Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

H Victoriei 139

H Victoriei 139

Calea Victoriei, Nr. 139, Victoriei, Sector 1, București - Central

Actualizat pe 2022-08-05
 339 București

Prețuri H Victoriei 139

Filtrează după:

Disponibilitate
Tip locuință
Rază de preț
Suprafața utilă
mp mp
Dormitoare
Băi
Balcoane și terase
Amortizare plata prin credit
Amortizare plata cash
Filtre

Toate locuințele disponibile

SOLD OUT

Apartament 3 camere 77 mp H Victoriei 139
Victoriei Apartament 3 camere
77 mp 363.495,00 €

Compartimentare

2
2
3

Localizare

 • Central
 • Acces metrou M2
 • Parcuri în apropiere
 • Mall departe
 • Piață agroalimentară

Ansamblu

 • H Victoriei 139

  H Victoriei 139

  High class
 • Școală în zonă
 • Grădiniță în zonă
 • Sală sport în zonă
 • Mini-mall în zonă
 • Fără piscină

Investiție

 • Preț peste medie
 • Chirie peste medie
 • Amortizare peste 15 ani
 • Plată doar în fiat
 • Rate la dezvoltator
Randări 3D
ContactPentru a-ți face o părere corectă despre acest ansamblu, îți recomandăm să programezi o vizită la șantier!

Apăsarea butonului ”TRIMITE SOLICITAREA" implică acceptarea Termenilor și politicilor eDezvoltator.

Ce se intâmplă după ce completezi formularul:

Mesajul va fi trimis direct departamentului de vânzări din cadrul H Victoriei 139 și vei fi contactat în termen de 24 de ore de reprezentantul dezvoltatorului pentru a stabili o vizionare.

În caz de achiziție, vei cumpăra direct de la dezvoltator, noi nu facem altceva decât să direcționăm clientul către dezvoltator încasând o sumă fixă pentru fiecare client trimis.

Donăm o parte din profitul nostru către cauze sociale, prin programul nostru CSR prin care vizăm să ajutăm ONG-uri care activează în zona București - Ilfov. Află mai multe aici

Studiază
Mai jos vei găsi informații disponibile exclusiv pe eDezvoltator.ro, menite să ajute beneficiarii să compare obiectiv locuințele din piață!
Ansamblul rezidențial 339 din BucureștiAnsamblul rezidențial 339 din BucureștiAnsamblul rezidențial 339 din BucureștiAnsamblul rezidențial 339 din București

H Victoriei 139 Pereți, tavan și uși interioare

În evaluare
Acoperire pereți cu vopsea normală

Pereții locuințelor din H Victoriei 139 sunt acoperiți cu vopsea lavabilă clasică. Acesta nu este neapărat un dezavantaj, ba chiar permite beneficiarilor să își decoreze casa după bunul plac.

Nu știm dacă s-au decorat tavanele

În această secțiune vei afla dacă tavanele locuințelor din H Victoriei 139 au fost decorate în vreun fel.

Uși din lemn masiv

În H Victoriei 139 au fost instalate uși de interior din lemn masiv, un detaliu interesant, care denotă interesul dezvoltatorului pentru calitatea materialelor folosite.

H Victoriei 139 Gresie, faianță și parchet

În evaluare
Gresie premium

Dezvoltatorul ansamblului H Victoriei 139 a vrut să își răsfețe locuitorii, motiv pentru care a instalat gresie de top, mult mai scumpă decât cea uzuală.

Faianță premium

Faptul că s-a folosit acest tip de faianță în locuințele din H Victoriei 139 este o dovadă că dezvoltatorul a luat în calcul toate detaliile și a vrut să ofere locatarilor confort maxim în noile lor case.

Nu știm ce parchet s-a montat

Până când nu facem un audit la șantierul H Victoriei 139 pentru a vedea exact ce tip de parchet a fost montat, nu putem oferi detalii.

H Victoriei 139 Instalație termică

În evaluare
Nu avem date despre centrala montată

Urmează să aflăm ce tip de centrală termică s-a instalat în H Victoriei 139, cel mai probabil pe gaz.

