Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Metropolitan Residence Metalurgiei

Locuințe și prețuri Metropolitan Residence Metalurgiei

Pe pagina fiecărui model vei găsi tur virtual, părerile experților, randamentul de investiție și multe alte informații necesare pentru o alegere inteligentă. Scroll dreapta pentru a vedea toate modelele!

Ne pare rău dar acestă categorie este goală, click pe butonul de mai jos pentru a continua:

Locuințe disponibile

Vizitează Metropolitan Residence Metalurgiei

Comision 0%

Nu vei plăti niciun comision dacă soliciți o vizionare prin eDezvoltator

Direct Dezvoltator

Dacă alegi să cumperi, tranzacția se va face direct cu dezvoltatorul, fără intermediari

Susții o Cauză

Fiecare solicitare duce către o donație către una dintre cauzele sociale partenere

Solicitarea se trimite către departamentul nostru de consultanță, pentru a vizita Metropolitan Residence Metalurgiei împreună cu un expert eDezvoltator. Acest serviciu este gratuit pentru beneficiar. Eventuala tranzacție se va încheia direct cu dezvoltatorul.

Date agregate de pe Internet!

Secțiunile următoare au fost compuse folosind date publice găsite pe site-ul dezvoltatorului sau pe alte portaluri imobiliare și nu reflectă în mod obligatoriu realitatea!

Îți recomandăm să vizitezi Metropolitan Residence Metalurgiei alături de un consultant eDezvoltator pentru a-ți face o idee cât mai clară:

Vizitează Metropolitan Residence Metalurgiei

Serviciul de consultanță este gratuit.

Dacă reprezinți ansamblul Metropolitan Residence Metalurgiei, te rugăm să ne contactezi la adresa [email protected]. Vom programa un audit la șantier, în care experții noștri vor evalua calitatea lucrărilor și a materialelor folosite. De asemenea, tot în cadrul auditului, vom colecta informațiile lipsă despre facilitățile ansamblului.

Harta Metropolitan Residence Metalurgiei

Metropolitan Residence Metalurgiei Lifestyle

Hiper-market în apropiere
Nu ai localuri aproape
Sală fitness în apropiere

Distincții Lifestyle eDezvoltator câștigate de Metropolitan Residence Metalurgiei

Bronz Familii cu copii

Acceptabil pentru familia ta

Familiile la început de drum, care locuiesc în Metropolitan Residence Metalurgiei, trebuie să ia în calcul câteva aspecte, menționate mai jos, care pot fi trecute în categoria dezavantajelor. Unele se vor rezolva în timp.

Detalii
Argint Tineri

Distractiv complex

Complexul Metropolitan Residence Metalurgiei satisface multe dintre dorințele specifice tinerilor, dar nu pe toate. Gradul de mulțumire depinde, în bună măsură, de stilul de viață și de personalitatea acestora.

Detalii
Neevaluat Persoane cu dizabilități

În evaluare

Revino ca să aflii cât de accesibil este Metropolitan Residence Metalurgiei!

Detalii
Bronz Mașini electrice

Cu un picior în viitor

Metropolitan Residence Metalurgiei este slab pregătit pentru electrificarea transportului însă dezvoltatorul pare că face pași în această direcție.

Detalii
Neevaluat Animale de companie

În evaluare

Revino să descoperi cât de pet-friendly e Metropolitan Residence Metalurgiei!

Detalii

Părerea noastră despre viața de zi cu zi în Metropolitan Residence Metalurgiei

Această secțiune este actualizată periodic. Poți vedea cum arată ziua unui locuitor al ansamblului rezidențial și cum evoluează în timp, în funcție de dezvoltarea și modernizarea zonei în care este construit Metropolitan Residence Metalurgiei. Vei afla unde îți poți duce copiii la școală sau grădiniță, unde poți face cumpărăturile de zi cu zi și cu ce mijloace de transport public te poți deplasa, dar și multe altele. Vezi detaliile actuale ale acestui ansamblu rezidențial, în cele de mai jos.

Facilități Metropolitan Residence Metalurgiei Familii cu copii

Școală în apropiere
Grădiniță în apropiere
After-school în apropiere

Metropolitan Residence Metalurgiei:Cumpărături

Cele mai apropiate magazine sunt în afara ansamblului

Din păcate, cele mai apropiate magazine de unde îți poți face cumpărăturile sunt în afara Metropolitan Residence Metalurgiei, deci dacă ai uitat ceva, vei fi nevoit să ieși din ansamblu.

Piața agroalimentară e în zonă!

În zona în care se află Metropolitan Residence Metalurgiei vei găsi o piață agroalimentară în care fermierii își vând produsele. De aici poți cumpăra fructe, legume, lactate și ouă proaspete, aduse direct de la fermele din jurul capitalei.

