0

Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Atlas Residence - Drumul Taberei

bd.Timișoara , 101T, cartier Brâncuși, sector 6, București

Prețuri și locuințe Atlas Residence - Drumul Taberei

Vizitează Atlas Residence - Drumul Taberei

Comision 0%
Direct Dezvoltator
Răspuns în 24 de ore

Completează formularul de mai sus pentru a trimite o solicitare de vizionare direct la reprezentanții Atlas Residence - Drumul Taberei.

Descoperă Atlas Residence - Drumul Taberei!

Te invităm să răsfoiești informațiile de mai jos pentru a afla tot ce trebuie să știi despre Atlas Residence - Drumul Taberei! Majoritatea acestor detalii se pot găsi doar pe eDezvoltator.ro și, dacă citești cu atenție toate detaliile enumerate de noi, vei ajunge să cunoști acest ansamblu mult mai bine decât agenții de vânzări ai dezvoltatorului.

Harta Atlas Residence - Drumul Taberei

Atlas Residence - Drumul Taberei Lifestyle

Hiper-market în apropiere
Mall în apropiere
Sală fitness în apropiere

Distincții Lifestyle eDezvoltator câștigate de Atlas Residence - Drumul Taberei

Bronz Familii cu copii

Acceptabil pentru familia ta

Familiile la început de drum, care locuiesc în Atlas Residence - Drumul Taberei, trebuie să ia în calcul câteva aspecte, menționate mai jos, care pot fi trecute în categoria dezavantajelor. Unele se vor rezolva în timp.

Detalii
Aur Tineri

Tinerețe fără bătrânețe

Tinerii care locuiesc în Atlas Residence - Drumul Taberei au în acest ansamblu tot ce au nevoie, de la piscine, plajă privată, terenuri de sport și săli de fitness.

Detalii
Neevaluat Persoane cu dizabilități

În evaluare

Revino ca să aflii cât de accesibil este Atlas Residence - Drumul Taberei!

Detalii
Neevaluat Mașini electrice

În evaluare

Conduci o mașină electric? Aici vei afla cât de potrivit e Atlas Residence - Drumul Taberei pentru tine!

Detalii
Neevaluat Animale de companie

În evaluare

Revino să descoperi cât de pet-friendly e Atlas Residence - Drumul Taberei!

Detalii

Părerea noastră despre viața de zi cu zi în Atlas Residence - Drumul Taberei

Această secțiune este actualizată periodic. Poți vedea cum arată ziua unui locuitor al ansamblului rezidențial și cum evoluează în timp, în funcție de dezvoltarea și modernizarea zonei în care este construit Atlas Residence - Drumul Taberei. Vei afla unde îți poți duce copiii la școală sau grădiniță, unde poți face cumpărăturile de zi cu zi și cu ce mijloace de transport public te poți deplasa, dar și multe altele. Vezi detaliile actuale ale acestui ansamblu rezidențial, în cele de mai jos.

Facilități Atlas Residence - Drumul Taberei Familii cu copii

Școală în apropiere
Grădiniță în apropiere
After-school în apropiere

Atlas Residence - Drumul Taberei:Cumpărături

Cele mai apropiate magazine sunt în afara ansamblului

Din păcate, cele mai apropiate magazine de unde îți poți face cumpărăturile sunt în afara Atlas Residence - Drumul Taberei, deci dacă ai uitat ceva, vei fi nevoit să ieși din ansamblu.

Piața agroalimentară e în zonă!

În zona în care se află Atlas Residence - Drumul Taberei vei găsi o piață agroalimentară în care fermierii își vând produsele. De aici poți cumpăra fructe, legume, lactate și ouă proaspete, aduse direct de la fermele din jurul capitalei.

Ai un mall foarte aproape

Locuind în Atlas Residence - Drumul Taberei, ești foarte aproape de cel puțin un mall, unde vei găsi orice îți dorești pentru a-ți potoli pofta de shopping.

Atlas Residence - Drumul Taberei:Educație

Găsești școala la câteva minute de Atlas Residence - Drumul Taberei!

Precum în multe alte cazuri, în interiorul Atlas Residence - Drumul Taberei nu vei găsi o școală însă ai numeroase opțiuni dintre care poți alege, în apropiere.

Găsești o grădiniță în apropiere de Atlas Residence - Drumul Taberei

Deși nu există grădiniță chiar în Atlas Residence - Drumul Taberei, vei găsi multe opțiuni în apropiere. Faptul că nu există o grădiniță chiar în ansamblu nu este neapărat un dezavantaj, acest scenariu fiind întâlnit la foarte multe ansambluri de la noi din țară.

Poți găsi un after-school aproape de casă!

Deși nu se regăsesc în imediata apropiere a locuinței, ai opțiuni pentru ocuparea timpului celui mic și în apropiere de Atlas Residence - Drumul Taberei, unde vei găsi atât o școală de arte, cât și un after-school.

Atlas Residence - Drumul Taberei:Recreere

În evaluare

Poți merge cu copilul în parcul din apropiere!

