Cosmopolis
Cosmopolis
Cosmopolis

Cosmopolis București

Șoseaua de Centură Nr. 50

Lifestyle
Construcție
În evaluare
Investiție
În evaluare

Stoc Cosmopolis

Studio de la 50.820 € fără TVA
53.361 cu TVA de 5% inclus

2 Camere de la 68.146 € fără TVA
71.553 cu TVA de 5% inclus

3 Camere de la 106.950 € fără TVA
112.298 cu TVA de 5% inclus

Case de la 132.000 € fără TVA
157.080 cu TVA de 19% inclus

Disponibilitate: LA DEZVOLTATOR

Stare construcție: FINALIZAT

Actualizat la: 25 august 2023

CONTACT Cosmopolis

Apăsarea butonului ”TRIMITE" implică acceptarea Termenilor și politicilor.

Te va contacta reprezentantul dezvoltatorului în termen de 24 de ore.

Click pe pentru a afișa punctele de interes!

Principalele puncte de interes aproape de Cosmopolis

 • Școală: Mark Twain la 5 minute de condus
 • Complex sportiv: Clubul Planet Swim & Gym la 10 minute de condus
 • Piață: Piața Agroalimentară Pipera la 10 minute de condus
 • Supermarket: Mega Image Pipera Liziera la 5 minute de condus
 • Mall: Jolie Ville Galleria la 10 minute de condus
 • Parc: Grădina Zoologică Băneasa la 10 minute de condus
 • Grădiniță: Kindergarden la 5 minute de condus
 • Stație de tramvai: Pasaj Colentina la 10 minute de condus
 • Stație de autobuz: Stația de Epurare în imediata apropiere
 • Stație de metrou: Pipera la 10 minute de condus
 • Locuri de muncă: Zona de birouri din Pipera la 25 minute de condus

Cosmopolis Modele de locuințe

14 rezultate

Se afișează 1-14 din 14 locuințe
Scroll dreapta pentru mai multe imagini!
Cosmopolis Cosmopolis Cosmopolis Cosmopolis Cosmopolis Cosmopolis Cosmopolis Cosmopolis Cosmopolis
OPINIE

Cum am compus recenziile de mai jos

În această secțiune vei găsi o descriere amănunțită a Cosmopolis. Informațiile folosite pentru a compune această descriere au fost colectate atât de pe internet, cât și din teren.

De pe Internet, am folosit în general site-ul ansamblului dar și alte site-uri de anunțuri precum OLX sau Imobiliare.ro. Am încercat să compunem o opinie cât mai obiectivă, motiv pentru care informațiile de pe site-ul oficial al ansamblului au fost verificate cu alte site-uri și forumuri pe cât de mult posibil.

Din teren, datele au fost preluate de către echipele noastre de audit. Acestea vizitează fizic fiecare ansamblu și colectează informații de la fața locului. Atunci când există un conflict între datele din teren și cele prezentate pe site-ul dezvoltatorului, în textele de mai jos vei găsi concluzia din teren.

Autorii opiniilor, sunt persoane cu expertiză în domeniile despre care au scris. Textele sunt moderate pantru a fi mai ușor de înțeles pentru oricine însă esența lor nu este alterată în procesul de editare.

Cartier și împrejurimi

Cosmopolis, un ansamblu rezidențial situat în cartierul Voluntari din Sectorul 2, București-Nord, se mândrește cu o poziție periferică, oferind astfel un echilibru între liniștea suburbiei și accesul facil la viața urbană. Acesta este amplasat pe Șoseaua de Centură, la numărul 50, într-o zonă dominată de case, care îmbină confortul cu proximitatea către punctele de interes esențiale.

Unul dintre principalele avantaje ale locației este apropierea de zona de birouri din Pipera, un important hub de afaceri. Locatarii pot ajunge la locul de muncă în aproximativ 25 de minute de condus. Astfel, pentru cei care lucrează în București, distanța și timpul de deplasare sunt convenabile.

Accesul la transportul în comun este, de asemenea, facil. Stația de metrou Pipera, esențială pentru cei care preferă metroul, este la doar 10 minute distanță cu mașina. La fel și Pasajul Colentina, de unde pot fi luate tramvaie către diverse destinații din oraș. În plus, Stația de Epurare oferă o conexiune rapidă cu liniile de autobuz, fiind în imediata apropiere.

