Oxy Residence
Oxy Residence
Oxy Residence

Oxy Residence

Șoseaua București - Măgurele Nr. 47N

Lifestyle
Construcție
În evaluare
Investiție
În evaluare

Stoc Oxy Residence

2 Camere de la 40.900 € fără TVA
42.945 cu TVA de 5% inclus

3 Camere de la 89.900 € fără TVA
94.395 cu TVA de 5% inclus

4 Camere de la 178.900 € fără TVA
212.891 cu TVA de 19% inclus

Disponibilitate: LA DEZVOLTATOR

Stare construcție: finalizare în 2023-T4

Actualizat la: 07 octombrie 2023

CONTACT Oxy Residence

Apăsarea butonului ”TRIMITE" implică acceptarea Termenilor și politicilor.

Click pe pentru a afișa punctele de interes!

Principalele puncte de interes aproape de Oxy Residence

 • Parc: Parcul Humulești la 5 minute de condus
 • Stație de tramvai: Depoul Alexandria în imediata apropiere
 • Stație de autobuz: Șoseaua Vârtejului în imediata apropiere
 • Complex sportiv: Clubul Sportiv Mako Ryu Gym la 5 minute de condus
 • Piață: Piață în imediata apropiere
 • Școală: Școala cu Clasele I-VIII RUT la 5 minute de condus
 • Mall: Centrul Comercial Drumul Taberelor la 5 minute de condus
 • Stație de metrou: Râul Doamnei la 5 minute de condus
 • Locuri de muncă: Zona de birouri de la Grozăvești la 10 minute de condus
 • Grădiniță: Grădiniță în imediata apropiere
 • Supermarket: Mega Image în imediata apropiere

Oxy Residence Modele de locuințe

34 rezultate

Se afișează 1-20 din 34 locuințe
Scroll dreapta pentru mai multe imagini!
Oxy Residence Oxy Residence Oxy Residence Oxy Residence Oxy Residence Oxy Residence Oxy Residence
OPINIE

Cum am compus recenziile de mai jos

În această secțiune vei găsi o descriere amănunțită a Oxy Residence. Informațiile folosite pentru a compune această descriere au fost colectate atât de pe internet, cât și din teren.

De pe Internet, am folosit în general site-ul ansamblului dar și alte site-uri de anunțuri precum OLX sau Imobiliare.ro. Am încercat să compunem o opinie cât mai obiectivă, motiv pentru care informațiile de pe site-ul oficial al ansamblului au fost verificate cu alte site-uri și forumuri pe cât de mult posibil.

Din teren, datele au fost preluate de către echipele noastre de audit. Acestea vizitează fizic fiecare ansamblu și colectează informații de la fața locului. Atunci când există un conflict între datele din teren și cele prezentate pe site-ul dezvoltatorului, în textele de mai jos vei găsi concluzia din teren.

Autorii opiniilor, sunt persoane cu expertiză în domeniile despre care au scris. Textele sunt moderate pantru a fi mai ușor de înțeles pentru oricine însă esența lor nu este alterată în procesul de editare.

Viața de zi cu zi

Transport
Cumpărături
Familii
Tineri
Persoane cu handicap

Oxy Residence se situează în partea de sud a capitalei, într-o zonă periferică ce îmbină ritmul alert al vieții urbane cu liniștea. Dacă lucrezi în București, dar îți dorești un stil de viață ceva mai relaxat, această zonă oferă avantaje demne de luat în seamă. Proximitatea față de Șoseaua Alexandriei, una dintre cele mai aglomerate căi de acces, înseamnă că ești la doar câteva minute de centrul orașului, chiar și în orele de vârf.

Sectorul 5, unde se găsește Oxy Residence, este un amestec de blocuri, străduțe și zone verzi. Chiar dacă traficul poate fi aglomerat la ore normale, odată ce pășești în cartier, vei simți o atmosferă mai calmă și primitoare. E o zonă în plină dezvoltare, cu numeroase facilități precum școli, magazine și parcuri. Găsirea unui loc de parcare este mai ușoară comparativ cu alte părți ale capitalei, un lucru esențial dacă deții o mașină.

