Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Contact
Florilor Villa
T1R2C300 | BUCPROSPECT

Florilor Villa

Strada Teiului, Nr. 19, Domnești, Domnești, Ilfov - Sud

Actualizat pe 2022-08-25
Ansamblul rezidențial Florilor Villa din București

Prețuri Florilor Villa

Filtrează după:

Disponibilitate
Tip locuință
Rază de preț
Suprafața utilă
mp mp
Dormitoare
Băi
Balcoane și terase
Amortizare plata prin credit
Amortizare plata cash
Filtre

Toate locuințele disponibile

Casă individuală cu un etaj 128 mp Florilor Villa
Domnești Vila individuala
T1R2C300A001
128 mp 109.500,00 €

Compartimentare

3
2
2

Localizare

 • Metropolitan
 • Fără acces metrou
 • Parcuri departe
 • Mall departe
 • Fermieri locali

Ansamblu

 • Florilor Villa

  Florilor Villa

  Standard
 • Școală în zonă
 • Grădiniță în zonă
 • Sală sport în zonă
 • Mini-mall în zonă
 • Fără piscină

Investiție

 • Preț sub medie
 • Chirie sub medie
 • Amortizare sub 15 ani
 • Plată doar în fiat
 • Fără stimulente
Randări 3D
ContactPentru a-ți face o părere corectă despre acest ansamblu, îți recomandăm să programezi o vizită la șantier!

Apăsarea butonului ”TRIMITE SOLICITAREA" implică acceptarea Termenilor și politicilor eDezvoltator.

Ce se intâmplă după ce completezi formularul:

Mesajul va fi trimis direct departamentului de vânzări din cadrul Florilor Villa și vei fi contactat în termen de 24 de ore de reprezentantul dezvoltatorului pentru a stabili o vizionare.

În caz de achiziție, vei cumpăra direct de la dezvoltator, noi nu facem altceva decât să direcționăm clientul către dezvoltator încasând o sumă fixă pentru fiecare client trimis.

Donăm o parte din profitul nostru către cauze sociale, prin programul nostru CSR prin care vizăm să ajutăm ONG-uri care activează în zona București - Ilfov. Află mai multe aici

Studiază
Mai jos vei găsi informații disponibile exclusiv pe eDezvoltator.ro, menite să ajute beneficiarii să compare obiectiv locuințele din piață!
Ansamblul rezidențial 293 din BucureștiAnsamblul rezidențial 293 din BucureștiAnsamblul rezidențial 293 din BucureștiAnsamblul rezidențial 293 din BucureștiAnsamblul rezidențial 293 din BucureștiAnsamblul rezidențial 293 din București

Florilor Villa Pereți, tavan și uși interioare

În evaluare
Acoperire pereți cu vopsea normală

Pereții locuințelor din Florilor Villa sunt acoperiți cu vopsea lavabilă clasică. Acesta nu este neapărat un dezavantaj, ba chiar permite beneficiarilor să își decoreze casa după bunul plac.

Tavane simple, fără decorațiuni

Dezvoltatorul Florilor Villa a lăsat tavanele simple, fără baghete decorative sau alte inserții, camerele fiind simple, fără accente speciale.

Nu avem date despre ușile de interior

Revino pe această pagină pentru a vedea informații privind ușile interioare din Florilor Villa. Aici vom publica date reale, verificate pe teren.

Florilor Villa Gresie, faianță și parchet

În evaluare
Gresie lucioasă

În Florilor Villa s-a montat gresie lucioasă, un material care a pierdut mult din popularitate în ultimii ani pentru că este alunecos și greu de întreținut. În plus se zgârie repede.

Faianță lucioasă

Pereții din băile și bucătăriile din Florilor Villa sunt placați cu gresie clasică, lucioasă.

Nu știm ce parchet s-a montat

Până când nu facem un audit la șantierul Florilor Villa pentru a vedea exact ce tip de parchet a fost montat, nu putem oferi detalii.

Florilor Villa Instalație termică

Centrală pe gaz, în condensare

Centralele termice montate în Florilor Villa folosesc tehnologia de condensare, prin care eficiența centralei crește cu până la 50% față de cele convenționale.

