Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Star Rezidential Nerva Traian

Locuințe și prețuri Star Rezidential Nerva Traian

Pe pagina fiecărui model vei găsi tur virtual, părerile experților, randamentul de investiție și multe alte informații necesare pentru o alegere inteligentă. Scroll dreapta pentru a vedea toate modelele!

Ne pare rău dar acestă categorie este goală, click pe butonul de mai jos pentru a continua:

Locuințe disponibile

Vizitează Star Rezidential Nerva Traian

Comision 0%

Nu vei plăti niciun comision dacă soliciți o vizionare prin eDezvoltator

Direct Dezvoltator

Dacă alegi să cumperi, tranzacția se va face direct cu dezvoltatorul, fără intermediari

Susții o Cauză

Fiecare solicitare duce către o donație către una dintre cauzele sociale partenere

Solicitarea se trimite către departamentul nostru de consultanță, pentru a vizita Star Rezidential Nerva Traian împreună cu un expert eDezvoltator. Acest serviciu este gratuit pentru beneficiar. Eventuala tranzacție se va încheia direct cu dezvoltatorul.

Date agregate de pe Internet!

Secțiunile următoare au fost compuse folosind date publice găsite pe site-ul dezvoltatorului sau pe alte portaluri imobiliare și nu reflectă în mod obligatoriu realitatea!

Îți recomandăm să vizitezi Star Rezidential Nerva Traian alături de un consultant eDezvoltator pentru a-ți face o idee cât mai clară:

Vizitează Star Rezidential Nerva Traian

Serviciul de consultanță este gratuit.

Dacă reprezinți ansamblul Star Rezidential Nerva Traian, te rugăm să ne contactezi la adresa [email protected]. Vom programa un audit la șantier, în care experții noștri vor evalua calitatea lucrărilor și a materialelor folosite. De asemenea, tot în cadrul auditului, vom colecta informațiile lipsă despre facilitățile ansamblului.

Harta Star Rezidential Nerva Traian

Star Rezidential Nerva Traian Lifestyle

Hiper-market în apropiere
Nu ai localuri aproape
Sală fitness în apropiere

Distincții Lifestyle eDezvoltator câștigate de Star Rezidential Nerva Traian

Bronz Familii cu copii

Acceptabil pentru familia ta

Familiile la început de drum, care locuiesc în Star Rezidential Nerva Traian, trebuie să ia în calcul câteva aspecte, menționate mai jos, care pot fi trecute în categoria dezavantajelor. Unele se vor rezolva în timp.

Detalii
Aur Tineri

Tinerețe fără bătrânețe

Tinerii care locuiesc în Star Rezidential Nerva Traian au în acest ansamblu tot ce au nevoie, de la piscine, plajă privată, terenuri de sport și săli de fitness.

Detalii
Neevaluat Persoane cu dizabilități

În evaluare

Revino ca să aflii cât de accesibil este Star Rezidential Nerva Traian!

Detalii
Bronz Mașini electrice

Cu un picior în viitor

Star Rezidential Nerva Traian este slab pregătit pentru electrificarea transportului însă dezvoltatorul pare că face pași în această direcție.

Detalii
Neevaluat Animale de companie

În evaluare

Revino să descoperi cât de pet-friendly e Star Rezidential Nerva Traian!

Detalii

Părerea noastră despre viața de zi cu zi în Star Rezidential Nerva Traian

Această secțiune este actualizată periodic. Poți vedea cum arată ziua unui locuitor al ansamblului rezidențial și cum evoluează în timp, în funcție de dezvoltarea și modernizarea zonei în care este construit Star Rezidential Nerva Traian. Vei afla unde îți poți duce copiii la școală sau grădiniță, unde poți face cumpărăturile de zi cu zi și cu ce mijloace de transport public te poți deplasa, dar și multe altele. Vezi detaliile actuale ale acestui ansamblu rezidențial, în cele de mai jos.

Facilități Star Rezidential Nerva Traian Familii cu copii

Școală în apropiere
Grădiniță în apropiere
After-school în apropiere

Star Rezidential Nerva Traian:Cumpărături

Cele mai apropiate magazine sunt în afara ansamblului

Din păcate, cele mai apropiate magazine de unde îți poți face cumpărăturile sunt în afara Star Rezidential Nerva Traian, deci dacă ai uitat ceva, vei fi nevoit să ieși din ansamblu.

Piața agroalimentară e în zonă!

În zona în care se află Star Rezidential Nerva Traian vei găsi o piață agroalimentară în care fermierii își vând produsele. De aici poți cumpăra fructe, legume, lactate și ouă proaspete, aduse direct de la fermele din jurul capitalei.

Ești în buricul târgului!

Nu există loc mai potrivit pentru cumpărături decât în centrul orașului. Star Rezidential Nerva Traian se află într-o zonă centrală și este aproape de orice magazin important din București.

