Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Tineretului Park Residence

Locuințe și prețuri Tineretului Park Residence

Pe pagina fiecărui model vei găsi tur virtual, părerile experților, randamentul de investiție și multe alte informații necesare pentru o alegere inteligentă. Scroll dreapta pentru a vedea toate modelele!

Ne pare rău dar acestă categorie este goală, click pe butonul de mai jos pentru a continua:

Locuințe disponibile

Vizitează Tineretului Park Residence

Comision 0%

Nu vei plăti niciun comision dacă soliciți o vizionare prin eDezvoltator

Direct Dezvoltator

Dacă alegi să cumperi, tranzacția se va face direct cu dezvoltatorul, fără intermediari

Susții o Cauză

Fiecare solicitare duce către o donație către una dintre cauzele sociale partenere

Solicitarea se trimite către departamentul nostru de consultanță, pentru a vizita Tineretului Park Residence împreună cu un expert eDezvoltator. Acest serviciu este gratuit pentru beneficiar. Eventuala tranzacție se va încheia direct cu dezvoltatorul.

Date agregate de pe Internet!

Secțiunile următoare au fost compuse folosind date publice găsite pe site-ul dezvoltatorului sau pe alte portaluri imobiliare și nu reflectă în mod obligatoriu realitatea!

Îți recomandăm să vizitezi Tineretului Park Residence alături de un consultant eDezvoltator pentru a-ți face o idee cât mai clară:

Vizitează Tineretului Park Residence

Serviciul de consultanță este gratuit.

Dacă reprezinți ansamblul Tineretului Park Residence, te rugăm să ne contactezi la adresa [email protected]. Vom programa un audit la șantier, în care experții noștri vor evalua calitatea lucrărilor și a materialelor folosite. De asemenea, tot în cadrul auditului, vom colecta informațiile lipsă despre facilitățile ansamblului.

Harta Tineretului Park Residence

Tineretului Park Residence Lifestyle

Supermarket în apropiere
Mall în apropiere
Sală fitness în apropiere

Distincții Lifestyle eDezvoltator câștigate de Tineretului Park Residence

Aur Familii cu copii

Perfect pentru familia ta!

Tineretului Park Residence este locul ideal pentru familii cu copii. Ai la dispoziție facilitățile necesare (locuri de joaca, terenuri de sport), este curat și ai siguranța unui loc cu acces controlat și supravegheat video.

Detalii
Aur Tineri

Tinerețe fără bătrânețe

Tinerii care locuiesc în Tineretului Park Residence au în acest ansamblu tot ce au nevoie, de la piscine, plajă privată, terenuri de sport și săli de fitness.

Detalii
Neevaluat Persoane cu dizabilități

În evaluare

Revino ca să aflii cât de accesibil este Tineretului Park Residence!

Detalii
Bronz Mașini electrice

Cu un picior în viitor

Tineretului Park Residence este slab pregătit pentru electrificarea transportului însă dezvoltatorul pare că face pași în această direcție.

Detalii
Aur Animale de companie

Dăm din coadă de fericire!

Parcurile, zonele special amenajate și aleile din Tineretului Park Residence sunt ideale pentru cei care au câini mari, care au nevoie de mișcare în fiecare zi.

Detalii

Părerea noastră despre viața de zi cu zi în Tineretului Park Residence

Această secțiune este actualizată periodic. Poți vedea cum arată ziua unui locuitor al ansamblului rezidențial și cum evoluează în timp, în funcție de dezvoltarea și modernizarea zonei în care este construit Tineretului Park Residence. Vei afla unde îți poți duce copiii la școală sau grădiniță, unde poți face cumpărăturile de zi cu zi și cu ce mijloace de transport public te poți deplasa, dar și multe altele. Vezi detaliile actuale ale acestui ansamblu rezidențial, în cele de mai jos.

Facilități Tineretului Park Residence Familii cu copii

Școală în apropiere
Grădiniță în apropiere
After-school în apropiere

Tineretului Park Residence:Cumpărături

Ai un supermarket chiar în ansamblu!

În interiorul Tineretului Park Residence există un supermarket la care locuitorii de aici pot ajunge foarte repede, practic îl vor avea chiar lângă case.

Piața agroalimentară e în zonă!

În zona în care se află Tineretului Park Residence vei găsi o piață agroalimentară în care fermierii își vând produsele. De aici poți cumpăra fructe, legume, lactate și ouă proaspete, aduse direct de la fermele din jurul capitalei.

Ai un mall foarte aproape

Locuind în Tineretului Park Residence, ești foarte aproape de cel puțin un mall, unde vei găsi orice îți dorești pentru a-ți potoli pofta de shopping.

