Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Star Rezidential Apărătorii Patriei 2

Locuințe și prețuri Star Rezidential Apărătorii Patriei 2

Pe pagina fiecărui model vei găsi tur virtual, părerile experților, randamentul de investiție și multe alte informații necesare pentru o alegere inteligentă. Scroll dreapta pentru a vedea toate modelele!

Ne pare rău dar acestă categorie este goală, click pe butonul de mai jos pentru a continua:

Locuințe disponibile

Vizitează Star Rezidential Apărătorii Patriei 2

Comision 0%

Nu vei plăti niciun comision dacă soliciți o vizionare prin eDezvoltator

Direct Dezvoltator

Dacă alegi să cumperi, tranzacția se va face direct cu dezvoltatorul, fără intermediari

Susții o Cauză

Fiecare solicitare duce către o donație către una dintre cauzele sociale partenere

Solicitarea se trimite către departamentul nostru de consultanță, pentru a vizita Star Rezidential Apărătorii Patriei 2 împreună cu un expert eDezvoltator. Acest serviciu este gratuit pentru beneficiar. Eventuala tranzacție se va încheia direct cu dezvoltatorul.

Date agregate de pe Internet!

Secțiunile următoare au fost compuse folosind date publice găsite pe site-ul dezvoltatorului sau pe alte portaluri imobiliare și nu reflectă în mod obligatoriu realitatea!

Îți recomandăm să vizitezi Star Rezidential Apărătorii Patriei 2 alături de un consultant eDezvoltator pentru a-ți face o idee cât mai clară:

Vizitează Star Rezidential Apărătorii Patriei 2

Serviciul de consultanță este gratuit.

Dacă reprezinți ansamblul Star Rezidential Apărătorii Patriei 2, te rugăm să ne contactezi la adresa [email protected]. Vom programa un audit la șantier, în care experții noștri vor evalua calitatea lucrărilor și a materialelor folosite. De asemenea, tot în cadrul auditului, vom colecta informațiile lipsă despre facilitățile ansamblului.

Harta Star Rezidential Apărătorii Patriei 2

Star Rezidential Apărătorii Patriei 2 Lifestyle

Hiper-market în apropiere
Nu ai localuri aproape
Sală fitness în apropiere

Distincții Lifestyle eDezvoltator câștigate de Star Rezidential Apărătorii Patriei 2

Bronz Familii cu copii

Acceptabil pentru familia ta

Familiile la început de drum, care locuiesc în Star Rezidential Apărătorii Patriei 2, trebuie să ia în calcul câteva aspecte, menționate mai jos, care pot fi trecute în categoria dezavantajelor. Unele se vor rezolva în timp.

Detalii
Argint Tineri

Distractiv complex

Complexul Star Rezidential Apărătorii Patriei 2 satisface multe dintre dorințele specifice tinerilor, dar nu pe toate. Gradul de mulțumire depinde, în bună măsură, de stilul de viață și de personalitatea acestora.

Detalii
Neevaluat Persoane cu dizabilități

În evaluare

Revino ca să aflii cât de accesibil este Star Rezidential Apărătorii Patriei 2!

Detalii
Bronz Mașini electrice

Cu un picior în viitor

Star Rezidential Apărătorii Patriei 2 este slab pregătit pentru electrificarea transportului însă dezvoltatorul pare că face pași în această direcție.

Detalii
Neevaluat Animale de companie

În evaluare

Revino să descoperi cât de pet-friendly e Star Rezidential Apărătorii Patriei 2!

Detalii

Părerea noastră despre viața de zi cu zi în Star Rezidential Apărătorii Patriei 2

Această secțiune este actualizată periodic. Poți vedea cum arată ziua unui locuitor al ansamblului rezidențial și cum evoluează în timp, în funcție de dezvoltarea și modernizarea zonei în care este construit Star Rezidential Apărătorii Patriei 2. Vei afla unde îți poți duce copiii la școală sau grădiniță, unde poți face cumpărăturile de zi cu zi și cu ce mijloace de transport public te poți deplasa, dar și multe altele. Vezi detaliile actuale ale acestui ansamblu rezidențial, în cele de mai jos.

Facilități Star Rezidential Apărătorii Patriei 2 Familii cu copii

Școală în apropiere
Grădiniță în apropiere
After-school în apropiere

Star Rezidential Apărătorii Patriei 2:Cumpărături

Cele mai apropiate magazine sunt în afara ansamblului

Din păcate, cele mai apropiate magazine de unde îți poți face cumpărăturile sunt în afara Star Rezidential Apărătorii Patriei 2, deci dacă ai uitat ceva, vei fi nevoit să ieși din ansamblu.

Piața agroalimentară e în zonă!

În zona în care se află Star Rezidential Apărătorii Patriei 2 vei găsi o piață agroalimentară în care fermierii își vând produsele. De aici poți cumpăra fructe, legume, lactate și ouă proaspete, aduse direct de la fermele din jurul capitalei.

