Pipera Apartments
Pipera Apartments
Pipera Apartments

Pipera Apartments

Bulevardul Pipera Nr. 188B

Lifestyle
Construcție
În evaluare
Investiție
În evaluare

Stoc Pipera Apartments

2 Camere de la 118.225 € fără TVA
124.136 cu TVA de 5% inclus

3 Camere de la 156.968 € fără TVA
186.792 cu TVA de 19% inclus

4 Camere de la 227.010 € fără TVA
270.142 cu TVA de 19% inclus

Disponibilitate: LA DEZVOLTATOR

Stare construcție: FINALIZAT

Actualizat la: 07 octombrie 2023

CONTACT Pipera Apartments

Apăsarea butonului ”TRIMITE" implică acceptarea Termenilor și politicilor.

Te va contacta reprezentantul dezvoltatorului în termen de 24 de ore.

Click pe pentru a afișa punctele de interes!

Principalele puncte de interes aproape de Pipera Apartments

 • Stație de metrou: Pipera la 10 minute de condus
 • Stație de autobuz: Liziera Residences în imediata apropiere
 • Stație de tramvai: Gelcap la 5 minute de condus
 • Grădiniță: Kindergarden în imediata apropiere
 • Școală: British School of Bucharest în imediata apropiere
 • Parc: Grădina Zoologică Băneasa la 5 minute de condus
 • Mall: Jolie Ville Galleria la 5 minute de condus
 • Supermarket: Mega Image Pipera Liziera în imediata apropiere
 • Piață: Piața Agroalimentară Pipera la 5 minute de condus
 • Complex sportiv: Clubul Planet Swim & Gym la 5 minute de condus
 • Locuri de muncă: Zona de birouri din Pipera la 15 minute de condus

Pipera Apartments Modele de locuințe

13 rezultate

Se afișează 1-13 din 13 locuințe
Scroll dreapta pentru mai multe imagini!
Pipera Apartments Pipera Apartments Pipera Apartments Pipera Apartments Pipera Apartments Pipera Apartments Pipera Apartments Pipera Apartments Pipera Apartments Pipera Apartments Pipera Apartments Pipera Apartments Pipera Apartments
OPINIE

Cum am compus recenziile de mai jos

În această secțiune vei găsi o descriere amănunțită a Pipera Apartments. Informațiile folosite pentru a compune această descriere au fost colectate atât de pe internet, cât și din teren.

De pe Internet, am folosit în general site-ul ansamblului dar și alte site-uri de anunțuri precum OLX sau Imobiliare.ro. Am încercat să compunem o opinie cât mai obiectivă, motiv pentru care informațiile de pe site-ul oficial al ansamblului au fost verificate cu alte site-uri și forumuri pe cât de mult posibil.

Din teren, datele au fost preluate de către echipele noastre de audit. Acestea vizitează fizic fiecare ansamblu și colectează informații de la fața locului. Atunci când există un conflict între datele din teren și cele prezentate pe site-ul dezvoltatorului, în textele de mai jos vei găsi concluzia din teren.

Autorii opiniilor, sunt persoane cu expertiză în domeniile despre care au scris. Textele sunt moderate pantru a fi mai ușor de înțeles pentru oricine însă esența lor nu este alterată în procesul de editare.

Viața de zi cu zi

Transport
Cumpărături
Familii
Tineri
Persoane cu handicap

Bine ai venit în Pipera Apartments 188, un ansamblu rezidențial modern și elegant, situat într-una dintre cele mai căutate zone ale Bucureștiului. Acest ansamblu, finalizat în 2021 este compus din 75 de apartamente, inclusiv garsoniere (care sunt deja vândute), dar și unități cu 2, 3 și 4 camere. Pipera Apartments 188 oferă o varietate de opțiuni pentru potențialii cumpărători.

Locația este unul dintre punctele forte ale acestui ansamblu. Pipera este cunoscută pentru proximitatea față de centrele de afaceri, dar și pentru accesul facil către diferite zone ale orașului. Este un cartier care îmbină armonios viața urbană cu spațiile verzi, oferind astfel un echilibru între agitația cotidiană și nevoia de relaxare.