Deși nu există niciun parc în interiorul Atlas Residence - Drumul Taberei, pentru a putea petrece timp în natură vei putea merge într-unul dintre parcurile din jurul ansamblului.

Găsești un loc de joacă amenajat chiar lângă casă!

Dacă vrei ca cel mic să-și consume energia în aer liber și într-un loc potrivit, este bine să știi că în cadrul ansamblului Atlas Residence - Drumul Taberei există un loc de joacă perfect amenajat.

Nu știm dacă se organizează activități cu copiii

Din ce date avem, nu există activități organizate constant de comunitatea din Atlas Residence - Drumul Taberei care să implice și copiii.

Atlas Residence - Drumul Taberei:Siguranță

În evaluare

Accesul în ansamblu este restricționat

În Atlas Residence - Drumul Taberei te simți în siguranță deoarece nu oricine poate intra în acest complex rezidențial. Accesul se face doar pe bază de invitație sau cartelă de acces, deci nu pot intra decât persoane cunoscute, rezidenți sau musafirii acestora.

Nu știm dacă există limitatoare de viteză

Încă nu ne-am putut da seama dacă vor fi instalate limitatoare de viteză în Atlas Residence - Drumul Taberei, fapt pentru care nu putem oferi această informație.

Locuri de joacă împrejmuite

Zonele de joacă din Atlas Residence - Drumul Taberei sunt împrejmuite și sunt plasate departe de străzi, pentru ca cei mici să fie în deplină siguranță, iar joacă să se desfășoare fără incidente

Atlas Residence - Drumul Taberei:Curățenie

Spațiile verzi sunt foarte bine întreținute

Plimbându-te la pas prin Atlas Residence - Drumul Taberei este imposibil să nu observi cât de bine sunt întreținute spațiile verzi. Iarba este tunsă, iar florile arată superb vara. Copilul tău se va juca într-un mediu sănătos și bine îngrijit.

Găsești coșuri de gunoi la tot pasul

Străzile din Atlas Residence - Drumul Taberei sunt foarte curate, parțial datorită coșurilor de gunoi montate de dezvoltator în majoritatea locurilor publice. Deși pare banal, acest aspect nu este prea des întâlnit în alte ansambluri rezidențiale din România.

Trotuarele sunt îngrijite și spălate

Trotuarele și aleile din Atlas Residence - Drumul Taberei par noi, ele fiind foarte bine întreținute și curate.

Facilități Atlas Residence - Drumul Taberei Tineri

Metrou M5 aproape
Aproape de mall
Parc mare în apropiere

Atlas Residence - Drumul Taberei:Transport public

Găsești o stație de metrou pentru M5 în apropiere

Dacă mergi des cu metroul, este bine să știi că ansamblul Atlas Residence - Drumul Taberei este foarte aproape de o stație de metrou legată la linia/liniile M5, la care poți ajunge chiar și pe jos.

Ajungi rapid la o stație STB

Locuind în Atlas Residence - Drumul Taberei, vei găsi în apropiere cel puțin o stație STB pe la care trec liniile de autobuz 105,122,126,137,138,168,173,185,221,222,268,368,385,668,N110,N116,N122,R422,R423,R425,T12,T13,T14,T15. Pe lângă autobuz, poți lua și tramvaiul pe linia/liniile 41.

Stai departe de centru

Atlas Residence - Drumul Taberei este amplasat la periferia capitalei, deci îți va fi destul de greu să ajungi în centru.

Atlas Residence - Drumul Taberei:Socializare

În evaluare

Nu există piscină în ansamblu

Din păcate, precum multe alte ansambluri, Atlas Residence - Drumul Taberei ratează oportunitatea de a oferi locuitorilor săi o piscină.

Nu am știm dacă există terase sau restaurant în ansamblu

Dacă îți place să ieși la o cafea cu prietenii, va trebui să părăsești ansamblul deoarece în Atlas Residence - Drumul Taberei nu vei găsi nicio cafenea, terasă sau restaurant.

Ai un mall foarte aproape.

Te relaxezi la shopping? Atunci avem vești bune: Atlas Residence - Drumul Taberei are un mall important în imediata apropiere, la câteva minute de mers cu mașina.

Atlas Residence - Drumul Taberei:Sport

Nu ai sală de fitness în ansamblu

Cea mai apropiată sală de forță este în afara ansamblului, deci va trebui să ieși din Atlas Residence - Drumul Taberei pentru a ajunge la ea.

Pentru a face jogging va trebui să ieși din ansamblu

Cei care obișnuiesc să facă ieșiri scurte de jogging vor trebui să caute un parc în apropiere, deoarece în Atlas Residence - Drumul Taberei nu se poate alerga.

Ai un parc mare în imediata apropiere

Cei care locuiesc în Atlas Residence - Drumul Taberei vor găsi un parc mare foarte aproape de ansamblu. Aici se pot face ture lungi de jogging sau chiar yoga pe timp de vară.

