Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Apartamente de vanzare Sector 1

ConsultanțăDacă nu ai timp să răsfoiești catalogul nostru, îți putem recomanda o selecție de locuințe potrivite preferințelor tale

Apăsarea butonului ”TRIMITE SOLICITAREA" implică acceptarea Termenilor și politicilor eDezvoltator.

Ce se intâmplă după ce completezi formularul:

Mesajul va fi trimis departamentului nostru de consultanță și vei fi contactat în termen de 24 de ore de unul din reprezentanții noștri care te va ajuta să găsești locuința potrivită.

În caz de achiziție, vei cumpăra direct de la dezvoltator, noi nu facem altceva decât să direcționăm clientul către dezvoltator încasând o sumă fixă pentru fiecare client trimis.

Donăm o parte din profitul nostru către cauze sociale, prin programul nostru CSR prin care vizăm să ajutăm ONG-uri care activează în zona București - Ilfov. Află mai multe aici

Studiază
Mai jos vei găsi informații disponibile exclusiv pe eDezvoltator.ro, menite să ajute utilizatorii site-ului nostru să descopere mai bine această zonă

Despre București - Sector 1

Străulești este considerat a fi unul dintre cele mai noi și interesante cartiere din București. Acesta este situat în nordul orașului, aparține de sectorul 1 și este mărginit la sud de Lacul Străulești și la nord de Șoseaua de Centură. În cea mai mare parte este un cartier verde, format din case și locuințe plurifamiliale cu 2 sau 3 etaje. În ultimii ani s-a lucrat destul de mult la infrastructură ( stații de metrou, parcări supraterane încăpătoare, bulevarde largi ) și s-au dus la bun sfârșit o serie de proiecte rezidențiale noi.

Locuitorii acestei zone se pot bucura de relaxare și de spațiu verde și în același timp au acces rapid către oraș prin Bulevardul Bucureștii Noi.

Puncte de interes București - Sector 1

Locuitorii cartierului Străulești au acces rapid către zone comerciale mari, către zone de relaxare ( Parcul Mogoșoaia ) sau către centrul orașului. De asemenea, au la dispoziție o varietate mare de servicii care le pot ușura viața.

Obiective Turistice în București - Sector 1
Obiective Turistice în București - Sector 1
Școli și alte unități de învățământ în București - Sector 1
Școli și alte unități de învățământ în București - Sector 1
Magazine și Piețe în București - Sector 1
Magazine și Piețe în București - Sector 1

Magazine și Piețe București - Sector 1

Linii de Transport Public în București - Sector 1
Linii de Transport Public în București - Sector 1

Rata criminalității în Străulești

Administrativ, Străulești, face parte din zona de acoperire a Sector 1 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 159 de infracțiuni, sub media de 178 de infracțiuni constatate în celelalte sectoare, ceea ce face din Străulești o zonă care poate fi considerată sigură pentru tine și familia ta.

Rata criminalității în Sector 1
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Străulești

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în acest cartier, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Străulești. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Străulești. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Cât costă o locuință în București - Sector 1?

Din datele noastre, prețurile din București - Sector 1 încep de la:

  • Case individuale - 22 €;

Care este prețul mediu al chirieri București - Sector 1?

Din datele noastre, prețurile chiriilor din București - Sector 1 încep de la:

  • Garsoniere - 300 €;
  • Apartamente cu două camere - 415 €;
  • Apartamente cu trei camere - 530 €;
  • Apartamente cu patru camere - 950 €;
  • Case de tip duplex sau înșiruite - 1168 €;
  • Case individuale - 1460 €;

Trebuie să ții cont că aceste costuri pot varia foarte mult în funcție de tipul locuinței. În ansamblurile rezidențiale noi, prețul chiriei este considerabil mai mare decât în blocurile vechi - uneori cu peste 30% mai mare.

Am acces la transport public dacă mă mut în București - Sector 1?

Da, cei care locuiesc în București - Sector 1 au acces la multe opțiuni de transport public, printre care enumerăm: Stațiia de metrou Străulești, Liniile de autobuz 205, 304, N117, R402, R436, R474 și Linia de troleibuz 97

Ce școli pot găsi în București - Sector 1?

Dacă vei alege să locuiești în București - Sector 1, vei avea acces rapid la o gamă foarte largă de unități de învățâmânt precum: Grădinița și Creșa Germană Rocket Kids, Școala Aletheea și Școala Gimnazială Numărul 181.

De unde îmi pot face cumpărăturile în București - Sector 1?

Cei care locuiesc în București - Sector 1, pot ajunge rapid la foarte multe supermarket-uri, minimarket-uri și centre comerciale precum: Colosseum Retail Park, Mega Image Shop & Go și Lidl.

Unde îmi pot petrece timpul liber dacă locuiesc în București - Sector 1?

Locuitorii din București - Sector 1, se pot recrea în numeroase parcuri și zone de agrement precum: Pădurea Chitila-Mogoșoaia, Parcul Regele Mihai I și Parcul Dendrologic Chitila.

Alternative
Vezi ce alte opțiuni ai răsfoind catalogul nostru - cel mai mare site de locuințe noi din România