Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Art Residence Brancoveanu

Art Residence Brancoveanu

str. Poștalionului, 24-26, zona Metalurgiei, sector 4, București

Actualizat pe 2022-06-28 Informațiile de pe această pagină au fost generate cu date colectate de pe Internet!

Apăsarea butonului ”TRIMITE SOLICITAREA" implică acceptarea Termenilor și politicilor eDezvoltator.

Ce se intâmplă după ce completezi formularul:

Mesajul va fi trimis direct departamentului de vânzări din cadrul Art Residence Brancoveanu și vei fi contactat în termen de 24 de ore de reprezentantul dezvoltatorului, Radu Diaconu , pentru a stabili o vizionare.

În caz de achiziție, vei cumpăra direct de la dezvoltator, noi nu facem altceva decât să direcționăm clientul către dezvoltator încasând o sumă fixă pentru fiecare client trimis.

Donăm o parte din profitul nostru către cauze sociale, prin programul nostru CSR prin care vizăm să ajutăm ONG-uri care activează în zona București - Ilfov. Află mai multe aici

Lucrăm la oferta de prețuri

Încă nu am indexat oferta de locuințe din Art Residence Brancoveanu.

Scroll dreapta pentru mai multe imagini.
Ansamblul rezidențial Art Residence Brancoveanu din BucureștiAnsamblul rezidențial Art Residence Brancoveanu din BucureștiAnsamblul rezidențial Art Residence Brancoveanu din BucureștiAnsamblul rezidențial Art Residence Brancoveanu din BucureștiAnsamblul rezidențial Art Residence Brancoveanu din BucureștiAnsamblul rezidențial Art Residence Brancoveanu din BucureștiAnsamblul rezidențial Art Residence Brancoveanu din București

Păreri Art Residence Brancoveanu

X

Solicitarea va fi trimisă direct departamentului de vânzări al Art Residence Brancoveanu

Apăsarea butonului ”TRIMITE SOLICITAREA" implică acceptarea Termenilor și politicilor eDezvoltator.

Părerea noastră despre cât de bine construit e Art Residence Brancoveanu

Compunem un audit al construcției bazat pe datele colectate de la șantier și de la constructorii clădirilor ce formează ansamblul 306. Când textul va fi gata, vei putea înțelege dacă dezvoltatorul a folosit materiale de calitate, ce metode tehnice a folosit și cum influențează ele confortul și eficiența energetică a locuinței. Toate aceste detalii sunt deja sumarizate mai jos:

Art Residence Brancoveanu Pereți, tavan și uși interioare

Acoperire pereți cu vopsea normală

Pereții locuințelor din Art Residence Brancoveanu sunt acoperiți cu vopsea lavabilă clasică. Acesta nu este neapărat un dezavantaj, ba chiar permite beneficiarilor să își decoreze casa după bunul plac.

Tavane simple, fără decorațiuni

Dezvoltatorul Art Residence Brancoveanu a lăsat tavanele simple, fără baghete decorative sau alte inserții, camerele fiind simple, fără accente speciale.

Uși din MDF

La fel ca în majoritatea ansamblurilor rezidențiale noi, în Art Residence Brancoveanu au fost montate uși de interior din MDF, un material popular în România datorită costului relativ scăzut.

Art Residence Brancoveanu Gresie, faianță și parchet

În evaluare
Gresie lucioasă

În Art Residence Brancoveanu s-a montat gresie lucioasă, un material care a pierdut mult din popularitate în ultimii ani pentru că este alunecos și greu de întreținut. În plus se zgârie repede.

Faianță lucioasă

Pereții din băile și bucătăriile din Art Residence Brancoveanu sunt placați cu gresie clasică, lucioasă.

Nu știm ce parchet s-a montat

Până când nu facem un audit la șantierul Art Residence Brancoveanu pentru a vedea exact ce tip de parchet a fost montat, nu putem oferi detalii.

Art Residence Brancoveanu Instalație termică

Centrală pe gaz, în condensare

Centralele termice montate în Art Residence Brancoveanu folosesc tehnologia de condensare, prin care eficiența centralei crește cu până la 50% față de cele convenționale.

