0

Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Global City Residence – Mihai Bravu
Global City Residence – Mihai Bravu

Global City Residence – Mihai Bravu

șos. Mihai Bravu, 451-471, zona Vitan, sector 3, București
Actualizat pe 2021-11-18

Prețuri și locuințe Global City Residence – Mihai Bravu

Vizitează Global City Residence – Mihai Bravu

Comision 0%
Direct Dezvoltator
Răspuns în 24 de ore

Completează formularul de mai sus pentru a trimite o solicitare de vizionare direct la reprezentanții Global City Residence – Mihai Bravu.

Descoperă Global City Residence – Mihai Bravu!

Te invităm să răsfoiești informațiile de mai jos pentru a afla tot ce trebuie să știi despre Global City Residence – Mihai Bravu! Majoritatea acestor detalii se pot găsi doar pe eDezvoltator.ro și, dacă citești cu atenție toate detaliile enumerate de noi, vei ajunge să cunoști acest ansamblu mult mai bine decât agenții de vânzări ai dezvoltatorului.

Global City Residence – Mihai Bravu Lifestyle

Hiper-market în apropiere
Restaurante în apropiere
Sală fitness în apropiere

Distincții Lifestyle eDezvoltator câștigate de Global City Residence – Mihai Bravu

Bronz Familii cu copii

Acceptabil pentru familia ta

Familiile la început de drum, care locuiesc în Global City Residence – Mihai Bravu, trebuie să ia în calcul câteva aspecte, menționate mai jos, care pot fi trecute în categoria dezavantajelor. Unele se vor rezolva în timp.

Detalii
Argint Tineri

Distractiv complex

Complexul Global City Residence – Mihai Bravu satisface multe dintre dorințele specifice tinerilor, dar nu pe toate. Gradul de mulțumire depinde, în bună măsură, de stilul de viață și de personalitatea acestora.

Detalii
Neevaluat Persoane cu dizabilități

În evaluare

Revino ca să aflii cât de accesibil este Global City Residence – Mihai Bravu!

Detalii
Neevaluat Mașini electrice

În evaluare

Conduci o mașină electric? Aici vei afla cât de potrivit e Global City Residence – Mihai Bravu pentru tine!

Detalii
Neevaluat Animale de companie

În evaluare

Revino să descoperi cât de pet-friendly e Global City Residence – Mihai Bravu!

Detalii

Părerea noastră despre viața de zi cu zi în Global City Residence – Mihai Bravu

Această secțiune este actualizată periodic. Poți vedea cum arată ziua unui locuitor al ansamblului rezidențial și cum evoluează în timp, în funcție de dezvoltarea și modernizarea zonei în care este construit Global City Residence – Mihai Bravu. Vei afla unde îți poți duce copiii la școală sau grădiniță, unde poți face cumpărăturile de zi cu zi și cu ce mijloace de transport public te poți deplasa, dar și multe altele. Vezi detaliile actuale ale acestui ansamblu rezidențial, în cele de mai jos.

Facilități Global City Residence – Mihai Bravu Familii cu copii

Școală în apropiere
Grădiniță în apropiere
After-school în apropiere

Global City Residence – Mihai Bravu:Cumpărături

Cele mai apropiate magazine sunt în afara ansamblului

Din păcate, cele mai apropiate magazine de unde îți poți face cumpărăturile sunt în afara Global City Residence – Mihai Bravu, deci dacă ai uitat ceva, vei fi nevoit să ieși din ansamblu.

Piața agroalimentară e în zonă!

În zona în care se află Global City Residence – Mihai Bravu vei găsi o piață agroalimentară în care fermierii își vând produsele. De aici poți cumpăra fructe, legume, lactate și ouă proaspete, aduse direct de la fermele din jurul capitalei.

Ai doar un hipermarket aproape

Din ce date avem până acum, nu știm cu siguranță dacă există o galerie comercială aproape de Global City Residence – Mihai Bravu.

Global City Residence – Mihai Bravu:Educație

Găsești școala la câteva minute de Global City Residence – Mihai Bravu!

Precum în multe alte cazuri, în interiorul Global City Residence – Mihai Bravu nu vei găsi o școală însă ai numeroase opțiuni dintre care poți alege, în apropiere.