Facilități Atlas Residence - Drumul Taberei Persoane cu dizabilități

În evaluare
Fără facilități pentru cei cu handicap fizic

Atlas Residence - Drumul Taberei:Persoane cu dizabilități fizice

Nu sunt rampe de acces

Din păcate, dezvoltatorul Atlas Residence - Drumul Taberei nu a prevăzut niciun tip de rampă de acces în clădiri pentru persoanele cu dizabilități locomotorii.

Nu există locuri de parcare rezervate

Din nefericire, persoanele cu dizabilități, care locuiesc în Atlas Residence - Drumul Taberei, probabil că vor avea probleme cu parcarea întrucât nu există locuri special rezervate.

Tocurile ușilor nu sunt la nivel cu podeaua

Din câte am observat, în Atlas Residence - Drumul Taberei nu există treceri la nivel cu podeaua dintr-un spațiu în altul, nici în spațiile publice, și nici în unitățile locative.

Atlas Residence - Drumul Taberei:Persoane cu dizabilități senzoriale

În evaluare

Nu știm dacă ascensoarele beneficiază de instrucțiuni acustice

Nu este clar dacă ascensoarele din Atlas Residence - Drumul Taberei sunt dotate cu sisteme fonice de instructaj.

Butoanele lifturilor sunt simple, fără instrucțiuni

Lifturile din Atlas Residence - Drumul Taberei nu sunt potrivite pentru persoane care au probleme cu vederea, deoarece nu au butoane inscripționate cu Braille.

Trecerile de pietoni nu sunt semnalizate fonic

Din nefericire, trecerile de pietoni din Atlas Residence - Drumul Taberei nu sunt semnalizate acustic, fapt pentru care sunt periculoase pentru persoanele care au probleme cu vederea.

Facilități Atlas Residence - Drumul Taberei Mașini electrice

În evaluare
Stație încărcare în apropiere

Stații de încărcare EV lângă Atlas Residence - Drumul Taberei

În evaluare
Nu există stație de încărcare în ansamblu
Stații de încărcare în apropiere

În drumul tău spre casă vei întâlni următoarele stații de încărcare:

Brand Distanță Locuri 100-150kWh Locuri 50-100kWh Locuri 30-50kWh Locuri 5-30kWh
McDonalds la 3 km - - - 2 locuri
EV-Mag la 3 km - - - 2 locuri
Renovatio e-charge la 4 km - - - 2 locuri

Facilități Atlas Residence - Drumul Taberei Animale de companie

În evaluare
Pet shop în apropiere
Cabinet în apropiere
Parcuri de câini în apropiere

Atlas Residence - Drumul Taberei:Tratamente și hrană

Vei găsi un pet-shop în zonă

Deși nu există pet-shop în cadrul ansamblului, vei găsi unul în zona în care se află Atlas Residence - Drumul Taberei sau în drumul de la birou spre casă.

Găsești cabinete veterinare în cartier

În ansamblul rezidențial Atlas Residence - Drumul Taberei nu există niciun cabinet veterinar, însă cu siguranță vei găsi unul în apropiere.

Cabinetul veterinar oferă și servicii de cosmetică pentru animale

Este normal să ai grijă de aspectul animalului tău de companie, iar pentru asta ai nevoie de servicii specializate. Este bine să știi că la cabinetul veterinar din Atlas Residence - Drumul Taberei ai, în ofertă, cosmetică canină.

Atlas Residence - Drumul Taberei:Plimbare

Nu vei putea plimba câinele decât pe stradă

Din păcate Atlas Residence - Drumul Taberei nu oferă niciun loc unde poți plimba câinele aproape de casă. Găsești opțiuni doar dacă te deplasezi în afara ansamblului.

Nu există nicio pădure sau câmpie în apropiere

Dacă ai un câine activ, care are nevoie să alerge liber zilnic, atunci Atlas Residence - Drumul Taberei nu este cea mai bună opțiune pentru tine întrucât nu are aproape nicio pădure sau poiană, unde câinele să poată fi lăsat liber, fără să creeze probleme.

Există chiar și un lac în apropiere, cu malurile amenajate!

Cei care au câini știu cât de mult se bucură acesta când se poate bălăci în voie. De aceea, locuind în Atlas Residence - Drumul Taberei, în zilele calde de vară vei putea merge pe malul lacul amenajat, situat în apropierea ansamblului pentru a-ți lăsa câinele să se scalde. Ai totuși grijă să nu îl lași liber în zonele de plajă sau ponton.

Cartier Atlas Residence - Drumul Taberei

La periferia capitalei
Densitate medie
Trafic aglomerat la ore de vârf

Distincții eDezvoltator acordate Atlas Residence - Drumul Taberei pentru localizarea sa

Argint Trafic

Ajungi repede acasă

Deși există intervale orare în care circulația este mai intensă, traficul din zona Atlas Residence - Drumul Taberei nu creează, cu adevărat, neplăceri.

