Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

ISG Residence III

ISG Residence III

str. Fabrica de Chibrituri, 17-21, zona Parcul Carol, sector 5, București

Actualizat pe 2022-06-28 Informațiile de pe această pagină au fost generate cu date colectate de pe Internet!
Lucrăm la oferta de prețuri

Încă nu am indexat oferta de locuințe din ISG Residence III.

Scroll dreapta pentru mai multe imagini.
Ansamblul rezidențial ISG Residence III din BucureștiAnsamblul rezidențial ISG Residence III din BucureștiAnsamblul rezidențial ISG Residence III din BucureștiAnsamblul rezidențial ISG Residence III din BucureștiAnsamblul rezidențial ISG Residence III din BucureștiAnsamblul rezidențial ISG Residence III din BucureștiAnsamblul rezidențial ISG Residence III din BucureștiAnsamblul rezidențial ISG Residence III din BucureștiAnsamblul rezidențial ISG Residence III din BucureștiAnsamblul rezidențial ISG Residence III din București

Păreri ISG Residence III

X

Solicitarea va fi trimisă direct departamentului de vânzări al ISG Residence III

Apăsarea butonului ”TRIMITE SOLICITAREA" implică acceptarea Termenilor și politicilor eDezvoltator.

Părerea noastră despre cât de bine construit e ISG Residence III

Compunem un audit al construcției bazat pe datele colectate de la șantier și de la constructorii clădirilor ce formează ansamblul 351. Când textul va fi gata, vei putea înțelege dacă dezvoltatorul a folosit materiale de calitate, ce metode tehnice a folosit și cum influențează ele confortul și eficiența energetică a locuinței. Toate aceste detalii sunt deja sumarizate mai jos:

ISG Residence III Pereți, tavan și uși interioare

Acoperire pereți cu vopsea normală

Pereții locuințelor din ISG Residence III sunt acoperiți cu vopsea lavabilă clasică. Acesta nu este neapărat un dezavantaj, ba chiar permite beneficiarilor să își decoreze casa după bunul plac.

Tavane simple, fără decorațiuni

Dezvoltatorul ISG Residence III a lăsat tavanele simple, fără baghete decorative sau alte inserții, camerele fiind simple, fără accente speciale.

Uși din MDF

La fel ca în majoritatea ansamblurilor rezidențiale noi, în ISG Residence III au fost montate uși de interior din MDF, un material popular în România datorită costului relativ scăzut.

ISG Residence III Gresie, faianță și parchet

În evaluare
Gresie lucioasă

În ISG Residence III s-a montat gresie lucioasă, un material care a pierdut mult din popularitate în ultimii ani pentru că este alunecos și greu de întreținut. În plus se zgârie repede.

Faianță lucioasă

Pereții din băile și bucătăriile din ISG Residence III sunt placați cu gresie clasică, lucioasă.

Nu știm ce parchet s-a montat

Până când nu facem un audit la șantierul ISG Residence III pentru a vedea exact ce tip de parchet a fost montat, nu putem oferi detalii.

ISG Residence III Instalație termică

Centrală pe gaz, în condensare

Centralele termice montate în ISG Residence III folosesc tehnologia de condensare, prin care eficiența centralei crește cu până la 50% față de cele convenționale.

Distribuție prin calorifere

Încălzirea efectivă se face în mod clasic, prin calorifere, precum în multe alte cazuri. Nu este de mirare că dezvoltatorul ISG Residence III a ales această soluție, ea fiind ușor de construit. Caloriferele sunt din Oțel, un material rezistent.

Controlul temperaturii centralizat

În locuințele din ISG Residence III, există un singur terminal de control al temperaturii, deci în toată casa va fi aceeași temperatură.

ISG Residence III Instalație electrică

În evaluare
Siguranțe cu protecție la curentare

În ISG Residence III s-au folosit siguranțe diferențiale (care previn curentarea) .

