Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Barrio Residence

Locuințe și prețuri Barrio Residence

Pe pagina fiecărui model vei găsi tur virtual, părerile experților, randamentul de investiție și multe alte informații necesare pentru o alegere inteligentă. Scroll dreapta pentru a vedea toate modelele!

Ne pare rău dar acestă categorie este goală, click pe butonul de mai jos pentru a continua:

Locuințe disponibile

Vizitează Barrio Residence

Comision 0%

Nu vei plăti niciun comision dacă soliciți o vizionare prin eDezvoltator

Direct Dezvoltator

Dacă alegi să cumperi, tranzacția se va face direct cu dezvoltatorul, fără intermediari

Susții o Cauză

Fiecare solicitare duce către o donație către una dintre cauzele sociale partenere

Solicitarea se trimite către departamentul nostru de consultanță, pentru a vizita Barrio Residence împreună cu un expert eDezvoltator. Acest serviciu este gratuit pentru beneficiar. Eventuala tranzacție se va încheia direct cu dezvoltatorul.

Date agregate de pe Internet!

Secțiunile următoare au fost compuse folosind date publice găsite pe site-ul dezvoltatorului sau pe alte portaluri imobiliare și nu reflectă în mod obligatoriu realitatea!

Îți recomandăm să vizitezi Barrio Residence alături de un consultant eDezvoltator pentru a-ți face o idee cât mai clară:

Vizitează Barrio Residence

Serviciul de consultanță este gratuit.

Dacă reprezinți ansamblul Barrio Residence, te rugăm să ne contactezi la adresa [email protected]. Vom programa un audit la șantier, în care experții noștri vor evalua calitatea lucrărilor și a materialelor folosite. De asemenea, tot în cadrul auditului, vom colecta informațiile lipsă despre facilitățile ansamblului.

Harta Barrio Residence

Barrio Residence Lifestyle

Supermarket în apropiere
Nu ai localuri aproape
Sală fitness în apropiere

Distincții Lifestyle eDezvoltator câștigate de Barrio Residence

Bronz Familii cu copii

Acceptabil pentru familia ta

Familiile la început de drum, care locuiesc în Barrio Residence, trebuie să ia în calcul câteva aspecte, menționate mai jos, care pot fi trecute în categoria dezavantajelor. Unele se vor rezolva în timp.

Detalii
Aur Tineri

Tinerețe fără bătrânețe

Tinerii care locuiesc în Barrio Residence au în acest ansamblu tot ce au nevoie, de la piscine, plajă privată, terenuri de sport și săli de fitness.

Detalii
Neevaluat Persoane cu dizabilități

În evaluare

Revino ca să aflii cât de accesibil este Barrio Residence!

Detalii
Bronz Mașini electrice

Cu un picior în viitor

Barrio Residence este slab pregătit pentru electrificarea transportului însă dezvoltatorul pare că face pași în această direcție.

Detalii
Neevaluat Animale de companie

În evaluare

Revino să descoperi cât de pet-friendly e Barrio Residence!

Detalii

Părerea noastră despre viața de zi cu zi în Barrio Residence

Această secțiune este actualizată periodic. Poți vedea cum arată ziua unui locuitor al ansamblului rezidențial și cum evoluează în timp, în funcție de dezvoltarea și modernizarea zonei în care este construit Barrio Residence. Vei afla unde îți poți duce copiii la școală sau grădiniță, unde poți face cumpărăturile de zi cu zi și cu ce mijloace de transport public te poți deplasa, dar și multe altele. Vezi detaliile actuale ale acestui ansamblu rezidențial, în cele de mai jos.

Facilități Barrio Residence Familii cu copii

Școală în apropiere
Grădiniță în apropiere
After-school în apropiere

Barrio Residence:Cumpărături

Ai un supermarket chiar în ansamblu!

În interiorul Barrio Residence există un supermarket la care locuitorii de aici pot ajunge foarte repede, practic îl vor avea chiar lângă case.

Piața agroalimentară e în zonă!

În zona în care se află Barrio Residence vei găsi o piață agroalimentară în care fermierii își vând produsele. De aici poți cumpăra fructe, legume, lactate și ouă proaspete, aduse direct de la fermele din jurul capitalei.

Ești în buricul târgului!