Ai doar un hipermarket aproape

Dacă vrei să cumperi haine sau un cadou, singura ta opțiune aproape de casă este un hipermarket, care se află la câteva minute de mers pe jos față de Metropolitan Residence Metalurgiei.

Metropolitan Residence Metalurgiei:Educație

Găsești școala la câteva minute de Metropolitan Residence Metalurgiei!

Precum în multe alte cazuri, în interiorul Metropolitan Residence Metalurgiei nu vei găsi o școală însă ai numeroase opțiuni dintre care poți alege, în apropiere.

Găsești o grădiniță în apropiere de Metropolitan Residence Metalurgiei

Deși nu există grădiniță chiar în Metropolitan Residence Metalurgiei, vei găsi multe opțiuni în apropiere. Faptul că nu există o grădiniță chiar în ansamblu nu este neapărat un dezavantaj, acest scenariu fiind întâlnit la foarte multe ansambluri de la noi din țară.

Poți găsi un after-school aproape de casă!

Deși nu se regăsesc în imediata apropiere a locuinței, ai opțiuni pentru ocuparea timpului celui mic și în apropiere de Metropolitan Residence Metalurgiei, unde vei găsi atât o școală de arte, cât și un after-school.

Metropolitan Residence Metalurgiei:Recreere

În evaluare

Nu există niciun parc în apropiere

Din păcate, Metropolitan Residence Metalurgiei nu oferă prea multe opțiuni celor care doresc să își petreacă timpul în natură alături de cei mici.

Găsești un loc de joacă amenajat chiar lângă casă!

Dacă ai un copil activ, care s-ar juca toată ziua, atunci ai noroc deoarece, locuind în Metropolitan Residence Metalurgiei vei avea cel puțin un loc de joacă în imediata apropiere a casei. Dacă acesta nu este de ajuns, găsești și alte locuri de joacă în jurul ansamblului.

Nu știm dacă se organizează activități cu copiii

Din ce date avem, nu există activități organizate constant de comunitatea din Metropolitan Residence Metalurgiei care să implice și copiii.

Metropolitan Residence Metalurgiei:Siguranță

În evaluare

Accesul în ansamblu este restricționat

În Metropolitan Residence Metalurgiei te simți în siguranță deoarece nu oricine poate intra în acest complex rezidențial. Accesul se face doar pe bază de invitație sau cartelă de acces, deci nu pot intra decât persoane cunoscute, rezidenți sau musafirii acestora.

Se poate circula în viteză

Având în vedere că în Metropolitan Residence Metalurgiei nu au fost instalate încă limitatoare de viteză, mașinile pot circula după cum vor, iar acest aspect este periculos dacă un copil ar ajunge în stradă.

Nu știm clar dacă locurile de joacă sunt împrejmuite

Nu putem evalua încă dacă locurile de joacă din interiorul sau din apropierea Metropolitan Residence Metalurgiei sunt sau nu împrejmuite.

Metropolitan Residence Metalurgiei:Curățenie

În evaluare

Nu ne-am putut da seama dacă spațiile verzi sunt bine întreținute

Când am vizitat acest ansamblu, nu am văzut spațiile verzi, deci nu putem redacta această părere.

Nu știm dacă există coșuri de gunoi

Nu am observat coșurile de gunoi în spațiile publice, e posibil să nu fi fost montate încă.

Nu ne-am putut da seama de igiena trotuarelor

Nu am putut deduce starea trotuarelor, va trebui să revenim pentru a oferi această informație.

Facilități Metropolitan Residence Metalurgiei Tineri

Metrou M2 aproape
Puține variante de divertisment
Nu ai unde să faci sport

Metropolitan Residence Metalurgiei:Transport public

Găsești o stație de metrou pentru M2 în apropiere

Dacă mergi des cu metroul, este bine să știi că ansamblul Metropolitan Residence Metalurgiei este destul de aproape de o stație de metrou legată la linia/liniile M2.

Ajungi rapid la o stație STB

Locuind în Metropolitan Residence Metalurgiei, vei găsi în apropiere cel puțin o stație STB pe la care trec liniile de autobuz 102,125,232,N103,N106,N124,R438,R475. Pe lângă autobuz, poți lua și tramvaiul pe linia/liniile 1,10.

Zonă liniștită și bine conectată

Metropolitan Residence Metalurgiei se află într-o zonă liniștită, relativ departe de centru însă cu acces la majoritatea facilităților pe care le oferă capitala.

Metropolitan Residence Metalurgiei:Socializare

În evaluare

Nu există piscină în ansamblu

Din păcate, precum multe alte ansambluri, Metropolitan Residence Metalurgiei ratează oportunitatea de a oferi locuitorilor săi o piscină.