Distribuție prin pardoseală

În H Victoriei 139 s-a ales încălzirea în pardoseală, o soluție prin care agentul termic este distribuit prin conducte de tip PEX-Al, direct sub pardoselile locuinței. Practic, conductele încălzesc pardoseala la aproximativ 25 de grade iar aceasta păstrează o inerție termică de-a lungul timpului, ceea ce reduce semnificativ energia consumată și implicit costurile.

Controlul temperaturii în fiecare camerele

Locuitorii din H Victoriei 139 vor putea regla temperatura în fiecare cameră datorită terminalelor de control instalate în fiecare încăpere.

H Victoriei 139 Instalație electrică

În evaluare
Nu e clar dacă s-au folosit siguranțe diferențiale

Nu știm ce tip de siguranțe s-au instalat în H Victoriei 139 dar presupunem că s-au folosit disjunctoare diferențiale, cu protecție împotriva curentării.

Nu știm dacă circuitele suportă consumatori mari

Liniile speciale pentru consumatorii mari au devenit o necesitate în era electrificării, de aceea e foarte important să aflăm dacă în H Victoriei 139 s-au folosit astfel de circuite. Revino pentru această informație, singurul mod de a o obține fiind să verificăm la șantier.

Nu știm clar ce tip de terminale s-au folosit

Când spunem terminale electrice, ne referim la prizele și întrerupătoarele instalate, acestea pot fi din mai multe materiale iar singura metodă de a verifica ce s-a montat în H Victoriei 139 este să verificăm pe teren.

H Victoriei 139 Instalație sanitară

În evaluare
Alimentare din rețea

Cu toate că este cea mai fiabilă sursă, alimentarea din rețeaua municipală înseamnă că locuitorii H Victoriei 139 vor avea la robinet apă preponderent epurată și tratată. Aceasta uneori are gust de clor, de aceea mulți locuitori ai orașelor mari preferă să cumpere apa potabilă îmbuteliată. Acest lucru nu mai este ceva neobișnuit și nu este un dezavantaj, majoritatea populației urbane fiind în situația de a cumpăra apă sau de a purifica apa de la robinet.

Evacuare în rețeaua municipală

Apele menajere din H Victoriei 139 sunt procesate de rețeaua municipală. Acest scenariu este cel mai bun pentru orice reședință datorită capacității crescute de procesare oferite de rețelele municipale, dar și datorită respectării în acest fel a standardelor ecologice impuse de UE pentru procesarea apelor menajere uzate.

Nu avem informații despre scurgerile din locuințe

După ce vom analiza locuințele din H Victoriei 139, vom putea determina dacă există sifoane de scurgere în băi, pe holuri și în bucătării.

H Victoriei 139 Izolația fonică

În evaluare
Pereții dintre locuințe au aproximativ 30cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Nu ne este clar ce grosime au pereții exteriori și cei care separă locuințele din H Victoriei 139, fapt pentru care nu putem exprima încă o opinie în acest sens.

Pereții interiori au aproximativ 10cm grosime și sunt făcuți din gips-carton

Grosimea pereților care compartimentează locuința este importantă pentru cei care vor să doarmă liniștiți în dormitor fără să audă zgomotul televizorului din living. În cazul H Victoriei 139, pereții interiori au 10cm grosime și au fost construiți din gips-carton, adică pereți falși umpluți cu vată sau alte materiale izolante, nu cea mai bună soluție pentru cei care vor liniște în casă .

Ferestre cu trei foi de sticlă - ”tripan”

Dezvoltatorul H Victoriei 139 a montat ferestre cu trei straturi de geam sau „tripan” sau „triplex”, cum sunt ele cunoscute popular. Deși din punct de vedere termic diferența dintre două și trei foi de geam nu este atât de mare, din punct de vedere fonic, aceasta este semnificativă și nu veți avea probleme cu zgomotul din exterior nici când fac vecinii petreceri.

H Victoriei 139 Izolația termică

În evaluare
Nu știm din ce sunt făcuți pereții exteriori

Nu avem destule detalii pentru a evalua construcția pereților exteriori ai clădirilor din H Victoriei 139, te rugăm să revii pentru a afla aceste informații.

Ne lipsesc informații despre izolația termică a acoperișului

Din păcate, nu avem destule informații cât să compunem o părere corectă din punct de vedere tehnic despre izolația acoperișurilor clădirilor din H Victoriei 139.

