiului, cu o importanță strategică mare datorită Aeroportului Băneasa, a accesului rapid către Aeroportul Otopeni și a șoselei București – Ploiești. Dacă inițial Băneasa era populată de case cu un singur nivel, din 1980-1985 acestea au fost înlocuite cu blocuri de 4 etaje.

Locuitorii din Băneasa beneficiază de toate utilitățile, de unele dintre cele mai bune spitale din țară, de restaurante, săli de fitness și o mulțime de modalități pentru petrecerea timpului liber, precum și de acces facil către centrul orașului. În ultimii ani au fost dezvoltate numeroase proiecte imobiliare foarte atractive pentru cei în căutare de locuință.

Viața de zi cu zi în Băneasa

Cei care locuiesc în cartierul Băneasa au acces facil către cele două aeroporturi mari din zonă, către supermarket-uri, hypermarket-uri și diverse alte servicii care asigură confort.

Magazine în Băneasa
 • Piața Băneasa
 • Băneasa Shopping City
 • Selgros
Învățământ în Băneasa
 • Colegiul Tehnologic Viaceslav Harnaj
 • Școala Gimnazială Numărul 6
 • Școala Gimnazială Numărul 7
Recreere în Băneasa
 • Parcul Regele Mihai I
 • Parcul Bordei
 • Muzeul Satului Dimitrie Gusti
Transport public în Băneasa
 • Liniile de autobuz 112, 131, 205, 261, 301, 304, 335, 361, 605, 783, N103, N123, T3, R441, R442, R443, R444, R446, R447, R447bis, R448, R477
 • Stație de taxi Bd. Aerogării
 • Stație de taxi Aeroportul Aurel Vlaicu

Rata criminalității în Băneasa

Administrativ, Băneasa, face parte din zona de acoperire a Sector 1 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 159 de infracțiuni, sub media de 178 de infracțiuni constatate în celelalte sectoare, ceea ce face din Băneasa o zonă care poate fi considerată sigură pentru tine și familia ta.

Rata criminalității în Sector 1
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Băneasa

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în Jandarmeriei Residence, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Băneasa. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Băneasa. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Trafic și infrastructură Jandarmeriei Residence

Infrastructură Străzi foarte late
Ore de vârf Trafic Moderat
Restul zilei Trafic Aglomerat

Motivul pentru care traficul din jurul Jandarmeriei Residence tinde să se aglomereze în jurul orelor prânzului și seara iar, în orele normale de vârf, să rămână relativ moderat este determinat de faptul că este o zonă de case individuale.

Din păcate, locuitorii Jandarmeriei Residence nu au niciun fel de acces la metrou, deci această metodă de deplasare iese din calcul.

Deși nu scapi în totalitate de problemele din trafic, STB-ul este o alternativă mai bună decât mașina personală. Aproape de Jandarmeriei Residence există cel puțin o stație de autobuz cu acces la linia/liniile 112,131,205,261,301,304,335,361,605,783,N103,N123,T3,R441,R442,R443,R444,R446,R447,R447bis,R448,R477 .

Cei care au copii mici vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată grădiniță, care se află la câteva minute de condus de Jandarmeriei Residence, ceea ce va aglomera traficul. Având în vedere că nu există niciun supermarket în ansamblu, cei care vor avea nevoie de cumpărături vor fi nevoiți să ia mașina pentru a ajunge la cel mai apropiat magazin, ceea ce va duce la aglomerarea traficului.

Jandarmeriei Residence are în apropiere bulevarde mari, care pot prelua fluxul de mașini, dar pentru că aceste bulevarde se aglomerează frecvent, traficul din jurul ansamblului rămâne mai degrabă moderat la toate orele. Acesta este motivul pentru acre îți recomandăm să eviți pe cât posibil Autostrada Bucuresti-Ploiesti.

Transport public și conectivitate Jandarmeriei Residence

Transport public Autobuz
Aeroport Acces rapid
Autostrăzi Niciuna în apropiere

Amplasarea în zona mediană a capitalei, face Jandarmeriei Residence un ansamblu bun pentru familii și persoanele care nu sunt nevoie să ajungă des în zona centrală ci preferă un cartier mai liniștit. Nu există niciun fel de conexiune între Jandarmeriei Residence și metrou, deci cei care vor să folosească acest mijloc de transport vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată stație. În ceea ce privește autobuzul, există o stație STB foarte aproape de Jandarmeriei Residence, la care ajung liniile 112,131,205,261,301,304,335,361,605,783,N103,N123,T3,R441,R442,R443,R444,R446,R447,R447bis,R448,R477.