Nu există loc mai potrivit pentru cumpărături decât în centrul orașului. Barrio Residence se află într-o zonă centrală și este aproape de orice magazin important din București.

Barrio Residence:Educație

Găsești școala la câteva minute de Barrio Residence!

Precum în multe alte cazuri, în interiorul Barrio Residence nu vei găsi o școală însă ai numeroase opțiuni dintre care poți alege, în apropiere.

Găsești o grădiniță în apropiere de Barrio Residence

Deși nu există grădiniță chiar în Barrio Residence, vei găsi multe opțiuni în apropiere. Faptul că nu există o grădiniță chiar în ansamblu nu este neapărat un dezavantaj, acest scenariu fiind întâlnit la foarte multe ansambluri de la noi din țară.

Poți găsi un after-school aproape de casă!

Deși nu se regăsesc în imediata apropiere a locuinței, ai opțiuni pentru ocuparea timpului celui mic și în apropiere de Barrio Residence, unde vei găsi atât o școală de arte, cât și un after-school.

Barrio Residence:Recreere

În evaluare

Poți merge cu copilul în parcul din apropiere!

Deși nu există niciun parc în interiorul Barrio Residence, pentru a putea petrece timp în natură vei putea merge într-unul dintre parcurile din jurul ansamblului.

Găsești un loc de joacă amenajat chiar lângă casă!

Dacă ai un copil activ, care s-ar juca toată ziua, atunci ai noroc deoarece, locuind în Barrio Residence vei avea cel puțin un loc de joacă în imediata apropiere a casei. Dacă acesta nu este de ajuns, găsești și alte locuri de joacă în jurul ansamblului.

Nu știm dacă se organizează activități cu copiii

Din ce date avem, nu există activități organizate constant de comunitatea din Barrio Residence care să implice și copiii.

Barrio Residence:Siguranță

Accesul în ansamblu este restricționat

În Barrio Residence te simți în siguranță deoarece nu oricine poate intra în acest complex rezidențial. Accesul se face doar pe bază de invitație sau cartelă de acces, deci nu pot intra decât persoane cunoscute, rezidenți sau musafirii acestora.

Se poate circula în viteză

Având în vedere că în Barrio Residence nu au fost instalate încă limitatoare de viteză, mașinile pot circula după cum vor, iar acest aspect este periculos dacă un copil ar ajunge în stradă.

Locuri de joacă împrejmuite

Zonele de joacă de lângă sau din interiorul Barrio Residence sunt împrejmuite și sunt plasate departe de străzi, pentru ca cei mici să fie în deplină siguranță, iar joacă să se desfășoare fără incidente

Barrio Residence:Curățenie

Spațiile verzi sunt foarte bine întreținute

Plimbându-te la pas prin Barrio Residence este imposibil să nu observi cât de bine sunt întreținute spațiile verzi. Iarba este tunsă, iar florile arată superb vara. Copilul tău se va juca într-un mediu sănătos și bine îngrijit.

La fel ca în multe alte ansambluri, am fost dezamăgiți să vedem că nici în Barrio Residence nu există destul de multe coșuri de gunoi stradale, fapt pentru care sunt gunoaie pe jos.

Trotuarele sunt îngrijite și spălate

Trotuarele și aleile din Barrio Residence par noi, ele fiind foarte bine întreținute și curate.

Facilități Barrio Residence Tineri

Metrou M2 aproape
Aproape de centru
Parc mare în apropiere

Barrio Residence:Transport public

Găsești o stație de metrou pentru M2 în apropiere

Dacă mergi des cu metroul, este bine să știi că ansamblul Barrio Residence este destul de aproape de o stație de metrou legată la linia/liniile M2.

Ajungi rapid la o stație STB

Locuind în Barrio Residence, vei găsi în apropiere cel puțin o stație STB pe la care trec liniile de autobuz 300,381,N119.

Stai aproape de centru

Dacă ajungi des în centrul orașului, atunci Barrio Residence este ideal pentru tine, fiind situat într-o zonă apropiată de centru însă nu chiar în mijlocul balamucului.

Barrio Residence:Socializare

În evaluare

Nu există piscină în ansamblu

Din păcate, precum multe alte ansambluri, Barrio Residence ratează oportunitatea de a oferi locuitorilor săi o piscină.