În ceea ce privește parcarea, trebuie să știi că locurile sunt plătite separat și costă între 8.000 și 11.000 de euro, plus TVA. Acestea sunt disponibile la exterior, oferind astfel flexibilitate în alegerea tipului de parcare care ți se potrivește cel mai bine. În plus, ansamblul vine cu oferte speciale periodice și reduceri pentru cei care optează pentru plata cash, ceea ce poate fi un avantaj semnificativ în bugetul tău.

Securitatea este un alt aspect bine gândit în cadrul ansamblului. Accesul în complex este restricționat și se face pe bază de cartelă. În plus, zonele de parcare și drumurile principale sunt bine iluminate, există hidranți în toate clădirile, semnalizare pentru evacuare și butoane de panică pe toate palierele. Ușile de acces spre exterior se deschid spre exterior, facilitând evacuarea în caz de urgență.

Pipera Apartments 188 este mai mult decât un simplu loc de trai; este un stil de viață. Cu o gamă variată de apartamente, facilități moderne și o locație excelentă, acest ansamblu rezidențial este perfect pentru cei care își doresc confort, siguranță și accesibilitate într-unul dintre cele mai dinamice și promițătoare cartiere ale Bucureștiului.

Transport

În ceea ce privește transportul, Pipera Apartments 188 se bucură de o poziționare bună. La doar 4 minute de mers pe jos, vei găsi stația de autobuz Liziera Residences, ceea ce îți oferă o conexiune rapidă cu restul orașului. Acesta este un detaliu important, mai ales dacă te gândești la naveta zilnică spre locul de muncă sau alte puncte de interes.

Deși ansamblul nu se află în imediata apropiere a unei stații de metrou sau tramvai, accesul la acestea nu este dificil, mai ales dacă ai la dispoziție o mașină sau optezi pentru un taxi. În plus, zona Pipera este în plină dezvoltare, iar extinderea rețelei de transport public este un subiect des discutat, ceea ce ar putea aduce îmbunătățiri în viitorul apropiat.

Dacă ești posesor de autovehicul, trebuie să știi că locurile de parcare în cadrul ansamblului sunt plătite separat. Cu un preț cuprins între 8.000 și 11.000 de euro plus TVA, acestea sunt situate la exterior. Este un aspect de luat în considerare, mai ales dacă familia ta dispune de mai mult de un vehicul.

În concluzie, în ceea ce privește transportul, Pipera Apartments 188 stă destul de bine. Cu o stație de autobuz la o distanță foarte mică și posibilitatea de a ajunge ușor la alte mijloace de transport, locatarii au parte de flexibilitate și multiple opțiuni. Totuși, un punct de îmbunătățire ar fi adăugarea unei stații de metrou în apropiere, dar acesta este un aspect ce ține de dezvoltarea ulterioară a zonei. Pe o scală de la 1 la 5, aș acorda un rating de 4 pentru transport, datorită accesibilității și opțiunilor disponibile, dar și pentru potențialul de dezvoltare al infrastructurii în viitor.

Cumpărături

Când vine vorba de cumpărături, Pipera Apartments 188 îți oferă acces la o varietate de opțiuni, fără a fi nevoie să te deplasezi pe distanțe mari. La doar 4 minute de mers pe jos, te poți opri la Mega Image Park Line pentru produsele de bază sau pentru o sesiune rapidă de shopping. Dacă preferi o altă variantă, Carrefour Express este la 10 minute de mers pe jos. Acesta este un avantaj major, mai ales pentru zilele aglomerate când timpul este o resursă prețioasă.

