Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

One Charles de Gaulle

One Charles de Gaulle

str. Piața Charles de Gaulle, 8, zona Primăverii, sector 1, București

Actualizat pe 2022-06-28 Informațiile de pe această pagină au fost generate cu date colectate de pe Internet!

Apăsarea butonului ”TRIMITE SOLICITAREA" implică acceptarea Termenilor și politicilor eDezvoltator.

Ce se intâmplă după ce completezi formularul:

Mesajul va fi trimis direct departamentului de vânzări din cadrul One Charles de Gaulle și vei fi contactat în termen de 24 de ore de reprezentantul dezvoltatorului pentru a stabili o vizionare.

În caz de achiziție, vei cumpăra direct de la dezvoltator, noi nu facem altceva decât să direcționăm clientul către dezvoltator încasând o sumă fixă pentru fiecare client trimis.

Donăm o parte din profitul nostru către cauze sociale, prin programul nostru CSR prin care vizăm să ajutăm ONG-uri care activează în zona București - Ilfov. Află mai multe aici

Prețuri One Charles de Gaulle

Filtrează după:

Disponibilitate
Tip locuință
Rază de preț
Suprafața utilă
mp mp
Dormitoare
Băi
Balcoane și terase
Amortizare plata prin credit
Amortizare plata cash
Filtre

Toate locuințele disponibile

Apartament 4 camere 327 mp One Charles de Gaulle
Primăverii Apartament 4 camere
327 mp 930,00 €

Compartimentare

3
3
2

Localizare

 • Median
 • Acces metrou M2
 • Parcuri în apropiere
 • Mall în apropiere
 • Piață agroalimentară

Ansamblu

 • One Charles de Gaulle

  One Charles de Gaulle

  High class
 • Școală în zonă
 • Grădiniță în zonă
 • Sală sport în zonă
 • Mini-mall în zonă
 • Fără piscină

Investiție

 • Preț sub medie
 • Chirie peste medie
 • Amortizare peste 15 ani
 • Plată doar în fiat
 • Fără stimulente
Randări 3D
Aplică Filtre
Scroll dreapta pentru mai multe imagini.
Ansamblul rezidențial One Charles de Gaulle din BucureștiAnsamblul rezidențial One Charles de Gaulle din BucureștiAnsamblul rezidențial One Charles de Gaulle din BucureștiAnsamblul rezidențial One Charles de Gaulle din BucureștiAnsamblul rezidențial One Charles de Gaulle din BucureștiAnsamblul rezidențial One Charles de Gaulle din BucureștiAnsamblul rezidențial One Charles de Gaulle din BucureștiAnsamblul rezidențial One Charles de Gaulle din BucureștiAnsamblul rezidențial One Charles de Gaulle din București

Păreri One Charles de Gaulle

X

Solicitarea va fi trimisă direct departamentului de vânzări al One Charles de Gaulle

Apăsarea butonului ”TRIMITE SOLICITAREA" implică acceptarea Termenilor și politicilor eDezvoltator.

Părerea noastră despre cât de bine construit e One Charles de Gaulle

Compunem un audit al construcției bazat pe datele colectate de la șantier și de la constructorii clădirilor ce formează ansamblul 364. Când textul va fi gata, vei putea înțelege dacă dezvoltatorul a folosit materiale de calitate, ce metode tehnice a folosit și cum influențează ele confortul și eficiența energetică a locuinței. Toate aceste detalii sunt deja sumarizate mai jos:

One Charles de Gaulle Pereți, tavan și uși interioare

În evaluare
Încă nu știm cu ce au fost acoperiți pereții

La One Charles de Gaulle fie încă nu am făcut audit-ul construcției, fie nu avem toate datele necesare despre felul în care au fost zugrăviți pereții.

Nu știm dacă s-au decorat tavanele

În această secțiune vei afla dacă tavanele locuințelor din One Charles de Gaulle au fost decorate în vreun fel.

