Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Star Rezidential Doamna Ghica

Star Rezidential Doamna Ghica

Strada Cremenița, Nr. 5, Baicului, Sector 2, București - Est

Actualizat pe 2022-08-05
 260 București
Ofertă de preț neclară, te rugăm completează formularul pentru mai multe detalii despre oferta Star Rezidential Doamna Ghica!
ContactPentru a-ți face o părere corectă despre acest ansamblu, îți recomandăm să programezi o vizită la șantier!

Apăsarea butonului ”TRIMITE SOLICITAREA" implică acceptarea Termenilor și politicilor eDezvoltator.

Ce se intâmplă după ce completezi formularul:

Mesajul va fi trimis direct departamentului de vânzări din cadrul Star Rezidential Doamna Ghica și vei fi contactat în termen de 24 de ore de reprezentantul dezvoltatorului pentru a stabili o vizionare.

În caz de achiziție, vei cumpăra direct de la dezvoltator, noi nu facem altceva decât să direcționăm clientul către dezvoltator încasând o sumă fixă pentru fiecare client trimis.

Donăm o parte din profitul nostru către cauze sociale, prin programul nostru CSR prin care vizăm să ajutăm ONG-uri care activează în zona București - Ilfov. Află mai multe aici

Studiază
Mai jos vei găsi informații disponibile exclusiv pe eDezvoltator.ro, menite să ajute beneficiarii să compare obiectiv locuințele din piață!
Ansamblul rezidențial 260 din BucureștiAnsamblul rezidențial 260 din BucureștiAnsamblul rezidențial 260 din BucureștiAnsamblul rezidențial 260 din BucureștiAnsamblul rezidențial 260 din BucureștiAnsamblul rezidențial 260 din BucureștiAnsamblul rezidențial 260 din BucureștiAnsamblul rezidențial 260 din BucureștiAnsamblul rezidențial 260 din București

Star Rezidential Doamna Ghica Pereți, tavan și uși interioare

În evaluare
Încă nu știm cu ce au fost acoperiți pereții

La Star Rezidential Doamna Ghica fie încă nu am făcut audit-ul construcției, fie nu avem toate datele necesare despre felul în care au fost zugrăviți pereții.

Nu știm dacă s-au decorat tavanele

În această secțiune vei afla dacă tavanele locuințelor din Star Rezidential Doamna Ghica au fost decorate în vreun fel.

Nu avem date despre ușile de interior

Revino pe această pagină pentru a vedea informații privind ușile interioare din Star Rezidential Doamna Ghica. Aici vom publica date reale, verificate pe teren.

Star Rezidential Doamna Ghica Gresie, faianță și parchet

În evaluare
Nu știm ce gresie s-a montat

Încă nu știm clar ce gresie s-a montat sau se va monta în Star Rezidential Doamna Ghica. Această informație va fi publicată doar după ce facem audit-ul la șantier.

Nu avem date despre faianță

Momentan nu avem informațiile necesare pentru a scrie despre faianța folosită de constructorul Star Rezidential Doamna Ghica, vom reveni cu această sinteză după auditul la șantier.

Nu știm ce parchet s-a montat

Până când nu facem un audit la șantierul Star Rezidential Doamna Ghica pentru a vedea exact ce tip de parchet a fost montat, nu putem oferi detalii.

Star Rezidential Doamna Ghica Instalație termică

În evaluare
Nu avem date despre centrala montată

Urmează să aflăm ce tip de centrală termică s-a instalat în Star Rezidential Doamna Ghica, cel mai probabil pe gaz.

Distribuție prin pardoseală

În Star Rezidential Doamna Ghica s-a ales încălzirea în pardoseală, o soluție prin care agentul termic este distribuit prin conducte de tip PEX-Al, direct sub pardoselile locuinței. Practic, conductele încălzesc pardoseala la aproximativ 25 de grade iar aceasta păstrează o inerție termică de-a lungul timpului, ceea ce reduce semnificativ energia consumată și implicit costurile.

Nu știm cum se controlează temperatura

Încă nu avem informații privind soluția de control a temperaturii din camere aleasă de constructorul Star Rezidential Doamna Ghica.