Nu am știm dacă există terase sau restaurant în ansamblu

Dacă îți place să ieși la o cafea cu prietenii, va trebui să vă duceți spre oraș deoarece în Barrio Residence sau în apropiere nu vei găsi nicio cafenea, terasă sau restaurant.

Mall-ul este destul de departe

Dacă locuiești în Barrio Residence va trebui să conduci minim 15 minute până la cel mai apropiat mall.

Barrio Residence:Sport

În evaluare

Nu știm dacă există sală de fitness în ansamblu

Nu am aflat încă dacă există o sală de fitness în interiorul Barrio Residence.

Pentru a face jogging va trebui să ieși din ansamblu

Cei care obișnuiesc să facă ieșiri scurte de jogging vor trebui să caute un parc în apropiere, deoarece în Barrio Residence nu se poate alerga.

Ai un parc mare în imediata apropiere

Cei care locuiesc în Barrio Residence vor găsi un parc mare foarte aproape de ansamblu. Aici se pot face ture lungi de jogging sau chiar yoga pe timp de vară.

Facilități Barrio Residence Persoane cu dizabilități

În evaluare
Fără facilități pentru cei cu handicap fizic

Barrio Residence:Persoane cu dizabilități fizice

În evaluare

Nu sunt rampe de acces

Din păcate, dezvoltatorul Barrio Residence nu a prevăzut niciun tip de rampă de acces în clădiri pentru persoanele cu dizabilități locomotorii.

Nu există locuri de parcare rezervate

Din nefericire, persoanele cu dizabilități, care locuiesc în Barrio Residence, probabil că vor avea probleme cu parcarea întrucât nu există locuri special rezervate.

Nu știm dacă ieșirile sunt nivelate cu podeaua

Încă nu am primit de la dezvoltatorul Barrio Residence informații privind ieșirile din locuințe spre exterior - care ar trebui să fie nivelate.

Barrio Residence:Persoane cu dizabilități senzoriale

În evaluare

Nu știm dacă ascensoarele beneficiază de instrucțiuni acustice

Nu este clar dacă ascensoarele din Barrio Residence sunt dotate cu sisteme fonice de instructaj.

Nu știm dacă lifturile au butoane cu Braille

Nu avem informații de la Barrio Residence privind butoanele ascensoarelor.

Trecerile de pietoni nu sunt semnalizate fonic

Din nefericire, trecerile de pietoni din Barrio Residence nu sunt semnalizate acustic, fapt pentru care sunt periculoase pentru persoanele care au probleme cu vederea.

Facilități Barrio Residence Mașini electrice

Stație încărcare în apropiere

Stații de încărcare EV lângă Barrio Residence

În evaluare
Nu există stație de încărcare în ansamblu
Stații de încărcare în apropiere

În drumul tău spre casă vei întâlni următoarele stații de încărcare:

Brand Distanță Locuri 100-150kWh Locuri 50-100kWh Locuri 30-50kWh Locuri 5-30kWh
Renovatio e-charge la 3 km - 2 locuri - 1 locuri
Unicredit la 4 km - - - 1 locuri
Renovatio e-charge la 4 km - - - 1 locuri

Stații de încărcare EV private

În evaluare
Nu este clar dacă există branșament la curent trifazic

Nu știm dacă vilele din Barrio Residence sunt racordate la curent trifazic, te rugăm să revii pentru a găsi această informație.

Nu avem date despre circuitele din acest ansamblu

Nu putem spune clar dacă circuitele vilelor din Barrio Residence au o linie dedicată pentru consumatorii mari.

Nu știm dacă există locuri de parcare în curți

Car-port-ul permite încărcarea mașinii în propria curte. Nu știm clar dacă vilele din Barrio Residence au car-port sau orice altă formă de parcare interioară.

Facilități Barrio Residence Animale de companie

În evaluare
Pet shop departe
Cabinet departe
Parcuri în apropiere

Barrio Residence:Tratamente și hrană

Nu ai pet-shop în apropiere

Din păcate nu există niciun pet-shop în vecinătatea Barrio Residence de care să știm.

Găsești cabinete veterinare în cartier

În apropierea ansamblului rezidențial Barrio Residence nu există niciun cabinet veterinar, însă cu siguranță vei găsi unul în drum spre centru.