Tineretului Park Residence:Educație

Găsești școala la câteva minute de Tineretului Park Residence!

Precum în multe alte cazuri, în interiorul Tineretului Park Residence nu vei găsi o școală însă ai numeroase opțiuni dintre care poți alege, în apropiere.

Găsești o grădiniță în apropiere de Tineretului Park Residence

Deși nu există grădiniță chiar în Tineretului Park Residence, vei găsi multe opțiuni în apropiere. Faptul că nu există o grădiniță chiar în ansamblu nu este neapărat un dezavantaj, acest scenariu fiind întâlnit la foarte multe ansambluri de la noi din țară.

Poți găsi un after-school aproape de casă!

Deși nu se regăsesc în imediata apropiere a locuinței, ai opțiuni pentru ocuparea timpului celui mic și în apropiere de Tineretului Park Residence, unde vei găsi atât o școală de arte, cât și un after-school.

Tineretului Park Residence:Recreere

În evaluare

Poți merge cu copilul în parcul din apropiere!

Deși nu există niciun parc în interiorul Tineretului Park Residence, pentru a putea petrece timp în natură vei putea merge într-unul dintre parcurile din jurul ansamblului.

Găsești un loc de joacă amenajat chiar lângă casă!

Dacă ai un copil activ, care s-ar juca toată ziua, atunci ai noroc deoarece, locuind în Tineretului Park Residence vei avea cel puțin un loc de joacă în imediata apropiere a casei. Dacă acesta nu este de ajuns, găsești și alte locuri de joacă în jurul ansamblului.

Nu știm dacă se organizează activități cu copiii

Din ce date avem, nu există activități organizate constant de comunitatea din Tineretului Park Residence care să implice și copiii.

Tineretului Park Residence:Siguranță

În evaluare

Accesul în ansamblu este restricționat

În Tineretului Park Residence te simți în siguranță deoarece nu oricine poate intra în acest complex rezidențial. Accesul se face doar pe bază de invitație sau cartelă de acces, deci nu pot intra decât persoane cunoscute, rezidenți sau musafirii acestora.

Nu știm dacă există limitatoare de viteză

Încă nu ne-am putut da seama dacă vor fi instalate limitatoare de viteză în Tineretului Park Residence, fapt pentru care nu putem oferi această informație.

Locuri de joacă împrejmuite

Zonele de joacă de lângă sau din interiorul Tineretului Park Residence sunt împrejmuite și sunt plasate departe de străzi, pentru ca cei mici să fie în deplină siguranță, iar joacă să se desfășoare fără incidente

Tineretului Park Residence:Curățenie

Spațiile verzi sunt foarte bine întreținute

Plimbându-te la pas prin Tineretului Park Residence este imposibil să nu observi cât de bine sunt întreținute spațiile verzi. Iarba este tunsă, iar florile arată superb vara. Copilul tău se va juca într-un mediu sănătos și bine îngrijit.

Găsești coșuri de gunoi la tot pasul

Străzile din Tineretului Park Residence sunt foarte curate, parțial datorită coșurilor de gunoi montate de dezvoltator în majoritatea locurilor publice. Deși pare banal, acest aspect nu este prea des întâlnit în alte ansambluri rezidențiale din România.

Trotuarele sunt îngrijite și spălate

Trotuarele și aleile din Tineretului Park Residence par noi, ele fiind foarte bine întreținute și curate.

Facilități Tineretului Park Residence Tineri

Metrou M2 aproape
Aproape de mall
Parc mare în apropiere

Tineretului Park Residence:Transport public

Găsești o stație de metrou pentru M2 în apropiere

Dacă mergi des cu metroul, este bine să știi că ansamblul Tineretului Park Residence este destul de aproape de o stație de metrou legată la linia/liniile M2.

Ajungi rapid la o stație STB

Locuind în Tineretului Park Residence, vei găsi în apropiere cel puțin o stație STB pe la care trec liniile de autobuz 232,312,313,381,N103,N105. Pe lângă autobuz, poți lua și tramvaiul pe linia/liniile 1.

Zonă liniștită și bine conectată

Tineretului Park Residence se află într-o zonă liniștită, relativ departe de centru însă cu acces la majoritatea facilităților pe care le oferă capitala.

Tineretului Park Residence:Socializare

În evaluare

Nu există piscină în ansamblu

Din păcate, precum multe alte ansambluri, Tineretului Park Residence ratează oportunitatea de a oferi locuitorilor săi o piscină.