Familiile cu copii se pot bucura de proximitatea față de grădinița Kindergarden și școala Mark Twain, ambele la numai 5 minute de condus. Acest lucru facilitează transportul zilnic al copiilor, permițând părinților să își înceapă ziua fără presiunea timpului.

Pentru relaxare și recreere, Grădina Zoologică Băneasa este la o distanță de doar 10 minute cu mașina. Acest loc reprezintă o oază de verdeață și diversitate, ideală pentru weekend-uri sau după-amiezi libere. De asemenea, Clubul Planet Swim & Gym, un complex sportiv modern, este situat tot la 10 minute distanță, oferind posibilități diverse de mișcare și relaxare.

Facilitățile de cumpărături sunt variate și apropiate. Jolie Ville Galleria, un mall cu o gamă largă de magazine și restaurante, este la doar 10 minute de condus. În același timp, pentru cumpărăturile zilnice, Mega Image Pipera Liziera este la 5 minute distanță. Piața Agroalimentară Pipera, situată și ea la 10 minute de Cosmopolis, oferă o selecție proaspătă de produse agricole.

Din punct de vedere al traficului, densitatea zonei este caracterizată de case, iar arterele principale sunt străzi. La ore normale, traficul este liber, facilitând deplasarea. Cu toate acestea, în orele de vârf, traficul poate deveni moderat, cu șoseaua spre Tunari fiind cea mai aglomerată.

În concluzie, poziționarea Cosmopolis este ideală pentru cei care doresc un echilibru între liniște și accesul la facilitățile urbane. Aș oferi un 4 din 5 pentru poziționarea sa, deoarece, deși oferă multe avantaje, traficul moderat în orele de vârf poate fi un dezavantaj pentru cei care lucrează în București și doresc un traseu rapid.

Viața de zi cu zi

Transport
Cumpărături
Familii
Tineri
Persoane cu handicap

Cosmopolis, un ansamblu rezidențial unic, localizat în comuna Voluntari, într-o zonă de nord a Capitalei, cunoscută pentru aspectul său pitoresc și liniștea de care se bucură. Este o alegere excelentă pentru cei care caută confort și conveniență, dar și pentru cei care apreciază liniștea și spațiile verzi.

Detaliul distinctiv al ansamblul rezidențial Cosmopolis sunt acoperișurile turcoaz
Detaliul distinctiv al ansamblul rezidențial Cosmopolis sunt acoperișurile turcoaz

Cosmopolis se află într-o zonă predominant rezidențială, îmbinând armonios mediul urban cu cel rural. Aici vei găsi o densitate scăzută de construcții, majoritatea proprietăților fiind case. În ceea ce privește traficul, nu vei întâmpina dificultăți în timpul zilei, acesta fiind liber în majoritatea timpului și moderat la orele de vârf.

Cosmopolis se distinge prin unele caracteristici unice. Prima dată când îl vizitezi, îți va atrage atenția faptul că toate acoperișurile sunt turcoaz. Aceasta este un detaliu distinctiv, care adaugă o notă de culoare și vivacitate ansamblului. Acesta nu este doar un ansamblu rezidențial, este de fapt un mic oraș, cu peste 10.000 de locuitori.

O altă particularitate a Cosmopolis este mixul interesant de blocuri și case. Ansamblul oferă posibilitatea de a alege tipul de locuință care li se potrivește cel mai bine: fie că vorbim de studiouri, apartamente cu două sau trei camere sau case. Astfel, fiecare familie poate găsi o locuință care să îi satisfacă nevoile și dorințele.

Cosmopolis este în plină dezvoltare de peste 10 ani, fiind adăugate anual sute de unități noi. Această expansiune constantă asigură o creștere reală a valorii investiției tale, indiferent de momentul în care alegi să cumperi. În plus, ansamblul beneficiază de o conexiune directă cu autostrada A3, ceea ce înseamnă că vei avea acces ușor către orice destinație.

În ceea ce privește prețurile, acestea sunt mai mici în comparație cu media zonei. Chiar și așa, ofertele de plată sunt flexibile, fiind concepute pentru a se adapta la bugetele diferite ale potențialilor cumpărători. Fie că ești în căutarea unui studio, a unui apartament cu două sau trei camere sau a unei case individuale, vei găsi o locuință la un preț competitiv, adaptat potențialului tău financiar în Cosmopolis.