Găsești o grădiniță în apropiere de Global City Residence – Mihai Bravu

Deși nu există grădiniță chiar în Global City Residence – Mihai Bravu, vei găsi multe opțiuni în apropiere. Faptul că nu există o grădiniță chiar în ansamblu nu este neapărat un dezavantaj, acest scenariu fiind întâlnit la foarte multe ansambluri de la noi din țară.

Poți găsi un after-school aproape de casă!

Deși nu se regăsesc în imediata apropiere a locuinței, ai opțiuni pentru ocuparea timpului celui mic și în apropiere de Global City Residence – Mihai Bravu, unde vei găsi atât o școală de arte, cât și un after-school.

Global City Residence – Mihai Bravu:Recreere

În evaluare

Poți merge cu copilul în parcul din apropiere!

Deși nu există niciun parc în interiorul Global City Residence – Mihai Bravu, pentru a putea petrece timp în natură vei putea merge într-unul dintre parcurile din jurul ansamblului.

Încă nu avem date despre locurile de joacă

Deoarece nu am fost pe teren pentru a vedea ce locuri de joacă au la dispoziție cei care vor locui în Global City Residence – Mihai Bravu, nu putem compune încă această secțiune.

Nu știm dacă se organizează activități cu copiii

Din ce date avem, nu există activități organizate constant de comunitatea din Global City Residence – Mihai Bravu care să implice și copiii.

Global City Residence – Mihai Bravu:Siguranță

În evaluare

Accesul în ansamblu este restricționat

În Global City Residence – Mihai Bravu te simți în siguranță deoarece nu oricine poate intra în acest complex rezidențial. Accesul se face doar pe bază de invitație sau cartelă de acces, deci nu pot intra decât persoane cunoscute, rezidenți sau musafirii acestora.

Nu știm dacă există limitatoare de viteză

Încă nu ne-am putut da seama dacă vor fi instalate limitatoare de viteză în Global City Residence – Mihai Bravu, fapt pentru care nu putem oferi această informație.

Nu știm clar dacă locurile de joacă sunt împrejmuite

Nu putem evalua încă dacă locurile de joacă din interiorul sau din apropierea Global City Residence – Mihai Bravu sunt sau nu împrejmuite.

Global City Residence – Mihai Bravu:Curățenie

Spațiile verzi sunt foarte bine întreținute

Plimbându-te la pas prin Global City Residence – Mihai Bravu este imposibil să nu observi cât de bine sunt întreținute spațiile verzi. Iarba este tunsă, iar florile arată superb vara. Copilul tău se va juca într-un mediu sănătos și bine îngrijit.

Găsești coșuri de gunoi la tot pasul

Străzile din Global City Residence – Mihai Bravu sunt foarte curate, parțial datorită coșurilor de gunoi montate de dezvoltator în majoritatea locurilor publice. Deși pare banal, acest aspect nu este prea des întâlnit în alte ansambluri rezidențiale din România.

Trotuarele sunt îngrijite și spălate

Trotuarele și aleile din Global City Residence – Mihai Bravu par noi, ele fiind foarte bine întreținute și curate.

Facilități Global City Residence – Mihai Bravu Tineri

Metrou M1 aproape
Puține variante de divertisment
Parc mare în apropiere

Global City Residence – Mihai Bravu:Transport public

Găsești o stație de metrou pentru M1 în apropiere

Dacă mergi des cu metroul, este bine să știi că ansamblul Global City Residence – Mihai Bravu este foarte aproape de o stație de metrou legată la linia/liniile M1, la care poți ajunge chiar și pe jos.

Ajungi rapid la o stație STB

Locuind în Global City Residence – Mihai Bravu, vei găsi în apropiere cel puțin o stație STB pe la care trec liniile de autobuz 123,135,223,N111. Pe lângă autobuz, poți lua și tramvaiul pe linia/liniile 1,19.

Stai departe de centru

Global City Residence – Mihai Bravu este amplasat la periferia capitalei, deci îți va fi destul de greu să ajungi în centru.

Global City Residence – Mihai Bravu:Socializare

În evaluare

Nu am aflat dacă vei avea acces la piscină

Încă nu am obținut un răspuns de la reprezentanții Global City Residence – Mihai Bravu privind accesul locuitorilor la piscină.