Distribuție prin guri de aer

Încălzirea efectivă se face în mod clasic, prin calorifere, precum în multe alte cazuri. Nu este de mirare că dezvoltatorul Florilor Villa a ales această soluție, ea fiind ușor de construit. Caloriferele sunt din Oțel, un material rezistent.

Controlul temperaturii centralizat

În locuințele din Florilor Villa, există un singur terminal de control al temperaturii, deci în toată casa va fi aceeași temperatură.

Florilor Villa Instalație electrică

În evaluare
Nu e clar dacă s-au folosit siguranțe diferențiale

Nu știm ce tip de siguranțe s-au instalat în Florilor Villa dar presupunem că s-au folosit disjunctoare diferențiale, cu protecție împotriva curentării.

Nu știm dacă circuitele suportă consumatori mari

Liniile speciale pentru consumatorii mari au devenit o necesitate în era electrificării, de aceea e foarte important să aflăm dacă în Florilor Villa s-au folosit astfel de circuite. Revino pentru această informație, singurul mod de a o obține fiind să verificăm la șantier.

Terminale electrice simple

În locuința auditată de noi, din Florilor Villa, s-au instalat terminale simple, din plastic . Întrerupătoarele sunt poziționate la înălțimea optimă - aproximativ 120 cm față de sol și sunt normale, fără semnalizare, deci pot fi greu de depistat noaptea.

Florilor Villa Instalație sanitară

În evaluare
Alimentare din rețea

Cu toate că este cea mai fiabilă sursă, alimentarea din rețeaua municipală înseamnă că locuitorii Florilor Villa vor avea la robinet apă preponderent epurată și tratată. Aceasta uneori are gust de clor, de aceea mulți locuitori ai orașelor mari preferă să cumpere apa potabilă îmbuteliată. Acest lucru nu mai este ceva neobișnuit și nu este un dezavantaj, majoritatea populației urbane fiind în situația de a cumpăra apă sau de a purifica apa de la robinet.

Evacuare în rețeaua municipală

Apele menajere din Florilor Villa sunt procesate de rețeaua municipală. Acest scenariu este cel mai bun pentru orice reședință datorită capacității crescute de procesare oferite de rețelele municipale, dar și datorită respectării în acest fel a standardelor ecologice impuse de UE pentru procesarea apelor menajere uzate.

Nu avem informații despre scurgerile din locuințe

După ce vom analiza locuințele din Florilor Villa, vom putea determina dacă există sifoane de scurgere în băi, pe holuri și în bucătării.

Florilor Villa Izolația fonică

Pereții dintre locuințe au aproximativ 30cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Pereții care separă locuințele în Florilor Villa sunt construiți din blocuri de cărămidă ceramică, un material bun pentru izolația fonică . Grosimea acestor pereți este de 30cm, ceea ce îi face foarte eficienți ca izolator fonic .

Pereții interiori au aproximativ 13cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Grosimea pereților care compartimentează locuința este importantă pentru cei care vor să doarmă liniștiți în dormitor fără să audă zgomotul televizorului din living. În cazul Florilor Villa, pereții interiori au 13cm grosime și au fost construiți din .

Ferestre cu trei foi de sticlă - ”tripan”

Dezvoltatorul Florilor Villa a montat ferestre cu trei straturi de geam sau „tripan” sau „triplex”, cum sunt ele cunoscute popular. Deși din punct de vedere termic diferența dintre două și trei foi de geam nu este atât de mare, din punct de vedere fonic, aceasta este semnificativă și nu veți avea probleme cu zgomotul din exterior nici când fac vecinii petreceri.

Florilor Villa Izolația termică

În evaluare
Pereți exteriori din cărămidă ceramică de 45 cm grosime, din care 15 cm izolație cu polistiren extrudat (EPS)

În Florilor Villa, pereții exteriori ai clădirilor sunt realizați din cărămidă ceramică. Aceasta este un material modern, caracterizat printr-o foarte bună rezistent. De asemenea, alveolele caracteristice bucăților de cărămidă ceramică au capacitatea de a conserva temperatura. Deci, un perete realizat din acest material, care este bine izolat la exterior, va avea o bună inerție termică, menținând răcoare vara și cald iarna, ceea ce sporește semnificativ confortul locatarilor.

Pereții exteriori ai clădirilor din Florilor Villa au o grosime de 45 cm, cu tot cu izolație, mai mult decât am întâlnit la alte ansambluri rezidențiale noi.