Nu avem date despre ușile de interior

Revino pe această pagină pentru a vedea informații privind ușile interioare din One Charles de Gaulle. Aici vom publica date reale, verificate pe teren.

One Charles de Gaulle Gresie, faianță și parchet

În evaluare
Nu știm ce gresie s-a montat

Încă nu știm clar ce gresie s-a montat sau se va monta în One Charles de Gaulle. Această informație va fi publicată doar după ce facem audit-ul la șantier.

Nu avem date despre faianță

Momentan nu avem informațiile necesare pentru a scrie despre faianța folosită de constructorul One Charles de Gaulle, vom reveni cu această sinteză după auditul la șantier.

Nu știm ce parchet s-a montat

Până când nu facem un audit la șantierul One Charles de Gaulle pentru a vedea exact ce tip de parchet a fost montat, nu putem oferi detalii.

One Charles de Gaulle Instalație termică

În evaluare
Nu avem date despre centrala montată

Urmează să aflăm ce tip de centrală termică s-a instalat în One Charles de Gaulle, cel mai probabil pe gaz.

Distribuție prin pardoseală

În One Charles de Gaulle s-a ales încălzirea în pardoseală, o soluție prin care agentul termic este distribuit prin conducte de tip PEX-Al, direct sub pardoselile locuinței. Practic, conductele încălzesc pardoseala la aproximativ 25 de grade iar aceasta păstrează o inerție termică de-a lungul timpului, ceea ce reduce semnificativ energia consumată și implicit costurile.

Nu știm cum se controlează temperatura

Încă nu avem informații privind soluția de control a temperaturii din camere aleasă de constructorul One Charles de Gaulle.

One Charles de Gaulle Instalație electrică

În evaluare
Nu e clar dacă s-au folosit siguranțe diferențiale

Nu știm ce tip de siguranțe s-au instalat în One Charles de Gaulle dar presupunem că s-au folosit disjunctoare diferențiale, cu protecție împotriva curentării.

Nu știm dacă circuitele suportă consumatori mari

Liniile speciale pentru consumatorii mari au devenit o necesitate în era electrificării, de aceea e foarte important să aflăm dacă în One Charles de Gaulle s-au folosit astfel de circuite. Revino pentru această informație, singurul mod de a o obține fiind să verificăm la șantier.

Nu știm clar ce tip de terminale s-au folosit

Când spunem terminale electrice, ne referim la prizele și întrerupătoarele instalate, acestea pot fi din mai multe materiale iar singura metodă de a verifica ce s-a montat în One Charles de Gaulle este să verificăm pe teren.

One Charles de Gaulle Instalație sanitară

În evaluare
Nu este clar cum se face alimentarea cu apă prospătă

Nu știm cum se face alimentarea cu apă potabilă în One Charles de Gaulle dar probabil va fi din rețeaua municipală.

Nu știm cum se procesează apa menajeră

Nu știm cine se ocupă cu evacuarea și procesarea apelor menajere din One Charles de Gaulle, vom obține aceste informații în timpul auditului.

Nu avem informații despre scurgerile din locuințe

După ce vom analiza locuințele din One Charles de Gaulle, vom putea determina dacă există sifoane de scurgere în băi, pe holuri și în bucătării.

One Charles de Gaulle Izolația fonică

În evaluare
Pereții dintre locuințe au aproximativ cm grosime și sunt făcuți din

Nu ne este clar ce grosime au pereții exteriori și cei care separă locuințele din One Charles de Gaulle, fapt pentru care nu putem exprima încă o opinie în acest sens.

Nu putem evalua izolația fonică de la interior

Încă nu avem toate datele necesare pentru a evalua corect izolația fonică din interiorul locuințelor construite în One Charles de Gaulle. Revino pentru a găsi această informație.

Nu știm exact ce tip de geam a fost folosit

Din ce date am putut colecta până acum, nu am putut determina clar ce tip de geamuri s-au folosit în One Charles de Gaulle - simple (termopan) sau triple (tripan).

