Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Rezidențial Maramureș

Rezidențial Maramureș

Strada Maramureș, Nr. 67, Otopeni, Otopeni, Ilfov - Nord

Actualizat pe 2022-08-05
 332 București
Ofertă de preț neclară, te rugăm completează formularul pentru mai multe detalii despre oferta Rezidențial Maramureș!
ContactPentru a-ți face o părere corectă despre acest ansamblu, îți recomandăm să programezi o vizită la șantier!

Apăsarea butonului ”TRIMITE SOLICITAREA" implică acceptarea Termenilor și politicilor eDezvoltator.

Ce se intâmplă după ce completezi formularul:

Mesajul va fi trimis direct departamentului de vânzări din cadrul Rezidențial Maramureș și vei fi contactat în termen de 24 de ore de reprezentantul dezvoltatorului pentru a stabili o vizionare.

În caz de achiziție, vei cumpăra direct de la dezvoltator, noi nu facem altceva decât să direcționăm clientul către dezvoltator încasând o sumă fixă pentru fiecare client trimis.

Donăm o parte din profitul nostru către cauze sociale, prin programul nostru CSR prin care vizăm să ajutăm ONG-uri care activează în zona București - Ilfov. Află mai multe aici

Studiază
Mai jos vei găsi informații disponibile exclusiv pe eDezvoltator.ro, menite să ajute beneficiarii să compare obiectiv locuințele din piață!
Ansamblul rezidențial 332 din BucureștiAnsamblul rezidențial 332 din BucureștiAnsamblul rezidențial 332 din BucureștiAnsamblul rezidențial 332 din BucureștiAnsamblul rezidențial 332 din BucureștiAnsamblul rezidențial 332 din BucureștiAnsamblul rezidențial 332 din BucureștiAnsamblul rezidențial 332 din BucureștiAnsamblul rezidențial 332 din București

Rezidențial Maramureș Pereți, tavan și uși interioare

Acoperire pereți cu vopsea normală

Pereții locuințelor din Rezidențial Maramureș sunt acoperiți cu vopsea lavabilă clasică. Acesta nu este neapărat un dezavantaj, ba chiar permite beneficiarilor să își decoreze casa după bunul plac.

Tavane simple, fără decorațiuni

Dezvoltatorul Rezidențial Maramureș a lăsat tavanele simple, fără baghete decorative sau alte inserții, camerele fiind simple, fără accente speciale.

Uși din MDF

La fel ca în majoritatea ansamblurilor rezidențiale noi, în Rezidențial Maramureș au fost montate uși de interior din MDF, un material popular în România datorită costului relativ scăzut.

Rezidențial Maramureș Gresie, faianță și parchet

În evaluare
Gresie lucioasă

În Rezidențial Maramureș s-a montat gresie lucioasă, un material care a pierdut mult din popularitate în ultimii ani pentru că este alunecos și greu de întreținut. În plus se zgârie repede.

Faianță lucioasă

Pereții din băile și bucătăriile din Rezidențial Maramureș sunt placați cu gresie clasică, lucioasă.

Nu știm ce parchet s-a montat

Până când nu facem un audit la șantierul Rezidențial Maramureș pentru a vedea exact ce tip de parchet a fost montat, nu putem oferi detalii.

Rezidențial Maramureș Instalație termică

În evaluare
Centrală pe gaz, în condensare

Centralele termice montate în Rezidențial Maramureș folosesc tehnologia de condensare, prin care eficiența centralei crește cu până la 50% față de cele convenționale.

Distribuție prin calorifere

Încălzirea efectivă se face în mod clasic, prin calorifere, precum în multe alte cazuri. Nu este de mirare că dezvoltatorul Rezidențial Maramureș a ales această soluție, ea fiind ușor de construit. Caloriferele sunt din Oțel, un material rezistent.

Nu știm cum se controlează temperatura

Încă nu avem informații privind soluția de control a temperaturii din camere aleasă de constructorul Rezidențial Maramureș.

Rezidențial Maramureș Instalație electrică

În evaluare
Nu e clar dacă s-au folosit siguranțe diferențiale

Nu știm ce tip de siguranțe s-au instalat în Rezidențial Maramureș dar presupunem că s-au folosit disjunctoare diferențiale, cu protecție împotriva curentării.