Nu știm câte camere au profilele ferestrelor

Numărul de goluri de aer din profilele ferestrelor determină gradul de izolație termică, pentru clădirile din H Victoriei 139 încă nu avem această informație.

H Victoriei 139 Hidroizolația

În evaluare
Ne lipsesc date privind hidroizolația fundațiilor

Informațiile pe care le avem despre H Victoriei 139 nu ne permit să compunem o părere relevantă despre cât de bine sunt hidroizolate subsolurile și fundațiile clădirilor, vom reveni odată ce facem auditul la șantier.

Nu știm cum s-au izolat acoperișurile

Din păcate nu putem formula o opinie tehnică despre cât de bine sunt hidroizolate acoperișurile și plafoanele din H Victoriei 139, vom completa aceste informații doar după vizita la șantier.

Nu știm cât de bine sunt hidroizolate terasele

Momentan nu putem compune o opinie despre cât de bine sunt izolate terasele clădirilor din H Victoriei 139, vom reveni asupra acestei secțiuni după vizita la șantier.

Structură pe cadre din beton armat

Structura bazată pe cadre de beton este des utilizată în cazul clădirilor înalte, cum sunt cele din H Victoriei 139. Este un sistem constructiv des folosit în toată lumea care prezintă numeroase avantaje în ceea ce privește rezistența la seisme și eficiența în construcție.

Rezistență foarte bună la seisme însă pot apărea avarii

Acest sistem constructiv este folosit de toate clădirile construite după 1977. Mai mult decât atât, el a fost suplimentat cu măsuri de siguranță foarte dure pentru a preveni orice catastrofă. Clădirile din H Victoriei 139 sunt construite pe cadre de beton și se supun acestor reglementări, deci probabilitatea ca aceste clădiri să cedeze în cazul unui seism este destul de scăzută.

Rezistență garantată în timp, decenii bune, chiar secole

În ziua de azi găsim numeroase clădiri construite în evul mediu care încă rezistă testului timpului. Majoritatea acestora sunt construite într-una dintre variantele sistemului „pe cadre”. Fie că s-au folosit forme rotunde, precum arcadele, fie că s-au folosit forme perpendiculare precum grinzile din zilele noastre, clădirile construite în acest sistem, la fel ca cele din H Victoriei 139, vor trece cu brio testul timpului și vor rămâne în picioare atât cât va dori omul.

H Victoriei 139:Cumpărături

Cele mai apropiate magazine sunt în afara ansamblului

Din păcate, cele mai apropiate magazine de unde îți poți face cumpărăturile sunt în afara H Victoriei 139, deci dacă ai uitat ceva, vei fi nevoit să ieși din ansamblu.

Piața agroalimentară e în zonă!

În zona în care se află H Victoriei 139 vei găsi o piață agroalimentară în care fermierii își vând produsele. De aici poți cumpăra fructe, legume, lactate și ouă proaspete, aduse direct de la fermele din jurul capitalei.

Ești în buricul târgului!

Nu există loc mai potrivit pentru cumpărături decât în centrul orașului. H Victoriei 139 se află într-o zonă centrală și este aproape de orice magazin important din București.

H Victoriei 139:Educație

Găsești școala la câteva minute de H Victoriei 139!

Precum în multe alte cazuri, în interiorul H Victoriei 139 nu vei găsi o școală însă ai numeroase opțiuni dintre care poți alege, în apropiere.

Găsești o grădiniță în apropiere de H Victoriei 139

Deși nu există grădiniță chiar în H Victoriei 139, vei găsi multe opțiuni în apropiere. Faptul că nu există o grădiniță chiar în ansamblu nu este neapărat un dezavantaj, acest scenariu fiind întâlnit la foarte multe ansambluri de la noi din țară.

Poți găsi un after-school aproape de casă!

Deși nu se regăsesc în imediata apropiere a locuinței, ai opțiuni pentru ocuparea timpului celui mic și în apropiere de H Victoriei 139, unde vei găsi atât o școală de arte, cât și un after-school.

H Victoriei 139:Recreere

În evaluare
Poți merge cu copilul în parcul din apropiere!

Deși nu există niciun parc în interiorul H Victoriei 139, pentru a putea petrece timp în natură vei putea merge într-unul dintre parcurile din jurul ansamblului.