Star Rezidential Doamna Ghica Instalație electrică

În evaluare
Nu e clar dacă s-au folosit siguranțe diferențiale

Nu știm ce tip de siguranțe s-au instalat în Star Rezidential Doamna Ghica dar presupunem că s-au folosit disjunctoare diferențiale, cu protecție împotriva curentării.

Nu știm dacă circuitele suportă consumatori mari

Liniile speciale pentru consumatorii mari au devenit o necesitate în era electrificării, de aceea e foarte important să aflăm dacă în Star Rezidential Doamna Ghica s-au folosit astfel de circuite. Revino pentru această informație, singurul mod de a o obține fiind să verificăm la șantier.

Nu știm clar ce tip de terminale s-au folosit

Când spunem terminale electrice, ne referim la prizele și întrerupătoarele instalate, acestea pot fi din mai multe materiale iar singura metodă de a verifica ce s-a montat în Star Rezidential Doamna Ghica este să verificăm pe teren.

Star Rezidential Doamna Ghica Instalație sanitară

În evaluare
Nu este clar cum se face alimentarea cu apă prospătă

Nu știm cum se face alimentarea cu apă potabilă în Star Rezidential Doamna Ghica dar probabil va fi din rețeaua municipală.

Nu știm cum se procesează apa menajeră

Nu știm cine se ocupă cu evacuarea și procesarea apelor menajere din Star Rezidential Doamna Ghica, vom obține aceste informații în timpul auditului.

Nu avem informații despre scurgerile din locuințe

După ce vom analiza locuințele din Star Rezidential Doamna Ghica, vom putea determina dacă există sifoane de scurgere în băi, pe holuri și în bucătării.

Star Rezidential Doamna Ghica Izolația fonică

În evaluare
Pereții dintre locuințe au aproximativ 25cm grosime și sunt făcuți din

Pereții care separă locuințele în Star Rezidential Doamna Ghica sunt construiți din . Grosimea acestor pereți este de 25cm, o grosime nu tocmai ideală pentru o bună izolație fonică .

Nu putem evalua izolația fonică de la interior

Încă nu avem toate datele necesare pentru a evalua corect izolația fonică din interiorul locuințelor construite în Star Rezidential Doamna Ghica. Revino pentru a găsi această informație.

Nu știm exact ce tip de geam a fost folosit

Din ce date am putut colecta până acum, nu am putut determina clar ce tip de geamuri s-au folosit în Star Rezidential Doamna Ghica - simple (termopan) sau triple (tripan).

Star Rezidential Doamna Ghica Izolația termică

În evaluare
Nu știm din ce sunt făcuți pereții exteriori

Nu avem destule detalii pentru a evalua construcția pereților exteriori ai clădirilor din Star Rezidential Doamna Ghica, te rugăm să revii pentru a afla aceste informații.

Ne lipsesc informații despre izolația termică a acoperișului

Din păcate, nu avem destule informații cât să compunem o părere corectă din punct de vedere tehnic despre izolația acoperișurilor clădirilor din Star Rezidential Doamna Ghica.

Ramele ferestrelor au 6 camere interioare

Profilele ferestrelor sunt foarte importante în ceea ce privește izolația termică a unei locuințe. În Star Rezidential Doamna Ghica s-au folosit profile cu mai mult de 5 camere, adică la un nivel superior celor standard.

Star Rezidential Doamna Ghica Hidroizolația

În evaluare
Ne lipsesc date privind hidroizolația fundațiilor

Informațiile pe care le avem despre Star Rezidential Doamna Ghica nu ne permit să compunem o părere relevantă despre cât de bine sunt hidroizolate subsolurile și fundațiile clădirilor, vom reveni odată ce facem auditul la șantier.

Nu știm cum s-au izolat acoperișurile

Din păcate nu putem formula o opinie tehnică despre cât de bine sunt hidroizolate acoperișurile și plafoanele din Star Rezidential Doamna Ghica, vom completa aceste informații doar după vizita la șantier.