Nu am știm dacă există terase sau restaurant în ansamblu

Dacă îți place să ieși la o cafea cu prietenii, va trebui să părăsești ansamblul deoarece în Global City Residence – Mihai Bravu nu vei găsi nicio cafenea, terasă sau restaurant.

Mall-ul este destul de departe

Dacă locuiești în Global City Residence – Mihai Bravu va trebui să conduci minim 15 minute până la cel mai apropiat mall.

Global City Residence – Mihai Bravu:Sport

În evaluare

Nu știm dacă există sală de fitness în ansamblu

Nu am aflat încă dacă există o sală de fitness în interiorul Global City Residence – Mihai Bravu.

Pentru a face jogging va trebui să ieși din ansamblu

Cei care obișnuiesc să facă ieșiri scurte de jogging vor trebui să caute un parc în apropiere, deoarece în Global City Residence – Mihai Bravu nu se poate alerga.

Ai un parc mare în imediata apropiere

Cei care locuiesc în Global City Residence – Mihai Bravu vor găsi un parc mare foarte aproape de ansamblu. Aici se pot face ture lungi de jogging sau chiar yoga pe timp de vară.

Facilități Global City Residence – Mihai Bravu Persoane cu dizabilități

În evaluare

Global City Residence – Mihai Bravu:Persoane cu dizabilități fizice

În evaluare

Nu știm dacă există rampe de acces

Nu este clar dacă există vreun tip de rampă de acces pentru persoane cu dizabilități în clădirile din Global City Residence – Mihai Bravu.

Nu știm dacă există locuri de parcare rezervate

Încă nu putem stabili dacă există locuri de parcare rezervate pentru persoanele cu dizabilități în Global City Residence – Mihai Bravu.

Nu știm dacă ieșirile sunt nivelate cu podeaua

Încă nu am primit de la dezvoltatorul Global City Residence – Mihai Bravu informații privind ieșirile din locuințe spre exterior - care ar trebui să fie nivelate.

Global City Residence – Mihai Bravu:Persoane cu dizabilități senzoriale

În evaluare

Nu știm dacă ascensoarele beneficiază de instrucțiuni acustice

Nu este clar dacă ascensoarele din Global City Residence – Mihai Bravu sunt dotate cu sisteme fonice de instructaj.

Nu știm dacă lifturile au butoane cu Braille

Nu avem informații de la Global City Residence – Mihai Bravu privind butoanele ascensoarelor.

Nu știm dacă trecerile de pietoni sunt semnalizate acustic

Nu suntem siguri dacă trecerile de pietoni din interiorul și din jurul Global City Residence – Mihai Bravu sunt semnalizate acustic.

Facilități Global City Residence – Mihai Bravu Mașini electrice

În evaluare
Stație încărcare în apropiere

Stații de încărcare EV lângă Global City Residence – Mihai Bravu

În evaluare
Nu există stație de încărcare în ansamblu
Stații de încărcare în apropiere

În drumul tău spre casă vei întâlni următoarele stații de încărcare:

Brand Distanță Locuri 100-150kWh Locuri 50-100kWh Locuri 30-50kWh Locuri 5-30kWh
Auchan la 1 km - - - 2 locuri
Auchan la 1 km - - - 2 locuri
Penny la 2 km - - - 3 locuri

Facilități Global City Residence – Mihai Bravu Animale de companie

Pet shop în apropiere
Cabinet în apropiere

Global City Residence – Mihai Bravu:Tratamente și hrană

Vei găsi un pet-shop în zonă

Deși nu există pet-shop în cadrul ansamblului, vei găsi unul în zona în care se află Global City Residence – Mihai Bravu sau în drumul de la birou spre casă.

Găsești cabinete veterinare în cartier

În ansamblul rezidențial Global City Residence – Mihai Bravu nu există niciun cabinet veterinar, însă cu siguranță vei găsi unul în apropiere.

Cabinetul veterinar oferă și servicii de cosmetică pentru animale

Este normal să ai grijă de aspectul animalului tău de companie, iar pentru asta ai nevoie de servicii specializate. Este bine să știi că la cabinetul veterinar din Global City Residence – Mihai Bravu ai, în ofertă, cosmetică canină.