Ai doar un hipermarket aproape

Dacă vrei să cumperi haine sau un cadou, singura ta opțiune aproape de casă este un hipermarket, care se află la câteva minute de mers pe jos față de Star Rezidential Apărătorii Patriei 2.

Star Rezidential Apărătorii Patriei 2:Educație

Găsești școala la câteva minute de Star Rezidential Apărătorii Patriei 2!

Precum în multe alte cazuri, în interiorul Star Rezidential Apărătorii Patriei 2 nu vei găsi o școală însă ai numeroase opțiuni dintre care poți alege, în apropiere.

Găsești o grădiniță în apropiere de Star Rezidential Apărătorii Patriei 2

Deși nu există grădiniță chiar în Star Rezidential Apărătorii Patriei 2, vei găsi multe opțiuni în apropiere. Faptul că nu există o grădiniță chiar în ansamblu nu este neapărat un dezavantaj, acest scenariu fiind întâlnit la foarte multe ansambluri de la noi din țară.

Poți găsi un after-school aproape de casă!

Deși nu se regăsesc în imediata apropiere a locuinței, ai opțiuni pentru ocuparea timpului celui mic și în apropiere de Star Rezidential Apărătorii Patriei 2, unde vei găsi atât o școală de arte, cât și un after-school.

Star Rezidential Apărătorii Patriei 2:Recreere

În evaluare

Nu există niciun parc în apropiere

Din păcate, Star Rezidential Apărătorii Patriei 2 nu oferă prea multe opțiuni celor care doresc să își petreacă timpul în natură alături de cei mici.

Găsești un loc de joacă amenajat chiar lângă casă!

Dacă ai un copil activ, care s-ar juca toată ziua, atunci ai noroc deoarece, locuind în Star Rezidential Apărătorii Patriei 2 vei avea cel puțin un loc de joacă în imediata apropiere a casei. Dacă acesta nu este de ajuns, găsești și alte locuri de joacă în jurul ansamblului.

Nu știm dacă se organizează activități cu copiii

Din ce date avem, nu există activități organizate constant de comunitatea din Star Rezidential Apărătorii Patriei 2 care să implice și copiii.

Star Rezidential Apărătorii Patriei 2:Siguranță

Accesul în ansamblu este restricționat

În Star Rezidential Apărătorii Patriei 2 te simți în siguranță deoarece nu oricine poate intra în acest complex rezidențial. Accesul se face doar pe bază de invitație sau cartelă de acces, deci nu pot intra decât persoane cunoscute, rezidenți sau musafirii acestora.

Se poate circula în viteză

Având în vedere că în Star Rezidential Apărătorii Patriei 2 nu au fost instalate încă limitatoare de viteză, mașinile pot circula după cum vor, iar acest aspect este periculos dacă un copil ar ajunge în stradă.

Locuri de joacă împrejmuite

Zonele de joacă de lângă sau din interiorul Star Rezidential Apărătorii Patriei 2 sunt împrejmuite și sunt plasate departe de străzi, pentru ca cei mici să fie în deplină siguranță, iar joacă să se desfășoare fără incidente

Star Rezidential Apărătorii Patriei 2:Curățenie

Spațiile verzi sunt foarte bine întreținute

Plimbându-te la pas prin Star Rezidential Apărătorii Patriei 2 este imposibil să nu observi cât de bine sunt întreținute spațiile verzi. Iarba este tunsă, iar florile arată superb vara. Copilul tău se va juca într-un mediu sănătos și bine îngrijit.

La fel ca în multe alte ansambluri, am fost dezamăgiți să vedem că nici în Star Rezidential Apărătorii Patriei 2 nu există destul de multe coșuri de gunoi stradale, fapt pentru care sunt gunoaie pe jos.

Trotuarele sunt îngrijite și spălate

Trotuarele și aleile din Star Rezidential Apărătorii Patriei 2 par noi, ele fiind foarte bine întreținute și curate.

Facilități Star Rezidential Apărătorii Patriei 2 Tineri

Metrou M2 aproape
Puține variante de divertisment
Nu ai unde să faci sport

Star Rezidential Apărătorii Patriei 2:Transport public

Găsești o stație de metrou pentru M2 în apropiere

Dacă mergi des cu metroul, este bine să știi că ansamblul Star Rezidential Apărătorii Patriei 2 este destul de aproape de o stație de metrou legată la linia/liniile M2.

Ajungi rapid la o stație STB

Locuind în Star Rezidential Apărătorii Patriei 2, vei găsi în apropiere cel puțin o stație STB pe la care trec liniile de autobuz 102,125,232,N103,N106,N124,R438,R475. Pe lângă autobuz, poți lua și tramvaiul pe linia/liniile 1,10.

Zonă liniștită și bine conectată

Star Rezidential Apărătorii Patriei 2 se află într-o zonă liniștită, relativ departe de centru însă cu acces la majoritatea facilităților pe care le oferă capitala.

Star Rezidential Apărătorii Patriei 2:Socializare

În evaluare

Nu există piscină în ansamblu

Din păcate, precum multe alte ansambluri, Star Rezidential Apărătorii Patriei 2 ratează oportunitatea de a oferi locuitorilor săi o piscină.

