Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Next Residence Metalurgiei Park

Next Residence Metalurgiei Park

Strada Drumul Jilavei, Nr. 48, Apărătorii Patriei, Sector 4, București - Sud

Actualizat pe 2022-08-05
 350 București
Ofertă de preț neclară, te rugăm completează formularul pentru mai multe detalii despre oferta Next Residence Metalurgiei Park!
ContactPentru a-ți face o părere corectă despre acest ansamblu, îți recomandăm să programezi o vizită la șantier!

Apăsarea butonului ”TRIMITE SOLICITAREA" implică acceptarea Termenilor și politicilor eDezvoltator.

Ce se intâmplă după ce completezi formularul:

Mesajul va fi trimis direct departamentului de vânzări din cadrul Next Residence Metalurgiei Park și vei fi contactat în termen de 24 de ore de reprezentantul dezvoltatorului pentru a stabili o vizionare.

În caz de achiziție, vei cumpăra direct de la dezvoltator, noi nu facem altceva decât să direcționăm clientul către dezvoltator încasând o sumă fixă pentru fiecare client trimis.

Donăm o parte din profitul nostru către cauze sociale, prin programul nostru CSR prin care vizăm să ajutăm ONG-uri care activează în zona București - Ilfov. Află mai multe aici

Studiază
Mai jos vei găsi informații disponibile exclusiv pe eDezvoltator.ro, menite să ajute beneficiarii să compare obiectiv locuințele din piață!
Ansamblul rezidențial 350 din BucureștiAnsamblul rezidențial 350 din BucureștiAnsamblul rezidențial 350 din BucureștiAnsamblul rezidențial 350 din BucureștiAnsamblul rezidențial 350 din BucureștiAnsamblul rezidențial 350 din BucureștiAnsamblul rezidențial 350 din București

Next Residence Metalurgiei Park Pereți, tavan și uși interioare

Acoperire pereți cu vopsea normală

Pereții locuințelor din Next Residence Metalurgiei Park sunt acoperiți cu vopsea lavabilă clasică. Acesta nu este neapărat un dezavantaj, ba chiar permite beneficiarilor să își decoreze casa după bunul plac.

Tavane simple, fără decorațiuni

Dezvoltatorul Next Residence Metalurgiei Park a lăsat tavanele simple, fără baghete decorative sau alte inserții, camerele fiind simple, fără accente speciale.

Uși din MDF

La fel ca în majoritatea ansamblurilor rezidențiale noi, în Next Residence Metalurgiei Park au fost montate uși de interior din MDF, un material popular în România datorită costului relativ scăzut.

Next Residence Metalurgiei Park Gresie, faianță și parchet

În evaluare
Gresie premium

Dezvoltatorul ansamblului Next Residence Metalurgiei Park a vrut să își răsfețe locuitorii, motiv pentru care a instalat gresie de top, mult mai scumpă decât cea uzuală.

Faianță lucioasă

Pereții din băile și bucătăriile din Next Residence Metalurgiei Park sunt placați cu gresie clasică, lucioasă.

Nu știm ce parchet s-a montat

Până când nu facem un audit la șantierul Next Residence Metalurgiei Park pentru a vedea exact ce tip de parchet a fost montat, nu putem oferi detalii.

Next Residence Metalurgiei Park Instalație termică

Centrală pe gaz, în condensare

Centralele termice montate în Next Residence Metalurgiei Park folosesc tehnologia de condensare, prin care eficiența centralei crește cu până la 50% față de cele convenționale.

Distribuție prin calorifere

Încălzirea efectivă se face în mod clasic, prin calorifere, precum în multe alte cazuri. Nu este de mirare că dezvoltatorul Next Residence Metalurgiei Park a ales această soluție, ea fiind ușor de construit. Caloriferele sunt din Oțel, un material rezistent.

Controlul temperaturii centralizat

În locuințele din Next Residence Metalurgiei Park, există un singur terminal de control al temperaturii, deci în toată casa va fi aceeași temperatură.

