Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Cartierul Celofibrei

Cartierul Celofibrei

Strada Celofibrei, Nr. 63, Cartierul Verde, Bragadiru, Ilfov - Sud

Actualizat pe 2022-08-05
 315 București
Ofertă de preț neclară, te rugăm completează formularul pentru mai multe detalii despre oferta Cartierul Celofibrei!
ContactPentru a-ți face o părere corectă despre acest ansamblu, îți recomandăm să programezi o vizită la șantier!

Apăsarea butonului ”TRIMITE SOLICITAREA" implică acceptarea Termenilor și politicilor eDezvoltator.

Ce se intâmplă după ce completezi formularul:

Mesajul va fi trimis direct departamentului de vânzări din cadrul Cartierul Celofibrei și vei fi contactat în termen de 24 de ore de reprezentantul dezvoltatorului pentru a stabili o vizionare.

În caz de achiziție, vei cumpăra direct de la dezvoltator, noi nu facem altceva decât să direcționăm clientul către dezvoltator încasând o sumă fixă pentru fiecare client trimis.

Donăm o parte din profitul nostru către cauze sociale, prin programul nostru CSR prin care vizăm să ajutăm ONG-uri care activează în zona București - Ilfov. Află mai multe aici

Studiază
Mai jos vei găsi informații disponibile exclusiv pe eDezvoltator.ro, menite să ajute beneficiarii să compare obiectiv locuințele din piață!
Ansamblul rezidențial 315 din BucureștiAnsamblul rezidențial 315 din BucureștiAnsamblul rezidențial 315 din BucureștiAnsamblul rezidențial 315 din BucureștiAnsamblul rezidențial 315 din BucureștiAnsamblul rezidențial 315 din BucureștiAnsamblul rezidențial 315 din BucureștiAnsamblul rezidențial 315 din BucureștiAnsamblul rezidențial 315 din București

Cartierul Celofibrei Pereți, tavan și uși interioare

Acoperire pereți cu vopsea normală

Pereții locuințelor din Cartierul Celofibrei sunt acoperiți cu vopsea lavabilă clasică. Acesta nu este neapărat un dezavantaj, ba chiar permite beneficiarilor să își decoreze casa după bunul plac.

Tavane simple, fără decorațiuni

Dezvoltatorul Cartierul Celofibrei a lăsat tavanele simple, fără baghete decorative sau alte inserții, camerele fiind simple, fără accente speciale.

Uși din MDF

La fel ca în majoritatea ansamblurilor rezidențiale noi, în Cartierul Celofibrei au fost montate uși de interior din MDF, un material popular în România datorită costului relativ scăzut.

Cartierul Celofibrei Gresie, faianță și parchet

În evaluare
Gresie lucioasă

În Cartierul Celofibrei s-a montat gresie lucioasă, un material care a pierdut mult din popularitate în ultimii ani pentru că este alunecos și greu de întreținut. În plus se zgârie repede.

Faianță lucioasă

Pereții din băile și bucătăriile din Cartierul Celofibrei sunt placați cu gresie clasică, lucioasă.

Nu știm ce parchet s-a montat

Până când nu facem un audit la șantierul Cartierul Celofibrei pentru a vedea exact ce tip de parchet a fost montat, nu putem oferi detalii.

Cartierul Celofibrei Instalație termică

Centrală pe gaz, în condensare

Centralele termice montate în Cartierul Celofibrei folosesc tehnologia de condensare, prin care eficiența centralei crește cu până la 50% față de cele convenționale.

Distribuție prin calorifere

Încălzirea efectivă se face în mod clasic, prin calorifere, precum în multe alte cazuri. Nu este de mirare că dezvoltatorul Cartierul Celofibrei a ales această soluție, ea fiind ușor de construit. Caloriferele sunt din Oțel, un material rezistent.

Controlul temperaturii centralizat

În locuințele din Cartierul Celofibrei, există un singur terminal de control al temperaturii, deci în toată casa va fi aceeași temperatură.

Cartierul Celofibrei Instalație electrică

În evaluare
Nu e clar dacă s-au folosit siguranțe diferențiale

Nu știm ce tip de siguranțe s-au instalat în Cartierul Celofibrei dar presupunem că s-au folosit disjunctoare diferențiale, cu protecție împotriva curentării.