Zona periferică a orașului oferă și oportunități de petrecere a timpului liber. Dacă ești pasionat de natură, ai la dispoziție câteva parcuri și zone de agrement unde te poți relaxa în weekend sau după o zi lungă de muncă. Sectorul 5 este cunoscut și pentru diversitatea sa culturală, găzduind evenimente și festivaluri pe tot parcursul anului.

De asemenea, pentru cei cu copii, există numeroase opțiuni educaționale de calitate. Școlile din zonă oferă un mediu propice pentru dezvoltarea tinerilor, iar proximitatea față de acestea face ca diminețile să fie mai puțin stresante pentru părinți. Dacă nu dispui de mașină, transportul public este o alternativă viabilă, cu mai multe stații de autobuz și tramvai în apropiere.

Pentru cei care lucrează în București, Oxy Residence oferă un echilibru între confortul de acasă și accesul facil către locul de muncă. În ciuda densității ridicate a blocurilor și aglomerației pe drumurile principale, locația periferică oferă o scăpare din forfota zilnică, fără a fi complet izolată de beneficiile vieții urbane. Cu o gamă largă de servicii și facilități în apropiere, aceasta este o zonă ce merită considerată pentru viitorul tău cămin.

Transport

Oxy Residence oferă multiple opțiuni pentru naveta zilnică, adaptate atât pentru cei care preferă transportul public, cât și pentru cei cu mașină proprie. În imediata apropiere a ansamblului se află două stații de autobuz pe Șoseaua Vârtejului. Dacă preferi metroul, trebuie să știi că acesta nu este foarte la îndemână, cea mai apropiată stație de metrou fiind totuși destul de departe. Pentru tramvai, stația Depoul Alexandria și stația Antiaeriană sunt la aproximativ 20 de minute de mers pe jos.

Din punct de vedere al traficului auto, zona este periferică, deci nu te vei confrunta cu aglomerația specifică centrelor urbane.

Despre parcări, nu am date concrete, dar e de presupus că Oxy Residence oferă locuri de parcare, posibil contracost. Pentru cei cu mașini electrice, nu sunt oferite informații despre existența stațiilor de încărcare în cadrul ansamblului.

În concluzie, Oxy Residence primește un calificativ de 4 din 5 pentru opțiunile de transport. Deși nu există un shuttle gratuit către stațiile de transport public, proximitatea acestora și accesul facil la diverse zone de lucru fac din acest ansamblu o opțiune decentă pentru naveta zilnică.

Cumpărături

Oxy Residence îți oferă confortul de a avea un supermarket chiar în incinta ansamblului. Asta înseamnă că nu va trebui să te mai stresezi cu drumuri lungi pentru cumpărăturile zilnice. Ai tot ce îți trebuie la îndemână, de la produse alimentare până la articole de curățenie.

Dacă ești un iubitor al produselor bio, ai noroc. Fiind în zona periferică a Bucureștiului, ai acces la numeroși producători locali. De la aceștia poți cumpăra produse proaspete, crescute fără pesticide sau alte substanțe chimice. Cea mai apropiată piață este la doar 1 km distanță, accesibilă în 5 minute cu mașina.

În materie de magazine specializate, nu avem informații exacte despre ce se va găsi în ansamblu, dar este posibil să fie brutării, aprozare și alte tipuri de magazine. Avantajul lor ar fi că oferă produse de nișă, care nu se găsesc în supermarketuri.

În ceea ce privește accesul la mall-uri, ai mai multe opțiuni în apropiere. Centrul Comercial Drumul Taberelor și Liberty Center sunt la aproximativ 10-15 minute de condus. Dacă ești dispus să mergi un pic mai mult, Plaza România e la 15-20 de minute distanță. Fiecare are propriul său mix de magazine, restaurante și zone de divertisment.

În concluzie, Oxy Residence oferă un mix bun de opțiuni pentru cumpărături, de la cele zilnice până la produse de specialitate. Cu un supermarket chiar în incinta sa și cu mall-uri și piețe în apropiere, îți face viața mult mai ușoară. Aș oferi un calificativ de 4 din 5, doar pentru că nu avem confirmarea existenței magazinelor specializate în ansamblu, ceea ce ar fi fost un bonus.