Nu știm dacă circuitele suportă consumatori mari

Liniile speciale pentru consumatorii mari au devenit o necesitate în era electrificării, de aceea e foarte important să aflăm dacă în ISG Residence III s-au folosit astfel de circuite. Revino pentru această informație, singurul mod de a o obține fiind să verificăm la șantier.

Terminale electrice simple

În locuința auditată de noi, din ISG Residence III, s-au instalat terminale simple, din plastic . Întrerupătoarele sunt poziționate la înălțimea optimă - aproximativ 120 cm față de sol și sunt normale, fără semnalizare, deci pot fi greu de depistat noaptea.

ISG Residence III Instalație sanitară

Alimentare din rețea

Cu toate că este cea mai fiabilă sursă, alimentarea din rețeaua municipală înseamnă că locuitorii ISG Residence III vor avea la robinet apă preponderent epurată și tratată. Aceasta uneori are gust de clor, de aceea mulți locuitori ai orașelor mari preferă să cumpere apa potabilă îmbuteliată. Acest lucru nu mai este ceva neobișnuit și nu este un dezavantaj, majoritatea populației urbane fiind în situația de a cumpăra apă sau de a purifica apa de la robinet.

Evacuare în rețeaua municipală

Apele menajere din ISG Residence III sunt procesate de rețeaua municipală. Acest scenariu este cel mai bun pentru orice reședință datorită capacității crescute de procesare oferite de rețelele municipale, dar și datorită respectării în acest fel a standardelor ecologice impuse de UE pentru procesarea apelor menajere uzate.

Scurgeri de pardoseală doar în baie

În locuințele din ISG Residence III am observat scurgeri în pardoseală doar în băi. Era util să existe astfel de scurgeri și în bucătărie deoarece inclusiv aici există riscul unei inundări accidentale.

ISG Residence III Izolația fonică

Pereții dintre locuințe au aproximativ 30cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Pereții care separă locuințele în ISG Residence III sunt construiți din blocuri de cărămidă ceramică, un material bun pentru izolația fonică . Grosimea acestor pereți este de 30cm, ceea ce îi face foarte eficienți ca izolator fonic .

Pereții interiori au aproximativ 13cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Grosimea pereților care compartimentează locuința este importantă pentru cei care vor să doarmă liniștiți în dormitor fără să audă zgomotul televizorului din living. În cazul ISG Residence III, pereții interiori au 13cm grosime și au fost construiți din .

Ferestrele cu două foi de sticlă - ”termopan”

Locuințele din ISG Residence III au ferestre cu două foi de geam sau „termopane”, așa cum sunt ele cunoscute în mod popular. Nu este cea mai bună variantă de izolație fonică însă este cu mult mai bună decât ferestrele tradiționale, deci nu va trebui să îți faci griji pentru zgomotul de afară.

ISG Residence III Izolația termică

În evaluare
Pereți exteriori din cărămidă ceramică de 40 cm grosime, din care 10 cm izolație cu polistiren extrudat (EPS)

În ISG Residence III, pereții exteriori ai clădirilor sunt realizați din cărămidă ceramică. Aceasta este un material modern, caracterizat printr-o foarte bună rezistent. De asemenea, alveolele caracteristice bucăților de cărămidă ceramică au capacitatea de a conserva temperatura. Deci, un perete realizat din acest material, care este bine izolat la exterior, va avea o bună inerție termică, menținând răcoare vara și cald iarna, ceea ce sporește semnificativ confortul locatarilor.

Pereții exteriori ai clădirilor din ISG Residence III au o grosime de 40 cm, cu tot cu izolație, mai mult decât am întâlnit la alte ansambluri rezidențiale noi.

În ceea ce privește izolația exterioară a pereților, dezvoltatorul ISG Residence III a folosit clasicul polistiren extrudat (EPS), aplicând un strat de 10 cm grosime. O soluție ieftină și destul de eficientă.

Ne lipsesc informații despre izolația termică a acoperișului

Din păcate, nu avem destule informații cât să compunem o părere corectă din punct de vedere tehnic despre izolația acoperișurilor clădirilor din ISG Residence III.