Star Rezidential Nerva Traian:Educație

Găsești școala la câteva minute de Star Rezidential Nerva Traian!

Precum în multe alte cazuri, în interiorul Star Rezidential Nerva Traian nu vei găsi o școală însă ai numeroase opțiuni dintre care poți alege, în apropiere.

Găsești o grădiniță în apropiere de Star Rezidential Nerva Traian

Deși nu există grădiniță chiar în Star Rezidential Nerva Traian, vei găsi multe opțiuni în apropiere. Faptul că nu există o grădiniță chiar în ansamblu nu este neapărat un dezavantaj, acest scenariu fiind întâlnit la foarte multe ansambluri de la noi din țară.

Poți găsi un after-school aproape de casă!

Deși nu se regăsesc în imediata apropiere a locuinței, ai opțiuni pentru ocuparea timpului celui mic și în apropiere de Star Rezidential Nerva Traian, unde vei găsi atât o școală de arte, cât și un after-school.

Star Rezidential Nerva Traian:Recreere

În evaluare

Poți merge cu copilul în parcul din apropiere!

Deși nu există niciun parc în interiorul Star Rezidential Nerva Traian, pentru a putea petrece timp în natură vei putea merge într-unul dintre parcurile din jurul ansamblului.

Găsești un loc de joacă amenajat chiar lângă casă!

Dacă ai un copil activ, care s-ar juca toată ziua, atunci ai noroc deoarece, locuind în Star Rezidential Nerva Traian vei avea cel puțin un loc de joacă în imediata apropiere a casei. Dacă acesta nu este de ajuns, găsești și alte locuri de joacă în jurul ansamblului.

Nu știm dacă se organizează activități cu copiii

Din ce date avem, nu există activități organizate constant de comunitatea din Star Rezidential Nerva Traian care să implice și copiii.

Star Rezidential Nerva Traian:Siguranță

Accesul în ansamblu este restricționat

În Star Rezidential Nerva Traian te simți în siguranță deoarece nu oricine poate intra în acest complex rezidențial. Accesul se face doar pe bază de invitație sau cartelă de acces, deci nu pot intra decât persoane cunoscute, rezidenți sau musafirii acestora.

Se poate circula în viteză

Având în vedere că în Star Rezidential Nerva Traian nu au fost instalate încă limitatoare de viteză, mașinile pot circula după cum vor, iar acest aspect este periculos dacă un copil ar ajunge în stradă.

Locuri de joacă împrejmuite

Zonele de joacă de lângă sau din interiorul Star Rezidential Nerva Traian sunt împrejmuite și sunt plasate departe de străzi, pentru ca cei mici să fie în deplină siguranță, iar joacă să se desfășoare fără incidente

Star Rezidential Nerva Traian:Curățenie

Spațiile verzi sunt foarte bine întreținute

Plimbându-te la pas prin Star Rezidential Nerva Traian este imposibil să nu observi cât de bine sunt întreținute spațiile verzi. Iarba este tunsă, iar florile arată superb vara. Copilul tău se va juca într-un mediu sănătos și bine îngrijit.

La fel ca în multe alte ansambluri, am fost dezamăgiți să vedem că nici în Star Rezidential Nerva Traian nu există destul de multe coșuri de gunoi stradale, fapt pentru care sunt gunoaie pe jos.

Nu ne-am putut da seama de igiena trotuarelor

Nu am putut deduce starea trotuarelor, va trebui să revenim pentru a oferi această informație.

Facilități Star Rezidential Nerva Traian Tineri

Metrou M1, M3 aproape
Aproape de centru
Parc mare în apropiere

Star Rezidential Nerva Traian:Transport public

Găsești o stație de metrou pentru M1, M3 în apropiere

Dacă mergi des cu metroul, este bine să știi că ansamblul Star Rezidential Nerva Traian este destul de aproape de o stație de metrou legată la linia/liniile M1, M3.

Ajungi rapid la o stație STB

Locuind în Star Rezidential Nerva Traian, vei găsi în apropiere cel puțin o stație STB pe la care trec liniile de autobuz 133,312,323,N105. Pe lângă autobuz, poți lua și tramvaiul pe linia/liniile 19.

Stai aproape de centru

Dacă ajungi des în centrul orașului, atunci Star Rezidential Nerva Traian este ideal pentru tine, fiind situat într-o zonă apropiată de centru însă nu chiar în mijlocul balamucului.

Star Rezidential Nerva Traian:Socializare

În evaluare

Nu există piscină în ansamblu

Din păcate, precum multe alte ansambluri, Star Rezidential Nerva Traian ratează oportunitatea de a oferi locuitorilor săi o piscină.

Nu am știm dacă există terase sau restaurant în ansamblu

Dacă îți place să ieși la o cafea cu prietenii, va trebui să vă duceți spre oraș deoarece în Star Rezidential Nerva Traian sau în apropiere nu vei găsi nicio cafenea, terasă sau restaurant.