Nu am știm dacă există terase sau restaurant în ansamblu

Dacă îți place să ieși la o cafea cu prietenii, va trebui să vă duceți spre oraș deoarece în Metropolitan Residence Metalurgiei sau în apropiere nu vei găsi nicio cafenea, terasă sau restaurant.

Mall-ul este destul de departe

Dacă locuiești în Metropolitan Residence Metalurgiei va trebui să conduci minim 15 minute până la cel mai apropiat mall.

Metropolitan Residence Metalurgiei:Sport

Nu ai sală de fitness în ansamblu

Cea mai apropiată sală de forță este în afara ansamblului, deci va trebui să ieși din Metropolitan Residence Metalurgiei pentru a ajunge la ea.

Pentru a face jogging va trebui să ieși din ansamblu

Cei care obișnuiesc să facă ieșiri scurte de jogging vor trebui să caute un parc în apropiere, deoarece în Metropolitan Residence Metalurgiei nu se poate alerga.

Vei face cam un sfert de oră până la cel mai apropiat parc

Dacă locuiești în Metropolitan Residence Metalurgiei și vrei să ajungi la cel mai apropiat parc pentru a alerga, va trebui să te deplasezi cu mașina pentru că în apropiere nu este nici un parc.

Facilități Metropolitan Residence Metalurgiei Persoane cu dizabilități

În evaluare

Metropolitan Residence Metalurgiei:Persoane cu dizabilități fizice

În evaluare

Nu sunt rampe de acces

Din păcate, dezvoltatorul Metropolitan Residence Metalurgiei nu a prevăzut niciun tip de rampă de acces în clădiri pentru persoanele cu dizabilități locomotorii.

Nu știm dacă există locuri de parcare rezervate

Încă nu putem stabili dacă există locuri de parcare rezervate pentru persoanele cu dizabilități în Metropolitan Residence Metalurgiei.

Tocurile ușilor nu sunt la nivel cu podeaua

Din câte am observat, în Metropolitan Residence Metalurgiei nu există treceri la nivel cu podeaua dintr-un spațiu în altul, nici în spațiile publice, și nici în unitățile locative.

Metropolitan Residence Metalurgiei:Persoane cu dizabilități senzoriale

În evaluare

Nu știm dacă ascensoarele beneficiază de instrucțiuni acustice

Nu este clar dacă ascensoarele din Metropolitan Residence Metalurgiei sunt dotate cu sisteme fonice de instructaj.

Nu știm dacă lifturile au butoane cu Braille

Nu avem informații de la Metropolitan Residence Metalurgiei privind butoanele ascensoarelor.

Trecerile de pietoni nu sunt semnalizate fonic

Din nefericire, trecerile de pietoni din Metropolitan Residence Metalurgiei nu sunt semnalizate acustic, fapt pentru care sunt periculoase pentru persoanele care au probleme cu vederea.

Facilități Metropolitan Residence Metalurgiei Mașini electrice

Stație încărcare în apropiere

Stații de încărcare EV lângă Metropolitan Residence Metalurgiei

În evaluare
Nu există stație de încărcare în ansamblu
Stații de încărcare în apropiere

În drumul tău spre casă vei întâlni următoarele stații de încărcare:

Brand Distanță Locuri 100-150kWh Locuri 50-100kWh Locuri 30-50kWh Locuri 5-30kWh
EV-Mag la 1 km - - - 2 locuri
McDonalds la 3 km - - - 2 locuri
Enel X la 2 km - - - 2 locuri

Stații de încărcare EV private

În evaluare
Nu este clar dacă există branșament la curent trifazic

Nu știm dacă vilele din Metropolitan Residence Metalurgiei sunt racordate la curent trifazic, te rugăm să revii pentru a găsi această informație.

Nu avem date despre circuitele din acest ansamblu

Nu putem spune clar dacă circuitele vilelor din Metropolitan Residence Metalurgiei au o linie dedicată pentru consumatorii mari.

Nu știm dacă există locuri de parcare în curți

Car-port-ul permite încărcarea mașinii în propria curte. Nu știm clar dacă vilele din Metropolitan Residence Metalurgiei au car-port sau orice altă formă de parcare interioară.

Facilități Metropolitan Residence Metalurgiei Animale de companie

În evaluare
Pet shop departe
Cabinet departe
Parcuri în apropiere

Metropolitan Residence Metalurgiei:Tratamente și hrană

Nu ai pet-shop în apropiere

Din păcate nu există niciun pet-shop în vecinătatea Metropolitan Residence Metalurgiei de care să știm.

Găsești cabinete veterinare în cartier

În apropierea ansamblului rezidențial Metropolitan Residence Metalurgiei nu există niciun cabinet veterinar, însă cu siguranță vei găsi unul în drum spre centru.