Distribuție prin calorifere

Încălzirea efectivă se face în mod clasic, prin calorifere, precum în multe alte cazuri. Nu este de mirare că dezvoltatorul Art Residence Brancoveanu a ales această soluție, ea fiind ușor de construit. Caloriferele sunt din Oțel, un material rezistent.

Controlul temperaturii centralizat

În locuințele din Art Residence Brancoveanu, există un singur terminal de control al temperaturii, deci în toată casa va fi aceeași temperatură.

Art Residence Brancoveanu Instalație electrică

În evaluare
Siguranțe cu protecție la curentare

În Art Residence Brancoveanu s-au folosit siguranțe diferențiale (care previn curentarea) .

Nu știm dacă circuitele suportă consumatori mari

Liniile speciale pentru consumatorii mari au devenit o necesitate în era electrificării, de aceea e foarte important să aflăm dacă în Art Residence Brancoveanu s-au folosit astfel de circuite. Revino pentru această informație, singurul mod de a o obține fiind să verificăm la șantier.

Terminale electrice simple

În locuința auditată de noi, din Art Residence Brancoveanu, s-au instalat terminale simple, din plastic . Întrerupătoarele sunt poziționate la înălțimea optimă - aproximativ 120 cm față de sol și sunt normale, fără semnalizare, deci pot fi greu de depistat noaptea.

Art Residence Brancoveanu Instalație sanitară

Alimentare din rețea

Cu toate că este cea mai fiabilă sursă, alimentarea din rețeaua municipală înseamnă că locuitorii Art Residence Brancoveanu vor avea la robinet apă preponderent epurată și tratată. Aceasta uneori are gust de clor, de aceea mulți locuitori ai orașelor mari preferă să cumpere apa potabilă îmbuteliată. Acest lucru nu mai este ceva neobișnuit și nu este un dezavantaj, majoritatea populației urbane fiind în situația de a cumpăra apă sau de a purifica apa de la robinet.

Evacuare în rețeaua municipală

Apele menajere din Art Residence Brancoveanu sunt procesate de rețeaua municipală. Acest scenariu este cel mai bun pentru orice reședință datorită capacității crescute de procesare oferite de rețelele municipale, dar și datorită respectării în acest fel a standardelor ecologice impuse de UE pentru procesarea apelor menajere uzate.

Fără scurgeri în pardoseală

Cei care locuiesc în Art Residence Brancoveanu trebuie să fie foarte atenți cu chiuvetele sau căzile lor deoarece aici nu vor găsi niciun fel de scurgere care să prevină inundațiile accidentale.

Art Residence Brancoveanu Izolația fonică

Pereții dintre locuințe au aproximativ 25cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Pereții care separă locuințele în Art Residence Brancoveanu sunt construiți din blocuri de cărămidă ceramică, un material bun pentru izolația fonică . Grosimea acestor pereți este de 25cm, o grosime nu tocmai ideală pentru o bună izolație fonică .

Pereții interiori au aproximativ 13cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Grosimea pereților care compartimentează locuința este importantă pentru cei care vor să doarmă liniștiți în dormitor fără să audă zgomotul televizorului din living. În cazul Art Residence Brancoveanu, pereții interiori au 13cm grosime și au fost construiți din .

Ferestrele cu două foi de sticlă - ”termopan”

Locuințele din Art Residence Brancoveanu au ferestre cu două foi de geam sau „termopane”, așa cum sunt ele cunoscute în mod popular. Nu este cea mai bună variantă de izolație fonică însă este cu mult mai bună decât ferestrele tradiționale, deci nu va trebui să îți faci griji pentru zgomotul de afară.

Art Residence Brancoveanu Izolația termică

În evaluare
Pereți exteriori din cărămidă ceramică de 35 cm grosime, din care 10 cm izolație cu polistiren extrudat (EPS)

În Art Residence Brancoveanu, pereții exteriori ai clădirilor sunt realizați din cărămidă ceramică. Aceasta este un material modern, caracterizat printr-o foarte bună rezistent. De asemenea, alveolele caracteristice bucăților de cărămidă ceramică au capacitatea de a conserva temperatura. Deci, un perete realizat din acest material, care este bine izolat la exterior, va avea o bună inerție termică, menținând răcoare vara și cald iarna, ceea ce sporește semnificativ confortul locatarilor.