Dacă ești în căutarea unor produse bio sau specialități, Buy Bio Store este la 11 minute de mers pe jos. Acesta este un loc excelent pentru cei care pun accent pe o alimentație sănătoasă și produse de calitate. În plus, pentru o experiență de cumpărături mai extinsă, ai la dispoziție Strip Mall Tunari și Jolie Ville Galleria, la 5, respectiv 10 minute de condus. Aceste centre comerciale îți oferă nu doar magazine cu produse variate, dar și locuri unde te poți relaxa, cum ar fi cafenele și restaurante.

Un alt aspect de luat în considerare este faptul că zona Pipera este în continuă dezvoltare. Asta înseamnă că în viitorul apropiat, este posibil să apară și alte facilități comerciale care să îți ușureze și mai mult viața.

În concluzie, pentru secțiunea de cumpărături, Pipera Apartments 188 stă foarte bine. Având în vedere proximitatea magazinelor și varietatea de opțiuni, de la supermarketuri la magazine specializate și centre comerciale, locatarii au tot ce le trebuie la îndemână. Pe o scală de la 1 la 5, aș acorda un rating de 4.5. Aș fi mers pe un 5 dacă ar fi existat și o piață în apropiere, pentru cei care preferă produse proaspete, direct de la producător.

Familii

Pentru familiile cu copii, Pipera Apartments 188 oferă o gamă largă de opțiuni educaționale și de recreere. În ceea ce privește educația timpurie, ai la dispoziție trei grădinițe la o distanță de 10-15 minute cu mașina: Grădinița Universul Copiilor, Alphabet Kindergarten și Maria Montessori. Fiecare dintre acestea are un program educațional solid și facilități moderne, asigurând un start bun pentru cei mici.

Școlile nu sunt nici ele departe. Olga Gudynn International School este la doar 7 minute de condus, în timp ce Școala Americană și Școala Gimnazială Nr. 3 sunt la aproximativ 10-15 minute. Aceasta oferă o flexibilitate mare în alegerea instituției de învățământ care se potrivește cel mai bine nevoilor familiei tale.

Dacă vrei să îți petreci timpul liber în aer liber, ai câteva opțiuni de parcuri și locuri de joacă. Gradina Zoologică, Pădurea Băneasa și Parcul Regina Ana sunt la 15-25 de minute de condus. Mai aproape, la 7-15 minute de mers pe jos, se află locurile de joacă Mircea Eliade și Jolie Kids House, ideale pentru o după-amiază distractivă.

În ceea ce privește securitatea, ansamblul are acces restricționat cu cartelă, iluminat public în parcări și drumuri principale, hidranți și semnalizare de evacuare în toate clădirile. De asemenea, butoanele de panică sunt un plus pentru siguranța rezidenților.

În concluzie, Pipera Apartments 188 este un loc prietenos pentru familiile cu copii, având în vedere facilitățile educaționale, opțiunile de recreere și măsurile de securitate. Pe o scală de la 1 la 5, aș acorda un rating de 4 pentru această secțiune. Ar fi primit un 5 dacă parcurile și locurile de joacă ar fi fost puțin mai aproape, pentru a evita folosirea mașinii.

Tineri

Dacă ești tânăr și în căutarea unui stil de viață activ, Pipera Apartments 188 are destule de oferit. În materie de cafenele și restaurante, ai câteva opțiuni la o distanță de 25-30 de minute de mers pe jos. Brasserie 41 și Fonkli Glors sunt locuri excelente pentru a te întâlni cu prietenii, în timp ce Starbucks și Schiccheria sunt opțiuni bune pentru cei care preferă o atmosferă mai relaxată.

Dacă ești un entuziast al fitness-ului, World Class București Atlantis este la doar 10 minute de condus. Acesta este un centru de fitness complet echipat, cu o gamă largă de clase și facilități, de la yoga la înot.

Pentru cei interesați de divertisment, AMC Kart este la 15 minute de condus și oferă o experiență de karting de neuitat. Este o modalitate excelentă de a-ți petrece weekend-ul sau de a organiza o zi distractivă cu prietenii.

Deși ansamblul nu oferă facilități interne pentru tineri, proximitatea la diverse locuri de socializare, fitness și divertisment compensează. Cu toate acestea, ar fi fost ideal să avem câteva dintre aceste facilități chiar în interiorul ansamblului, pentru a economisi timpul petrecut în trafic.