Cabinetul veterinar oferă și servicii de cosmetică pentru animale

Este normal să ai grijă de aspectul animalului tău de companie, iar pentru asta ai nevoie de servicii specializate. Este bine să știi că la cabinetul veterinar din Barrio Residence ai, în ofertă, cosmetică canină.

Barrio Residence:Plimbare

Nu vei putea plimba câinele decât pe stradă

Nu există nicio pădure sau câmpie în apropiere

Dacă ai un câine activ, care are nevoie să alerge liber zilnic, atunci Barrio Residence nu este cea mai bună opțiune pentru tine întrucât nu are aproape nicio pădure sau poiană, unde câinele să poată fi lăsat liber, fără să creeze probleme.

Nu există niciun lac în apropiere.

Din nefericire, dacă ai un câine care adoră apa, vei fi dezamăgit de faptul că, lângă Barrio Residence nu există niciun loc unde să-l poți lăsa să se scalde.

Cartier Barrio Residence

Aproape de centru
Densitate mare
Trafic aglomerat la ore de vârf

Distincții eDezvoltator acordate Barrio Residence pentru localizarea sa

Argint Trafic

Ajungi repede acasă

Deși există intervale orare în care circulația este mai intensă, traficul din zona Barrio Residence nu creează, cu adevărat, neplăceri.

Detalii
Neevaluat Conectivitate

În evaluare

Află cât de bine este conectat Barrio Residence de drumurile importante.

Detalii

Zonă și împrejurimi Barrio Residence

Poziționare București - Central
Localitatea Sector 1

Despre Victoriei

Victoriei este un cartier aflat în centrul orașului București, ce se remarcă prin străzi largi, o piață mare în centru și una dintre cele mai importante instituții ale României: instituția guvernului. Deși nu există foarte multe locuințe în zonă, cei care doresc să locuiască în plin centrul orașului pot descoperi mai multe blocuri cu regim de înălțime 10+.

Accesul către celelalte cartiere ale orașului este unul facil iar bulevardele largi fac traficul să fie destul de fluid. Numeroasele muzee, instituții de învățământ, magazine și diverse servicii aflate în zonă transformă acest cartier într-unul extrem de bine văzut.

Viața de zi cu zi în Victoriei

Cartierul Victoriei este un cartier foarte bogat în puncte de interes, precum instituții ale statului, clădiri vechi, muzee sau magazine.

Magazine în Victoriei
 • Mega Image
 • America House
Învățământ în Victoriei
 • Liceul de Arte Plastice Nicolae Tonitza
 • Colegiul National de Muzica George Enescu
 • Gradinita Nr. 50
Recreere în Victoriei
 • Parcul Kiseleff
 • Muzeul Antipa
 • Muzeul Național de Geologie
Transport public în Victoriei
 • Metrou Piata Victoriei
 • Troleibuze 79, 86, 65, 97
 • Autobuze 300, 381, N119

Rata criminalității în Victoriei

Administrativ, Victoriei, face parte din zona de acoperire a Sector 1 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 159 de infracțiuni, sub media de 178 de infracțiuni constatate în celelalte sectoare, ceea ce face din Victoriei o zonă care poate fi considerată sigură pentru tine și familia ta.

Rata criminalității în Sector 1
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Victoriei

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în Barrio Residence, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Victoriei. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Victoriei. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Trafic și infrastructură Barrio Residence

Infrastructură Străzi foarte late
Ore de vârf Trafic Aglomerat
Restul zilei Trafic Aglomerat

Barrio Residence se află într-o zonă foarte densă, astfel că traficul tinde să fie foarte aglomerat indiferent de oră. Locuind aici, te vei confrunta des cu ambuteiaje.

Pentru un mediu mai curat și mai sănătos pentru toți, cel mai bine este să folosești, pentru deplasări, metroul. Locuitorii din Barrio Residence au acces la o stație de metrou chiar lângă casă pentru linia/liniile M2.

Deși nu scapi în totalitate de problemele din trafic, STB-ul este o alternativă mai bună decât mașina personală. Aproape de Barrio Residence există cel puțin o stație de autobuz cu acces la linia/liniile 300,381,N119 .

Cei care au copii mici vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată grădiniță, care se află la câteva minute de condus de Barrio Residence, ceea ce va aglomera traficul. În ansamblu există un magazin unde locatarii pot face cumpărăturile fără să fie nevoiți să ia mașina.