Pereții exteriori ai clădirilor din Art Residence Brancoveanu au o grosime de 35 cm, cu tot cu izolație, la fel ca majoritatea ansamblurilor vizitate de noi.

În ceea ce privește izolația exterioară a pereților, dezvoltatorul Art Residence Brancoveanu a folosit clasicul polistiren extrudat (EPS), aplicând un strat de 10 cm grosime. O soluție ieftină și destul de eficientă.

Ne lipsesc informații despre izolația termică a acoperișului

Din păcate, nu avem destule informații cât să compunem o părere corectă din punct de vedere tehnic despre izolația acoperișurilor clădirilor din Art Residence Brancoveanu.

Ramele ferestrelor au 6 camere interioare

Profilele ferestrelor sunt foarte importante în ceea ce privește izolația termică a unei locuințe. În Art Residence Brancoveanu s-au folosit profile cu mai mult de 5 camere, adică la un nivel superior celor standard.

Art Residence Brancoveanu Hidroizolația

În evaluare
Ne lipsesc date privind hidroizolația fundațiilor

Informațiile pe care le avem despre Art Residence Brancoveanu nu ne permit să compunem o părere relevantă despre cât de bine sunt hidroizolate subsolurile și fundațiile clădirilor, vom reveni odată ce facem auditul la șantier.

Nu știm cum s-au izolat acoperișurile

Din păcate nu putem formula o opinie tehnică despre cât de bine sunt hidroizolate acoperișurile și plafoanele din Art Residence Brancoveanu, vom completa aceste informații doar după vizita la șantier.

Nu știm cât de bine sunt hidroizolate terasele

Momentan nu putem compune o opinie despre cât de bine sunt izolate terasele clădirilor din Art Residence Brancoveanu, vom reveni asupra acestei secțiuni după vizita la șantier.

Structură pe cadre din beton armat

Structura bazată pe cadre de beton este des utilizată în cazul clădirilor înalte, cum sunt cele din Art Residence Brancoveanu. Este un sistem constructiv des folosit în toată lumea care prezintă numeroase avantaje în ceea ce privește rezistența la seisme și eficiența în construcție.

Rezistență foarte bună la seisme însă pot apărea avarii

Acest sistem constructiv este folosit de toate clădirile construite după 1977. Mai mult decât atât, el a fost suplimentat cu măsuri de siguranță foarte dure pentru a preveni orice catastrofă. Clădirile din Art Residence Brancoveanu sunt construite pe cadre de beton și se supun acestor reglementări, deci probabilitatea ca aceste clădiri să cedeze în cazul unui seism este destul de scăzută.

Rezistență garantată în timp, decenii bune, chiar secole

În ziua de azi găsim numeroase clădiri construite în evul mediu care încă rezistă testului timpului. Majoritatea acestora sunt construite într-una dintre variantele sistemului „pe cadre”. Fie că s-au folosit forme rotunde, precum arcadele, fie că s-au folosit forme perpendiculare precum grinzile din zilele noastre, clădirile construite în acest sistem, la fel ca cele din Art Residence Brancoveanu, vor trece cu brio testul timpului și vor rămâne în picioare atât cât va dori omul.

Vizitează șantierul

Multe dintre informațiile expuse mai sus nu influențează în mod direct viața de zi cu zi.
Pentru a-ți face o idee cât mai corectă despre calitatea materialelor și a execuției, îți recomandăm să faci o vizită la șantier, preferabil în compania unui expert în construcții:

Art Residence Brancoveanu Contact Dezvoltator

Părerea noastră despre viața de zi cu zi în Art Residence Brancoveanu

Această secțiune este actualizată periodic. Poți vedea cum arată ziua unui locuitor al ansamblului rezidențial și cum evoluează în timp, în funcție de dezvoltarea și modernizarea zonei în care este construit Art Residence Brancoveanu. Vei afla unde îți poți duce copiii la școală sau grădiniță, unde poți face cumpărăturile de zi cu zi și cu ce mijloace de transport public te poți deplasa, dar și multe altele. Vezi detaliile actuale ale acestui ansamblu rezidențial, în cele de mai jos.