Nu am știm dacă există terase sau restaurant în ansamblu

Dacă îți place să ieși la o cafea cu prietenii, va trebui să vă duceți spre oraș deoarece în Star Rezidential Apărătorii Patriei 2 sau în apropiere nu vei găsi nicio cafenea, terasă sau restaurant.

Mall-ul este destul de departe

Dacă locuiești în Star Rezidential Apărătorii Patriei 2 va trebui să conduci minim 15 minute până la cel mai apropiat mall.

Star Rezidential Apărătorii Patriei 2:Sport

Nu ai sală de fitness în ansamblu

Cea mai apropiată sală de forță este în afara ansamblului, deci va trebui să ieși din Star Rezidential Apărătorii Patriei 2 pentru a ajunge la ea.

Pentru a face jogging va trebui să ieși din ansamblu

Cei care obișnuiesc să facă ieșiri scurte de jogging vor trebui să caute un parc în apropiere, deoarece în Star Rezidential Apărătorii Patriei 2 nu se poate alerga.

Vei face cam un sfert de oră până la cel mai apropiat parc

Dacă locuiești în Star Rezidential Apărătorii Patriei 2 și vrei să ajungi la cel mai apropiat parc pentru a alerga, va trebui să te deplasezi cu mașina pentru că în apropiere nu este nici un parc.

Facilități Star Rezidential Apărătorii Patriei 2 Persoane cu dizabilități

În evaluare

Star Rezidential Apărătorii Patriei 2:Persoane cu dizabilități fizice

În evaluare

Nu știm dacă există rampe de acces

Nu este clar dacă există vreun tip de rampă de acces pentru persoane cu dizabilități în clădirile din Star Rezidential Apărătorii Patriei 2.

Nu știm dacă ieșirile sunt nivelate cu podeaua

Încă nu am primit de la dezvoltatorul Star Rezidential Apărătorii Patriei 2 informații privind ieșirile din locuințe spre exterior - care ar trebui să fie nivelate.

Star Rezidential Apărătorii Patriei 2:Persoane cu dizabilități senzoriale

În evaluare

Nu știm dacă ascensoarele beneficiază de instrucțiuni acustice

Nu este clar dacă ascensoarele din Star Rezidential Apărătorii Patriei 2 sunt dotate cu sisteme fonice de instructaj.

Nu știm dacă lifturile au butoane cu Braille

Nu avem informații de la Star Rezidential Apărătorii Patriei 2 privind butoanele ascensoarelor.

Trecerile de pietoni nu sunt semnalizate fonic

Din nefericire, trecerile de pietoni din Star Rezidential Apărătorii Patriei 2 nu sunt semnalizate acustic, fapt pentru care sunt periculoase pentru persoanele care au probleme cu vederea.

Facilități Star Rezidential Apărătorii Patriei 2 Mașini electrice

Stație încărcare în apropiere

Stații de încărcare EV lângă Star Rezidential Apărătorii Patriei 2

În evaluare
Nu există stație de încărcare în ansamblu
Stații de încărcare în apropiere

În drumul tău spre casă vei întâlni următoarele stații de încărcare:

Brand Distanță Locuri 100-150kWh Locuri 50-100kWh Locuri 30-50kWh Locuri 5-30kWh
McDonalds la 1 km - - - 2 locuri
EV-Mag la 1 km - - - 2 locuri
Enel X la 2 km - - - 2 locuri

Stații de încărcare EV private

În evaluare
Nu este clar dacă există branșament la curent trifazic

Nu știm dacă vilele din Star Rezidential Apărătorii Patriei 2 sunt racordate la curent trifazic, te rugăm să revii pentru a găsi această informație.

Nu avem date despre circuitele din acest ansamblu

Nu putem spune clar dacă circuitele vilelor din Star Rezidential Apărătorii Patriei 2 au o linie dedicată pentru consumatorii mari.

Nu știm dacă există locuri de parcare în curți

Car-port-ul permite încărcarea mașinii în propria curte. Nu știm clar dacă vilele din Star Rezidential Apărătorii Patriei 2 au car-port sau orice altă formă de parcare interioară.

Facilități Star Rezidential Apărătorii Patriei 2 Animale de companie

În evaluare
Pet shop departe
Cabinet departe

Star Rezidential Apărătorii Patriei 2:Tratamente și hrană

Nu ai pet-shop în apropiere

Din păcate nu există niciun pet-shop în vecinătatea Star Rezidential Apărătorii Patriei 2 de care să știm.

Găsești cabinete veterinare în cartier

În apropierea ansamblului rezidențial Star Rezidential Apărătorii Patriei 2 nu există niciun cabinet veterinar, însă cu siguranță vei găsi unul în drum spre centru.

Cabinetul veterinar oferă și servicii de cosmetică pentru animale

Este normal să ai grijă de aspectul animalului tău de companie, iar pentru asta ai nevoie de servicii specializate. Este bine să știi că la cabinetul veterinar din Star Rezidential Apărătorii Patriei 2 ai, în ofertă, cosmetică canină.