Deși există bulevarde largi aproape de Barrio Residence, traficul este destul de aglomerat, mai ales la orele de vârf. De aceea îți recomandăm să eviți Bulevardul Ion Mihalache în special dimineața și după-amiaza.

Transport public și conectivitate Barrio Residence

În evaluare
Transport public Metrou Autobuz
Aeroport La distanță mare
Autostrăzi Niciuna în apropiere

Fiind amplasat relativ aproape de centru, Barrio Residence este ideal pentru tineri și cei care fac adesea drumuri în centrul capitalei, permițându-le să se deplaseze fără să depindă de mașină. Conexiunea cu metroul se face în mod direct, existând o stație de metrou pentru linia/liniile M2 în imediata apropiere a ansamblului. În ceea ce privește autobuzul, există o stație STB foarte aproape de Barrio Residence, la care ajung liniile 300,381,N119.

În jurul Barrio Residence se află bulevardele principale ale capitalei ce duc atât spre centru, cât și spre ieșirile din oraș.

Construcție Barrio Residence

Distincții eDezvoltator acordate Barrio Residence pentru calitatea construcției sale

Argint Finisaje

Lucrat bine!

Lucrările din Barrio Residence sunt ok, cu mici probleme ici-colo.

Detalii
Aur Instalații

Durabilitate asigurată!

În Barrio Residence s-au folosit instalații de calitate, garantate să dureze veșnic.

Detalii
Bronz Izolație

Nu strică o bluză în plus

Locuind în Barrio Residence, din cauza calității izolațiilor, vei simți „magia iernii” pe pielea tău.

Detalii
Aur Rezistență

Construit ca o fortăreață

Structurile de rezistență ale construcțiilor din Barrio Residence duc cu gândul la un bunker.

Detalii

Părerea noastră despre cât de bine construit e Barrio Residence

Compunem un audit al construcției bazat pe datele colectate de la șantier și de la constructorii clădirilor ce formează ansamblul 289. Când textul va fi gata, vei putea înțelege dacă dezvoltatorul a folosit materiale de calitate, ce metode tehnice a folosit și cum influențează ele confortul și eficiența energetică a locuinței. Toate aceste detalii sunt deja sumarizate mai jos:

Finisaje Barrio Residence

Pereți Vopsea și faianță
Pardoseli Gresie și parchet

Pereți, tavan și uși interioare Barrio Residence

În evaluare
Acoperire pereți cu vopsea normală

Pereții locuințelor din Barrio Residence sunt acoperiți cu vopsea lavabilă clasică. Acesta nu este neapărat un dezavantaj, ba chiar permite beneficiarilor să își decoreze casa după bunul plac.

Tavane simple, fără decorațiuni

Dezvoltatorul Barrio Residence a lăsat tavanele simple, fără baghete decorative sau alte inserții, camerele fiind simple, fără accente speciale.

Nu avem date despre ușile de interior

Revino pe această pagină pentru a vedea informații privind ușile interioare din Barrio Residence. Aici vom publica date reale, verificate pe teren.

Gresie, faianță și parchet Barrio Residence

În evaluare
Gresie premium

Dezvoltatorul ansamblului Barrio Residence a vrut să își răsfețe locuitorii, motiv pentru care a instalat gresie de top, mult mai scumpă decât cea uzuală.

Faianță premium

Faptul că s-a folosit acest tip de faianță în locuințele din Barrio Residence este o dovadă că dezvoltatorul a luat în calcul toate detaliile și a vrut să ofere locatarilor confort maxim în noile lor case.

Nu știm ce parchet s-a montat

Până când nu facem un audit la șantierul Barrio Residence pentru a vedea exact ce tip de parchet a fost montat, nu putem oferi detalii.

Instalații Barrio Residence

Termică Încălzire prin pardoseală
centrală Viessmann
Electrică Descărcătoare anti-fulger

Instalație termică Barrio Residence

Centrală pe gaz, în condensare

Centralele termice montate în Barrio Residence folosesc tehnologia de condensare, prin care eficiența centralei crește cu până la 50% față de cele convenționale. Un alt aspect important este că vei putea porni sau opri centrala de la distanță, printr-o aplicație de smartphone.