În ceea ce privește izolația exterioară a pereților, dezvoltatorul Florilor Villa a folosit clasicul polistiren extrudat (EPS), aplicând un strat de 15 cm grosime. O soluție ieftină și destul de eficientă.

Ne lipsesc informații despre izolația termică a acoperișului

Din păcate, nu avem destule informații cât să compunem o părere corectă din punct de vedere tehnic despre izolația acoperișurilor clădirilor din Florilor Villa.

Nu știm câte camere au profilele ferestrelor

Numărul de goluri de aer din profilele ferestrelor determină gradul de izolație termică, pentru clădirile din Florilor Villa încă nu avem această informație.

Florilor Villa Hidroizolația

În evaluare
Ne lipsesc date privind hidroizolația fundațiilor

Informațiile pe care le avem despre Florilor Villa nu ne permit să compunem o părere relevantă despre cât de bine sunt hidroizolate subsolurile și fundațiile clădirilor, vom reveni odată ce facem auditul la șantier.

Nu știm cum s-au izolat acoperișurile

Din păcate nu putem formula o opinie tehnică despre cât de bine sunt hidroizolate acoperișurile și plafoanele din Florilor Villa, vom completa aceste informații doar după vizita la șantier.

Nu știm cât de bine sunt hidroizolate terasele

Momentan nu putem compune o opinie despre cât de bine sunt izolate terasele clădirilor din Florilor Villa, vom reveni asupra acestei secțiuni după vizita la șantier.

Structură pe cadre din beton armat

Structura bazată pe cadre de beton este des utilizată în cazul clădirilor înalte, cum sunt cele din Florilor Villa. Este un sistem constructiv des folosit în toată lumea care prezintă numeroase avantaje în ceea ce privește rezistența la seisme și eficiența în construcție.

Rezistență foarte bună la seisme însă pot apărea avarii

Acest sistem constructiv este folosit de toate clădirile construite după 1977. Mai mult decât atât, el a fost suplimentat cu măsuri de siguranță foarte dure pentru a preveni orice catastrofă. Clădirile din Florilor Villa sunt construite pe cadre de beton și se supun acestor reglementări, deci probabilitatea ca aceste clădiri să cedeze în cazul unui seism este destul de scăzută.

Rezistență garantată în timp, decenii bune, chiar secole

În ziua de azi găsim numeroase clădiri construite în evul mediu care încă rezistă testului timpului. Majoritatea acestora sunt construite într-una dintre variantele sistemului „pe cadre”. Fie că s-au folosit forme rotunde, precum arcadele, fie că s-au folosit forme perpendiculare precum grinzile din zilele noastre, clădirile construite în acest sistem, la fel ca cele din Florilor Villa, vor trece cu brio testul timpului și vor rămâne în picioare atât cât va dori omul.

Florilor Villa:Cumpărături

Cele mai apropiate magazine sunt în afara ansamblului

Din păcate, cele mai apropiate magazine de unde îți poți face cumpărăturile sunt în afara Florilor Villa, deci dacă ai uitat ceva, vei fi nevoit să ieși din ansamblu.

Poți cumpăra produse naturale direct de la producătorii locali!

Unul dintre avantajele pe care le vei avea locuind în Florilor Villa este acela că vara, în drumul tău spre casă, vei întâlni numeroși fermieri locali care își vând produsele la poartă. Astfel vei putea cumpăra fructe, legume, ouă, lapte și carne - toate proaspete și cât se poate de naturale.

Nu ai nicio galerie comercială în apropiere

Locuind în Florilor Villa, nu vei găsi niciun fel de centru comercial în apropiere, deci va trebui să apelezi la cele din capitală.

Florilor Villa:Educație

Găsești școala la câteva minute de Florilor Villa!

Precum în multe alte cazuri, în interiorul Florilor Villa nu vei găsi o școală însă ai numeroase opțiuni dintre care poți alege, în apropiere.

Găsești o grădiniță în apropiere de Florilor Villa

Deși nu există grădiniță chiar în Florilor Villa, vei găsi multe opțiuni în apropiere. Faptul că nu există o grădiniță chiar în ansamblu nu este neapărat un dezavantaj, acest scenariu fiind întâlnit la foarte multe ansambluri de la noi din țară.