Mall-ul este destul de departe

Dacă locuiești în Star Rezidential Nerva Traian va trebui să conduci minim 15 minute până la cel mai apropiat mall.

Star Rezidential Nerva Traian:Sport

Nu ai sală de fitness în ansamblu

Cea mai apropiată sală de forță este în afara ansamblului, deci va trebui să ieși din Star Rezidential Nerva Traian pentru a ajunge la ea.

Pentru a face jogging va trebui să ieși din ansamblu

Cei care obișnuiesc să facă ieșiri scurte de jogging vor trebui să caute un parc în apropiere, deoarece în Star Rezidential Nerva Traian nu se poate alerga.

Ai un parc mare în imediata apropiere

Cei care locuiesc în Star Rezidential Nerva Traian vor găsi un parc mare foarte aproape de ansamblu. Aici se pot face ture lungi de jogging sau chiar yoga pe timp de vară.

Facilități Star Rezidential Nerva Traian Persoane cu dizabilități

În evaluare

Star Rezidential Nerva Traian:Persoane cu dizabilități fizice

În evaluare

Nu sunt rampe de acces

Din păcate, dezvoltatorul Star Rezidential Nerva Traian nu a prevăzut niciun tip de rampă de acces în clădiri pentru persoanele cu dizabilități locomotorii.

Tocurile ușilor nu sunt la nivel cu podeaua

Din câte am observat, în Star Rezidential Nerva Traian nu există treceri la nivel cu podeaua dintr-un spațiu în altul, nici în spațiile publice, și nici în unitățile locative.

Star Rezidential Nerva Traian:Persoane cu dizabilități senzoriale

În evaluare

Nu știm dacă ascensoarele beneficiază de instrucțiuni acustice

Nu este clar dacă ascensoarele din Star Rezidential Nerva Traian sunt dotate cu sisteme fonice de instructaj.

Butoanele lifturilor sunt simple, fără instrucțiuni

Lifturile din Star Rezidential Nerva Traian nu sunt potrivite pentru persoane care au probleme cu vederea, deoarece nu au butoane inscripționate cu Braille.

Trecerile de pietoni nu sunt semnalizate fonic

Din nefericire, trecerile de pietoni din Star Rezidential Nerva Traian nu sunt semnalizate acustic, fapt pentru care sunt periculoase pentru persoanele care au probleme cu vederea.

Facilități Star Rezidential Nerva Traian Mașini electrice

Stație încărcare în apropiere

Stații de încărcare EV lângă Star Rezidential Nerva Traian

În evaluare
Nu există stație de încărcare în ansamblu
Stații de încărcare în apropiere

În drumul tău spre casă vei întâlni următoarele stații de încărcare:

Brand Distanță Locuri 100-150kWh Locuri 50-100kWh Locuri 30-50kWh Locuri 5-30kWh
MOL la 1 km - 2 locuri - 1 locuri
Enel X la 2 km - - - 4 locuri
Renovatio e-charge la 3 km - - - 1 locuri

Stații de încărcare EV private

În evaluare
Fără curent trifazic

} Deoarece casele din Star Rezidential Nerva Traian nu au curent trifazic, posesorii de mașini electrice vor trebui să se mulțumească cu încărcătoare simple, care vor umple bateria în 10-12 ore.

Fără circuite speciale pentru sarcini mari

} Circuitele caselor din Star Rezidential Nerva Traian nu sunt prevăzute cu linii speciale pentru consumatori mari. Acest detaliu ne spune că dezvoltatorul Star Rezidential Nerva Traian nu a pregătit aceste locuințe pentru un consum foarte mare de electricitate precum cel cauzat de încărcătoarele EV rapide.

Nu știm dacă există locuri de parcare în curți

Car-port-ul permite încărcarea mașinii în propria curte. Nu știm clar dacă vilele din Star Rezidential Nerva Traian au car-port sau orice altă formă de parcare interioară.

Facilități Star Rezidential Nerva Traian Animale de companie

Pet shop departe
Cabinet departe
Parcuri în apropiere

Star Rezidential Nerva Traian:Tratamente și hrană

Nu ai pet-shop în apropiere

Din păcate nu există niciun pet-shop în vecinătatea Star Rezidential Nerva Traian de care să știm.

Găsești cabinete veterinare în cartier

În apropierea ansamblului rezidențial Star Rezidential Nerva Traian nu există niciun cabinet veterinar, însă cu siguranță vei găsi unul în drum spre centru.

Cabinetul veterinar oferă și servicii de cosmetică pentru animale

Este normal să ai grijă de aspectul animalului tău de companie, iar pentru asta ai nevoie de servicii specializate. Este bine să știi că la cabinetul veterinar din Star Rezidential Nerva Traian ai, în ofertă, cosmetică canină.