În concluzie, Pipera Apartments 188 oferă o varietate decentă de opțiuni pentru tineri, deși ar putea face mai mult în această direcție. Pe o scală de la 1 la 5, aș acorda un rating de 3 pentru această secțiune. Cu câteva adăugiri sau parteneriate cu facilități locale, ansamblul ar putea deveni mult mai atractiv pentru tineri.

Persoane cu handicap

Pipera Apartments 188 pune un accent deosebit pe accesibilitate, asigurându-se că toți rezidenții pot beneficia de un stil de viață confortabil și independent. Începând cu liftul, acesta dispune de instrucțiuni scrise în Braille, un detaliu esențial pentru persoanele cu deficiențe de vedere. Braille este un sistem de scris și tipar tactil folosit de persoanele nevăzătoare sau cu deficiențe de vedere.

În ceea ce privește accesul la clădiri, rampele de acces pentru cărucioare sunt o facilitate binevenită. Acestea permit o intrare și o ieșire ușoară din clădire, făcând viața mai ușoară pentru cei cu mobilitate redusă.

Ușile de acces în locuință și în clădire au o lățime de peste 90 cm, ceea ce facilitează accesul cu un scaun cu rotile. În plus, ușile sunt la nivel cu podeaua, eliminând orice obstacol care ar putea îngreuna deplasarea.

Căsuțele poștale sunt, de asemenea, accesibile pentru cei în scaun cu rotile, fiind amplasate la o înălțime potrivită. Aceasta este o considerație importantă, deoarece adesea aceste detalii sunt trecute cu vederea, dar pot face o diferență semnificativă în viața de zi cu zi a unei persoane cu dizabilități.

În concluzie, ansamblul Pipera Apartments 188 a făcut eforturi considerabile pentru a asigura accesibilitatea pentru toți rezidenții săi. Pe o scală de la 1 la 5, aș acorda un rating de 5 pentru această secțiune, cu felicitări pentru atitudinea incluzivă a dezvoltatorilor.

Concluzie

După o analiză detaliată a ansamblului Pipera Apartments 188, este clar că acesta oferă o gamă largă de facilități și servicii care pot satisface nevoile diversificate ale rezidenților săi. De la accesibilitatea la transport și proximitatea față de magazine, până la facilitățile pentru familii și tineri, ansamblul se străduiește să creeze un mediu de viață complet.

În ceea ce privește transportul, accesul facil la stația de autobuz este un plus, dar lipsa unei stații de metrou în apropiere ar putea fi un dezavantaj pentru unii. Pe partea de cumpărături, varietatea de magazine și mall-uri în apropiere este un atu, dar ar fi fost și mai bine dacă ar fi existat și o piață în vecinătate.

Pentru familiile cu copii, există numeroase opțiuni educaționale și de recreere, însă distanțele până la acestea pot fi un inconvenient. Tinerii au la dispoziție o gamă variată de cafenele și locuri de divertisment, dar acestea necesită un timp de deplasare ceva mai lung.

În ceea ce privește accesibilitatea, ansamblul a făcut pași importanți pentru a se asigura că toți rezidenții pot trăi confortabil. Cu toate acestea, există loc pentru îmbunătățiri, cum ar fi adăugarea de avertizări sonore în lift.

În concluzie, Pipera Apartments 188 este un ansamblu rezidențial bine gândit, care își propune să ofere un stil de viață complet și confortabil pentru toți rezidenții săi. Cu toate acestea, există câteva aspecte minore care ar putea fi îmbunătățite pentru a face experiența de viață aici aproape perfectă. Pe o scală de la 1 la 5, aș acorda un rating general de 4.5 pentru acest ansamblu.