Poți găsi un after-school aproape de casă!

Deși nu se regăsesc în imediata apropiere a locuinței, ai opțiuni pentru ocuparea timpului celui mic și în apropiere de Florilor Villa, unde vei găsi atât o școală de arte, cât și un after-school.

Florilor Villa:Recreere

În evaluare
Te poți plimba cu cel mic în parcul din ansamblu!

Florilor Villa are propriul parc unde vei putea petrece timp în natură alături de cei mici. Beneficiul este cu atât mai important cu cât nu sunt parcuri amenajate în zona limitrofă a complexului rezidențial.

Găsești un loc de joacă amenajat chiar lângă casă!

Dacă ai un copil activ, care s-ar juca toată ziua, atunci ai noroc deoarece, locuind în Florilor Villa vei avea cel puțin un loc de joacă în imediata apropiere a casei. Dacă acesta nu este de ajuns, găsești și alte locuri de joacă în jurul ansamblului.

Nu știm dacă se organizează activități cu copiii

Din ce date avem, nu există activități organizate constant de comunitatea din Florilor Villa care să implice și copiii.

Florilor Villa:Siguranță

Accesul în ansamblu este restricționat

În Florilor Villa te simți în siguranță deoarece nu oricine poate intra în acest complex rezidențial. Accesul se face doar pe bază de invitație sau cartelă de acces, deci nu pot intra decât persoane cunoscute, rezidenți sau musafirii acestora.

Se poate circula în viteză

Având în vedere că în Florilor Villa nu au fost instalate încă limitatoare de viteză, mașinile pot circula după cum vor, iar acest aspect este periculos dacă un copil ar ajunge în stradă.

Locuri de joacă împrejmuite

Zonele de joacă de lângă sau din interiorul Florilor Villa sunt împrejmuite și sunt plasate departe de străzi, pentru ca cei mici să fie în deplină siguranță, iar joacă să se desfășoare fără incidente

Florilor Villa:Curățenie

În evaluare
Nu ne-am putut da seama dacă spațiile verzi sunt bine întreținute

Când am vizitat acest ansamblu, nu am văzut spațiile verzi, deci nu putem redacta această părere.

Nu știm dacă există coșuri de gunoi

Nu am observat coșurile de gunoi în spațiile publice, e posibil să nu fi fost montate încă.

Nu ne-am putut da seama de igiena trotuarelor

Nu am putut deduce starea trotuarelor, va trebui să revenim pentru a oferi această informație.

Florilor Villa:Transport public

Nu ai acces la metrou

Din păcate, cei care locuiesc în Florilor Villa nu au deloc acces la metrou.

Ajungi rapid la o stație STB

Locuind în Florilor Villa, vei găsi în apropiere cel puțin o stație STB pe la care trec liniile de autobuz 425423422.

Stai în afara orașului

Pentru cei care nu au mașină personală, a locui în Florilor Villa poate fi o problemă destul de mare deoarece infrastructura de transport public probabil că nu este încă bine dezvoltată în jurul capitalei.

Florilor Villa:Socializare

În evaluare
Nu am aflat dacă vei avea acces la piscină

Încă nu am obținut un răspuns de la reprezentanții Florilor Villa privind accesul locuitorilor la piscină.

Nu ai niciun local în ansamblu sau în apropiere

Dacă îți place să ieși la o cafea cu prietenii, va trebui să vă duceți spre oraș deoarece în Florilor Villa sau în apropiere nu vei găsi nicio cafenea, terasă sau restaurant.

Mall-ul este destul de departe

Dacă locuiești în Florilor Villa va trebui să conduci minim 15 minute până la cel mai apropiat mall.

Florilor Villa:Sport

Nu ai sală de fitness în ansamblu

Cea mai apropiată sală de forță este în afara ansamblului, deci va trebui să ieși din Florilor Villa pentru a ajunge la ea.

Pentru a face jogging va trebui să ieși din ansamblu

Cei care obișnuiesc să facă ieșiri scurte de jogging vor trebui să caute un parc în apropiere, deoarece în Florilor Villa nu se poate alerga.

