Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Maia Sisesti

Maia Sisesti

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisesti, Nr. 268, Străulești, Sector 1, București - Vest

Actualizat pe 2022-08-05
 36 București
Ofertă de preț neclară, te rugăm completează formularul pentru mai multe detalii despre oferta Maia Sisesti!
ContactPentru a-ți face o părere corectă despre acest ansamblu, îți recomandăm să programezi o vizită la șantier!

Apăsarea butonului ”TRIMITE SOLICITAREA" implică acceptarea Termenilor și politicilor eDezvoltator.

Ce se intâmplă după ce completezi formularul:

Mesajul va fi trimis direct departamentului de vânzări din cadrul Maia Sisesti și vei fi contactat în termen de 24 de ore de reprezentantul dezvoltatorului pentru a stabili o vizionare.

În caz de achiziție, vei cumpăra direct de la dezvoltator, noi nu facem altceva decât să direcționăm clientul către dezvoltator încasând o sumă fixă pentru fiecare client trimis.

Donăm o parte din profitul nostru către cauze sociale, prin programul nostru CSR prin care vizăm să ajutăm ONG-uri care activează în zona București - Ilfov. Află mai multe aici

Studiază
Mai jos vei găsi informații disponibile exclusiv pe eDezvoltator.ro, menite să ajute beneficiarii să compare obiectiv locuințele din piață!
Ansamblul rezidențial 36 din BucureștiAnsamblul rezidențial 36 din BucureștiAnsamblul rezidențial 36 din BucureștiAnsamblul rezidențial 36 din BucureștiAnsamblul rezidențial 36 din BucureștiAnsamblul rezidențial 36 din BucureștiAnsamblul rezidențial 36 din BucureștiAnsamblul rezidențial 36 din BucureștiAnsamblul rezidențial 36 din București

Maia Sisesti Pereți, tavan și uși interioare

Acoperire pereți cu vopsea normală

Pereții locuințelor din Maia Sisesti sunt acoperiți cu vopsea lavabilă clasică. Acesta nu este neapărat un dezavantaj, ba chiar permite beneficiarilor să își decoreze casa după bunul plac.

Tavane simple, fără decorațiuni

Dezvoltatorul Maia Sisesti a lăsat tavanele simple, fără baghete decorative sau alte inserții, camerele fiind simple, fără accente speciale.

Uși din MDF

La fel ca în majoritatea ansamblurilor rezidențiale noi, în Maia Sisesti au fost montate uși de interior din MDF, un material popular în România datorită costului relativ scăzut.

Maia Sisesti Gresie, faianță și parchet

În evaluare
Gresie premium

Dezvoltatorul ansamblului Maia Sisesti a vrut să își răsfețe locuitorii, motiv pentru care a instalat gresie de top, mult mai scumpă decât cea uzuală.

Faianță premium

Faptul că s-a folosit acest tip de faianță în locuințele din Maia Sisesti este o dovadă că dezvoltatorul a luat în calcul toate detaliile și a vrut să ofere locatarilor confort maxim în noile lor case.

Nu știm ce parchet s-a montat

Până când nu facem un audit la șantierul Maia Sisesti pentru a vedea exact ce tip de parchet a fost montat, nu putem oferi detalii.

Maia Sisesti Instalație termică

Centrală electrică

În Maia Sisesti s-au instalat centrale termice electrice. Practic, în aceste centrale, apa este încălzită continuu de către o rezistență electrică. Acest proces este unul foarte costisitor, fapt pentru care facturile la electricitate destul de mari.

Distribuție prin calorifere

Încălzirea efectivă se face în mod clasic, prin calorifere, precum în multe alte cazuri. Nu este de mirare că dezvoltatorul Maia Sisesti a ales această soluție, ea fiind ușor de construit. Caloriferele sunt din Oțel, un material rezistent.

Controlul temperaturii centralizat

În locuințele din Maia Sisesti, există un singur terminal de control al temperaturii, deci în toată casa va fi aceeași temperatură.

Maia Sisesti Instalație electrică

Siguranțe cu protecție la curentare

În Maia Sisesti s-au folosit siguranțe diferențiale (care previn curentarea) . De asemenea, pentru o protecție suplimentară a circuitelor sensibile, s-au instalat inclusiv descărcătoare anti-fulger.