Nu am știm dacă există terase sau restaurant în ansamblu

Vei putea petrece timp alături de prieteni la restaurantele și cafenelele din mall-ul aflat chiar în apropierea Tineretului Park Residence.

Ai un mall foarte aproape.

Te relaxezi la shopping? Atunci avem vești bune: Tineretului Park Residence are un mall important în imediata apropiere, la câteva minute de mers cu mașina.

Tineretului Park Residence:Sport

Nu ai sală de fitness în ansamblu

Cea mai apropiată sală de forță este în afara ansamblului, deci va trebui să ieși din Tineretului Park Residence pentru a ajunge la ea.

Pentru a face jogging va trebui să ieși din ansamblu

Cei care obișnuiesc să facă ieșiri scurte de jogging vor trebui să caute un parc în apropiere, deoarece în Tineretului Park Residence nu se poate alerga.

Ai un parc mare în imediata apropiere

Cei care locuiesc în Tineretului Park Residence vor găsi un parc mare foarte aproape de ansamblu. Aici se pot face ture lungi de jogging sau chiar yoga pe timp de vară.

Facilități Tineretului Park Residence Persoane cu dizabilități

În evaluare

Tineretului Park Residence:Persoane cu dizabilități fizice

În evaluare

Nu sunt rampe de acces

Din păcate, dezvoltatorul Tineretului Park Residence nu a prevăzut niciun tip de rampă de acces în clădiri pentru persoanele cu dizabilități locomotorii.

Tocurile ușilor nu sunt la nivel cu podeaua

Din câte am observat, în Tineretului Park Residence nu există treceri la nivel cu podeaua dintr-un spațiu în altul, nici în spațiile publice, și nici în unitățile locative.

Tineretului Park Residence:Persoane cu dizabilități senzoriale

În evaluare

Nu știm dacă ascensoarele beneficiază de instrucțiuni acustice

Nu este clar dacă ascensoarele din Tineretului Park Residence sunt dotate cu sisteme fonice de instructaj.

Nu știm dacă lifturile au butoane cu Braille

Nu avem informații de la Tineretului Park Residence privind butoanele ascensoarelor.

Trecerile de pietoni sunt semnalizate fonic

Tineretului Park Residence este un loc foarte sigur pentru persoanele care au probleme de vedere deoarece trecerile de pietoni importante sunt semnalizate acustic.

Facilități Tineretului Park Residence Mașini electrice

Stație încărcare în apropiere

Stații de încărcare EV lângă Tineretului Park Residence

În evaluare
Nu există stație de încărcare în ansamblu
Stații de încărcare în apropiere

În drumul tău spre casă vei întâlni următoarele stații de încărcare:

Brand Distanță Locuri 100-150kWh Locuri 50-100kWh Locuri 30-50kWh Locuri 5-30kWh
MOL la 1 km - 2 locuri - 1 locuri
Enel X la 3 km - - - 4 locuri
Eldrive la 4 km - - - 2 locuri

Stații de încărcare EV private

În evaluare
Fără curent trifazic

} Deoarece casele din Tineretului Park Residence nu au curent trifazic, posesorii de mașini electrice vor trebui să se mulțumească cu încărcătoare simple, care vor umple bateria în 10-12 ore.

Fără circuite speciale pentru sarcini mari

} Circuitele caselor din Tineretului Park Residence nu sunt prevăzute cu linii speciale pentru consumatori mari. Acest detaliu ne spune că dezvoltatorul Tineretului Park Residence nu a pregătit aceste locuințe pentru un consum foarte mare de electricitate precum cel cauzat de încărcătoarele EV rapide.

Nu știm dacă există locuri de parcare în curți

Car-port-ul permite încărcarea mașinii în propria curte. Nu știm clar dacă vilele din Tineretului Park Residence au car-port sau orice altă formă de parcare interioară.

Facilități Tineretului Park Residence Animale de companie

Pet shop departe
Cabinet departe
Țarcuri în ansamblu

Tineretului Park Residence:Tratamente și hrană

Ai pet-shop în incinta mall-ului

Deși nu ai un pet-shop chiar lângă Tineretului Park Residence, probabil că vei găsi unul la mall, aproape de casă.

Găsești cabinete veterinare în cartier

În apropierea ansamblului rezidențial Tineretului Park Residence nu există niciun cabinet veterinar, însă cu siguranță vei găsi unul în drum spre centru.

Cabinetul veterinar oferă și servicii de cosmetică pentru animale

Este normal să ai grijă de aspectul animalului tău de companie, iar pentru asta ai nevoie de servicii specializate. Este bine să știi că la cabinetul veterinar din Tineretului Park Residence ai, în ofertă, cosmetică canină.