Construcție

Încă lucrăm la această secțiune a recenziei, te rugăm să revii. Aici vei găsi informații despre:

 • Calitatea și bugetul finisajelor din Pipera Apartments;
 • Materiale și tehnologii folosite la instalațiile din Pipera Apartments;
 • Structura de rezistență pe care au fost construite clădirile din Pipera Apartments;
 • Sisteme de climatizare folosite în Pipera Apartments;
 • Garanții oferite de dezvoltatorul Pipera Apartments;

Investiție

Încă lucrăm la această secțiune a recenziei, te rugăm să revii. Când va fi gata vei găsi informații despre:

 • Nivelul chiriilor în Pipera și randamentul estimativ oferit de Pipera Apartments;
 • Opțiuni de finanțare oferite de dezvoltatorul Pipera Apartments;
 • Analiză comparativă a Pipera Apartments față de alte ansambluri din București - Nord.
Alternative

Toate ansamblurile rezidențiale disponibile în zona Pipera

Ansamblul rezidențial New Point din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial New Point din Pipera, București - Nord

New Point

Livrare: Necunoscut Bulevardul Pipera Nr. 168A, Pipera, Voluntari

Prețuri New Point

 • 2 Camere
  103.950€
 • 3 Camere
  157.080€
Ansamblul rezidențial H Pipera Lake din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial H Pipera Lake din Pipera, București - Nord

H Pipera Lake

Livrare: Necunoscut Bulevardul Pipera Nr. 1, Pipera, Voluntari

Prețuri H Pipera Lake

Ansamblul rezidențial iResidence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial iResidence din Pipera, București - Nord

iResidence

Livrare: 2024-T4 Șoseaua București Nord Nr. 14, Pipera, Voluntari

Prețuri iResidence

 • 2 Camere
  123.795€
 • 3 Camere
  193.375€
 • 4 Camere
  218.365€
 • Case
  434.826€
Ansamblul rezidențial Onix Park North Area Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Onix Park North Area Residence din Pipera, București - Nord

Onix Park North Area Residence

Livrare: Finalizat Strada Drumul Nisipoasa Nr. 46, Pipera, Voluntari

Prețuri Onix Park North Area Residence

 • Studio
  69.300€
 • 2 Camere
  99.750€
 • 3 Camere
  155.295€
Ansamblul rezidențial Class Villas Pipera din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Class Villas Pipera din Pipera, București - Nord

Class Villas Pipera

Livrare: Necunoscut Strada Erou Iancu Nicolae Nr. 1, Pipera, Voluntari

Prețuri Class Villas Pipera

 • Case
  201.110€
Ansamblul rezidențial Buena Vista Residencial din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Buena Vista Residencial din Pipera, București - Nord

Buena Vista Residencial

Livrare: Finalizat Aleea Privighetorilor Nr. 86H, Pipera, Voluntari

Prețuri Buena Vista Residencial

 • 2 Camere
  126.000€
Ansamblul rezidențial Pipera Apartments din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Pipera Apartments din Pipera, București - Nord

Pipera Apartments

Livrare: Finalizat Bulevardul Pipera Nr. 188B, Pipera, Voluntari

Prețuri Pipera Apartments

 • 2 Camere
  124.136€
 • 3 Camere
  179.442€
 • 4 Camere
  270.142€
Ansamblul rezidențial Avalon Estate din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Avalon Estate din Pipera, București - Nord

Avalon Estate

Livrare: Necunoscut Bulevardul Pipera Nr. 1, Pipera, Voluntari

Prețuri Avalon Estate

 • Studio
  107.888€
 • 2 Camere
  147.477€
 • 3 Camere
  221.000€
 • 4 Camere
  333.819€
 • Case
  415.865€
Ansamblul rezidențial Ambiance Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Ambiance Residence din Pipera, București - Nord

Ambiance Residence

Livrare: Necunoscut Bulevardul Pipera Nr. 1E, Pipera, Voluntari

Prețuri Ambiance Residence

 • Studio
  93.450€
 • 2 Camere
  112.350€
 • 3 Camere
  184.450€
Ansamblul rezidențial Oxford Gardens din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Oxford Gardens din Pipera, București - Nord