Circuite simple, fără linii dedicate

În locuințele din Maia Sisesti nu există circuite speciale pentru consumatorii mari, deci cei care vor locui aici trebuie să fie atenți la prize să nu se topească atunci când folosesc electrocasnice de putere mare, precum plitele electrice.

Terminale electrice simple

În locuința auditată de noi, din Maia Sisesti, s-au instalat terminale simple, din plastic . Întrerupătoarele sunt poziționate la înălțimea optimă - aproximativ 120 cm față de sol și sunt normale, fără semnalizare, deci pot fi greu de depistat noaptea. De menționat că dezvoltatorul a prevăzut locuințele cu un spațiu special pentru router-ul WiFi astfel încât acesta să fie ușor accesibil pentru linia de internet, fără să fie vizibil în casă.

Maia Sisesti Instalație sanitară

Alimentare din rețea

Cu toate că este cea mai fiabilă sursă, alimentarea din rețeaua municipală înseamnă că locuitorii Maia Sisesti vor avea la robinet apă preponderent epurată și tratată. Aceasta uneori are gust de clor, de aceea mulți locuitori ai orașelor mari preferă să cumpere apa potabilă îmbuteliată. Acest lucru nu mai este ceva neobișnuit și nu este un dezavantaj, majoritatea populației urbane fiind în situația de a cumpăra apă sau de a purifica apa de la robinet.

Evacuare în rețeaua municipală

Apele menajere din Maia Sisesti sunt procesate de rețeaua municipală. Acest scenariu este cel mai bun pentru orice reședință datorită capacității crescute de procesare oferite de rețelele municipale, dar și datorită respectării în acest fel a standardelor ecologice impuse de UE pentru procesarea apelor menajere uzate.

Scurgeri de pardoseală doar în baie

În locuințele din Maia Sisesti am observat scurgeri în pardoseală doar în băi. Era util să existe astfel de scurgeri și în bucătărie deoarece inclusiv aici există riscul unei inundări accidentale.

Maia Sisesti Izolația fonică

Pereții dintre locuințe au aproximativ 20cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Pereții care separă locuințele în Maia Sisesti sunt construiți din blocuri de cărămidă ceramică, un material bun pentru izolația fonică . Grosimea acestor pereți este de 20cm, o grosime nu tocmai ideală pentru o bună izolație fonică .

Pereții interiori au aproximativ 10cm grosime și sunt făcuți din gips-carton

Grosimea pereților care compartimentează locuința este importantă pentru cei care vor să doarmă liniștiți în dormitor fără să audă zgomotul televizorului din living. În cazul Maia Sisesti, pereții interiori au 10cm grosime și au fost construiți din gips-carton, adică pereți falși umpluți cu vată sau alte materiale izolante, nu cea mai bună soluție pentru cei care vor liniște în casă .

Ferestre cu trei foi de sticlă - ”tripan”

Dezvoltatorul Maia Sisesti a montat ferestre cu trei straturi de geam sau „tripan” sau „triplex”, cum sunt ele cunoscute popular. Deși din punct de vedere termic diferența dintre două și trei foi de geam nu este atât de mare, din punct de vedere fonic, aceasta este semnificativă și nu veți avea probleme cu zgomotul din exterior nici când fac vecinii petreceri.

Maia Sisesti Izolația termică

În evaluare
Pereți exteriori din cărămidă ceramică de 30 cm grosime, din care 10 cm izolație cu polistiren extrudat (EPS)

În Maia Sisesti, pereții exteriori ai clădirilor sunt realizați din cărămidă ceramică. Aceasta este un material modern, caracterizat printr-o foarte bună rezistent. De asemenea, alveolele caracteristice bucăților de cărămidă ceramică au capacitatea de a conserva temperatura. Deci, un perete realizat din acest material, care este bine izolat la exterior, va avea o bună inerție termică, menținând răcoare vara și cald iarna, ceea ce sporește semnificativ confortul locatarilor.

Pereții exteriori ai clădirilor din Maia Sisesti au o grosime de 30 cm, cu tot cu izolație, la fel ca majoritatea ansamblurilor vizitate de noi.

În ceea ce privește izolația exterioară a pereților, dezvoltatorul Maia Sisesti a folosit clasicul polistiren extrudat (EPS), aplicând un strat de 10 cm grosime. O soluție ieftină și destul de eficientă.