Nu știm dacă circuitele suportă consumatori mari

Liniile speciale pentru consumatorii mari au devenit o necesitate în era electrificării, de aceea e foarte important să aflăm dacă în Rezidențial Maramureș s-au folosit astfel de circuite. Revino pentru această informație, singurul mod de a o obține fiind să verificăm la șantier.

Terminale electrice simple

În locuința auditată de noi, din Rezidențial Maramureș, s-au instalat terminale simple, din plastic . Întrerupătoarele sunt poziționate la înălțimea optimă - aproximativ 120 cm față de sol și sunt normale, fără semnalizare, deci pot fi greu de depistat noaptea.

Rezidențial Maramureș Instalație sanitară

În evaluare
Alimentare din rețea

Cu toate că este cea mai fiabilă sursă, alimentarea din rețeaua municipală înseamnă că locuitorii Rezidențial Maramureș vor avea la robinet apă preponderent epurată și tratată. Aceasta uneori are gust de clor, de aceea mulți locuitori ai orașelor mari preferă să cumpere apa potabilă îmbuteliată. Acest lucru nu mai este ceva neobișnuit și nu este un dezavantaj, majoritatea populației urbane fiind în situația de a cumpăra apă sau de a purifica apa de la robinet.

Evacuare în rețeaua municipală

Apele menajere din Rezidențial Maramureș sunt procesate de rețeaua municipală. Acest scenariu este cel mai bun pentru orice reședință datorită capacității crescute de procesare oferite de rețelele municipale, dar și datorită respectării în acest fel a standardelor ecologice impuse de UE pentru procesarea apelor menajere uzate.

Nu avem informații despre scurgerile din locuințe

După ce vom analiza locuințele din Rezidențial Maramureș, vom putea determina dacă există sifoane de scurgere în băi, pe holuri și în bucătării.

Rezidențial Maramureș Izolația fonică

Pereții dintre locuințe au aproximativ 20cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Pereții care separă locuințele în Rezidențial Maramureș sunt construiți din blocuri de cărămidă ceramică, un material bun pentru izolația fonică . Grosimea acestor pereți este de 20cm, o grosime nu tocmai ideală pentru o bună izolație fonică .

Pereții interiori au aproximativ 13cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Grosimea pereților care compartimentează locuința este importantă pentru cei care vor să doarmă liniștiți în dormitor fără să audă zgomotul televizorului din living. În cazul Rezidențial Maramureș, pereții interiori au 13cm grosime și au fost construiți din .

Ferestrele cu două foi de sticlă - ”termopan”

Locuințele din Rezidențial Maramureș au ferestre cu două foi de geam sau „termopane”, așa cum sunt ele cunoscute în mod popular. Nu este cea mai bună variantă de izolație fonică însă este cu mult mai bună decât ferestrele tradiționale, deci nu va trebui să îți faci griji pentru zgomotul de afară.

Rezidențial Maramureș Izolația termică

În evaluare
Pereți exteriori din cărămidă ceramică de 30 cm grosime, din care 10 cm izolație cu polistiren extrudat (EPS)

În Rezidențial Maramureș, pereții exteriori ai clădirilor sunt realizați din cărămidă ceramică. Aceasta este un material modern, caracterizat printr-o foarte bună rezistent. De asemenea, alveolele caracteristice bucăților de cărămidă ceramică au capacitatea de a conserva temperatura. Deci, un perete realizat din acest material, care este bine izolat la exterior, va avea o bună inerție termică, menținând răcoare vara și cald iarna, ceea ce sporește semnificativ confortul locatarilor.

Pereții exteriori ai clădirilor din Rezidențial Maramureș au o grosime de 30 cm, cu tot cu izolație, la fel ca majoritatea ansamblurilor vizitate de noi.

În ceea ce privește izolația exterioară a pereților, dezvoltatorul Rezidențial Maramureș a folosit clasicul polistiren extrudat (EPS), aplicând un strat de 10 cm grosime. O soluție ieftină și destul de eficientă.

Ne lipsesc informații despre izolația termică a acoperișului

Din păcate, nu avem destule informații cât să compunem o părere corectă din punct de vedere tehnic despre izolația acoperișurilor clădirilor din Rezidențial Maramureș.

Ramele ferestrelor sunt produse de Rehau și au 5 camere interioare

Profilele ferestrelor sunt esențiale pentru eficiența termică a unei locuințe. În Rezidențial Maramureș s-au instalat ferestre bazate pe profile cu 5 camere, standardul superior utilizat în România.