Star Rezidential Nerva Traian:Plimbare

Nu vei putea plimba câinele decât pe stradă

Găsești o câmpie în imediata apropiere

Pentru câinii activi, o poiană este locul ideal pentru a fi plimbați deoarece pot alerga liberi fără să încurce pe nimeni. Star Rezidential Nerva Traian are în apropiere un asemenea spațiu unde îți vei putea duce câinele zilnic, iar acesta își va consuma energia.

Există chiar și un lac în apropiere, cu malurile amenajate!

Cei care au câini știu cât de mult se bucură acesta când se poate bălăci în voie. De aceea, locuind în Star Rezidential Nerva Traian, în zilele calde de vară vei putea merge pe malul lacul amenajat, situat în apropierea ansamblului pentru a-ți lăsa câinele să se scalde. Ai totuși grijă să nu îl lași liber în zonele de plajă sau ponton.

Cartier Star Rezidential Nerva Traian

Aproape de centru
Densitate mare
Trafic moderat la ore de vârf

Distincții eDezvoltator acordate Star Rezidential Nerva Traian pentru localizarea sa

Aur Trafic

Liber și curat

Traficul din jurul Star Rezidential Nerva Traian este liber indiferent de oră, fapt pentru care zona este foarte liniștită și curată!

Detalii
Neevaluat Conectivitate

În evaluare

Află cât de bine este conectat Star Rezidential Nerva Traian de drumurile importante.

Detalii

Zonă și împrejurimi Star Rezidential Nerva Traian

Poziționare București - Central
Localitatea Sector 3

Despre Timpuri Noi

Cartierul Timpuri Noi este un cartier din sectorul 4 al Bucureștiului, străbătut de bulevarde largi (Splaiul Unirii și Bulevardul Gheorghe Șincai) și deservit de numeroase mijloace de transport în comun, printre care și o stație de metrou.

Este un cartier în care poți găsi atât locuințe pe un singur nivel, cât și blocuri de 10 etaje și de asemenea, poți descoperi o mulțime de clădiri de birouri sau vechi clădiri industriale transformate în ateliere , săli de muzică sau depozite. Este un cartier cosmopolit, în care există foarte mulți tineri și numeroase locuințe noi.

Viața de zi cu zi în Timpuri Noi

Pe lista punctelor de interes din acest cartier se numără Universitățile Titu Maiorescu și Dimitrie Cantemir, stația de metrou și numeroasele clădiri și instituții care deservesc un stil de viață confortabil.

Magazine în Timpuri Noi
 • Mega Image
 • Profi
 • Lidl
Învățământ în Timpuri Noi
 • Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir
 • Universitatea Titu Maiorescu
 • Școala Generală nr. 97
Recreere în Timpuri Noi
 • Parcul Tineretului
 • Parcul Carol I
 • Centrul Vechi
Transport public în Timpuri Noi
 • Stația de metrou Timpuri Noi
 • Liniile de autobuz 133, 312, 323, N105
 • Linia de tramvai 19

Rata criminalității în Timpuri Noi

Administrativ, Timpuri Noi, face parte din zona de acoperire a Sector 3 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 180 de infracțiuni, foarte aproape de media de 178, înregistrată în celelalte sectoare, fapt pentru care Timpuri Noi se dovedește o alegere acceptabilă pentru tine și familia ta, astfel că nu trebuie să îți faci griji privind siguranța personală.

Rata criminalității în Sector 3
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Timpuri Noi

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în Star Rezidential Nerva Traian, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Timpuri Noi. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Timpuri Noi. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Trafic și infrastructură Star Rezidential Nerva Traian

Infrastructură Străzi foarte late
Ore de vârf Trafic Moderat
Restul zilei Trafic Liber

Cu toate că se află într-o zonă cu densitate mare, traficul din jurul Star Rezidential Nerva Traian se menține moderat chiar și la ore de vârf. În jurul prânzului și seara, traficul tinde să se elibereze.

Pentru un mediu mai curat și mai sănătos pentru toți, cel mai bine este să folosești, pentru deplasări, metroul. Locuitorii din Star Rezidential Nerva Traian au acces la o stație de metrou chiar lângă casă pentru linia/liniile M1, M3.

Deși nu scapi în totalitate de problemele din trafic, STB-ul este o alternativă mai bună decât mașina personală. Aproape de Star Rezidential Nerva Traian există cel puțin o stație de autobuz cu acces la linia/liniile 133,312,323,N105 . De asemenea, cei care preferă tramvaiul, pot ajunge repede la cel puțin o stație pentru linia/liniile 19.