Ne lipsesc informații despre izolația termică a acoperișului

Din păcate, nu avem destule informații cât să compunem o părere corectă din punct de vedere tehnic despre izolația acoperișurilor clădirilor din Maia Sisesti.

Ramele ferestrelor sunt produse de Saint Gobain și au 5 camere interioare

Profilele ferestrelor sunt esențiale pentru eficiența termică a unei locuințe. În Maia Sisesti s-au instalat ferestre bazate pe profile cu 5 camere, standardul superior utilizat în România.

Maia Sisesti Hidroizolația

În evaluare
Ne lipsesc date privind hidroizolația fundațiilor

Informațiile pe care le avem despre Maia Sisesti nu ne permit să compunem o părere relevantă despre cât de bine sunt hidroizolate subsolurile și fundațiile clădirilor, vom reveni odată ce facem auditul la șantier.

Nu știm cum s-au izolat acoperișurile

Din păcate nu putem formula o opinie tehnică despre cât de bine sunt hidroizolate acoperișurile și plafoanele din Maia Sisesti, vom completa aceste informații doar după vizita la șantier.

Nu știm cât de bine sunt hidroizolate terasele

Momentan nu putem compune o opinie despre cât de bine sunt izolate terasele clădirilor din Maia Sisesti, vom reveni asupra acestei secțiuni după vizita la șantier.

Structură pe cadre din beton armat

Structura bazată pe cadre de beton este des utilizată în cazul clădirilor înalte, cum sunt cele din Maia Sisesti. Este un sistem constructiv des folosit în toată lumea care prezintă numeroase avantaje în ceea ce privește rezistența la seisme și eficiența în construcție.

Rezistență foarte bună la seisme însă pot apărea avarii

Acest sistem constructiv este folosit de toate clădirile construite după 1977. Mai mult decât atât, el a fost suplimentat cu măsuri de siguranță foarte dure pentru a preveni orice catastrofă. Clădirile din Maia Sisesti sunt construite pe cadre de beton și se supun acestor reglementări, deci probabilitatea ca aceste clădiri să cedeze în cazul unui seism este destul de scăzută.

Rezistență garantată în timp, decenii bune, chiar secole

În ziua de azi găsim numeroase clădiri construite în evul mediu care încă rezistă testului timpului. Majoritatea acestora sunt construite într-una dintre variantele sistemului „pe cadre”. Fie că s-au folosit forme rotunde, precum arcadele, fie că s-au folosit forme perpendiculare precum grinzile din zilele noastre, clădirile construite în acest sistem, la fel ca cele din Maia Sisesti, vor trece cu brio testul timpului și vor rămâne în picioare atât cât va dori omul.

Maia Sisesti:Cumpărături

Cele mai apropiate magazine sunt în afara ansamblului

Din păcate, cele mai apropiate magazine de unde îți poți face cumpărăturile sunt în afara Maia Sisesti, deci dacă ai uitat ceva, vei fi nevoit să ieși din ansamblu.

Nu ai de unde să cumperi produse naturale

Nu ai nicio galerie comercială în apropiere

Locuind în Maia Sisesti, nu vei găsi niciun fel de centru comercial în apropiere, deci va trebui să apelezi la cele din capitală.

Maia Sisesti:Educație

Găsești școala la câteva minute de Maia Sisesti!

Precum în multe alte cazuri, în interiorul Maia Sisesti nu vei găsi o școală însă ai numeroase opțiuni dintre care poți alege, în apropiere.

Găsești o grădiniță în apropiere de Maia Sisesti

Deși nu există grădiniță chiar în Maia Sisesti, vei găsi multe opțiuni în apropiere. Faptul că nu există o grădiniță chiar în ansamblu nu este neapărat un dezavantaj, acest scenariu fiind întâlnit la foarte multe ansambluri de la noi din țară.

Poți găsi un after-school aproape de casă!

Deși nu se regăsesc în imediata apropiere a locuinței, ai opțiuni pentru ocuparea timpului celui mic și în apropiere de Maia Sisesti, unde vei găsi atât o școală de arte, cât și un after-school.

Maia Sisesti:Recreere

În evaluare
Nu există niciun parc în apropiere

Din păcate, Maia Sisesti nu oferă prea multe opțiuni celor care doresc să își petreacă timpul în natură alături de cei mici.

Găsești un loc de joacă amenajat chiar lângă casă!