Oxford Gardens

Livrare: Finalizat Bulevardul Pipera Nr. 141, Pipera, Voluntari

Prețuri Oxford Gardens

 • Case
  970.000€
Ansamblul rezidențial NorthVille din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial NorthVille din Pipera, București - Nord

NorthVille

Livrare: Necunoscut Strada Șerban Cantacuzino Nr. 59W, Pipera, Voluntari

Prețuri NorthVille

 • Case
  671.160€
Ansamblul rezidențial Via Pipera din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Via Pipera din Pipera, București - Nord

Via Pipera

Livrare: Finalizat Bulevardul Pipera Nr. 1, Pipera, Voluntari

Prețuri Via Pipera

 • 2 Camere
  127.050€
 • 3 Camere
  143.990€
 • 4 Camere
  246.330€
Ansamblul rezidențial Nusco City din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Nusco City din Pipera, București - Nord

Nusco City

Livrare: Finalizat Bulevardul Pipera Nr. 48, Pipera, Voluntari

Prețuri Nusco City

 • 2 Camere
  189.420€
 • 3 Camere
  279.685€
 • 4 Camere
  354.501€
Ansamblul rezidențial Bonton Luxury Villas din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Bonton Luxury Villas din Pipera, București - Nord

Bonton Luxury Villas

Livrare: Finalizat Bulevardul Pipera Nr. 198, Pipera, Voluntari

Prețuri Bonton Luxury Villas

 • Case
  534.310€
Ansamblul rezidențial Ivory Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Ivory Residence din Pipera, București - Nord

Ivory Residence

Livrare: Necunoscut Bulevardul Pipera Nr. 1, Pipera, Voluntari

Prețuri Ivory Residence

 • Studio
  73.395€
 • 2 Camere
  92.400€
 • 3 Camere
  165.410€
Ansamblul rezidențial My Place Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial My Place Residence din Pipera, București - Nord

My Place Residence

Livrare: Necunoscut Bulevardul Pipera Nr. 1, Pipera, Voluntari

Prețuri My Place Residence

 • 2 Camere
  145.060€
 • 3 Camere
  189.792€
 • 4 Camere
  239.850€
Ansamblul rezidențial Cortina North din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Cortina North din Pipera, București - Nord

Cortina North

Livrare: 2024-T1 Bulevardul Pipera Nr. 1, Pipera, Voluntari

Prețuri Cortina North

 • Studio
  71.852€
 • 2 Camere
  88.503€
 • 3 Camere
  144.907€
Ansamblul rezidențial Mobexpert Homes Pipera din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Mobexpert Homes Pipera din Pipera, București - Nord

Mobexpert Homes Pipera

Livrare: Finalizat Strada Vasile Alecsandri Nr. 5, Pipera, Voluntari

Prețuri Mobexpert Homes Pipera

 • Case
  234.430€
Ansamblul rezidențial Confort Nord Tower din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Confort Nord Tower din Pipera, București - Nord

Confort Nord Tower

Livrare: Finalizat Bulevardul Pipera Nr. 1b, Pipera, Voluntari

Prețuri Confort Nord Tower

 • 3 Camere
  178.465€
Ansamblul rezidențial Residence 5 Matei Basarab 27 din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Residence 5 Matei Basarab 27 din Pipera, București - Nord

Residence 5 Matei Basarab 27

Livrare: Finalizat Strada Matei Basarab Nr. 27, Pipera, Voluntari

Prețuri Residence 5 Matei Basarab 27

 • 2 Camere
  113.295€
 • 3 Camere
  166.401€
Ansamblul rezidențial Cortina 126 din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Cortina 126 din Pipera, București - Nord

Cortina 126

Livrare: Finalizat Strada Erou Iancu Nicolae Nr. 126F, Pipera, Voluntari

Prețuri Cortina 126

 • Studio
  148.839€
 • 2 Camere
  181.153€
 • 3 Camere
  251.145€
 • 4 Camere
  615.766€
Ansamblul rezidențial Blue Bike Pipera din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Blue Bike Pipera din Pipera, București - Nord