Tineretului Park Residence:Plimbare

Poți plimba liniștit câinele prin orice parc

În Tineretului Park Residence ai voie să te plimbi cu câinele prin parc și chiar să îl lași liber dacă nu sunt copii. În afară de parcuri, nu ai unde să plimbi câinele, nefiind amenajate alte spații speciale.

Găsești o câmpie în imediata apropiere

Pentru câinii activi, o poiană este locul ideal pentru a fi plimbați deoarece pot alerga liberi fără să încurce pe nimeni. Tineretului Park Residence are în apropiere un asemenea spațiu unde îți vei putea duce câinele zilnic, iar acesta își va consuma energia.

Există chiar și un lac în apropiere, cu malurile amenajate!

Cei care au câini știu cât de mult se bucură acesta când se poate bălăci în voie. De aceea, locuind în Tineretului Park Residence, în zilele calde de vară vei putea merge pe malul lacul amenajat, situat în apropierea ansamblului pentru a-ți lăsa câinele să se scalde. Ai totuși grijă să nu îl lași liber în zonele de plajă sau ponton.

Cartier Tineretului Park Residence

Departe de centru
Densitate mare
Trafic aglomerat la ore de vârf

Distincții eDezvoltator acordate Tineretului Park Residence pentru localizarea sa

Argint Trafic

Ajungi repede acasă

Deși există intervale orare în care circulația este mai intensă, traficul din zona Tineretului Park Residence nu creează, cu adevărat, neplăceri.

Detalii
Neevaluat Conectivitate

În evaluare

Află cât de bine este conectat Tineretului Park Residence de drumurile importante.

Detalii

Zonă și împrejurimi Tineretului Park Residence

Poziționare București - Central
Localitatea Sector 4

Despre Văcărești

Cartierul Văcărești este un cartier al sectorului 4, mărginit de Lacul Văcărești, cartierul Berceni și cartierele Vitan și Titan. Este un loc ideal pentru rezidență, deoarece oferă acces către toate utilitățile pe care ți le-ai putea dori: mijloace de transport, spații verzi de dimensiuni generoase și o distanță mică față de zona centrală. În ciuda acestor avantaje, este o zonă în care prețurile locuințelor sunt destul de accesibile.

Majoritatea locuințelor de aici se află în blocuri de peste 10 etaje construite între 1986 și 1990, însă există și proiecte noi de blocuri, cu apartamente moderne.

Viața de zi cu zi în Văcărești

Unul dintre punctele de interes importante ale cartierului este Parcul Natural Văcărești, transformat într-o adevărată deltă în centrul orașului. În acest cartier există și muzee, școli, magazine sau alte clădiri și instituții destinate confortului locuitorilor, ceea ce îl face foarte atractiv.

Magazine în Văcărești
 • Sun Plaza
 • Centrul Comercial Big Berceni
 • Piaţa Sudului
Învățământ în Văcărești
 • Shakespeare School
 • Școala Generală Nr. 100
 • Școala Gimnazială nr. 120 Mărţişor
Recreere în Văcărești
 • Parcul Natural Văcărești
 • Parcul Tineretului
 • Cinema City
Transport public în Văcărești
 • Stația de metrou Piața Sudului
 • Liniile de autobuz 232, 312, 313, 381, N103, N105
 • Liniile de troleibuz 73, 74, 76

Rata criminalității în Văcărești

Administrativ, Văcărești, face parte din zona de acoperire a Sector 4 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 158 de infracțiuni, sub media de 178 din celelalte sectoare, ceea ce face din Văcărești o zonă mai sigură, pentru tine și familia ta, comparativ cu altele din capitală.

Rata criminalității în Sector 4
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Văcărești

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în Tineretului Park Residence, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Văcărești. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Văcărești. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Trafic și infrastructură Tineretului Park Residence

Infrastructură Străzi late
Ore de vârf Trafic Aglomerat
Restul zilei Trafic Aglomerat

Tineretului Park Residence se află într-o zonă foarte densă, astfel că traficul tinde să fie foarte aglomerat indiferent de oră. Locuind aici, te vei confrunta des cu ambuteiaje.

Pentru un mediu mai curat și mai sănătos pentru toți, cel mai bine este să folosești, pentru deplasări, metroul. Locuitorii din Tineretului Park Residence au acces la o stație de metrou chiar lângă casă pentru linia/liniile M2.

Deși nu scapi în totalitate de problemele din trafic, STB-ul este o alternativă mai bună decât mașina personală. Aproape de Tineretului Park Residence există cel puțin o stație de autobuz cu acces la linia/liniile 232,312,313,381,N103,N105 . De asemenea, cei care preferă tramvaiul, pot ajunge repede la cel puțin o stație pentru linia/liniile 1.

