Marmura Residence
Marmura Residence
Marmura Residence

Marmura Residence

Bulevardul Bucureștii Noi Nr. 25

Lifestyle
Construcție
În evaluare
Investiție
În evaluare

Stoc Marmura Residence

2 Camere de la 106.598 € fără TVA
111.928 cu TVA de 5% inclus

3 Camere de la 170.118 € fără TVA
202.441 cu TVA de 19% inclus

Disponibilitate: LA DEZVOLTATOR

Stare construcție: Necunoscut

Actualizat la: 05 septembrie 2023

CONTACT Marmura Residence

Apăsarea butonului ”TRIMITE" implică acceptarea Termenilor și politicilor.

Te va contacta reprezentantul dezvoltatorului în termen de 24 de ore.

Click pe pentru a afișa punctele de interes!

Principalele puncte de interes aproape de Marmura Residence

 • Școală: School no. 178 în imediata apropiere
 • Stație de tramvai: Pajurei în imediata apropiere
 • Stație de autobuz: Pajurei în imediata apropiere
 • Grădiniță: Grădinița 97 în imediata apropiere
 • Stație de metrou: Metrou Jiului ieșirea B în imediata apropiere
 • Parc: Parcul Bazilescu în imediata apropiere
 • Mall: Colosseum la 5 minute de condus
 • Piață: Piața Crângași la 5 minute de condus
 • Complex sportiv: AeroSquash Băneasa la 5 minute de condus
 • Locuri de muncă: Zona de birouri de la Casa Presei la 5 minute de condus
 • Supermarket: Mega Image în imediata apropiere

Marmura Residence Modele de locuințe

20 rezultate

Se afișează 1-20 din 20 locuințe
Scroll dreapta pentru mai multe imagini!
Marmura Residence Marmura Residence Marmura Residence Marmura Residence Marmura Residence Marmura Residence Marmura Residence Marmura Residence Marmura Residence
OPINIE

Cum am compus recenziile de mai jos

În această secțiune vei găsi o descriere amănunțită a Marmura Residence. Informațiile folosite pentru a compune această descriere au fost colectate atât de pe internet, cât și din teren.

De pe Internet, am folosit în general site-ul ansamblului dar și alte site-uri de anunțuri precum OLX sau Imobiliare.ro. Am încercat să compunem o opinie cât mai obiectivă, motiv pentru care informațiile de pe site-ul oficial al ansamblului au fost verificate cu alte site-uri și forumuri pe cât de mult posibil.

Din teren, datele au fost preluate de către echipele noastre de audit. Acestea vizitează fizic fiecare ansamblu și colectează informații de la fața locului. Atunci când există un conflict între datele din teren și cele prezentate pe site-ul dezvoltatorului, în textele de mai jos vei găsi concluzia din teren.

Autorii opiniilor, sunt persoane cu expertiză în domeniile despre care au scris. Textele sunt moderate pantru a fi mai ușor de înțeles pentru oricine însă esența lor nu este alterată în procesul de editare.

Viața de zi cu zi

Transport
Cumpărături
Familii
Tineri
Persoane cu handicap

În Bucureștii Noi, un cartier care a cunoscut o dezvoltare impresionantă în ultimii ani s-a transformat dintr-o zonă periferică, într-unul dintre cele mai căutate cartiere rezidențiale din București. Cu o istorie bogată, situat în sectorul 1, în partea de nord a Capitalei, oferind acces facil către centrul orașului și alte zone de interes, prin intermediul unui rețele bine dezvoltate de transport public, dar și prin autostrada București-Ploiești, cartierul are un potențial demn de luat în seamă.

Bucureștii Noi, cu străzile sale largi și aerul liniștit, reprezintă o alegere excelentă pentru cei care doresc să scape de agitația orașului, oferind oportunități de recreere în parcurile sale generoase și o viață comunitară activă. Zona este plină de viață, cu o gamă largă de magazine, restaurante, cafenele și locuri de distracție, ceea ce îl face un loc ideal pentru cei care iubesc viața urbană.