Ramele ferestrelor sunt produse de Gealan și au 6 camere interioare

Profilele ferestrelor sunt foarte importante în ceea ce privește izolația termică a unei locuințe. În ISG Residence III s-au folosit profile cu mai mult de 5 camere, adică la un nivel superior celor standard.

ISG Residence III Hidroizolația

În evaluare
Ne lipsesc date privind hidroizolația fundațiilor

Informațiile pe care le avem despre ISG Residence III nu ne permit să compunem o părere relevantă despre cât de bine sunt hidroizolate subsolurile și fundațiile clădirilor, vom reveni odată ce facem auditul la șantier.

Nu știm cum s-au izolat acoperișurile

Din păcate nu putem formula o opinie tehnică despre cât de bine sunt hidroizolate acoperișurile și plafoanele din ISG Residence III, vom completa aceste informații doar după vizita la șantier.

Nu știm cât de bine sunt hidroizolate terasele

Momentan nu putem compune o opinie despre cât de bine sunt izolate terasele clădirilor din ISG Residence III, vom reveni asupra acestei secțiuni după vizita la șantier.

Structură pe cadre din beton armat

Structura bazată pe cadre de beton este des utilizată în cazul clădirilor înalte, cum sunt cele din ISG Residence III. Este un sistem constructiv des folosit în toată lumea care prezintă numeroase avantaje în ceea ce privește rezistența la seisme și eficiența în construcție.

Rezistență foarte bună la seisme însă pot apărea avarii

Acest sistem constructiv este folosit de toate clădirile construite după 1977. Mai mult decât atât, el a fost suplimentat cu măsuri de siguranță foarte dure pentru a preveni orice catastrofă. Clădirile din ISG Residence III sunt construite pe cadre de beton și se supun acestor reglementări, deci probabilitatea ca aceste clădiri să cedeze în cazul unui seism este destul de scăzută.

Rezistență garantată în timp, decenii bune, chiar secole

În ziua de azi găsim numeroase clădiri construite în evul mediu care încă rezistă testului timpului. Majoritatea acestora sunt construite într-una dintre variantele sistemului „pe cadre”. Fie că s-au folosit forme rotunde, precum arcadele, fie că s-au folosit forme perpendiculare precum grinzile din zilele noastre, clădirile construite în acest sistem, la fel ca cele din ISG Residence III, vor trece cu brio testul timpului și vor rămâne în picioare atât cât va dori omul.

Vizitează șantierul

Multe dintre informațiile expuse mai sus nu influențează în mod direct viața de zi cu zi.
Pentru a-ți face o idee cât mai corectă despre calitatea materialelor și a execuției, îți recomandăm să faci o vizită la șantier, preferabil în compania unui expert în construcții:

ISG Residence III Contact Dezvoltator

Părerea noastră despre viața de zi cu zi în ISG Residence III

Această secțiune este actualizată periodic. Poți vedea cum arată ziua unui locuitor al ansamblului rezidențial și cum evoluează în timp, în funcție de dezvoltarea și modernizarea zonei în care este construit ISG Residence III. Vei afla unde îți poți duce copiii la școală sau grădiniță, unde poți face cumpărăturile de zi cu zi și cu ce mijloace de transport public te poți deplasa, dar și multe altele. Vezi detaliile actuale ale acestui ansamblu rezidențial, în cele de mai jos.

ISG Residence III:Cumpărături

Ai un supermarket chiar în ansamblu!

În interiorul ISG Residence III există un supermarket la care locuitorii de aici pot ajunge foarte repede, practic îl vor avea chiar lângă case.

Piața agroalimentară e în zonă!

În zona în care se află ISG Residence III vei găsi o piață agroalimentară în care fermierii își vând produsele. De aici poți cumpăra fructe, legume, lactate și ouă proaspete, aduse direct de la fermele din jurul capitalei.