Găsești un loc de joacă amenajat chiar lângă casă!

Dacă ai un copil activ, care s-ar juca toată ziua, atunci ai noroc deoarece, locuind în H Victoriei 139 vei avea cel puțin un loc de joacă în imediata apropiere a casei. Dacă acesta nu este de ajuns, găsești și alte locuri de joacă în jurul ansamblului.

Nu știm dacă se organizează activități cu copiii

Din ce date avem, nu există activități organizate constant de comunitatea din H Victoriei 139 care să implice și copiii.

H Victoriei 139:Siguranță

În evaluare
Nu știm clar cum se face accesul în ansamblu

Nu este clar dacă oricine poate intra în H Victoriei 139 fără invitație sau dacă există vreun fel de filtru la intrare.

Se poate circula în viteză

Având în vedere că în H Victoriei 139 nu au fost instalate încă limitatoare de viteză, mașinile pot circula după cum vor, iar acest aspect este periculos dacă un copil ar ajunge în stradă.

Locuri de joacă împrejmuite

Zonele de joacă de lângă sau din interiorul H Victoriei 139 sunt împrejmuite și sunt plasate departe de străzi, pentru ca cei mici să fie în deplină siguranță, iar joacă să se desfășoare fără incidente

H Victoriei 139:Curățenie

În evaluare
Nu ne-am putut da seama dacă spațiile verzi sunt bine întreținute

Când am vizitat acest ansamblu, nu am văzut spațiile verzi, deci nu putem redacta această părere.

Nu știm dacă există coșuri de gunoi

Nu am observat coșurile de gunoi în spațiile publice, e posibil să nu fi fost montate încă.

Nu ne-am putut da seama de igiena trotuarelor

Nu am putut deduce starea trotuarelor, va trebui să revenim pentru a oferi această informație.

H Victoriei 139:Transport public

Găsești o stație de metrou pentru M2 în apropiere

Dacă mergi des cu metroul, este bine să știi că ansamblul H Victoriei 139 este destul de aproape de o stație de metrou legată la linia/liniile M2.

Ajungi rapid la o stație STB

Locuind în H Victoriei 139, vei găsi în apropiere cel puțin o stație STB pe la care trec liniile de autobuz 300,381,N119.

Stai aproape de centru

Dacă ajungi des în centrul orașului, atunci H Victoriei 139 este ideal pentru tine, fiind situat într-o zonă apropiată de centru însă nu chiar în mijlocul balamucului.

H Victoriei 139:Socializare

Nu există piscină în ansamblu

Din păcate, precum multe alte ansambluri, H Victoriei 139 ratează oportunitatea de a oferi locuitorilor săi o piscină.

Găsești localuri unde să poți ieși cu prietenii

Dacă îți place să ieși la o cafea sau la masă cu prietenii, vei găsi rapid un local chiar în interiorul H Victoriei 139.

Mall-ul este destul de departe

Dacă locuiești în H Victoriei 139 va trebui să conduci minim 15 minute până la cel mai apropiat mall.

H Victoriei 139:Sport

Nu ai sală de fitness în ansamblu

Cea mai apropiată sală de forță este în afara ansamblului, deci va trebui să ieși din H Victoriei 139 pentru a ajunge la ea.

Pentru a face jogging va trebui să ieși din ansamblu

Cei care obișnuiesc să facă ieșiri scurte de jogging vor trebui să caute un parc în apropiere, deoarece în H Victoriei 139 nu se poate alerga.

Ai un parc mare în imediata apropiere

Cei care locuiesc în H Victoriei 139 vor găsi un parc mare foarte aproape de ansamblu. Aici se pot face ture lungi de jogging sau chiar yoga pe timp de vară.

H Victoriei 139:Persoane cu dizabilități fizice

În evaluare
Există rampe de acces

În H Victoriei 139, clădirile au rampe de access pentru cei care sunt blocați în scaunul cu rotile, iar aceștia pot intra ușor în toate clădirile.

Nu știm dacă există locuri de parcare rezervate

Încă nu putem stabili dacă există locuri de parcare rezervate pentru persoanele cu dizabilități în H Victoriei 139.