Next Residence Metalurgiei Park Instalație electrică

Siguranțe cu protecție la curentare

În Next Residence Metalurgiei Park s-au folosit siguranțe diferențiale (care previn curentarea) .

Circuite simple, fără linii dedicate

În locuințele din Next Residence Metalurgiei Park nu există circuite speciale pentru consumatorii mari, deci cei care vor locui aici trebuie să fie atenți la prize să nu se topească atunci când folosesc electrocasnice de putere mare, precum plitele electrice.

Terminale electrice simple

În locuința auditată de noi, din Next Residence Metalurgiei Park, s-au instalat terminale simple, din plastic . Întrerupătoarele sunt poziționate la înălțimea optimă - aproximativ 120 cm față de sol și sunt normale, fără semnalizare, deci pot fi greu de depistat noaptea.

Next Residence Metalurgiei Park Instalație sanitară

În evaluare
Alimentare din rețea

Cu toate că este cea mai fiabilă sursă, alimentarea din rețeaua municipală înseamnă că locuitorii Next Residence Metalurgiei Park vor avea la robinet apă preponderent epurată și tratată. Aceasta uneori are gust de clor, de aceea mulți locuitori ai orașelor mari preferă să cumpere apa potabilă îmbuteliată. Acest lucru nu mai este ceva neobișnuit și nu este un dezavantaj, majoritatea populației urbane fiind în situația de a cumpăra apă sau de a purifica apa de la robinet.

Evacuare în rețeaua municipală

Apele menajere din Next Residence Metalurgiei Park sunt procesate de rețeaua municipală. Acest scenariu este cel mai bun pentru orice reședință datorită capacității crescute de procesare oferite de rețelele municipale, dar și datorită respectării în acest fel a standardelor ecologice impuse de UE pentru procesarea apelor menajere uzate.

Fără scurgeri în pardoseală

Cei care locuiesc în Next Residence Metalurgiei Park trebuie să fie foarte atenți cu chiuvetele sau căzile lor deoarece aici nu vor găsi niciun fel de scurgere care să prevină inundațiile accidentale.

Next Residence Metalurgiei Park Izolația fonică

Pereții dintre locuințe au aproximativ 30cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Pereții care separă locuințele în Next Residence Metalurgiei Park sunt construiți din blocuri de cărămidă ceramică, un material bun pentru izolația fonică . Grosimea acestor pereți este de 30cm, ceea ce îi face foarte eficienți ca izolator fonic .

Pereții interiori au aproximativ 13cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Grosimea pereților care compartimentează locuința este importantă pentru cei care vor să doarmă liniștiți în dormitor fără să audă zgomotul televizorului din living. În cazul Next Residence Metalurgiei Park, pereții interiori au 13cm grosime și au fost construiți din .

Ferestrele cu două foi de sticlă - ”termopan”

Locuințele din Next Residence Metalurgiei Park au ferestre cu două foi de geam sau „termopane”, așa cum sunt ele cunoscute în mod popular. Nu este cea mai bună variantă de izolație fonică însă este cu mult mai bună decât ferestrele tradiționale, deci nu va trebui să îți faci griji pentru zgomotul de afară.

Next Residence Metalurgiei Park Izolația termică

În evaluare
Pereți exteriori din cărămidă ceramică de 40 cm grosime, din care 10 cm izolație cu polistiren extrudat (EPS)

În Next Residence Metalurgiei Park, pereții exteriori ai clădirilor sunt realizați din cărămidă ceramică. Aceasta este un material modern, caracterizat printr-o foarte bună rezistent. De asemenea, alveolele caracteristice bucăților de cărămidă ceramică au capacitatea de a conserva temperatura. Deci, un perete realizat din acest material, care este bine izolat la exterior, va avea o bună inerție termică, menținând răcoare vara și cald iarna, ceea ce sporește semnificativ confortul locatarilor.