Global City Residence – Mihai Bravu:Plimbare

În evaluare

Nu știm clar pe unde îți poți plimba câinele

Nu știm clar pe unde îți poți plimba câinele

Găsești o câmpie în imediata apropiere

Pentru câinii activi, o poiană este locul ideal pentru a fi plimbați deoarece pot alerga liberi fără să încurce pe nimeni. Global City Residence – Mihai Bravu are în apropiere un asemenea spațiu unde îți vei putea duce câinele zilnic, iar acesta își va consuma energia.

Găsești un lac în apropiere, însă nu este amenajat.

Dacă și câinele tău se bucură când găsește un loc unde se poate scălda, atunci alege Global City Residence – Mihai Bravu deoarece aproape de acest ansamblu vei găsi un lac neamenajat, unde blănosul se poate scălda liniștit fără să deranjeze pe nimeni.

Cartier Global City Residence – Mihai Bravu

La periferia capitalei
Densitate medie
Trafic aglomerat la ore de vârf

Distincții eDezvoltator acordate Global City Residence – Mihai Bravu pentru localizarea sa

Argint Trafic

Ajungi repede acasă

Deși există intervale orare în care circulația este mai intensă, traficul din zona Global City Residence – Mihai Bravu nu creează, cu adevărat, neplăceri.

Detalii
Neevaluat Conectivitate

În evaluare

Află cât de bine este conectat Global City Residence – Mihai Bravu de drumurile importante.

Detalii

Zonă și împrejurimi Global City Residence – Mihai Bravu

Poziționare București - Est
Administrație Sector 3
Cartier Vitan

Despre Vitan

Cartierul Vitan este un cartier mare, din sectorul 3 al capitalei, mărginit de râul Dâmbovița și de cartierele Dristor, Titan, Olteniței, Berceni și Centrul Civic. Este un cartier foarte bine conectat la oraș, cu bulevarde largi ( Calea Vitan și Șoseaua Mihai Bravu), cu o arhitectură bogată, formată atât din blocuri noi de locuințe, cât și din blocuri vechi și case și cu magazine și centre comerciale.

Pentru bucureșteni, cartierul Vitan este unul dintre cele mai atractive cartiere ale orașului grație stațiilor de metrou cu conexiune directă către centru, a centrului comercial București Mall și a imediatei apropieri față de Parcul Natural Văcărești.

Viața de zi cu zi în Vitan

Locuitorii cartierului Vitan se pot bucura de o viață confortabilă, condimentată de numeroasele restaurante, cafenele sau spații de distracție, sport și relaxare. În cartier există și clinici medicale (private sau de stat), grădinițe, școli și alte puncte de interes destinate familiilor.

Magazine în Vitan
 • Piaţa Bobocica
 • Lidl
 • Auchan
Învățământ în Vitan
 • Școala Gimnazială Mihai Botez
 • Școala Metropolitană ARC
 • Școala Gimnazială Numarul 84
Recreere în Vitan
 • Parcul Natural Văcărești
 • Parcul Tineretului
 • Centrul Vechi (15 min)
Transport public în Vitan
 • Stația de metrou Mihai Bravu
 • Liniile de autobuz 123, 135, 223, N111
 • Liniile de tramvai 1, 19

Rata criminalității în Vitan

Administrativ, Vitan, face parte din zona de acoperire a Sector 3 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 180 de infracțiuni, foarte aproape de media de 178, înregistrată în celelalte sectoare, fapt pentru care Vitan se dovedește o alegere acceptabilă pentru tine și familia ta, astfel că nu trebuie să îți faci griji privind siguranța personală.

Rata criminalității în Sector 3
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Vitan

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în Global City Residence – Mihai Bravu, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Vitan. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Vitan. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Trafic și infrastructură Global City Residence – Mihai Bravu

Infrastructură Străzi foarte late
Ore de vârf Trafic Aglomerat
Restul zilei Trafic Aglomerat

În ciuda faptului că zona în care se află Global City Residence – Mihai Bravu găsim mai mult clădiri mici, traficul rămâne aglomerat indiferent de oră, deseori producându-se și ambuteiaje.