Art Residence Brancoveanu:Cumpărături

Cele mai apropiate magazine sunt în afara ansamblului

Din păcate, cele mai apropiate magazine de unde îți poți face cumpărăturile sunt în afara Art Residence Brancoveanu, deci dacă ai uitat ceva, vei fi nevoit să ieși din ansamblu.

Piața agroalimentară e în zonă!

În zona în care se află Art Residence Brancoveanu vei găsi o piață agroalimentară în care fermierii își vând produsele. De aici poți cumpăra fructe, legume, lactate și ouă proaspete, aduse direct de la fermele din jurul capitalei.

Ai doar un hipermarket aproape

Din ce date avem până acum, nu știm cu siguranță dacă există o galerie comercială aproape de Art Residence Brancoveanu.

Art Residence Brancoveanu:Educație

Găsești școala la câteva minute de Art Residence Brancoveanu!

Precum în multe alte cazuri, în interiorul Art Residence Brancoveanu nu vei găsi o școală însă ai numeroase opțiuni dintre care poți alege, în apropiere.

Găsești o grădiniță în apropiere de Art Residence Brancoveanu

Deși nu există grădiniță chiar în Art Residence Brancoveanu, vei găsi multe opțiuni în apropiere. Faptul că nu există o grădiniță chiar în ansamblu nu este neapărat un dezavantaj, acest scenariu fiind întâlnit la foarte multe ansambluri de la noi din țară.

Poți găsi un after-school aproape de casă!

Deși nu se regăsesc în imediata apropiere a locuinței, ai opțiuni pentru ocuparea timpului celui mic și în apropiere de Art Residence Brancoveanu, unde vei găsi atât o școală de arte, cât și un after-school.

Art Residence Brancoveanu:Recreere

În evaluare
Nu există niciun parc în apropiere

Din păcate, Art Residence Brancoveanu nu oferă prea multe opțiuni celor care doresc să își petreacă timpul în natură alături de cei mici.

Nu știm dacă se organizează activități cu copiii

Din ce date avem, nu există activități organizate constant de comunitatea din Art Residence Brancoveanu care să implice și copiii.

Art Residence Brancoveanu:Siguranță

În evaluare
Nu știm clar cum se face accesul în ansamblu

Nu este clar dacă oricine poate intra în Art Residence Brancoveanu fără invitație sau dacă există vreun fel de filtru la intrare.

Nu știm dacă există limitatoare de viteză

Încă nu ne-am putut da seama dacă vor fi instalate limitatoare de viteză în Art Residence Brancoveanu, fapt pentru care nu putem oferi această informație.

Zonele de joacă nu sunt împrejmuite

Din păcate, zonele de joacă sau parcurile din interiorul sau de lângă Art Residence Brancoveanu nu sunt destul de bine împrejmuite, iar copiii pot alerga liberi chiar și în afara acestora.

Art Residence Brancoveanu:Curățenie

Spațiile verzi sunt foarte bine întreținute

Plimbându-te la pas prin Art Residence Brancoveanu este imposibil să nu observi cât de bine sunt întreținute spațiile verzi. Iarba este tunsă, iar florile arată superb vara. Copilul tău se va juca într-un mediu sănătos și bine îngrijit.

Găsești coșuri de gunoi la tot pasul

Străzile din Art Residence Brancoveanu sunt foarte curate, parțial datorită coșurilor de gunoi montate de dezvoltator în majoritatea locurilor publice. Deși pare banal, acest aspect nu este prea des întâlnit în alte ansambluri rezidențiale din România.

Trotuarele sunt îngrijite și spălate

Trotuarele și aleile din Art Residence Brancoveanu par noi, ele fiind foarte bine întreținute și curate.

Art Residence Brancoveanu:Transport public

Găsești o stație de metrou pentru M2 în apropiere

Dacă mergi des cu metroul, este bine să știi că ansamblul Art Residence Brancoveanu este destul de aproape de o stație de metrou legată la linia/liniile M2.