În ceea ce privește parcările, în Cosmopolis există suficiente locuri de parcare pentru toți rezidenții. Deși este posibil ca acestea să fie plătite separat, costurile sunt rezonabile și, având în vedere facilitățile oferite de ansamblu, este o investiție pe care merită să o faci.

În concluzie, dacă îți dorești o locuință într-o zonă liniștită, dar în același timp conectată cu orașul, Cosmopolis este o opțiune excelentă. Aici vei găsi o varietate de tipuri de locuințe, toate la prețuri accesibile, și vei beneficia de o comunitate primitoare și un mediu plăcut de viață.

Transport

Într-un oraș aglomerat precum Bucureștiul, transportul joacă un rol esențial în calitatea vieții. Accesibilitatea și comoditatea sunt principiile de bază ale ansamblului Cosmopolis, situat în partea de Nord a Capitalei, un detaliu care merită toată atenția.

Gândit ca un mic oraș în sine, Cosmopolis aduce o notă de inovație în ceea ce privește transportul. Fie că preferi deplasările cu mașina personală sau transportul public, această zonă îți oferă toate variantele. Prin poziția sa periferică, beneficiază de o conexiune directă cu autostrada A3, ceea ce facilitează deplasările către diferite zone ale orașului. De asemenea, traficul este liber la ore normale, devenind moderat în orele de vârf, un aspect care aduce un plus de confort în deplasările zilnice.

Rezidenții au la dispoziție un serviciu de transport public gratuit
Rezidenții au la dispoziție un serviciu de transport public gratuit

Dar ceea ce transformă Cosmopolis într-o alegere excelentă pentru cei care doresc să evite aglomerația, este conexiunea gratuită cu cea mai apropiată stație de transport public. Ansamblul oferă un serviciu de navetă (shuttle) gratuit pentru locatari, asigurând astfel o legătură cu o stație de autobuz sau de metrou. Astfel, indiferent de locul în care lucrezi sau vrei să te deplasezi în oraș, poți ajunge acolo cu ușurință, fără să fie nevoie de mașină personală.

În ceea ce privește stațiile de transport public, se poate ajunge în aproximativ 20 de minute la „Stația de Epurare”, o stație de autobuz foarte apropiată. Dacă preferi metroul, stația Pipera se află la aproximativ 7.5 km distanță, iar dacă ești adeptul tramvaiului, stația „Pasaj Colentina” este cel mai accesibil, situat la 6.5 km de Cosmopolis.

Pentru iubitorii de mașini electrice, Cosmopolis vine cu un plus: în interiorul ansamblului există o stație publică de încărcare cu putere mică, o soluție practică și la îndemână pentru deplasările cu acest tip de vehicul.

Ca și concluzie, pot spune că ansamblul Cosmopolis este o alegere excelentă pentru cei care doresc un echilibru între confortul oferit de un complex rezidențial de top și accesibilitatea față de restul orașului. Pe o scară de la 1 la 5, Cosmopolis primește 4.5 puncte din 5. Nu a realizat maximum doar din cauza distanței moderate până la cea mai apropiată stație de metrou, aspect ce poate fi însă compensat de serviciul de navetă gratuit oferit de ansamblu. În rest, Cosmopolis pare a fi soluția ideală pentru a combina liniștea vieții la periferie cu dinamismul orașului.

Cumpărături

Cosmopolis vine la pachet cu numeroase facilități pentru cumpărăturile de zi cu zi, asigurând acces rapid și convenabil la produsele necesare. În interiorul ansamblului, locatarii pot beneficia de un minimarket și un supermarket, care oferă o gamă largă de produse, de la alimente de bază la produse de curățenie. Acestea asigură un nivel înalt de confort, pentru că nu mai este nevoie să te deplasezi la un magazin din afara complexului.

Magazinele din ansamblul rezidențial oferă o mare diversitate de produse, de la cele alimentare la nealimentare
Magazinele din ansamblul rezidențial oferă o mare diversitate de produse, de la cele alimentare la nealimentare

Dacă ești în căutarea produselor proaspete, sănătoase și de calitate, te poți aproviziona de la producătorii locali din vecinătate. Aceștia comercializează ouă, carne, brânză, legume și fructe de sezon direct de la sursă, nutritive, de calitate și fără pesticide. În plus, Piața Agro-alimentară Pipera, unde găsești o varietate de produse locale, se află la doar 10 minute de condus.