Blue Bike Pipera

Livrare: Finalizat Strada Câmpul Pipera Nr. 1, Pipera, Voluntari

Prețuri Blue Bike Pipera

 • 3 Camere
  267.036€
 • 4 Camere
  475.167€
Ansamblul rezidențial Cortina Forest din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Cortina Forest din Pipera, București - Nord

Cortina Forest

Livrare: Necunoscut Strada Erou Iancu Nicolae Nr. 10, Pipera, Voluntari

Prețuri Cortina Forest

Ansamblul rezidențial Ima Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Ima Residence din Pipera, București - Nord

Ima Residence

Livrare: Necunoscut Strada Erou Iancu Nicolae Nr. 31A, Pipera, Voluntari

Prețuri Ima Residence

 • 2 Camere
  125.895€
 • 3 Camere
  324.751€
 • 4 Camere
  368.781€
Ansamblul rezidențial Heberger Pipera Eins din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Heberger Pipera Eins din Pipera, București - Nord

Heberger Pipera Eins

Livrare: Necunoscut Strada Tudor Arghezi Nr. 13, Pipera, Voluntari

Prețuri Heberger Pipera Eins

 • 3 Camere
  416.500€
 • 4 Camere
  416.500€
Ansamblul rezidențial Up Boutique din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Up Boutique din Pipera, București - Nord

Up Boutique

Livrare: Necunoscut Strada George Bacovia Nr. 16, Pipera, Voluntari

Prețuri Up Boutique

 • Studio
  84.000€
 • 2 Camere
  142.800€
 • 3 Camere
  176.120€
Ansamblul rezidențial Park Line Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Park Line Residence din Pipera, București - Nord

Park Line Residence

Livrare: 2023-T4 Bulevardul Pipera Nr. 164, Pipera, Voluntari

Prețuri Park Line Residence

Ansamblul rezidențial Cantemir Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Cantemir Residence din Pipera, București - Nord

Cantemir Residence

Livrare: Finalizat Strada Dimitrie Cantemir Nr. 15, Pipera, Voluntari

Prețuri Cantemir Residence

 • 3 Camere
  262.990€
Ansamblul rezidențial Pastel Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Pastel Residence din Pipera, București - Nord

Pastel Residence

Livrare: Finalizat Str. Drumul Potcoavei Nr. 34, Pipera, Voluntari

Prețuri Pastel Residence

Ansamblul rezidențial Residence 5 Pipera Apartments din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Residence 5 Pipera Apartments din Pipera, București - Nord

Residence 5 Pipera Apartments

Livrare: Finalizat Șoseaua București - Nord Nr. 10C, Pipera, Voluntari

Prețuri Residence 5 Pipera Apartments

 • 2 Camere
  98.000€
 • 3 Camere
  159.000€
Ansamblul rezidențial Pipera Concept din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Pipera Concept din Pipera, București - Nord

Pipera Concept

Livrare: Finalizat Bulevardul Pipera Nr. 1j, Pipera, Voluntari

Prețuri Pipera Concept

 • 3 Camere
  154.000€
Ansamblul rezidențial North Avenue din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial North Avenue din Pipera, București - Nord

North Avenue

Livrare: Finalizat Șoseaua București Nord Nr. 5, Pipera, Voluntari

Prețuri North Avenue

 • 2 Camere
  154.867€
 • 3 Camere
  216.121€
Ansamblul rezidențial Pipera 180 din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Pipera 180 din Pipera, București - Nord

Pipera 180

Livrare: 2023-T4 Bulevardul Pipera Nr. 180, Pipera, Voluntari

Prețuri Pipera 180

 • Case
  712.810€
Ansamblul rezidențial Acmanic din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Acmanic din Pipera, București - Nord

Acmanic

Livrare: Necunoscut Strada Lucian Blaga Nr. 16, Pipera, Voluntari

Prețuri Acmanic

Ansamblul rezidențial Erou Iancu Nicolae 5 din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Erou Iancu Nicolae 5 din Pipera, București - Nord