Nu știm dacă circuitele suportă consumatori mari

Liniile speciale pentru consumatorii mari au devenit o necesitate în era electrificării, de aceea e foarte important să aflăm dacă în Cartierul Celofibrei s-au folosit astfel de circuite. Revino pentru această informație, singurul mod de a o obține fiind să verificăm la șantier.

Terminale electrice simple

În locuința auditată de noi, din Cartierul Celofibrei, s-au instalat terminale simple, din plastic . Întrerupătoarele sunt poziționate la înălțimea optimă - aproximativ 120 cm față de sol și sunt normale, fără semnalizare, deci pot fi greu de depistat noaptea.

Cartierul Celofibrei Instalație sanitară

În evaluare
Alimentare din rețea

Cu toate că este cea mai fiabilă sursă, alimentarea din rețeaua municipală înseamnă că locuitorii Cartierul Celofibrei vor avea la robinet apă preponderent epurată și tratată. Aceasta uneori are gust de clor, de aceea mulți locuitori ai orașelor mari preferă să cumpere apa potabilă îmbuteliată. Acest lucru nu mai este ceva neobișnuit și nu este un dezavantaj, majoritatea populației urbane fiind în situația de a cumpăra apă sau de a purifica apa de la robinet.

Evacuare în rețeaua municipală

Apele menajere din Cartierul Celofibrei sunt procesate de rețeaua municipală. Acest scenariu este cel mai bun pentru orice reședință datorită capacității crescute de procesare oferite de rețelele municipale, dar și datorită respectării în acest fel a standardelor ecologice impuse de UE pentru procesarea apelor menajere uzate.

Nu avem informații despre scurgerile din locuințe

După ce vom analiza locuințele din Cartierul Celofibrei, vom putea determina dacă există sifoane de scurgere în băi, pe holuri și în bucătării.

Cartierul Celofibrei Izolația fonică

Pereții dintre locuințe au aproximativ 30cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Pereții care separă locuințele în Cartierul Celofibrei sunt construiți din blocuri de cărămidă ceramică, un material bun pentru izolația fonică . Grosimea acestor pereți este de 30cm, ceea ce îi face foarte eficienți ca izolator fonic .

Pereții interiori au aproximativ 13cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Grosimea pereților care compartimentează locuința este importantă pentru cei care vor să doarmă liniștiți în dormitor fără să audă zgomotul televizorului din living. În cazul Cartierul Celofibrei, pereții interiori au 13cm grosime și au fost construiți din .

Ferestre cu trei foi de sticlă - ”tripan”

Dezvoltatorul Cartierul Celofibrei a montat ferestre cu trei straturi de geam sau „tripan” sau „triplex”, cum sunt ele cunoscute popular. Deși din punct de vedere termic diferența dintre două și trei foi de geam nu este atât de mare, din punct de vedere fonic, aceasta este semnificativă și nu veți avea probleme cu zgomotul din exterior nici când fac vecinii petreceri.

Cartierul Celofibrei Izolația termică

În evaluare
Pereți exteriori din cărămidă ceramică de 40 cm grosime, din care 10 cm izolație cu polistiren extrudat (EPS)

În Cartierul Celofibrei, pereții exteriori ai clădirilor sunt realizați din cărămidă ceramică. Aceasta este un material modern, caracterizat printr-o foarte bună rezistent. De asemenea, alveolele caracteristice bucăților de cărămidă ceramică au capacitatea de a conserva temperatura. Deci, un perete realizat din acest material, care este bine izolat la exterior, va avea o bună inerție termică, menținând răcoare vara și cald iarna, ceea ce sporește semnificativ confortul locatarilor.

Pereții exteriori ai clădirilor din Cartierul Celofibrei au o grosime de 40 cm, cu tot cu izolație, mai mult decât am întâlnit la alte ansambluri rezidențiale noi.

În ceea ce privește izolația exterioară a pereților, dezvoltatorul Cartierul Celofibrei a folosit clasicul polistiren extrudat (EPS), aplicând un strat de 10 cm grosime. O soluție ieftină și destul de eficientă.

Ne lipsesc informații despre izolația termică a acoperișului

Din păcate, nu avem destule informații cât să compunem o părere corectă din punct de vedere tehnic despre izolația acoperișurilor clădirilor din Cartierul Celofibrei.

