Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Ansamblul Marului III

Ansamblul Marului III

Strada Mărului, Nr. 53A, Sălăjan, Sector 4, București - Est

Actualizat pe 2022-08-25
Ansamblul rezidențial Ansamblul Marului III din București
Ofertă de preț neclară, te rugăm completează formularul pentru mai multe detalii despre oferta Ansamblul Marului III!
ContactPentru a-ți face o părere corectă despre acest ansamblu, îți recomandăm să programezi o vizită la șantier!

Apăsarea butonului ”TRIMITE SOLICITAREA" implică acceptarea Termenilor și politicilor eDezvoltator.

Ce se intâmplă după ce completezi formularul:

Mesajul va fi trimis direct departamentului de vânzări din cadrul Ansamblul Marului III și vei fi contactat în termen de 24 de ore de reprezentantul dezvoltatorului, Maria ALBU , pentru a stabili o vizionare.

În caz de achiziție, vei cumpăra direct de la dezvoltator, noi nu facem altceva decât să direcționăm clientul către dezvoltator încasând o sumă fixă pentru fiecare client trimis.

Donăm o parte din profitul nostru către cauze sociale, prin programul nostru CSR prin care vizăm să ajutăm ONG-uri care activează în zona București - Ilfov. Află mai multe aici

Studiază
Mai jos vei găsi informații disponibile exclusiv pe eDezvoltator.ro, menite să ajute beneficiarii să compare obiectiv locuințele din piață!
Ansamblul rezidențial 345 din BucureștiAnsamblul rezidențial 345 din BucureștiAnsamblul rezidențial 345 din BucureștiAnsamblul rezidențial 345 din BucureștiAnsamblul rezidențial 345 din București

Ansamblul Marului III Pereți, tavan și uși interioare

Acoperire pereți cu vopsea normală

Pereții locuințelor din Ansamblul Marului III sunt acoperiți cu vopsea lavabilă clasică. Acesta nu este neapărat un dezavantaj, ba chiar permite beneficiarilor să își decoreze casa după bunul plac.

Tavane simple, fără decorațiuni

Dezvoltatorul Ansamblul Marului III a lăsat tavanele simple, fără baghete decorative sau alte inserții, camerele fiind simple, fără accente speciale.

Uși din lemn masiv

În Ansamblul Marului III au fost instalate uși de interior din lemn masiv, un detaliu interesant, care denotă interesul dezvoltatorului pentru calitatea materialelor folosite.

Ansamblul Marului III Gresie, faianță și parchet

În evaluare
Gresie lucioasă

În Ansamblul Marului III s-a montat gresie lucioasă, un material care a pierdut mult din popularitate în ultimii ani pentru că este alunecos și greu de întreținut. În plus se zgârie repede.

Faianță lucioasă

Pereții din băile și bucătăriile din Ansamblul Marului III sunt placați cu gresie clasică, lucioasă.

Nu știm ce parchet s-a montat

Până când nu facem un audit la șantierul Ansamblul Marului III pentru a vedea exact ce tip de parchet a fost montat, nu putem oferi detalii.

Ansamblul Marului III Instalație termică

În evaluare
Centrală pe gaz, în condensare

Centralele termice montate în Ansamblul Marului III folosesc tehnologia de condensare, prin care eficiența centralei crește cu până la 50% față de cele convenționale.

Distribuție prin pardoseală

În Ansamblul Marului III s-a ales încălzirea în pardoseală, o soluție prin care agentul termic este distribuit prin conducte de tip PEX-Al, direct sub pardoselile locuinței. Practic, conductele încălzesc pardoseala la aproximativ 25 de grade iar aceasta păstrează o inerție termică de-a lungul timpului, ceea ce reduce semnificativ energia consumată și implicit costurile.

Nu știm cum se controlează temperatura

Încă nu avem informații privind soluția de control a temperaturii din camere aleasă de constructorul Ansamblul Marului III.

Ansamblul Marului III Instalație electrică

În evaluare
Nu e clar dacă s-au folosit siguranțe diferențiale

Nu știm ce tip de siguranțe s-au instalat în Ansamblul Marului III dar presupunem că s-au folosit disjunctoare diferențiale, cu protecție împotriva curentării.