Cabinetul veterinar oferă și servicii de cosmetică pentru animale

Este normal să ai grijă de aspectul animalului tău de companie, iar pentru asta ai nevoie de servicii specializate. Este bine să știi că la cabinetul veterinar din Metropolitan Residence Metalurgiei ai, în ofertă, cosmetică canină.

Metropolitan Residence Metalurgiei:Plimbare

Nu vei putea plimba câinele decât pe stradă

Găsești o câmpie în imediata apropiere

Pentru câinii activi, o poiană este locul ideal pentru a fi plimbați deoarece pot alerga liberi fără să încurce pe nimeni. Metropolitan Residence Metalurgiei are în apropiere un asemenea spațiu unde îți vei putea duce câinele zilnic, iar acesta își va consuma energia.

Nu există niciun lac în apropiere.

Din nefericire, dacă ai un câine care adoră apa, vei fi dezamăgit de faptul că, lângă Metropolitan Residence Metalurgiei nu există niciun loc unde să-l poți lăsa să se scalde.

Cartier Metropolitan Residence Metalurgiei

Departe de centru
Densitate medie
Trafic aglomerat la ore de vârf

Distincții eDezvoltator acordate Metropolitan Residence Metalurgiei pentru localizarea sa

Argint Trafic

Ajungi repede acasă

Deși există intervale orare în care circulația este mai intensă, traficul din zona Metropolitan Residence Metalurgiei nu creează, cu adevărat, neplăceri.

Detalii
Neevaluat Conectivitate

În evaluare

Află cât de bine este conectat Metropolitan Residence Metalurgiei de drumurile importante.

Detalii

Zonă și împrejurimi Metropolitan Residence Metalurgiei

Poziționare București - Sud
Administrație Sector 4
Cartier Apărătorii Patriei

Despre Apărătorii Patriei

Cartierul Apărătorii Patriei este un cartier situat în sud-estul Bucureștiului, foarte aproape de Popești Leordeni. Este un cartier format preponderent din case sau diverse blocuri noi cu regim mic de înălțime, care le asigură locuitorilor o conexiune rapidă cu orașul prin șoseaua Berceni și stația de metrou Apărătorii Patriei.

În ultimii ani foarte mulți oameni au ales să își cumpere locuințe aici, fiind o zonă liniștită, însă foarte bine conectată la punctele cheie ale Bucureștiului.

Viața de zi cu zi în Apărătorii Patriei

Cartierul Apărătorii Patriei este un cartier strict rezidențial, care se dezvoltă continuu. Locuitorii au acces la diverse servicii și obiective care au rolul de a le oferi o doză maximă de confort în viață.

Magazine în Apărătorii Patriei
 • Piața Agroalimentară Berceni-Olteniței
 • Kaufland
 • Profi
Învățământ în Apărătorii Patriei
 • Școala Gimnazială Eremia Grigorescu
 • Școală și grădiniță Montesara
 • Grădinița Liebe Kinder
Recreere în Apărătorii Patriei
 • Parcul Natural Văcărești
 • Cinema City
 • Parcul Tineretului
Transport public în Apărătorii Patriei
 • Stația de metrou Apărătorii Patriei
 • Liniile de autobuz 102, 125, 232, N103, N106, N124, R438, R475
 • Liniile de tramvai 1, 10

Rata criminalității în Apărătorii Patriei

Administrativ, Apărătorii Patriei, face parte din zona de acoperire a Sector 4 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 158 de infracțiuni, sub media de 178 din celelalte sectoare, ceea ce face din Apărătorii Patriei o zonă mai sigură, pentru tine și familia ta, comparativ cu altele din capitală.

Rata criminalității în Sector 4
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Apărătorii Patriei

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în Metropolitan Residence Metalurgiei, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Apărătorii Patriei. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Apărătorii Patriei. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Trafic și infrastructură Metropolitan Residence Metalurgiei

Infrastructură Străzi late
Ore de vârf Trafic Aglomerat
Restul zilei Trafic Aglomerat

În ciuda faptului că zona în care se află Metropolitan Residence Metalurgiei găsim mai mult clădiri mici, traficul rămâne aglomerat indiferent de oră, deseori producându-se și ambuteiaje.

Pentru un mediu mai curat și mai sănătos pentru toți, cel mai bine este să folosești, pentru deplasări, metroul. Locuitorii din Metropolitan Residence Metalurgiei au acces la o stație de metrou chiar lângă casă pentru linia/liniile M2.

Deși nu scapi în totalitate de problemele din trafic, STB-ul este o alternativă mai bună decât mașina personală. Aproape de Metropolitan Residence Metalurgiei există cel puțin o stație de autobuz cu acces la linia/liniile 102,125,232,N103,N106,N124,R438,R475 . De asemenea, cei care preferă tramvaiul, pot ajunge repede la cel puțin o stație pentru linia/liniile 1,10.