Star Rezidential Apărătorii Patriei 2:Plimbare

În evaluare

Nu știm clar pe unde îți poți plimba câinele

Nu știm clar pe unde îți poți plimba câinele

Găsești o câmpie în imediata apropiere

Pentru câinii activi, o poiană este locul ideal pentru a fi plimbați deoarece pot alerga liberi fără să încurce pe nimeni. Star Rezidential Apărătorii Patriei 2 are în apropiere un asemenea spațiu unde îți vei putea duce câinele zilnic, iar acesta își va consuma energia.

Nu există niciun lac în apropiere.

Din nefericire, dacă ai un câine care adoră apa, vei fi dezamăgit de faptul că, lângă Star Rezidential Apărătorii Patriei 2 nu există niciun loc unde să-l poți lăsa să se scalde.

Cartier Star Rezidential Apărătorii Patriei 2

Departe de centru
Densitate redusă
Trafic aglomerat la ore de vârf

Distincții eDezvoltator acordate Star Rezidential Apărătorii Patriei 2 pentru localizarea sa

Aur Trafic

Liber și curat

Traficul din jurul Star Rezidential Apărătorii Patriei 2 este liber indiferent de oră, fapt pentru care zona este foarte liniștită și curată!

Detalii
Neevaluat Conectivitate

În evaluare

Află cât de bine este conectat Star Rezidential Apărătorii Patriei 2 de drumurile importante.

Detalii

Zonă și împrejurimi Star Rezidential Apărătorii Patriei 2

Poziționare București - Sud
Administrație Sector 4
Cartier Apărătorii Patriei

Despre Apărătorii Patriei

Cartierul Apărătorii Patriei este un cartier situat în sud-estul Bucureștiului, foarte aproape de Popești Leordeni. Este un cartier format preponderent din case sau diverse blocuri noi cu regim mic de înălțime, care le asigură locuitorilor o conexiune rapidă cu orașul prin șoseaua Berceni și stația de metrou Apărătorii Patriei.

În ultimii ani foarte mulți oameni au ales să își cumpere locuințe aici, fiind o zonă liniștită, însă foarte bine conectată la punctele cheie ale Bucureștiului.

Viața de zi cu zi în Apărătorii Patriei

Cartierul Apărătorii Patriei este un cartier strict rezidențial, care se dezvoltă continuu. Locuitorii au acces la diverse servicii și obiective care au rolul de a le oferi o doză maximă de confort în viață.

Magazine în Apărătorii Patriei
 • Piața Agroalimentară Berceni-Olteniței
 • Kaufland
 • Profi
Învățământ în Apărătorii Patriei
 • Școala Gimnazială Eremia Grigorescu
 • Școală și grădiniță Montesara
 • Grădinița Liebe Kinder
Recreere în Apărătorii Patriei
 • Parcul Natural Văcărești
 • Cinema City
 • Parcul Tineretului
Transport public în Apărătorii Patriei
 • Stația de metrou Apărătorii Patriei
 • Liniile de autobuz 102, 125, 232, N103, N106, N124, R438, R475
 • Liniile de tramvai 1, 10

Rata criminalității în Apărătorii Patriei

Administrativ, Apărătorii Patriei, face parte din zona de acoperire a Sector 4 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 158 de infracțiuni, sub media de 178 din celelalte sectoare, ceea ce face din Apărătorii Patriei o zonă mai sigură, pentru tine și familia ta, comparativ cu altele din capitală.

Rata criminalității în Sector 4
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Apărătorii Patriei

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în Star Rezidential Apărătorii Patriei 2, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Apărătorii Patriei. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Apărătorii Patriei. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Trafic și infrastructură Star Rezidential Apărătorii Patriei 2

Infrastructură Străzi late
Ore de vârf Trafic Aglomerat
Restul zilei Trafic Moderat

Deși este o zonă unde predominată casele individuale, drumurile din jurul ansamblul rezidențial Star Rezidential Apărătorii Patriei 2 tind să se aglomereze mai ales în jurul orelor de vârf, pentru ca în restul zilei să rămână la un nivel moderat.

Pentru un mediu mai curat și mai sănătos pentru toți, cel mai bine este să folosești, pentru deplasări, metroul. Locuitorii din Star Rezidential Apărătorii Patriei 2 au acces la o stație de metrou chiar lângă casă pentru linia/liniile M2.

Deși nu scapi în totalitate de problemele din trafic, STB-ul este o alternativă mai bună decât mașina personală. Aproape de Star Rezidential Apărătorii Patriei 2 există cel puțin o stație de autobuz cu acces la linia/liniile 102,125,232,N103,N106,N124,R438,R475 . De asemenea, cei care preferă tramvaiul, pot ajunge repede la cel puțin o stație pentru linia/liniile 1,10.