Erou Iancu Nicolae 5

Livrare: Finalizat Strada Erou Iancu Nicolae Nr. 5, Pipera, Voluntari

Prețuri Erou Iancu Nicolae 5

Ansamblul rezidențial Bellemonde din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Bellemonde din Pipera, București - Nord

Bellemonde

Livrare: Necunoscut Strada Vasile Alecsandri Nr. 5, Pipera, Voluntari

Prețuri Bellemonde

 • Studio
  103.845€
 • 2 Camere
  166.481€
 • 3 Camere
  229.670€
 • 4 Camere
  346.290€
 • Case
  384.013€
Ansamblul rezidențial Jolie Village din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Jolie Village din Pipera, București - Nord

Jolie Village

Livrare: Necunoscut Strada Alexandru Cel Bun Nr. 20B, Pipera, Voluntari

Prețuri Jolie Village

 • Studio
  190.400€
 • 2 Camere
  190.400€
 • 3 Camere
  297.500€
Ansamblul rezidențial First Estates Pipera din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial First Estates Pipera din Pipera, București - Nord

First Estates Pipera

Livrare: 2024-T2 Șoseaua București Nord Nr. 5, Pipera, Voluntari

Prețuri First Estates Pipera

 • Studio
  111.420€
 • 2 Camere
  154.974€
 • 3 Camere
  190.530€
Ansamblul rezidențial Catted Family din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Catted Family din Pipera, București - Nord

Catted Family

Livrare: 2023-T4 Șoseaua București Nord Nr. 14C, Pipera, Voluntari

Prețuri Catted Family

 • 2 Camere
  122.850€
 • 3 Camere
  176.120€
 • 4 Camere
  230.860€
 • Case
  399.840€
Ansamblul rezidențial MyPlace North din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial MyPlace North din Pipera, București - Nord

MyPlace North

Livrare: Necunoscut Șoseaua București-Nord Nr. 10H, Pipera, Voluntari

Prețuri MyPlace North

 • Studio
  80.885€
 • 2 Camere
  118.120€
 • 3 Camere
  182.807€
 • 4 Camere
  251.426€
Ansamblul rezidențial Epique Home din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Epique Home din Pipera, București - Nord

Epique Home

Livrare: 2023-T4 Strada Drumul Negru Nr. 48, Pipera, Voluntari

Prețuri Epique Home

 • Case
  424.830€
Ansamblul rezidențial Medusa Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Medusa Residence din Pipera, București - Nord

Medusa Residence

Livrare: Necunoscut Drumul Bisericii Nr. 47, Pipera, Voluntari

Prețuri Medusa Residence

Ansamblul rezidențial One North Lofts din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial One North Lofts din Pipera, București - Nord

One North Lofts

Livrare: Necunoscut Bulevardul Pipera Nr. 2, Pipera, Voluntari

Prețuri One North Lofts

 • Studio
  119.070€
 • 2 Camere
  180.880€
 • 3 Camere
  263.585€
 • 4 Camere
  284.767€
Ansamblul rezidențial Oasis Homes din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Oasis Homes din Pipera, București - Nord

Oasis Homes

Livrare: Necunoscut Strada Tudor Arghezi Nr. 11, Pipera, Voluntari

Prețuri Oasis Homes

 • Case
  641.410€
Ansamblul rezidențial Phoenix Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Phoenix Residence din Pipera, București - Nord

Phoenix Residence

Livrare: Necunoscut Strada Emil Gârleanu Nr. 7, Pipera, Voluntari

Prețuri Phoenix Residence

Ansamblul rezidențial Crystal North din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Crystal North din Pipera, București - Nord

Crystal North

Livrare: Necunoscut Șoseaua București Nord Nr. 14C, Pipera, Voluntari

Prețuri Crystal North

 • 2 Camere
  118.050€
 • 3 Camere
  170.954€
 • 4 Camere
  270.192€