Nu știm cât de bine sunt hidroizolate terasele

Momentan nu putem compune o opinie despre cât de bine sunt izolate terasele clădirilor din Star Rezidential Doamna Ghica, vom reveni asupra acestei secțiuni după vizita la șantier.

Nu cunoaștem tipul structurii de rezistență ales

Nu știm pe ce tip de structură de rezistență au fost construite clădirile din Star Rezidential Doamna Ghica, fapt pentru care nu putem exprima încă o opinie în acest sens.

Rezistență la cutremure greu de evaluat

Necunoscând tipul de structură de rezistență folosit la construcția Star Rezidential Doamna Ghica, nu avem cum să evaluăm corect cât de rezistente sunt clădirile la seisme, putem doar să anticipăm că sunt conforme standardelor ISC.

Rezistanța în timp imposibil de evaluat

La fel ca în cazul rezistenței la seisme, ne este imposibil să evaluăm cât de durabile sunt clădirile din Star Rezidential Doamna Ghica fără a cunoaște structura lor de rezistență. Vom reveni asupra acestei secțiuni când vom avea mai multe detalii.

Star Rezidential Doamna Ghica:Cumpărături

Cele mai apropiate magazine sunt în afara ansamblului

Din păcate, cele mai apropiate magazine de unde îți poți face cumpărăturile sunt în afara Star Rezidential Doamna Ghica, deci dacă ai uitat ceva, vei fi nevoit să ieși din ansamblu.

Piața agroalimentară e în zonă!

În zona în care se află Star Rezidential Doamna Ghica vei găsi o piață agroalimentară în care fermierii își vând produsele. De aici poți cumpăra fructe, legume, lactate și ouă proaspete, aduse direct de la fermele din jurul capitalei.

Ai un mall foarte aproape

Din ce date avem până acum, nu știm cu siguranță dacă există o galerie comercială aproape de Star Rezidential Doamna Ghica.

Star Rezidential Doamna Ghica:Educație

Găsești școala la câteva minute de Star Rezidential Doamna Ghica!

Precum în multe alte cazuri, în interiorul Star Rezidential Doamna Ghica nu vei găsi o școală însă ai numeroase opțiuni dintre care poți alege, în apropiere.

Găsești o grădiniță în apropiere de Star Rezidential Doamna Ghica

Deși nu există grădiniță chiar în Star Rezidential Doamna Ghica, vei găsi multe opțiuni în apropiere. Faptul că nu există o grădiniță chiar în ansamblu nu este neapărat un dezavantaj, acest scenariu fiind întâlnit la foarte multe ansambluri de la noi din țară.

Poți găsi un after-school aproape de casă!

Deși nu se regăsesc în imediata apropiere a locuinței, ai opțiuni pentru ocuparea timpului celui mic și în apropiere de Star Rezidential Doamna Ghica, unde vei găsi atât o școală de arte, cât și un after-school.

Star Rezidential Doamna Ghica:Recreere

În evaluare
Există parcuri în zonă dar nu știm clar cât de frumoase sunt

Deși nu există niciun parc în interiorul Star Rezidential Doamna Ghica, pentru a putea petrece timp în natură vei putea merge într-unul dintre parcurile din jurul ansamblului.

Încă nu avem date despre locurile de joacă

Deoarece nu am fost pe teren pentru a vedea ce locuri de joacă au la dispoziție cei care vor locui în Star Rezidential Doamna Ghica, nu putem compune încă această secțiune.

Nu știm dacă se organizează activități cu copiii

Din ce date avem, nu există activități organizate constant de comunitatea din Star Rezidential Doamna Ghica care să implice și copiii.

Star Rezidential Doamna Ghica:Siguranță

În evaluare
Nu știm clar cum se face accesul în ansamblu

Nu este clar dacă oricine poate intra în Star Rezidential Doamna Ghica fără invitație sau dacă există vreun fel de filtru la intrare.

Nu știm dacă există limitatoare de viteză

Încă nu ne-am putut da seama dacă vor fi instalate limitatoare de viteză în Star Rezidential Doamna Ghica, fapt pentru care nu putem oferi această informație.