Nu știm dacă circuitele suportă consumatori mari

Liniile speciale pentru consumatorii mari au devenit o necesitate în era electrificării, de aceea e foarte important să aflăm dacă în Ansamblul Marului III s-au folosit astfel de circuite. Revino pentru această informație, singurul mod de a o obține fiind să verificăm la șantier.

Terminale electrice simple

În locuința auditată de noi, din Ansamblul Marului III, s-au instalat terminale simple, din plastic . Întrerupătoarele sunt poziționate la înălțimea optimă - aproximativ 120 cm față de sol și sunt normale, fără semnalizare, deci pot fi greu de depistat noaptea.

Ansamblul Marului III Instalație sanitară

În evaluare
Alimentare din rețea

Cu toate că este cea mai fiabilă sursă, alimentarea din rețeaua municipală înseamnă că locuitorii Ansamblul Marului III vor avea la robinet apă preponderent epurată și tratată. Aceasta uneori are gust de clor, de aceea mulți locuitori ai orașelor mari preferă să cumpere apa potabilă îmbuteliată. Acest lucru nu mai este ceva neobișnuit și nu este un dezavantaj, majoritatea populației urbane fiind în situația de a cumpăra apă sau de a purifica apa de la robinet.

Evacuare în rețeaua municipală

Apele menajere din Ansamblul Marului III sunt procesate de rețeaua municipală. Acest scenariu este cel mai bun pentru orice reședință datorită capacității crescute de procesare oferite de rețelele municipale, dar și datorită respectării în acest fel a standardelor ecologice impuse de UE pentru procesarea apelor menajere uzate.

Nu avem informații despre scurgerile din locuințe

După ce vom analiza locuințele din Ansamblul Marului III, vom putea determina dacă există sifoane de scurgere în băi, pe holuri și în bucătării.

Ansamblul Marului III Izolația fonică

Pereții dintre locuințe au aproximativ 30cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Pereții care separă locuințele în Ansamblul Marului III sunt construiți din blocuri de cărămidă ceramică, un material bun pentru izolația fonică . Grosimea acestor pereți este de 30cm, ceea ce îi face foarte eficienți ca izolator fonic .

Pereții interiori au aproximativ 13cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Grosimea pereților care compartimentează locuința este importantă pentru cei care vor să doarmă liniștiți în dormitor fără să audă zgomotul televizorului din living. În cazul Ansamblul Marului III, pereții interiori au 13cm grosime și au fost construiți din .

Ferestre cu trei foi de sticlă - ”tripan”

Dezvoltatorul Ansamblul Marului III a montat ferestre cu trei straturi de geam sau „tripan” sau „triplex”, cum sunt ele cunoscute popular. Deși din punct de vedere termic diferența dintre două și trei foi de geam nu este atât de mare, din punct de vedere fonic, aceasta este semnificativă și nu veți avea probleme cu zgomotul din exterior nici când fac vecinii petreceri.

Ansamblul Marului III Izolația termică

În evaluare
Pereți exteriori din cărămidă ceramică de 40 cm grosime, din care 10 cm izolație cu polistiren extrudat (EPS)

În Ansamblul Marului III, pereții exteriori ai clădirilor sunt realizați din cărămidă ceramică. Aceasta este un material modern, caracterizat printr-o foarte bună rezistent. De asemenea, alveolele caracteristice bucăților de cărămidă ceramică au capacitatea de a conserva temperatura. Deci, un perete realizat din acest material, care este bine izolat la exterior, va avea o bună inerție termică, menținând răcoare vara și cald iarna, ceea ce sporește semnificativ confortul locatarilor.

Pereții exteriori ai clădirilor din Ansamblul Marului III au o grosime de 40 cm, cu tot cu izolație, mai mult decât am întâlnit la alte ansambluri rezidențiale noi.

În ceea ce privește izolația exterioară a pereților, dezvoltatorul Ansamblul Marului III a folosit clasicul polistiren extrudat (EPS), aplicând un strat de 10 cm grosime. O soluție ieftină și destul de eficientă.

Ne lipsesc informații despre izolația termică a acoperișului

Din păcate, nu avem destule informații cât să compunem o părere corectă din punct de vedere tehnic despre izolația acoperișurilor clădirilor din Ansamblul Marului III.

Ramele ferestrelor au 7 camere interioare

Profilele ferestrelor sunt foarte importante în ceea ce privește izolația termică a unei locuințe. În Ansamblul Marului III s-au folosit profile cu mai mult de 5 camere, adică la un nivel superior celor standard.