Cosmopolis nu are doar magazine alimentare, ci și o galerie comercială cu diverse magazine. Aceasta adaugă un plus de valoare ansamblului, permițându-le locatarilor să aibă acces la diverse tipuri de produse, de la haine la electronice, într-un singur loc. În cazul în care ai nevoie de o experiență de shopping mai extinsă, cele mai apropiate mall-uri, Jolie Ville Galleria și Pipera Strip Mall, se află la doar 10 minute de mers cu mașina.

În concluzie, Cosmopolis asigură o varietate de opțiuni de cumpărături, de la produsele de bază până la experiența mall-urilor, toate acestea într-o proximitate convenabilă. Pentru toate acestea primește calificativul de 4,5. Poate atinge nota maximă dacă adăugă mai multe magazine specializate în interiorul ansamblului pentru a completa gama de servicii. Cu toate acestea, proximitatea magazinelor, piețelor și mall-urilor face din Cosmopolis un loc ideal pentru cei care doresc confort și acces facil la cumpărăturile necesare zilnic.

Familii

Cosmopolis este un ansamblu rezidențial care poate fi considerat potrivit pentru familii, mai ales datorită facilităților educaționale și de recreere disponibile în perimetrul complexului și în imediată vecinătate.

În perimetrul ansamblului Cosmopolis funcționează o grădiniță
În perimetrul ansamblului Cosmopolis funcționează o grădiniță

În ceea ce privește accesul la educație timpurie, este important de menționat că există o grădiniță chiar în interiorul ansamblului. Avantajele sunt numeroase: timpul de tranzit este practic inexistent, deoarece grădinița este la câțiva pași distanță de casă. În plus, mediul este sigur și supravegheat, ceea ce oferă părinților liniștea că micuții lor sunt într-un loc securizat. Calitatea învățământului poate fi, de asemenea, superioară, datorită unei legături strânse între comunitatea de locatari și unitatea de învățământ. Dacă ar fi nevoie de o altă opțiune, cea mai apropiată grădiniță se află la numai 5 minute distanță cu mașina, în Voluntari, Grădinița cu Program Prelungit Nr. 1 Voluntari.

Accesul la școli este un alt aspect crucial pentru familiile cu copii. Cosmopolis oferă acces la o școală cu clase I-IV, care se află chiar în cadrul ansamblului. Asemenea grădiniței, acesta este un avantaj major pentru părinți și copii, având în vedere că nu se va pierde timp în trafic. De asemenea, mediul este familiar și sigur pentru copii, ceea ce poate avea un impact pozitiv asupra dezvoltării și educației lor. În cazul în care familiile ar dori mai multe opțiuni pentru educație, cele mai apropiate școli generale se află în Voluntari, la o distanță de numai 5 minute cu mașina.

Pentru timpul liber, copiii au la dispoziție locurile de joacă din interiorul ansamblului, care sunt dotate cu diferite accesorii precum tobogan, leagăne, bănci și gropi de nisip, favorizând astfel dezvoltarea prin joacă și interacțiunea cu alți copii. Timpul de tranzit este nul sau foarte mic, ceea ce permite copiilor să se bucure de aceste facilități ori de câte ori doresc.

Copiii au locuri de joacă amenajate modern, unde cei mici sunt în siguranță
Copiii au locuri de joacă amenajate modern, unde cei mici sunt în siguranță

În ceea ce privește securitatea, Cosmopolis este păzit și monitorizat de o firmă de securitate specializată, care verifică pe oricine vrea să intre în ansamblu. Accesul în ansamblu este permis doar locatarilor, prin folosirea unor cartele de acces. În plus, toate zonele publice sunt iluminate permanent, ceea ce sporește sentimentul de siguranță.

În concluzie, ansamblul rezidențial Cosmopolis oferă un mediu propice pentru familii, având la dispoziție o varietate de facilități educaționale și de recreere, toate într-un cadru securizat și monitorizat. Îi acord un calificativ de 4,5 datorită numeroaselor facilități disponibile, precum și a proximității sale față de școli, grădinițe, parcuri și locuri de joacă. Cu toate acestea, ar putea fi necesare îmbunătățiri suplimentare în ceea ce privește măsurile de siguranță anti-incendiu.