Ești în buricul târgului!

Nu există loc mai potrivit pentru cumpărături decât în centrul orașului. ISG Residence III se află într-o zonă centrală și este aproape de orice magazin important din București.

ISG Residence III:Educație

Găsești școala la câteva minute de ISG Residence III!

Precum în multe alte cazuri, în interiorul ISG Residence III nu vei găsi o școală însă ai numeroase opțiuni dintre care poți alege, în apropiere.

Găsești o grădiniță în apropiere de ISG Residence III

Deși nu există grădiniță chiar în ISG Residence III, vei găsi multe opțiuni în apropiere. Faptul că nu există o grădiniță chiar în ansamblu nu este neapărat un dezavantaj, acest scenariu fiind întâlnit la foarte multe ansambluri de la noi din țară.

Poți găsi un after-school aproape de casă!

Deși nu se regăsesc în imediata apropiere a locuinței, ai opțiuni pentru ocuparea timpului celui mic și în apropiere de ISG Residence III, unde vei găsi atât o școală de arte, cât și un after-school.

ISG Residence III:Recreere

În evaluare
Poți merge cu copilul în parcul din apropiere!

Deși nu există niciun parc în interiorul ISG Residence III, pentru a putea petrece timp în natură vei putea merge într-unul dintre parcurile din jurul ansamblului.

Găsești un loc de joacă amenajat chiar lângă casă!

Dacă ai un copil activ, care s-ar juca toată ziua, atunci ai noroc deoarece, locuind în ISG Residence III vei avea cel puțin un loc de joacă în imediata apropiere a casei. Dacă acesta nu este de ajuns, găsești și alte locuri de joacă în jurul ansamblului.

Nu știm dacă se organizează activități cu copiii

Din ce date avem, nu există activități organizate constant de comunitatea din ISG Residence III care să implice și copiii.

ISG Residence III:Siguranță

În evaluare
Accesul în ansamblu este restricționat

În ISG Residence III te simți în siguranță deoarece nu oricine poate intra în acest complex rezidențial. Accesul se face doar pe bază de invitație sau cartelă de acces, deci nu pot intra decât persoane cunoscute, rezidenți sau musafirii acestora.

Nu știm dacă există limitatoare de viteză

Încă nu ne-am putut da seama dacă vor fi instalate limitatoare de viteză în ISG Residence III, fapt pentru care nu putem oferi această informație.

Nu știm clar dacă locurile de joacă sunt împrejmuite

Nu putem evalua încă dacă locurile de joacă din interiorul sau din apropierea ISG Residence III sunt sau nu împrejmuite.

ISG Residence III:Curățenie

Spațiile verzi sunt foarte bine întreținute

Plimbându-te la pas prin ISG Residence III este imposibil să nu observi cât de bine sunt întreținute spațiile verzi. Iarba este tunsă, iar florile arată superb vara. Copilul tău se va juca într-un mediu sănătos și bine îngrijit.

Găsești coșuri de gunoi la tot pasul

Străzile din ISG Residence III sunt foarte curate, parțial datorită coșurilor de gunoi montate de dezvoltator în majoritatea locurilor publice. Deși pare banal, acest aspect nu este prea des întâlnit în alte ansambluri rezidențiale din România.

Nu ne-am putut da seama de igiena trotuarelor

Nu am putut deduce starea trotuarelor, va trebui să revenim pentru a oferi această informație.

ISG Residence III:Transport public

Nu ai acces la metrou

Din păcate, cei care locuiesc în ISG Residence III nu au deloc acces la metrou.

Ajungi rapid la o stație STB

Locuind în ISG Residence III, vei găsi în apropiere cel puțin o stație STB pe la care trec liniile de autobuz 116,173,232,323,N106,N107,N112. Pe lângă autobuz, poți lua și tramvaiul pe linia/liniile 7,10,11,19,23,25,27.