Jandarmeriei Residence se află în imediata apropiere a aeroportului Henri Coandă (OTP), la care se poate ajunge în maxim 15 minute. Datorită acestei poziții, acest ansamblu este adesea ales de către piloți și echipajele de zbor.

În jurul Jandarmeriei Residence se află bulevardele principale ale capitalei ce duc atât spre centru, cât și spre ieșirile din oraș. Fiind la periferia orașului, locuitorii din Jandarmeriei Residence au acces rapid inclusiv către Centura București, arteră care leagă toate drumurile importante ce tranzitează capitala.

Construcție Jandarmeriei Residence

Distincții eDezvoltator acordate Jandarmeriei Residence pentru calitatea construcției sale

Bronz Finisaje

Nu tocmai luxos

Lucrările din Jandarmeriei Residence sunt acceptabile, dar la o privire mai atentă este loc de îmbunătățire.

Detalii
Argint Instalații

Bune și sigure

Materialele folosite la instalațiile din Jandarmeriei Residence sunt calitative.

Detalii
Argint Izolație

Bine burdușit!

Izolațiile din Jandarmeriei Residence sunt foarte bine realizate, cu materiale bune.

Detalii
Aur Rezistență

Construit ca o fortăreață

Structurile de rezistență ale construcțiilor din Jandarmeriei Residence duc cu gândul la un bunker.

Detalii

Părerea noastră despre cât de bine construit e Jandarmeriei Residence

Compunem un audit al construcției bazat pe datele colectate de la șantier și de la constructorii clădirilor ce formează ansamblul 255. Când textul va fi gata, vei putea înțelege dacă dezvoltatorul a folosit materiale de calitate, ce metode tehnice a folosit și cum influențează ele confortul și eficiența energetică a locuinței. Toate aceste detalii sunt deja sumarizate mai jos:

Finisaje Jandarmeriei Residence

În evaluare
Pereți Vopsea și faianță
Pardoseli Gresie și parchet
Uși interioare Lemn stratificat - Pinum

Pereți, tavan și uși interioare Jandarmeriei Residence

Acoperire pereți cu vopsea normală

Pereții locuințelor din Jandarmeriei Residence sunt acoperiți cu vopsea lavabilă clasică. Acesta nu este neapărat un dezavantaj, ba chiar permite beneficiarilor să își decoreze casa după bunul plac.

Tavane simple, fără decorațiuni

Dezvoltatorul Jandarmeriei Residence a lăsat tavanele simple, fără baghete decorative sau alte inserții, camerele fiind simple, fără accente speciale.

Uși din MDF

La fel ca în majoritatea ansamblurilor rezidențiale noi, în Jandarmeriei Residence au fost montate uși de interior din MDF, un material popular în România datorită costului relativ scăzut.

Gresie, faianță și parchet Jandarmeriei Residence

În evaluare
Gresie lucioasă

În Jandarmeriei Residence s-a montat gresie lucioasă, un material care a pierdut mult din popularitate în ultimii ani pentru că este alunecos și greu de întreținut. În plus se zgârie repede.

Faianță lucioasă

Pereții din băile și bucătăriile din Jandarmeriei Residence sunt placați cu gresie clasică, lucioasă.

Nu știm ce parchet s-a montat

Până când nu facem un audit la șantierul Jandarmeriei Residence pentru a vedea exact ce tip de parchet a fost montat, nu putem oferi detalii.

Instalații Jandarmeriei Residence

Termică Încălzire prin pardoseală
centrală Viessmann
Electrică Protecție anti-curentare

Instalație termică Jandarmeriei Residence

Centrală pe gaz, în condensare

Centralele termice montate în Jandarmeriei Residence folosesc tehnologia de condensare, prin care eficiența centralei crește cu până la 50% față de cele convenționale.

Distribuție prin pardoseală

În Jandarmeriei Residence s-a ales încălzirea în pardoseală, o soluție prin care agentul termic este distribuit prin conducte de tip PEX-Al, direct sub pardoselile locuinței. Practic, conductele încălzesc pardoseala la aproximativ 25 de grade iar aceasta păstrează o inerție termică de-a lungul timpului, ceea ce reduce semnificativ energia consumată și implicit costurile.