Pereții exteriori ai clădirilor din Next Residence Metalurgiei Park au o grosime de 40 cm, cu tot cu izolație, mai mult decât am întâlnit la alte ansambluri rezidențiale noi.

În ceea ce privește izolația exterioară a pereților, dezvoltatorul Next Residence Metalurgiei Park a folosit clasicul polistiren extrudat (EPS), aplicând un strat de 10 cm grosime. O soluție ieftină și destul de eficientă.

Ne lipsesc informații despre izolația termică a acoperișului

Din păcate, nu avem destule informații cât să compunem o părere corectă din punct de vedere tehnic despre izolația acoperișurilor clădirilor din Next Residence Metalurgiei Park.

Ramele ferestrelor au 5 camere interioare

Profilele ferestrelor sunt esențiale pentru eficiența termică a unei locuințe. În Next Residence Metalurgiei Park s-au instalat ferestre bazate pe profile cu 5 camere, standardul superior utilizat în România.

Next Residence Metalurgiei Park Hidroizolația

În evaluare
Ne lipsesc date privind hidroizolația fundațiilor

Informațiile pe care le avem despre Next Residence Metalurgiei Park nu ne permit să compunem o părere relevantă despre cât de bine sunt hidroizolate subsolurile și fundațiile clădirilor, vom reveni odată ce facem auditul la șantier.

Nu știm cum s-au izolat acoperișurile

Din păcate nu putem formula o opinie tehnică despre cât de bine sunt hidroizolate acoperișurile și plafoanele din Next Residence Metalurgiei Park, vom completa aceste informații doar după vizita la șantier.

Nu știm cât de bine sunt hidroizolate terasele

Momentan nu putem compune o opinie despre cât de bine sunt izolate terasele clădirilor din Next Residence Metalurgiei Park, vom reveni asupra acestei secțiuni după vizita la șantier.

Structură pe cadre din beton armat

Structura bazată pe cadre de beton este des utilizată în cazul clădirilor înalte, cum sunt cele din Next Residence Metalurgiei Park. Este un sistem constructiv des folosit în toată lumea care prezintă numeroase avantaje în ceea ce privește rezistența la seisme și eficiența în construcție.

Rezistență foarte bună la seisme însă pot apărea avarii

Acest sistem constructiv este folosit de toate clădirile construite după 1977. Mai mult decât atât, el a fost suplimentat cu măsuri de siguranță foarte dure pentru a preveni orice catastrofă. Clădirile din Next Residence Metalurgiei Park sunt construite pe cadre de beton și se supun acestor reglementări, deci probabilitatea ca aceste clădiri să cedeze în cazul unui seism este destul de scăzută.

Rezistență garantată în timp, decenii bune, chiar secole

În ziua de azi găsim numeroase clădiri construite în evul mediu care încă rezistă testului timpului. Majoritatea acestora sunt construite într-una dintre variantele sistemului „pe cadre”. Fie că s-au folosit forme rotunde, precum arcadele, fie că s-au folosit forme perpendiculare precum grinzile din zilele noastre, clădirile construite în acest sistem, la fel ca cele din Next Residence Metalurgiei Park, vor trece cu brio testul timpului și vor rămâne în picioare atât cât va dori omul.

Next Residence Metalurgiei Park:Cumpărături

Cele mai apropiate magazine sunt în afara ansamblului

Din păcate, cele mai apropiate magazine de unde îți poți face cumpărăturile sunt în afara Next Residence Metalurgiei Park, deci dacă ai uitat ceva, vei fi nevoit să ieși din ansamblu.

Piața agroalimentară e în zonă!

În zona în care se află Next Residence Metalurgiei Park vei găsi o piață agroalimentară în care fermierii își vând produsele. De aici poți cumpăra fructe, legume, lactate și ouă proaspete, aduse direct de la fermele din jurul capitalei.