Cei care au copii mici vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată grădiniță, care se află la câteva minute de condus de Tineretului Park Residence, ceea ce va aglomera traficul. În ansamblu există un magazin unde locatarii pot face cumpărăturile fără să fie nevoiți să ia mașina.

Deși are străzi late care preiau eficient fluxul de mașini, zona Tineretului Park Residence este aglomerată la orele de vârf, fapt pentru care îți recomandăm să eviți Soseaua Oltenitei.

Transport public și conectivitate Tineretului Park Residence

În evaluare
Transport public Metrou Autobuz Tramvai
Aeroport La distanță mare
Autostrăzi Niciuna în apropiere

Amplasarea în zona mediană a capitalei, face Tineretului Park Residence un ansamblu bun pentru familii și persoanele care nu sunt nevoie să ajungă des în zona centrală ci preferă un cartier mai liniștit. Conexiunea cu metroul se face în mod direct, existând o stație de metrou pentru linia/liniile M2 în imediata apropiere a ansamblului. În ceea ce privește autobuzul, există o stație STB foarte aproape de Tineretului Park Residence, la care ajung liniile 232,312,313,381,N103,N105. Nu în ultimul rând, cei care vor locui în Tineretului Park Residence vor avea acces și la liniile de tramvai 1, existând cel puțin o stație în cartier.

Construcție Tineretului Park Residence

Distincții eDezvoltator acordate Tineretului Park Residence pentru calitatea construcției sale

Bronz Finisaje

Nu tocmai luxos

Lucrările din Tineretului Park Residence sunt acceptabile, dar la o privire mai atentă este loc de îmbunătățire.

Detalii
Argint Instalații

Bune și sigure

Materialele folosite la instalațiile din Tineretului Park Residence sunt calitative.

Detalii
Argint Izolație

Bine burdușit!

Izolațiile din Tineretului Park Residence sunt foarte bine realizate, cu materiale bune.

Detalii
Aur Rezistență

Construit ca o fortăreață

Structurile de rezistență ale construcțiilor din Tineretului Park Residence duc cu gândul la un bunker.

Detalii

Părerea noastră despre cât de bine construit e Tineretului Park Residence

Compunem un audit al construcției bazat pe datele colectate de la șantier și de la constructorii clădirilor ce formează ansamblul 370. Când textul va fi gata, vei putea înțelege dacă dezvoltatorul a folosit materiale de calitate, ce metode tehnice a folosit și cum influențează ele confortul și eficiența energetică a locuinței. Toate aceste detalii sunt deja sumarizate mai jos:

Finisaje Tineretului Park Residence

În evaluare
Pereți Vopsea și faianță
Pardoseli Gresie și parchet
Uși interioare Lemn stratificat - Pinum

Pereți, tavan și uși interioare Tineretului Park Residence

Acoperire pereți cu vopsea normală

Pereții locuințelor din Tineretului Park Residence sunt acoperiți cu vopsea lavabilă clasică. Acesta nu este neapărat un dezavantaj, ba chiar permite beneficiarilor să își decoreze casa după bunul plac.

Tavane simple, fără decorațiuni

Dezvoltatorul Tineretului Park Residence a lăsat tavanele simple, fără baghete decorative sau alte inserții, camerele fiind simple, fără accente speciale.

Uși din MDF

La fel ca în majoritatea ansamblurilor rezidențiale noi, în Tineretului Park Residence au fost montate uși de interior din MDF, un material popular în România datorită costului relativ scăzut.

Gresie, faianță și parchet Tineretului Park Residence

În evaluare
Gresie lucioasă

În Tineretului Park Residence s-a montat gresie lucioasă, un material care a pierdut mult din popularitate în ultimii ani pentru că este alunecos și greu de întreținut. În plus se zgârie repede.

Faianță lucioasă

Pereții din băile și bucătăriile din Tineretului Park Residence sunt placați cu gresie clasică, lucioasă.

Nu știm ce parchet s-a montat

Până când nu facem un audit la șantierul Tineretului Park Residence pentru a vedea exact ce tip de parchet a fost montat, nu putem oferi detalii.

Instalații Tineretului Park Residence

Termică Încălzire cu radiatoare
centrală Buderus
Electrică Descărcătoare anti-fulger

Instalație termică Tineretului Park Residence

În evaluare
Centrală pe gaz, în condensare

Centralele termice montate în Tineretului Park Residence folosesc tehnologia de condensare, prin care eficiența centralei crește cu până la 50% față de cele convenționale.