Ramele ferestrelor au 6 camere interioare

Profilele ferestrelor sunt foarte importante în ceea ce privește izolația termică a unei locuințe. În Cartierul Celofibrei s-au folosit profile cu mai mult de 5 camere, adică la un nivel superior celor standard.

Cartierul Celofibrei Hidroizolația

În evaluare
Ne lipsesc date privind hidroizolația fundațiilor

Informațiile pe care le avem despre Cartierul Celofibrei nu ne permit să compunem o părere relevantă despre cât de bine sunt hidroizolate subsolurile și fundațiile clădirilor, vom reveni odată ce facem auditul la șantier.

Nu știm cum s-au izolat acoperișurile

Din păcate nu putem formula o opinie tehnică despre cât de bine sunt hidroizolate acoperișurile și plafoanele din Cartierul Celofibrei, vom completa aceste informații doar după vizita la șantier.

Nu știm cât de bine sunt hidroizolate terasele

Momentan nu putem compune o opinie despre cât de bine sunt izolate terasele clădirilor din Cartierul Celofibrei, vom reveni asupra acestei secțiuni după vizita la șantier.

Structură pe cadre din beton armat

Structura bazată pe cadre de beton este des utilizată în cazul clădirilor înalte, cum sunt cele din Cartierul Celofibrei. Este un sistem constructiv des folosit în toată lumea care prezintă numeroase avantaje în ceea ce privește rezistența la seisme și eficiența în construcție.

Rezistență foarte bună la seisme însă pot apărea avarii

Acest sistem constructiv este folosit de toate clădirile construite după 1977. Mai mult decât atât, el a fost suplimentat cu măsuri de siguranță foarte dure pentru a preveni orice catastrofă. Clădirile din Cartierul Celofibrei sunt construite pe cadre de beton și se supun acestor reglementări, deci probabilitatea ca aceste clădiri să cedeze în cazul unui seism este destul de scăzută.

Rezistență garantată în timp, decenii bune, chiar secole

În ziua de azi găsim numeroase clădiri construite în evul mediu care încă rezistă testului timpului. Majoritatea acestora sunt construite într-una dintre variantele sistemului „pe cadre”. Fie că s-au folosit forme rotunde, precum arcadele, fie că s-au folosit forme perpendiculare precum grinzile din zilele noastre, clădirile construite în acest sistem, la fel ca cele din Cartierul Celofibrei, vor trece cu brio testul timpului și vor rămâne în picioare atât cât va dori omul.

Cartierul Celofibrei:Cumpărături

Cele mai apropiate magazine sunt în afara ansamblului

Din păcate, cele mai apropiate magazine de unde îți poți face cumpărăturile sunt în afara Cartierul Celofibrei, deci dacă ai uitat ceva, vei fi nevoit să ieși din ansamblu.

Poți cumpăra produse naturale direct de la producătorii locali!

Unul dintre avantajele pe care le vei avea locuind în Cartierul Celofibrei este acela că vara, în drumul tău spre casă, vei întâlni numeroși fermieri locali care își vând produsele la poartă. Astfel vei putea cumpăra fructe, legume, ouă, lapte și carne - toate proaspete și cât se poate de naturale.

Nu ai nicio galerie comercială în apropiere

Locuind în Cartierul Celofibrei, nu vei găsi niciun fel de centru comercial în apropiere, deci va trebui să apelezi la cele din capitală.

Cartierul Celofibrei:Educație

Găsești școala la câteva minute de Cartierul Celofibrei!

Precum în multe alte cazuri, în interiorul Cartierul Celofibrei nu vei găsi o școală însă ai numeroase opțiuni dintre care poți alege, în apropiere.

Găsești o grădiniță în apropiere de Cartierul Celofibrei

Deși nu există grădiniță chiar în Cartierul Celofibrei, vei găsi multe opțiuni în apropiere. Faptul că nu există o grădiniță chiar în ansamblu nu este neapărat un dezavantaj, acest scenariu fiind întâlnit la foarte multe ansambluri de la noi din țară.

Poți găsi un after-school aproape de casă!

Deși nu se regăsesc în imediata apropiere a locuinței, ai opțiuni pentru ocuparea timpului celui mic și în apropiere de Cartierul Celofibrei, unde vei găsi atât o școală de arte, cât și un after-school.