Dacă ai un copil activ, care s-ar juca toată ziua, atunci ai noroc deoarece, locuind în Maia Sisesti vei avea cel puțin un loc de joacă în imediata apropiere a casei. Dacă acesta nu este de ajuns, găsești și alte locuri de joacă în jurul ansamblului.

Nu știm dacă se organizează activități cu copiii

Din ce date avem, nu există activități organizate constant de comunitatea din Maia Sisesti care să implice și copiii.

Maia Sisesti:Siguranță

Accesul în ansamblu este restricționat

În Maia Sisesti te simți în siguranță deoarece nu oricine poate intra în acest complex rezidențial. Accesul se face doar pe bază de invitație sau cartelă de acces, deci nu pot intra decât persoane cunoscute, rezidenți sau musafirii acestora.

Se poate circula în viteză

Având în vedere că în Maia Sisesti nu au fost instalate încă limitatoare de viteză, mașinile pot circula după cum vor, iar acest aspect este periculos dacă un copil ar ajunge în stradă.

Locuri de joacă împrejmuite

Zonele de joacă de lângă sau din interiorul Maia Sisesti sunt împrejmuite și sunt plasate departe de străzi, pentru ca cei mici să fie în deplină siguranță, iar joacă să se desfășoare fără incidente

Maia Sisesti:Curățenie

Spațiile verzi sunt foarte bine întreținute

Plimbându-te la pas prin Maia Sisesti este imposibil să nu observi cât de bine sunt întreținute spațiile verzi. Iarba este tunsă, iar florile arată superb vara. Copilul tău se va juca într-un mediu sănătos și bine îngrijit.

Găsești coșuri de gunoi la tot pasul

Străzile din Maia Sisesti sunt foarte curate, parțial datorită coșurilor de gunoi montate de dezvoltator în majoritatea locurilor publice. Deși pare banal, acest aspect nu este prea des întâlnit în alte ansambluri rezidențiale din România.

Trotuarele sunt îngrijite și spălate

Trotuarele și aleile din Maia Sisesti par noi, ele fiind foarte bine întreținute și curate.

Maia Sisesti:Transport public

Găsești o stație de metrou pentru M4 în apropiere

Dacă mergi des cu metroul, este bine să știi că ansamblul Maia Sisesti este destul de aproape de o stație de metrou legată la linia/liniile M4.

Ajungi rapid la o stație STB

Locuind în Maia Sisesti, vei găsi în apropiere cel puțin o stație STB pe la care trec liniile de autobuz 205,304,N117,R402,R436,R474.

Stai departe de centru

Maia Sisesti este amplasat la periferia capitalei, deci îți va fi destul de greu să ajungi în centru, deci nu este recomandat dacă faci des drumuri în zonele centrale.

Maia Sisesti:Socializare

Nu există piscină în ansamblu

Din păcate, precum multe alte ansambluri, Maia Sisesti ratează oportunitatea de a oferi locuitorilor săi o piscină.

Nu ai niciun local în ansamblu sau în apropiere

Dacă îți place să ieși la o cafea cu prietenii, va trebui să vă duceți spre oraș deoarece în Maia Sisesti sau în apropiere nu vei găsi nicio cafenea, terasă sau restaurant.

Mall-ul este destul de departe

Dacă locuiești în Maia Sisesti va trebui să conduci minim 15 minute până la cel mai apropiat mall.

Maia Sisesti:Sport

Nu ai sală de fitness în ansamblu

Cea mai apropiată sală de forță este în afara ansamblului, deci va trebui să ieși din Maia Sisesti pentru a ajunge la ea.

Pentru a face jogging va trebui să ieși din ansamblu

Cei care obișnuiesc să facă ieșiri scurte de jogging vor trebui să caute un parc în apropiere, deoarece în Maia Sisesti nu se poate alerga.

Vei face cam un sfert de oră până la cel mai apropiat parc

Dacă locuiești în Maia Sisesti și vrei să ajungi la cel mai apropiat parc pentru a alerga, va trebui să te deplasezi cu mașina pentru că în apropiere nu este nici un parc.

Maia Sisesti:Persoane cu dizabilități fizice

Nu sunt rampe de acces

Din păcate, dezvoltatorul Maia Sisesti nu a prevăzut niciun tip de rampă de acces în clădiri pentru persoanele cu dizabilități locomotorii.

Nu există locuri de parcare rezervate

În Maia Sisesti, am văzut locuri de parcare rezervate în fața reședințelor însă nu și lângă clădirile publice precum magazine sau școală.

