Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Airport Villas

Airport Villas

Drumul Gării, Nr. 5, Odăile, Otopeni, Ilfov - Nord

Actualizat pe 2022-08-05
 287 București
Ofertă de preț neclară, te rugăm completează formularul pentru mai multe detalii despre oferta Airport Villas!
ContactPentru a-ți face o părere corectă despre acest ansamblu, îți recomandăm să programezi o vizită la șantier!

Apăsarea butonului ”TRIMITE SOLICITAREA" implică acceptarea Termenilor și politicilor eDezvoltator.

Ce se intâmplă după ce completezi formularul:

Mesajul va fi trimis direct departamentului de vânzări din cadrul Airport Villas și vei fi contactat în termen de 24 de ore de reprezentantul dezvoltatorului pentru a stabili o vizionare.

În caz de achiziție, vei cumpăra direct de la dezvoltator, noi nu facem altceva decât să direcționăm clientul către dezvoltator încasând o sumă fixă pentru fiecare client trimis.

Donăm o parte din profitul nostru către cauze sociale, prin programul nostru CSR prin care vizăm să ajutăm ONG-uri care activează în zona București - Ilfov. Află mai multe aici

Studiază
Mai jos vei găsi informații disponibile exclusiv pe eDezvoltator.ro, menite să ajute beneficiarii să compare obiectiv locuințele din piață!
Ansamblul rezidențial 287 din BucureștiAnsamblul rezidențial 287 din BucureștiAnsamblul rezidențial 287 din BucureștiAnsamblul rezidențial 287 din BucureștiAnsamblul rezidențial 287 din BucureștiAnsamblul rezidențial 287 din București

Airport Villas Pereți, tavan și uși interioare

În evaluare
Încă nu știm cu ce au fost acoperiți pereții

La Airport Villas fie încă nu am făcut audit-ul construcției, fie nu avem toate datele necesare despre felul în care au fost zugrăviți pereții.

Nu știm dacă s-au decorat tavanele

În această secțiune vei afla dacă tavanele locuințelor din Airport Villas au fost decorate în vreun fel.

Nu avem date despre ușile de interior

Revino pe această pagină pentru a vedea informații privind ușile interioare din Airport Villas. Aici vom publica date reale, verificate pe teren.

Airport Villas Gresie, faianță și parchet

În evaluare
Nu știm ce gresie s-a montat

Încă nu știm clar ce gresie s-a montat sau se va monta în Airport Villas. Această informație va fi publicată doar după ce facem audit-ul la șantier.

Nu avem date despre faianță

Momentan nu avem informațiile necesare pentru a scrie despre faianța folosită de constructorul Airport Villas, vom reveni cu această sinteză după auditul la șantier.

Nu știm ce parchet s-a montat

Până când nu facem un audit la șantierul Airport Villas pentru a vedea exact ce tip de parchet a fost montat, nu putem oferi detalii.

Airport Villas Instalație termică

În evaluare
Nu avem date despre centrala montată

Urmează să aflăm ce tip de centrală termică s-a instalat în Airport Villas, cel mai probabil pe gaz.

Distribuție prin pardoseală

În Airport Villas s-a ales încălzirea în pardoseală, o soluție prin care agentul termic este distribuit prin conducte de tip PEX-Al, direct sub pardoselile locuinței. Practic, conductele încălzesc pardoseala la aproximativ 25 de grade iar aceasta păstrează o inerție termică de-a lungul timpului, ceea ce reduce semnificativ energia consumată și implicit costurile.

Nu știm cum se controlează temperatura

Încă nu avem informații privind soluția de control a temperaturii din camere aleasă de constructorul Airport Villas.

Airport Villas Instalație electrică

În evaluare
Nu e clar dacă s-au folosit siguranțe diferențiale

Nu știm ce tip de siguranțe s-au instalat în Airport Villas dar presupunem că s-au folosit disjunctoare diferențiale, cu protecție împotriva curentării.

Nu știm dacă circuitele suportă consumatori mari

Liniile speciale pentru consumatorii mari au devenit o necesitate în era electrificării, de aceea e foarte important să aflăm dacă în Airport Villas s-au folosit astfel de circuite. Revino pentru această informație, singurul mod de a o obține fiind să verificăm la șantier.