Ai doar un hipermarket aproape

Dacă vrei să cumperi haine sau un cadou, singura ta opțiune aproape de casă este un hipermarket, care se află la câteva minute de mers pe jos față de Next Residence Metalurgiei Park.

Next Residence Metalurgiei Park:Educație

Găsești școala la câteva minute de Next Residence Metalurgiei Park!

Precum în multe alte cazuri, în interiorul Next Residence Metalurgiei Park nu vei găsi o școală însă ai numeroase opțiuni dintre care poți alege, în apropiere.

Găsești o grădiniță în apropiere de Next Residence Metalurgiei Park

Deși nu există grădiniță chiar în Next Residence Metalurgiei Park, vei găsi multe opțiuni în apropiere. Faptul că nu există o grădiniță chiar în ansamblu nu este neapărat un dezavantaj, acest scenariu fiind întâlnit la foarte multe ansambluri de la noi din țară.

Poți găsi un after-school aproape de casă!

Deși nu se regăsesc în imediata apropiere a locuinței, ai opțiuni pentru ocuparea timpului celui mic și în apropiere de Next Residence Metalurgiei Park, unde vei găsi atât o școală de arte, cât și un after-school.

Next Residence Metalurgiei Park:Recreere

În evaluare
Nu există niciun parc în apropiere

Din păcate, Next Residence Metalurgiei Park nu oferă prea multe opțiuni celor care doresc să își petreacă timpul în natură alături de cei mici.

Va trebui să cauți un loc de joacă în oraș

Din păcate, nu există locuri de joacă în apropierea Next Residence Metalurgiei Park și nici în interiorul acestuia, deci cel mic va trebui să se joace mai mult prin casă.

Nu știm dacă se organizează activități cu copiii

Din ce date avem, nu există activități organizate constant de comunitatea din Next Residence Metalurgiei Park care să implice și copiii.

Next Residence Metalurgiei Park:Siguranță

În evaluare
Oricine poate intra în ansamblu

Nu există un sistem de restricționare al accesului, deci oricine poate pătrunde un ansamblu ceea ce nu creează un mediu foarte sigur.

Se poate circula în viteză

Având în vedere că în Next Residence Metalurgiei Park nu au fost instalate încă limitatoare de viteză, mașinile pot circula după cum vor, iar acest aspect este periculos dacă un copil ar ajunge în stradă.

Nu știm clar dacă locurile de joacă sunt împrejmuite

Nu putem evalua încă dacă locurile de joacă din interiorul sau din apropierea Next Residence Metalurgiei Park sunt sau nu împrejmuite.

Next Residence Metalurgiei Park:Curățenie

Nu ne-am putut da seama dacă spațiile verzi sunt bine întreținute

Când am vizitat acest ansamblu, nu am văzut spațiile verzi, deci nu putem redacta această părere.

Găsești coșuri de gunoi la tot pasul

Străzile din Next Residence Metalurgiei Park sunt foarte curate, parțial datorită coșurilor de gunoi montate de dezvoltator în majoritatea locurilor publice. Deși pare banal, acest aspect nu este prea des întâlnit în alte ansambluri rezidențiale din România.

Nu ne-am putut da seama de igiena trotuarelor

Nu am putut deduce starea trotuarelor, va trebui să revenim pentru a oferi această informație.

Next Residence Metalurgiei Park:Transport public

Găsești o stație de metrou pentru M2 în apropiere

Dacă mergi des cu metroul, este bine să știi că ansamblul Next Residence Metalurgiei Park este destul de aproape de o stație de metrou legată la linia/liniile M2.

Ajungi rapid la o stație STB

Locuind în Next Residence Metalurgiei Park, vei găsi în apropiere cel puțin o stație STB pe la care trec liniile de autobuz 102,125,232,N103,N106,N124,R438,R475. Pe lângă autobuz, poți lua și tramvaiul pe linia/liniile 1,10.

Zonă liniștită și bine conectată

Next Residence Metalurgiei Park se află într-o zonă liniștită, relativ departe de centru însă cu acces la majoritatea facilităților pe care le oferă capitala.