Nu știm dacă ieșirile sunt nivelate cu podeaua

Încă nu am primit de la dezvoltatorul H Victoriei 139 informații privind ieșirile din locuințe spre exterior - care ar trebui să fie nivelate.

H Victoriei 139:Persoane cu dizabilități senzoriale

În evaluare
Nu știm dacă ascensoarele beneficiază de instrucțiuni acustice

Nu este clar dacă ascensoarele din H Victoriei 139 sunt dotate cu sisteme fonice de instructaj.

Nu știm dacă lifturile au butoane cu Braille

Nu avem informații de la H Victoriei 139 privind butoanele ascensoarelor.

Trecerile de pietoni sunt semnalizate fonic

H Victoriei 139 este un loc foarte sigur pentru persoanele care au probleme de vedere deoarece trecerile de pietoni importante sunt semnalizate acustic.

Stații de încărcare EV lângă H Victoriei 139

În evaluare
Nu există stație de încărcare în ansamblu
Stații de încărcare în apropiere

În drumul tău spre casă vei întâlni următoarele stații de încărcare:

Brand Distanță Locuri 100-150kWh Locuri 50-100kWh Locuri 30-50kWh Locuri 5-30kWh
Renovatio e-charge la 2 km - 2 locuri - 1 locuri
Renovatio e-charge la 4 km - 6 locuri - 3 locuri
Renovatio e-charge la 3 km - - - 1 locuri

Stații de încărcare EV private

În evaluare
Nu este clar dacă există branșament la curent trifazic

Nu știm dacă vilele din H Victoriei 139 sunt racordate la curent trifazic, te rugăm să revii pentru a găsi această informație.

Nu avem date despre circuitele din acest ansamblu

Nu putem spune clar dacă circuitele vilelor din H Victoriei 139 au o linie dedicată pentru consumatorii mari.

Nu știm dacă există locuri de parcare în curți

Car-port-ul permite încărcarea mașinii în propria curte. Nu știm clar dacă vilele din H Victoriei 139 au car-port sau orice altă formă de parcare interioară.

H Victoriei 139:Tratamente și hrană

Ai un pet-shop foarte aproape

Animalul tău nu va rămâne niciodată fără mâncare dacă locuiești în H Victoriei 139 pentru că ai un pet-shop la doar câteva minute de casa ta.

Veterinarul este chiar lângă casă

Dacă animalul tău necesită tratament medical constant, află că foarte aproape de H Victoriei 139 există un cabinet veterinar la care poți apela.

Cabinetul veterinar oferă și servicii de cosmetică pentru animale

Este normal să ai grijă de aspectul animalului tău de companie, iar pentru asta ai nevoie de servicii specializate. Este bine să știi că la cabinetul veterinar din H Victoriei 139 ai, în ofertă, cosmetică canină.

H Victoriei 139:Plimbare

Poți plimba liniștit câinele prin orice parc

În H Victoriei 139 ai voie să te plimbi cu câinele prin parc și chiar să îl lași liber dacă nu sunt copii. În afară de parcuri, nu ai unde să plimbi câinele, nefiind amenajate alte spații speciale.

Nu există nicio pădure sau câmpie în apropiere

Dacă ai un câine activ, care are nevoie să alerge liber zilnic, atunci H Victoriei 139 nu este cea mai bună opțiune pentru tine întrucât nu are aproape nicio pădure sau poiană, unde câinele să poată fi lăsat liber, fără să creeze probleme.

Nu există niciun lac în apropiere.

Din nefericire, dacă ai un câine care adoră apa, vei fi dezamăgit de faptul că, lângă H Victoriei 139 nu există niciun loc unde să-l poți lăsa să se scalde.

44,448475999015 26,088818485977

Harta H Victoriei 139

Click pe buton pentru a vedea unde se află H Victoriei 139

Despre Victoriei

Victoriei este un cartier aflat în centrul orașului București, ce se remarcă prin străzi largi, o piață mare în centru și una dintre cele mai importante instituții ale României: instituția guvernului. Deși nu există foarte multe locuințe în zonă, cei care doresc să locuiască în plin centrul orașului pot descoperi mai multe blocuri cu regim de înălțime 10+.

Accesul către celelalte cartiere ale orașului este unul facil iar bulevardele largi fac traficul să fie destul de fluid. Numeroasele muzee, instituții de învățământ, magazine și diverse servicii aflate în zonă transformă acest cartier într-unul extrem de bine văzut.