Nu știm clar ce tip de terminale s-au folosit

Când spunem terminale electrice, ne referim la prizele și întrerupătoarele instalate, acestea pot fi din mai multe materiale iar singura metodă de a verifica ce s-a montat în Airport Villas este să verificăm pe teren.

Airport Villas Instalație sanitară

În evaluare
Nu este clar cum se face alimentarea cu apă prospătă

Nu știm cum se face alimentarea cu apă potabilă în Airport Villas dar probabil va fi din rețeaua municipală.

Nu știm cum se procesează apa menajeră

Nu știm cine se ocupă cu evacuarea și procesarea apelor menajere din Airport Villas, vom obține aceste informații în timpul auditului.

Nu avem informații despre scurgerile din locuințe

După ce vom analiza locuințele din Airport Villas, vom putea determina dacă există sifoane de scurgere în băi, pe holuri și în bucătării.

Airport Villas Izolația fonică

În evaluare
Pereții dintre locuințe au aproximativ 25cm grosime și sunt făcuți din

Pereții care separă locuințele în Airport Villas sunt construiți din . Grosimea acestor pereți este de 25cm, o grosime nu tocmai ideală pentru o bună izolație fonică .

Nu putem evalua izolația fonică de la interior

Încă nu avem toate datele necesare pentru a evalua corect izolația fonică din interiorul locuințelor construite în Airport Villas. Revino pentru a găsi această informație.

Nu știm exact ce tip de geam a fost folosit

Din ce date am putut colecta până acum, nu am putut determina clar ce tip de geamuri s-au folosit în Airport Villas - simple (termopan) sau triple (tripan).

Airport Villas Izolația termică

În evaluare
Nu știm din ce sunt făcuți pereții exteriori

Nu avem destule detalii pentru a evalua construcția pereților exteriori ai clădirilor din Airport Villas, te rugăm să revii pentru a afla aceste informații.

Ne lipsesc informații despre izolația termică a acoperișului

Din păcate, nu avem destule informații cât să compunem o părere corectă din punct de vedere tehnic despre izolația acoperișurilor clădirilor din Airport Villas.

Ramele ferestrelor au 6 camere interioare

Profilele ferestrelor sunt foarte importante în ceea ce privește izolația termică a unei locuințe. În Airport Villas s-au folosit profile cu mai mult de 5 camere, adică la un nivel superior celor standard.

Airport Villas Hidroizolația

În evaluare
Ne lipsesc date privind hidroizolația fundațiilor

Informațiile pe care le avem despre Airport Villas nu ne permit să compunem o părere relevantă despre cât de bine sunt hidroizolate subsolurile și fundațiile clădirilor, vom reveni odată ce facem auditul la șantier.

Nu știm cum s-au izolat acoperișurile

Din păcate nu putem formula o opinie tehnică despre cât de bine sunt hidroizolate acoperișurile și plafoanele din Airport Villas, vom completa aceste informații doar după vizita la șantier.

Nu știm cât de bine sunt hidroizolate terasele

Momentan nu putem compune o opinie despre cât de bine sunt izolate terasele clădirilor din Airport Villas, vom reveni asupra acestei secțiuni după vizita la șantier.

Nu cunoaștem tipul structurii de rezistență ales

Nu știm pe ce tip de structură de rezistență au fost construite clădirile din Airport Villas, fapt pentru care nu putem exprima încă o opinie în acest sens.

Rezistență la cutremure greu de evaluat

Necunoscând tipul de structură de rezistență folosit la construcția Airport Villas, nu avem cum să evaluăm corect cât de rezistente sunt clădirile la seisme, putem doar să anticipăm că sunt conforme standardelor ISC.

Rezistanța în timp imposibil de evaluat

La fel ca în cazul rezistenței la seisme, ne este imposibil să evaluăm cât de durabile sunt clădirile din Airport Villas fără a cunoaște structura lor de rezistență. Vom reveni asupra acestei secțiuni când vom avea mai multe detalii.

Airport Villas:Cumpărături

Cele mai apropiate magazine sunt în afara ansamblului

Din păcate, cele mai apropiate magazine de unde îți poți face cumpărăturile sunt în afara Airport Villas, deci dacă ai uitat ceva, vei fi nevoit să ieși din ansamblu.

Poți cumpăra produse naturale direct de la producătorii locali!

Unul dintre avantajele pe care le vei avea locuind în Airport Villas este acela că vara, în drumul tău spre casă, vei întâlni numeroși fermieri locali care își vând produsele la poartă. Astfel vei putea cumpăra fructe, legume, ouă, lapte și carne - toate proaspete și cât se poate de naturale.