Cartierul este un amestec de arhitectură veche și nouă, cu multe clădiri recent construite, dar și cu blocuri din era comunistă, renovate și modernizate. Sunt și câteva clădiri istorice care adaugă un farmec aparte zonei. În Bucureștii Noi, poți găsi o varietate de opțiuni de locuit, de la apartamente confortabile în blocuri moderne, la case spațioase cu grădină.

Ansamblul Marmura Residence se află într-o zona cu mare potențial de dezvoltare și, foarte important, cu acces excepțional la transportul public subteran.
Ansamblul Marmura Residence se află într-o zona cu mare potențial de dezvoltare și, foarte important, cu acces excepțional la transportul public subteran.

Marmura Residence este o opțiune mai mult decât interesantă pentru ceea ce oferă. Dezvoltat de Prime Kapital, un nume de prestigiu în domeniul imobiliar, Marmura Residence este o oază de confort în inima orașului.

Unul dintre principalele avantaje ale acestui cartier este proximitatea sa față de centrul Capitalei. Accesul la metrou este la doar un minut de mers pe jos de la Marmura Residence, ceea ce îți permite să te deplasezi rapid și eficient către orice altă destinație din București.

Marmura Residence generează un stil de viață. Cu o gamă variată de apartamente de tip loft și duplex, rareori întâlnite în ansamblurile rezidențiale noi și deloc în blocurile vechi, îți oferă posibilitatea de a alege locuința care ți se potrivește cel mai bine. Ai oportunitatea de a trăi într-o zonă plină de viață, cu toate facilitățile la îndemână, într-o locuință modernă, spațioasă și luminoasă, într-un cartier în plină dezvoltare.

Transport

Marmura Residence beneficiază de o poziționare favorabilă în ceea ce privește accesul la mijloacele de transport public. Cea mai apropiată stație de metrou, Metrou Jiului Ieșirea B, se află în imediata apropiere, permițând locatarilor să ajungă rapid și eficient în orice zonă a orașului. Tot în imediata apropiere se află și stația de autobuz și cea de tramvai Pajurei, ceea ce oferă un plus de flexibilitate în alegerea mijlocului de transport.

Pentru cei care preferă deplasarea cu mașina personală este important de menționat că zona de Nord a Bucureștiului, unde este situat Marmura Residence, este în general cu un trafic destul de dens. Timpul de deplasare poate varia în funcție de ora zilei, cu perioade de vârf în intervalul orar 8-10 și 17-19. Chiar și în aceste condiții, locuitorii complexului beneficiază de un timp scurt de acces către principalele zone de birouri din oraș, cum ar fi zona Casa Presei sau zona Grozăvești, situată la 4,5 km distanță.

Locurile de parcare se plătesc separat sau pot fi închiriate, cu plata lunară.
Locurile de parcare se plătesc separat sau pot fi închiriate, cu plata lunară.

Un alt aspect de luat în considerare este costul parcării. În cadrul Marmura Residence, locurile de parcare se găsesc în subsolul clădirilor, dar se plătesc separat. Prețul pleacă de la 13.000 de euro fără TVA. Se oferă parcare gratuită mașinilor electrice.

Pentru cei care dețin mașini electrice, informațiile disponibile până în acest moment nu precizează dacă există stație de încărcare în interiorul complexului. În acest context, posesorii acestor mașini ar trebui să se informeze despre cea mai apropiată stație de încărcare din zonă.

Analizând în ansamblu condițiile de transport, Marmura Residence primește 4.5 puncte din 5. Avantajele majore constau în proximitatea mijloacelor de transport în comun, precum metroul, autobuzul și tramvaiul, precum și posibilitatea de a achiziționa separat un loc de parcare în subsolul clădirilor. Totuși, volumul de trafic caracteristic zonei de Nord a Bucureștiului poate aduce unele neplăceri în timpul deplasării cu mașina, iar lipsa unei stații de încărcare pentru mașini electrice în cadrul complexului ar putea fi un inconvenient pentru unii locatari.

Cumpărături

În cadrul Marmura Residence, locatarii beneficiază de magazine alimentare, inclusiv un magazin de tip minimarket în ansamblu, oferind posibilitatea de a face cumpărăturile minimale zilnice fără a fi necesară deplasarea în afara complexului. Pentru o gamă mai largă de produse, există în imediata apropiere două supermarketuri mari, Profi și Mega Image, la doar 0.5 km distanță.