Tocurile ușilor nu sunt la nivel cu podeaua

Din câte am observat, în Maia Sisesti nu există treceri la nivel cu podeaua dintr-un spațiu în altul, nici în spațiile publice, și nici în unitățile locative.

Maia Sisesti:Persoane cu dizabilități senzoriale

Lifturile sunt silențioase, fără indicații

Ascensoarele din Maia Sisesti nu oferă niciun fel de indicații acustice, iar cei cu probleme de vedere vor trebui să le folosească asistați.

Butoanele lifturilor sunt simple, fără instrucțiuni

Lifturile din Maia Sisesti nu sunt potrivite pentru persoane care au probleme cu vederea, deoarece nu au butoane inscripționate cu Braille.

Trecerile de pietoni nu sunt semnalizate fonic

Din nefericire, trecerile de pietoni din Maia Sisesti nu sunt semnalizate acustic, fapt pentru care sunt periculoase pentru persoanele care au probleme cu vederea.

Stații de încărcare EV lângă Maia Sisesti

În evaluare
Nu există stație de încărcare în ansamblu
Stații de încărcare în apropiere

În drumul tău spre casă vei întâlni următoarele stații de încărcare:

Brand Distanță Locuri 100-150kWh Locuri 50-100kWh Locuri 30-50kWh Locuri 5-30kWh
Mega Image la 2 km - 2 locuri - 1 locuri
Renovatio e-charge la 7 km - - - 1 locuri
Unicredit la 7 km - - - 1 locuri

Stații de încărcare EV private

În evaluare
Fără curent trifazic

Deoarece casele din Maia Sisesti nu au curent trifazic, posesorii de mașini electrice vor trebui să se mulțumească cu încărcătoare simple, care vor umple bateria în 10-12 ore.

Fără circuite speciale pentru sarcini mari

Circuitele caselor din Maia Sisesti nu sunt prevăzute cu linii speciale pentru consumatori mari. Acest detaliu ne spune că dezvoltatorul Maia Sisesti nu a pregătit aceste locuințe pentru un consum foarte mare de electricitate precum cel cauzat de încărcătoarele EV rapide.

Nu știm dacă există locuri de parcare în curți

Car-port-ul permite încărcarea mașinii în propria curte. Nu știm clar dacă vilele din Maia Sisesti au car-port sau orice altă formă de parcare interioară.

Maia Sisesti:Tratamente și hrană

Nu ai pet-shop în apropiere

Din păcate nu există niciun pet-shop în vecinătatea Maia Sisesti de care să știm.

Găsești cabinete veterinare în cartier

În apropierea ansamblului rezidențial Maia Sisesti nu există niciun cabinet veterinar, însă cu siguranță vei găsi unul în drum spre centru.

Poți găsi servicii de cosmetică pentru animale în apropiere

Din păcate nu există astfel de servicii în Maia Sisesti, dar foarte probabil că vei găsi un cabinet de cosmetică veterinară în zonă.

Maia Sisesti:Plimbare

Poți plimba liniștit câinele prin orice parc

În Maia Sisesti ai voie să te plimbi cu câinele prin parc și chiar să îl lași liber dacă nu sunt copii. În afară de parcuri, nu ai unde să plimbi câinele, nefiind amenajate alte spații speciale.

Ai pădurea aproape!

Ai un câine activ care are nevoie să alerge liber în fiecare zi? Maia Sisesti este ideal pentru tine deoarece vei găsi atât o pădure, cât și o poiană în apropierea ansamblului. Acolo vei putea lăsa câinele să se bucure de libertate fără să deranjeze pe nimeni!

Găsești un lac în apropiere, însă nu este amenajat.

Dacă și câinele tău se bucură când găsește un loc unde se poate scălda, atunci alege Maia Sisesti deoarece aproape de acest ansamblu vei găsi un lac neamenajat, unde blănosul se poate scălda liniștit fără să deranjeze pe nimeni.

44,5062613 26,0270074

Harta Maia Sisesti

Click pe buton pentru a vedea unde se află Maia Sisesti

Despre Străulești

Străulești este considerat a fi unul dintre cele mai noi și interesante cartiere din București. Acesta este situat în nordul orașului, aparține de sectorul 1 și este mărginit la sud de Lacul Străulești și la nord de Șoseaua de Centură. În cea mai mare parte este un cartier verde, format din case și locuințe plurifamiliale cu 2 sau 3 etaje. În ultimii ani s-a lucrat destul de mult la infrastructură ( stații de metrou, parcări supraterane încăpătoare, bulevarde largi ) și s-au dus la bun sfârșit o serie de proiecte rezidențiale noi.