Stai aproape de centru

Dacă ajungi des în centrul orașului, atunci ISG Residence III este ideal pentru tine, fiind situat într-o zonă apropiată de centru însă nu chiar în mijlocul balamucului.

ISG Residence III:Socializare

În evaluare
Nu am aflat dacă vei avea acces la piscină

Încă nu am obținut un răspuns de la reprezentanții ISG Residence III privind accesul locuitorilor la piscină.

Găsești localuri unde să poți ieși cu prietenii

Dacă îți place să ieși la o cafea sau la masă cu prietenii, vei găsi rapid un local chiar în interiorul ISG Residence III.

Mall-ul este destul de departe

Dacă locuiești în ISG Residence III va trebui să conduci minim 15 minute până la cel mai apropiat mall.

ISG Residence III:Sport

În evaluare
Nu știm dacă există sală de fitness în ansamblu

Nu am aflat încă dacă există o sală de fitness în interiorul ISG Residence III.

Pentru a face jogging va trebui să ieși din ansamblu

Cei care obișnuiesc să facă ieșiri scurte de jogging vor trebui să caute un parc în apropiere, deoarece în ISG Residence III nu se poate alerga.

Ai un parc mare în imediata apropiere

Cei care locuiesc în ISG Residence III vor găsi un parc mare foarte aproape de ansamblu. Aici se pot face ture lungi de jogging sau chiar yoga pe timp de vară.

ISG Residence III:Persoane cu dizabilități fizice

În evaluare
Nu știm dacă există rampe de acces

Nu este clar dacă există vreun tip de rampă de acces pentru persoane cu dizabilități în clădirile din ISG Residence III.

Nu știm dacă există locuri de parcare rezervate

Încă nu putem stabili dacă există locuri de parcare rezervate pentru persoanele cu dizabilități în ISG Residence III.

Tocurile ușilor nu sunt la nivel cu podeaua

Din câte am observat, în ISG Residence III nu există treceri la nivel cu podeaua dintr-un spațiu în altul, nici în spațiile publice, și nici în unitățile locative.

ISG Residence III:Persoane cu dizabilități senzoriale

În evaluare
Nu știm dacă ascensoarele beneficiază de instrucțiuni acustice

Nu este clar dacă ascensoarele din ISG Residence III sunt dotate cu sisteme fonice de instructaj.

Nu știm dacă lifturile au butoane cu Braille

Nu avem informații de la ISG Residence III privind butoanele ascensoarelor.

Nu știm dacă trecerile de pietoni sunt semnalizate acustic

Nu suntem siguri dacă trecerile de pietoni din interiorul și din jurul ISG Residence III sunt semnalizate acustic.

Stații de încărcare EV lângă ISG Residence III

În evaluare
Nu există stație de încărcare în ansamblu
Stații de încărcare în apropiere

În drumul tău spre casă vei întâlni următoarele stații de încărcare:

Brand Distanță Locuri 100-150kWh Locuri 50-100kWh Locuri 30-50kWh Locuri 5-30kWh
MOL la 5 km - 2 locuri - 1 locuri
Renovatio e-charge la 3 km - - - 1 locuri
Renovatio e-charge la 2 km - 2 locuri - 1 locuri

Stații de încărcare EV private

În evaluare
Nu este clar dacă există branșament la curent trifazic

Nu știm dacă vilele din ISG Residence III sunt racordate la curent trifazic, te rugăm să revii pentru a găsi această informație.

Nu avem date despre circuitele din acest ansamblu

Nu putem spune clar dacă circuitele vilelor din ISG Residence III au o linie dedicată pentru consumatorii mari.

Nu știm dacă există locuri de parcare în curți

Car-port-ul permite încărcarea mașinii în propria curte. Nu știm clar dacă vilele din ISG Residence III au car-port sau orice altă formă de parcare interioară.

ISG Residence III:Tratamente și hrană

Ai un pet-shop foarte aproape

Animalul tău nu va rămâne niciodată fără mâncare dacă locuiești în ISG Residence III pentru că ai un pet-shop la doar câteva minute de casa ta.