Cei care au copii mici vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată grădiniță, care se află la câteva minute de condus de Star Rezidential Nerva Traian, ceea ce va aglomera traficul. Având în vedere că nu există niciun supermarket în ansamblu, cei care vor avea nevoie de cumpărături vor fi nevoiți să ia mașina pentru a ajunge la cel mai apropiat magazin, ceea ce va duce la aglomerarea traficului.

Star Rezidential Nerva Traian are în apropiere bulevarde mari, care pot prelua fluxul de mașini, dar pentru că aceste bulevarde se aglomerează frecvent, traficul din jurul ansamblului rămâne mai degrabă moderat la toate orele. Acesta este motivul pentru acre îți recomandăm să eviți pe cât posibil Splaiul Unirii.

Transport public și conectivitate Star Rezidential Nerva Traian

În evaluare
Transport public Metrou Autobuz Tramvai
Aeroport La distanță mare
Autostrăzi Niciuna în apropiere

Fiind amplasat relativ aproape de centru, Star Rezidential Nerva Traian este ideal pentru tineri și cei care fac adesea drumuri în centrul capitalei, permițându-le să se deplaseze fără să depindă de mașină. Conexiunea cu metroul se face în mod direct, existând o stație de metrou pentru linia/liniile M1, M3 în imediata apropiere a ansamblului. În ceea ce privește autobuzul, există o stație STB foarte aproape de Star Rezidential Nerva Traian, la care ajung liniile 133,312,323,N105. Nu în ultimul rând, cei care vor locui în Star Rezidential Nerva Traian vor avea acces și la liniile de tramvai 19, existând cel puțin o stație în cartier.

În jurul Star Rezidential Nerva Traian se află bulevardele principale ale capitalei ce duc atât spre centru, cât și spre ieșirile din oraș.

Construcție Star Rezidential Nerva Traian

Distincții eDezvoltator acordate Star Rezidential Nerva Traian pentru calitatea construcției sale

Bronz Finisaje

Nu tocmai luxos

Lucrările din Star Rezidential Nerva Traian sunt acceptabile, dar la o privire mai atentă este loc de îmbunătățire.

Detalii
Aur Instalații

Durabilitate asigurată!

În Star Rezidential Nerva Traian s-au folosit instalații de calitate, garantate să dureze veșnic.

Detalii
Neevaluat Izolație

În evaluare

Încercăm să ne dăm seama dacă iți va fi frig în Star Rezidential Nerva Traian!

Detalii
Aur Rezistență

Construit ca o fortăreață

Structurile de rezistență ale construcțiilor din Star Rezidential Nerva Traian duc cu gândul la un bunker.

Detalii

Părerea noastră despre cât de bine construit e Star Rezidential Nerva Traian

Compunem un audit al construcției bazat pe datele colectate de la șantier și de la constructorii clădirilor ce formează ansamblul 285. Când textul va fi gata, vei putea înțelege dacă dezvoltatorul a folosit materiale de calitate, ce metode tehnice a folosit și cum influențează ele confortul și eficiența energetică a locuinței. Toate aceste detalii sunt deja sumarizate mai jos:

Finisaje Star Rezidential Nerva Traian

În evaluare
Pereți Vopsea și faianță
Pardoseli Gresie și parchet
Uși interioare Lemn stratificat

Pereți, tavan și uși interioare Star Rezidential Nerva Traian

Acoperire pereți cu vopsea normală

Pereții locuințelor din Star Rezidential Nerva Traian sunt acoperiți cu vopsea lavabilă clasică. Acesta nu este neapărat un dezavantaj, ba chiar permite beneficiarilor să își decoreze casa după bunul plac.

Tavane simple, fără decorațiuni

Dezvoltatorul Star Rezidential Nerva Traian a lăsat tavanele simple, fără baghete decorative sau alte inserții, camerele fiind simple, fără accente speciale.

Uși din MDF

La fel ca în majoritatea ansamblurilor rezidențiale noi, în Star Rezidential Nerva Traian au fost montate uși de interior din MDF, un material popular în România datorită costului relativ scăzut.

Gresie, faianță și parchet Star Rezidential Nerva Traian

În evaluare
Gresie lucioasă

În Star Rezidential Nerva Traian s-a montat gresie lucioasă, un material care a pierdut mult din popularitate în ultimii ani pentru că este alunecos și greu de întreținut. În plus se zgârie repede.

Faianță lucioasă

Pereții din băile și bucătăriile din Star Rezidential Nerva Traian sunt placați cu gresie clasică, lucioasă.

Nu știm ce parchet s-a montat

Până când nu facem un audit la șantierul Star Rezidential Nerva Traian pentru a vedea exact ce tip de parchet a fost montat, nu putem oferi detalii.

Instalații Star Rezidential Nerva Traian

Termică Încălzire cu radiatoare
centrală Ariston
Electrică Descărcătoare anti-fulger

Instalație termică Star Rezidential Nerva Traian

În evaluare
Centrală pe gaz, în condensare

Centralele termice montate în Star Rezidential Nerva Traian folosesc tehnologia de condensare, prin care eficiența centralei crește cu până la 50% față de cele convenționale.