Distribuție prin calorifere

Încălzirea efectivă se face în mod clasic, prin calorifere, precum în multe alte cazuri. Nu este de mirare că dezvoltatorul Tineretului Park Residence a ales această soluție, ea fiind ușor de construit. Caloriferele sunt din Oțel, un material rezistent.

Nu știm cum se controlează temperatura

Încă nu avem informații privind soluția de control a temperaturii din camere aleasă de constructorul Tineretului Park Residence.

Instalație electrică Tineretului Park Residence

Siguranțe cu protecție la curentare

În Tineretului Park Residence s-au folosit siguranțe diferențiale (care previn curentarea) . De asemenea, pentru o protecție suplimentară a circuitelor sensibile, s-au instalat inclusiv descărcătoare anti-fulger.

Circuite simple, fără linii dedicate

În locuințele din Tineretului Park Residence nu există circuite speciale pentru consumatorii mari, deci cei care vor locui aici trebuie să fie atenți la prize să nu se topească atunci când folosesc electrocasnice de putere mare, precum plitele electrice.

Terminale electrice simple

În locuința auditată de noi, din Tineretului Park Residence, s-au instalat terminale simple, din plastic . Întrerupătoarele sunt poziționate la înălțimea optimă - aproximativ 120 cm față de sol și sunt normale, fără semnalizare, deci pot fi greu de depistat noaptea.

Instalație sanitară Tineretului Park Residence

Alimentare din rețea

Cu toate că este cea mai fiabilă sursă, alimentarea din rețeaua municipală înseamnă că locuitorii Tineretului Park Residence vor avea la robinet apă preponderent epurată și tratată, deci vor fi nevoiți să cumpere apa potabilă. Acest lucru nu mai este ceva neobișnuit, majoritatea populației urbane fiind în situația de a cumpăra apă sau de a purifica apa de la robinet.

Evacuare în rețeaua municipală

Apele menajere din Tineretului Park Residence sunt procesate de rețeaua municipală. Acest scenariu este cel mai bun pentru orice reședință datorită capacității crescute de procesare oferite de rețelele municipale, dar și datorită respectării în acest fel a standardelor ecologice impuse de UE pentru procesarea apelor menajere uzate.

Scurgeri de pardoseală doar în baie

În locuințele din Tineretului Park Residence am observat scurgeri în pardoseală doar în băi. Era util să existe astfel de scurgeri și în bucătărie deoarece inclusiv aici există riscul unei inundări accidentale.

Izolație Tineretului Park Residence

Fonică Standard
Termică Foarte bună

Izolația fonică Tineretului Park Residence

Pereții dintre locuințe au aproximativ 30cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Pereții care separă locuințele în Tineretului Park Residence sunt construiți din blocuri de cărămidă ceramică, un material bun pentru izolația fonică . Grosimea acestor pereți este de 30cm, ceea ce îi face foarte eficienți ca izolator fonic .

Pereții interiori au aproximativ 13cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Grosimea pereților care compartimentează locuința este importantă pentru cei care vor să doarmă liniștiți în dormitor fără să audă zgomotul televizorului din living. În cazul Tineretului Park Residence, pereții interiori au 13cm grosime și au fost construiți din .

Ferestrele cu două foi de sticlă - ”termopan”

Locuințele din Tineretului Park Residence au ferestre cu două foi de geam sau „termopane”, așa cum sunt ele cunoscute în mod popular. Nu este cea mai bună variantă de izolație fonică însă este cu mult mai bună decât ferestrele tradiționale, deci nu va trebui să îți faci griji pentru zgomotul de afară.

Izolația termică Tineretului Park Residence

În evaluare
Pereți exteriori din cărămidă ceramică de 45 cm grosime, din care 15 cm izolație cu polistiren extrudat (EPS)

În Tineretului Park Residence, pereții exteriori ai clădirilor sunt realizați din cărămidă ceramică. Aceasta este un material modern, caracterizat printr-o foarte bună rezistent. De asemenea, alveolele caracteristice bucăților de cărămidă ceramică au capacitatea de a conserva temperatura. Deci, un perete realizat din acest material, care este bine izolat la exterior, va avea o bună inerție termică, menținând răcoare vara și cald iarna, ceea ce sporește semnificativ confortul locatarilor.

Pereții exteriori ai clădirilor din Tineretului Park Residence au o grosime de 45 cm, cu tot cu izolație, mai mult decât am întâlnit la alte ansambluri rezidențiale noi.

În ceea ce privește izolația exterioară a pereților, dezvoltatorul Tineretului Park Residence a folosit clasicul polistiren extrudat (EPS), aplicând un strat de 15 cm grosime. O soluție ieftină și destul de eficientă.