Ajungi rapid la o stație STB

Locuind în Art Residence Brancoveanu, vei găsi în apropiere cel puțin o stație STB pe la care trec liniile de autobuz 102,125,232,N103,N106,N124,R438,R475. Pe lângă autobuz, poți lua și tramvaiul pe linia/liniile 1,10.

Zonă liniștită și bine conectată

Art Residence Brancoveanu se află într-o zonă liniștită, relativ departe de centru însă cu acces la majoritatea facilităților pe care le oferă capitala.

Art Residence Brancoveanu:Socializare

Nu există piscină în ansamblu

Din păcate, precum multe alte ansambluri, Art Residence Brancoveanu ratează oportunitatea de a oferi locuitorilor săi o piscină.

Găsești localuri unde să poți ieși cu prietenii

Dacă îți place să ieși la o cafea sau la masă cu prietenii, vei găsi rapid un local chiar în interiorul Art Residence Brancoveanu.

Mall-ul este destul de departe

Dacă locuiești în Art Residence Brancoveanu va trebui să conduci minim 15 minute până la cel mai apropiat mall.

Art Residence Brancoveanu:Sport

În evaluare
Nu știm dacă există sală de fitness în ansamblu

Nu am aflat încă dacă există o sală de fitness în interiorul Art Residence Brancoveanu.

Pentru a face jogging va trebui să ieși din ansamblu

Cei care obișnuiesc să facă ieșiri scurte de jogging vor trebui să caute un parc în apropiere, deoarece în Art Residence Brancoveanu nu se poate alerga.

Vei face cam un sfert de oră până la cel mai apropiat parc

Dacă locuiești în Art Residence Brancoveanu și vrei să ajungi la cel mai apropiat parc pentru a alerga, va trebui să te deplasezi cu mașina pentru că în apropiere nu este nici un parc.

Art Residence Brancoveanu:Persoane cu dizabilități fizice

În evaluare
Nu știm dacă există rampe de acces

Nu este clar dacă există vreun tip de rampă de acces pentru persoane cu dizabilități în clădirile din Art Residence Brancoveanu.

Nu știm dacă există locuri de parcare rezervate

Încă nu putem stabili dacă există locuri de parcare rezervate pentru persoanele cu dizabilități în Art Residence Brancoveanu.

Tocurile ușilor nu sunt la nivel cu podeaua

Din câte am observat, în Art Residence Brancoveanu nu există treceri la nivel cu podeaua dintr-un spațiu în altul, nici în spațiile publice, și nici în unitățile locative.

Art Residence Brancoveanu:Persoane cu dizabilități senzoriale

În evaluare
Nu știm dacă ascensoarele beneficiază de instrucțiuni acustice

Nu este clar dacă ascensoarele din Art Residence Brancoveanu sunt dotate cu sisteme fonice de instructaj.

Nu știm dacă lifturile au butoane cu Braille

Nu avem informații de la Art Residence Brancoveanu privind butoanele ascensoarelor.

Nu știm dacă trecerile de pietoni sunt semnalizate acustic

Nu suntem siguri dacă trecerile de pietoni din interiorul și din jurul Art Residence Brancoveanu sunt semnalizate acustic.

Stații de încărcare EV lângă Art Residence Brancoveanu

În evaluare
Nu există stație de încărcare în ansamblu
Stații de încărcare în apropiere

În drumul tău spre casă vei întâlni următoarele stații de încărcare:

Brand Distanță Locuri 100-150kWh Locuri 50-100kWh Locuri 30-50kWh Locuri 5-30kWh
EV-MAG la 3 km - - - 3 locuri
McDonalds la 1 km - - - 2 locuri
Mega Image la 3 km - - - 2 locuri

Stații de încărcare EV private

În evaluare
Nu este clar dacă există branșament la curent trifazic

Nu știm dacă vilele din Art Residence Brancoveanu sunt racordate la curent trifazic, te rugăm să revii pentru a găsi această informație.

Nu avem date despre circuitele din acest ansamblu

Nu putem spune clar dacă circuitele vilelor din Art Residence Brancoveanu au o linie dedicată pentru consumatorii mari.

Nu știm dacă există locuri de parcare în curți

Car-port-ul permite încărcarea mașinii în propria curte. Nu știm clar dacă vilele din Art Residence Brancoveanu au car-port sau orice altă formă de parcare interioară.