Controlul temperaturii centralizat

În locuințele din Jandarmeriei Residence, există un singur terminal de control al temperaturii, deci în toată casa va fi aceeași temperatură.

Instalație electrică Jandarmeriei Residence

Siguranțe cu protecție la curentare

În Jandarmeriei Residence s-au folosit siguranțe diferențiale (care previn curentarea) .

Circuite simple, fără linii dedicate

În locuințele din Jandarmeriei Residence nu există circuite speciale pentru consumatorii mari, deci cei care vor locui aici trebuie să fie atenți la prize să nu se topească atunci când folosesc electrocasnice de putere mare, precum plitele electrice.

Terminale electrice simple

În locuința auditată de noi, din Jandarmeriei Residence, s-au instalat terminale simple, din plastic . Întrerupătoarele sunt poziționate la înălțimea optimă - aproximativ 120 cm față de sol și sunt normale, fără semnalizare, deci pot fi greu de depistat noaptea.

Instalație sanitară Jandarmeriei Residence

În evaluare
Alimentare din rețea

Cu toate că este cea mai fiabilă sursă, alimentarea din rețeaua municipală înseamnă că locuitorii Jandarmeriei Residence vor avea la robinet apă preponderent epurată și tratată, deci vor fi nevoiți să cumpere apa potabilă. Acest lucru nu mai este ceva neobișnuit, majoritatea populației urbane fiind în situația de a cumpăra apă sau de a purifica apa de la robinet.

Evacuare în rețeaua municipală

Apele menajere din Jandarmeriei Residence sunt procesate de rețeaua municipală. Acest scenariu este cel mai bun pentru orice reședință datorită capacității crescute de procesare oferite de rețelele municipale, dar și datorită respectării în acest fel a standardelor ecologice impuse de UE pentru procesarea apelor menajere uzate.

Fără scurgeri în pardoseală

Cei care locuiesc în Jandarmeriei Residence trebuie să fie foarte atenți cu chiuvetele sau căzile lor deoarece aici nu vor găsi niciun fel de scurgere care să prevină inundațiile accidentale.

Izolație Jandarmeriei Residence

Fonică Standard
Termică Bună

Izolația fonică Jandarmeriei Residence

Pereții dintre locuințe au aproximativ 30cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Pereții care separă locuințele în Jandarmeriei Residence sunt construiți din blocuri de cărămidă ceramică, un material bun pentru izolația fonică . Grosimea acestor pereți este de 30cm, ceea ce îi face foarte eficienți ca izolator fonic .

Pereții interiori au aproximativ 13cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Grosimea pereților care compartimentează locuința este importantă pentru cei care vor să doarmă liniștiți în dormitor fără să audă zgomotul televizorului din living. În cazul Jandarmeriei Residence, pereții interiori au 13cm grosime și au fost construiți din .

Ferestre cu trei foi de sticlă - ”tripan”

Dezvoltatorul Jandarmeriei Residence a montat ferestre cu trei straturi de geam sau „tripan” sau „triplex”, cum sunt ele cunoscute popular. Deși din punct de vedere termic diferența dintre două și trei foi de geam nu este atât de mare, din punct de vedere fonic, aceasta este semnificativă și nu veți avea probleme cu zgomotul din exterior nici când fac vecinii petreceri.

Izolația termică Jandarmeriei Residence

În evaluare
Pereți exteriori din cărămidă ceramică de 40 cm grosime, din care 10 cm izolație cu polistiren extrudat (EPS)

În Jandarmeriei Residence, pereții exteriori ai clădirilor sunt realizați din cărămidă ceramică. Aceasta este un material modern, caracterizat printr-o foarte bună rezistent. De asemenea, alveolele caracteristice bucăților de cărămidă ceramică au capacitatea de a conserva temperatura. Deci, un perete realizat din acest material, care este bine izolat la exterior, va avea o bună inerție termică, menținând răcoare vara și cald iarna, ceea ce sporește semnificativ confortul locatarilor.

Pereții exteriori ai clădirilor din Jandarmeriei Residence au o grosime de 40 cm, cu tot cu izolație, mai mult decât am întâlnit la alte ansambluri rezidențiale noi.

În ceea ce privește izolația exterioară a pereților, dezvoltatorul Jandarmeriei Residence a folosit clasicul polistiren extrudat (EPS), aplicând un strat de 10 cm grosime. O soluție ieftină și destul de eficientă.