Cei care au copii mici vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată grădiniță, care se află la câteva minute de condus de Metropolitan Residence Metalurgiei, ceea ce va aglomera traficul. Având în vedere că nu există niciun supermarket în ansamblu, cei care vor avea nevoie de cumpărături vor fi nevoiți să ia mașina pentru a ajunge la cel mai apropiat magazin, ceea ce va duce la aglomerarea traficului.

Deși are străzi late care preiau eficient fluxul de mașini, zona Metropolitan Residence Metalurgiei este aglomerată la orele de vârf, fapt pentru care îți recomandăm să eviți Bulevardul Metalurgiei.

Transport public și conectivitate Metropolitan Residence Metalurgiei

În evaluare
Transport public Metrou Autobuz Tramvai
Aeroport La distanță mare
Autostrăzi Niciuna în apropiere

Amplasarea în zona mediană a capitalei, face Metropolitan Residence Metalurgiei un ansamblu bun pentru familii și persoanele care nu sunt nevoie să ajungă des în zona centrală ci preferă un cartier mai liniștit. Conexiunea cu metroul se face în mod direct, existând o stație de metrou pentru linia/liniile M2 în imediata apropiere a ansamblului. În ceea ce privește autobuzul, există o stație STB foarte aproape de Metropolitan Residence Metalurgiei, la care ajung liniile 102,125,232,N103,N106,N124,R438,R475. Nu în ultimul rând, cei care vor locui în Metropolitan Residence Metalurgiei vor avea acces și la liniile de tramvai 1,10, existând cel puțin o stație în cartier.

Fiind la periferia orașului, locuitorii din Metropolitan Residence Metalurgiei au acces rapid inclusiv către Centura București, arteră care leagă toate drumurile importante ce tranzitează capitala.

Construcție Metropolitan Residence Metalurgiei

Rezistență la seisme Acceptabilă

Distincții eDezvoltator acordate Metropolitan Residence Metalurgiei pentru calitatea construcției sale

Bronz Finisaje

Nu tocmai luxos

Lucrările din Metropolitan Residence Metalurgiei sunt acceptabile, dar la o privire mai atentă este loc de îmbunătățire.

Detalii
Bronz Instalații

Atenția este recomandată

Instalațiile din Metropolitan Residence Metalurgiei sunt ok dar nu foarte calitative.

Detalii
Argint Izolație

Bine burdușit!

Izolațiile din Metropolitan Residence Metalurgiei sunt foarte bine realizate, cu materiale bune.

Detalii
Neevaluat Rezistență

În evaluare

Oare vor rezista clădirile din Metropolitan Residence Metalurgiei la un cutremur?

Detalii

Părerea noastră despre cât de bine construit e Metropolitan Residence Metalurgiei

Compunem un audit al construcției bazat pe datele colectate de la șantier și de la constructorii clădirilor ce formează ansamblul 363. Când textul va fi gata, vei putea înțelege dacă dezvoltatorul a folosit materiale de calitate, ce metode tehnice a folosit și cum influențează ele confortul și eficiența energetică a locuinței. Toate aceste detalii sunt deja sumarizate mai jos:

Finisaje Metropolitan Residence Metalurgiei

În evaluare
Pereți Vopsea și faianță
Pardoseli Gresie și parchet
Uși interioare Lemn stratificat - Bella Casa

Pereți, tavan și uși interioare Metropolitan Residence Metalurgiei

Acoperire pereți cu vopsea normală

Pereții locuințelor din Metropolitan Residence Metalurgiei sunt acoperiți cu vopsea lavabilă clasică. Acesta nu este neapărat un dezavantaj, ba chiar permite beneficiarilor să își decoreze casa după bunul plac.

Tavane simple, fără decorațiuni

Dezvoltatorul Metropolitan Residence Metalurgiei a lăsat tavanele simple, fără baghete decorative sau alte inserții, camerele fiind simple, fără accente speciale.

Uși din MDF

La fel ca în majoritatea ansamblurilor rezidențiale noi, în Metropolitan Residence Metalurgiei au fost montate uși de interior din MDF, un material popular în România datorită costului relativ scăzut.

Gresie, faianță și parchet Metropolitan Residence Metalurgiei

În evaluare
Gresie lucioasă

În Metropolitan Residence Metalurgiei s-a montat gresie lucioasă, un material care a pierdut mult din popularitate în ultimii ani pentru că este alunecos și greu de întreținut. În plus se zgârie repede.

Faianță lucioasă

Pereții din băile și bucătăriile din Metropolitan Residence Metalurgiei sunt placați cu gresie clasică, lucioasă.

Nu știm ce parchet s-a montat

Până când nu facem un audit la șantierul Metropolitan Residence Metalurgiei pentru a vedea exact ce tip de parchet a fost montat, nu putem oferi detalii.