Detalii
Neevaluat Conectivitate

În evaluare

Află cât de bine este conectat Atlas Residence - Drumul Taberei de drumurile importante.

Detalii

Zonă și împrejurimi Atlas Residence - Drumul Taberei

În evaluare
Poziționare București - Vest
Administrație Sector 6
Cartier Drumul Taberei

Despre Drumul Taberei

Cartierul Drumul Taberei este unul dintre cele mai mari cartiere ale Bucureștiului. Administrat de primăria sectorului 6, acesta a cunoscut o dezvoltare considerabilă în ultimii ani, atât prin proiectele imobiliare, cât și prin proiectele de infrastructură, cel mai mare fiind linia de metrou a zonei.

Unul dintre motivele pentru cartierul este atractiv pentru o mulțime de persoane este faptul că este aerisit, predominând blocurile de 4 etaje despărțite între ele de spații verzi. Locuitorii cartierului beneficiază de toate utilitățile necesare, de parcul Moghioroș care are 30 de hectare și de numeroase grădinițe, școli și licee.

Viața de zi cu zi în Drumul Taberei

Cartierul are 3 parcuri, 4 piețe și numeroase alte puncte de interes gândite pentru confortul locuitorilor. În principiu, un locuitor al cartierului poate să stea perioade lungi aici fără a se plictisi sau fără a duce lipsă de un bun sau un serviciu.

Magazine în Drumul Taberei
 • Piaţa Drumul Taberei
 • Auchan
 • Plaza Romania
Învățământ în Drumul Taberei
 • Liceul Teoretic Eugen Lovinescu
 • Școala Gimnazială Numărul 169
 • Colegiul Național Elena Cuza
Recreere în Drumul Taberei
 • Parcul Drumul Taberei
 • Bazinul de înot Steaua Bucureşti
 • Parcul Târgu Neamț
Transport public în Drumul Taberei
 • Stațiile de metrou Valea Ialomitei, Constantin Brâncuși, Romancierilor, Râul Doamnei, Parc Drumul Taberei, Tudor Vladimirescu, Favorit, Orizont
 • Liniile de autobuz 105, 122, 126, 137, 138, 168, 173, 185, 221, 222, 268, 368, 385, 668, N110, N116, N122, R422, R423, R425, T12, T13, T14, T15
 • Liniile de troleibuz 69, 90, 93

Rata criminalității în Drumul Taberei

Administrativ, Drumul Taberei, face parte din zona de acoperire a Sector 6 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 180 de infracțiuni, foarte aproape de media de 178 de infracțiuni înregistrată de celelalte sectoare, fapt pentru care Drumul Taberei este o alegere bună pentru tine și familia ta, astfel că nu ai de ce să îți faci griji privind siguranța ta sau a celor dragi.

Rata criminalității în Sector 6
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Drumul Taberei

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în Atlas Residence - Drumul Taberei, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Drumul Taberei. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Drumul Taberei. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Trafic și infrastructură Atlas Residence - Drumul Taberei

Infrastructură Străzi late
Ore de vârf Trafic Aglomerat
Restul zilei Trafic Aglomerat

În ciuda faptului că zona în care se află Atlas Residence - Drumul Taberei găsim mai mult clădiri mici, traficul rămâne aglomerat indiferent de oră, deseori producându-se și ambuteiaje.

Pentru un mediu mai curat și mai sănătos pentru toți, cel mai bine este să folosești, pentru deplasări, metroul. Locuitorii din Atlas Residence - Drumul Taberei au acces la o stație de metrou chiar lângă casă pentru linia/liniile M5.

Deși nu scapi în totalitate de problemele din trafic, STB-ul este o alternativă mai bună decât mașina personală. Aproape de Atlas Residence - Drumul Taberei există cel puțin o stație de autobuz cu acces la linia/liniile 105,122,126,137,138,168,173,185,221,222,268,368,385,668,N110,N116,N122,R422,R423,R425,T12,T13,T14,T15 . De asemenea, cei care preferă tramvaiul, pot ajunge repede la cel puțin o stație pentru linia/liniile 41.

Cei care au copii mici vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată grădiniță, care se află la câteva minute de condus de Atlas Residence - Drumul Taberei, ceea ce va aglomera traficul. Având în vedere că nu există niciun supermarket în ansamblu, cei care vor avea nevoie de cumpărături vor fi nevoiți să ia mașina pentru a ajunge la cel mai apropiat magazin, ceea ce va duce la aglomerarea traficului.

Deși are străzi late care preiau eficient fluxul de mașini, zona Atlas Residence - Drumul Taberei este aglomerată la orele de vârf, fapt pentru care îți recomandăm să eviți Prelungirea Ghencea.