Nu știm clar dacă locurile de joacă sunt împrejmuite

Nu putem evalua încă dacă locurile de joacă din interiorul sau din apropierea Star Rezidential Doamna Ghica sunt sau nu împrejmuite.

Star Rezidential Doamna Ghica:Curățenie

În evaluare
Nu ne-am putut da seama dacă spațiile verzi sunt bine întreținute

Când am vizitat acest ansamblu, nu am văzut spațiile verzi, deci nu putem redacta această părere.

Nu știm dacă există coșuri de gunoi

Nu am observat coșurile de gunoi în spațiile publice, e posibil să nu fi fost montate încă.

Nu ne-am putut da seama de igiena trotuarelor

Nu am putut deduce starea trotuarelor, va trebui să revenim pentru a oferi această informație.

Star Rezidential Doamna Ghica:Transport public

Nu ai acces la metrou

Din păcate, cei care locuiesc în Star Rezidential Doamna Ghica nu au deloc acces la metrou.

Ajungi rapid la o stație STB

Locuind în Star Rezidential Doamna Ghica, vei găsi în apropiere cel puțin o stație STB pe la care trec liniile de autobuz 101,143,243,N108. Pe lângă autobuz, poți lua și tramvaiul pe linia/liniile 14,36.

Zonă liniștită și bine conectată

Star Rezidential Doamna Ghica se află într-o zonă liniștită, relativ departe de centru însă cu acces la majoritatea facilităților pe care le oferă capitala.

Star Rezidential Doamna Ghica:Socializare

În evaluare
Nu am aflat dacă vei avea acces la piscină

Încă nu am obținut un răspuns de la reprezentanții Star Rezidential Doamna Ghica privind accesul locuitorilor la piscină.

Găsești localuri unde să poți ieși cu prietenii

Dacă îți place să ieși la o cafea sau la masă cu prietenii, vei găsi rapid un local chiar în interiorul Star Rezidential Doamna Ghica.

Ai un mall foarte aproape.

Te relaxezi la shopping? Atunci avem vești bune: Star Rezidential Doamna Ghica are un mall important în imediata apropiere, la câteva minute de mers cu mașina.

Star Rezidential Doamna Ghica:Sport

În evaluare
Nu știm dacă există sală de fitness în ansamblu

Nu am aflat încă dacă există o sală de fitness în interiorul Star Rezidential Doamna Ghica.

Nu știm dacă poți face jogging chiar în interiorul ansamblului

Nu este clar dacă există trotuare potrivite pentru jogging sau drumuri special amenajate pentru alergat în ansamblu.

Vei face cam un sfert de oră până la cel mai apropiat parc

Dacă locuiești în Star Rezidential Doamna Ghica și vrei să ajungi la cel mai apropiat parc pentru a alerga, va trebui să te deplasezi cu mașina pentru că în apropiere nu este nici un parc.

Star Rezidential Doamna Ghica:Persoane cu dizabilități fizice

În evaluare
Nu știm dacă există rampe de acces

Nu este clar dacă există vreun tip de rampă de acces pentru persoane cu dizabilități în clădirile din Star Rezidential Doamna Ghica.

Nu știm dacă există locuri de parcare rezervate

Încă nu putem stabili dacă există locuri de parcare rezervate pentru persoanele cu dizabilități în Star Rezidential Doamna Ghica.

Nu știm dacă ieșirile sunt nivelate cu podeaua

Încă nu am primit de la dezvoltatorul Star Rezidential Doamna Ghica informații privind ieșirile din locuințe spre exterior - care ar trebui să fie nivelate.

Star Rezidential Doamna Ghica:Persoane cu dizabilități senzoriale

În evaluare
Nu știm dacă ascensoarele beneficiază de instrucțiuni acustice

Nu este clar dacă ascensoarele din Star Rezidential Doamna Ghica sunt dotate cu sisteme fonice de instructaj.

Nu știm dacă lifturile au butoane cu Braille

Nu avem informații de la Star Rezidential Doamna Ghica privind butoanele ascensoarelor.

Nu știm dacă trecerile de pietoni sunt semnalizate acustic

Nu suntem siguri dacă trecerile de pietoni din interiorul și din jurul Star Rezidential Doamna Ghica sunt semnalizate acustic.