Rezidențial Maramureș Hidroizolația

În evaluare
Ne lipsesc date privind hidroizolația fundațiilor

Informațiile pe care le avem despre Rezidențial Maramureș nu ne permit să compunem o părere relevantă despre cât de bine sunt hidroizolate subsolurile și fundațiile clădirilor, vom reveni odată ce facem auditul la șantier.

Nu știm cum s-au izolat acoperișurile

Din păcate nu putem formula o opinie tehnică despre cât de bine sunt hidroizolate acoperișurile și plafoanele din Rezidențial Maramureș, vom completa aceste informații doar după vizita la șantier.

Nu știm cât de bine sunt hidroizolate terasele

Momentan nu putem compune o opinie despre cât de bine sunt izolate terasele clădirilor din Rezidențial Maramureș, vom reveni asupra acestei secțiuni după vizita la șantier.

Structură pe cadre din beton armat

Structura bazată pe cadre de beton este des utilizată în cazul clădirilor înalte, cum sunt cele din Rezidențial Maramureș. Este un sistem constructiv des folosit în toată lumea care prezintă numeroase avantaje în ceea ce privește rezistența la seisme și eficiența în construcție.

Rezistență foarte bună la seisme însă pot apărea avarii

Acest sistem constructiv este folosit de toate clădirile construite după 1977. Mai mult decât atât, el a fost suplimentat cu măsuri de siguranță foarte dure pentru a preveni orice catastrofă. Clădirile din Rezidențial Maramureș sunt construite pe cadre de beton și se supun acestor reglementări, deci probabilitatea ca aceste clădiri să cedeze în cazul unui seism este destul de scăzută.

Rezistență garantată în timp, decenii bune, chiar secole

În ziua de azi găsim numeroase clădiri construite în evul mediu care încă rezistă testului timpului. Majoritatea acestora sunt construite într-una dintre variantele sistemului „pe cadre”. Fie că s-au folosit forme rotunde, precum arcadele, fie că s-au folosit forme perpendiculare precum grinzile din zilele noastre, clădirile construite în acest sistem, la fel ca cele din Rezidențial Maramureș, vor trece cu brio testul timpului și vor rămâne în picioare atât cât va dori omul.

Rezidențial Maramureș:Cumpărături

Ai un supermarket chiar în ansamblu!

În interiorul Rezidențial Maramureș există un supermarket la care locuitorii de aici pot ajunge foarte repede, practic îl vor avea chiar lângă case.

Piața agroalimentară e în zonă!

În zona în care se află Rezidențial Maramureș vei găsi o piață agroalimentară în care fermierii își vând produsele. De aici poți cumpăra fructe, legume, lactate și ouă proaspete, aduse direct de la fermele din jurul capitalei.

Nu ai nicio galerie comercială în apropiere

Locuind în Rezidențial Maramureș, nu vei găsi niciun fel de centru comercial în apropiere, deci va trebui să apelezi la cele din capitală.

Rezidențial Maramureș:Educație

Găsești școala la câteva minute de Rezidențial Maramureș!

Precum în multe alte cazuri, în interiorul Rezidențial Maramureș nu vei găsi o școală însă ai numeroase opțiuni dintre care poți alege, în apropiere.

Găsești o grădiniță în apropiere de Rezidențial Maramureș

Deși nu există grădiniță chiar în Rezidențial Maramureș, vei găsi multe opțiuni în apropiere. Faptul că nu există o grădiniță chiar în ansamblu nu este neapărat un dezavantaj, acest scenariu fiind întâlnit la foarte multe ansambluri de la noi din țară.

Poți găsi un after-school aproape de casă!

Deși nu se regăsesc în imediata apropiere a locuinței, ai opțiuni pentru ocuparea timpului celui mic și în apropiere de Rezidențial Maramureș, unde vei găsi atât o școală de arte, cât și un after-school.

Rezidențial Maramureș:Recreere

În evaluare
Poți merge cu copilul în parcul din apropiere!

Deși nu există niciun parc în interiorul Rezidențial Maramureș, pentru a putea petrece timp în natură vei putea merge într-unul dintre parcurile din jurul ansamblului.

Găsești un loc de joacă amenajat chiar lângă casă!

Dacă vrei ca cel mic să-și consume energia în aer liber și într-un loc potrivit, este bine să știi că în cadrul ansamblului Rezidențial Maramureș există un loc de joacă perfect amenajat.

