Apartamente de vanzare București - Nord

Prețuri apartamente noi Bucuresti

Filtrează după
Tip locuință
Preț
Greutate
mp mp
Bucătărie
Living room
Dormitoare
Băi
Balcoane și terase
Holuri
Oraș/sector
Cartier
Poziție
FILTRE

Click pe pentru a afișa punctele de interes!

>

24 rezultate

Se afișează 1-24 din 24 locuințe
Studiază
Mai jos vei găsi informații disponibile exclusiv pe eDezvoltator.ro, menite să ajute utilizatorii site-ului nostru să descopere mai bine această zonă

Despre București - Nord

Cartierul Andronache este un cartier din sectorul 2 al Capitalei, construit pe partea de Nord-Est a podului Colentina. Este un cartier de case, care are acces rapid către autostrada A3, către Lacul Plumbuita și către mai multe supermarket-uri și hypermarket-uri. Deși este un cartier ce ține de București, locuitorii încă se confruntă cu o serie de probleme, cum ar fi lipsa canalizării în anumite zone și poluarea destul de mare.

Unul dintre marile avantaje pe care le oferă este faptul că îți permite să achiziționezi case cu regim de înălțime P sau P+1 la prețuri mai mici decât cele ale unui apartament în centru. Cartierul poate fi o oportunitate foarte bună de investiție pentru cei care doresc să achiziționeze imobile. Deși nu are stație de metrou, cartierul este legat la linii de transport în comun pe șoseaua Colentina.

Puncte de interes București - Nord

Cartierul Andronache dispune de magazine, restaurante, o școală gimnazială și mai multe clinici stomatologice sau clinici medicale. Un punct de atracție recent este accesul rapid către autostrada A3.

Obiective Turistice în București - Nord
Obiective Turistice în București - Nord

Recreere și agrement București - Nord

Școli și alte unități de învățământ în București - Nord
Școli și alte unități de învățământ în București - Nord

Grădinițe, Școli și Licee București - Nord

Magazine și Piețe în București - Nord
Magazine și Piețe în București - Nord

Magazine și Piețe București - Nord

Linii de Transport Public în București - Nord
Linii de Transport Public în București - Nord

Rata criminalității în Andronache

Administrativ, Andronache, face parte din zona de acoperire a Sector 2 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 250 de infracțiuni, semnificativ mai multe decât media de 178 de infracțiuni din celelalte sectoare. Cu toate acestea, trebuie luat în calcul și faptul că acest cartier este departe de ariile cu o cotă infracțională ridicată, deci riscul ca această zonă să fie periculoasă pentru tine și familia ta este scăzut.

Rata criminalității în Sector 2
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Andronache

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în acest cartier, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Andronache. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Andronache. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Care este prețul mediu al chirieri București - Nord?

Din datele noastre, prețurile chiriilor din București - Nord încep de la:

  • Garsoniere - 280 €;
  • Apartamente cu două camere - 380 €;
  • Apartamente cu trei camere - 450 €;
  • Apartamente cu patru camere - 420 €;
  • Case de tip duplex sau înșiruite - 760 €;
  • Case individuale - 950 €;

Trebuie să ții cont că aceste costuri pot varia foarte mult în funcție de tipul locuinței. În ansamblurile rezidențiale noi, prețul chiriei este considerabil mai mare decât în blocurile vechi - uneori cu peste 30% mai mare.

Am acces la transport public dacă mă mut în București - Nord?

Da, cei care locuiesc în București - Nord au acces la multe opțiuni de transport public, printre care enumerăm: Liniile de autobuz 182, 253, 343, 667, 682, N108, R409, Linia de tramvai 21 și Stație de taxi Andronache

Ce școli pot găsi în București - Nord?

Dacă vei alege să locuiești în București - Nord, vei avea acces rapid la o gamă foarte largă de unități de învățâmânt precum: Școala Gimnazială Numărul 40, Grădiniţa Şotron și Școala Gimnazială Nr. 32.

De unde îmi pot face cumpărăturile în București - Nord?

Cei care locuiesc în București - Nord, pot ajunge rapid la foarte multe supermarket-uri, minimarket-uri și centre comerciale precum: Mega Image, ASIA Supermarket și Carrefour.

Unde îmi pot petrece timpul liber dacă locuiesc în București - Nord?

Locuitorii din București - Nord, se pot recrea în numeroase parcuri și zone de agrement precum: Parcul Motodrom, Parcul Plumbuita și Parcul Tei.

Alternative
Vezi ce alte opțiuni ai răsfoind catalogul nostru - cel mai mare site de locuințe noi din România