Ansamblul Marului III Hidroizolația

În evaluare
Ne lipsesc date privind hidroizolația fundațiilor

Informațiile pe care le avem despre Ansamblul Marului III nu ne permit să compunem o părere relevantă despre cât de bine sunt hidroizolate subsolurile și fundațiile clădirilor, vom reveni odată ce facem auditul la șantier.

Nu știm cum s-au izolat acoperișurile

Din păcate nu putem formula o opinie tehnică despre cât de bine sunt hidroizolate acoperișurile și plafoanele din Ansamblul Marului III, vom completa aceste informații doar după vizita la șantier.

Nu știm cât de bine sunt hidroizolate terasele

Momentan nu putem compune o opinie despre cât de bine sunt izolate terasele clădirilor din Ansamblul Marului III, vom reveni asupra acestei secțiuni după vizita la șantier.

Structură pe cadre din beton armat

Structura bazată pe cadre de beton este des utilizată în cazul clădirilor înalte, cum sunt cele din Ansamblul Marului III. Este un sistem constructiv des folosit în toată lumea care prezintă numeroase avantaje în ceea ce privește rezistența la seisme și eficiența în construcție.

Rezistență foarte bună la seisme însă pot apărea avarii

Acest sistem constructiv este folosit de toate clădirile construite după 1977. Mai mult decât atât, el a fost suplimentat cu măsuri de siguranță foarte dure pentru a preveni orice catastrofă. Clădirile din Ansamblul Marului III sunt construite pe cadre de beton și se supun acestor reglementări, deci probabilitatea ca aceste clădiri să cedeze în cazul unui seism este destul de scăzută.

Rezistență garantată în timp, decenii bune, chiar secole

În ziua de azi găsim numeroase clădiri construite în evul mediu care încă rezistă testului timpului. Majoritatea acestora sunt construite într-una dintre variantele sistemului „pe cadre”. Fie că s-au folosit forme rotunde, precum arcadele, fie că s-au folosit forme perpendiculare precum grinzile din zilele noastre, clădirile construite în acest sistem, la fel ca cele din Ansamblul Marului III, vor trece cu brio testul timpului și vor rămâne în picioare atât cât va dori omul.

Ansamblul Marului III:Cumpărături

Cele mai apropiate magazine sunt în afara ansamblului

Din păcate, cele mai apropiate magazine de unde îți poți face cumpărăturile sunt în afara Ansamblul Marului III, deci dacă ai uitat ceva, vei fi nevoit să ieși din ansamblu.

Piața agroalimentară e în zonă!

În zona în care se află Ansamblul Marului III vei găsi o piață agroalimentară în care fermierii își vând produsele. De aici poți cumpăra fructe, legume, lactate și ouă proaspete, aduse direct de la fermele din jurul capitalei.

Ai un mall foarte aproape

Locuind în Ansamblul Marului III, ești foarte aproape de cel puțin un mall, unde vei găsi orice îți dorești pentru a-ți potoli pofta de shopping.

Ansamblul Marului III:Educație

Găsești școala la câteva minute de Ansamblul Marului III!

Precum în multe alte cazuri, în interiorul Ansamblul Marului III nu vei găsi o școală însă ai numeroase opțiuni dintre care poți alege, în apropiere.

Găsești o grădiniță în apropiere de Ansamblul Marului III

Deși nu există grădiniță chiar în Ansamblul Marului III, vei găsi multe opțiuni în apropiere. Faptul că nu există o grădiniță chiar în ansamblu nu este neapărat un dezavantaj, acest scenariu fiind întâlnit la foarte multe ansambluri de la noi din țară.

Poți găsi un after-school aproape de casă!

Deși nu se regăsesc în imediata apropiere a locuinței, ai opțiuni pentru ocuparea timpului celui mic și în apropiere de Ansamblul Marului III, unde vei găsi atât o școală de arte, cât și un after-school.

Ansamblul Marului III:Recreere

În evaluare
Te poți plimba cu cel mic în parcul din ansamblu!

Este necesar pentru starea generală de sănătate să petreci timp în natură, indiferent de vârstă, dar mai ales pentru cei mici. În Ansamblul Marului III ai o gamă foarte bogată de opțiuni. Te vei putea plimba atât prin parcul din ansamblul, cât și prin parcurile din jurul complexului rezidențial, iar cei mici au la dispoziție locuri de joacă special amenajate pentru ei.