Stații de încărcare EV lângă Star Rezidential Doamna Ghica

În evaluare
Nu există stație de încărcare în ansamblu
Stații de încărcare în apropiere

În drumul tău spre casă vei întâlni următoarele stații de încărcare:

Brand Distanță Locuri 100-150kWh Locuri 50-100kWh Locuri 30-50kWh Locuri 5-30kWh
Renovatio e-charge la 5 km - 6 locuri - 3 locuri
Renovatio e-charge la 4 km - 2 locuri - 1 locuri
Renovatio e-charge la 6 km - - - 1 locuri

Stații de încărcare EV private

În evaluare
Nu este clar dacă există branșament la curent trifazic

Nu știm dacă vilele din Star Rezidential Doamna Ghica sunt racordate la curent trifazic, te rugăm să revii pentru a găsi această informație.

Nu avem date despre circuitele din acest ansamblu

Nu putem spune clar dacă circuitele vilelor din Star Rezidential Doamna Ghica au o linie dedicată pentru consumatorii mari.

Nu știm dacă există locuri de parcare în curți

Car-port-ul permite încărcarea mașinii în propria curte. Nu știm clar dacă vilele din Star Rezidential Doamna Ghica au car-port sau orice altă formă de parcare interioară.

Star Rezidential Doamna Ghica:Tratamente și hrană

Ai un pet-shop foarte aproape

Animalul tău nu va rămâne niciodată fără mâncare dacă locuiești în Star Rezidential Doamna Ghica pentru că ai un pet-shop la doar câteva minute de casa ta.

Veterinarul este chiar lângă casă

Dacă animalul tău necesită tratament medical constant, află că foarte aproape de Star Rezidential Doamna Ghica există un cabinet veterinar la care poți apela.

Cabinetul veterinar oferă și servicii de cosmetică pentru animale

Este normal să ai grijă de aspectul animalului tău de companie, iar pentru asta ai nevoie de servicii specializate. Este bine să știi că la cabinetul veterinar din Star Rezidential Doamna Ghica ai, în ofertă, cosmetică canină.

Star Rezidential Doamna Ghica:Plimbare

În evaluare
Nu știm clar pe unde îți poți plimba câinele

Nu știm clar pe unde îți poți plimba câinele

Nu există nicio pădure sau câmpie în apropiere

Dacă ai un câine activ, care are nevoie să alerge liber zilnic, atunci Star Rezidential Doamna Ghica nu este cea mai bună opțiune pentru tine întrucât nu are aproape nicio pădure sau poiană, unde câinele să poată fi lăsat liber, fără să creeze probleme.

Găsești un lac în apropiere, însă nu este amenajat.

Dacă și câinele tău se bucură când găsește un loc unde se poate scălda, atunci alege Star Rezidential Doamna Ghica deoarece aproape de acest ansamblu vei găsi un lac neamenajat, unde blănosul se poate scălda liniștit fără să deranjeze pe nimeni.

44,464883020719 26,136603355408

Harta Star Rezidential Doamna Ghica

Click pe buton pentru a vedea unde se află Star Rezidential Doamna Ghica

Despre Baicului

Cartierul Baicului este un cartier din Nord-Estul Capitalei, delimitat de Șoseaua Pantelimon, strada Fântânica și strada Doamna Ghica. Este un cartier în care se găsesc atât clădiri de peste 20 de etaje, cât și case cu unul sau două niveluri.

Spre deosebire de numeroase alte cartiere din București, Baicului este unul dintre puținele care nu a avut de suferit în perioada comunistă, nefiind nevoit să își piardă identitatea prin demolarea caselor. Vei putea descoperi foarte multe case aflate la străzile principale, în spatele cărora se regăsesc blocuri înalte.

Viața de zi cu zi în Baicului

Cartierul Baicului se află în imediată apropiere de gara Obor, de Piața Obor și de salba de lacuri din nordul Bucureștiului, cel mai apropiat fiind Fundeni. De asemenea, are o mulțime de alte puncte de interes foarte interesante.