Cei care au copii mici vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată grădiniță, care se află la câteva minute de condus de Star Rezidential Apărătorii Patriei 2, ceea ce va aglomera traficul. Având în vedere că nu există niciun supermarket în ansamblu, cei care vor avea nevoie de cumpărături vor fi nevoiți să ia mașina pentru a ajunge la cel mai apropiat magazin, ceea ce va duce la aglomerarea traficului.

Deși are străzi late care preiau eficient fluxul de mașini, zona Star Rezidential Apărătorii Patriei 2 este aglomerată la orele de vârf, fapt pentru care îți recomandăm să eviți Bulevardul Metalurgiei.

Transport public și conectivitate Star Rezidential Apărătorii Patriei 2

În evaluare
Transport public Metrou Autobuz Tramvai
Aeroport La distanță mare
Autostrăzi Niciuna în apropiere

Amplasarea în zona mediană a capitalei, face Star Rezidential Apărătorii Patriei 2 un ansamblu bun pentru familii și persoanele care nu sunt nevoie să ajungă des în zona centrală ci preferă un cartier mai liniștit. Conexiunea cu metroul se face în mod direct, existând o stație de metrou pentru linia/liniile M2 în imediata apropiere a ansamblului. În ceea ce privește autobuzul, există o stație STB foarte aproape de Star Rezidential Apărătorii Patriei 2, la care ajung liniile 102,125,232,N103,N106,N124,R438,R475. Nu în ultimul rând, cei care vor locui în Star Rezidential Apărătorii Patriei 2 vor avea acces și la liniile de tramvai 1,10, existând cel puțin o stație în cartier.

Fiind la periferia orașului, locuitorii din Star Rezidential Apărătorii Patriei 2 au acces rapid inclusiv către Centura București, arteră care leagă toate drumurile importante ce tranzitează capitala.

Construcție Star Rezidential Apărătorii Patriei 2

Distincții eDezvoltator acordate Star Rezidential Apărătorii Patriei 2 pentru calitatea construcției sale

Bronz Finisaje

Nu tocmai luxos

Lucrările din Star Rezidential Apărătorii Patriei 2 sunt acceptabile, dar la o privire mai atentă este loc de îmbunătățire.

Detalii
Argint Instalații

Bune și sigure

Materialele folosite la instalațiile din Star Rezidential Apărătorii Patriei 2 sunt calitative.

Detalii
Bronz Izolație

Nu strică o bluză în plus

Locuind în Star Rezidential Apărătorii Patriei 2, din cauza calității izolațiilor, vei simți „magia iernii” pe pielea tău.

Detalii
Aur Rezistență

Construit ca o fortăreață

Structurile de rezistență ale construcțiilor din Star Rezidential Apărătorii Patriei 2 duc cu gândul la un bunker.

Detalii

Părerea noastră despre cât de bine construit e Star Rezidential Apărătorii Patriei 2

Compunem un audit al construcției bazat pe datele colectate de la șantier și de la constructorii clădirilor ce formează ansamblul 321. Când textul va fi gata, vei putea înțelege dacă dezvoltatorul a folosit materiale de calitate, ce metode tehnice a folosit și cum influențează ele confortul și eficiența energetică a locuinței. Toate aceste detalii sunt deja sumarizate mai jos:

Finisaje Star Rezidential Apărătorii Patriei 2

În evaluare
Pereți Vopsea și faianță
Pardoseli Gresie și parchet
Uși interioare Lemn stratificat

Pereți, tavan și uși interioare Star Rezidential Apărătorii Patriei 2

Acoperire pereți cu vopsea normală

Pereții locuințelor din Star Rezidential Apărătorii Patriei 2 sunt acoperiți cu vopsea lavabilă clasică. Acesta nu este neapărat un dezavantaj, ba chiar permite beneficiarilor să își decoreze casa după bunul plac.

Tavane simple, fără decorațiuni

Dezvoltatorul Star Rezidential Apărătorii Patriei 2 a lăsat tavanele simple, fără baghete decorative sau alte inserții, camerele fiind simple, fără accente speciale.

Uși din MDF

La fel ca în majoritatea ansamblurilor rezidențiale noi, în Star Rezidential Apărătorii Patriei 2 au fost montate uși de interior din MDF, un material popular în România datorită costului relativ scăzut.

Gresie, faianță și parchet Star Rezidential Apărătorii Patriei 2

În evaluare
Gresie lucioasă

În Star Rezidential Apărătorii Patriei 2 s-a montat gresie lucioasă, un material care a pierdut mult din popularitate în ultimii ani pentru că este alunecos și greu de întreținut. În plus se zgârie repede.

Faianță lucioasă

Pereții din băile și bucătăriile din Star Rezidential Apărătorii Patriei 2 sunt placați cu gresie clasică, lucioasă.

Nu știm ce parchet s-a montat

Până când nu facem un audit la șantierul Star Rezidential Apărătorii Patriei 2 pentru a vedea exact ce tip de parchet a fost montat, nu putem oferi detalii.