Ne lipsesc informații despre izolația termică a acoperișului

Din păcate, nu avem destule informații cât să compunem o părere corectă din punct de vedere tehnic despre izolația acoperișurilor clădirilor din Tineretului Park Residence.

Nu știm câte camere au profilele ferestrelor

Numărul de goluri de aer din profilele ferestrelor determină gradul de izolație termică, pentru clădirile din Tineretului Park Residence încă nu avem această informație.

Hidroizolația Tineretului Park Residence

În evaluare
Ne lipsesc date privind hidroizolația fundațiilor

Informațiile pe care le avem despre Tineretului Park Residence nu ne permit să compunem o părere relevantă despre cât de bine sunt hidroizolate subsolurile și fundațiile clădirilor, vom reveni odată ce facem auditul la șantier.

Nu știm cum s-au izolat acoperișurile

Din păcate nu putem formula o opinie tehnică despre cât de bine sunt hidroizolate acoperișurile și plafoanele din Tineretului Park Residence, vom completa aceste informații doar după vizita la șantier.

Nu știm cât de bine sunt hidroizolate terasele

Momentan nu putem compune o opinie despre cât de bine sunt izolate terasele clădirilor din Tineretului Park Residence, vom reveni asupra acestei secțiuni după vizita la șantier.

Structură de rezistență Tineretului Park Residence

Structură pe cadre din beton armat

Structura bazată pe cadre de beton este des utilizată în cazul clădirilor înalte, cum sunt cele din Tineretului Park Residence. Este un sistem constructiv des folosit în toată lumea care prezintă numeroase avantaje în ceea ce privește rezistența la seisme și eficiența în construcție.

Rezistență foarte bună la seisme însă pot apărea avarii

Acest sistem constructiv este folosit de toate clădirile construite după 1977. Mai mult decât atât, el a fost suplimentat cu măsuri de siguranță foarte dure pentru a preveni orice catastrofă. Clădirile din Tineretului Park Residence sunt construite pe cadre de beton și se supun acestor reglementări, deci probabilitatea ca aceste clădiri să cedeze în cazul unui seism este destul de scăzută.

Rezistență garantată în timp, decenii bune, chiar secole

În ziua de azi găsim numeroase clădiri construite în evul mediu care încă rezistă testului timpului. Majoritatea acestora sunt construite într-una dintre variantele sistemului „pe cadre”. Fie că s-au folosit forme rotunde, precum arcadele, fie că s-au folosit forme perpendiculare precum grinzile din zilele noastre, clădirile construite în acest sistem, la fel ca cele din Tineretului Park Residence, vor trece cu brio testul timpului și vor rămâne în picioare atât cât va dori omul.

Tineretului Park Residence Investiție

Randament moderat la revânzare
Randament moderat la închiriere

Distincții eDezvoltator câștigate de Tineretului Park Residence pentru randamentul în investiție

Bronz Revânzare

Există oportunități mai bune

Tineretului Park Residence nu este cel mai performant ansamblu pentru revânzare.

Detalii
Bronz Închiriere

Neperformant

Cei care cumpără în Tineretului Park Residence pentru reînchiriere vor fi dezamăgiți.

Detalii
Bronz Facilități de plată

Susținere slabă

Dezvoltatorul Tineretului Park Residence nu oferă facilități care să stimuleze investițiile.

Detalii

Văcărești ca investiție

Chirie Studio 300€
Chirie 2 camere 430€
Chirie 3 camere 450€

Cartierul Văcărești face parte din sectorul 4 și este poziționat în zona centrală a capitalei. Față de celelalte cartiere din zone aflate în centrul Bucureștiului, chiriile din cartierul Văcărești tind să fie cu aproximativ 3procente mai mari pentru garsoniere sau apartamente și cu 1procente mai mici pentru case.

Valorile medii ale chiriilor din cartierul Văcărești, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 300 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu două camere: 430 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu trei camere: 450 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu patru camere: 550 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; vile duplex: 748 Euro pe lună, cu 3 procente mai mici decât media zonei; vile individuale: 935 Euro pe lună, cu 4 procente mai mici decât media zonei.

Actualizăm datele din această secțiune iar în scurt timp, aici vei găsi inclusiv informații istorice despre tendințele prețurilor imobiliarelor din Văcărești sub forma unui grafic similar cu cel de mai jos. Acest grafic se va actualiza zilnic pentru ca informațiile oferite să fie cât mai relevante. Graficul va ilustra evoluția prețurilor în Văcărești atât pentru vânzări, cât și pentru închirieri și va putea fi segmentat în funcție de tipul de imobil dorit.