Găsești un loc de joacă amenajat chiar lângă casă!

Dacă ai un copil activ, care s-ar juca toată ziua, atunci ai noroc deoarece, locuind în Ansamblul Marului III vei avea cel puțin un loc de joacă în imediata apropiere a casei. Dacă acesta nu este de ajuns, găsești și alte locuri de joacă în jurul ansamblului.

Nu știm dacă se organizează activități cu copiii

Din ce date avem, nu există activități organizate constant de comunitatea din Ansamblul Marului III care să implice și copiii.

Ansamblul Marului III:Siguranță

În evaluare
Nu știm clar cum se face accesul în ansamblu

Nu este clar dacă oricine poate intra în Ansamblul Marului III fără invitație sau dacă există vreun fel de filtru la intrare.

Se poate circula în viteză

Având în vedere că în Ansamblul Marului III nu au fost instalate încă limitatoare de viteză, mașinile pot circula după cum vor, iar acest aspect este periculos dacă un copil ar ajunge în stradă.

Locuri de joacă împrejmuite

Zonele de joacă de lângă sau din interiorul Ansamblul Marului III sunt împrejmuite și sunt plasate departe de străzi, pentru ca cei mici să fie în deplină siguranță, iar joacă să se desfășoare fără incidente

Ansamblul Marului III:Curățenie

În evaluare
Nu ne-am putut da seama dacă spațiile verzi sunt bine întreținute

Când am vizitat acest ansamblu, nu am văzut spațiile verzi, deci nu putem redacta această părere.

Nu știm dacă există coșuri de gunoi

Nu am observat coșurile de gunoi în spațiile publice, e posibil să nu fi fost montate încă.

Nu ne-am putut da seama de igiena trotuarelor

Nu am putut deduce starea trotuarelor, va trebui să revenim pentru a oferi această informație.

Ansamblul Marului III:Transport public

Găsești o stație de metrou pentru M3 în apropiere

Dacă mergi des cu metroul, este bine să știi că ansamblul Ansamblul Marului III este destul de aproape de o stație de metrou legată la linia/liniile M3.

Ajungi rapid la o stație STB

Locuind în Ansamblul Marului III, vei găsi în apropiere cel puțin o stație STB pe la care trec liniile de autobuz 102,N103,N111,N113,T4. Pe lângă autobuz, poți lua și tramvaiul pe linia/liniile 27.

Zonă liniștită și bine conectată

Ansamblul Marului III se află într-o zonă liniștită, relativ departe de centru însă cu acces la majoritatea facilităților pe care le oferă capitala.

Ansamblul Marului III:Socializare

În evaluare
Nu am aflat dacă vei avea acces la piscină

Încă nu am obținut un răspuns de la reprezentanții Ansamblul Marului III privind accesul locuitorilor la piscină.

Găsești localuri unde să poți ieși cu prietenii

Dacă îți place să ieși la o cafea sau la masă cu prietenii, vei găsi rapid un local chiar în interiorul Ansamblul Marului III.

Ai un mall foarte aproape.

Te relaxezi la shopping? Atunci avem vești bune: Ansamblul Marului III are un mall important în imediata apropiere, la câteva minute de mers cu mașina.

Ansamblul Marului III:Sport

Nu ai sală de fitness în ansamblu

Cea mai apropiată sală de forță este în afara ansamblului, deci va trebui să ieși din Ansamblul Marului III pentru a ajunge la ea.

Pentru a face jogging va trebui să ieși din ansamblu

Cei care obișnuiesc să facă ieșiri scurte de jogging vor trebui să caute un parc în apropiere, deoarece în Ansamblul Marului III nu se poate alerga.

Ai un parc mare în imediata apropiere

Cei care locuiesc în Ansamblul Marului III vor găsi un parc mare foarte aproape de ansamblu. Aici se pot face ture lungi de jogging sau chiar yoga pe timp de vară.

Ansamblul Marului III:Persoane cu dizabilități fizice

În evaluare
Nu sunt rampe de acces

Din păcate, dezvoltatorul Ansamblul Marului III nu a prevăzut niciun tip de rampă de acces în clădiri pentru persoanele cu dizabilități locomotorii.

Nu știm dacă există locuri de parcare rezervate

Încă nu putem stabili dacă există locuri de parcare rezervate pentru persoanele cu dizabilități în Ansamblul Marului III.