Există două piețe în apropiere, Piața Pajura, la doar câteva minute de mers pe jos. Bina aprovizionată cu produse de la micii producători, Piața Pajura este un beneficiu important pentru locuitorii ansamblului rezidențial. În plus, datorită poziției centrale, există numeroase magazine specializate în apropierea complexului.

Marmura Residence are magazine diverse în vecinătatea și în interiorul ansamblului.
Marmura Residence are magazine diverse în vecinătatea și în interiorul ansamblului.

Pentru cumpărături extinse sau pentru a beneficia de o experiență de shopping diversificată, există două mall-uri în apropiere, Colosseum și Grant Shopping Center. Se poate ajunge la acestea, cu mașina, în circa 10-20 de minute. Aceste centre comerciale oferă o varietate largă de magazine, restaurante și facilități de divertisment.

În concluzie, Marmura Residence oferă acces convenabil la o varietate de opțiuni de cumpărături, de la magazinele alimentare din incinta complexului până la centrele comerciale din apropiere. Pentru acestea primește un punctaj de 4.7 din 5.

Familii

În ceea ce privește accesul la grădinițe, Marmura Residence oferă proximitate față de două grădinițe importante, Grădinița Ciupercuța și Grădinița 97, ambele aflate la o distanță de doar 0,5 km. Cu un timp de tranzit foarte scurt de condus, familiile beneficiază de un mediu mai sigur și accesibil pentru copiii mici.

Școlile sunt, de asemenea, ușor accesibile. Cele mai apropiate școli sunt Școala Specială 8 și numărul 178, ambele la o distanță de 1 km. Acest lucru înseamnă că timpul petrecut pe drum este minim, contribuind la un mediu educațional calitativ și la o viață mai comodă.

Marmura Residence beneficiază de un parc amenajat în interior, oferind locatarilor șansa de socializare cu vecinii și de formare a grupurilor sociale pentru copii, dar nu există un loc de joacă amenajat ca atare. Parcul este bine îngrijit, iar animalele de companie sunt binevenite, dar trebuie ținute în lesă. În zonă există și Parcul Bazilescu și Parcul Giulești, la 15, respectiv 30 de minute de mers pe jos.

Există locuri de joacă în apropiere, la 10 și 15 minute de mers pe jos, care oferă o oportunitate excelentă pentru copii de a se juca aproape de casă. Aceste locuri de joacă sunt bine dotate și oferă un spațiu sigur pentru recreere. Un element de noutate sunt terasele amenajate pe două dintre blocurile ansamblului rezidențial.

Pentru familiile ocupate, există restaurantele Trenta Pizza și Cinaș (la 5 minute de mers pe jos). De asemenea, Colosseum Mall, la doar 5 minute de condus, oferă și mai multe alternative gastronomice.

Securitatea în Marmura Residence este asigurată printr-un acces restricționat, monitorizare video, patrule și iluminat public permanent. Aceste măsuri oferă o protecție excelentă și un sentiment de siguranță pentru toți locatarii.

Măsurile de siguranță anti-incendiu includ extinctoare, hidranți, semnalizare pentru evacuare, detectoare de fum și planuri de evacuare pe toate palierele, precum și aspersoare automate la parter. Toate acestea contribuie la o protecție robustă în caz de incendiu.

Ansamblul este primitor cu animalele de companie, accesul câinilor în parcul interior este permis atâta vreme cât sunt în lesă și sunt respectate regulile de igienă.

În concluzie, Marmura Residence oferă o gamă largă de facilități și acces la servicii esențiale, creând un mediu prietenos și sigur pentru familiile moderne. Cu o atenție sporită la securitate, educație, recreere și bunăstarea animalelor de companie, acest ansamblu rezidențial are 4 puncte din 5. Pierde un punct datorită lipsei unui loc de joacă propriu și a distanței mai mari față de parcul pentru câini, dar în ansamblu, oferă un stil de viață confortabil și plăcut

Tineri

Marmura Residence se prezintă ca o alegere interesantă pentru tinerii dornici să își cumpere o locuință, mai ales pentru cei activi și pasionați de viața de noapte. Nu există baruri sau cafenele în cadrul ansamblului, dar la o distanță de doar 20 de minute de mers pe jos se găsesc locații prietenoase pentru socializare („Coffee Island" și „Cafe 57"). Pentru cei ce preferă opțiunile de cumpărături și entertainment indoor, la doar 5 minute de condus se află Colosseum și Grant Shopping Center, două centre comerciale cu o gamă variată de magazine și spații de recreere.