Ne lipsesc informații despre izolația termică a acoperișului

Din păcate, nu avem destule informații cât să compunem o părere corectă din punct de vedere tehnic despre izolația acoperișurilor clădirilor din Jandarmeriei Residence.

Ramele ferestrelor sunt produse de Salamander și au 7 camere interioare

Profilele ferestrelor sunt foarte importante în ceea ce privește izolația termică a unei locuințe. În Jandarmeriei Residence s-au folosit profile cu mai mult de 5 camere, adică la un nivel superior celor standard.

Hidroizolația Jandarmeriei Residence

În evaluare
Ne lipsesc date privind hidroizolația fundațiilor

Informațiile pe care le avem despre Jandarmeriei Residence nu ne permit să compunem o părere relevantă despre cât de bine sunt hidroizolate subsolurile și fundațiile clădirilor, vom reveni odată ce facem auditul la șantier.

Nu știm cum s-au izolat acoperișurile

Din păcate nu putem formula o opinie tehnică despre cât de bine sunt hidroizolate acoperișurile și plafoanele din Jandarmeriei Residence, vom completa aceste informații doar după vizita la șantier.

Nu știm cât de bine sunt hidroizolate terasele

Momentan nu putem compune o opinie despre cât de bine sunt izolate terasele clădirilor din Jandarmeriei Residence, vom reveni asupra acestei secțiuni după vizita la șantier.

Structură de rezistență Jandarmeriei Residence

Structură pe cadre din beton armat

Structura bazată pe cadre de beton este des utilizată în cazul clădirilor înalte, cum sunt cele din Jandarmeriei Residence. Este un sistem constructiv des folosit în toată lumea care prezintă numeroase avantaje în ceea ce privește rezistența la seisme și eficiența în construcție.

Rezistență foarte bună la seisme însă pot apărea avarii

Acest sistem constructiv este folosit de toate clădirile construite după 1977. Mai mult decât atât, el a fost suplimentat cu măsuri de siguranță foarte dure pentru a preveni orice catastrofă. Clădirile din Jandarmeriei Residence sunt construite pe cadre de beton și se supun acestor reglementări, deci probabilitatea ca aceste clădiri să cedeze în cazul unui seism este destul de scăzută.

Rezistență garantată în timp, decenii bune, chiar secole

În ziua de azi găsim numeroase clădiri construite în evul mediu care încă rezistă testului timpului. Majoritatea acestora sunt construite într-una dintre variantele sistemului „pe cadre”. Fie că s-au folosit forme rotunde, precum arcadele, fie că s-au folosit forme perpendiculare precum grinzile din zilele noastre, clădirile construite în acest sistem, la fel ca cele din Jandarmeriei Residence, vor trece cu brio testul timpului și vor rămâne în picioare atât cât va dori omul.

Jandarmeriei Residence Investiție

Randament moderat la revânzare
Randament moderat la închiriere

Distincții eDezvoltator câștigate de Jandarmeriei Residence pentru randamentul în investiție

Bronz Revânzare

Există oportunități mai bune

Jandarmeriei Residence nu este cel mai performant ansamblu pentru revânzare.

Detalii
Bronz Închiriere

Neperformant

Cei care cumpără în Jandarmeriei Residence pentru reînchiriere vor fi dezamăgiți.

Detalii
Bronz Facilități de plată

Susținere slabă

Dezvoltatorul Jandarmeriei Residence nu oferă facilități care să stimuleze investițiile.

Detalii

Băneasa ca investiție

Chirie Studio 340€
Chirie 2 camere 490€
Chirie 3 camere 650€

Cartierul Băneasa face parte din sectorul 1 și este poziționat în zona de nord a capitalei. Față de celelalte cartiere din zone aflate în nordul Bucureștiului, chiriile din cartierul Băneasa nu sunt foarte diferite, ele înregistrând fluctuații mai mici de 3 procente.

Valorile medii ale chiriilor din cartierul Băneasa, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 340 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu două camere: 490 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu trei camere: 650 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu patru camere: 870 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; vile duplex: 1368 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; vile individuale: 1710 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei.

Actualizăm datele din această secțiune iar în scurt timp, aici vei găsi inclusiv informații istorice despre tendințele prețurilor imobiliarelor din Băneasa sub forma unui grafic similar cu cel de mai jos. Acest grafic se va actualiza zilnic pentru ca informațiile oferite să fie cât mai relevante. Graficul va ilustra evoluția prețurilor în Băneasa atât pentru vânzări, cât și pentru închirieri și va putea fi segmentat în funcție de tipul de imobil dorit.