Veterinarul este chiar lângă casă

Dacă animalul tău necesită tratament medical constant, află că foarte aproape de ISG Residence III există un cabinet veterinar la care poți apela.

Cabinetul veterinar oferă și servicii de cosmetică pentru animale

Este normal să ai grijă de aspectul animalului tău de companie, iar pentru asta ai nevoie de servicii specializate. Este bine să știi că la cabinetul veterinar din ISG Residence III ai, în ofertă, cosmetică canină.

ISG Residence III:Plimbare

Poți plimba liniștit câinele prin orice parc

În ISG Residence III ai voie să te plimbi cu câinele prin parc și chiar să îl lași liber dacă nu sunt copii. În afară de parcuri, nu ai unde să plimbi câinele, nefiind amenajate alte spații speciale.

Nu există nicio pădure sau câmpie în apropiere

Dacă ai un câine activ, care are nevoie să alerge liber zilnic, atunci ISG Residence III nu este cea mai bună opțiune pentru tine întrucât nu are aproape nicio pădure sau poiană, unde câinele să poată fi lăsat liber, fără să creeze probleme.

Există chiar și un lac în apropiere, cu malurile amenajate!

Cei care au câini știu cât de mult se bucură acesta când se poate bălăci în voie. De aceea, locuind în ISG Residence III, în zilele calde de vară vei putea merge pe malul lacul amenajat, situat în apropierea ansamblului pentru a-ți lăsa câinele să se scalde. Ai totuși grijă să nu îl lași liber în zonele de plajă sau ponton.

Datele pot fi neactualizate

Este posibil ca o parte din informațiile de mai sus să nu mai fie de actualitate, de aceea îți recomandăm să vizitezi ISG Residence III pentru a descoperi eventuale facilități pe care nu le-am acoperit în această pagină:

ISG Residence III Contact Dezvoltator
44,414177785143 26,088639110239

Harta ISG Residence III

Click pe buton pentru a vedea unde se află ISG Residence III

Despre Parcul Carol

Parcul Carol este o zonă situată în sectorul 4 al Bucureștiului. Aceasta se desfășoară în jurul Parcului Carol și este formată, într-o mare măsură, de case și clădiri cu regim mic de înălțime. Cei care aleg să locuiască aici se pot bucura de Parcul Carol și deopotrivă de Parcul Tineretului și au acces la o mulțime de obiective importante ale orașului.

Zona este deservită de mai multe linii de transport în comun, iar cei care doresc să se mute aici pot găsi inclusiv câteva ansambluri noi de locuințe.

Viața de zi cu zi în Parcul Carol

Zona Parcului Carol oferă acces către o mulțime de puncte importante de interes, cum ar fi muzeele, magazinele, restaurantele sau zonele de relaxare. Este una dintre cele mai potrivite zone de locuit din interiorul orașului.

Magazine în Parcul Carol
 • Issa Supermarket
 • Piața Norilor
 • Centrul Comercial Unirea
Învățământ în Parcul Carol
 • Colegiul Național Gheorghe Șincai
 • Colegiul Național de Arte Dinu Lipatti
 • Academia Tehnică Militară Ferdinand I
Recreere în Parcul Carol
 • Parcul Carol I
 • Muzeul Tehnic Profesor Inginer Dimitrie Leonida
 • Centrul Vechi
Transport public în Parcul Carol
 • Stațiile de metrou Tineretului, Eroii Revoluției
 • Liniile de autobuz 116, 173, 232, 323, N106, N107, N112
 • Liniile de tramvai 7, 10, 11, 19, 23, 25, 27

Rata criminalității în Parcul Carol

Administrativ, Parcul Carol, face parte din zona de acoperire a Sector 5 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 133 de infracțiuni, mult sub media de 178 de infracțiuni constatată în celelalte sectoare. Aceste date arată că, deși stigmatizat și perceput ca unul dintre cele mai periculoase sectoare, Sectorul 5 este, în realitate, unul în care sunt înregistrate cele mai puține infracțiuni. Explicația vine din faptul că aici acționează facțiuni criminale care evită contactul cu „civilii” și care își reglează conturile exclusiv între ei, fără a implica alți locuitori. Deci, conform datelor statistice, Parcul Carol este unul dintre cele mai sigure din capitală.