Instalații Metropolitan Residence Metalurgiei

Termică Încălzire cu radiatoare

Instalație termică Metropolitan Residence Metalurgiei

Centrală pe gaz, în condensare

Centralele termice montate în Metropolitan Residence Metalurgiei folosesc tehnologia de condensare, prin care eficiența centralei crește cu până la 50% față de cele convenționale.

Distribuție prin calorifere

Încălzirea efectivă se face în mod clasic, prin calorifere, precum în multe alte cazuri. Nu este de mirare că dezvoltatorul Metropolitan Residence Metalurgiei a ales această soluție, ea fiind ușor de construit. Caloriferele sunt din Oțel, un material rezistent.

Controlul temperaturii centralizat

În locuințele din Metropolitan Residence Metalurgiei, există un singur terminal de control al temperaturii, deci în toată casa va fi aceeași temperatură.

Instalație electrică Metropolitan Residence Metalurgiei

În evaluare
Nu e clar dacă s-au folosit siguranțe diferențiale

Nu știm ce tip de siguranțe s-au instalat în Metropolitan Residence Metalurgiei dar presupunem că s-au folosit disjunctoare diferențiale, cu protecție împotriva curentării.

Nu știm dacă circuitele suportă consumatori mari

Liniile speciale pentru consumatorii mari au devenit o necesitate în era electrificării, de aceea e foarte important să aflăm dacă în Metropolitan Residence Metalurgiei s-au folosit astfel de circuite. Revino pentru această informație, singurul mod de a o obține fiind să verificăm la șantier.

Terminale electrice simple

În locuința auditată de noi, din Metropolitan Residence Metalurgiei, s-au instalat terminale simple, din plastic . Întrerupătoarele sunt poziționate la înălțimea optimă - aproximativ 120 cm față de sol și sunt normale, fără semnalizare, deci pot fi greu de depistat noaptea.

Instalație sanitară Metropolitan Residence Metalurgiei

În evaluare
Alimentare din rețea

Cu toate că este cea mai fiabilă sursă, alimentarea din rețeaua municipală înseamnă că locuitorii Metropolitan Residence Metalurgiei vor avea la robinet apă preponderent epurată și tratată, deci vor fi nevoiți să cumpere apa potabilă. Acest lucru nu mai este ceva neobișnuit, majoritatea populației urbane fiind în situația de a cumpăra apă sau de a purifica apa de la robinet.

Evacuare în rețeaua municipală

Apele menajere din Metropolitan Residence Metalurgiei sunt procesate de rețeaua municipală. Acest scenariu este cel mai bun pentru orice reședință datorită capacității crescute de procesare oferite de rețelele municipale, dar și datorită respectării în acest fel a standardelor ecologice impuse de UE pentru procesarea apelor menajere uzate.

Nu avem informații despre scurgerile din locuințe

După ce vom analiza locuințele din Metropolitan Residence Metalurgiei, vom putea determina dacă există sifoane de scurgere în băi, pe holuri și în bucătării.

Izolație Metropolitan Residence Metalurgiei

Fonică Standard
Termică Bună

Izolația fonică Metropolitan Residence Metalurgiei

Pereții dintre locuințe au aproximativ 25cm grosime și sunt făcuți din

Pereții care separă locuințele în Metropolitan Residence Metalurgiei sunt construiți din . Grosimea acestor pereți este de 25cm, o grosime nu tocmai ideală pentru o bună izolație fonică .

Pereții interiori au aproximativ 13cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Grosimea pereților care compartimentează locuința este importantă pentru cei care vor să doarmă liniștiți în dormitor fără să audă zgomotul televizorului din living. În cazul Metropolitan Residence Metalurgiei, pereții interiori au 13cm grosime și au fost construiți din .

Ferestre cu trei foi de sticlă - ”tripan”

Dezvoltatorul Metropolitan Residence Metalurgiei a montat ferestre cu trei straturi de geam sau „tripan” sau „triplex”, cum sunt ele cunoscute popular. Deși din punct de vedere termic diferența dintre două și trei foi de geam nu este atât de mare, din punct de vedere fonic, aceasta este semnificativă și nu veți avea probleme cu zgomotul din exterior nici când fac vecinii petreceri.

Izolația termică Metropolitan Residence Metalurgiei

În evaluare
Nu știm din ce sunt făcuți pereții exteriori

Nu avem destule detalii pentru a evalua construcția pereților exteriori ai clădirilor din Metropolitan Residence Metalurgiei, te rugăm să revii pentru a afla aceste informații.

Ne lipsesc informații despre izolația termică a acoperișului

Din păcate, nu avem destule informații cât să compunem o părere corectă din punct de vedere tehnic despre izolația acoperișurilor clădirilor din Metropolitan Residence Metalurgiei.