Next Residence Metalurgiei Park:Socializare

Nu există piscină în ansamblu

Din păcate, precum multe alte ansambluri, Next Residence Metalurgiei Park ratează oportunitatea de a oferi locuitorilor săi o piscină.

Găsești localuri unde să poți ieși cu prietenii

Dacă îți place să ieși la o cafea sau la masă cu prietenii, vei găsi rapid un local chiar în interiorul Next Residence Metalurgiei Park.

Mall-ul este destul de departe

Dacă locuiești în Next Residence Metalurgiei Park va trebui să conduci minim 15 minute până la cel mai apropiat mall.

Next Residence Metalurgiei Park:Sport

În evaluare
Nu știm dacă există sală de fitness în ansamblu

Nu am aflat încă dacă există o sală de fitness în interiorul Next Residence Metalurgiei Park.

Pentru a face jogging va trebui să ieși din ansamblu

Cei care obișnuiesc să facă ieșiri scurte de jogging vor trebui să caute un parc în apropiere, deoarece în Next Residence Metalurgiei Park nu se poate alerga.

Vei face cam un sfert de oră până la cel mai apropiat parc

Dacă locuiești în Next Residence Metalurgiei Park și vrei să ajungi la cel mai apropiat parc pentru a alerga, va trebui să te deplasezi cu mașina pentru că în apropiere nu este nici un parc.

Next Residence Metalurgiei Park:Persoane cu dizabilități fizice

În evaluare
Există rampe de acces

În Next Residence Metalurgiei Park, clădirile au rampe de access pentru cei care sunt blocați în scaunul cu rotile, iar aceștia pot intra ușor în toate clădirile.

Nu există locuri de parcare rezervate

În Next Residence Metalurgiei Park, am văzut locuri de parcare rezervate în fața reședințelor însă nu și lângă clădirile publice precum magazine sau școală.

Tocurile ușilor nu sunt la nivel cu podeaua

Din câte am observat, în Next Residence Metalurgiei Park nu există treceri la nivel cu podeaua dintr-un spațiu în altul, nici în spațiile publice, și nici în unitățile locative.

Next Residence Metalurgiei Park:Persoane cu dizabilități senzoriale

În evaluare
Nu știm dacă ascensoarele beneficiază de instrucțiuni acustice

Nu este clar dacă ascensoarele din Next Residence Metalurgiei Park sunt dotate cu sisteme fonice de instructaj.

Butoanele lifturilor sunt simple, fără instrucțiuni

Lifturile din Next Residence Metalurgiei Park nu sunt potrivite pentru persoane care au probleme cu vederea, deoarece nu au butoane inscripționate cu Braille.

Trecerile de pietoni nu sunt semnalizate fonic

Din nefericire, trecerile de pietoni din Next Residence Metalurgiei Park nu sunt semnalizate acustic, fapt pentru care sunt periculoase pentru persoanele care au probleme cu vederea.

Stații de încărcare EV lângă Next Residence Metalurgiei Park

În evaluare
Nu există stație de încărcare în ansamblu
Stații de încărcare în apropiere

În drumul tău spre casă vei întâlni următoarele stații de încărcare:

Brand Distanță Locuri 100-150kWh Locuri 50-100kWh Locuri 30-50kWh Locuri 5-30kWh
McDonalds la 2 km - - - 2 locuri
EV-Mag la 2 km - - - 2 locuri
Enel X la 2 km - - - 2 locuri

Stații de încărcare EV private

În evaluare
Fără curent trifazic

Deoarece casele din Next Residence Metalurgiei Park nu au curent trifazic, posesorii de mașini electrice vor trebui să se mulțumească cu încărcătoare simple, care vor umple bateria în 10-12 ore.