Distribuție prin pardoseală

În Barrio Residence s-a ales încălzirea în pardoseală, o soluție prin care agentul termic este distribuit prin conducte de tip PEX-Al, direct sub pardoselile locuinței. Practic, conductele încălzesc pardoseala la aproximativ 25 de grade iar aceasta păstrează o inerție termică de-a lungul timpului, ceea ce reduce semnificativ energia consumată și implicit costurile.

Controlul temperaturii în fiecare camerele

Locuitorii din Barrio Residence vor putea regla temperatura în fiecare cameră datorită terminalelor de control instalate în fiecare încăpere. Centrala termică poate fi controlată printr-o aplicație mobilă, astfel că vei putea regla temperatura din interior, la valoarea de confort dorită, chiar și atunci când nu ești acasă. Este metoda care aduce economii și te ajută să fie cald atunci când ajungi acasă.

Instalație electrică Barrio Residence

În evaluare
Siguranțe cu protecție la curentare

În Barrio Residence s-au folosit siguranțe diferențiale (care previn curentarea) . De asemenea, pentru o protecție suplimentară a circuitelor sensibile, s-au instalat inclusiv descărcătoare anti-fulger.

Nu știm dacă circuitele suportă consumatori mari

Liniile speciale pentru consumatorii mari au devenit o necesitate în era electrificării, de aceea e foarte important să aflăm dacă în Barrio Residence s-au folosit astfel de circuite. Revino pentru această informație, singurul mod de a o obține fiind să verificăm la șantier.

Terminale electrice de lux

În locuința auditată de noi, din Barrio Residence, s-au instalat terminale moderne, din metal . Întrerupătoarele sunt poziționate la înălțimea optimă - aproximativ 120 cm față de sol și sunt normale, fără semnalizare, deci pot fi greu de depistat noaptea. De menționat că dezvoltatorul a prevăzut locuințele cu un spațiu special pentru router-ul WiFi astfel încât acesta să fie ușor accesibil pentru linia de internet, fără să fie vizibil în casă.

Instalație sanitară Barrio Residence

În evaluare
Alimentare din rețea

Cu toate că este cea mai fiabilă sursă, alimentarea din rețeaua municipală înseamnă că locuitorii Barrio Residence vor avea la robinet apă preponderent epurată și tratată, deci vor fi nevoiți să cumpere apa potabilă. Acest lucru nu mai este ceva neobișnuit, majoritatea populației urbane fiind în situația de a cumpăra apă sau de a purifica apa de la robinet.

Evacuare în rețeaua municipală

Apele menajere din Barrio Residence sunt procesate de rețeaua municipală. Acest scenariu este cel mai bun pentru orice reședință datorită capacității crescute de procesare oferite de rețelele municipale, dar și datorită respectării în acest fel a standardelor ecologice impuse de UE pentru procesarea apelor menajere uzate.

Nu avem informații despre scurgerile din locuințe

După ce vom analiza locuințele din Barrio Residence, vom putea determina dacă există sifoane de scurgere în băi, pe holuri și în bucătării.

Izolație Barrio Residence

Fonică Standard
Termică Standard

Izolația fonică Barrio Residence

În evaluare
Pereții dintre locuințe au aproximativ 35cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Nu ne este clar ce grosime au pereții exteriori și cei care separă locuințele din Barrio Residence, fapt pentru care nu putem exprima încă o opinie în acest sens.

Pereții interiori au aproximativ 13cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Grosimea pereților care compartimentează locuința este importantă pentru cei care vor să doarmă liniștiți în dormitor fără să audă zgomotul televizorului din living. În cazul Barrio Residence, pereții interiori au 13cm grosime și au fost construiți din .

Ferestre cu trei foi de sticlă - ”tripan”

Dezvoltatorul Barrio Residence a montat ferestre cu trei straturi de geam sau „tripan” sau „triplex”, cum sunt ele cunoscute popular. Deși din punct de vedere termic diferența dintre două și trei foi de geam nu este atât de mare, din punct de vedere fonic, aceasta este semnificativă și nu veți avea probleme cu zgomotul din exterior nici când fac vecinii petreceri.

Izolația termică Barrio Residence

În evaluare
Nu știm din ce sunt făcuți pereții exteriori

Nu avem destule detalii pentru a evalua construcția pereților exteriori ai clădirilor din Barrio Residence, te rugăm să revii pentru a afla aceste informații.