Tocurile ușilor nu sunt la nivel cu podeaua

Din câte am observat, în Ansamblul Marului III nu există treceri la nivel cu podeaua dintr-un spațiu în altul, nici în spațiile publice, și nici în unitățile locative.

Ansamblul Marului III:Persoane cu dizabilități senzoriale

În evaluare
Nu știm dacă ascensoarele beneficiază de instrucțiuni acustice

Nu este clar dacă ascensoarele din Ansamblul Marului III sunt dotate cu sisteme fonice de instructaj.

Nu știm dacă lifturile au butoane cu Braille

Nu avem informații de la Ansamblul Marului III privind butoanele ascensoarelor.

Trecerile de pietoni nu sunt semnalizate fonic

Din nefericire, trecerile de pietoni din Ansamblul Marului III nu sunt semnalizate acustic, fapt pentru care sunt periculoase pentru persoanele care au probleme cu vederea.

Stații de încărcare EV lângă Ansamblul Marului III

În evaluare
Nu există stație de încărcare în ansamblu
Stații de încărcare în apropiere

În drumul tău spre casă vei întâlni următoarele stații de încărcare:

Brand Distanță Locuri 100-150kWh Locuri 50-100kWh Locuri 30-50kWh Locuri 5-30kWh
MOL la 2 km - 2 locuri - 1 locuri
Penny la 2 km - 2 locuri - 1 locuri
Auchan la 3 km - - - 2 locuri

Stații de încărcare EV private

În evaluare
Nu este clar dacă există branșament la curent trifazic

Nu știm dacă vilele din Ansamblul Marului III sunt racordate la curent trifazic, te rugăm să revii pentru a găsi această informație.

Nu avem date despre circuitele din acest ansamblu

Nu putem spune clar dacă circuitele vilelor din Ansamblul Marului III au o linie dedicată pentru consumatorii mari.

Nu știm dacă există locuri de parcare în curți

Car-port-ul permite încărcarea mașinii în propria curte. Nu știm clar dacă vilele din Ansamblul Marului III au car-port sau orice altă formă de parcare interioară.

Ansamblul Marului III:Tratamente și hrană

Ai un pet-shop foarte aproape

Animalul tău nu va rămâne niciodată fără mâncare dacă locuiești în Ansamblul Marului III pentru că ai un pet-shop la doar câteva minute de casa ta.

Veterinarul este chiar lângă casă

Dacă animalul tău necesită tratament medical constant, află că foarte aproape de Ansamblul Marului III există un cabinet veterinar la care poți apela.

Cabinetul veterinar oferă și servicii de cosmetică pentru animale

Este normal să ai grijă de aspectul animalului tău de companie, iar pentru asta ai nevoie de servicii specializate. Este bine să știi că la cabinetul veterinar din Ansamblul Marului III ai, în ofertă, cosmetică canină.

Ansamblul Marului III:Plimbare

Nu vei putea plimba câinele decât pe stradă

Găsești o câmpie în imediata apropiere

Pentru câinii activi, o poiană este locul ideal pentru a fi plimbați deoarece pot alerga liberi fără să încurce pe nimeni. Ansamblul Marului III are în apropiere un asemenea spațiu unde îți vei putea duce câinele zilnic, iar acesta își va consuma energia.

Există chiar și un lac în apropiere, cu malurile amenajate!

Cei care au câini știu cât de mult se bucură acesta când se poate bălăci în voie. De aceea, locuind în Ansamblul Marului III, în zilele calde de vară vei putea merge pe malul lacul amenajat, situat în apropierea ansamblului pentru a-ți lăsa câinele să se scalde. Ai totuși grijă să nu îl lași liber în zonele de plajă sau ponton.

44,404521344557 26,167233645883

Harta Ansamblul Marului III

Click pe buton pentru a vedea unde se află Ansamblul Marului III

Despre Sălăjan

Cartierul Sălăjan este un cartier din sectorul 3 al capitalei, situat în vecinătatea centralei termice C.E.T București Sud. Este cunoscut drept un cartier rău famat, însă realitatea ultimilor ani îl arată drept un cartier liniștit, ideal pentru viața def amilie.