Pentru un mediu mai curat și mai sănătos pentru toți, cel mai bine este să folosești, pentru deplasări, metroul. Locuitorii din Global City Residence – Mihai Bravu au acces la o stație de metrou chiar lângă casă pentru linia/liniile M1.

Deși nu scapi în totalitate de problemele din trafic, STB-ul este o alternativă mai bună decât mașina personală. Aproape de Global City Residence – Mihai Bravu există cel puțin o stație de autobuz cu acces la linia/liniile 123,135,223,N111 . De asemenea, cei care preferă tramvaiul, pot ajunge repede la cel puțin o stație pentru linia/liniile 1,19.

Cei care au copii mici vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată grădiniță, care se află la câteva minute de condus de Global City Residence – Mihai Bravu, ceea ce va aglomera traficul. Având în vedere că nu există niciun supermarket în ansamblu, cei care vor avea nevoie de cumpărături vor fi nevoiți să ia mașina pentru a ajunge la cel mai apropiat magazin, ceea ce va duce la aglomerarea traficului.

Deși există bulevarde largi aproape de Global City Residence – Mihai Bravu, traficul este destul de aglomerat, mai ales la orele de vârf. De aceea îți recomandăm să eviți Soseaua Mihai Bravu în special dimineața și după-amiaza.

Transport public și conectivitate Global City Residence – Mihai Bravu

În evaluare
Transport public Metrou Autobuz Tramvai
Aeroport La distanță mare
Autostrăzi Niciuna în apropiere

Poziționarea periferică a Global City Residence – Mihai Bravu este un dezavantaj pentru cei care au nevoie de acces la transportul public. Conexiunea cu metroul se face în mod direct, existând o stație de metrou pentru linia/liniile M1 în imediata apropiere a ansamblului. În ceea ce privește autobuzul, există o stație STB foarte aproape de Global City Residence – Mihai Bravu, la care ajung liniile 123,135,223,N111. Nu în ultimul rând, cei care vor locui în Global City Residence – Mihai Bravu vor avea acces și la liniile de tramvai 1,19, existând cel puțin o stație în cartier.

Aeroportul Henri Coandă (OTP) este destul de departe de Global City Residence – Mihai Bravu.

În jurul Global City Residence – Mihai Bravu se află bulevardele principale ale capitalei ce duc atât spre centru, cât și spre ieșirile din oraș.

Construcție Global City Residence – Mihai Bravu

Distincții eDezvoltator acordate Global City Residence – Mihai Bravu pentru calitatea construcției sale

Neevaluat Finisaje

În evaluare

Ne dăm seama ce medalie merită Global City Residence – Mihai Bravu pentru finisaje!

Detalii
Bronz Instalații

Atenția este recomandată

Instalațiile din Global City Residence – Mihai Bravu sunt ok dar nu foarte calitative.

Detalii
Argint Izolație

Bine burdușit!

Izolațiile din Global City Residence – Mihai Bravu sunt foarte bine realizate, cu materiale bune.

Detalii
Aur Rezistență

Construit ca o fortăreață

Structurile de rezistență ale construcțiilor din Global City Residence – Mihai Bravu duc cu gândul la un bunker.

Detalii

Părerea noastră despre cât de bine construit e Global City Residence – Mihai Bravu

Compunem un audit al construcției bazat pe datele colectate de la șantier și de la constructorii clădirilor ce formează ansamblul 379. Când textul va fi gata, vei putea înțelege dacă dezvoltatorul a folosit materiale de calitate, ce metode tehnice a folosit și cum influențează ele confortul și eficiența energetică a locuinței. Toate aceste detalii sunt deja sumarizate mai jos:

Finisaje Global City Residence – Mihai Bravu

În evaluare
Pereți Vopsea și faianță
Pardoseli Gresie și parchet
Uși interioare Lemn stratificat

Pereți, tavan și uși interioare Global City Residence – Mihai Bravu

Acoperire pereți cu vopsea normală

Pereții locuințelor din Global City Residence – Mihai Bravu sunt acoperiți cu vopsea lavabilă clasică. Acesta nu este neapărat un dezavantaj, ba chiar permite beneficiarilor să își decoreze casa după bunul plac.

