NorthSide Park - By the Lake
NorthSide Park - By the Lake

NorthSide Park - By the Lake

Zona: Străulești, București - VestAdresă: șos. Gheorghe Ionescu Sisești, 467, zonа Străulești, Sector 1, BucureștiInformații actualizate la: 9 / 3 / 2021
Ai întrebări despre NorthSide Park - By the Lake?

Află tot ce trebuie să știi despre NorthSide Park - By the Lake de la un expert pus la dispoziție gratuit de eDezvoltator.ro. Agenții noștri sunt obiectivi și îți vor prezenta ansamblul din toate perspectivele, fie ele pozitive sau negative. Click pe butonul de mai jos pentru a iniția un chat anonim cu expertul nostru și pune orice întrebare dorești.

NorthSide Park - By the Lake Vedere Generală

NorthSide Park - By the Lake Avantaje Principale

Momentan lucrăm la avantajele acestui ansamblu rezidențial. Te rugăm să revii!

NorthSide Park - By the Lake Siguranță

Momentan, această secțiune este în lucru dar aici vei putea găsi informații despre cum s-au asigurat dezvoltatorii ansamblului că locuitorii pot dormi liniștiți.

NorthSide Park - By the Lake Accesibilitate

Persoanele cu dizabilități vor găsi în această secțiune informații despre cât de bine este pregăti acest ansamblu să le primească.

NorthSide Park - By the Lake Animale de companie

Ai un câine și vrei să știi dacă acest ansamblu este pregătit pentru tine? Aici vei găsi informații special alese pentru iubitorii de animale pricing facilitățile pe care le oferă ansamblul celor care își plimbă des câinele pe afară.

NorthSide Park - By the Lake Acces și transport

Află din această secțiune cât de bine este conectat ansamblul rezidențial la mijloace de transport în comun și la principalele artere ale capitalei.

NorthSide Park - By the Lake Galerie foto

Aici vei găsi în curând zeci de imagini realizate de echipele noastre în acest ansamblu rezidențial.

NorthSide Park - By the Lake Localizare

  • Adresa exactă: șos. Gheorghe Ionescu Sisești, 467, zonа Străulești, Sector 1, București
  • Cartier: Străulești
  • Sector sau localitate:Sector 1
  • Zona:București - Vest

NorthSide Park - By the Lake Construcție și arhitectură

NorthSide Park - By the Lake Structură de rezistență

Grosimea pereților dintre locuințe
Imagine de la șantier

Grosimea pereților dintre locuințe

Pereții dintre locuințele ansamblului rezidențial NorthSide Park - By the Lake au sub 30 cm grosime iar acest lucru poate duce la disconfortul locatarilor din cauza zgomotului de la vecini.

NorthSide Park - By the Lake Instalații și eficiență energetică

Grosimea izolației pereților exteriori
Imagine de la șantier

Grosimea izolației pereților exteriori

Pereții exteriori ai clădirilor din ansamblul rezidențial NorthSide Park - By the Lake au un strat de izolație mai mic de 15cm, nu foarte gros însă destul cât să ofere o eficiență energetică bună.

NorthSide Park - By the Lake Finisaje și tâmplărie

În curând, aici vei putea citi despre finisajele alese de dezvoltator, precum și despre modelul de uși de interior și ferestre.

NorthSide Park - By the Lake Păreri și forum

Mai jos vei găsi o sinteză a părerilor publicate pe Facebook și Google de cei care locuiesc aici. Pe lângă acestea, vei putea citi și o analiză a experților eDezvoltator despre acest ansamblu.

NorthSide Park - By the Lake Întrebări frecvente

Lucrăm la o listă cu cele mai frecvente întrebări puse de utilizatorii noștri pentru acest ansamblu, ea va fi gata în scurt timp. Dacă ai o întrebare la care dorești răspuns, folosește chat-ul de pe site (butonul cu semnul întrebării din dreapta jos) pentru a ne-o trimite. Îți vom răspunde pe loc și vom publica apoi întrebarea și răspunsul în această secțiune.

Subcategorii
Ne pare rău dar această pagină este în construcție sau nu include nicio locuință. Poți reveni la pagina principală făcând click pe butonul de mai jos: Pagina principală