Cartierul este străbătut de două bulevarde mari (Camil Ressu și Nicolae Grigorescu), care fluidizează foarte bine traficul. În ceea ce privește arhitectura, este împărțit în zone de blocuri cu până în 12 etaje și zone de case. În general, este un cartier destul de verde și aerisit, iar accesul rapid către parcul Titan îl face atractiv pentru cei care doresc o viață sănătoasă și diversificată.

Viața de zi cu zi în Sălăjan

Locuitorii cartierului Sălăjan sunt bine conectați la oraș prin linii de transport în comun și stația de metrou Nicolae Grigorescu. În imediată apropiere aceștia au acces la parcuri, restaurante, unități medicale publice și private, grădinițe, școli și numeroase alte obiective.

Magazine în Sălăjan
 • Piața Trapezului
 • Complex Agroalimentar Titan 1
 • Profi
Învățământ în Sălăjan
 • Grădinița Numărul 232
 • Școala Gimnazială Nr. 92
 • Gradinita Strumfisor
Recreere în Sălăjan
 • Parcul Cara
 • Parcul Alexandru Ioan Cuza
 • Parcul Romulus
Transport public în Sălăjan
 • Stația de metrou Nicolae Grigorescu
 • Liniile de autobuz 102, N103, N111, N113, T4
 • Linia de tramvai 27

Rata criminalității în Sălăjan

Administrativ, Sălăjan, face parte din zona de acoperire a Sector 4 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 158 de infracțiuni, sub media de 178 din celelalte sectoare, ceea ce face din Sălăjan o zonă mai sigură, pentru tine și familia ta, comparativ cu altele din capitală.

Rata criminalității în Sector 4
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Sălăjan

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în Ansamblul Marului III, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Sălăjan. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Sălăjan. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Motivul pentru care traficul din jurul Ansamblul Marului III tinde să se aglomereze în jurul orelor prânzului și seara iar, în orele normale de vârf, să rămână relativ moderat este determinat de faptul că este o zonă de case individuale.

Pentru un mediu mai curat și mai sănătos pentru toți, cel mai bine este să folosești, pentru deplasări, metroul. Locuitorii din Ansamblul Marului III au acces la o stație de metrou chiar lângă casă pentru linia/liniile M3.

Deși nu scapi în totalitate de problemele din trafic, STB-ul este o alternativă mai bună decât mașina personală. Aproape de Ansamblul Marului III există cel puțin o stație de autobuz cu acces la linia/liniile 102,N103,N111,N113,T4 . De asemenea, cei care preferă tramvaiul, pot ajunge repede la cel puțin o stație pentru linia/liniile 27.

Cei care au copii mici vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată grădiniță, care se află la câteva minute de condus de Ansamblul Marului III, ceea ce va aglomera traficul. Având în vedere că nu există niciun supermarket în ansamblu, cei care vor avea nevoie de cumpărături vor fi nevoiți să ia mașina pentru a ajunge la cel mai apropiat magazin, ceea ce va duce la aglomerarea traficului.

Cu toate că infrastructura din zonă este preponderent formată din străzi mari și late, traficul din zona Ansamblul Marului III se menține moderat la orele de vârf. Dacă se poate, evită Splaiul Unirii, în special dimineața și după-amiaza.

Amplasarea în zona mediană a capitalei, face Ansamblul Marului III un ansamblu bun pentru familii și persoanele care nu sunt nevoie să ajungă des în zona centrală ci preferă un cartier mai liniștit. Conexiunea cu metroul se face în mod direct, existând o stație de metrou pentru linia/liniile M3 în apropierea ansamblului. În ceea ce privește autobuzul, există o stație STB foarte aproape de Ansamblul Marului III, la care ajung liniile 102,N103,N111,N113,T4. Nu în ultimul rând, cei care vor locui în Ansamblul Marului III vor avea acces și la liniile de tramvai 27, existând cel puțin o stație în cartier.

Cartierul Sălăjan face parte din sectorul 4 și este poziționat în zona de est a capitalei. Față de celelalte cartiere din zone aflate în estul Bucureștiului, chiriile din cartierul Sălăjan tind să fie cu aproximativ 3procente mai mici pentru garsoniere sau apartamente și cu 1procente mai mici pentru case.

Valorile medii ale chiriilor din cartierul Sălăjan, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 260 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu două camere: 360 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu trei camere: 420 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu patru camere: 430 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; vile duplex: 600 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; vile individuale: 750 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei.