Tendința prețurilor la imobiliare în Văcărești
Imagine demonstrativă care ilustrează cum vor fi prezentate tendințele prețurilor din imobiliare

Potențial de revânzare în Tineretului Park Residence

În evaluare
Preț achiziție În curs de evaluare
Tendința prețurilor Creștere susținută
Prestigiul ansamblului Moderat

În curs de evaluare

Momentan nu avem date suficiente pentru a face o analiză a prețurilor din Tineretului Park Residence față de cele din București - Central.

Prețurile din această zonă cresc în mod susținut

Fiind amplasat în buricul târgului, în zona centrală a Bucureștilor, Tineretului Park Residence se bucură de contextul cerere foarte mare/oferta redusă, cumul specific zonelor centrale. Datorită acestui fapt, locuințele din Tineretului Park Residence se scumpesc de la an la an.

Moderat

În comparație cu alte ansambluri, Tineretului Park Residence este căutat de mai puțin de 100 de utilizatori pe lună, ceea ce ne determină să constatăm că acest ansamblu nu este foarte popular fie pentru că este nou pe piață, fie pentru că dezvoltatorul nu a investit destul în branding. În ambele cazuri, Tineretului Park Residence rămâne o investiție riscantă.

Potențial de închiriere în Tineretului Park Residence

Chiria medie 7.8€/mp
Public țintă Familii
Unitate recomandată Ap. 3 camere sau casă

Clientelă stabilă: familii

Datorită facilităților din interiorul și din jurul Tineretului Park Residence, ansamblul este ideal pentru familiile cu copii. Acest tip de clienți este ideal pentru cei care caută chiriași de lungă durată deoarece familiile își schimbă rar locuința ba chiar deseori aleg să cumpere.

Recomandăm 3 camere sau case ca investiție

Fiind un ansamblu prietenos cu familiile, în Tineretului Park Residence se vor putea închiria ușor apartamentele mari cu 3 sau 4 camere, precum și orice tip de casă. Deși au un preț de achiziție mai mare, randamentul acestor unități tinde să fie mai bun decât cele ieftine în special datorită chiriașilor pe lungă durată și a costurilor mai mici cu reparațiile. În cazul în care ansamblul are disponibile doar case, atunci vilele de tip single s-ar putea să fie o investiție potrivită.

Facilități pentru investitori de la Tineretului Park Residence

În evaluare
Rate la dezvoltator Nu
Discount la plata cash Nu
Plata în criptomonede Nu

Rate doar prin bancă

Tineretului Park Residence nu oferă niciun sistem de rate la dezvoltator, deci cei care vor să achiziționeze aici vor trebui fie să plătească pe loc, fie să apeleze la un credit bancar.

Preț fix, indiferent de metoda de plată

Din păcate, dezvoltatorul Tineretului Park Residence nu oferă reduceri celor care pot plăti cash iar prețul este același pentru orice tip de client, indiferent că este investitor sau beneficiar final.

Se acceptă doar monede tradiționale

Dezvoltatorul Tineretului Park Residence nu acceptă momentan plata în niciun fel de criptomonede, preferând valuta clasică (fiat) pentru toate tranzacțiile derulate de acesta.

Tineretului Park Residence Întrebări frecvente

Cât costă o locuință în Tineretului Park Residence?

Momentan colectăm, de la Tineretului Park Residence, datele necesare pentru a răspunde la această întrebare. Te rugăm să revii pentru a vedea prețurile actualizate.

Unde se află Tineretului Park Residence și cum se poate ajunge?

Ansamblul rezidențial Tineretului Park Residence este situat în cartierul Văcărești din centrul capitalei. Pentru a ajunge la Tineretului Park Residence depinzi de mașina personală deoarece nu există niciun mijloc de transport în comun aproape.

Cum este traficul din zona Tineretului Park Residence?

La orele de vârf, tipic Bucureștiului, traficul din jurul Tineretului Park Residence este destul de aglomerat. Pentru a ajunge mai repede acasă, te sfătuim să eviți Soseaua Oltenitei.

Ce facilități oferă Tineretului Park Residence locuitorilor săi?

Locuitorii din Tineretului Park Residence au acces la următoarele facilități: școală publică (în apropiere), școală privată (în apropiere), grădiniță (în apropiere), supermarket (în ansamblu), mall (în apropiere).

Ai și alte întrebări referitoare la Tineretului Park Residence?

Scrie-ne pe [email protected] și spune-ne ce informații ai dori să veți în plus pe această pagină!