Instalații Star Rezidential Apărătorii Patriei 2

Termică Încălzire cu radiatoare
centrală Immergas
Electrică Protecție anti-curentare

Instalație termică Star Rezidential Apărătorii Patriei 2

Centrală pe gaz, în condensare

Centralele termice montate în Star Rezidential Apărătorii Patriei 2 folosesc tehnologia de condensare, prin care eficiența centralei crește cu până la 50% față de cele convenționale.

Distribuție prin calorifere

Încălzirea efectivă se face în mod clasic, prin calorifere, precum în multe alte cazuri. Nu este de mirare că dezvoltatorul Star Rezidential Apărătorii Patriei 2 a ales această soluție, ea fiind ușor de construit. Caloriferele sunt din Oțel, un material rezistent.

Controlul temperaturii centralizat

În locuințele din Star Rezidential Apărătorii Patriei 2, există un singur terminal de control al temperaturii, deci în toată casa va fi aceeași temperatură.

Instalație electrică Star Rezidential Apărătorii Patriei 2

În evaluare
Siguranțe cu protecție la curentare

În Star Rezidential Apărătorii Patriei 2 s-au folosit siguranțe diferențiale (care previn curentarea) .

Nu știm dacă circuitele suportă consumatori mari

Liniile speciale pentru consumatorii mari au devenit o necesitate în era electrificării, de aceea e foarte important să aflăm dacă în Star Rezidential Apărătorii Patriei 2 s-au folosit astfel de circuite. Revino pentru această informație, singurul mod de a o obține fiind să verificăm la șantier.

Terminale electrice simple

În locuința auditată de noi, din Star Rezidential Apărătorii Patriei 2, s-au instalat terminale simple, din plastic . Întrerupătoarele sunt poziționate la înălțimea optimă - aproximativ 120 cm față de sol și sunt normale, fără semnalizare, deci pot fi greu de depistat noaptea.

Instalație sanitară Star Rezidential Apărătorii Patriei 2

Alimentare din rețea

Cu toate că este cea mai fiabilă sursă, alimentarea din rețeaua municipală înseamnă că locuitorii Star Rezidential Apărătorii Patriei 2 vor avea la robinet apă preponderent epurată și tratată, deci vor fi nevoiți să cumpere apa potabilă. Acest lucru nu mai este ceva neobișnuit, majoritatea populației urbane fiind în situația de a cumpăra apă sau de a purifica apa de la robinet.

Evacuare în rețeaua municipală

Apele menajere din Star Rezidential Apărătorii Patriei 2 sunt procesate de rețeaua municipală. Acest scenariu este cel mai bun pentru orice reședință datorită capacității crescute de procesare oferite de rețelele municipale, dar și datorită respectării în acest fel a standardelor ecologice impuse de UE pentru procesarea apelor menajere uzate.

Scurgeri de pardoseală doar în baie

În locuințele din Star Rezidential Apărătorii Patriei 2 am observat scurgeri în pardoseală doar în băi. Era util să existe astfel de scurgeri și în bucătărie deoarece inclusiv aici există riscul unei inundări accidentale.

Izolație Star Rezidential Apărătorii Patriei 2

Fonică Standard
Termică Bună

Izolația fonică Star Rezidential Apărătorii Patriei 2

Pereții dintre locuințe au aproximativ 30cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Pereții care separă locuințele în Star Rezidential Apărătorii Patriei 2 sunt construiți din blocuri de cărămidă ceramică, un material bun pentru izolația fonică . Grosimea acestor pereți este de 30cm, ceea ce îi face foarte eficienți ca izolator fonic .

Pereții interiori au aproximativ 13cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Grosimea pereților care compartimentează locuința este importantă pentru cei care vor să doarmă liniștiți în dormitor fără să audă zgomotul televizorului din living. În cazul Star Rezidential Apărătorii Patriei 2, pereții interiori au 13cm grosime și au fost construiți din .

Ferestrele cu două foi de sticlă - ”termopan”

Locuințele din Star Rezidential Apărătorii Patriei 2 au ferestre cu două foi de geam sau „termopane”, așa cum sunt ele cunoscute în mod popular. Nu este cea mai bună variantă de izolație fonică însă este cu mult mai bună decât ferestrele tradiționale, deci nu va trebui să îți faci griji pentru zgomotul de afară.

Izolația termică Star Rezidential Apărătorii Patriei 2

În evaluare
Pereți exteriori din cărămidă ceramică de 40 cm grosime, din care 10 cm izolație cu polistiren extrudat (EPS)

În Star Rezidential Apărătorii Patriei 2, pereții exteriori ai clădirilor sunt realizați din cărămidă ceramică. Aceasta este un material modern, caracterizat printr-o foarte bună rezistent. De asemenea, alveolele caracteristice bucăților de cărămidă ceramică au capacitatea de a conserva temperatura. Deci, un perete realizat din acest material, care este bine izolat la exterior, va avea o bună inerție termică, menținând răcoare vara și cald iarna, ceea ce sporește semnificativ confortul locatarilor.