Distribuție prin calorifere

Încălzirea efectivă se face în mod clasic, prin calorifere, precum în multe alte cazuri. Nu este de mirare că dezvoltatorul Star Rezidential Nerva Traian a ales această soluție, ea fiind ușor de construit. Caloriferele sunt din Aluminiu, un material rezistent și elegant.

Nu știm cum se controlează temperatura

Încă nu avem informații privind soluția de control a temperaturii din camere aleasă de constructorul Star Rezidential Nerva Traian.

Instalație electrică Star Rezidential Nerva Traian

Siguranțe cu protecție la curentare

În Star Rezidential Nerva Traian s-au folosit siguranțe diferențiale (care previn curentarea) . De asemenea, pentru o protecție suplimentară a circuitelor sensibile, s-au instalat inclusiv descărcătoare anti-fulger.

Circuite simple, fără linii dedicate

În locuințele din Star Rezidential Nerva Traian nu există circuite speciale pentru consumatorii mari, deci cei care vor locui aici trebuie să fie atenți la prize să nu se topească atunci când folosesc electrocasnice de putere mare, precum plitele electrice.

Terminale electrice simple

În locuința auditată de noi, din Star Rezidential Nerva Traian, s-au instalat terminale simple, din plastic . Întrerupătoarele sunt poziționate la înălțimea optimă - aproximativ 120 cm față de sol și sunt normale, fără semnalizare, deci pot fi greu de depistat noaptea.

Instalație sanitară Star Rezidential Nerva Traian

În evaluare
Alimentare din rețea

Cu toate că este cea mai fiabilă sursă, alimentarea din rețeaua municipală înseamnă că locuitorii Star Rezidential Nerva Traian vor avea la robinet apă preponderent epurată și tratată, deci vor fi nevoiți să cumpere apa potabilă. Acest lucru nu mai este ceva neobișnuit, majoritatea populației urbane fiind în situația de a cumpăra apă sau de a purifica apa de la robinet.

Evacuare în rețeaua municipală

Apele menajere din Star Rezidential Nerva Traian sunt procesate de rețeaua municipală. Acest scenariu este cel mai bun pentru orice reședință datorită capacității crescute de procesare oferite de rețelele municipale, dar și datorită respectării în acest fel a standardelor ecologice impuse de UE pentru procesarea apelor menajere uzate.

Nu avem informații despre scurgerile din locuințe

După ce vom analiza locuințele din Star Rezidential Nerva Traian, vom putea determina dacă există sifoane de scurgere în băi, pe holuri și în bucătării.

Izolație Star Rezidential Nerva Traian

În evaluare
Fonică Standard
Termică Standard

Izolația fonică Star Rezidential Nerva Traian

Pereții dintre locuințe au aproximativ 25cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Pereții care separă locuințele în Star Rezidential Nerva Traian sunt construiți din blocuri de cărămidă ceramică, un material bun pentru izolația fonică . Grosimea acestor pereți este de 25cm, o grosime nu tocmai ideală pentru o bună izolație fonică .

Pereții interiori au aproximativ 13cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Grosimea pereților care compartimentează locuința este importantă pentru cei care vor să doarmă liniștiți în dormitor fără să audă zgomotul televizorului din living. În cazul Star Rezidential Nerva Traian, pereții interiori au 13cm grosime și au fost construiți din .

Ferestrele cu două foi de sticlă - ”termopan”

Locuințele din Star Rezidential Nerva Traian au ferestre cu două foi de geam sau „termopane”, așa cum sunt ele cunoscute în mod popular. Nu este cea mai bună variantă de izolație fonică însă este cu mult mai bună decât ferestrele tradiționale, deci nu va trebui să îți faci griji pentru zgomotul de afară.

Izolația termică Star Rezidential Nerva Traian

În evaluare
Pereți exteriori din cărămidă ceramică de 35 cm grosime, din care 10 cm izolație cu polistiren extrudat (EPS)

În Star Rezidential Nerva Traian, pereții exteriori ai clădirilor sunt realizați din cărămidă ceramică. Aceasta este un material modern, caracterizat printr-o foarte bună rezistent. De asemenea, alveolele caracteristice bucăților de cărămidă ceramică au capacitatea de a conserva temperatura. Deci, un perete realizat din acest material, care este bine izolat la exterior, va avea o bună inerție termică, menținând răcoare vara și cald iarna, ceea ce sporește semnificativ confortul locatarilor.

Pereții exteriori ai clădirilor din Star Rezidential Nerva Traian au o grosime de 35 cm, cu tot cu izolație, la fel ca majoritatea ansamblurilor vizitate de noi.