Vei face cam un sfert de oră până la cel mai apropiat parc

Dacă locuiești în Florilor Villa și vrei să ajungi la cel mai apropiat parc pentru a alerga, va trebui să te deplasezi cu mașina pentru că în apropiere nu este nici un parc.

Florilor Villa:Persoane cu dizabilități fizice

În evaluare
Nu sunt rampe de acces

Din păcate, dezvoltatorul Florilor Villa nu a prevăzut niciun tip de rampă de acces în clădiri pentru persoanele cu dizabilități locomotorii.

Nu există locuri de parcare rezervate

În Florilor Villa, am văzut locuri de parcare rezervate în fața reședințelor însă nu și lângă clădirile publice precum magazine sau școală.

Nu știm dacă ieșirile sunt nivelate cu podeaua

Încă nu am primit de la dezvoltatorul Florilor Villa informații privind ieșirile din locuințe spre exterior - care ar trebui să fie nivelate.

Florilor Villa:Persoane cu dizabilități senzoriale

Lifturile sunt silențioase, fără indicații

Ascensoarele din Florilor Villa nu oferă niciun fel de indicații acustice, iar cei cu probleme de vedere vor trebui să le folosească asistați.

Butoanele lifturilor sunt simple, fără instrucțiuni

Lifturile din Florilor Villa nu sunt potrivite pentru persoane care au probleme cu vederea, deoarece nu au butoane inscripționate cu Braille.

Trecerile de pietoni nu sunt semnalizate fonic

Din nefericire, trecerile de pietoni din Florilor Villa nu sunt semnalizate acustic, fapt pentru care sunt periculoase pentru persoanele care au probleme cu vederea.

Stații de încărcare EV lângă Florilor Villa

În evaluare
Nu există stație de încărcare în ansamblu
Stații de încărcare în apropiere

În drumul tău spre casă vei întâlni următoarele stații de încărcare:

Brand Distanță Locuri 100-150kWh Locuri 50-100kWh Locuri 30-50kWh Locuri 5-30kWh
Renovatio e-charge la 11 km - - - 1 locuri
EV-Mag la 9 km - - - 2 locuri
McDonalds la 12 km - - - 2 locuri

Stații de încărcare EV private

În evaluare
Nu este clar dacă există branșament la curent trifazic

Nu știm dacă vilele din Florilor Villa sunt racordate la curent trifazic, te rugăm să revii pentru a găsi această informație.

Nu avem date despre circuitele din acest ansamblu

Nu putem spune clar dacă circuitele vilelor din Florilor Villa au o linie dedicată pentru consumatorii mari.

Nu știm dacă există locuri de parcare în curți

Car-port-ul permite încărcarea mașinii în propria curte. Nu știm clar dacă vilele din Florilor Villa au car-port sau orice altă formă de parcare interioară.

Florilor Villa:Tratamente și hrană

Nu ai pet-shop în apropiere

Din păcate nu există niciun pet-shop în vecinătatea Florilor Villa de care să știm.

Găsești cabinete veterinare în cartier

În apropierea ansamblului rezidențial Florilor Villa nu există niciun cabinet veterinar, însă cu siguranță vei găsi unul în drum spre centru.

Poți găsi servicii de cosmetică pentru animale în apropiere

Din păcate nu există astfel de servicii în Florilor Villa, dar foarte probabil că vei găsi un cabinet de cosmetică veterinară în zonă.

Florilor Villa:Plimbare

Vei găsi țarcuri speciale unde poți plimba câinele

Găsești o câmpie în imediata apropiere

Pentru câinii activi, o poiană este locul ideal pentru a fi plimbați deoarece pot alerga liberi fără să încurce pe nimeni. Florilor Villa are în apropiere un asemenea spațiu unde îți vei putea duce câinele zilnic, iar acesta își va consuma energia.

Găsești un lac în apropiere, însă nu este amenajat.

Dacă și câinele tău se bucură când găsește un loc unde se poate scălda, atunci alege Florilor Villa deoarece aproape de acest ansamblu vei găsi un lac neamenajat, unde blănosul se poate scălda liniștit fără să deranjeze pe nimeni.