Tendința prețurilor la imobiliare în Băneasa
Imagine demonstrativă care ilustrează cum vor fi prezentate tendințele prețurilor din imobiliare

Potențial de revânzare în Jandarmeriei Residence

În evaluare
Preț achiziție În curs de evaluare
Tendința prețurilor Creștere susținută
Prestigiul ansamblului Moderat

În curs de evaluare

Momentan nu avem date suficiente pentru a face o analiză a prețurilor din Jandarmeriei Residence față de cele din București - Nord.

Prețurile din această zonă cresc în mod susținut

Fiind amplasat în nordul capitalei, o zonă din ce în ce mai râvnită de corporatiști, în special cei de nivel senior, Jandarmeriei Residence se bucură de o creștere constantă a prețului, creștere care adesea depășește media orașului.

Moderat

În comparație cu alte ansambluri, Jandarmeriei Residence este căutat de mai puțin de 100 de utilizatori pe lună, ceea ce ne determină să constatăm că acest ansamblu nu este foarte popular fie pentru că este nou pe piață, fie pentru că dezvoltatorul nu a investit destul în branding. În ambele cazuri, Jandarmeriei Residence rămâne o investiție riscantă.

Potențial de închiriere în Jandarmeriei Residence

Chiria medie 8.9€/mp
Public țintă Mixt
Unitate recomandată Ap. 2 camere sau casă

Clientelă mixtă, imprevizibilă

Pe baza datelor actuale, ne este greu să identificăm exact ce tip de client caută să închirieze în Jandarmeriei Residence.

Recomandăm 2 camere sau studio pentru investiție, dacă există

Jandarmeriei Residence va atrăgea un public mixt, format atât din tineri, cât și din persoane care caută unități relativ ușor de întreținut, de aceea recomandăm investitorilor să se orienteze pe apartamentele cu două camere sau studio-uri dacă există în oferta dezvoltatorului. În cazul în care ansamblul are disponibile doar case, atunci vilele de tip duplex s-ar putea să fie mai potrivite datorită prețului care tine să fie mai mic decât la cele individuale.

Facilități pentru investitori de la Jandarmeriei Residence

În evaluare
Rate la dezvoltator Nu
Discount la plata cash Nu
Plata în criptomonede Nu

Rate doar prin bancă

Jandarmeriei Residence nu oferă niciun sistem de rate la dezvoltator, deci cei care vor să achiziționeze aici vor trebui fie să plătească pe loc, fie să apeleze la un credit bancar.

Preț fix, indiferent de metoda de plată

Din păcate, dezvoltatorul Jandarmeriei Residence nu oferă reduceri celor care pot plăti cash iar prețul este același pentru orice tip de client, indiferent că este investitor sau beneficiar final.

Se acceptă doar monede tradiționale

Dezvoltatorul Jandarmeriei Residence nu acceptă momentan plata în niciun fel de criptomonede, preferând valuta clasică (fiat) pentru toate tranzacțiile derulate de acesta.

Jandarmeriei Residence Întrebări frecvente

Cât costă o locuință în Jandarmeriei Residence?

Momentan colectăm, de la Jandarmeriei Residence, datele necesare pentru a răspunde la această întrebare. Te rugăm să revii pentru a vedea prețurile actualizate.

Unde se află Jandarmeriei Residence și cum se poate ajunge?

Ansamblul rezidențial Jandarmeriei Residence este situat în cartierul Băneasa din nordul capitalei. Pentru a ajunge la Jandarmeriei Residence depinzi de mașina personală deoarece nu există niciun mijloc de transport în comun aproape.

Cum este traficul din zona Jandarmeriei Residence?

Locuind în Jandarmeriei Residence nu vei sta în trafic nici măcar la orele de vârf, acesta fiind relativ liber tot timpul. Pentru a evita orice neplăceri, evită Autostrada Bucuresti-Ploiesti.

Ce facilități oferă Jandarmeriei Residence locuitorilor săi?

Locuitorii din Jandarmeriei Residence au acces la următoarele facilități: școală publică (în apropiere), școală privată (în apropiere), grădiniță (în apropiere), supermarket (în apropiere), mall (în apropiere).

Ai și alte întrebări referitoare la Jandarmeriei Residence?

Scrie-ne pe [email protected] și spune-ne ce informații ai dori să veți în plus pe această pagină!