Tineri

Conceput astfel încât să răspundă la nevoile tuturor categoriilor de vârstă, dezvoltatorul Cosmopolis a luat în calcul nevoile tinerilor. Numeroasele piscine din ansamblu sunt un loc excelent pentru relaxare și petrecerea plăcută a timpului liber. Mai mult decât atât, existența acestor piscine oferă posibilitatea de a organiza diverse evenimente sociale, aducând astfel un plus de dinamism comunității.

Terenul de sport multifuncțional este accesibil gratuit rezidenților
Terenul de sport multifuncțional este accesibil gratuit rezidenților

În ceea ce privește divertismentul, Cosmopolis dispune de baruri și cafenele în interiorul ansamblului, facilitând astfel socializarea și întâlnirile prietenești în cadrul comunității. De asemenea, nu trebuie să uităm de restaurantele sau fast-food-urile din interiorul ansamblului. În ceea ce privește shoppingul, tinerii au acces la Jolie Ville Galleria, un mall aflat la doar 10 minute de condus. Acest mall este unul dintre cele mai atractive locuri de shopping din zonă, cu o varietate de branduri internaționale, restaurante și zone de divertisment.

În Cosmopolis, tinerii pot beneficia și de un centru sportiv polivalent. Acesta include o sală de fitness cu dotări pentru antrenamente de rezistență și cardio, fiind parte a unei rețele naționale, astfel încât abonamentul poate fi folosit la oricare dintre sălile rețelei. Această sală oferă și facilități de SPA precum sauna, jacuzzi și masaj. În plus, există terenuri de sport amenajate potrivite pentru fotbal, tenis sau baschet, ideale pentru tinerii care preferă activitățile de grup în aer liber.

Pentru cei pasionați de alergat, ansamblul are alei special amenajate pentru jogging, oferind posibilitatea practicării acestui sport într-un cadru plăcut și sigur. Astfel, chiar dacă ești în imediata vecinătate a Bucureștiului, te poți bucura de natură și mișcare în aer liber.

În concluzie, Cosmopolis este un loc deosebit de potrivit pentru tineri, oferind o gamă largă de facilități sportive, divertisment și opțiuni de socializare. Pentru toate acestea primește 4,5 pe o scară de la 1 la 5 pentru versatilitatea sa, fiind o alegere bună pentru tinerii activi și sociabili. Scăderea de 0,5 puncte este dată de faptul că uneori zonele de agrement și piscinele pot fi ceva mai aglomerate.

Persoane cu handicap

Nevoile persoanelor cu dizabilități sunt diverse. Începând cu cei care au deficiențe vizuale, remarcăm lipsa de suport integrat pentru această comunitate. Nu există semnalizare acustică în Cosmopolis, un detaliu util celor cu deficiențe de vedere, pentru deplasare autonomă în siguranță. Există însă indicatoarelor tactile Braille la ascensoare.

Pentru persoanele cu dizabilități locomotorii, Cosmopolis este receptiv. În ceea ce privește spațiul public, există rampe de acces pe stradă, ceea ce permite o circulație ușoară. Lipsesc căsuțelor poștale la un nivel accesibil din scaunul cu rotile, iar locurile de parcare rezervate persoanelor cu handicap sunt disponibile doar în anumite zone, ceea ce poate limita accesul și mobilitatea acestora.

În ceea ce privește locuințele ușile de intrare nu sunt suficient de late pentru a permite un acces facil în scaunul cu rotile. Aceasta ar putea fi o barieră importantă pentru persoanele cu handicap locomotor, afectându-le independența și confortul în propriile lor case.

Luând în considerare aceste aspecte, Cosmopolis primește 2 din 5 puncte pentru accesibilitatea oferită persoanelor cu handicap. Deși există câteva facilități, lipsa unei planificări globale și a unei implementări cuprinzătoare face fragmentează efortul și-l face insuficient.

Concluzie

Cosmopolis este un ansamblu rezidențial cu multiple facilități și avantaje, care îl fac o alegere excelentă pentru cei care caută confort, accesibilitate și o comunitate primitoare. Cu toate acestea, există și aspecte care pot fi îmbunătățite pentru a oferi o experiență completă.

Aceasta este una dintre cele 50 de piscine din ansamblul rezidențial, unde locuitorii au acces gratuit
Aceasta este una dintre cele 50 de piscine din ansamblul rezidențial, unde locuitorii au acces gratuit

În ceea ce privește transportul, Cosmopolis beneficiază de o conexiune directă cu autostrada A3 și oferă un serviciu de navetă gratuit către stațiile de transport public. Aceasta facilitează accesul la diferite zone ale orașului, fără a fi nevoie să te bazezi exclusiv pe mașina personală. Cu toate acestea, distanța moderată până la stațiile de metrou poate reprezenta un dezavantaj.