Magazine în Baicului
 • Kaufland
 • Piața Delfinului
 • Mega Mall
Învățământ în Baicului
 • Școala Gimnazială Ferdinand I
 • Grădiniță/Afterschool BritAcademy
 • Școala Gimnazială Numărul 51
Recreere în Baicului
 • Parcul Sf. Pantelimon
 • Parcul Lia Manoliu
 • Club Miramar
Transport public în Baicului
 • Liniile de autobuz 101, 143, 243, N108
 • Liniile de tramvai 14, 36
 • Gara Obor

Rata criminalității în Baicului

Administrativ, Baicului, face parte din zona de acoperire a Sector 2 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 250 de infracțiuni, semnificativ mai multe decât media de 178 de infracțiuni din celelalte sectoare. Cu toate acestea, trebuie luat în calcul și faptul că ansamblul Star Rezidential Doamna Ghica este departe de ariile cu o cotă infracțională ridicată, deci riscul ca această zonă să fie periculoasă pentru tine și familia ta este scăzut.

Rata criminalității în Sector 2
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Baicului

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în Star Rezidential Doamna Ghica, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Baicului. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Baicului. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Zona din jurul Star Rezidential Doamna Ghica este una în care predomină clădirile înalte, deci cu o densitate crescută. Din cauza acestui fapt, traficul se aglomerează considerabil la orele de vârf pentru ca, în afara acestui interval orar, să revină în parametrii normali.

Din păcate, locuitorii Star Rezidential Doamna Ghica nu au niciun fel de acces la metrou, deci această metodă de deplasare iese din calcul.

Deși nu scapi în totalitate de problemele din trafic, STB-ul este o alternativă mai bună decât mașina personală. Aproape de Star Rezidential Doamna Ghica există cel puțin o stație de autobuz cu acces la linia/liniile 101,143,243,N108 . De asemenea, cei care preferă tramvaiul, pot ajunge repede la cel puțin o stație pentru linia/liniile 14,36.

Cei care au copii mici vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată grădiniță, care se află la câteva minute de condus de Star Rezidential Doamna Ghica, ceea ce va aglomera traficul. Având în vedere că nu există niciun supermarket în ansamblu, cei care vor avea nevoie de cumpărături vor fi nevoiți să ia mașina pentru a ajunge la cel mai apropiat magazin, ceea ce va duce la aglomerarea traficului.

Deși există bulevarde largi aproape de Star Rezidential Doamna Ghica, traficul este destul de aglomerat, mai ales la orele de vârf. De aceea îți recomandăm să eviți Șoseaua Colentina în special dimineața și după-amiaza.

Amplasarea în zona mediană a capitalei, face Star Rezidential Doamna Ghica un ansamblu bun pentru familii și persoanele care nu sunt nevoie să ajungă des în zona centrală ci preferă un cartier mai liniștit. Nu există niciun fel de conexiune între Star Rezidential Doamna Ghica și metrou, deci cei care vor să folosească acest mijloc de transport vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată stație. În ceea ce privește autobuzul, există o stație STB foarte aproape de Star Rezidential Doamna Ghica, la care ajung liniile 101,143,243,N108. Nu în ultimul rând, cei care vor locui în Star Rezidential Doamna Ghica vor avea acces și la liniile de tramvai 14,36, existând cel puțin o stație în cartier.

În jurul Star Rezidential Doamna Ghica se află bulevardele principale ale capitalei ce duc atât spre centru, cât și spre ieșirile din oraș.

Cartierul Baicului face parte din sectorul 2 și este poziționat în zona de est a capitalei. Față de celelalte cartiere din zone aflate în estul Bucureștiului, chiriile din cartierul Baicului nu sunt foarte diferite, ele înregistrând fluctuații mai mici de 3 procente.

Valorile medii ale chiriilor din cartierul Baicului, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 250 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu două camere: 330 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu trei camere: 420 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu patru camere: 420 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; vile duplex: 600 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; vile individuale: 750 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei.