Cartierul Celofibrei:Recreere

În evaluare
Nu există niciun parc în apropiere

Din păcate, Cartierul Celofibrei nu oferă prea multe opțiuni celor care doresc să își petreacă timpul în natură alături de cei mici.

Ai un loc de joacă aproape de casă!

Nu știm dacă se organizează activități cu copiii

Din ce date avem, nu există activități organizate constant de comunitatea din Cartierul Celofibrei care să implice și copiii.

Cartierul Celofibrei:Siguranță

În evaluare
Accesul în ansamblu este restricționat

În Cartierul Celofibrei te simți în siguranță deoarece nu oricine poate intra în acest complex rezidențial. Accesul se face doar pe bază de invitație sau cartelă de acces, deci nu pot intra decât persoane cunoscute, rezidenți sau musafirii acestora.

Se poate circula în viteză

Având în vedere că în Cartierul Celofibrei nu au fost instalate încă limitatoare de viteză, mașinile pot circula după cum vor, iar acest aspect este periculos dacă un copil ar ajunge în stradă.

Nu știm clar dacă locurile de joacă sunt împrejmuite

Nu putem evalua încă dacă locurile de joacă din interiorul sau din apropierea Cartierul Celofibrei sunt sau nu împrejmuite.

Cartierul Celofibrei:Curățenie

În evaluare
Nu ne-am putut da seama dacă spațiile verzi sunt bine întreținute

Când am vizitat acest ansamblu, nu am văzut spațiile verzi, deci nu putem redacta această părere.

Nu știm dacă există coșuri de gunoi

Nu am observat coșurile de gunoi în spațiile publice, e posibil să nu fi fost montate încă.

Nu ne-am putut da seama de igiena trotuarelor

Nu am putut deduce starea trotuarelor, va trebui să revenim pentru a oferi această informație.

Cartierul Celofibrei:Transport public

Nu ai acces la metrou

Din păcate, cei care locuiesc în Cartierul Celofibrei nu au deloc acces la metrou.

Ajungi rapid la o stație STB

Locuind în Cartierul Celofibrei, vei găsi în apropiere cel puțin o stație STB pe la care trec liniile de autobuz 302,R421,R424. Pe lângă autobuz, poți lua și tramvaiul pe linia/liniile 32.

Stai departe de centru

Cartierul Celofibrei este amplasat la periferia capitalei, deci îți va fi destul de greu să ajungi în centru, deci nu este recomandat dacă faci des drumuri în zonele centrale.

Cartierul Celofibrei:Socializare

În evaluare
Nu am aflat dacă vei avea acces la piscină

Încă nu am obținut un răspuns de la reprezentanții Cartierul Celofibrei privind accesul locuitorilor la piscină.

Nu ai niciun local în ansamblu sau în apropiere

Dacă îți place să ieși la o cafea cu prietenii, va trebui să vă duceți spre oraș deoarece în Cartierul Celofibrei sau în apropiere nu vei găsi nicio cafenea, terasă sau restaurant.

Mall-ul este destul de departe

Dacă locuiești în Cartierul Celofibrei va trebui să conduci minim 15 minute până la cel mai apropiat mall.

Cartierul Celofibrei:Sport

În evaluare
Nu ai sală de fitness în ansamblu

Cea mai apropiată sală de forță este în afara ansamblului, deci va trebui să ieși din Cartierul Celofibrei pentru a ajunge la ea.

Nu știm dacă poți face jogging chiar în interiorul ansamblului

Nu este clar dacă există trotuare potrivite pentru jogging sau drumuri special amenajate pentru alergat în ansamblu.

Vei face cam un sfert de oră până la cel mai apropiat parc

Dacă locuiești în Cartierul Celofibrei și vrei să ajungi la cel mai apropiat parc pentru a alerga, va trebui să te deplasezi cu mașina pentru că în apropiere nu este nici un parc.

Cartierul Celofibrei:Persoane cu dizabilități fizice

În evaluare
Nu sunt rampe de acces

Din păcate, dezvoltatorul Cartierul Celofibrei nu a prevăzut niciun tip de rampă de acces în clădiri pentru persoanele cu dizabilități locomotorii.