Locuitorii ansamblului Marmura Residence beneficiază de o sală de fitness modernă, dotată cu echipamente de top pentru antrenamente de rezistență și cardio. Sala dispune de aparate specializate, greutăți, prese și cabluri pentru antrenamentele de forță, iar pentru partea de cardio, benzi de alergat, biciclete eliptice și o zonă de zumba. De asemenea, în apropiere, la doar câteva minute de condus, se află două săli de fitness, „World Class" și „Luca's Gym", pentru cei care preferă o varietate mai mare de opțiuni de antrenament.

În ceea ce privește activitățile outdoor, ansamblul nu dispune de alei de jogging, însă"Parcul Bazilescu este la doar 15 minute de mers pe jos. Acesta oferă tinerilor locatari o oază de liniște și natură unde pot face jogging sau se pot relaxa după o zi de muncă.

În concluzie, Marmura Residence este o alegere potrivită pentru tinerii activi și dinamici. Datorită proximității față de diversele facilități sportive, locației în zona de nord a Bucureștiului și accesibilității către centrele comerciale și de divertisment, ansamblul primește 4 puncte din maximum 5.

Persoane cu handicap

Marmura Residence are în vedere necesitățile persoanelor cu handicap locomotor prin oferirea unor facilități semnificative. Pentru început, existența rampelor de acces atât în clădiri cât și în stradă este crucială. Acestea permit deplasarea autonomă și sigură a persoanelor care folosesc cărucioare cu rotile. De asemenea, în toate zonele complexului, există locuri de parcare rezervate persoanelor cu handicap, lucru care simplifică mult transportul și accesul la diverse facilități.

Pe de altă parte, Marmura Residence a luat în considerare nevoile zilnice ale persoanelor cu handicap locomotor. În toate clădirile există căsuțe poștale instalate la un nivel de înălțime accesibil din scaunul cu rotile. Astfel, acestea pot verifica sau trimite poșta fără a fi nevoite să solicite ajutor. Mai mult, în toate locuințele există treceri la nivel cu podeaua care facilitează deplasarea cu căruciorul cu rotile, ceea ce permite deplasarea fără impedimente în interiorul casei.

Cu toate acestea, Marmura Residence prezintă unele lacune. Nu există uși de intrare în locuințe mai late de 90 cm, fapt ce limitează accesul facil cu căruciorul cu rotile. În plus, pentru persoanele cu handicap vizual, situația este mai puțin prietenoasă. Lipsesc semnalizările acustice și indicatoarele Braille, astfel că navigarea prin ansamblu poate deveni un adevărat obstacol.

În concluzie, Marmura Residence oferă o serie de facilități pentru persoanele cu handicap locomotor, însă le ignoră în mare măsură necesitățile celor cu dizabilități vizuale. În lumina acestor observații, punctajul este de 3 din 5. Există eforturi în a adapta spațiul pentru anumite tipuri de dizabilități, însă este necesar un angajament mai mare pentru a oferi un mediu cu adevărat inclusiv pentru toți locuitorii.

Concluzie

Ansamblul rezidențial Marmura Residence se evidențiază ca o opțiune remarcabilă de locuință în nordul Bucureștiului, oferind un echilibru solid între accesibilitate, securitate și variate facilități. Proximitatea către instituții de învățământ, parcuri, cabinete veterinare, centre comerciale și săli de sport subliniază o considerare atentă a nevoilor diverse ale locatarilor.

Pentru familiile cu copii, accesul facil la grădinițe și școli, precum și proximitatea către parcuri și locuri de joacă constituie un atu major. De asemenea, măsurile de securitate și cele anti-incendiu subliniază o abordare responsabilă și o atenție la detaliu, oferind un mediu sigur pentru toți locatarii.