Transport public și conectivitate Atlas Residence - Drumul Taberei

În evaluare
Transport public Metrou Autobuz Tramvai
Aeroport La distanță mare
Autostrăzi Niciuna în apropiere

Poziționarea periferică a Atlas Residence - Drumul Taberei este un dezavantaj pentru cei care au nevoie de acces la transportul public. Conexiunea cu metroul se face în mod direct, existând o stație de metrou pentru linia/liniile M5 în imediata apropiere a ansamblului. În ceea ce privește autobuzul, există o stație STB foarte aproape de Atlas Residence - Drumul Taberei, la care ajung liniile 105,122,126,137,138,168,173,185,221,222,268,368,385,668,N110,N116,N122,R422,R423,R425,T12,T13,T14,T15. Nu în ultimul rând, cei care vor locui în Atlas Residence - Drumul Taberei vor avea acces și la liniile de tramvai 41, existând cel puțin o stație în cartier.

Aeroportul Henri Coandă (OTP) este destul de departe de Atlas Residence - Drumul Taberei.

Construcție Atlas Residence - Drumul Taberei

Distincții eDezvoltator acordate Atlas Residence - Drumul Taberei pentru calitatea construcției sale

Neevaluat Finisaje

În evaluare

Ne dăm seama ce medalie merită Atlas Residence - Drumul Taberei pentru finisaje!

Detalii
Argint Instalații

Bune și sigure

Materialele folosite la instalațiile din Atlas Residence - Drumul Taberei sunt calitative.

Detalii
Bronz Izolație

Nu strică o bluză în plus

Locuind în Atlas Residence - Drumul Taberei, din cauza calității izolațiilor, vei simți „magia iernii” pe pielea tău.

Detalii
Aur Rezistență

Construit ca o fortăreață

Structurile de rezistență ale construcțiilor din Atlas Residence - Drumul Taberei duc cu gândul la un bunker.

Detalii

Părerea noastră despre cât de bine construit e Atlas Residence - Drumul Taberei

Compunem un audit al construcției bazat pe datele colectate de la șantier și de la constructorii clădirilor ce formează ansamblul 373. Când textul va fi gata, vei putea înțelege dacă dezvoltatorul a folosit materiale de calitate, ce metode tehnice a folosit și cum influențează ele confortul și eficiența energetică a locuinței. Toate aceste detalii sunt deja sumarizate mai jos:

Finisaje Atlas Residence - Drumul Taberei

În evaluare
Pereți Vopsea și faianță
Pardoseli Gresie și parchet
Uși interioare Lemn stratificat - Pinum

Pereți, tavan și uși interioare Atlas Residence - Drumul Taberei

Acoperire pereți cu vopsea normală

Pereții locuințelor din Atlas Residence - Drumul Taberei sunt acoperiți cu vopsea lavabilă clasică. Acesta nu este neapărat un dezavantaj, ba chiar permite beneficiarilor să își decoreze casa după bunul plac.

Tavane simple, fără decorațiuni

Dezvoltatorul Atlas Residence - Drumul Taberei a lăsat tavanele simple, fără baghete decorative sau alte inserții, camerele fiind simple, fără accente speciale.

Uși din MDF

La fel ca în majoritatea ansamblurilor rezidențiale noi, în Atlas Residence - Drumul Taberei au fost montate uși de interior din MDF, un material popular în România datorită costului relativ scăzut.

Gresie, faianță și parchet Atlas Residence - Drumul Taberei

În evaluare
Gresie lucioasă

În Atlas Residence - Drumul Taberei s-a montat gresie lucioasă, un material care a pierdut mult din popularitate în ultimii ani pentru că este alunecos și greu de întreținut. În plus se zgârie repede.

Faianță lucioasă

Pereții din băile și bucătăriile din Atlas Residence - Drumul Taberei sunt placați cu gresie clasică, lucioasă.

Nu știm ce parchet s-a montat

Până când nu facem un audit la șantierul Atlas Residence - Drumul Taberei pentru a vedea exact ce tip de parchet a fost montat, nu putem oferi detalii.

Instalații Atlas Residence - Drumul Taberei

Termică Încălzire cu radiatoare
centrală Bosch
Electrică Descărcătoare anti-fulger
siguranțe Legrand

Instalație termică Atlas Residence - Drumul Taberei

Centrală pe gaz, în condensare

Centralele termice montate în Atlas Residence - Drumul Taberei folosesc tehnologia de condensare, prin care eficiența centralei crește cu până la 50% față de cele convenționale.

Distribuție prin calorifere

Încălzirea efectivă se face în mod clasic, prin calorifere, precum în multe alte cazuri. Nu este de mirare că dezvoltatorul Atlas Residence - Drumul Taberei a ales această soluție, ea fiind ușor de construit. Caloriferele sunt din Oțel, un material rezistent.

Controlul temperaturii centralizat

În locuințele din Atlas Residence - Drumul Taberei, există un singur terminal de control al temperaturii, deci în toată casa va fi aceeași temperatură.

Instalație electrică Atlas Residence - Drumul Taberei

Siguranțe cu protecție la curentare

În Atlas Residence - Drumul Taberei s-au folosit siguranțe diferențiale (care previn curentarea), marca Legrand . De asemenea, pentru o protecție suplimentară a circuitelor sensibile, s-au instalat inclusiv descărcătoare anti-fulger.