One Charles de Gaulle Izolația termică

În evaluare
Nu știm din ce sunt făcuți pereții exteriori

Nu avem destule detalii pentru a evalua construcția pereților exteriori ai clădirilor din One Charles de Gaulle, te rugăm să revii pentru a afla aceste informații.

Ne lipsesc informații despre izolația termică a acoperișului

Din păcate, nu avem destule informații cât să compunem o părere corectă din punct de vedere tehnic despre izolația acoperișurilor clădirilor din One Charles de Gaulle.

Nu știm câte camere au profilele ferestrelor

Numărul de goluri de aer din profilele ferestrelor determină gradul de izolație termică, pentru clădirile din One Charles de Gaulle încă nu avem această informație.

One Charles de Gaulle Hidroizolația

În evaluare
Ne lipsesc date privind hidroizolația fundațiilor

Informațiile pe care le avem despre One Charles de Gaulle nu ne permit să compunem o părere relevantă despre cât de bine sunt hidroizolate subsolurile și fundațiile clădirilor, vom reveni odată ce facem auditul la șantier.

Nu știm cum s-au izolat acoperișurile

Din păcate nu putem formula o opinie tehnică despre cât de bine sunt hidroizolate acoperișurile și plafoanele din One Charles de Gaulle, vom completa aceste informații doar după vizita la șantier.

Nu știm cât de bine sunt hidroizolate terasele

Momentan nu putem compune o opinie despre cât de bine sunt izolate terasele clădirilor din One Charles de Gaulle, vom reveni asupra acestei secțiuni după vizita la șantier.

Nu cunoaștem tipul structurii de rezistență ales

Nu știm pe ce tip de structură de rezistență au fost construite clădirile din One Charles de Gaulle, fapt pentru care nu putem exprima încă o opinie în acest sens.

Rezistență la cutremure greu de evaluat

Necunoscând tipul de structură de rezistență folosit la construcția One Charles de Gaulle, nu avem cum să evaluăm corect cât de rezistente sunt clădirile la seisme, putem doar să anticipăm că sunt conforme standardelor ISC.

Rezistanța în timp imposibil de evaluat

La fel ca în cazul rezistenței la seisme, ne este imposibil să evaluăm cât de durabile sunt clădirile din One Charles de Gaulle fără a cunoaște structura lor de rezistență. Vom reveni asupra acestei secțiuni când vom avea mai multe detalii.

Vizitează șantierul

Multe dintre informațiile expuse mai sus nu influențează în mod direct viața de zi cu zi.
Pentru a-ți face o idee cât mai corectă despre calitatea materialelor și a execuției, îți recomandăm să faci o vizită la șantier, preferabil în compania unui expert în construcții:

One Charles de Gaulle Contact Dezvoltator

Părerea noastră despre viața de zi cu zi în One Charles de Gaulle

Această secțiune este actualizată periodic. Poți vedea cum arată ziua unui locuitor al ansamblului rezidențial și cum evoluează în timp, în funcție de dezvoltarea și modernizarea zonei în care este construit One Charles de Gaulle. Vei afla unde îți poți duce copiii la școală sau grădiniță, unde poți face cumpărăturile de zi cu zi și cu ce mijloace de transport public te poți deplasa, dar și multe altele. Vezi detaliile actuale ale acestui ansamblu rezidențial, în cele de mai jos.

One Charles de Gaulle:Cumpărături

Cele mai apropiate magazine sunt în afara ansamblului

Din păcate, cele mai apropiate magazine de unde îți poți face cumpărăturile sunt în afara One Charles de Gaulle, deci dacă ai uitat ceva, vei fi nevoit să ieși din ansamblu.

Piața agroalimentară e în zonă!

În zona în care se află One Charles de Gaulle vei găsi o piață agroalimentară în care fermierii își vând produsele. De aici poți cumpăra fructe, legume, lactate și ouă proaspete, aduse direct de la fermele din jurul capitalei.

Ai un mall foarte aproape

Din ce date avem până acum, nu știm cu siguranță dacă există o galerie comercială aproape de One Charles de Gaulle.