Familii

Oxy Residence nu dispune de o grădiniță în incinta ansamblului, dar ai o grădiniță chiar lângă ansamblu. Acest lucru îți economisește timp și energie în diminețile agitate.

În ceea ce privește școlile, cea mai apropiată opțiune este Școala cu Clasele I-VIII RUT, la o distanță de aproximativ 2.5 km și 5 minute de condus. Acesta poate fi un punct forte dacă ai copii.

A trăi în Oxy Residence îți oferă avantajul unui parc amenajat direct în incintă. Acesta este un spațiu excelent pentru socializare și activități în aer liber. Parcul este bine îngrijit și iluminat, iar animalele de companie sunt binevenite. Siguranța este asigurată prin limitatoarele de viteză montate pe străzile secundare, astfel încât să nu existe riscul accidentelor.

Locurile de joacă din ansamblu sunt un real avantaj pentru familiile cu copii mici. Acestea sunt împrejmuite pentru a preveni accesul copiilor pe stradă, oferind un mediu sigur și controlat pentru joacă.

Pentru zilele în care timpul nu îți permite să gătești, ai mai multe opțiuni de restaurante în apropiere, cum ar fi Pisica sălbatică sau Restaurant Casa Ionescu, la o distanță de aproximativ 20 de minute de mers pe jos. De asemenea, Centrul Comercial Drumul Taberelor este la doar câteva minute de condus, oferind multiple opțiuni pentru mâncare.

În termeni de securitate, Oxy Residence este monitorizat de o firmă specializată și dispune de iluminat public permanent. Aceasta oferă un sentiment de siguranță și confort pentru rezidenți.

În privința siguranței anti-incendiu, nu avem informații specifice, dar este un aspect ce merită investigat în detaliu.

Animalele de companie sunt tot mai prezente în viețile noastre, iar Oxy Residence este un loc prietenos pentru acestea. Nu există un cabinet veterinar în ansamblu, dar cel mai apropiat este la 1 km distanță, accesibil în doar câteva minute cu mașina.

În concluzie, Oxy Residence este un ansamblu ce oferă numeroase facilități pentru familiile moderne. De la accesul facil la grădinițe și școli, la multiple opțiuni pentru timp liber și mâncare, ansamblul se dovedește a fi un loc ideal pentru o viață echilibrată. Aș oferi un calificativ de 4 din 5, doar pentru că informații despre măsurile de siguranță anti-incendiu nu sunt disponibile, iar acesta este un aspect crucial pentru orice familie.

Tineri

Dacă ești tânăr și te gândești să te muți în Oxy Residence, există câteva aspecte care te-ar putea interesa. În primul rând, ansamblul nu are baruri sau cafenele proprii, dar ai câteva opțiuni în apropiere.

Pentru cei pasionați de fitness, cea mai apropiată sală este Urban Fitness & Gym, la doar 15 minute de mers pe jos sau 5 minute cu mașina. O altă opțiune este Power Fitness Gym, tot la 5-6 minute distanță cu mașina. Ambele săli oferă o gamă variată de echipamente și cursuri, de la cardio la antrenamente de forță.

În ceea ce privește shoppingul, Centrul Comercial Drumul Taberelor și Liberty Center sunt la doar 10-15 minute de condus. Acestea oferă o gamă largă de magazine, restaurante și chiar și săli de cinema, făcându-le locuri ideale pentru petrecerea timpului liber.

Dacă îți place să alergi sau să te plimbi, cel mai apropiat parc este Parcul Humulești, la 30 de minute de mers pe jos. Acesta este un mic spațiu verde amenajat, unde te poți bucura de natură și aer curat.

În concluzie, Oxy Residence oferă un mediu propice pentru tineri, cu acces la multiple facilități de divertisment și sport. Cu toate acestea, ar beneficia de amenajarea unor spații de socializare sau sportive în cadrul ansamblului. Aș oferi un calificativ de 3 din 5, deoarece, deși oferă acces la numeroase facilități în exterior, ar putea să includă mai multe opțiuni de divertisment în interiorul complexului.

Persoane cu handicap

Din păcate, informațiile disponibile nu includ detalii despre facilitățile sau amenajările din Oxy Residence care să vizeze nevoile persoanelor cu handicap locomotor sau senzorial. Lipsa acestor detalii este profund dezamăgitoare, deoarece accesibilitatea și incluziunea ar trebui să fie o prioritate în proiectarea oricărui ansamblu rezidențial modern.