Circuite simple, fără linii dedicate

În locuințele din Atlas Residence - Drumul Taberei nu există circuite speciale pentru consumatorii mari, deci cei care vor locui aici trebuie să fie atenți la prize să nu se topească atunci când folosesc electrocasnice de putere mare, precum plitele electrice.

Terminale electrice simple

În locuința auditată de noi, din Atlas Residence - Drumul Taberei, s-au instalat terminale simple, din plastic . Întrerupătoarele sunt poziționate la înălțimea optimă - aproximativ 120 cm față de sol și sunt normale, fără semnalizare, deci pot fi greu de depistat noaptea. De menționat că dezvoltatorul a prevăzut locuințele cu un spațiu special pentru router-ul WiFi astfel încât acesta să fie ușor accesibil pentru linia de internet, fără să fie vizibil în casă.

Instalație sanitară Atlas Residence - Drumul Taberei

În evaluare
Alimentare din rețea

Cu toate că este cea mai fiabilă sursă, alimentarea din rețeaua municipală înseamnă că locuitorii Atlas Residence - Drumul Taberei vor avea la robinet apă preponderent epurată și tratată, deci vor fi nevoiți să cumpere apa potabilă. Acest lucru nu mai este ceva neobișnuit, majoritatea populației urbane fiind în situația de a cumpăra apă sau de a purifica apa de la robinet.

Evacuare în rețeaua municipală

Apele menajere din Atlas Residence - Drumul Taberei sunt procesate de rețeaua municipală. Acest scenariu este cel mai bun pentru orice reședință datorită capacității crescute de procesare oferite de rețelele municipale, dar și datorită respectării în acest fel a standardelor ecologice impuse de UE pentru procesarea apelor menajere uzate.

Fără scurgeri în pardoseală

Cei care locuiesc în Atlas Residence - Drumul Taberei trebuie să fie foarte atenți cu chiuvetele sau căzile lor deoarece aici nu vor găsi niciun fel de scurgere care să prevină inundațiile accidentale.

Izolație Atlas Residence - Drumul Taberei

Fonică Standard
Termică Standard

Izolația fonică Atlas Residence - Drumul Taberei

Pereții dintre locuințe au aproximativ 20cm grosime

Pereții care separă locuințele în Atlas Residence - Drumul Taberei sunt construiți din blocuri de cărămidă ceramică, un material bun pentru izolația fonică . Grosimea acestor pereți este de 20cm, o grosime nu tocmai ideală pentru o bună izolație fonică .

Pereții interiori au aproximativ 13cm grosime și sunt făcuți din

Grosimea pereților care compartimentează locuința este importantă pentru cei care vor să doarmă liniștiți în dormitor fără să audă zgomotul televizorului din living. În cazul Atlas Residence - Drumul Taberei, pereții interiori au 13cm grosime și au fost construiți din .

Ferestre cu trei foi de sticlă - ”tripan”

Dezvoltatorul Atlas Residence - Drumul Taberei a montat ferestre cu trei straturi de geam sau „tripan” sau „triplex”, cum sunt ele cunoscute popular. Deși din punct de vedere termic diferența dintre două și trei foi de geam nu este atât de mare, din punct de vedere fonic, aceasta este semnificativă și nu veți avea probleme cu zgomotul din exterior nici când fac vecinii petreceri.

Izolația termică Atlas Residence - Drumul Taberei

În evaluare
Pereți exteriori din cărămidă ceramică de 30 cm grosime, din care 10 cm izolație cu polistiren extrudat (EPS)

În Atlas Residence - Drumul Taberei, pereții exteriori ai clădirilor sunt realizați din cărămidă ceramică. Aceasta este un material modern, caracterizat printr-o foarte bună rezistent. De asemenea, alveolele caracteristice bucăților de cărămidă ceramică au capacitatea de a conserva temperatura. Deci, un perete realizat din acest material, care este bine izolat la exterior, va avea o bună inerție termică, menținând răcoare vara și cald iarna, ceea ce sporește semnificativ confortul locatarilor.

Pereții exteriori ai clădirilor din Atlas Residence - Drumul Taberei au o grosime de 30 cm, cu tot cu izolație, la fel ca majoritatea ansamblurilor vizitate de noi.

În ceea ce privește izolația exterioară a pereților, dezvoltatorul Atlas Residence - Drumul Taberei a folosit clasicul polistiren extrudat (EPS), aplicând un strat de 10 cm grosime. O soluție ieftină și destul de eficientă.

Ne lipsesc informații despre izolația termică a acoperișului

Din păcate, nu avem destule informații cât să compunem o părere corectă din punct de vedere tehnic despre izolația acoperișurilor clădirilor din Atlas Residence - Drumul Taberei.

Nu știm câte camere au profilele ferestrelor

Numărul de goluri de aer din profilele ferestrelor determină gradul de izolație termică, pentru clădirile din Atlas Residence - Drumul Taberei încă nu avem această informație.