În ceea ce privește cumpărăturile, Cosmopolis oferă facilități convenabile în interiorul ansamblului precum minimarketuri și supermarketuri. De asemenea, existența producătorilor locali și proximitatea piețelor și mall-urilor adaugă valoare experienței de shopping. Cu toate acestea, ar fi utile mai multe magazine specializate în interiorul ansamblului pentru a completa gama de servicii.

Pentru familiile cu copii mici sau tinerii activi în căutarea distracției și opțiunilor sportive diverse, Cosmopolis se dovedește a fi un mediu prietenos și plin de facilități. Grădinița și școala din ansamblu, locurile de joacă, centrul sportiv și accesul la diverse activități recreative fac din Cosmopolis un loc ideal.

Cu toate acestea, în ceea ce privește accesibilitatea persoanelor cu dizabilități, există lacune care pot fi corectate. Lipsa semnalizării acustice și a altor forme de asistență pentru persoanele cu deficiențe vizuale precum și ușile înguste în locuințe reprezintă obstacole majore.

În concluzie, Cosmopolis este un ansamblu rezidențial care oferă o varietate de facilități și avantaje pentru diferite categorii de persoane. Pe baza acestor considerente, Cosmopolis are un calificativ general de 4 din maximum 5 puncte posibile. Ansamblul primește punctaj maxim pentru transportul convenabil și varietatea opțiunilor de cumpărături și divertisment și pierde ca urmare a accesibilității pentru cei cu dizabilități.

Construcție

Încă lucrăm la această secțiune a recenziei, te rugăm să revii. Aici vei găsi informații despre:

 • Calitatea și bugetul finisajelor din Cosmopolis;
 • Materiale și tehnologii folosite la instalațiile din Cosmopolis;
 • Structura de rezistență pe care au fost construite clădirile din Cosmopolis;
 • Sisteme de climatizare folosite în Cosmopolis;
 • Garanții oferite de dezvoltatorul Cosmopolis;

Investiție

Încă lucrăm la această secțiune a recenziei, te rugăm să revii. Când va fi gata vei găsi informații despre:

 • Nivelul chiriilor în Ștefănești și randamentul estimativ oferit de Cosmopolis;
 • Opțiuni de finanțare oferite de dezvoltatorul Cosmopolis;
 • Analiză comparativă a Cosmopolis față de alte ansambluri din Ilfov - Nord.

Am scris și un articol pe blogul nostru despre Cosmopolis, pe care te invit să îl citești aici: Păreri Cosmopolis

Alternative

Toate ansamblurile rezidențiale disponibile în zona Ștefănești

Ansamblul rezidențial Cosmopolis din Ștefănești, Ilfov - Nord
Ansamblul rezidențial Cosmopolis din Ștefănești, Ilfov - Nord

Cosmopolis

Livrare: Finalizat Șoseaua de Centură Nr. 50, Ștefănești, Ștefănești

Prețuri Cosmopolis

 • Studio
  53.361€
 • 2 Camere
  71.553€
 • 3 Camere
  112.298€
 • Case
  157.080€
Ansamblul rezidențial Northlight Residence din Ștefănești, Ilfov - Nord
Ansamblul rezidențial Northlight Residence din Ștefănești, Ilfov - Nord

Northlight Residence

Livrare: Necunoscut Strada Lacului Nr. 5, Ștefănești, Ștefănești

Prețuri Northlight Residence

 • 3 Camere
  154.476€
Ansamblul rezidențial Bușteni Residence din Ștefănești, Ilfov - Nord
Ansamblul rezidențial Bușteni Residence din Ștefănești, Ilfov - Nord

Bușteni Residence

Livrare: Necunoscut Strada Plopului Nr. 16, Ștefănești, Ștefănești

Prețuri Bușteni Residence

Ansamblul rezidențial Hann Harmony din Ștefănești, Ilfov - Nord
Ansamblul rezidențial Hann Harmony din Ștefănești, Ilfov - Nord

Hann Harmony

Livrare: Necunoscut Strada Europa Nr. 5, Ștefănești, Ștefănești

Prețuri Hann Harmony