Locuitorii acestei zone se pot bucura de relaxare și de spațiu verde și în același timp au acces rapid către oraș prin Bulevardul Bucureștii Noi.

Viața de zi cu zi în Străulești

Locuitorii cartierului Străulești au acces rapid către zone comerciale mari, către zone de relaxare ( Parcul Mogoșoaia ) sau către centrul orașului. De asemenea, au la dispoziție o varietate mare de servicii care le pot ușura viața.

Magazine în Străulești
 • Colosseum Retail Park
 • Mega Image Shop & Go
 • Lidl
Învățământ în Străulești
 • Grădinița și Creșa Germană Rocket Kids
 • Școala Aletheea
 • Școala Gimnazială Numărul 181
Recreere în Străulești
 • Pădurea Chitila-Mogoșoaia
 • Parcul Regele Mihai I
 • Parcul Dendrologic Chitila
Transport public în Străulești
 • Stațiia de metrou Străulești
 • Liniile de autobuz 205, 304, N117, R402, R436, R474
 • Linia de troleibuz 97

Rata criminalității în Străulești

Administrativ, Străulești, face parte din zona de acoperire a Sector 1 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 159 de infracțiuni, sub media de 178 de infracțiuni constatate în celelalte sectoare, ceea ce face din Străulești o zonă care poate fi considerată sigură pentru tine și familia ta.

Rata criminalității în Sector 1
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Străulești

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în Maia Sisesti, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Străulești. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Străulești. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Densitatea zonei din jurul Maia Sisesti este relativ redusă, ceea ce duce, în general, la un trafic lejer dimineața și după-amiaza, ore considerate în mod tradițional de vârf în capitală.

Pentru un mediu mai curat și mai sănătos pentru toți, cel mai bine este să folosești, pentru deplasări, metroul. Locuitorii din Maia Sisesti au acces la o stație de metrou chiar lângă casă pentru linia/liniile M4.

Deși nu scapi în totalitate de problemele din trafic, STB-ul este o alternativă mai bună decât mașina personală. Aproape de Maia Sisesti există cel puțin o stație de autobuz cu acces la linia/liniile 205,304,N117,R402,R436,R474 .

Cei care au copii mici vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată grădiniță, care se află la câteva minute de condus de Maia Sisesti, ceea ce va aglomera traficul. Având în vedere că nu există niciun supermarket în ansamblu, cei care vor avea nevoie de cumpărături vor fi nevoiți să ia mașina pentru a ajunge la cel mai apropiat magazin, ceea ce va duce la aglomerarea traficului.

Deși există bulevarde largi aproape de Maia Sisesti, traficul este destul de aglomerat, mai ales la orele de vârf. De aceea îți recomandăm să eviți Șoseaua București-Târgoviște în special dimineața și după-amiaza.

Faptul că Maia Sisesti este poziționat într-o zonă periferică a capitalei poate fi un avantaj pentru cei care doresc să locuiască în București și nu își permit o locuință mai centrală însă pot apărea neplăceri din cauza lipsei unor facilități. Conexiunea cu metroul se face în mod direct, existând o stație de metrou pentru linia/liniile M4 în apropierea ansamblului. În ceea ce privește autobuzul, există o stație STB foarte aproape de Maia Sisesti, la care ajung liniile 205,304,N117,R402,R436,R474.

În jurul Maia Sisesti se află bulevardele principale ale capitalei ce duc atât spre centru, cât și spre ieșirile din oraș. Fiind la periferia orașului, locuitorii din Maia Sisesti au acces rapid inclusiv către Centura București, arteră care leagă toate drumurile importante ce tranzitează capitala.

Cartierul Străulești face parte din sectorul 1 și este poziționat în zona de vest a capitalei. Față de celelalte cartiere din zone aflate în vestul Bucureștiului, chiriile din cartierul Străulești tind să fie cu aproximativ 3procente mai mici pentru garsoniere sau apartamente și cu 1procente mai mari pentru case.