Nu știm clar unde se află cel mai apropiat centru comercial

Din ce date avem până acum, nu știm cu siguranță dacă există o galerie comercială aproape de Airport Villas.

Airport Villas:Educație

Găsești școala la câteva minute de Airport Villas!

Precum în multe alte cazuri, în interiorul Airport Villas nu vei găsi o școală însă ai numeroase opțiuni dintre care poți alege, în apropiere.

Găsești o grădiniță în apropiere de Airport Villas

Deși nu există grădiniță chiar în Airport Villas, vei găsi multe opțiuni în apropiere. Faptul că nu există o grădiniță chiar în ansamblu nu este neapărat un dezavantaj, acest scenariu fiind întâlnit la foarte multe ansambluri de la noi din țară.

Poți găsi un after-school aproape de casă!

Deși nu se regăsesc în imediata apropiere a locuinței, ai opțiuni pentru ocuparea timpului celui mic și în apropiere de Airport Villas, unde vei găsi atât o școală de arte, cât și un after-school.

Airport Villas:Recreere

În evaluare
Există parcuri în zonă dar nu știm clar cât de frumoase sunt

Pe lângă Airport Villas se pot găsi parcuri în care te poți relaxa însă nu este foarte clar cât de bine sunt amenajate și întreținute, majoritatea fiind parte din alte ansambluri rezidențiale.

Încă nu avem date despre locurile de joacă

Deoarece nu am fost pe teren pentru a vedea ce locuri de joacă au la dispoziție cei care vor locui în Airport Villas, nu putem compune încă această secțiune.

Nu știm dacă se organizează activități cu copiii

Din ce date avem, nu există activități organizate constant de comunitatea din Airport Villas care să implice și copiii.

Airport Villas:Siguranță

În evaluare
Nu știm clar cum se face accesul în ansamblu

Nu este clar dacă oricine poate intra în Airport Villas fără invitație sau dacă există vreun fel de filtru la intrare.

Nu știm dacă există limitatoare de viteză

Încă nu ne-am putut da seama dacă vor fi instalate limitatoare de viteză în Airport Villas, fapt pentru care nu putem oferi această informație.

Nu știm clar dacă locurile de joacă sunt împrejmuite

Nu putem evalua încă dacă locurile de joacă din interiorul sau din apropierea Airport Villas sunt sau nu împrejmuite.

Airport Villas:Curățenie

În evaluare
Nu ne-am putut da seama dacă spațiile verzi sunt bine întreținute

Când am vizitat acest ansamblu, nu am văzut spațiile verzi, deci nu putem redacta această părere.

Nu știm dacă există coșuri de gunoi

Nu am observat coșurile de gunoi în spațiile publice, e posibil să nu fi fost montate încă.

Nu ne-am putut da seama de igiena trotuarelor

Nu am putut deduce starea trotuarelor, va trebui să revenim pentru a oferi această informație.

Airport Villas:Transport public

Nu ai acces la metrou

Din păcate, cei care locuiesc în Airport Villas nu au deloc acces la metrou.

Ajungi rapid la o stație STB

Locuind în Airport Villas, vei găsi în apropiere cel puțin o stație STB pe la care trec liniile de autobuz 304, 780, 783, 784, R441, R442, R443, R444, R446, R447, R447bis, R448, R477.

Stai departe de centru

Airport Villas este amplasat la periferia capitalei, deci îți va fi destul de greu să ajungi în centru, deci nu este recomandat dacă faci des drumuri în zonele centrale.

Airport Villas:Socializare

În evaluare
Nu am aflat dacă vei avea acces la piscină

Încă nu am obținut un răspuns de la reprezentanții Airport Villas privind accesul locuitorilor la piscină.

Nu ai niciun local în ansamblu sau în apropiere

Dacă îți place să ieși la o cafea cu prietenii, va trebui să vă duceți spre oraș deoarece în Airport Villas sau în apropiere nu vei găsi nicio cafenea, terasă sau restaurant.

Mall-ul este destul de departe

Dacă locuiești în Airport Villas va trebui să conduci minim 15 minute până la cel mai apropiat mall.

Airport Villas:Sport

În evaluare
Nu știm dacă există sală de fitness în ansamblu

Nu am aflat încă dacă există o sală de fitness în interiorul Airport Villas.