Nu știm dacă se organizează activități cu copiii

Din ce date avem, nu există activități organizate constant de comunitatea din Rezidențial Maramureș care să implice și copiii.

Rezidențial Maramureș:Siguranță

Accesul în ansamblu este restricționat

În Rezidențial Maramureș te simți în siguranță deoarece nu oricine poate intra în acest complex rezidențial. Accesul se face doar pe bază de invitație sau cartelă de acces, deci nu pot intra decât persoane cunoscute, rezidenți sau musafirii acestora.

Sunt instalate limitatoare de viteză

Copiii sunt în siguranță în Rezidențial Maramureș, chiar și în situația în care ar ajunge pe stradă. În Rezidențial Maramureș mașinile circulă cu viteză redusă datorită limitatoarelor de viteză instalate pe drumurile principale.

Locuri de joacă împrejmuite

Zonele de joacă de lângă sau din interiorul Rezidențial Maramureș sunt împrejmuite și sunt plasate departe de străzi, pentru ca cei mici să fie în deplină siguranță, iar joacă să se desfășoare fără incidente

Rezidențial Maramureș:Curățenie

Spațiile verzi sunt foarte bine întreținute

Plimbându-te la pas prin Rezidențial Maramureș este imposibil să nu observi cât de bine sunt întreținute spațiile verzi. Iarba este tunsă, iar florile arată superb vara. Copilul tău se va juca într-un mediu sănătos și bine îngrijit.

Găsești coșuri de gunoi la tot pasul

Străzile din Rezidențial Maramureș sunt foarte curate, parțial datorită coșurilor de gunoi montate de dezvoltator în majoritatea locurilor publice. Deși pare banal, acest aspect nu este prea des întâlnit în alte ansambluri rezidențiale din România.

Trotuarele sunt îngrijite și spălate

Trotuarele și aleile din Rezidențial Maramureș par noi, ele fiind foarte bine întreținute și curate.

Rezidențial Maramureș:Transport public

Nu ai acces la metrou

Din păcate, cei care locuiesc în Rezidențial Maramureș nu au deloc acces la metrou.

Ajungi rapid la o stație STB

Locuind în Rezidențial Maramureș, vei găsi în apropiere cel puțin o stație STB pe la care trec liniile de autobuz 447B,477,448,447,446,444,443.442.

Stai departe de centru

Rezidențial Maramureș este amplasat la periferia capitalei, deci îți va fi destul de greu să ajungi în centru, deci nu este recomandat dacă faci des drumuri în zonele centrale.

Rezidențial Maramureș:Socializare

În evaluare
Nu am aflat dacă vei avea acces la piscină

Încă nu am obținut un răspuns de la reprezentanții Rezidențial Maramureș privind accesul locuitorilor la piscină.

Nu ai niciun local în ansamblu sau în apropiere

Dacă îți place să ieși la o cafea cu prietenii, va trebui să vă duceți spre oraș deoarece în Rezidențial Maramureș sau în apropiere nu vei găsi nicio cafenea, terasă sau restaurant.

Mall-ul este destul de departe

Dacă locuiești în Rezidențial Maramureș va trebui să conduci minim 15 minute până la cel mai apropiat mall.

Rezidențial Maramureș:Sport

Nu ai sală de fitness în ansamblu

Cea mai apropiată sală de forță este în afara ansamblului, deci va trebui să ieși din Rezidențial Maramureș pentru a ajunge la ea.

Pentru a face jogging va trebui să ieși din ansamblu

Cei care obișnuiesc să facă ieșiri scurte de jogging vor trebui să caute un parc în apropiere, deoarece în Rezidențial Maramureș nu se poate alerga.

Ai un parc mare în imediata apropiere

Cei care locuiesc în Rezidențial Maramureș vor găsi un parc mare foarte aproape de ansamblu. Aici se pot face ture lungi de jogging sau chiar yoga pe timp de vară.

Rezidențial Maramureș:Persoane cu dizabilități fizice

În evaluare
Nu sunt rampe de acces

Din păcate, dezvoltatorul Rezidențial Maramureș nu a prevăzut niciun tip de rampă de acces în clădiri pentru persoanele cu dizabilități locomotorii.