One Charles de Gaulle:Educație

Găsești școala la câteva minute de One Charles de Gaulle!

Precum în multe alte cazuri, în interiorul One Charles de Gaulle nu vei găsi o școală însă ai numeroase opțiuni dintre care poți alege, în apropiere.

Găsești o grădiniță în apropiere de One Charles de Gaulle

Deși nu există grădiniță chiar în One Charles de Gaulle, vei găsi multe opțiuni în apropiere. Faptul că nu există o grădiniță chiar în ansamblu nu este neapărat un dezavantaj, acest scenariu fiind întâlnit la foarte multe ansambluri de la noi din țară.

Poți găsi un after-school aproape de casă!

Deși nu se regăsesc în imediata apropiere a locuinței, ai opțiuni pentru ocuparea timpului celui mic și în apropiere de One Charles de Gaulle, unde vei găsi atât o școală de arte, cât și un after-school.

One Charles de Gaulle:Recreere

În evaluare
Poți merge cu copilul în parcul din apropiere!

Deși nu există niciun parc în interiorul One Charles de Gaulle, pentru a putea petrece timp în natură vei putea merge într-unul dintre parcurile din jurul ansamblului.

Încă nu avem date despre locurile de joacă

Deoarece nu am fost pe teren pentru a vedea ce locuri de joacă au la dispoziție cei care vor locui în One Charles de Gaulle, nu putem compune încă această secțiune.

Nu știm dacă se organizează activități cu copiii

Din ce date avem, nu există activități organizate constant de comunitatea din One Charles de Gaulle care să implice și copiii.

One Charles de Gaulle:Siguranță

În evaluare
Nu știm clar cum se face accesul în ansamblu

Nu este clar dacă oricine poate intra în One Charles de Gaulle fără invitație sau dacă există vreun fel de filtru la intrare.

Nu știm dacă există limitatoare de viteză

Încă nu ne-am putut da seama dacă vor fi instalate limitatoare de viteză în One Charles de Gaulle, fapt pentru care nu putem oferi această informație.

Nu știm clar dacă locurile de joacă sunt împrejmuite

Nu putem evalua încă dacă locurile de joacă din interiorul sau din apropierea One Charles de Gaulle sunt sau nu împrejmuite.

One Charles de Gaulle:Curățenie

În evaluare
Nu ne-am putut da seama dacă spațiile verzi sunt bine întreținute

Când am vizitat acest ansamblu, nu am văzut spațiile verzi, deci nu putem redacta această părere.

Nu știm dacă există coșuri de gunoi

Nu am observat coșurile de gunoi în spațiile publice, e posibil să nu fi fost montate încă.

Nu ne-am putut da seama de igiena trotuarelor

Nu am putut deduce starea trotuarelor, va trebui să revenim pentru a oferi această informație.

One Charles de Gaulle:Transport public

Găsești o stație de metrou pentru M2 în apropiere

Dacă mergi des cu metroul, este bine să știi că ansamblul One Charles de Gaulle este destul de aproape de o stație de metrou legată la linia/liniile M2.

Ajungi rapid la o stație STB

Locuind în One Charles de Gaulle, vei găsi în apropiere cel puțin o stație STB pe la care trec liniile de autobuz 131,182,282,330,331,331Bis,335,361.

Zonă liniștită și bine conectată

One Charles de Gaulle se află într-o zonă liniștită, relativ departe de centru însă cu acces la majoritatea facilităților pe care le oferă capitala.

One Charles de Gaulle:Socializare

În evaluare
Nu am aflat dacă vei avea acces la piscină

Încă nu am obținut un răspuns de la reprezentanții One Charles de Gaulle privind accesul locuitorilor la piscină.

Găsești localuri unde să poți ieși cu prietenii

Dacă îți place să ieși la o cafea sau la masă cu prietenii, vei găsi rapid un local chiar în interiorul One Charles de Gaulle.

Ai un mall foarte aproape.