Viața de zi cu zi în Victoriei

Cartierul Victoriei este un cartier foarte bogat în puncte de interes, precum instituții ale statului, clădiri vechi, muzee sau magazine.

Magazine în Victoriei
 • Mega Image
 • America House
Învățământ în Victoriei
 • Liceul de Arte Plastice Nicolae Tonitza
 • Colegiul National de Muzica George Enescu
 • Gradinita Nr. 50
Recreere în Victoriei
 • Parcul Kiseleff
 • Muzeul Antipa
 • Muzeul Național de Geologie
Transport public în Victoriei
 • Metrou Piata Victoriei
 • Troleibuze 79, 86, 65, 97
 • Autobuze 300, 381, N119

Rata criminalității în Victoriei

Administrativ, Victoriei, face parte din zona de acoperire a Sector 1 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 159 de infracțiuni, sub media de 178 de infracțiuni constatate în celelalte sectoare, ceea ce face din Victoriei o zonă care poate fi considerată sigură pentru tine și familia ta.

Rata criminalității în Sector 1
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Victoriei

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în H Victoriei 139, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Victoriei. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Victoriei. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

În ciuda faptului că zona în care se află H Victoriei 139 găsim mai mult clădiri mici, traficul rămâne aglomerat indiferent de oră, deseori producându-se și ambuteiaje.

Pentru un mediu mai curat și mai sănătos pentru toți, cel mai bine este să folosești, pentru deplasări, metroul. Locuitorii din H Victoriei 139 au acces la o stație de metrou chiar lângă casă pentru linia/liniile M2.

Deși nu scapi în totalitate de problemele din trafic, STB-ul este o alternativă mai bună decât mașina personală. Aproape de H Victoriei 139 există cel puțin o stație de autobuz cu acces la linia/liniile 300,381,N119 .

Cei care au copii mici vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată grădiniță, care se află la câteva minute de condus de H Victoriei 139, ceea ce va aglomera traficul. Având în vedere că nu există niciun supermarket în ansamblu, cei care vor avea nevoie de cumpărături vor fi nevoiți să ia mașina pentru a ajunge la cel mai apropiat magazin, ceea ce va duce la aglomerarea traficului.

Deși are străzi late care preiau eficient fluxul de mașini, zona H Victoriei 139 este aglomerată la orele de vârf, fapt pentru care îți recomandăm să eviți Bulevardul Lascar Catargiu.

Fiind amplasat relativ aproape de centru, H Victoriei 139 este ideal pentru tineri și cei care fac adesea drumuri în centrul capitalei, permițându-le să se deplaseze fără să depindă de mașină. Conexiunea cu metroul se face în mod direct, existând o stație de metrou pentru linia/liniile M2 în apropierea ansamblului. În ceea ce privește autobuzul, există o stație STB foarte aproape de H Victoriei 139, la care ajung liniile 300,381,N119.

Cartierul Victoriei face parte din sectorul 1 și este poziționat în zona centrală a capitalei. Față de celelalte cartiere din zone aflate în centrul Bucureștiului, chiriile din cartierul Victoriei tind să fie cu aproximativ 4procente mai mici pentru garsoniere sau apartamente și cu 1procente mai mari pentru case.

Valorile medii ale chiriilor din cartierul Victoriei, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 300 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu două camere: 530 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu trei camere: 680 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu patru camere: 820 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; vile duplex: 1792 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; vile individuale: 2240 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei.

Actualizăm datele din această secțiune iar în scurt timp, aici vei găsi inclusiv informații istorice despre tendințele prețurilor imobiliarelor din Victoriei sub forma unui grafic similar cu cel de mai jos. Acest grafic se va actualiza zilnic pentru ca informațiile oferite să fie cât mai relevante. Graficul va ilustra evoluția prețurilor în Victoriei atât pentru vânzări, cât și pentru închirieri și va putea fi segmentat în funcție de tipul de imobil dorit.

Tendința prețurilor la imobiliare în Victoriei
Imagine demonstrativă care ilustrează cum vor fi prezentate tendințele prețurilor din imobiliare

Preț mare în comparație cu media din București - Central

Apartamentele de trei camere din H Victoriei 139 se vând cu 168813.5€ - un preț mai ridicat decât media din București - Central, de 168813.5€, fapt pentru care considerăm acest ansamblu ca fiind unul scump.