Pereții exteriori ai clădirilor din Star Rezidential Apărătorii Patriei 2 au o grosime de 40 cm, cu tot cu izolație, mai mult decât am întâlnit la alte ansambluri rezidențiale noi.

În ceea ce privește izolația exterioară a pereților, dezvoltatorul Star Rezidential Apărătorii Patriei 2 a folosit clasicul polistiren extrudat (EPS), aplicând un strat de 10 cm grosime. O soluție ieftină și destul de eficientă.

Ne lipsesc informații despre izolația termică a acoperișului

Din păcate, nu avem destule informații cât să compunem o părere corectă din punct de vedere tehnic despre izolația acoperișurilor clădirilor din Star Rezidential Apărătorii Patriei 2.

Nu știm câte camere au profilele ferestrelor

Numărul de goluri de aer din profilele ferestrelor determină gradul de izolație termică, pentru clădirile din Star Rezidential Apărătorii Patriei 2 încă nu avem această informație.

Hidroizolația Star Rezidential Apărătorii Patriei 2

În evaluare
Ne lipsesc date privind hidroizolația fundațiilor

Informațiile pe care le avem despre Star Rezidential Apărătorii Patriei 2 nu ne permit să compunem o părere relevantă despre cât de bine sunt hidroizolate subsolurile și fundațiile clădirilor, vom reveni odată ce facem auditul la șantier.

Nu știm cum s-au izolat acoperișurile

Din păcate nu putem formula o opinie tehnică despre cât de bine sunt hidroizolate acoperișurile și plafoanele din Star Rezidential Apărătorii Patriei 2, vom completa aceste informații doar după vizita la șantier.

Nu știm cât de bine sunt hidroizolate terasele

Momentan nu putem compune o opinie despre cât de bine sunt izolate terasele clădirilor din Star Rezidential Apărătorii Patriei 2, vom reveni asupra acestei secțiuni după vizita la șantier.

Structură de rezistență Star Rezidential Apărătorii Patriei 2

Structură pe cadre din beton armat

Structura bazată pe cadre de beton este des utilizată în cazul clădirilor înalte, cum sunt cele din Star Rezidential Apărătorii Patriei 2. Este un sistem constructiv des folosit în toată lumea care prezintă numeroase avantaje în ceea ce privește rezistența la seisme și eficiența în construcție.

Rezistență foarte bună la seisme însă pot apărea avarii

Acest sistem constructiv este folosit de toate clădirile construite după 1977. Mai mult decât atât, el a fost suplimentat cu măsuri de siguranță foarte dure pentru a preveni orice catastrofă. Clădirile din Star Rezidential Apărătorii Patriei 2 sunt construite pe cadre de beton și se supun acestor reglementări, deci probabilitatea ca aceste clădiri să cedeze în cazul unui seism este destul de scăzută.

Rezistență garantată în timp, decenii bune, chiar secole

În ziua de azi găsim numeroase clădiri construite în evul mediu care încă rezistă testului timpului. Majoritatea acestora sunt construite într-una dintre variantele sistemului „pe cadre”. Fie că s-au folosit forme rotunde, precum arcadele, fie că s-au folosit forme perpendiculare precum grinzile din zilele noastre, clădirile construite în acest sistem, la fel ca cele din Star Rezidential Apărătorii Patriei 2, vor trece cu brio testul timpului și vor rămâne în picioare atât cât va dori omul.

Star Rezidential Apărătorii Patriei 2 Investiție

Suport bun pentru investitori

Distincții eDezvoltator câștigate de Star Rezidential Apărătorii Patriei 2 pentru randamentul în investiție

Neevaluat Revânzare

În evaluare

Evaluăm cât de potrivit este Star Rezidential Apărătorii Patriei 2 pentru revânzare

Detalii
Bronz Închiriere

Neperformant

Cei care cumpără în Star Rezidential Apărătorii Patriei 2 pentru reînchiriere vor fi dezamăgiți.

Detalii
Argint Facilități de plată

Suport limitat

Star Rezidential Apărătorii Patriei 2 nu oferă investitorilor decât ajutoare de bază.

Detalii

Apărătorii Patriei ca investiție

Chirie Studio 255€
Chirie 2 camere 330€
Chirie 3 camere 420€

Cartierul Apărătorii Patriei face parte din sectorul 4 și este poziționat în zona centrală a capitalei. Față de celelalte cartiere din zone aflate în sudul Bucureștiului, chiriile din cartierul Apărătorii Patriei tind să fie cu aproximativ 17procente mai mici pentru garsoniere sau apartamente și cu 1procente mai mici pentru case.

Valorile medii ale chiriilor din cartierul Apărătorii Patriei, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 255 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu două camere: 330 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu trei camere: 420 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu patru camere: 455 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; vile duplex: 600 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; vile individuale: 750 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei.