Nu știm dacă există locuri de parcare rezervate

Încă nu putem stabili dacă există locuri de parcare rezervate pentru persoanele cu dizabilități în Cartierul Celofibrei.

Uși la nivel cu podeaua

Majoritatea ușilor din spațiile publice și cele private din Cartierul Celofibrei sunt la nivel cu podeaua, astfel facilitând semnificativ deplasarea cu scaunul cu rotile.

Cartierul Celofibrei:Persoane cu dizabilități senzoriale

În evaluare
Nu știm dacă ascensoarele beneficiază de instrucțiuni acustice

Nu este clar dacă ascensoarele din Cartierul Celofibrei sunt dotate cu sisteme fonice de instructaj.

Nu știm dacă lifturile au butoane cu Braille

Nu avem informații de la Cartierul Celofibrei privind butoanele ascensoarelor.

Trecerile de pietoni nu sunt semnalizate fonic

Din nefericire, trecerile de pietoni din Cartierul Celofibrei nu sunt semnalizate acustic, fapt pentru care sunt periculoase pentru persoanele care au probleme cu vederea.

Stații de încărcare EV lângă Cartierul Celofibrei

În evaluare
Nu există stație de încărcare în ansamblu
Stații de încărcare în apropiere

În drumul tău spre casă vei întâlni următoarele stații de încărcare:

Brand Distanță Locuri 100-150kWh Locuri 50-100kWh Locuri 30-50kWh Locuri 5-30kWh
Renovatio e-charge la 2 km - 2 locuri - 1 locuri
Renovatio e-charge la 7 km - 2 locuri - 1 locuri
EV-Mag la 9 km - - - 2 locuri

Stații de încărcare EV private

În evaluare
Nu este clar dacă există branșament la curent trifazic

Nu știm dacă vilele din Cartierul Celofibrei sunt racordate la curent trifazic, te rugăm să revii pentru a găsi această informație.

Nu avem date despre circuitele din acest ansamblu

Nu putem spune clar dacă circuitele vilelor din Cartierul Celofibrei au o linie dedicată pentru consumatorii mari.

Nu știm dacă există locuri de parcare în curți

Car-port-ul permite încărcarea mașinii în propria curte. Nu știm clar dacă vilele din Cartierul Celofibrei au car-port sau orice altă formă de parcare interioară.

Cartierul Celofibrei:Tratamente și hrană

Nu ai pet-shop în apropiere

Din păcate nu există niciun pet-shop în vecinătatea Cartierul Celofibrei de care să știm.

Găsești cabinete veterinare în cartier

În apropierea ansamblului rezidențial Cartierul Celofibrei nu există niciun cabinet veterinar, însă cu siguranță vei găsi unul în drum spre centru.

Poți găsi servicii de cosmetică pentru animale în apropiere

Din păcate nu există astfel de servicii în Cartierul Celofibrei, dar foarte probabil că vei găsi un cabinet de cosmetică veterinară în zonă.

Cartierul Celofibrei:Plimbare

Nu vei putea plimba câinele decât pe stradă

Găsești o câmpie în imediata apropiere

Pentru câinii activi, o poiană este locul ideal pentru a fi plimbați deoarece pot alerga liberi fără să încurce pe nimeni. Cartierul Celofibrei are în apropiere un asemenea spațiu unde îți vei putea duce câinele zilnic, iar acesta își va consuma energia.

Nu există niciun lac în apropiere.

Din nefericire, dacă ai un câine care adoră apa, vei fi dezamăgit de faptul că, lângă Cartierul Celofibrei nu există niciun loc unde să-l poți lăsa să se scalde.

44,380064741879 26,029206633502

Harta Cartierul Celofibrei

Click pe buton pentru a vedea unde se află Cartierul Celofibrei

Despre Cartierul Verde

Cartierul Verde este un cartier mic și cochet din orașul Bragadiru. Cu acces rapid către București prin Șoseaua Alexandriei, cu multe spații verzi și cu apartamente sau case spațioase, acest cartier atrage din ce în ce mai mulți oameni.

În general, este un cartier destinat persoanelor care caută liniște, însă în același timp doresc să fie cât mai aproape de punctele de interes din București. În interiorul cartierului există o piscină și un club de tenis iar spațiul de construcție din jur permite o dezvoltare rapidă.