Rata criminalității în Sector 5
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Parcul Carol

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în ISG Residence III, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Parcul Carol. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Parcul Carol. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Faptul că ansamblul rezidențial ISG Residence III se află într-o zonă cu densitate mare, duce la o aglomerare moderată indiferent de ora zilei, dar nu ajunge să producă ambuteiaje.

Din păcate, locuitorii ISG Residence III nu au niciun fel de acces la metrou, deci această metodă de deplasare iese din calcul.

Deși nu scapi în totalitate de problemele din trafic, STB-ul este o alternativă mai bună decât mașina personală. Aproape de ISG Residence III există cel puțin o stație de autobuz cu acces la linia/liniile 116,173,232,323,N106,N107,N112 . De asemenea, cei care preferă tramvaiul, pot ajunge repede la cel puțin o stație pentru linia/liniile 7,10,11,19,23,25,27.

Cei care au copii mici vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată grădiniță, care se află la câteva minute de condus de ISG Residence III, ceea ce va aglomera traficul. În ansamblu există un magazin unde locatarii pot face cumpărăturile fără să fie nevoiți să ia mașina.

Cu toate că infrastructura din zonă este preponderent formată din străzi mari și late, traficul din zona ISG Residence III se menține moderat la orele de vârf. Dacă se poate, evită Bulevardul George Cosbuc, în special dimineața și după-amiaza.

Fiind amplasat relativ aproape de centru, ISG Residence III este ideal pentru tineri și cei care fac adesea drumuri în centrul capitalei, permițându-le să se deplaseze fără să depindă de mașină. Nu există niciun fel de conexiune între ISG Residence III și metrou, deci cei care vor să folosească acest mijloc de transport vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată stație. În ceea ce privește autobuzul, există o stație STB foarte aproape de ISG Residence III, la care ajung liniile 116,173,232,323,N106,N107,N112. Nu în ultimul rând, cei care vor locui în ISG Residence III vor avea acces și la liniile de tramvai 7,10,11,19,23,25,27, existând cel puțin o stație în cartier.

Recomandăm o vizită pe teren

Datele despre cartier, împrejurimi și trafic sunt agregate de pe internet, de aceea este posibil ca unele detalii să nu corespundă cu realitatea din teren.
Ar fi ideal să vizitezi ISG Residence III și să explorezi zona din jurul ansamblului:

ISG Residence III Contact Dezvoltator

Cartierul Parcul Carol face parte din sectorul 5 și este poziționat în zona centrală a capitalei. Față de celelalte cartiere din zone aflate în centrul Bucureștiului, chiriile din cartierul Parcul Carol nu sunt foarte diferite, ele înregistrând fluctuații mai mici de 3 procente.

Valorile medii ale chiriilor din cartierul Parcul Carol, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 345 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu două camere: 425 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu trei camere: 500 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu patru camere: 850 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; vile duplex: 748 Euro pe lună, cu 3 procente mai mici decât media zonei; vile individuale: 935 Euro pe lună, cu 4 procente mai mici decât media zonei.

Actualizăm datele din această secțiune iar în scurt timp, aici vei găsi inclusiv informații istorice despre tendințele prețurilor imobiliarelor din Parcul Carol sub forma unui grafic similar cu cel de mai jos. Acest grafic se va actualiza zilnic pentru ca informațiile oferite să fie cât mai relevante. Graficul va ilustra evoluția prețurilor în Parcul Carol atât pentru vânzări, cât și pentru închirieri și va putea fi segmentat în funcție de tipul de imobil dorit.