Fără circuite speciale pentru sarcini mari

Circuitele caselor din Next Residence Metalurgiei Park nu sunt prevăzute cu linii speciale pentru consumatori mari. Acest detaliu ne spune că dezvoltatorul Next Residence Metalurgiei Park nu a pregătit aceste locuințe pentru un consum foarte mare de electricitate precum cel cauzat de încărcătoarele EV rapide.

Nu știm dacă există locuri de parcare în curți

Car-port-ul permite încărcarea mașinii în propria curte. Nu știm clar dacă vilele din Next Residence Metalurgiei Park au car-port sau orice altă formă de parcare interioară.

Next Residence Metalurgiei Park:Tratamente și hrană

Ai un pet-shop foarte aproape

Animalul tău nu va rămâne niciodată fără mâncare dacă locuiești în Next Residence Metalurgiei Park pentru că ai un pet-shop la doar câteva minute de casa ta.

Veterinarul este chiar lângă casă

Dacă animalul tău necesită tratament medical constant, află că foarte aproape de Next Residence Metalurgiei Park există un cabinet veterinar la care poți apela.

Cabinetul veterinar oferă și servicii de cosmetică pentru animale

Este normal să ai grijă de aspectul animalului tău de companie, iar pentru asta ai nevoie de servicii specializate. Este bine să știi că la cabinetul veterinar din Next Residence Metalurgiei Park ai, în ofertă, cosmetică canină.

Next Residence Metalurgiei Park:Plimbare

Nu vei putea plimba câinele decât pe stradă

Din păcate Next Residence Metalurgiei Park nu oferă niciun loc unde poți plimba câinele aproape de casă. Găsești opțiuni doar dacă te deplasezi în afara ansamblului.

Găsești o câmpie în imediata apropiere

Pentru câinii activi, o poiană este locul ideal pentru a fi plimbați deoarece pot alerga liberi fără să încurce pe nimeni. Next Residence Metalurgiei Park are în apropiere un asemenea spațiu unde îți vei putea duce câinele zilnic, iar acesta își va consuma energia.

Nu există niciun lac în apropiere.

Din nefericire, dacă ai un câine care adoră apa, vei fi dezamăgit de faptul că, lângă Next Residence Metalurgiei Park nu există niciun loc unde să-l poți lăsa să se scalde.

44,371702117137 26,128189280726

Harta Next Residence Metalurgiei Park

Click pe buton pentru a vedea unde se află Next Residence Metalurgiei Park

Despre Apărătorii Patriei

Cartierul Apărătorii Patriei este un cartier situat în sud-estul Bucureștiului, foarte aproape de Popești Leordeni. Este un cartier format preponderent din case sau diverse blocuri noi cu regim mic de înălțime, care le asigură locuitorilor o conexiune rapidă cu orașul prin șoseaua Berceni și stația de metrou Apărătorii Patriei.

În ultimii ani foarte mulți oameni au ales să își cumpere locuințe aici, fiind o zonă liniștită, însă foarte bine conectată la punctele cheie ale Bucureștiului.

Viața de zi cu zi în Apărătorii Patriei

Cartierul Apărătorii Patriei este un cartier strict rezidențial, care se dezvoltă continuu. Locuitorii au acces la diverse servicii și obiective care au rolul de a le oferi o doză maximă de confort în viață.

Magazine în Apărătorii Patriei
 • Piața Agroalimentară Berceni-Olteniței
 • Kaufland
 • Profi
Învățământ în Apărătorii Patriei
 • Școala Gimnazială Eremia Grigorescu
 • Școală și grădiniță Montesara
 • Grădinița Liebe Kinder
Recreere în Apărătorii Patriei
 • Parcul Natural Văcărești
 • Cinema City
 • Parcul Tineretului
Transport public în Apărătorii Patriei
 • Stația de metrou Apărătorii Patriei
 • Liniile de autobuz 102, 125, 232, N103, N106, N124, R438, R475
 • Liniile de tramvai 1, 10

Rata criminalității în Apărătorii Patriei

Administrativ, Apărătorii Patriei, face parte din zona de acoperire a Sector 4 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 158 de infracțiuni, sub media de 178 din celelalte sectoare, ceea ce face din Apărătorii Patriei o zonă mai sigură, pentru tine și familia ta, comparativ cu altele din capitală.