Nu știm câte camere au profilele ferestrelor

Numărul de goluri de aer din profilele ferestrelor determină gradul de izolație termică, pentru clădirile din Metropolitan Residence Metalurgiei încă nu avem această informație.

Hidroizolația Metropolitan Residence Metalurgiei

În evaluare
Ne lipsesc date privind hidroizolația fundațiilor

Informațiile pe care le avem despre Metropolitan Residence Metalurgiei nu ne permit să compunem o părere relevantă despre cât de bine sunt hidroizolate subsolurile și fundațiile clădirilor, vom reveni odată ce facem auditul la șantier.

Nu știm cum s-au izolat acoperișurile

Din păcate nu putem formula o opinie tehnică despre cât de bine sunt hidroizolate acoperișurile și plafoanele din Metropolitan Residence Metalurgiei, vom completa aceste informații doar după vizita la șantier.

Nu știm cât de bine sunt hidroizolate terasele

Momentan nu putem compune o opinie despre cât de bine sunt izolate terasele clădirilor din Metropolitan Residence Metalurgiei, vom reveni asupra acestei secțiuni după vizita la șantier.

Structură de rezistență Metropolitan Residence Metalurgiei

În evaluare
Tip structură
Rezistență la seisme
Rezistență în timp

Nu cunoaștem tipul structurii de rezistență ales

Nu știm pe ce tip de structură de rezistență au fost construite clădirile din Metropolitan Residence Metalurgiei, fapt pentru care nu putem exprima încă o opinie în acest sens.

Rezistență la cutremure greu de evaluat

Necunoscând tipul de structură de rezistență folosit la construcția Metropolitan Residence Metalurgiei, nu avem cum să evaluăm corect cât de rezistente sunt clădirile la seisme, putem doar să anticipăm că sunt conforme standardelor ISC.

Rezistanța în timp imposibil de evaluat

La fel ca în cazul rezistenței la seisme, ne este imposibil să evaluăm cât de durabile sunt clădirile din Metropolitan Residence Metalurgiei fără a cunoaște structura lor de rezistență. Vom reveni asupra acestei secțiuni când vom avea mai multe detalii.

Metropolitan Residence Metalurgiei Investiție

Randament moderat la revânzare
Randament moderat la închiriere
Suport bun pentru investitori

Distincții eDezvoltator câștigate de Metropolitan Residence Metalurgiei pentru randamentul în investiție

Bronz Revânzare

Există oportunități mai bune

Metropolitan Residence Metalurgiei nu este cel mai performant ansamblu pentru revânzare.

Detalii
Bronz Închiriere

Neperformant

Cei care cumpără în Metropolitan Residence Metalurgiei pentru reînchiriere vor fi dezamăgiți.

Detalii
Aur Facilități de plată

Foarte prietenos cu investitorii!

Dezvoltatorul Metropolitan Residence Metalurgiei oferă numeroase facilități celor care vor să investească aici.

Detalii

Apărătorii Patriei ca investiție

Chirie Studio 255€
Chirie 2 camere 330€
Chirie 3 camere 420€

Cartierul Apărătorii Patriei face parte din sectorul 4 și este poziționat în zona centrală a capitalei. Față de celelalte cartiere din zone aflate în sudul Bucureștiului, chiriile din cartierul Apărătorii Patriei tind să fie cu aproximativ 17procente mai mici pentru garsoniere sau apartamente și cu 1procente mai mici pentru case.

Valorile medii ale chiriilor din cartierul Apărătorii Patriei, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 255 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu două camere: 330 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu trei camere: 420 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu patru camere: 455 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; vile duplex: 600 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; vile individuale: 750 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei.

Actualizăm datele din această secțiune iar în scurt timp, aici vei găsi inclusiv informații istorice despre tendințele prețurilor imobiliarelor din Apărătorii Patriei sub forma unui grafic similar cu cel de mai jos. Acest grafic se va actualiza zilnic pentru ca informațiile oferite să fie cât mai relevante. Graficul va ilustra evoluția prețurilor în Apărătorii Patriei atât pentru vânzări, cât și pentru închirieri și va putea fi segmentat în funcție de tipul de imobil dorit.

Tendința prețurilor la imobiliare în Apărătorii Patriei
Imagine demonstrativă care ilustrează cum vor fi prezentate tendințele prețurilor din imobiliare

Potențial de revânzare în Metropolitan Residence Metalurgiei

În evaluare
Preț achiziție Conform mediei zonei
Tendința prețurilor Creștere moderată
Prestigiul ansamblului Moderat

Preț normal în comparație cu media din București - Sud

Prețurile apartamentelor din Metropolitan Residence Metalurgiei se mențin normale, raportate la media zonei. Astfel, un apartament cu două camere începe de la 53330€ în condițiile în care acestui tip de locuință în București - Sud este de 55500€.