Actualizăm datele din această secțiune iar în scurt timp, aici vei găsi inclusiv informații istorice despre tendințele prețurilor imobiliarelor din Sălăjan sub forma unui grafic similar cu cel de mai jos. Acest grafic se va actualiza zilnic pentru ca informațiile oferite să fie cât mai relevante. Graficul va ilustra evoluția prețurilor în Sălăjan atât pentru vânzări, cât și pentru închirieri și va putea fi segmentat în funcție de tipul de imobil dorit.

Tendința prețurilor la imobiliare în Sălăjan
Imagine demonstrativă care ilustrează cum vor fi prezentate tendințele prețurilor din imobiliare

În curs de evaluare

Momentan nu avem date suficiente pentru a face o analiză a prețurilor din Ansamblul Marului III față de cele din București - Est.

Prețurile din această zonă cresc în mod susținut

Fiind amplasat în partea de est a Bucureștiului, aproape de unele dintre cele mai frumoase parcuri ale capitalei, zona din care face parte Ansamblul Marului III este din ce în ce mai cerută în special de tinerii familiști, de aceea prețurile cresc în mod constant.

Moderat

În comparație cu alte ansambluri, Ansamblul Marului III este căutat de mai puțin de 100 de utilizatori pe lună, ceea ce ne determină să constatăm că acest ansamblu nu este foarte popular fie pentru că este nou pe piață, fie pentru că dezvoltatorul nu a investit destul în branding. În ambele cazuri, Ansamblul Marului III rămâne o investiție riscantă.

Clientelă fluctuantă: tineri

Acest ansamblu se pretează în special tinerilor, de aceea cei care investesc în Ansamblul Marului III se pot aștepta la chiriași instabili, care își schimbă frecvent domiciliul sau, în cazuri foarte grave, ajung chiar să deterioreze mobilierul.

Recomandăm 2 camere sau studio pentru investiție, dacă există

Ansamblul Marului III va atrăgea un public mixt, format atât din tineri, cât și din persoane care caută unități relativ ușor de întreținut, de aceea recomandăm investitorilor să se orienteze pe apartamentele cu două camere sau studio-uri dacă există în oferta dezvoltatorului. În cazul în care ansamblul are disponibile doar case, atunci vilele de tip duplex s-ar putea să fie mai potrivite datorită prețului care tine să fie mai mic decât la cele individuale.

Rate direct la dezvoltator

Dezvoltatorul Ansamblul Marului III oferă beneficiarilor un sistem de rate cu plata direct la dezvoltator, ceea ce facilitează achiziția fără a fi nevoie de credit bancar. Mai multe informații poți obține la biroul de vânzări.

Reduceri la plata cash

Cei care pot plăti cash vor primi de la dezvoltatorul Ansamblul Marului III un discount negociabil. Această facilitate este ideală pentru investitorii cu rezerve mari deoarece aceștia vor obține reduceri considerabile față de prețul de listă.

Nu știm dacă se poate plăti în criptomonede

Încă nu am aflat dacă este posibilă plata direct în criptomonede pentru locuințele din Ansamblul Marului III.

Cât costă o locuință în Ansamblul Marului III?

Momentan colectăm, de la Ansamblul Marului III, datele necesare pentru a răspunde la această întrebare. Te rugăm să revii pentru a vedea prețurile actualizate.

Unde se află Ansamblul Marului III și cum se poate ajunge?

Ansamblul rezidențial Ansamblul Marului III este situat în cartierul Sălăjan din zona estică a Bucureștiului . Poți ajunge ușor la Ansamblul Marului III folosind metrou M3. Există o stație de metrou destul de aproape de ansamblu și numeroase stații de autobuz.

Cum este traficul din zona Ansamblul Marului III?

Locuind în Ansamblul Marului III nu vei sta în trafic nici măcar la orele de vârf, acesta fiind relativ liber tot timpul. Pentru a evita orice neplăceri, evită Splaiul Unirii.

Ce facilități oferă Ansamblul Marului III locuitorilor săi?

Locuitorii din Ansamblul Marului III au acces la următoarele facilități: școală publică (în apropiere), școală privată (în apropiere), grădiniță (în apropiere), supermarket (în apropiere), parcuri (în ansamblu), mall (în apropiere).

Descoperă
Vezi ce alte opțiuni ai răsfoind catalogul nostru - cel mai mare site de locuințe noi din România