Nu știm dacă poți face jogging chiar în interiorul ansamblului

Nu este clar dacă există trotuare potrivite pentru jogging sau drumuri special amenajate pentru alergat în ansamblu.

Vei face cam un sfert de oră până la cel mai apropiat parc

Dacă locuiești în Airport Villas și vrei să ajungi la cel mai apropiat parc pentru a alerga, va trebui să te deplasezi cu mașina pentru că în apropiere nu este nici un parc.

Airport Villas:Persoane cu dizabilități fizice

În evaluare
Nu știm dacă există rampe de acces

Nu este clar dacă există vreun tip de rampă de acces pentru persoane cu dizabilități în clădirile din Airport Villas.

Nu știm dacă există locuri de parcare rezervate

Încă nu putem stabili dacă există locuri de parcare rezervate pentru persoanele cu dizabilități în Airport Villas.

Nu știm dacă ieșirile sunt nivelate cu podeaua

Încă nu am primit de la dezvoltatorul Airport Villas informații privind ieșirile din locuințe spre exterior - care ar trebui să fie nivelate.

Airport Villas:Persoane cu dizabilități senzoriale

În evaluare
Nu știm dacă ascensoarele beneficiază de instrucțiuni acustice

Nu este clar dacă ascensoarele din Airport Villas sunt dotate cu sisteme fonice de instructaj.

Nu știm dacă lifturile au butoane cu Braille

Nu avem informații de la Airport Villas privind butoanele ascensoarelor.

Nu știm dacă trecerile de pietoni sunt semnalizate acustic

Nu suntem siguri dacă trecerile de pietoni din interiorul și din jurul Airport Villas sunt semnalizate acustic.

Stații de încărcare EV lângă Airport Villas

În evaluare
Nu există stație de încărcare în ansamblu
Stații de încărcare în apropiere

În drumul tău spre casă vei întâlni următoarele stații de încărcare:

Brand Distanță Locuri 100-150kWh Locuri 50-100kWh Locuri 30-50kWh Locuri 5-30kWh
Water Park la 1 km - 2 locuri - 1 locuri
Renovatio la 5 km - 2 locuri - -
Penny la 8 km - 2 locuri - 1 locuri

Stații de încărcare EV private

În evaluare
Nu este clar dacă există branșament la curent trifazic

Nu știm dacă vilele din Airport Villas sunt racordate la curent trifazic, te rugăm să revii pentru a găsi această informație.

Nu avem date despre circuitele din acest ansamblu

Nu putem spune clar dacă circuitele vilelor din Airport Villas au o linie dedicată pentru consumatorii mari.

Nu știm dacă există locuri de parcare în curți

Car-port-ul permite încărcarea mașinii în propria curte. Nu știm clar dacă vilele din Airport Villas au car-port sau orice altă formă de parcare interioară.

Airport Villas:Tratamente și hrană

Nu ai pet-shop în apropiere

Din păcate nu există niciun pet-shop în vecinătatea Airport Villas de care să știm.

Găsești cabinete veterinare în cartier

În apropierea ansamblului rezidențial Airport Villas nu există niciun cabinet veterinar, însă cu siguranță vei găsi unul în drum spre centru.

Poți găsi servicii de cosmetică pentru animale în apropiere

Din păcate nu există astfel de servicii în Airport Villas, dar foarte probabil că vei găsi un cabinet de cosmetică veterinară în zonă.

Airport Villas:Plimbare

În evaluare
Nu știm clar pe unde îți poți plimba câinele

Nu știm clar pe unde îți poți plimba câinele

Găsești o câmpie în imediata apropiere

Pentru câinii activi, o poiană este locul ideal pentru a fi plimbați deoarece pot alerga liberi fără să încurce pe nimeni. Airport Villas are în apropiere un asemenea spațiu unde îți vei putea duce câinele zilnic, iar acesta își va consuma energia.

Nu există niciun lac în apropiere.

Din nefericire, dacă ai un câine care adoră apa, vei fi dezamăgit de faptul că, lângă Airport Villas nu există niciun loc unde să-l poți lăsa să se scalde.