Prețurile din această zonă cresc în mod susținut

Fiind amplasat în buricul târgului, în zona centrală a Bucureștilor, H Victoriei 139 se bucură de contextul cerere foarte mare/oferta redusă, cumul specific zonelor centrale. Datorită acestui fapt, locuințele din H Victoriei 139 se scumpesc de la an la an.

Moderat

În comparație cu alte ansambluri, H Victoriei 139 este căutat de mai puțin de 100 de utilizatori pe lună, ceea ce ne determină să constatăm că acest ansamblu nu este foarte popular fie pentru că este nou pe piață, fie pentru că dezvoltatorul nu a investit destul în branding. În ambele cazuri, H Victoriei 139 rămâne o investiție riscantă.

Rată de capitalizare de 1.76% pentru un apartament cu trei camere

Dacă cumperi un apartament cu trei camere în H Victoriei 139, vei putea încasa o chirie de aproximativ 680 EUR pe lună și vei plăti minim 363495 EUR pe apartament, ceea ce înseamnă că va trebui să ții apartamentul închiriat non-stop timp de 40 ani pentru a-ți recupera investiția. În mod realist, vei încasa în medie 8078 EUR pe an și vei plăti cam 400 EUR pe reparații și alte costuri. Statul va lua și el 1292 EUR, ceea ce va duce la un randament net de aproximativ 1% pe an.

Clientelă fluctuantă: tineri

Acest ansamblu se pretează în special tinerilor, de aceea cei care investesc în H Victoriei 139 se pot aștepta la chiriași instabili, care își schimbă frecvent domiciliul sau, în cazuri foarte grave, ajung chiar să deterioreze mobilierul.

Recomandăm 2 camere sau studio pentru investiție, dacă există

H Victoriei 139 va atrăgea un public mixt, format atât din tineri, cât și din persoane care caută unități relativ ușor de întreținut, de aceea recomandăm investitorilor să se orienteze pe apartamentele cu două camere sau studio-uri dacă există în oferta dezvoltatorului. În cazul în care ansamblul are disponibile doar case, atunci vilele de tip duplex s-ar putea să fie mai potrivite datorită prețului care tine să fie mai mic decât la cele individuale.

Rate direct la dezvoltator

Dezvoltatorul H Victoriei 139 oferă beneficiarilor un sistem de rate cu plata direct la dezvoltator, ceea ce facilitează achiziția fără a fi nevoie de credit bancar. Mai multe informații poți obține la biroul de vânzări.

Reduceri la plata cash

Cei care pot plăti cash vor primi de la dezvoltatorul H Victoriei 139 un discount negociabil. Această facilitate este ideală pentru investitorii cu rezerve mari deoarece aceștia vor obține reduceri considerabile față de prețul de listă.

Nu știm dacă se poate plăti în criptomonede

Încă nu am aflat dacă este posibilă plata direct în criptomonede pentru locuințele din H Victoriei 139.

Cât costă o locuință în H Victoriei 139?

Din datele noastre, prețurile din H Victoriei 139 încep de la 363495€, pentru apartamentele cu trei camere.

Unde se află H Victoriei 139 și cum se poate ajunge?

Ansamblul rezidențial H Victoriei 139 este situat în cartierul Victoriei din centrul capitalei. Pentru a ajunge la H Victoriei 139 depinzi de mașina personală deoarece nu există niciun mijloc de transport în comun aproape.

Cum este traficul din zona H Victoriei 139?

La orele de vârf, tipic Bucureștiului, traficul din jurul H Victoriei 139 este destul de aglomerat. Pentru a ajunge mai repede acasă, te sfătuim să eviți Bulevardul Lascar Catargiu.

Ce facilități oferă H Victoriei 139 locuitorilor săi?

Locuitorii din H Victoriei 139 au acces la următoarele facilități: școală publică (în apropiere), școală privată (în apropiere), grădiniță (în apropiere), supermarket (în apropiere), mall (în apropiere).

Descoperă
Vezi ce alte opțiuni ai răsfoind catalogul nostru - cel mai mare site de locuințe noi din România