44,410315470747 25,926496803695

Harta Florilor Villa

Click pe buton pentru a vedea unde se află Florilor Villa

Despre Domnești

Viața de zi cu zi în Domnești

Magazine în Domnești
 • Mega Image
 • Penny
 • Minimarket Viomady
Învățământ în Domnești
 • Scoala Gimnaziala Gheorghe Corneliu, Domnești
 • Grădinița Tărâmul Prieteniei Domnești
 • Școala gimnazială nr. 2 Dârvari - Ciorogârla
Recreere în Domnești
 • Loc de joacă pentru copii Domnești Sârbi
 • Stadionul FC Domneşti
 • Balta Domnești
Transport public în Domnești
 • Liniile de autobuz R422, R423, R425
 • Gara Domneștii de Sus

Rata criminalității în Domnești

Administrativ, Domnești, face parte din zona de acoperire a Domnești iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate În prezent nu avem date privind infracționalitatea din Domnești însă pe măsură ce vom avea acces la informații, o să putem oferi detalii relevante. Actualizăm în continuu această secțiune, pentru a oferi o imagine completă pentru cei care vor să se stabilească în localitățile din afara capitalei.

Rata criminalității în Domnești
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Domnești

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în Florilor Villa, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Domnești. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Domnești. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Fiind amplasat într-o zonă în care predomină casele, traficul din jurul Florilor Villa nu se aglomerează niciodată cât să genereze întârzieri însă rămâne destul de încărcat indiferent de oră.

Din păcate, locuitorii Florilor Villa nu au niciun fel de acces la metrou, deci această metodă de deplasare iese din calcul.

Deși nu scapi în totalitate de problemele din trafic, STB-ul este o alternativă mai bună decât mașina personală. Aproape de Florilor Villa există cel puțin o stație de autobuz cu acces la linia/liniile 425423422 .

Cei care au copii mici vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată grădiniță, care se află la câteva minute de condus de Florilor Villa, ceea ce va aglomera traficul. Având în vedere că nu există niciun supermarket în ansamblu, cei care vor avea nevoie de cumpărături vor fi nevoiți să ia mașina pentru a ajunge la cel mai apropiat magazin, ceea ce va duce la aglomerarea traficului.

Cu toate că infrastructura din zonă este preponderent formată din străzi mari și late, traficul din zona Florilor Villa se menține moderat la orele de vârf. Dacă se poate, evită Soseaua Tudor Vladimirescu, în special dimineața și după-amiaza.

Ansamblul rezidențial Florilor Villa este amplasat în ceea ce urmează a deveni zona metropolitană a capitalei, adică localitățile limitrofe care se vor transforma în zone integrante ale orașului - acestea devenind ”cartiere dormitor”. Toate orașele mari din vest au astfel de zone metropolitane, cunoscute și ca suburbii. Locuințele din zona metropolitană nu sunt dezavantajate de distanța față de centrul orașului, ba chiar în unele cazuri sunt mai râvnite decât cele centrale datorită unui echilibru foarte bun între calitatea vieții, prețul de achiziție și timpul de tranzit până în oraș. Nu există niciun fel de conexiune între Florilor Villa și metrou, deci cei care vor să folosească acest mijloc de transport vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată stație. În ceea ce privește autobuzul, există o stație STB foarte aproape de Florilor Villa, la care ajung liniile 425423422.

Florilor Villa este poziționat în partea de vest a capitalei, ceea ce garantează locuitorilor acces facil către Autostrada 1 (București - Pitești), ideal pentru cei care traversează des Valea Oltului. Fiind la periferia orașului, locuitorii din Florilor Villa au acces rapid inclusiv către Centura București, arteră care leagă toate drumurile importante ce tranzitează capitala.

Localitatea Domnești se află la sud de București. Față de celelalte localități din zone din partea de sud a județului Ilfov, chiriile din localitatea Domnești nu sunt foarte diferite, ele înregistrând fluctuații mai mici de 3 procente.

Valorile medii ale chiriilor din localitatea Domnești, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 260 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu două camere: 330 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu trei camere: 380 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu patru camere: 450 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; vile duplex: 620 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; vile individuale: 775 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei.

Actualizăm datele din această secțiune iar în scurt timp, aici vei găsi inclusiv informații istorice despre tendințele prețurilor imobiliarelor din Domnești sub forma unui grafic similar cu cel de mai jos. Acest grafic se va actualiza zilnic pentru ca informațiile oferite să fie cât mai relevante. Graficul va ilustra evoluția prețurilor în Domnești atât pentru vânzări, cât și pentru închirieri și va putea fi segmentat în funcție de tipul de imobil dorit.