Nu există locuri de parcare rezervate

În Rezidențial Maramureș, am văzut locuri de parcare rezervate în fața reședințelor însă nu și lângă clădirile publice precum magazine sau școală.

Tocurile ușilor nu sunt la nivel cu podeaua

Din câte am observat, în Rezidențial Maramureș nu există treceri la nivel cu podeaua dintr-un spațiu în altul, nici în spațiile publice, și nici în unitățile locative.

Rezidențial Maramureș:Persoane cu dizabilități senzoriale

În evaluare
Nu știm dacă ascensoarele beneficiază de instrucțiuni acustice

Nu este clar dacă ascensoarele din Rezidențial Maramureș sunt dotate cu sisteme fonice de instructaj.

Nu știm dacă lifturile au butoane cu Braille

Nu avem informații de la Rezidențial Maramureș privind butoanele ascensoarelor.

Trecerile de pietoni nu sunt semnalizate fonic

Din nefericire, trecerile de pietoni din Rezidențial Maramureș nu sunt semnalizate acustic, fapt pentru care sunt periculoase pentru persoanele care au probleme cu vederea.

Stații de încărcare EV lângă Rezidențial Maramureș

În evaluare
Nu există stație de încărcare în ansamblu
Supercharger în apropiere

În drumul tău spre casă vei întâlni următoarele stații de încărcare:

Brand Distanță Locuri 100-150kWh Locuri 50-100kWh Locuri 30-50kWh Locuri 5-30kWh
Penny la 3 km - 2 locuri - 1 locuri
Next Charge la 1 km 2 locuri - 1 locuri 1 locuri
Water Park la 6 km - 2 locuri - 1 locuri

Stații de încărcare EV private

În evaluare
Fără curent trifazic

Deoarece casele din Rezidențial Maramureș nu au curent trifazic, posesorii de mașini electrice vor trebui să se mulțumească cu încărcătoare simple, care vor umple bateria în 10-12 ore.

Nu avem date despre circuitele din acest ansamblu

Nu putem spune clar dacă circuitele vilelor din Rezidențial Maramureș au o linie dedicată pentru consumatorii mari.

Nu știm dacă există locuri de parcare în curți

Car-port-ul permite încărcarea mașinii în propria curte. Nu știm clar dacă vilele din Rezidențial Maramureș au car-port sau orice altă formă de parcare interioară.

Rezidențial Maramureș:Tratamente și hrană

Nu ai pet-shop în apropiere

Din păcate nu există niciun pet-shop în vecinătatea Rezidențial Maramureș de care să știm.

Găsești cabinete veterinare în cartier

În apropierea ansamblului rezidențial Rezidențial Maramureș nu există niciun cabinet veterinar, însă cu siguranță vei găsi unul în drum spre centru.

Poți găsi servicii de cosmetică pentru animale în apropiere

Din păcate nu există astfel de servicii în Rezidențial Maramureș, dar foarte probabil că vei găsi un cabinet de cosmetică veterinară în zonă.

Rezidențial Maramureș:Plimbare

Poți plimba liniștit câinele prin orice parc

În Rezidențial Maramureș ai voie să te plimbi cu câinele prin parc și chiar să îl lași liber dacă nu sunt copii. În afară de parcuri, nu ai unde să plimbi câinele, nefiind amenajate alte spații speciale.

Găsești o câmpie în imediata apropiere

Pentru câinii activi, o poiană este locul ideal pentru a fi plimbați deoarece pot alerga liberi fără să încurce pe nimeni. Rezidențial Maramureș are în apropiere un asemenea spațiu unde îți vei putea duce câinele zilnic, iar acesta își va consuma energia.

Nu există niciun lac în apropiere.

Din nefericire, dacă ai un câine care adoră apa, vei fi dezamăgit de faptul că, lângă Rezidențial Maramureș nu există niciun loc unde să-l poți lăsa să se scalde.

44,544500991865 26,079345166618

Harta Rezidențial Maramureș

Click pe buton pentru a vedea unde se află Rezidențial Maramureș

Despre Otopeni

Orașul Otopeni este una dintre cele mai dezvoltate localități din jurul Bucureștiului. Motivul principal al dezvoltării sale este aeroportul internațional Henri Coandă, care a atras o mulțime de investitori și de oameni în căutarea flexibilității de mișcare.