SFSDFS
SDFSDFS

Tinerii vor aprecia faptul că sunt disponibile opțiuni pentru activități de agrement și sportive, chiar dacă unele facilități, precum o piscină sau terenuri de sport, lipsesc în cadrul ansamblului. Accesul la baruri, cafenele și centre comerciale la distanțe rezonabile, plus existența unei săli de fitness interne, constituie totuși un punct important de atracție.

În privința persoanelor cu dizabilități, Marmura Residence demonstrează un angajament parțial, cu rampă de acces și facilități interne pentru persoanele cu handicap locomotor, însă ignoră într-o oarecare măsură nevoile celor cu dizabilități vizuale.

În concluzie, datorită avantajelor sale considerabile și unei abordări în general incluzive, dar cu câteva aspecte ce pot fi îmbunătățite, Marmura Residence are un punctaj general de 4 pe o scală de la 1 la 5. Această notă reflectă caracteristicile pozitive și posibilitatea de a oferi un stil de viață confortabil, cu un potențial semnificativ pentru dezvoltare și îmbunătățire.

Construcție

Încă lucrăm la această secțiune a recenziei, te rugăm să revii. Aici vei găsi informații despre:

 • Calitatea și bugetul finisajelor din Marmura Residence;
 • Materiale și tehnologii folosite la instalațiile din Marmura Residence;
 • Structura de rezistență pe care au fost construite clădirile din Marmura Residence;
 • Sisteme de climatizare folosite în Marmura Residence;
 • Garanții oferite de dezvoltatorul Marmura Residence;

Investiție

Încă lucrăm la această secțiune a recenziei, te rugăm să revii. Când va fi gata vei găsi informații despre:

 • Nivelul chiriilor în Pajura și randamentul estimativ oferit de Marmura Residence;
 • Opțiuni de finanțare oferite de dezvoltatorul Marmura Residence;
 • Analiză comparativă a Marmura Residence față de alte ansambluri din București - Nord.
Alternative

Toate ansamblurile rezidențiale disponibile în zona Pajura

Ansamblul rezidențial Luxuria Domenii Residence din Pajura, București - Nord
Ansamblul rezidențial Luxuria Domenii Residence din Pajura, București - Nord

Luxuria Domenii Residence

Livrare: Finalizat Strada Biruinței Nr. 61, Pajura, Sector 1

Prețuri Luxuria Domenii Residence

 • Studio
  149.940€
 • 2 Camere
  168.527€
 • 3 Camere
  235.905€
 • 4 Camere
  598.570€
Ansamblul rezidențial Marmura Residence din Pajura, București - Nord
Ansamblul rezidențial Marmura Residence din Pajura, București - Nord

Marmura Residence

Livrare: Necunoscut Bulevardul Bucureștii Noi Nr. 25, Pajura, Sector 1

Prețuri Marmura Residence

 • 2 Camere
  111.928€
 • 3 Camere
  202.441€
Ansamblul rezidențial NOA Residence din Pajura, București - Nord
Ansamblul rezidențial NOA Residence din Pajura, București - Nord

NOA Residence

Livrare: Finalizat Strada Pajurei Nr. 2, Pajura, Sector 1

Prețuri NOA Residence

 • 2 Camere
  115.069€
Ansamblul rezidențial One Herastrau City din Pajura, București - Nord
Ansamblul rezidențial One Herastrau City din Pajura, București - Nord

One Herastrau City

Livrare: Necunoscut Bulevardul Poligrafiei Nr. 52, Pajura, Sector 1

Prețuri One Herastrau City

Ansamblul rezidențial Expo Home din Pajura, București - Nord
Ansamblul rezidențial Expo Home din Pajura, București - Nord

Expo Home

Livrare: Necunoscut Bulevardul Expoziției Nr. 24A, Pajura, Sector 1

Prețuri Expo Home

 • 2 Camere
  145.000€
 • 3 Camere
  208.800€
Ansamblul rezidențial Pajurei 3 Residence din Pajura, București - Nord
Ansamblul rezidențial Pajurei 3 Residence din Pajura, București - Nord

Pajurei 3 Residence

Livrare: Necunoscut Strada Pajurei Nr. 3, Pajura, Sector 1

Prețuri Pajurei 3 Residence