Persoanele cu handicap se confruntă zilnic cu numeroase provocări, iar un ansamblu rezidențial care nu ia în considerare nevoile lor speciale poate adăuga un strat suplimentar de dificultate în viața lor de zi cu zi. De la accesul în spațiile comune până la facilitățile din locuințe, fiecare detaliu contează.

În concluzie, pe baza informațiilor disponibile, Oxy Residence primește un calificativ de 1 din 5 în ceea ce privește pregătirea pentru persoanele cu handicap. Lipsa oricărei mențiuni despre facilități de accesibilitate este un semnal de alarmă și ar trebui abordată în mod serios de dezvoltatori.

Concluzie

Oxy Residence se profilează ca un ansamblu rezidențial ce încearcă să împace nevoile diversificate ale locatarilor săi, de la familiile cu copii la tinerii în căutare de distracție și confort. Cu un supermarket în incintă și grădinițe și școli în proximitate, ansamblul oferă un grad înalt de conveniență pentru viața de zi cu zi. Locația în sectorul 5, la periferia Bucureștiului, asigură un echilibru între agitația urbană și liniștea dorită de mulți.

În ceea ce privește transportul, Oxy Residence stă destul de bine, având stații de autobuz foarte aproape și acces relativ facil la metrou și tramvai. Totuși, pentru cei cu mașini electrice sau nevoi speciale de accesibilitate, ansamblul lasă de dorit. Lipsa de informații despre facilități pentru persoanele cu handicap este dezamăgitoare și trage ansamblul în jos în termeni de incluzivitate și modernitate.

În privința opțiunilor de divertisment și sport, ansamblul oferă acces la diverse locații externe, dar ar beneficia de amenajarea unor spații proprii pentru socializare și activități fizice.

În concluzie, Oxy Residence oferă un mix bun de facilități și conveniențe care ar atrage diverse categorii de locatari. Cu toate acestea, lipsa unor servicii esențiale și facilități de accesibilitate pentru persoanele cu handicap limitează gradul de universalitate și confort al ansamblului. Aș oferi un calificativ general de 3 din 5. Punctajul reflectă potențialul mare al ansamblului, dar și nevoia de îmbunătățiri semnificative în anumite domenii.

Construcție

Încă lucrăm la această secțiune a recenziei, te rugăm să revii. Aici vei găsi informații despre:

 • Calitatea și bugetul finisajelor din Oxy Residence;
 • Materiale și tehnologii folosite la instalațiile din Oxy Residence;
 • Structura de rezistență pe care au fost construite clădirile din Oxy Residence;
 • Sisteme de climatizare folosite în Oxy Residence;
 • Garanții oferite de dezvoltatorul Oxy Residence;

Investiție

Încă lucrăm la această secțiune a recenziei, te rugăm să revii. Când va fi gata vei găsi informații despre:

 • Nivelul chiriilor în Odăi și randamentul estimativ oferit de Oxy Residence;
 • Opțiuni de finanțare oferite de dezvoltatorul Oxy Residence;
 • Analiză comparativă a Oxy Residence față de alte ansambluri din București - Sud.
Alternative

Toate ansamblurile rezidențiale disponibile în zona Odăi

Ansamblul rezidențial Oxy Residence din Odăi, București - Sud
Ansamblul rezidențial Oxy Residence din Odăi, București - Sud

Oxy Residence

Livrare: 2023-T4 Șoseaua București - Măgurele Nr. 47N, Odăi, Sector 5

Prețuri Oxy Residence

 • 2 Camere
  40.900€
 • 3 Camere
  89.900€
 • 4 Camere
  178.900€
Ansamblul rezidențial Quantum Garden din Odăi, București - Sud
Ansamblul rezidențial Quantum Garden din Odăi, București - Sud

Quantum Garden

Livrare: Finalizat Șoseaua București - Măgurele Nr. 97, Odăi, Sector 5

Prețuri Quantum Garden

 • Studio
  45.675€
 • 2 Camere
  65.940€
 • 3 Camere
  102.375€