Hidroizolația Atlas Residence - Drumul Taberei

În evaluare
Ne lipsesc date privind hidroizolația fundațiilor

Informațiile pe care le avem despre Atlas Residence - Drumul Taberei nu ne permit să compunem o părere relevantă despre cât de bine sunt hidroizolate subsolurile și fundațiile clădirilor, vom reveni odată ce facem auditul la șantier.

Nu știm cum s-au izolat acoperișurile

Din păcate nu putem formula o opinie tehnică despre cât de bine sunt hidroizolate acoperișurile și plafoanele din Atlas Residence - Drumul Taberei, vom completa aceste informații doar după vizita la șantier.

Nu știm cât de bine sunt hidroizolate terasele

Momentan nu putem compune o opinie despre cât de bine sunt izolate terasele clădirilor din Atlas Residence - Drumul Taberei, vom reveni asupra acestei secțiuni după vizita la șantier.

Structură de rezistență Atlas Residence - Drumul Taberei

Structură pe cadre din beton armat

Structura bazată pe cadre de beton este des utilizată în cazul clădirilor înalte, cum sunt cele din Atlas Residence - Drumul Taberei. Este un sistem constructiv des folosit în toată lumea care prezintă numeroase avantaje în ceea ce privește rezistența la seisme și eficiența în construcție.

Rezistență foarte bună la seisme însă pot apărea avarii

Acest sistem constructiv este folosit de toate clădirile construite după 1977. Mai mult decât atât, el a fost suplimentat cu măsuri de siguranță foarte dure pentru a preveni orice catastrofă. Clădirile din Atlas Residence - Drumul Taberei sunt construite pe cadre de beton și se supun acestor reglementări, deci probabilitatea ca aceste clădiri să cedeze în cazul unui seism este destul de scăzută.

Rezistență garantată în timp, decenii bune, chiar secole

În ziua de azi găsim numeroase clădiri construite în evul mediu care încă rezistă testului timpului. Majoritatea acestora sunt construite într-una dintre variantele sistemului „pe cadre”. Fie că s-au folosit forme rotunde, precum arcadele, fie că s-au folosit forme perpendiculare precum grinzile din zilele noastre, clădirile construite în acest sistem, la fel ca cele din Atlas Residence - Drumul Taberei, vor trece cu brio testul timpului și vor rămâne în picioare atât cât va dori omul.

Atlas Residence - Drumul Taberei Investiție

Randament moderat la revânzare
Randament moderat la închiriere
Suport moderat pentru investitori

Distincții eDezvoltator câștigate de Atlas Residence - Drumul Taberei pentru randamentul în investiție

Bronz Revânzare

Există oportunități mai bune

Atlas Residence - Drumul Taberei nu este cel mai performant ansamblu pentru revânzare.

Detalii
Neevaluat Închiriere

În evaluare

Află dacă poți închiria profitabil în Atlas Residence - Drumul Taberei!

Detalii
Bronz Facilități de plată

Susținere slabă

Dezvoltatorul Atlas Residence - Drumul Taberei nu oferă facilități care să stimuleze investițiile.

Detalii

Drumul Taberei ca investiție

Chirie Studio 285€
Chirie 2 camere 300€
Chirie 3 camere 400€

Cartierul Drumul Taberei face parte din sectorul 6 și este poziționat în zona de vest a capitalei. Față de celelalte cartiere din zone aflate în vestul Bucureștiului, chiriile din cartierul Drumul Taberei nu sunt foarte diferite, ele înregistrând fluctuații mai mici de 3 procente.

Valorile medii ale chiriilor din cartierul Drumul Taberei, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 285 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu două camere: 300 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu trei camere: 400 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu patru camere: 410 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; vile duplex: 900 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; vile individuale: 1125 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei.

Actualizăm datele din această secțiune iar în scurt timp, aici vei găsi inclusiv informații istorice despre tendințele prețurilor imobiliarelor din Drumul Taberei sub forma unui grafic similar cu cel de mai jos. Acest grafic se va actualiza zilnic pentru ca informațiile oferite să fie cât mai relevante. Graficul va ilustra evoluția prețurilor în Drumul Taberei atât pentru vânzări, cât și pentru închirieri și va putea fi segmentat în funcție de tipul de imobil dorit.

Tendința prețurilor la imobiliare în Drumul Taberei
Imagine demonstrativă care ilustrează cum vor fi prezentate tendințele prețurilor din imobiliare

Potențial de revânzare în Atlas Residence - Drumul Taberei

În evaluare
Preț achiziție Conform mediei zonei
Tendința prețurilor Creștere moderată
Prestigiul ansamblului Cunoscut pe piață

Preț normal în comparație cu media din București - Vest

Prețurile apartamentelor din Atlas Residence - Drumul Taberei se mențin normale, raportate la media zonei. Astfel, un apartament cu două camere începe de la 62000€ în condițiile în care acestui tip de locuință în București - Vest este de 56650€.