44,569222803623 26,067203496272

Harta Airport Villas

Click pe buton pentru a vedea unde se află Airport Villas

Despre Odăile

Localitatea Odăile este situată în imediata apropiere a Bucureștiului, foarte aproape de Aeroportul Otopeni și de centura ocolitoare a capitalei. Este o localitate ce prezintă un uriaș interes pentru investitorii imobiliari, fiind aproape integrată în capitala ultimilor ani. Locuitorii de aici pot ajunge în centrul Bucureștiului în doar 20 de minute, se bucură de acces rapid către mall-uri, magazine, centre de înfrumusețare, restaurante și o mulțime de alte puncte de interes și sunt conectați la toate utilitățile.

Deși este în continuă dezvoltare, are o arhitectură bazată pe clădiri de până în două etaje și este destul de verde.

Viața de zi cu zi în Odăile

În Odăile există școli, grădinițe, restaurante sau chiar piscine în care locuitorii se pot relaxa pe timp de vară. Iată câteva dintre punctele de interes la care se poate ajunge în doar câteva minute.

Magazine în Odăile
  • La doi paşi
  • Mega Image
  • SuperMarket cu seră Ferma Verde
Învățământ în Odăile
  • Grădinița Nr.2 Odăile
  • Academia Națională de Informații
  • Grădinița cu program normal Nr.1
Recreere în Odăile
  • Parcul Mogoșoaia
  • Palatul Mogoșoaia
  • Fortul II Mogoșoaia
Transport public în Odăile
  • Liniile de autobuz 304, 780, 783, 784, R441, R442, R443, R444, R446, R447, R447bis, R448, R477

Rata criminalității în Odăile

Administrativ, Odăile, face parte din zona de acoperire a Otopeni iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate În prezent nu avem date privind infracționalitatea din Odăile însă pe măsură ce vom avea acces la informații, o să putem oferi detalii relevante. Actualizăm în continuu această secțiune, pentru a oferi o imagine completă pentru cei care vor să se stabilească în localitățile din afara capitalei.

Rata criminalității în Otopeni
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Odăile

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în Airport Villas, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Odăile. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Odăile. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Ca urmare a faptului că se află într-o zonă cu o densitate locativă mică, traficul din jurul Airport Villas rămâne lejer chiar și la orele de vârf.

Din păcate, locuitorii Airport Villas nu au niciun fel de acces la metrou, deci această metodă de deplasare iese din calcul.

Deși nu scapi în totalitate de problemele din trafic, STB-ul este o alternativă mai bună decât mașina personală. Aproape de Airport Villas există cel puțin o stație de autobuz cu acces la linia/liniile 304, 780, 783, 784, R441, R442, R443, R444, R446, R447, R447bis, R448, R477 .

Cei care au copii mici vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată grădiniță, care se află la câteva minute de condus de Airport Villas, ceea ce va aglomera traficul. Având în vedere că nu există niciun supermarket în ansamblu, cei care vor avea nevoie de cumpărături vor fi nevoiți să ia mașina pentru a ajunge la cel mai apropiat magazin, ceea ce va duce la aglomerarea traficului.

Faptul că ansamblul Airport Villas este înconjurat de bulevarde mari și late face ca zona să fie liberă indiferent de oră. Cu toate acestea, îți recomandăm să eviți Calea Bucurestilor dacă se poate.

Faptul că Airport Villas este poziționat într-o zonă periferică a capitalei poate fi un avantaj pentru cei care doresc să locuiască în București și nu își permit o locuință mai centrală însă pot apărea neplăceri din cauza lipsei unor facilități. Nu există niciun fel de conexiune între Airport Villas și metrou, deci cei care vor să folosească acest mijloc de transport vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată stație. În ceea ce privește autobuzul, există o stație STB foarte aproape de Airport Villas, la care ajung liniile 304, 780, 783, 784, R441, R442, R443, R444, R446, R447, R447bis, R448, R477.

Airport Villas se află în apropierea aeroportului Henri Coandă (OTP), la care se poate ajunge în maxim 15 minute. Datorită acestei poziții, acest ansamblu este adesea ales de către piloți și echipajele de zbor.

În jurul Airport Villas se află bulevardele principale ale capitalei ce duc atât spre centru, cât și spre ieșirile din oraș. Fiind la periferia orașului, locuitorii din Airport Villas au acces rapid inclusiv către Centura București, arteră care leagă toate drumurile importante ce tranzitează capitala.

Localitatea Odăile se află la nord de București. Față de celelalte localități din zone din partea de nord a județului Ilfov, chiriile din localitatea Odăile tind să fie cu aproximativ 5procente mai mari pentru garsoniere sau apartamente și cu 1procente mai mici pentru case.