Viața de zi cu zi în Cartierul Verde

Locuitorii cartierului verde au acces rapid către puncte de interes pe care le utilizează zilnic, cum ar fi supermarket-urile, magazinele de cartier sau clinicile medicale, cabinetele veterinare, etc.

Magazine în Cartierul Verde
 • Cora
 • Lidl
 • Penny
Învățământ în Cartierul Verde
 • Școala Gimnazială Numărul 125
 • Școala Primară și Gimnazială Pro Ingenio
 • Școala Gimnazială Nr. 131
Recreere în Cartierul Verde
 • Parcul Bragadiru
 • Bazinul de înot Steaua Bucureşti
 • Parcul Drumul Taberei
Transport public în Cartierul Verde
 • Liniile de autobuz 302, R421, R424
 • Linia de tramvai 32
 • Stație de taxi Cartierul Verde

Rata criminalității în Cartierul Verde

Administrativ, Cartierul Verde, face parte din zona de acoperire a Bragadiru iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate În prezent nu avem date privind infracționalitatea din Cartierul Verde însă pe măsură ce vom avea acces la informații, o să putem oferi detalii relevante. Actualizăm în continuu această secțiune, pentru a oferi o imagine completă pentru cei care vor să se stabilească în localitățile din afara capitalei.

Rata criminalității în Bragadiru
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Cartierul Verde

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în Cartierul Celofibrei, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Cartierul Verde. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Cartierul Verde. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Cu toate că se află într-o zonă cu densitate relativ redusă, traficul din jurul Cartierul Celofibrei se aglomerează indiferent de oră. Cauza probabilă este absența unor drumuri mai late care să permită un trafic fluent.

Din păcate, locuitorii Cartierul Celofibrei nu au niciun fel de acces la metrou, deci această metodă de deplasare iese din calcul.

Deși nu scapi în totalitate de problemele din trafic, STB-ul este o alternativă mai bună decât mașina personală. Aproape de Cartierul Celofibrei există cel puțin o stație de autobuz cu acces la linia/liniile 302,R421,R424 . De asemenea, cei care preferă tramvaiul, pot ajunge repede la cel puțin o stație pentru linia/liniile 32.

Cei care au copii mici vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată grădiniță, care se află la câteva minute de condus de Cartierul Celofibrei, ceea ce va aglomera traficul. Având în vedere că nu există niciun supermarket în ansamblu, cei care vor avea nevoie de cumpărături vor fi nevoiți să ia mașina pentru a ajunge la cel mai apropiat magazin, ceea ce va duce la aglomerarea traficului.

Deși are străzi late care preiau eficient fluxul de mașini, zona Cartierul Celofibrei este aglomerată la orele de vârf, fapt pentru care îți recomandăm să eviți Soseaua Alexandriei.

Faptul că Cartierul Celofibrei este poziționat într-o zonă periferică a capitalei poate fi un avantaj pentru cei care doresc să locuiască în București și nu își permit o locuință mai centrală însă pot apărea neplăceri din cauza lipsei unor facilități. Nu există niciun fel de conexiune între Cartierul Celofibrei și metrou, deci cei care vor să folosească acest mijloc de transport vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată stație. În ceea ce privește autobuzul, există o stație STB foarte aproape de Cartierul Celofibrei, la care ajung liniile 302,R421,R424. Nu în ultimul rând, cei care vor locui în Cartierul Celofibrei vor avea acces și la liniile de tramvai 32, existând cel puțin o stație în cartier.

Fiind la periferia orașului, locuitorii din Cartierul Celofibrei au acces rapid inclusiv către Centura București, arteră care leagă toate drumurile importante ce tranzitează capitala.

Cartierul Cartierul Verde face parte din Bragadiru și este poziționat în sud de București. Față de celelalte cartiere din zone din partea de sud a județului Ilfov, chiriile din cartierul Cartierul Verde nu sunt foarte diferite, ele înregistrând fluctuații mai mici de 3 procente.

Valorile medii ale chiriilor din cartierul Cartierul Verde, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 260 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu două camere: 310 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu trei camere: 375 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu patru camere: 400 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; vile duplex: 880 Euro pe lună, cu 2 procente mai mari decât media zonei; vile individuale: 1100 Euro pe lună, cu 2 procente mai mari decât media zonei.