Prețurile din această zonă cresc în mod temperat

în București - Vest, Atlas Residence - Drumul Taberei nu se bucură încă de creșterile înregistrate în zonele centrale și de nord ale capitalei. Această diferență este cauzată în special de infrastructura precară, situație ce se va ameliora în anii următori.

Cunoscut pe piață

Ca și notorietate în piață, Atlas Residence - Drumul Taberei nu este un brand extrem de popular, el fiind căutat pe Google de puține ori în comparație cu alte ansambluri, de aceea nu putem spune că investiția într-o locuință pentru revânzare este momentan oportună în acest ansamblu, cel puțin nu din perspectiva popularității în piață.

Potențial de închiriere în Atlas Residence - Drumul Taberei

Chiria medie 5.5€/mp
Public țintă Tineret
Unitate recomandată Apartament cu 2 camere

Rată de capitalizare de 3.83% pentru un apartament cu două camere

Dacă cumperi un apartament cu două camere în Atlas Residence - Drumul Taberei, vei putea încasa o chirie de aproximativ 300 EUR pe lună și vei plăti minim 62000 EUR pe apartament, ceea ce înseamnă că va trebui să ții apartamentul închiriat non-stop timp de 17 ani pentru a-ți recupera investiția. În mod realist, vei încasa în medie 3240 EUR pe an și vei plăti cam 350 EUR pe reparații și alte costuri. Statul va lua și el 518 EUR, ceea ce va duce la un randament net de aproximativ 3% pe an.

Clientelă fluctuantă: tineri

Acest ansamblu se pretează în special tinerilor, de aceea cei care investesc în Atlas Residence - Drumul Taberei se pot aștepta la chiriași instabili, care își schimbă frecvent domiciliul sau, în cazuri foarte grave, ajung chiar să deterioreze mobilierul.

Recomandăm 2 camere sau studio pentru investiție, dacă sunt disponibile

Atlas Residence - Drumul Taberei va atrăgea un public mixt, format atât din tineri, cât și din persoane care caută unități relativ ușor de întreținut, de aceea recomandăm investitorilor să se orienteze pe apartamentele cu două camere sau studio-uri. În cazul în care ansamblul are disponibile doar case, atunci vilele de tip duplex s-ar putea să fie mai potrivite datorită prețului care tine să fie mai mic decât la cele individuale.

Facilități pentru investitori de la Atlas Residence - Drumul Taberei

În evaluare
Rate la dezvoltator Nu
Discount la plata cash Nu
Plata în criptomonede Da

Rate doar prin bancă

Atlas Residence - Drumul Taberei nu oferă niciun sistem de rate la dezvoltator, deci cei care vor să achiziționeze aici vor trebui fie să plătească pe loc, fie să apeleze la un credit bancar.

Preț fix, indiferent de metoda de plată

Din păcate, dezvoltatorul Atlas Residence - Drumul Taberei nu oferă reduceri celor care pot plăti cash iar prețul este același pentru orice tip de client, indiferent că este investitor sau beneficiar final.

Poți plăti în criptomonede

Dacă ai criptomonede și cauți o metodă sigură de a-ți proteja investiția, atunci ansamblul Atlas Residence - Drumul Taberei poate fi perfect pentru tine deoarece dezvoltatorul acceptă plata prin criptomonede.

Atlas Residence - Drumul Taberei Întrebări frecvente

Cât costă o locuință în Atlas Residence - Drumul Taberei?

Din datele noastre, prețurile din Atlas Residence - Drumul Taberei încep de la 44500€, pentru studio-uri (garsoniere). Apartamentele cu două camere încep de la 62000€.

Unde se află Atlas Residence - Drumul Taberei și cum se poate ajunge?

Ansamblul rezidențial Atlas Residence - Drumul Taberei este situat în cartierul Drumul Taberei din vestul Bucureștiului. Pentru a ajunge la Atlas Residence - Drumul Taberei depinzi de mașina personală deoarece nu există niciun mijloc de transport în comun aproape.

Cum este traficul din zona Atlas Residence - Drumul Taberei?

La orele de vârf, tipic Bucureștiului, traficul din jurul Atlas Residence - Drumul Taberei este destul de aglomerat. Pentru a ajunge mai repede acasă, te sfătuim să eviți Prelungirea Ghencea.

Ce facilități oferă Atlas Residence - Drumul Taberei locuitorilor săi?

Locuitorii din Atlas Residence - Drumul Taberei au acces la următoarele facilități: școală publică (în apropiere), școală privată (în apropiere), grădiniță (în apropiere), supermarket (în apropiere), mall (în apropiere).

Ai și alte întrebări referitoare la Atlas Residence - Drumul Taberei?

Scrie-ne pe [email protected] și spune-ne ce informații ai dori să veți în plus pe această pagină!

Atlas Residence - Drumul Taberei Părerile experților

Părerea exprimată în această secțiune este compusă în urma unei vizite la ansamblul Atlas Residence - Drumul Taberei și reprezintă o opinie subiectivă a experților noștri.