Te relaxezi la shopping? Atunci avem vești bune: One Charles de Gaulle are un mall important în imediata apropiere, la câteva minute de mers cu mașina.

One Charles de Gaulle:Sport

În evaluare
Nu știm dacă există sală de fitness în ansamblu

Nu am aflat încă dacă există o sală de fitness în interiorul One Charles de Gaulle.

Nu știm dacă poți face jogging chiar în interiorul ansamblului

Nu este clar dacă există trotuare potrivite pentru jogging sau drumuri special amenajate pentru alergat în ansamblu.

Ai un parc mare în imediata apropiere

Cei care locuiesc în One Charles de Gaulle vor găsi un parc mare foarte aproape de ansamblu. Aici se pot face ture lungi de jogging sau chiar yoga pe timp de vară.

One Charles de Gaulle:Persoane cu dizabilități fizice

În evaluare
Nu știm dacă există rampe de acces

Nu este clar dacă există vreun tip de rampă de acces pentru persoane cu dizabilități în clădirile din One Charles de Gaulle.

Nu știm dacă există locuri de parcare rezervate

Încă nu putem stabili dacă există locuri de parcare rezervate pentru persoanele cu dizabilități în One Charles de Gaulle.

Nu știm dacă ieșirile sunt nivelate cu podeaua

Încă nu am primit de la dezvoltatorul One Charles de Gaulle informații privind ieșirile din locuințe spre exterior - care ar trebui să fie nivelate.

One Charles de Gaulle:Persoane cu dizabilități senzoriale

În evaluare
Nu știm dacă ascensoarele beneficiază de instrucțiuni acustice

Nu este clar dacă ascensoarele din One Charles de Gaulle sunt dotate cu sisteme fonice de instructaj.

Nu știm dacă lifturile au butoane cu Braille

Nu avem informații de la One Charles de Gaulle privind butoanele ascensoarelor.

Nu știm dacă trecerile de pietoni sunt semnalizate acustic

Nu suntem siguri dacă trecerile de pietoni din interiorul și din jurul One Charles de Gaulle sunt semnalizate acustic.

Stații de încărcare EV lângă One Charles de Gaulle

În evaluare
Nu există stație de încărcare în ansamblu
Stații de încărcare în apropiere

În drumul tău spre casă vei întâlni următoarele stații de încărcare:

Brand Distanță Locuri 100-150kWh Locuri 50-100kWh Locuri 30-50kWh Locuri 5-30kWh
Renovatio e-charge la 3 km - 6 locuri - 3 locuri
Renovatio e-charge la 4 km - 2 locuri - 1 locuri
Renovatio e-charge la 3 km - - - 1 locuri

Stații de încărcare EV private

În evaluare
Nu este clar dacă există branșament la curent trifazic

Nu știm dacă vilele din One Charles de Gaulle sunt racordate la curent trifazic, te rugăm să revii pentru a găsi această informație.

Nu avem date despre circuitele din acest ansamblu

Nu putem spune clar dacă circuitele vilelor din One Charles de Gaulle au o linie dedicată pentru consumatorii mari.

Nu știm dacă există locuri de parcare în curți

Car-port-ul permite încărcarea mașinii în propria curte. Nu știm clar dacă vilele din One Charles de Gaulle au car-port sau orice altă formă de parcare interioară.

One Charles de Gaulle:Tratamente și hrană

Ai un pet-shop foarte aproape

Animalul tău nu va rămâne niciodată fără mâncare dacă locuiești în One Charles de Gaulle pentru că ai un pet-shop la doar câteva minute de casa ta.

Veterinarul este chiar lângă casă

Dacă animalul tău necesită tratament medical constant, află că foarte aproape de One Charles de Gaulle există un cabinet veterinar la care poți apela.

Cabinetul veterinar oferă și servicii de cosmetică pentru animale

Este normal să ai grijă de aspectul animalului tău de companie, iar pentru asta ai nevoie de servicii specializate. Este bine să știi că la cabinetul veterinar din One Charles de Gaulle ai, în ofertă, cosmetică canină.