Actualizăm datele din această secțiune iar în scurt timp, aici vei găsi inclusiv informații istorice despre tendințele prețurilor imobiliarelor din Cartierul Verde sub forma unui grafic similar cu cel de mai jos. Acest grafic se va actualiza zilnic pentru ca informațiile oferite să fie cât mai relevante. Graficul va ilustra evoluția prețurilor în Cartierul Verde atât pentru vânzări, cât și pentru închirieri și va putea fi segmentat în funcție de tipul de imobil dorit.

Tendința prețurilor la imobiliare în Cartierul Verde
Imagine demonstrativă care ilustrează cum vor fi prezentate tendințele prețurilor din imobiliare

În curs de evaluare

Momentan nu avem date suficiente pentru a face o analiză a prețurilor din Cartierul Celofibrei față de cele din Ilfov - Sud.

Prețurile din această zonă cresc în mod temperat

în Ilfov - Sud, Cartierul Celofibrei nu se bucură încă de creșterile înregistrate în zonele centrale și de nord ale capitalei. Această diferență este cauzată în special de infrastructura precară, situație ce se va ameliora în anii următori.

Moderat

În comparație cu alte ansambluri, Cartierul Celofibrei este căutat de mai puțin de 100 de utilizatori pe lună, ceea ce ne determină să constatăm că acest ansamblu nu este foarte popular fie pentru că este nou pe piață, fie pentru că dezvoltatorul nu a investit destul în branding. În ambele cazuri, Cartierul Celofibrei rămâne o investiție riscantă.

Clientelă mixtă, imprevizibilă

Pe baza datelor actuale, ne este greu să identificăm exact ce tip de client caută să închirieze în Cartierul Celofibrei.

Recomandăm 2 camere sau studio pentru investiție, dacă există

Cartierul Celofibrei va atrăgea un public mixt, format atât din tineri, cât și din persoane care caută unități relativ ușor de întreținut, de aceea recomandăm investitorilor să se orienteze pe apartamentele cu două camere sau studio-uri dacă există în oferta dezvoltatorului. În cazul în care ansamblul are disponibile doar case, atunci vilele de tip duplex s-ar putea să fie mai potrivite datorită prețului care tine să fie mai mic decât la cele individuale.

Rate direct la dezvoltator

Dezvoltatorul Cartierul Celofibrei oferă beneficiarilor un sistem de rate cu plata direct la dezvoltator, ceea ce facilitează achiziția fără a fi nevoie de credit bancar. Mai multe informații poți obține la biroul de vânzări.

Reduceri la plata cash

Cei care pot plăti cash vor primi de la dezvoltatorul Cartierul Celofibrei un discount negociabil. Această facilitate este ideală pentru investitorii cu rezerve mari deoarece aceștia vor obține reduceri considerabile față de prețul de listă.

Nu știm dacă se poate plăti în criptomonede

Încă nu am aflat dacă este posibilă plata direct în criptomonede pentru locuințele din Cartierul Celofibrei.

Cât costă o locuință în Cartierul Celofibrei?

Momentan colectăm, de la Cartierul Celofibrei, datele necesare pentru a răspunde la această întrebare. Te rugăm să revii pentru a vedea prețurile actualizate.

Unde se află Cartierul Celofibrei și cum se poate ajunge?

Ansamblul rezidențial Cartierul Celofibrei este situat în localitateaBragadiru , în sudul partea de sud a județului Ilfov. Pentru a ajunge la Cartierul Celofibrei depinzi de mașina personală deoarece nu există niciun mijloc de transport în comun aproape.

Cum este traficul din zona Cartierul Celofibrei?

La orele de vârf, tipic Bucureștiului, traficul din jurul Cartierul Celofibrei este destul de aglomerat. Pentru a ajunge mai repede acasă, te sfătuim să eviți Soseaua Alexandriei.

Ce facilități oferă Cartierul Celofibrei locuitorilor săi?

Locuitorii din Cartierul Celofibrei au acces la următoarele facilități: școală publică (în apropiere), școală privată (în apropiere), grădiniță (în apropiere), supermarket (în apropiere), mall (în apropiere).

Descoperă
Vezi ce alte opțiuni ai răsfoind catalogul nostru - cel mai mare site de locuințe noi din România