Art Residence Brancoveanu:Tratamente și hrană

Ai un pet-shop foarte aproape

Animalul tău nu va rămâne niciodată fără mâncare dacă locuiești în Art Residence Brancoveanu pentru că ai un pet-shop la doar câteva minute de casa ta.

Veterinarul este chiar lângă casă

Dacă animalul tău necesită tratament medical constant, află că foarte aproape de Art Residence Brancoveanu există un cabinet veterinar la care poți apela.

Cabinetul veterinar oferă și servicii de cosmetică pentru animale

Este normal să ai grijă de aspectul animalului tău de companie, iar pentru asta ai nevoie de servicii specializate. Este bine să știi că la cabinetul veterinar din Art Residence Brancoveanu ai, în ofertă, cosmetică canină.

Art Residence Brancoveanu:Plimbare

Nu vei putea plimba câinele decât pe stradă

Din păcate Art Residence Brancoveanu nu oferă niciun loc unde poți plimba câinele aproape de casă. Găsești opțiuni doar dacă te deplasezi în afara ansamblului.

Găsești o câmpie în imediata apropiere

Pentru câinii activi, o poiană este locul ideal pentru a fi plimbați deoarece pot alerga liberi fără să încurce pe nimeni. Art Residence Brancoveanu are în apropiere un asemenea spațiu unde îți vei putea duce câinele zilnic, iar acesta își va consuma energia.

Nu există niciun lac în apropiere.

Din nefericire, dacă ai un câine care adoră apa, vei fi dezamăgit de faptul că, lângă Art Residence Brancoveanu nu există niciun loc unde să-l poți lăsa să se scalde.

Datele pot fi neactualizate

Este posibil ca o parte din informațiile de mai sus să nu mai fie de actualitate, de aceea îți recomandăm să vizitezi Art Residence Brancoveanu pentru a descoperi eventuale facilități pe care nu le-am acoperit în această pagină:

Art Residence Brancoveanu Contact Dezvoltator
44,366722314718 26,115074872905

Harta Art Residence Brancoveanu

Click pe buton pentru a vedea unde se află Art Residence Brancoveanu

Despre Apărătorii Patriei

Cartierul Apărătorii Patriei este un cartier situat în sud-estul Bucureștiului, foarte aproape de Popești Leordeni. Este un cartier format preponderent din case sau diverse blocuri noi cu regim mic de înălțime, care le asigură locuitorilor o conexiune rapidă cu orașul prin șoseaua Berceni și stația de metrou Apărătorii Patriei.

În ultimii ani foarte mulți oameni au ales să își cumpere locuințe aici, fiind o zonă liniștită, însă foarte bine conectată la punctele cheie ale Bucureștiului.

Viața de zi cu zi în Apărătorii Patriei

Cartierul Apărătorii Patriei este un cartier strict rezidențial, care se dezvoltă continuu. Locuitorii au acces la diverse servicii și obiective care au rolul de a le oferi o doză maximă de confort în viață.

Magazine în Apărătorii Patriei
 • Piața Agroalimentară Berceni-Olteniței
 • Kaufland
 • Profi
Învățământ în Apărătorii Patriei
 • Școala Gimnazială Eremia Grigorescu
 • Școală și grădiniță Montesara
 • Grădinița Liebe Kinder
Recreere în Apărătorii Patriei
 • Parcul Natural Văcărești
 • Cinema City
 • Parcul Tineretului
Transport public în Apărătorii Patriei
 • Stația de metrou Apărătorii Patriei
 • Liniile de autobuz 102, 125, 232, N103, N106, N124, R438, R475
 • Liniile de tramvai 1, 10

Rata criminalității în Apărătorii Patriei

Administrativ, Apărătorii Patriei, face parte din zona de acoperire a Sector 4 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 158 de infracțiuni, sub media de 178 din celelalte sectoare, ceea ce face din Apărătorii Patriei o zonă mai sigură, pentru tine și familia ta, comparativ cu altele din capitală.