One Charles de Gaulle:Plimbare

În evaluare
Nu știm clar pe unde îți poți plimba câinele

Nu știm clar pe unde îți poți plimba câinele

Nu există nicio pădure sau câmpie în apropiere

Dacă ai un câine activ, care are nevoie să alerge liber zilnic, atunci One Charles de Gaulle nu este cea mai bună opțiune pentru tine întrucât nu are aproape nicio pădure sau poiană, unde câinele să poată fi lăsat liber, fără să creeze probleme.

Există chiar și un lac în apropiere, cu malurile amenajate!

Cei care au câini știu cât de mult se bucură acesta când se poate bălăci în voie. De aceea, locuind în One Charles de Gaulle, în zilele calde de vară vei putea merge pe malul lacul amenajat, situat în apropierea ansamblului pentru a-ți lăsa câinele să se scalde. Ai totuși grijă să nu îl lași liber în zonele de plajă sau ponton.

Datele pot fi neactualizate

Este posibil ca o parte din informațiile de mai sus să nu mai fie de actualitate, de aceea îți recomandăm să vizitezi One Charles de Gaulle pentru a descoperi eventuale facilități pe care nu le-am acoperit în această pagină:

One Charles de Gaulle Contact Dezvoltator
44,466293797008 26,088049240769

Harta One Charles de Gaulle

Click pe buton pentru a vedea unde se află One Charles de Gaulle

Despre Primăverii

Cartierul Primăverii este unul dintre cele mai căutate cartiere din București. Situat în zona de nord a orașului, acesta este delimitat de bulevarde mari care îi oferă deschidere rapidă către orice punct. Atât Bulevardul Aviatorilor, cât și Calea Dorobanți sunt largi, permițând un trafic de aerisit.

Cartierul Primăverii este un cartier destul de nou, cu primele case construite în anii 30. Evoluția a fost una lentă, în așa fel încât astăzi nu există foarte multe clădiri înalte, ceea face loc unui număr mare de spații verzi și numeroaselor case și clădiri cu unul, maxim 2 etaje. Este considerat un cartier de lux, așadar prețul locuințelor este destul de mare.

Viața de zi cu zi în Primăverii

Cartierul are acces direct spre Piața Aviatorilor, care este un important nod rutier și către stația de metrou cu același nume. De asemenea, este lângă parcul Regele Mihai (Herăstrău), Arcul de Triumf și numeroase alte obiective reprezentative pentru București.

Magazine în Primăverii
 • Mega Image
 • Europa shopping center
 • Market Nord
Învățământ în Primăverii
 • Liceul Teoretic Jean Monnet
 • Grădinița Englishkinder
 • Grădinița Numărul 52
Recreere în Primăverii
 • Parcul Regele Mihai I
 • Muzeul Satului Dimitrie Gusti
 • Parcul Bordei
Transport public în Primăverii
 • Stația de metrou Aviatorilor
 • Liniile de autobuz 131, 182, 282, 330, 331, 331Bis, 335, 361
 • Stație de taxi Aviatorilor

Rata criminalității în Primăverii

Administrativ, Primăverii, face parte din zona de acoperire a Sector 1 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 159 de infracțiuni, sub media de 178 de infracțiuni constatate în celelalte sectoare, ceea ce face din Primăverii o zonă care poate fi considerată sigură pentru tine și familia ta.

Rata criminalității în Sector 1
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Primăverii

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în One Charles de Gaulle, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Primăverii. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Primăverii. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

În ciuda faptului că zona în care se află One Charles de Gaulle găsim mai mult clădiri mici, traficul rămâne aglomerat indiferent de oră, deseori producându-se și ambuteiaje.

Pentru un mediu mai curat și mai sănătos pentru toți, cel mai bine este să folosești, pentru deplasări, metroul. Locuitorii din One Charles de Gaulle au acces la o stație de metrou chiar lângă casă pentru linia/liniile M2.