Ne lipsesc informații despre izolația termică a acoperișului

Din păcate, nu avem destule informații cât să compunem o părere corectă din punct de vedere tehnic despre izolația acoperișurilor clădirilor din Barrio Residence.

Nu știm câte camere au profilele ferestrelor

Numărul de goluri de aer din profilele ferestrelor determină gradul de izolație termică, pentru clădirile din Barrio Residence încă nu avem această informație.

Hidroizolația Barrio Residence

În evaluare
Ne lipsesc date privind hidroizolația fundațiilor

Informațiile pe care le avem despre Barrio Residence nu ne permit să compunem o părere relevantă despre cât de bine sunt hidroizolate subsolurile și fundațiile clădirilor, vom reveni odată ce facem auditul la șantier.

Nu știm cum s-au izolat acoperișurile

Din păcate nu putem formula o opinie tehnică despre cât de bine sunt hidroizolate acoperișurile și plafoanele din Barrio Residence, vom completa aceste informații doar după vizita la șantier.

Nu știm cât de bine sunt hidroizolate terasele

Momentan nu putem compune o opinie despre cât de bine sunt izolate terasele clădirilor din Barrio Residence, vom reveni asupra acestei secțiuni după vizita la șantier.

Structură de rezistență Barrio Residence

Structură pe cadre din beton armat

Structura bazată pe cadre de beton este des utilizată în cazul clădirilor înalte, cum sunt cele din Barrio Residence. Este un sistem constructiv des folosit în toată lumea care prezintă numeroase avantaje în ceea ce privește rezistența la seisme și eficiența în construcție.

Rezistență foarte bună la seisme însă pot apărea avarii

Acest sistem constructiv este folosit de toate clădirile construite după 1977. Mai mult decât atât, el a fost suplimentat cu măsuri de siguranță foarte dure pentru a preveni orice catastrofă. Clădirile din Barrio Residence sunt construite pe cadre de beton și se supun acestor reglementări, deci probabilitatea ca aceste clădiri să cedeze în cazul unui seism este destul de scăzută.

Rezistență garantată în timp, decenii bune, chiar secole

În ziua de azi găsim numeroase clădiri construite în evul mediu care încă rezistă testului timpului. Majoritatea acestora sunt construite într-una dintre variantele sistemului „pe cadre”. Fie că s-au folosit forme rotunde, precum arcadele, fie că s-au folosit forme perpendiculare precum grinzile din zilele noastre, clădirile construite în acest sistem, la fel ca cele din Barrio Residence, vor trece cu brio testul timpului și vor rămâne în picioare atât cât va dori omul.

Barrio Residence Investiție

Randament moderat la revânzare
Randament moderat la închiriere

Distincții eDezvoltator câștigate de Barrio Residence pentru randamentul în investiție

Bronz Revânzare

Există oportunități mai bune

Barrio Residence nu este cel mai performant ansamblu pentru revânzare.

Detalii
Neevaluat Închiriere

În evaluare

Află dacă poți închiria profitabil în Barrio Residence!

Detalii
Bronz Facilități de plată

Susținere slabă

Dezvoltatorul Barrio Residence nu oferă facilități care să stimuleze investițiile.

Detalii

Victoriei ca investiție

Chirie Studio 300€
Chirie 2 camere 530€
Chirie 3 camere 680€

Cartierul Victoriei face parte din sectorul 1 și este poziționat în zona centrală a capitalei. Față de celelalte cartiere din zone aflate în centrul Bucureștiului, chiriile din cartierul Victoriei tind să fie cu aproximativ 4procente mai mici pentru garsoniere sau apartamente și cu 1procente mai mari pentru case.

Valorile medii ale chiriilor din cartierul Victoriei, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 300 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu două camere: 530 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu trei camere: 680 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu patru camere: 820 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; vile duplex: 1792 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; vile individuale: 2240 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei.

Actualizăm datele din această secțiune iar în scurt timp, aici vei găsi inclusiv informații istorice despre tendințele prețurilor imobiliarelor din Victoriei sub forma unui grafic similar cu cel de mai jos. Acest grafic se va actualiza zilnic pentru ca informațiile oferite să fie cât mai relevante. Graficul va ilustra evoluția prețurilor în Victoriei atât pentru vânzări, cât și pentru închirieri și va putea fi segmentat în funcție de tipul de imobil dorit.