Prețurile din această zonă cresc în mod temperat

în București - Sud, Metropolitan Residence Metalurgiei nu se bucură încă de creșterile înregistrate în zonele centrale și de nord ale capitalei. Această diferență este cauzată în special de infrastructura precară, situație ce se va ameliora în anii următori.

Moderat

În comparație cu alte ansambluri, Metropolitan Residence Metalurgiei este căutat de mai puțin de 100 de utilizatori pe lună, ceea ce ne determină să constatăm că acest ansamblu nu este foarte popular fie pentru că este nou pe piață, fie pentru că dezvoltatorul nu a investit destul în branding. În ambele cazuri, Metropolitan Residence Metalurgiei rămâne o investiție riscantă.

Potențial de închiriere în Metropolitan Residence Metalurgiei

Chiria medie 6.0€/mp
Public țintă Mixt
Unitate recomandată Ap. 2 camere sau casă

Rată de capitalizare de 5.52% pentru un apartament cu două camere

Dacă cumperi un apartament cu două camere în Metropolitan Residence Metalurgiei, vei putea încasa o chirie de aproximativ 330 EUR pe lună și vei plăti minim 53330 EUR pe apartament, ceea ce înseamnă că va trebui să ții apartamentul închiriat non-stop timp de 12 ani pentru a-ți recupera investiția. În mod realist, vei încasa în medie 3920 EUR pe an și vei plăti cam 350 EUR pe reparații și alte costuri. Statul va lua și el 627 EUR, ceea ce va duce la un randament net de aproximativ 5% pe an.

Clientelă mixtă, imprevizibilă

Pe baza datelor actuale, ne este greu să identificăm exact ce tip de client caută să închirieze în Metropolitan Residence Metalurgiei.

Recomandăm 2 camere sau studio pentru investiție, dacă există

Metropolitan Residence Metalurgiei va atrăgea un public mixt, format atât din tineri, cât și din persoane care caută unități relativ ușor de întreținut, de aceea recomandăm investitorilor să se orienteze pe apartamentele cu două camere sau studio-uri dacă există în oferta dezvoltatorului. În cazul în care ansamblul are disponibile doar case, atunci vilele de tip duplex s-ar putea să fie mai potrivite datorită prețului care tine să fie mai mic decât la cele individuale.

Facilități pentru investitori de la Metropolitan Residence Metalurgiei

Rate la dezvoltator Da
Discount la plata cash Da

Rate direct la dezvoltator

Dezvoltatorul Metropolitan Residence Metalurgiei oferă beneficiarilor un sistem de rate cu plata direct la dezvoltator, ceea ce facilitează achiziția fără a fi nevoie de credit bancar. Mai multe informații poți obține la biroul de vânzări.

Reduceri la plata cash

Cei care pot plăti cash vor primi de la dezvoltatorul Metropolitan Residence Metalurgiei un discount negociabil. Această facilitate este ideală pentru investitorii cu rezerve mari deoarece aceștia vor obține reduceri considerabile față de prețul de listă.

Nu știm dacă se poate plăti în criptomonede

Încă nu am aflat dacă este posibilă plata direct în criptomonede pentru locuințele din Metropolitan Residence Metalurgiei.

Metropolitan Residence Metalurgiei Întrebări frecvente

Cât costă o locuință în Metropolitan Residence Metalurgiei?

Din datele noastre, prețurile din Metropolitan Residence Metalurgiei încep de la 53330€, pentru apartamentele cu două camere.

Unde se află Metropolitan Residence Metalurgiei și cum se poate ajunge?

Ansamblul rezidențial Metropolitan Residence Metalurgiei este situat în localitateaSector 4 . Pentru a ajunge la Metropolitan Residence Metalurgiei depinzi de mașina personală deoarece nu există niciun mijloc de transport în comun aproape.

Cum este traficul din zona Metropolitan Residence Metalurgiei?

La orele de vârf, tipic Bucureștiului, traficul din jurul Metropolitan Residence Metalurgiei este destul de aglomerat. Pentru a ajunge mai repede acasă, te sfătuim să eviți Bulevardul Metalurgiei.

Ce facilități oferă Metropolitan Residence Metalurgiei locuitorilor săi?

Locuitorii din Metropolitan Residence Metalurgiei au acces la următoarele facilități: școală publică (în apropiere), școală privată (în apropiere), grădiniță (în apropiere), supermarket (în apropiere), mall (în apropiere).

Ai și alte întrebări referitoare la Metropolitan Residence Metalurgiei?

Scrie-ne pe [email protected] și spune-ne ce informații ai dori să veți în plus pe această pagină!