Deși nu scapi în totalitate de problemele din trafic, STB-ul este o alternativă mai bună decât mașina personală. Aproape de One Charles de Gaulle există cel puțin o stație de autobuz cu acces la linia/liniile 131,182,282,330,331,331Bis,335,361 .

Cei care au copii mici vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată grădiniță, care se află la câteva minute de condus de One Charles de Gaulle, ceea ce va aglomera traficul. Având în vedere că nu există niciun supermarket în ansamblu, cei care vor avea nevoie de cumpărături vor fi nevoiți să ia mașina pentru a ajunge la cel mai apropiat magazin, ceea ce va duce la aglomerarea traficului.

Deși există bulevarde largi aproape de One Charles de Gaulle, traficul este destul de aglomerat, mai ales la orele de vârf. De aceea îți recomandăm să eviți Bulevardul Aviatorilor în special dimineața și după-amiaza.

Amplasarea în zona mediană a capitalei, face One Charles de Gaulle un ansamblu bun pentru familii și persoanele care nu sunt nevoie să ajungă des în zona centrală ci preferă un cartier mai liniștit. Conexiunea cu metroul se face în mod direct, existând o stație de metrou pentru linia/liniile M2 în apropierea ansamblului. În ceea ce privește autobuzul, există o stație STB foarte aproape de One Charles de Gaulle, la care ajung liniile 131,182,282,330,331,331Bis,335,361.

Fiind poziționat în zona de nord a capitalei, One Charles de Gaulle beneficiază de acces ușor către aeroportul Henri Coandă (OTP).

În jurul One Charles de Gaulle se află bulevardele principale ale capitalei ce duc atât spre centru, cât și spre ieșirile din oraș.

Recomandăm o vizită pe teren

Datele despre cartier, împrejurimi și trafic sunt agregate de pe internet, de aceea este posibil ca unele detalii să nu corespundă cu realitatea din teren.
Ar fi ideal să vizitezi One Charles de Gaulle și să explorezi zona din jurul ansamblului:

One Charles de Gaulle Contact Dezvoltator

Cartierul Primăverii face parte din sectorul 1 și este poziționat în zona de nord a capitalei. Față de celelalte cartiere din zone aflate în nordul Bucureștiului, chiriile din cartierul Primăverii nu sunt foarte diferite, ele înregistrând fluctuații mai mici de 3 procente.

Valorile medii ale chiriilor din cartierul Primăverii, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 350 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu două camere: 490 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu trei camere: 730 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu patru camere: 1030 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; vile duplex: 1440 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; vile individuale: 1800 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei.

Actualizăm datele din această secțiune iar în scurt timp, aici vei găsi inclusiv informații istorice despre tendințele prețurilor imobiliarelor din Primăverii sub forma unui grafic similar cu cel de mai jos. Acest grafic se va actualiza zilnic pentru ca informațiile oferite să fie cât mai relevante. Graficul va ilustra evoluția prețurilor în Primăverii atât pentru vânzări, cât și pentru închirieri și va putea fi segmentat în funcție de tipul de imobil dorit.

Tendința prețurilor la imobiliare în Primăverii
Imagine demonstrativă care ilustrează cum vor fi prezentate tendințele prețurilor din imobiliare

Preț mare în comparație cu media din București - Nord

Un apartament cu patru camere în One Charles de Gaulle este mai scump decât media zonei București - Nord, acesta având un preț de 930000€, mai mare decât media zonei care se situează în raza de preț 247580€.

Prețurile din această zonă cresc în mod susținut

Fiind amplasat în nordul capitalei, o zonă din ce în ce mai râvnită de corporatiști, în special cei de nivel senior, One Charles de Gaulle se bucură de o creștere constantă a prețului, creștere care adesea depășește media orașului.

Moderat

În comparație cu alte ansambluri, One Charles de Gaulle este căutat de mai puțin de 100 de utilizatori pe lună, ceea ce ne determină să constatăm că acest ansamblu nu este foarte popular fie pentru că este nou pe piață, fie pentru că dezvoltatorul nu a investit destul în branding. În ambele cazuri, One Charles de Gaulle rămâne o investiție riscantă.