În ceea ce privește izolația exterioară a pereților, dezvoltatorul Star Rezidential Nerva Traian a folosit clasicul polistiren extrudat (EPS), aplicând un strat de 10 cm grosime. O soluție ieftină și destul de eficientă.

Ne lipsesc informații despre izolația termică a acoperișului

Din păcate, nu avem destule informații cât să compunem o părere corectă din punct de vedere tehnic despre izolația acoperișurilor clădirilor din Star Rezidential Nerva Traian.

Ramele ferestrelor sunt produse de Rehau și au 6 camere interioare

Profilele ferestrelor sunt foarte importante în ceea ce privește izolația termică a unei locuințe. În Star Rezidential Nerva Traian s-au folosit profile cu mai mult de 5 camere, adică la un nivel superior celor standard.

Hidroizolația Star Rezidential Nerva Traian

În evaluare
Ne lipsesc date privind hidroizolația fundațiilor

Informațiile pe care le avem despre Star Rezidential Nerva Traian nu ne permit să compunem o părere relevantă despre cât de bine sunt hidroizolate subsolurile și fundațiile clădirilor, vom reveni odată ce facem auditul la șantier.

Nu știm cum s-au izolat acoperișurile

Din păcate nu putem formula o opinie tehnică despre cât de bine sunt hidroizolate acoperișurile și plafoanele din Star Rezidential Nerva Traian, vom completa aceste informații doar după vizita la șantier.

Nu știm cât de bine sunt hidroizolate terasele

Momentan nu putem compune o opinie despre cât de bine sunt izolate terasele clădirilor din Star Rezidential Nerva Traian, vom reveni asupra acestei secțiuni după vizita la șantier.

Structură de rezistență Star Rezidential Nerva Traian

Structură pe cadre din beton armat

Structura bazată pe cadre de beton este des utilizată în cazul clădirilor înalte, cum sunt cele din Star Rezidential Nerva Traian. Este un sistem constructiv des folosit în toată lumea care prezintă numeroase avantaje în ceea ce privește rezistența la seisme și eficiența în construcție.

Rezistență foarte bună la seisme însă pot apărea avarii

Acest sistem constructiv este folosit de toate clădirile construite după 1977. Mai mult decât atât, el a fost suplimentat cu măsuri de siguranță foarte dure pentru a preveni orice catastrofă. Clădirile din Star Rezidential Nerva Traian sunt construite pe cadre de beton și se supun acestor reglementări, deci probabilitatea ca aceste clădiri să cedeze în cazul unui seism este destul de scăzută.

Rezistență garantată în timp, decenii bune, chiar secole

În ziua de azi găsim numeroase clădiri construite în evul mediu care încă rezistă testului timpului. Majoritatea acestora sunt construite într-una dintre variantele sistemului „pe cadre”. Fie că s-au folosit forme rotunde, precum arcadele, fie că s-au folosit forme perpendiculare precum grinzile din zilele noastre, clădirile construite în acest sistem, la fel ca cele din Star Rezidential Nerva Traian, vor trece cu brio testul timpului și vor rămâne în picioare atât cât va dori omul.

Star Rezidential Nerva Traian Investiție

Randament moderat la revânzare
Randament moderat la închiriere

Distincții eDezvoltator câștigate de Star Rezidential Nerva Traian pentru randamentul în investiție

Bronz Revânzare

Există oportunități mai bune

Star Rezidential Nerva Traian nu este cel mai performant ansamblu pentru revânzare.

Detalii
Neevaluat Închiriere

În evaluare

Află dacă poți închiria profitabil în Star Rezidential Nerva Traian!

Detalii
Bronz Facilități de plată

Susținere slabă

Dezvoltatorul Star Rezidential Nerva Traian nu oferă facilități care să stimuleze investițiile.

Detalii

Timpuri Noi ca investiție

Chirie Studio 295€
Chirie 2 camere 430€
Chirie 3 camere 575€

Cartierul Timpuri Noi face parte din sectorul 3 și este poziționat în zona centrală a capitalei. Față de celelalte cartiere din zone aflate în centrul Bucureștiului, chiriile din cartierul Timpuri Noi tind să fie cu aproximativ 5procente mai mici pentru garsoniere sau apartamente și cu 1procente mai mici pentru case.

Valorile medii ale chiriilor din cartierul Timpuri Noi, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 295 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu două camere: 430 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu trei camere: 575 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu patru camere: 550 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; vile duplex: 748 Euro pe lună, cu 3 procente mai mici decât media zonei; vile individuale: 935 Euro pe lună, cu 4 procente mai mici decât media zonei.

Actualizăm datele din această secțiune iar în scurt timp, aici vei găsi inclusiv informații istorice despre tendințele prețurilor imobiliarelor din Timpuri Noi sub forma unui grafic similar cu cel de mai jos. Acest grafic se va actualiza zilnic pentru ca informațiile oferite să fie cât mai relevante. Graficul va ilustra evoluția prețurilor în Timpuri Noi atât pentru vânzări, cât și pentru închirieri și va putea fi segmentat în funcție de tipul de imobil dorit.