Locuitorii orașului au la dispoziție mai multe gradinițe, școli și licee, o mulțime de magazine, supermarket-uri și hypermarket-uri, precum și foarte multe sedii ale unor importante companii românești și străine, cum ar fi Peugeot, BMW, BCR sau Mc Donalds. De asemenea, sunt bine conectați cu Bucureștiul prin străzi largi și prin linii de transport în comun.

Viața de zi cu zi în Otopeni

Principalul punct de interes al localității Otopeni este aeroportul internațional Henri Coandă, care este cel mai mare aeroport din țară. Locuitorii orașului au la dispoziție o mulțime de alte atracții

Magazine în Otopeni
 • Mega Image
 • Lidl
 • Piața Otopeni
Învățământ în Otopeni
 • Grădinița & Creșa Brainy Kids Club Otopeni
 • Academia Copiilor Nirvana
 • Academia Acton
Recreere în Otopeni
 • Pădurea Petrești
 • Parcul Otopeni
 • Water Park Otopeni
Transport public în Otopeni
 • Liniile de autobuz 304, 780, 783, 784, R441, R442, R443, R444, R446, R447, R447bis, R448, R477
 • Aeroportul Internațional Henri Coandă

Rata criminalității în Otopeni

Administrativ, Otopeni, face parte din zona de acoperire a Otopeni iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate În prezent nu avem date privind infracționalitatea din Otopeni însă pe măsură ce vom avea acces la informații, o să putem oferi detalii relevante. Actualizăm în continuu această secțiune, pentru a oferi o imagine completă pentru cei care vor să se stabilească în localitățile din afara capitalei.

Rata criminalității în Otopeni
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Otopeni

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în Rezidențial Maramureș, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Otopeni. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Otopeni. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Străzile din jurul Rezidențial Maramureș tind să fie aglomerate în special în jurul prânzului și al serii. Acest fapt denotă că zona, deși cu o densitate medie, este populată de persoane care lucrează predominant de acasă.

Din păcate, locuitorii Rezidențial Maramureș nu au niciun fel de acces la metrou, deci această metodă de deplasare iese din calcul.

Deși nu scapi în totalitate de problemele din trafic, STB-ul este o alternativă mai bună decât mașina personală. Aproape de Rezidențial Maramureș există cel puțin o stație de autobuz cu acces la linia/liniile 447B,477,448,447,446,444,443.442 .

Cei care au copii mici vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată grădiniță, care se află la câteva minute de condus de Rezidențial Maramureș, ceea ce va aglomera traficul. În ansamblu există un magazin unde locatarii pot face cumpărăturile fără să fie nevoiți să ia mașina.

Cu toate că infrastructura din zonă este preponderent formată din străzi mari și late, traficul din zona Rezidențial Maramureș se menține moderat la orele de vârf. Dacă se poate, evită Calea Bucurestilor, în special dimineața și după-amiaza.

Faptul că Rezidențial Maramureș este poziționat într-o zonă periferică a capitalei poate fi un avantaj pentru cei care doresc să locuiască în București și nu își permit o locuință mai centrală însă pot apărea neplăceri din cauza lipsei unor facilități. Nu există niciun fel de conexiune între Rezidențial Maramureș și metrou, deci cei care vor să folosească acest mijloc de transport vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată stație. În ceea ce privește autobuzul, există o stație STB foarte aproape de Rezidențial Maramureș, la care ajung liniile 447B,477,448,447,446,444,443.442.

Rezidențial Maramureș se află în apropierea aeroportului Henri Coandă (OTP), la care se poate ajunge în maxim 15 minute. Datorită acestei poziții, acest ansamblu este adesea ales de către piloți și echipajele de zbor.

Fiind la periferia orașului, locuitorii din Rezidențial Maramureș au acces rapid inclusiv către Centura București, arteră care leagă toate drumurile importante ce tranzitează capitala.

Localitatea Otopeni se află la nord de București. Față de celelalte localități din zone din partea de nord a județului Ilfov, chiriile din localitatea Otopeni nu sunt foarte diferite, ele înregistrând fluctuații mai mici de 3 procente.

Valorile medii ale chiriilor din localitatea Otopeni, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 300 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu două camere: 380 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu trei camere: 485 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu patru camere: 540 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; vile duplex: 680 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; vile individuale: 850 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei.