Rată de capitalizare de 1.03% pentru un apartament cu patru camere

Dacă cumperi un apartament cu patru camere în One Charles de Gaulle, vei putea încasa o chirie de aproximativ 1030 EUR pe lună și vei plăti minim 930000 EUR pe apartament, ceea ce înseamnă că va trebui să ții apartamentul închiriat non-stop timp de 70 ani pentru a-ți recupera investiția. În mod realist, vei încasa în medie 11912 EUR pe an și vei plăti cam 450 EUR pe reparații și alte costuri. Statul va lua și el 1905 EUR, ceea ce va duce la un randament net de aproximativ 1% pe an.

Clientelă fluctuantă: tineri

Acest ansamblu se pretează în special tinerilor, de aceea cei care investesc în One Charles de Gaulle se pot aștepta la chiriași instabili, care își schimbă frecvent domiciliul sau, în cazuri foarte grave, ajung chiar să deterioreze mobilierul.

Recomandăm 2 camere sau studio pentru investiție, dacă există

One Charles de Gaulle va atrăgea un public mixt, format atât din tineri, cât și din persoane care caută unități relativ ușor de întreținut, de aceea recomandăm investitorilor să se orienteze pe apartamentele cu două camere sau studio-uri dacă există în oferta dezvoltatorului. În cazul în care ansamblul are disponibile doar case, atunci vilele de tip duplex s-ar putea să fie mai potrivite datorită prețului care tine să fie mai mic decât la cele individuale.

Nu știm dacă există sistem de rate la dezvoltator

Momentan nu știm cu certitudine daca în One Charles de Gaulle se folosește un sistem de tip ”rate la dezvoltator” pentru plata imobilelor. Te rugăm să revii pentru această informație.

Nu știm dacă se oferă reduceri la plata cash

În momentul de față nu este clar dacă dezvoltatorul One Charles de Gaulle oferă reduceri la plata cash sau la mai multe unități achiziționate simultan, vom reveni cu această informație.

Nu știm dacă se poate plăti în criptomonede

Încă nu am aflat dacă este posibilă plata direct în criptomonede pentru locuințele din One Charles de Gaulle.

Nu rata o investiție bună!

Informațiile afișate în această secțiune sunt obiective, calculate ”la rece”. Este posibil ca dezvoltatorul One Charles de Gaulle să ofere facilități, stimulente și alte beneficii pentru investitori, pe care noi nu le-am acoperit.
Descoperă eventualele beneficii contactând dezvoltatorul!

One Charles de Gaulle Contact Dezvoltator

Cât costă o locuință în One Charles de Gaulle?

Din datele noastre, prețurile din One Charles de Gaulle încep de la 930000€, pentru apartamentele cu patru camere.

Unde se află One Charles de Gaulle și cum se poate ajunge?

Ansamblul rezidențial One Charles de Gaulle este situat în cartierul Primăverii din nordul capitalei. Pentru a ajunge la One Charles de Gaulle depinzi de mașina personală deoarece nu există niciun mijloc de transport în comun aproape.

Cum este traficul din zona One Charles de Gaulle?

La orele de vârf, tipic Bucureștiului, traficul din jurul One Charles de Gaulle este destul de aglomerat. Pentru a ajunge mai repede acasă, te sfătuim să eviți Bulevardul Aviatorilor.

Ce facilități oferă One Charles de Gaulle locuitorilor săi?

Locuitorii din One Charles de Gaulle au acces la următoarele facilități: școală publică (în apropiere), școală privată (în apropiere), grădiniță (în apropiere), supermarket (în apropiere), mall (în apropiere).

Ai mai multe întrebări?

Îți recomandăm să contactezi direct dezvoltatorul și să vorbești cu echipa de vânzări:

One Charles de Gaulle Contact Dezvoltator