Tendința prețurilor la imobiliare în Timpuri Noi
Imagine demonstrativă care ilustrează cum vor fi prezentate tendințele prețurilor din imobiliare

Potențial de revânzare în Star Rezidential Nerva Traian

În evaluare
Preț achiziție În curs de evaluare
Tendința prețurilor Creștere susținută
Prestigiul ansamblului Cunoscut pe piață

În curs de evaluare

Momentan nu avem date suficiente pentru a face o analiză a prețurilor din Star Rezidential Nerva Traian față de cele din București - Central.

Prețurile din această zonă cresc în mod susținut

Fiind amplasat în buricul târgului, în zona centrală a Bucureștilor, Star Rezidential Nerva Traian se bucură de contextul cerere foarte mare/oferta redusă, cumul specific zonelor centrale. Datorită acestui fapt, locuințele din Star Rezidential Nerva Traian se scumpesc de la an la an.

Moderat

Ca și notorietate în piață, Star Rezidential Nerva Traian nu este un brand extrem de popular, el fiind căutat pe Google de puține ori în comparație cu alte ansambluri, de aceea nu putem spune că investiția într-o locuință pentru revânzare este momentan oportună în acest ansamblu, cel puțin nu din perspectiva popularității în piață.

Potențial de închiriere în Star Rezidential Nerva Traian

Chiria medie 7.8€/mp
Public țintă Tineret
Unitate recomandată Ap. 2 camere sau casă

Clientelă fluctuantă: tineri

Acest ansamblu se pretează în special tinerilor, de aceea cei care investesc în Star Rezidential Nerva Traian se pot aștepta la chiriași instabili, care își schimbă frecvent domiciliul sau, în cazuri foarte grave, ajung chiar să deterioreze mobilierul.

Recomandăm 2 camere sau studio pentru investiție, dacă există

Star Rezidential Nerva Traian va atrăgea un public mixt, format atât din tineri, cât și din persoane care caută unități relativ ușor de întreținut, de aceea recomandăm investitorilor să se orienteze pe apartamentele cu două camere sau studio-uri dacă există în oferta dezvoltatorului. În cazul în care ansamblul are disponibile doar case, atunci vilele de tip duplex s-ar putea să fie mai potrivite datorită prețului care tine să fie mai mic decât la cele individuale.

Facilități pentru investitori de la Star Rezidential Nerva Traian

În evaluare
Rate la dezvoltator Nu
Discount la plata cash Nu
Plata în criptomonede Nu

Rate doar prin bancă

Star Rezidential Nerva Traian nu oferă niciun sistem de rate la dezvoltator, deci cei care vor să achiziționeze aici vor trebui fie să plătească pe loc, fie să apeleze la un credit bancar.

Preț fix, indiferent de metoda de plată

Din păcate, dezvoltatorul Star Rezidential Nerva Traian nu oferă reduceri celor care pot plăti cash iar prețul este același pentru orice tip de client, indiferent că este investitor sau beneficiar final.

Se acceptă doar monede tradiționale

Dezvoltatorul Star Rezidential Nerva Traian nu acceptă momentan plata în niciun fel de criptomonede, preferând valuta clasică (fiat) pentru toate tranzacțiile derulate de acesta.

Star Rezidential Nerva Traian Întrebări frecvente

Cât costă o locuință în Star Rezidential Nerva Traian?

Momentan colectăm, de la Star Rezidential Nerva Traian, datele necesare pentru a răspunde la această întrebare. Te rugăm să revii pentru a vedea prețurile actualizate.

Unde se află Star Rezidential Nerva Traian și cum se poate ajunge?

Ansamblul rezidențial Star Rezidential Nerva Traian este situat în cartierul Timpuri Noi din centrul capitalei. Pentru a ajunge la Star Rezidential Nerva Traian depinzi de mașina personală deoarece nu există niciun mijloc de transport în comun aproape.

Cum este traficul din zona Star Rezidential Nerva Traian?

Locuind în Star Rezidential Nerva Traian nu vei sta în trafic nici măcar la orele de vârf, acesta fiind relativ liber tot timpul. Pentru a evita orice neplăceri, evită Splaiul Unirii.

Ce facilități oferă Star Rezidential Nerva Traian locuitorilor săi?

Locuitorii din Star Rezidential Nerva Traian au acces la următoarele facilități: școală publică (în apropiere), școală privată (în apropiere), grădiniță (în apropiere), supermarket (în apropiere), mall (în apropiere).

Ai și alte întrebări referitoare la Star Rezidential Nerva Traian?

Scrie-ne pe [email protected] și spune-ne ce informații ai dori să veți în plus pe această pagină!