Rata criminalității în Sector 4
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Apărătorii Patriei

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în Next Residence Metalurgiei Park, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Apărătorii Patriei. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Apărătorii Patriei. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

În ciuda faptului că zona în care se află Next Residence Metalurgiei Park găsim mai mult clădiri mici, traficul rămâne aglomerat indiferent de oră, deseori producându-se și ambuteiaje.

Pentru un mediu mai curat și mai sănătos pentru toți, cel mai bine este să folosești, pentru deplasări, metroul. Locuitorii din Next Residence Metalurgiei Park au acces la o stație de metrou chiar lângă casă pentru linia/liniile M2.

Deși nu scapi în totalitate de problemele din trafic, STB-ul este o alternativă mai bună decât mașina personală. Aproape de Next Residence Metalurgiei Park există cel puțin o stație de autobuz cu acces la linia/liniile 102,125,232,N103,N106,N124,R438,R475 . De asemenea, cei care preferă tramvaiul, pot ajunge repede la cel puțin o stație pentru linia/liniile 1,10.

Cei care au copii mici vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată grădiniță, care se află la câteva minute de condus de Next Residence Metalurgiei Park, ceea ce va aglomera traficul. Având în vedere că nu există niciun supermarket în ansamblu, cei care vor avea nevoie de cumpărături vor fi nevoiți să ia mașina pentru a ajunge la cel mai apropiat magazin, ceea ce va duce la aglomerarea traficului.

Marele dezavantaj al Next Residence Metalurgiei Park în ceea ce privește traficul este că acest ansamblu este înconjurat de străzi mici și înguste, ceea ce duce adesea la ambuteiaje. Încearcă să eviți Soseaua Berceni, în special la orele de vârf, pentru a nu avea parte de ambuteiajele.

Amplasarea în zona mediană a capitalei, face Next Residence Metalurgiei Park un ansamblu bun pentru familii și persoanele care nu sunt nevoie să ajungă des în zona centrală ci preferă un cartier mai liniștit. Conexiunea cu metroul se face în mod direct, existând o stație de metrou pentru linia/liniile M2 în apropierea ansamblului. În ceea ce privește autobuzul, există o stație STB foarte aproape de Next Residence Metalurgiei Park, la care ajung liniile 102,125,232,N103,N106,N124,R438,R475. Nu în ultimul rând, cei care vor locui în Next Residence Metalurgiei Park vor avea acces și la liniile de tramvai 1,10, existând cel puțin o stație în cartier.

Fiind la periferia orașului, locuitorii din Next Residence Metalurgiei Park au acces rapid inclusiv către Centura București, arteră care leagă toate drumurile importante ce tranzitează capitala.

Cartierul Apărătorii Patriei face parte din sectorul 4 și este poziționat în zona centrală a capitalei. Față de celelalte cartiere din zone aflate în sudul Bucureștiului, chiriile din cartierul Apărătorii Patriei tind să fie cu aproximativ 17procente mai mici pentru garsoniere sau apartamente și cu 1procente mai mici pentru case.

Valorile medii ale chiriilor din cartierul Apărătorii Patriei, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 255 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu două camere: 330 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu trei camere: 420 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu patru camere: 455 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; vile duplex: 600 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; vile individuale: 750 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei.

Actualizăm datele din această secțiune iar în scurt timp, aici vei găsi inclusiv informații istorice despre tendințele prețurilor imobiliarelor din Apărătorii Patriei sub forma unui grafic similar cu cel de mai jos. Acest grafic se va actualiza zilnic pentru ca informațiile oferite să fie cât mai relevante. Graficul va ilustra evoluția prețurilor în Apărătorii Patriei atât pentru vânzări, cât și pentru închirieri și va putea fi segmentat în funcție de tipul de imobil dorit.