Tendința prețurilor la imobiliare în Domnești
Imagine demonstrativă care ilustrează cum vor fi prezentate tendințele prețurilor din imobiliare

Preț normal în comparație cu media din Ilfov - Sud

Casele de tip single din Florilor Villa se vând începând cu 109500€, acesta fiind standardul zonei Ilfov - Sud, care înregistrează o medie de 109523€.

Prețurile din această zonă cresc în mod temperat

în Ilfov - Sud, Florilor Villa nu se bucură încă de creșterile înregistrate în zonele centrale și de nord ale capitalei. Această diferență este cauzată în special de infrastructura precară, situație ce se va ameliora în anii următori.

Moderat

În comparație cu alte ansambluri, Florilor Villa este căutat de mai puțin de 100 de utilizatori pe lună, ceea ce ne determină să constatăm că acest ansamblu nu este foarte popular fie pentru că este nou pe piață, fie pentru că dezvoltatorul nu a investit destul în branding. În ambele cazuri, Florilor Villa rămâne o investiție riscantă.

Rată de capitalizare de 6.47% pentru o vilă single

Dacă cumperi o vilă duplex în Florilor Villa, vei putea încasa o chirie de aproximativ 775 EUR pe lună și vei plăti minim 109500 EUR pe casă, ceea ce înseamnă că va trebui să ții vila închiriată non-stop timp de 10 ani pentru a-ți recupera investiția. În mod realist, vei încasa în medie 9212 EUR pe an și vei plăti cam 650 EUR pe reparații și alte costuri. Statul va lua și el 1473 EUR, ceea ce va duce la un randament net de aproximativ 6% pe an.

Clientelă mixtă, imprevizibilă

Pe baza datelor actuale, ne este greu să identificăm exact ce tip de client caută să închirieze în Florilor Villa.

Recomandăm 2 camere sau studio pentru investiție, dacă există

Florilor Villa va atrăgea un public mixt, format atât din tineri, cât și din persoane care caută unități relativ ușor de întreținut, de aceea recomandăm investitorilor să se orienteze pe apartamentele cu două camere sau studio-uri dacă există în oferta dezvoltatorului. În cazul în care ansamblul are disponibile doar case, atunci vilele de tip duplex s-ar putea să fie mai potrivite datorită prețului care tine să fie mai mic decât la cele individuale.

Nu știm dacă există sistem de rate la dezvoltator

Momentan nu știm cu certitudine daca în Florilor Villa se folosește un sistem de tip ”rate la dezvoltator” pentru plata imobilelor. Te rugăm să revii pentru această informație.

Nu știm dacă se oferă reduceri la plata cash

În momentul de față nu este clar dacă dezvoltatorul Florilor Villa oferă reduceri la plata cash sau la mai multe unități achiziționate simultan, vom reveni cu această informație.

Nu știm dacă se poate plăti în criptomonede

Încă nu am aflat dacă este posibilă plata direct în criptomonede pentru locuințele din Florilor Villa.

Cât costă o locuință în Florilor Villa?

Din datele noastre, prețurile din Florilor Villa încep de la 109500€, pentru vilele individuale.

Unde se află Florilor Villa și cum se poate ajunge?

Ansamblul rezidențial Florilor Villa este situat în localitateaDomnești , în sudul partea de sud a județului Ilfov. Poți ajunge la Florilor Villa folosind autobuzul, ai liniile 425423422 aproape de casă.

Cum este traficul din zona Florilor Villa?

Locuind în Florilor Villa nu vei sta în trafic nici măcar la orele de vârf, acesta fiind relativ liber tot timpul. Pentru a evita orice neplăceri, evită Soseaua Tudor Vladimirescu.

Ce facilități oferă Florilor Villa locuitorilor săi?

Locuitorii din Florilor Villa au acces la următoarele facilități: școală publică (în apropiere), școală privată (în apropiere), grădiniță (în apropiere), supermarket (în apropiere), parcuri (în ansamblu), mall (în apropiere).

Descoperă
Vezi ce alte opțiuni ai răsfoind catalogul nostru - cel mai mare site de locuințe noi din România