Rata criminalității în Sector 4
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Apărătorii Patriei

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în Art Residence Brancoveanu, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Apărătorii Patriei. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Apărătorii Patriei. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Art Residence Brancoveanu se află într-o zonă foarte densă, astfel că traficul tinde să fie foarte aglomerat indiferent de oră. Locuind aici, te vei confrunta des cu ambuteiaje.

Pentru un mediu mai curat și mai sănătos pentru toți, cel mai bine este să folosești, pentru deplasări, metroul. Locuitorii din Art Residence Brancoveanu au acces la o stație de metrou chiar lângă casă pentru linia/liniile M2.

Deși nu scapi în totalitate de problemele din trafic, STB-ul este o alternativă mai bună decât mașina personală. Aproape de Art Residence Brancoveanu există cel puțin o stație de autobuz cu acces la linia/liniile 102,125,232,N103,N106,N124,R438,R475 . De asemenea, cei care preferă tramvaiul, pot ajunge repede la cel puțin o stație pentru linia/liniile 1,10.

Cei care au copii mici vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată grădiniță, care se află la câteva minute de condus de Art Residence Brancoveanu, ceea ce va aglomera traficul. Având în vedere că nu există niciun supermarket în ansamblu, cei care vor avea nevoie de cumpărături vor fi nevoiți să ia mașina pentru a ajunge la cel mai apropiat magazin, ceea ce va duce la aglomerarea traficului.

Deși există bulevarde largi aproape de Art Residence Brancoveanu, traficul este destul de aglomerat, mai ales la orele de vârf. De aceea îți recomandăm să eviți Bulevardul Basarabiei în special dimineața și după-amiaza.

Amplasarea în zona mediană a capitalei, face Art Residence Brancoveanu un ansamblu bun pentru familii și persoanele care nu sunt nevoie să ajungă des în zona centrală ci preferă un cartier mai liniștit. Conexiunea cu metroul se face în mod direct, existând o stație de metrou pentru linia/liniile M2 în apropierea ansamblului. În ceea ce privește autobuzul, există o stație STB foarte aproape de Art Residence Brancoveanu, la care ajung liniile 102,125,232,N103,N106,N124,R438,R475. Nu în ultimul rând, cei care vor locui în Art Residence Brancoveanu vor avea acces și la liniile de tramvai 1,10, existând cel puțin o stație în cartier.

În jurul Art Residence Brancoveanu se află bulevardele principale ale capitalei ce duc atât spre centru, cât și spre ieșirile din oraș. Fiind la periferia orașului, locuitorii din Art Residence Brancoveanu au acces rapid inclusiv către Centura București, arteră care leagă toate drumurile importante ce tranzitează capitala.

Recomandăm o vizită pe teren

Datele despre cartier, împrejurimi și trafic sunt agregate de pe internet, de aceea este posibil ca unele detalii să nu corespundă cu realitatea din teren.
Ar fi ideal să vizitezi Art Residence Brancoveanu și să explorezi zona din jurul ansamblului:

Art Residence Brancoveanu Contact Dezvoltator

Cartierul Apărătorii Patriei face parte din sectorul 4 și este poziționat în zona centrală a capitalei. Față de celelalte cartiere din zone aflate în sudul Bucureștiului, chiriile din cartierul Apărătorii Patriei tind să fie cu aproximativ 17procente mai mici pentru garsoniere sau apartamente și cu 1procente mai mici pentru case.

Valorile medii ale chiriilor din cartierul Apărătorii Patriei, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 255 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu două camere: 330 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu trei camere: 420 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu patru camere: 455 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; vile duplex: 600 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; vile individuale: 750 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei.

Actualizăm datele din această secțiune iar în scurt timp, aici vei găsi inclusiv informații istorice despre tendințele prețurilor imobiliarelor din Apărătorii Patriei sub forma unui grafic similar cu cel de mai jos. Acest grafic se va actualiza zilnic pentru ca informațiile oferite să fie cât mai relevante. Graficul va ilustra evoluția prețurilor în Apărătorii Patriei atât pentru vânzări, cât și pentru închirieri și va putea fi segmentat în funcție de tipul de imobil dorit.