Tendința prețurilor la imobiliare în Apărătorii Patriei
Imagine demonstrativă care ilustrează cum vor fi prezentate tendințele prețurilor din imobiliare

În curs de evaluare

Momentan nu avem date suficiente pentru a face o analiză a prețurilor din Next Residence Metalurgiei Park față de cele din București - Sud.

Prețurile din această zonă cresc în mod temperat

în București - Sud, Next Residence Metalurgiei Park nu se bucură încă de creșterile înregistrate în zonele centrale și de nord ale capitalei. Această diferență este cauzată în special de infrastructura precară, situație ce se va ameliora în anii următori.

Foarte cunoscut

Ca și notorietate în piață, Next Residence Metalurgiei Park nu este un brand extrem de popular, el fiind căutat pe Google de puține ori în comparație cu alte ansambluri, de aceea nu putem spune că investiția într-o locuință pentru revânzare este momentan oportună în acest ansamblu, cel puțin nu din perspectiva popularității în piață.

Clientelă fluctuantă: tineri

Acest ansamblu se pretează în special tinerilor, de aceea cei care investesc în Next Residence Metalurgiei Park se pot aștepta la chiriași instabili, care își schimbă frecvent domiciliul sau, în cazuri foarte grave, ajung chiar să deterioreze mobilierul.

Recomandăm 2 camere sau studio pentru investiție, dacă există

Next Residence Metalurgiei Park va atrăgea un public mixt, format atât din tineri, cât și din persoane care caută unități relativ ușor de întreținut, de aceea recomandăm investitorilor să se orienteze pe apartamentele cu două camere sau studio-uri dacă există în oferta dezvoltatorului. În cazul în care ansamblul are disponibile doar case, atunci vilele de tip duplex s-ar putea să fie mai potrivite datorită prețului care tine să fie mai mic decât la cele individuale.

Rate doar prin bancă

Next Residence Metalurgiei Park nu oferă niciun sistem de rate la dezvoltator, deci cei care vor să achiziționeze aici vor trebui fie să plătească pe loc, fie să apeleze la un credit bancar.

Preț fix, indiferent de metoda de plată

Din păcate, dezvoltatorul Next Residence Metalurgiei Park nu oferă reduceri celor care pot plăti cash iar prețul este același pentru orice tip de client, indiferent că este investitor sau beneficiar final.

Se acceptă doar monede tradiționale

Dezvoltatorul Next Residence Metalurgiei Park nu acceptă momentan plata în niciun fel de criptomonede, preferând valuta clasică (fiat) pentru toate tranzacțiile derulate de acesta.

Cât costă o locuință în Next Residence Metalurgiei Park?

Momentan colectăm, de la Next Residence Metalurgiei Park, datele necesare pentru a răspunde la această întrebare. Te rugăm să revii pentru a vedea prețurile actualizate.

Unde se află Next Residence Metalurgiei Park și cum se poate ajunge?

Ansamblul rezidențial Next Residence Metalurgiei Park este situat în localitateaSector 4 . Pentru a ajunge la Next Residence Metalurgiei Park depinzi de mașina personală deoarece nu există niciun mijloc de transport în comun aproape.

Cum este traficul din zona Next Residence Metalurgiei Park?

La orele de vârf, tipic Bucureștiului, traficul din jurul Next Residence Metalurgiei Park este destul de aglomerat. Pentru a ajunge mai repede acasă, te sfătuim să eviți Soseaua Berceni.

Ce facilități oferă Next Residence Metalurgiei Park locuitorilor săi?

Locuitorii din Next Residence Metalurgiei Park au acces la următoarele facilități: școală publică (în apropiere), școală privată (în apropiere), grădiniță (în apropiere), supermarket (în apropiere), mall (în apropiere).

Descoperă
Vezi ce alte opțiuni ai răsfoind catalogul nostru - cel mai mare site de locuințe noi din România