Actualizăm datele din această secțiune iar în scurt timp, aici vei găsi inclusiv informații istorice despre tendințele prețurilor imobiliarelor din Baicului sub forma unui grafic similar cu cel de mai jos. Acest grafic se va actualiza zilnic pentru ca informațiile oferite să fie cât mai relevante. Graficul va ilustra evoluția prețurilor în Baicului atât pentru vânzări, cât și pentru închirieri și va putea fi segmentat în funcție de tipul de imobil dorit.

Tendința prețurilor la imobiliare în Baicului
Imagine demonstrativă care ilustrează cum vor fi prezentate tendințele prețurilor din imobiliare

În curs de evaluare

Momentan nu avem date suficiente pentru a face o analiză a prețurilor din Star Rezidential Doamna Ghica față de cele din București - Est.

Prețurile din această zonă cresc în mod susținut

Fiind amplasat în partea de est a Bucureștiului, aproape de unele dintre cele mai frumoase parcuri ale capitalei, zona din care face parte Star Rezidential Doamna Ghica este din ce în ce mai cerută în special de tinerii familiști, de aceea prețurile cresc în mod constant.

Moderat

Ca și notorietate în piață, Star Rezidential Doamna Ghica nu este un brand extrem de popular, el fiind căutat pe Google de puține ori în comparație cu alte ansambluri, de aceea nu putem spune că investiția într-o locuință pentru revânzare este momentan oportună în acest ansamblu, cel puțin nu din perspectiva popularității în piață.

Clientelă mixtă, imprevizibilă

Pe baza datelor actuale, ne este greu să identificăm exact ce tip de client caută să închirieze în Star Rezidential Doamna Ghica.

Recomandăm 2 camere sau studio pentru investiție, dacă există

Star Rezidential Doamna Ghica va atrăgea un public mixt, format atât din tineri, cât și din persoane care caută unități relativ ușor de întreținut, de aceea recomandăm investitorilor să se orienteze pe apartamentele cu două camere sau studio-uri dacă există în oferta dezvoltatorului. În cazul în care ansamblul are disponibile doar case, atunci vilele de tip duplex s-ar putea să fie mai potrivite datorită prețului care tine să fie mai mic decât la cele individuale.

Nu știm dacă există sistem de rate la dezvoltator

Momentan nu știm cu certitudine daca în Star Rezidential Doamna Ghica se folosește un sistem de tip ”rate la dezvoltator” pentru plata imobilelor. Te rugăm să revii pentru această informație.

Nu știm dacă se oferă reduceri la plata cash

În momentul de față nu este clar dacă dezvoltatorul Star Rezidential Doamna Ghica oferă reduceri la plata cash sau la mai multe unități achiziționate simultan, vom reveni cu această informație.

Nu știm dacă se poate plăti în criptomonede

Încă nu am aflat dacă este posibilă plata direct în criptomonede pentru locuințele din Star Rezidential Doamna Ghica.

Cât costă o locuință în Star Rezidential Doamna Ghica?

Momentan colectăm, de la Star Rezidential Doamna Ghica, datele necesare pentru a răspunde la această întrebare. Te rugăm să revii pentru a vedea prețurile actualizate.

Unde se află Star Rezidential Doamna Ghica și cum se poate ajunge?

Ansamblul rezidențial Star Rezidential Doamna Ghica este situat în cartierul Baicului din zona estică a Bucureștiului . Pentru a ajunge la Star Rezidential Doamna Ghica depinzi de mașina personală deoarece nu există niciun mijloc de transport în comun aproape.

Cum este traficul din zona Star Rezidential Doamna Ghica?

La orele de vârf, tipic Bucureștiului, traficul din jurul Star Rezidential Doamna Ghica este destul de aglomerat. Pentru a ajunge mai repede acasă, te sfătuim să eviți Șoseaua Colentina.

Ce facilități oferă Star Rezidential Doamna Ghica locuitorilor săi?

Locuitorii din Star Rezidential Doamna Ghica au acces la următoarele facilități: școală publică (în apropiere), școală privată (în apropiere), grădiniță (în apropiere), supermarket (în apropiere), mall (în apropiere).

Descoperă
Vezi ce alte opțiuni ai răsfoind catalogul nostru - cel mai mare site de locuințe noi din România