Actualizăm datele din această secțiune iar în scurt timp, aici vei găsi inclusiv informații istorice despre tendințele prețurilor imobiliarelor din Otopeni sub forma unui grafic similar cu cel de mai jos. Acest grafic se va actualiza zilnic pentru ca informațiile oferite să fie cât mai relevante. Graficul va ilustra evoluția prețurilor în Otopeni atât pentru vânzări, cât și pentru închirieri și va putea fi segmentat în funcție de tipul de imobil dorit.

Tendința prețurilor la imobiliare în Otopeni
Imagine demonstrativă care ilustrează cum vor fi prezentate tendințele prețurilor din imobiliare

În curs de evaluare

Momentan nu avem date suficiente pentru a face o analiză a prețurilor din Rezidențial Maramureș față de cele din Ilfov - Nord.

Prețurile din această zonă cresc în mod susținut

Fiind amplasat în partea de nord a județului Ilfov, aproape de polul de afaceri - Pipera și relativ aproape de arterele principale (DN1, A3, CB), Rezidențial Maramureș este foarte atractiv pentru cei care lucrează în București însă doresc o locuință în afara aglomerației. Prețurile din această zonă cresc în mod constant, de aceea considerăm că inclusiv Rezidențial Maramureș este o investiție foarte bună.

Moderat

În comparație cu alte ansambluri, Rezidențial Maramureș este căutat de mai puțin de 100 de utilizatori pe lună, ceea ce ne determină să constatăm că acest ansamblu nu este foarte popular fie pentru că este nou pe piață, fie pentru că dezvoltatorul nu a investit destul în branding. În ambele cazuri, Rezidențial Maramureș rămâne o investiție riscantă.

Clientelă stabilă: familii

Datorită facilităților din interiorul și din jurul Rezidențial Maramureș, ansamblul este ideal pentru familiile cu copii. Acest tip de clienți este ideal pentru cei care caută chiriași de lungă durată deoarece familiile își schimbă rar locuința ba chiar deseori aleg să cumpere.

Recomandăm 3 camere sau case ca investiție

Fiind un ansamblu prietenos cu familiile, în Rezidențial Maramureș se vor putea închiria ușor apartamentele mari cu 3 sau 4 camere, precum și orice tip de casă. Deși au un preț de achiziție mai mare, randamentul acestor unități tinde să fie mai bun decât cele ieftine în special datorită chiriașilor pe lungă durată și a costurilor mai mici cu reparațiile. În cazul în care ansamblul are disponibile doar case, atunci vilele de tip single s-ar putea să fie o investiție potrivită.

Rate doar prin bancă

Rezidențial Maramureș nu oferă niciun sistem de rate la dezvoltator, deci cei care vor să achiziționeze aici vor trebui fie să plătească pe loc, fie să apeleze la un credit bancar.

Preț fix, indiferent de metoda de plată

Din păcate, dezvoltatorul Rezidențial Maramureș nu oferă reduceri celor care pot plăti cash iar prețul este același pentru orice tip de client, indiferent că este investitor sau beneficiar final.

Se acceptă doar monede tradiționale

Dezvoltatorul Rezidențial Maramureș nu acceptă momentan plata în niciun fel de criptomonede, preferând valuta clasică (fiat) pentru toate tranzacțiile derulate de acesta.

Cât costă o locuință în Rezidențial Maramureș?

Momentan colectăm, de la Rezidențial Maramureș, datele necesare pentru a răspunde la această întrebare. Te rugăm să revii pentru a vedea prețurile actualizate.

Unde se află Rezidențial Maramureș și cum se poate ajunge?

Ansamblul rezidențial Rezidențial Maramureș este situat în localitateaOtopeni , la nord de București. Pentru a ajunge la Rezidențial Maramureș depinzi de mașina personală deoarece nu există niciun mijloc de transport în comun aproape.

Cum este traficul din zona Rezidențial Maramureș?

Locuind în Rezidențial Maramureș nu vei sta în trafic nici măcar la orele de vârf, acesta fiind relativ liber tot timpul. Pentru a evita orice neplăceri, evită Calea Bucurestilor.

Ce facilități oferă Rezidențial Maramureș locuitorilor săi?

Locuitorii din Rezidențial Maramureș au acces la următoarele facilități: școală publică (în apropiere), școală privată (în apropiere), grădiniță (în apropiere), supermarket (în ansamblu), mall (în apropiere).

Descoperă
Vezi ce alte opțiuni ai răsfoind catalogul nostru - cel mai mare site de locuințe noi din România