Actualizăm datele din această secțiune iar în scurt timp, aici vei găsi inclusiv informații istorice despre tendințele prețurilor imobiliarelor din Apărătorii Patriei sub forma unui grafic similar cu cel de mai jos. Acest grafic se va actualiza zilnic pentru ca informațiile oferite să fie cât mai relevante. Graficul va ilustra evoluția prețurilor în Apărătorii Patriei atât pentru vânzări, cât și pentru închirieri și va putea fi segmentat în funcție de tipul de imobil dorit.

Tendința prețurilor la imobiliare în Apărătorii Patriei
Imagine demonstrativă care ilustrează cum vor fi prezentate tendințele prețurilor din imobiliare

Potențial de revânzare în Star Rezidential Apărătorii Patriei 2

În evaluare
Preț achiziție În curs de evaluare
Tendința prețurilor Creștere moderată
Prestigiul ansamblului Cunoscut pe piață

În curs de evaluare

Momentan nu avem date suficiente pentru a face o analiză a prețurilor din Star Rezidential Apărătorii Patriei 2 față de cele din București - Sud.

Prețurile din această zonă cresc în mod temperat

în București - Sud, Star Rezidential Apărătorii Patriei 2 nu se bucură încă de creșterile înregistrate în zonele centrale și de nord ale capitalei. Această diferență este cauzată în special de infrastructura precară, situație ce se va ameliora în anii următori.

Moderat

Ca și notorietate în piață, Star Rezidential Apărătorii Patriei 2 nu este un brand extrem de popular, el fiind căutat pe Google de puține ori în comparație cu alte ansambluri, de aceea nu putem spune că investiția într-o locuință pentru revânzare este momentan oportună în acest ansamblu, cel puțin nu din perspectiva popularității în piață.

Potențial de închiriere în Star Rezidential Apărătorii Patriei 2

Chiria medie 6.0€/mp
Public țintă Mixt
Unitate recomandată Ap. 2 camere sau casă

Clientelă mixtă, imprevizibilă

Pe baza datelor actuale, ne este greu să identificăm exact ce tip de client caută să închirieze în Star Rezidential Apărătorii Patriei 2.

Recomandăm 2 camere sau studio pentru investiție, dacă există

Star Rezidential Apărătorii Patriei 2 va atrăgea un public mixt, format atât din tineri, cât și din persoane care caută unități relativ ușor de întreținut, de aceea recomandăm investitorilor să se orienteze pe apartamentele cu două camere sau studio-uri dacă există în oferta dezvoltatorului. În cazul în care ansamblul are disponibile doar case, atunci vilele de tip duplex s-ar putea să fie mai potrivite datorită prețului care tine să fie mai mic decât la cele individuale.

Facilități pentru investitori de la Star Rezidential Apărătorii Patriei 2

Rate la dezvoltator Nu
Discount la plata cash Da
Plata în criptomonede Nu

Rate doar prin bancă

Star Rezidential Apărătorii Patriei 2 nu oferă niciun sistem de rate la dezvoltator, deci cei care vor să achiziționeze aici vor trebui fie să plătească pe loc, fie să apeleze la un credit bancar.

Reduceri la plata cash

Cei care pot plăti cash vor primi de la dezvoltatorul Star Rezidential Apărătorii Patriei 2 un discount negociabil. Această facilitate este ideală pentru investitorii cu rezerve mari deoarece aceștia vor obține reduceri considerabile față de prețul de listă.

Se acceptă doar monede tradiționale

Dezvoltatorul Star Rezidential Apărătorii Patriei 2 nu acceptă momentan plata în niciun fel de criptomonede, preferând valuta clasică (fiat) pentru toate tranzacțiile derulate de acesta.

Star Rezidential Apărătorii Patriei 2 Întrebări frecvente

Cât costă o locuință în Star Rezidential Apărătorii Patriei 2?

Momentan colectăm, de la Star Rezidential Apărătorii Patriei 2, datele necesare pentru a răspunde la această întrebare. Te rugăm să revii pentru a vedea prețurile actualizate.

Unde se află Star Rezidential Apărătorii Patriei 2 și cum se poate ajunge?

Ansamblul rezidențial Star Rezidential Apărătorii Patriei 2 este situat în localitateaSector 4 . Pentru a ajunge la Star Rezidential Apărătorii Patriei 2 depinzi de mașina personală deoarece nu există niciun mijloc de transport în comun aproape.

Cum este traficul din zona Star Rezidential Apărătorii Patriei 2?

La orele de vârf, tipic Bucureștiului, traficul din jurul Star Rezidential Apărătorii Patriei 2 este destul de aglomerat. Pentru a ajunge mai repede acasă, te sfătuim să eviți Bulevardul Metalurgiei.

Ce facilități oferă Star Rezidential Apărătorii Patriei 2 locuitorilor săi?

Locuitorii din Star Rezidential Apărătorii Patriei 2 au acces la următoarele facilități: școală publică (în apropiere), școală privată (în apropiere), grădiniță (în apropiere), supermarket (în apropiere), mall (în apropiere).

Ai și alte întrebări referitoare la Star Rezidential Apărătorii Patriei 2?

Scrie-ne pe [email protected] și spune-ne ce informații ai dori să veți în plus pe această pagină!