Tendința prețurilor la imobiliare în Parcul Carol
Imagine demonstrativă care ilustrează cum vor fi prezentate tendințele prețurilor din imobiliare

În curs de evaluare

Momentan nu avem date suficiente pentru a face o analiză a prețurilor din ISG Residence III față de cele din București - Central.

Prețurile din această zonă cresc în mod susținut

Fiind amplasat în buricul târgului, în zona centrală a Bucureștilor, ISG Residence III se bucură de contextul cerere foarte mare/oferta redusă, cumul specific zonelor centrale. Datorită acestui fapt, locuințele din ISG Residence III se scumpesc de la an la an.

Cunoscut pe piață

Ca și notorietate în piață, ISG Residence III nu este un brand extrem de popular, el fiind căutat pe Google de puține ori în comparație cu alte ansambluri, de aceea nu putem spune că investiția într-o locuință pentru revânzare este momentan oportună în acest ansamblu, cel puțin nu din perspectiva popularității în piață.

Clientelă mixtă, imprevizibilă

Pe baza datelor actuale, ne este greu să identificăm exact ce tip de client caută să închirieze în ISG Residence III.

Recomandăm 2 camere sau studio pentru investiție, dacă există

ISG Residence III va atrăgea un public mixt, format atât din tineri, cât și din persoane care caută unități relativ ușor de întreținut, de aceea recomandăm investitorilor să se orienteze pe apartamentele cu două camere sau studio-uri dacă există în oferta dezvoltatorului. În cazul în care ansamblul are disponibile doar case, atunci vilele de tip duplex s-ar putea să fie mai potrivite datorită prețului care tine să fie mai mic decât la cele individuale.

Rate direct la dezvoltator

Dezvoltatorul ISG Residence III oferă beneficiarilor un sistem de rate cu plata direct la dezvoltator, ceea ce facilitează achiziția fără a fi nevoie de credit bancar. Mai multe informații poți obține la biroul de vânzări.

Preț fix, indiferent de metoda de plată

Din păcate, dezvoltatorul ISG Residence III nu oferă reduceri celor care pot plăti cash iar prețul este același pentru orice tip de client, indiferent că este investitor sau beneficiar final.

Se acceptă doar monede tradiționale

Dezvoltatorul ISG Residence III nu acceptă momentan plata în niciun fel de criptomonede, preferând valuta clasică (fiat) pentru toate tranzacțiile derulate de acesta.

Nu rata o investiție bună!

Informațiile afișate în această secțiune sunt obiective, calculate ”la rece”. Este posibil ca dezvoltatorul ISG Residence III să ofere facilități, stimulente și alte beneficii pentru investitori, pe care noi nu le-am acoperit.
Descoperă eventualele beneficii contactând dezvoltatorul!

ISG Residence III Contact Dezvoltator

Cât costă o locuință în ISG Residence III?

Momentan colectăm, de la ISG Residence III, datele necesare pentru a răspunde la această întrebare. Te rugăm să revii pentru a vedea prețurile actualizate.

Unde se află ISG Residence III și cum se poate ajunge?

Ansamblul rezidențial ISG Residence III este situat în cartierul Parcul Carol din centrul capitalei. Pentru a ajunge la ISG Residence III depinzi de mașina personală deoarece nu există niciun mijloc de transport în comun aproape.

Cum este traficul din zona ISG Residence III?

Locuind în ISG Residence III nu vei sta în trafic nici măcar la orele de vârf, acesta fiind relativ liber tot timpul. Pentru a evita orice neplăceri, evită Bulevardul George Cosbuc.

Ce facilități oferă ISG Residence III locuitorilor săi?

Locuitorii din ISG Residence III au acces la următoarele facilități: școală publică (în apropiere), școală privată (în apropiere), grădiniță (în apropiere), supermarket (în ansamblu), mall (în apropiere).

Ai mai multe întrebări?

Îți recomandăm să contactezi direct dezvoltatorul și să vorbești cu echipa de vânzări:

ISG Residence III Contact Dezvoltator