Tendința prețurilor la imobiliare în Victoriei
Imagine demonstrativă care ilustrează cum vor fi prezentate tendințele prețurilor din imobiliare

Potențial de revânzare în Barrio Residence

În evaluare
Preț achiziție În curs de evaluare
Tendința prețurilor Creștere susținută
Prestigiul ansamblului Cunoscut pe piață

În curs de evaluare

Momentan nu avem date suficiente pentru a face o analiză a prețurilor din Barrio Residence față de cele din București - Central.

Prețurile din această zonă cresc în mod susținut

Fiind amplasat în buricul târgului, în zona centrală a Bucureștilor, Barrio Residence se bucură de contextul cerere foarte mare/oferta redusă, cumul specific zonelor centrale. Datorită acestui fapt, locuințele din Barrio Residence se scumpesc de la an la an.

Moderat

Ca și notorietate în piață, Barrio Residence nu este un brand extrem de popular, el fiind căutat pe Google de puține ori în comparație cu alte ansambluri, de aceea nu putem spune că investiția într-o locuință pentru revânzare este momentan oportună în acest ansamblu, cel puțin nu din perspectiva popularității în piață.

Potențial de închiriere în Barrio Residence

Chiria medie 9.6€/mp
Public țintă Tineret
Unitate recomandată Ap. 2 camere sau casă

Clientelă fluctuantă: tineri

Acest ansamblu se pretează în special tinerilor, de aceea cei care investesc în Barrio Residence se pot aștepta la chiriași instabili, care își schimbă frecvent domiciliul sau, în cazuri foarte grave, ajung chiar să deterioreze mobilierul.

Recomandăm 2 camere sau studio pentru investiție, dacă există

Barrio Residence va atrăgea un public mixt, format atât din tineri, cât și din persoane care caută unități relativ ușor de întreținut, de aceea recomandăm investitorilor să se orienteze pe apartamentele cu două camere sau studio-uri dacă există în oferta dezvoltatorului. În cazul în care ansamblul are disponibile doar case, atunci vilele de tip duplex s-ar putea să fie mai potrivite datorită prețului care tine să fie mai mic decât la cele individuale.

Facilități pentru investitori de la Barrio Residence

În evaluare
Rate la dezvoltator Nu
Discount la plata cash Nu
Plata în criptomonede Nu

Rate doar prin bancă

Barrio Residence nu oferă niciun sistem de rate la dezvoltator, deci cei care vor să achiziționeze aici vor trebui fie să plătească pe loc, fie să apeleze la un credit bancar.

Preț fix, indiferent de metoda de plată

Din păcate, dezvoltatorul Barrio Residence nu oferă reduceri celor care pot plăti cash iar prețul este același pentru orice tip de client, indiferent că este investitor sau beneficiar final.

Se acceptă doar monede tradiționale

Dezvoltatorul Barrio Residence nu acceptă momentan plata în niciun fel de criptomonede, preferând valuta clasică (fiat) pentru toate tranzacțiile derulate de acesta.

Barrio Residence Întrebări frecvente

Cât costă o locuință în Barrio Residence?

Momentan colectăm, de la Barrio Residence, datele necesare pentru a răspunde la această întrebare. Te rugăm să revii pentru a vedea prețurile actualizate.

Unde se află Barrio Residence și cum se poate ajunge?

Ansamblul rezidențial Barrio Residence este situat în cartierul Victoriei din centrul capitalei. Pentru a ajunge la Barrio Residence depinzi de mașina personală deoarece nu există niciun mijloc de transport în comun aproape.

Cum este traficul din zona Barrio Residence?

La orele de vârf, tipic Bucureștiului, traficul din jurul Barrio Residence este destul de aglomerat. Pentru a ajunge mai repede acasă, te sfătuim să eviți Bulevardul Ion Mihalache.

Ce facilități oferă Barrio Residence locuitorilor săi?

Locuitorii din Barrio Residence au acces la următoarele facilități: școală publică (în apropiere), școală privată (în apropiere), grădiniță (în apropiere), supermarket (în ansamblu), mall (în apropiere).

Ai și alte întrebări referitoare la Barrio Residence?

Scrie-ne pe [email protected] și spune-ne ce informații ai dori să veți în plus pe această pagină!