Tendința prețurilor la imobiliare în Apărătorii Patriei
Imagine demonstrativă care ilustrează cum vor fi prezentate tendințele prețurilor din imobiliare

În curs de evaluare

Momentan nu avem date suficiente pentru a face o analiză a prețurilor din Art Residence Brancoveanu față de cele din București - Sud.

Prețurile din această zonă cresc în mod temperat

în București - Sud, Art Residence Brancoveanu nu se bucură încă de creșterile înregistrate în zonele centrale și de nord ale capitalei. Această diferență este cauzată în special de infrastructura precară, situație ce se va ameliora în anii următori.

Poate cel mai popular brand de ansamblu din București!

Numele de marcă ”Art Residence Brancoveanu” se află în top 5 cele mai căutate brand-uri din București, ceea ce înseamnă că este un ansamblu foarte popular, cu un renume deja consacrat, deci poate fi considerat o investiție cât se poate de sigură, cel puțin prin prisma popularității sale.

Clientelă fluctuantă: tineri

Acest ansamblu se pretează în special tinerilor, de aceea cei care investesc în Art Residence Brancoveanu se pot aștepta la chiriași instabili, care își schimbă frecvent domiciliul sau, în cazuri foarte grave, ajung chiar să deterioreze mobilierul.

Recomandăm 2 camere sau studio pentru investiție, dacă există

Art Residence Brancoveanu va atrăgea un public mixt, format atât din tineri, cât și din persoane care caută unități relativ ușor de întreținut, de aceea recomandăm investitorilor să se orienteze pe apartamentele cu două camere sau studio-uri dacă există în oferta dezvoltatorului. În cazul în care ansamblul are disponibile doar case, atunci vilele de tip duplex s-ar putea să fie mai potrivite datorită prețului care tine să fie mai mic decât la cele individuale.

Rate doar prin bancă

Art Residence Brancoveanu nu oferă niciun sistem de rate la dezvoltator, deci cei care vor să achiziționeze aici vor trebui fie să plătească pe loc, fie să apeleze la un credit bancar.

Preț fix, indiferent de metoda de plată

Din păcate, dezvoltatorul Art Residence Brancoveanu nu oferă reduceri celor care pot plăti cash iar prețul este același pentru orice tip de client, indiferent că este investitor sau beneficiar final.

Se acceptă doar monede tradiționale

Dezvoltatorul Art Residence Brancoveanu nu acceptă momentan plata în niciun fel de criptomonede, preferând valuta clasică (fiat) pentru toate tranzacțiile derulate de acesta.

Nu rata o investiție bună!

Informațiile afișate în această secțiune sunt obiective, calculate ”la rece”. Este posibil ca dezvoltatorul Art Residence Brancoveanu să ofere facilități, stimulente și alte beneficii pentru investitori, pe care noi nu le-am acoperit.
Descoperă eventualele beneficii contactând dezvoltatorul!

Art Residence Brancoveanu Contact Dezvoltator

Cât costă o locuință în Art Residence Brancoveanu?

Momentan colectăm, de la Art Residence Brancoveanu, datele necesare pentru a răspunde la această întrebare. Te rugăm să revii pentru a vedea prețurile actualizate.

Unde se află Art Residence Brancoveanu și cum se poate ajunge?

Ansamblul rezidențial Art Residence Brancoveanu este situat în localitateaSector 4 . Pentru a ajunge la Art Residence Brancoveanu depinzi de mașina personală deoarece nu există niciun mijloc de transport în comun aproape.

Cum este traficul din zona Art Residence Brancoveanu?

La orele de vârf, tipic Bucureștiului, traficul din jurul Art Residence Brancoveanu este destul de aglomerat. Pentru a ajunge mai repede acasă, te sfătuim să eviți Bulevardul Basarabiei.

Ce facilități oferă Art Residence Brancoveanu locuitorilor săi?

Locuitorii din Art Residence Brancoveanu au acces la următoarele facilități: școală publică (în apropiere), școală privată (în apropiere), grădiniță (în apropiere), supermarket (în apropiere), mall (în apropiere).

Ai mai multe întrebări?

Îți recomandăm să contactezi direct dezvoltatorul și să vorbești cu echipa de vânzări:

Art Residence Brancoveanu Contact Dezvoltator