Valorile medii ale chiriilor din cartierul Străulești, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 300 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu două camere: 415 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu trei camere: 530 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu patru camere: 950 Euro pe lună, cu 2 procente mai mari decât media zonei; vile duplex: 1168 Euro pe lună, cu 2 procente mai mari decât media zonei; vile individuale: 1460 Euro pe lună, cu 2 procente mai mari decât media zonei.

Actualizăm datele din această secțiune iar în scurt timp, aici vei găsi inclusiv informații istorice despre tendințele prețurilor imobiliarelor din Străulești sub forma unui grafic similar cu cel de mai jos. Acest grafic se va actualiza zilnic pentru ca informațiile oferite să fie cât mai relevante. Graficul va ilustra evoluția prețurilor în Străulești atât pentru vânzări, cât și pentru închirieri și va putea fi segmentat în funcție de tipul de imobil dorit.

Tendința prețurilor la imobiliare în Străulești
Imagine demonstrativă care ilustrează cum vor fi prezentate tendințele prețurilor din imobiliare

În curs de evaluare

Momentan nu avem date suficiente pentru a face o analiză a prețurilor din Maia Sisesti față de cele din București - Vest.

Prețurile din această zonă cresc în mod temperat

în București - Vest, Maia Sisesti nu se bucură încă de creșterile înregistrate în zonele centrale și de nord ale capitalei. Această diferență este cauzată în special de infrastructura precară, situație ce se va ameliora în anii următori.

Moderat

În comparație cu alte ansambluri, Maia Sisesti este căutat de mai puțin de 100 de utilizatori pe lună, ceea ce ne determină să constatăm că acest ansamblu nu este foarte popular fie pentru că este nou pe piață, fie pentru că dezvoltatorul nu a investit destul în branding. În ambele cazuri, Maia Sisesti rămâne o investiție riscantă.

Clientelă mixtă, imprevizibilă

Pe baza datelor actuale, ne este greu să identificăm exact ce tip de client caută să închirieze în Maia Sisesti.

Recomandăm 2 camere sau studio pentru investiție, dacă există

Maia Sisesti va atrăgea un public mixt, format atât din tineri, cât și din persoane care caută unități relativ ușor de întreținut, de aceea recomandăm investitorilor să se orienteze pe apartamentele cu două camere sau studio-uri dacă există în oferta dezvoltatorului. În cazul în care ansamblul are disponibile doar case, atunci vilele de tip duplex s-ar putea să fie mai potrivite datorită prețului care tine să fie mai mic decât la cele individuale.

Rate doar prin bancă

Maia Sisesti nu oferă niciun sistem de rate la dezvoltator, deci cei care vor să achiziționeze aici vor trebui fie să plătească pe loc, fie să apeleze la un credit bancar.

Preț fix, indiferent de metoda de plată

Din păcate, dezvoltatorul Maia Sisesti nu oferă reduceri celor care pot plăti cash iar prețul este același pentru orice tip de client, indiferent că este investitor sau beneficiar final.

Se acceptă doar monede tradiționale

Dezvoltatorul Maia Sisesti nu acceptă momentan plata în niciun fel de criptomonede, preferând valuta clasică (fiat) pentru toate tranzacțiile derulate de acesta.

Cât costă o locuință în Maia Sisesti?

Momentan colectăm, de la Maia Sisesti, datele necesare pentru a răspunde la această întrebare. Te rugăm să revii pentru a vedea prețurile actualizate.

Unde se află Maia Sisesti și cum se poate ajunge?

Ansamblul rezidențial Maia Sisesti este situat în cartierul Străulești din vestul Bucureștiului. Pentru a ajunge la Maia Sisesti depinzi de mașina personală deoarece nu există niciun mijloc de transport în comun aproape.

Cum este traficul din zona Maia Sisesti?

La orele de vârf, tipic Bucureștiului, traficul din jurul Maia Sisesti este destul de aglomerat. Pentru a ajunge mai repede acasă, te sfătuim să eviți Șoseaua București-Târgoviște.

Ce facilități oferă Maia Sisesti locuitorilor săi?

Locuitorii din Maia Sisesti au acces la următoarele facilități: școală publică (în apropiere), școală privată (în apropiere), grădiniță (în apropiere), supermarket (în apropiere), mall (în apropiere).

Descoperă
Vezi ce alte opțiuni ai răsfoind catalogul nostru - cel mai mare site de locuințe noi din România