Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Apartamente de vanzare București - Est

Locuințe și prețuri

Filtrează după:

Rază Preț
Suprafața utilă
mp mp
Poziție
Oraș/sector
Cartier
mai multe... mai puține
Ansamblu rezidențial
mai multe... mai puține
Tip locuință
Regim înălțime
Transport
Bucătărie
Living room
Dormitoare
Băi
Balcoane și terase
Holuri
Amortizare plata prin credit
Amortizare plata cash
Familii cu copii
mai multe... mai puține
Tineri
Facilități de plată
Rază de preț
Filtre
ConsultanțăDacă nu ai timp să răsfoiești catalogul nostru, îți putem recomanda o selecție de locuințe potrivite preferințelor tale

Apăsarea butonului ”TRIMITE SOLICITAREA" implică acceptarea Termenilor și politicilor eDezvoltator.

Ce se intâmplă după ce completezi formularul:

Mesajul va fi trimis departamentului nostru de consultanță și vei fi contactat în termen de 24 de ore de unul din reprezentanții noștri care te va ajuta să găsești locuința potrivită.

În caz de achiziție, vei cumpăra direct de la dezvoltator, noi nu facem altceva decât să direcționăm clientul către dezvoltator încasând o sumă fixă pentru fiecare client trimis.

Donăm o parte din profitul nostru către cauze sociale, prin programul nostru CSR prin care vizăm să ajutăm ONG-uri care activează în zona București - Ilfov. Află mai multe aici

Studiază
Mai jos vei găsi informații disponibile exclusiv pe eDezvoltator.ro, menite să ajute utilizatorii site-ului nostru să descopere mai bine această zonă

Despre București - Est

Cartierul Sălăjan este un cartier din sectorul 3 al capitalei, situat în vecinătatea centralei termice C.E.T București Sud. Este cunoscut drept un cartier rău famat, însă realitatea ultimilor ani îl arată drept un cartier liniștit, ideal pentru viața def amilie.

Cartierul este străbătut de două bulevarde mari (Camil Ressu și Nicolae Grigorescu), care fluidizează foarte bine traficul. În ceea ce privește arhitectura, este împărțit în zone de blocuri cu până în 12 etaje și zone de case. În general, este un cartier destul de verde și aerisit, iar accesul rapid către parcul Titan îl face atractiv pentru cei care doresc o viață sănătoasă și diversificată.

Puncte de interes București - Est

Locuitorii cartierului Sălăjan sunt bine conectați la oraș prin linii de transport în comun și stația de metrou Nicolae Grigorescu. În imediată apropiere aceștia au acces la parcuri, restaurante, unități medicale publice și private, grădinițe, școli și numeroase alte obiective.

Obiective Turistice în București - Est
Obiective Turistice în București - Est

Recreere și agrement București - Est

Școli și alte unități de învățământ în București - Est
Școli și alte unități de învățământ în București - Est

Grădinițe, Școli și Licee București - Est

Magazine și Piețe în București - Est
Magazine și Piețe în București - Est

Magazine și Piețe București - Est

Linii de Transport Public în București - Est
Linii de Transport Public în București - Est

Rata criminalității în Sălăjan

Administrativ, Sălăjan, face parte din zona de acoperire a Sector 4 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 158 de infracțiuni, sub media de 178 din celelalte sectoare, ceea ce face din Sălăjan o zonă mai sigură, pentru tine și familia ta, comparativ cu altele din capitală.

Rata criminalității în Sector 4
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Sălăjan

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în acest cartier, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Sălăjan. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Sălăjan. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Cât costă o locuință în București - Est?

Din datele noastre, prețurile din București - Est încep de la:

  • Case individuale - 20 €;

Care este prețul mediu al chirieri București - Est?

Din datele noastre, prețurile chiriilor din București - Est încep de la:

  • Garsoniere - 260 €;
  • Apartamente cu două camere - 360 €;
  • Apartamente cu trei camere - 420 €;
  • Apartamente cu patru camere - 430 €;
  • Case de tip duplex sau înșiruite - 600 €;
  • Case individuale - 750 €;

Trebuie să ții cont că aceste costuri pot varia foarte mult în funcție de tipul locuinței. În ansamblurile rezidențiale noi, prețul chiriei este considerabil mai mare decât în blocurile vechi - uneori cu peste 30% mai mare.

Am acces la transport public dacă mă mut în București - Est?

Da, cei care locuiesc în București - Est au acces la multe opțiuni de transport public, printre care enumerăm: Stația de metrou Nicolae Grigorescu, Liniile de autobuz 102, N103, N111, N113, T4 și Linia de tramvai 27

Ce școli pot găsi în București - Est?

Dacă vei alege să locuiești în București - Est, vei avea acces rapid la o gamă foarte largă de unități de învățâmânt precum: Grădinița Numărul 232, Școala Gimnazială Nr. 92 și Gradinita Strumfisor.

De unde îmi pot face cumpărăturile în București - Est?

Cei care locuiesc în București - Est, pot ajunge rapid la foarte multe supermarket-uri, minimarket-uri și centre comerciale precum: Piața Trapezului, Complex Agroalimentar Titan 1 și Profi.

Unde îmi pot petrece timpul liber dacă locuiesc în București - Est?

Locuitorii din București - Est, se pot recrea în numeroase parcuri și zone de agrement precum: Parcul Cara, Parcul Alexandru Ioan Cuza și Parcul Romulus.

Alternative
Vezi ce alte opțiuni ai răsfoind catalogul nostru - cel mai mare site de locuințe noi din România