Valorile medii ale chiriilor din localitatea Odăile, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 300 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu două camere: 380 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu trei camere: 485 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu patru camere: 540 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; vile duplex: 600 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; vile individuale: 750 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei.

Actualizăm datele din această secțiune iar în scurt timp, aici vei găsi inclusiv informații istorice despre tendințele prețurilor imobiliarelor din Odăile sub forma unui grafic similar cu cel de mai jos. Acest grafic se va actualiza zilnic pentru ca informațiile oferite să fie cât mai relevante. Graficul va ilustra evoluția prețurilor în Odăile atât pentru vânzări, cât și pentru închirieri și va putea fi segmentat în funcție de tipul de imobil dorit.

Tendința prețurilor la imobiliare în Odăile
Imagine demonstrativă care ilustrează cum vor fi prezentate tendințele prețurilor din imobiliare

În curs de evaluare

Momentan nu avem date suficiente pentru a face o analiză a prețurilor din Airport Villas față de cele din Ilfov - Nord.

Prețurile din această zonă cresc în mod susținut

Fiind amplasat în partea de nord a județului Ilfov, aproape de polul de afaceri - Pipera și relativ aproape de arterele principale (DN1, A3, CB), Airport Villas este foarte atractiv pentru cei care lucrează în București însă doresc o locuință în afara aglomerației. Prețurile din această zonă cresc în mod constant, de aceea considerăm că inclusiv Airport Villas este o investiție foarte bună.

Moderat

În comparație cu alte ansambluri, Airport Villas este căutat de mai puțin de 100 de utilizatori pe lună, ceea ce ne determină să constatăm că acest ansamblu nu este foarte popular fie pentru că este nou pe piață, fie pentru că dezvoltatorul nu a investit destul în branding. În ambele cazuri, Airport Villas rămâne o investiție riscantă.

Clientelă mixtă, imprevizibilă

Pe baza datelor actuale, ne este greu să identificăm exact ce tip de client caută să închirieze în Airport Villas.

Recomandăm 2 camere sau studio pentru investiție, dacă există

Airport Villas va atrăgea un public mixt, format atât din tineri, cât și din persoane care caută unități relativ ușor de întreținut, de aceea recomandăm investitorilor să se orienteze pe apartamentele cu două camere sau studio-uri dacă există în oferta dezvoltatorului. În cazul în care ansamblul are disponibile doar case, atunci vilele de tip duplex s-ar putea să fie mai potrivite datorită prețului care tine să fie mai mic decât la cele individuale.

Nu știm dacă există sistem de rate la dezvoltator

Momentan nu știm cu certitudine daca în Airport Villas se folosește un sistem de tip ”rate la dezvoltator” pentru plata imobilelor. Te rugăm să revii pentru această informație.

Nu știm dacă se oferă reduceri la plata cash

În momentul de față nu este clar dacă dezvoltatorul Airport Villas oferă reduceri la plata cash sau la mai multe unități achiziționate simultan, vom reveni cu această informație.

Nu știm dacă se poate plăti în criptomonede

Încă nu am aflat dacă este posibilă plata direct în criptomonede pentru locuințele din Airport Villas.

Cât costă o locuință în Airport Villas?

Momentan colectăm, de la Airport Villas, datele necesare pentru a răspunde la această întrebare. Te rugăm să revii pentru a vedea prețurile actualizate.

Unde se află Airport Villas și cum se poate ajunge?

Ansamblul rezidențial Airport Villas este situat în localitateaOtopeni , la nord de București. Pentru a ajunge la Airport Villas depinzi de mașina personală deoarece nu există niciun mijloc de transport în comun aproape.

Cum este traficul din zona Airport Villas?

Traficul din jurul Airport Villas este liber pe tot parcursul zilei deci nu vei avea parte de ambuteiaje și aglomerație. Singura arteră care se mai aglomerează din când în când este Calea Bucurestilor.

Ce facilități oferă Airport Villas locuitorilor săi?

Locuitorii din Airport Villas au acces la următoarele facilități: școală publică (în apropiere), școală privată (în apropiere), grădiniță (în apropiere), supermarket (în apropiere), mall (în apropiere).

Descoperă
Vezi ce alte opțiuni ai răsfoind catalogul nostru - cel mai mare site de locuințe noi din România