Tavane simple, fără decorațiuni

Dezvoltatorul Global City Residence – Mihai Bravu a lăsat tavanele simple, fără baghete decorative sau alte inserții, camerele fiind simple, fără accente speciale.

Uși din MDF

La fel ca în majoritatea ansamblurilor rezidențiale noi, în Global City Residence – Mihai Bravu au fost montate uși de interior din MDF, un material popular în România datorită costului relativ scăzut.

Gresie, faianță și parchet Global City Residence – Mihai Bravu

În evaluare
Gresie lucioasă

În Global City Residence – Mihai Bravu s-a montat gresie lucioasă, un material care a pierdut mult din popularitate în ultimii ani pentru că este alunecos și greu de întreținut. În plus se zgârie repede.

Faianță lucioasă

Pereții din băile și bucătăriile din Global City Residence – Mihai Bravu sunt placați cu gresie clasică, lucioasă.

Nu știm ce parchet s-a montat

Până când nu facem un audit la șantierul Global City Residence – Mihai Bravu pentru a vedea exact ce tip de parchet a fost montat, nu putem oferi detalii.

Instalații Global City Residence – Mihai Bravu

Termică Încălzire cu radiatoare
centrală Vaillant
Electrică Protecție anti-curentare
siguranțe Legrand

Instalație termică Global City Residence – Mihai Bravu

În evaluare
Centrală pe gaz, în condensare

Centralele termice montate în Global City Residence – Mihai Bravu folosesc tehnologia de condensare, prin care eficiența centralei crește cu până la 50% față de cele convenționale.

Distribuție prin calorifere

Încălzirea efectivă se face în mod clasic, prin calorifere, precum în multe alte cazuri. Nu este de mirare că dezvoltatorul Global City Residence – Mihai Bravu a ales această soluție, ea fiind ușor de construit. Caloriferele sunt din Oțel, un material rezistent.

Nu știm cum se controlează temperatura

Încă nu avem informații privind soluția de control a temperaturii din camere aleasă de constructorul Global City Residence – Mihai Bravu.

Instalație electrică Global City Residence – Mihai Bravu

Siguranțe cu protecție la curentare

În Global City Residence – Mihai Bravu s-au folosit siguranțe diferențiale (care previn curentarea), marca Legrand .

Circuite simple, fără linii dedicate

În locuințele din Global City Residence – Mihai Bravu nu există circuite speciale pentru consumatorii mari, deci cei care vor locui aici trebuie să fie atenți la prize să nu se topească atunci când folosesc electrocasnice de putere mare, precum plitele electrice.

Terminale electrice simple

În locuința auditată de noi, din Global City Residence – Mihai Bravu, s-au instalat terminale simple, din plastic . Întrerupătoarele sunt poziționate la înălțimea optimă - aproximativ 120 cm față de sol și sunt normale, fără semnalizare, deci pot fi greu de depistat noaptea.

Instalație sanitară Global City Residence – Mihai Bravu

În evaluare
Alimentare din rețea

Cu toate că este cea mai fiabilă sursă, alimentarea din rețeaua municipală înseamnă că locuitorii Global City Residence – Mihai Bravu vor avea la robinet apă preponderent epurată și tratată, deci vor fi nevoiți să cumpere apa potabilă. Acest lucru nu mai este ceva neobișnuit, majoritatea populației urbane fiind în situația de a cumpăra apă sau de a purifica apa de la robinet.

Evacuare în rețeaua municipală

Apele menajere din Global City Residence – Mihai Bravu sunt procesate de rețeaua municipală. Acest scenariu este cel mai bun pentru orice reședință datorită capacității crescute de procesare oferite de rețelele municipale, dar și datorită respectării în acest fel a standardelor ecologice impuse de UE pentru procesarea apelor menajere uzate.

Fără scurgeri în pardoseală

Cei care locuiesc în Global City Residence – Mihai Bravu trebuie să fie foarte atenți cu chiuvetele sau căzile lor deoarece aici nu vor găsi niciun fel de scurgere care să prevină inundațiile accidentale.

Izolație Global City Residence – Mihai Bravu

Fonică Standard
Termică Bună

Izolația fonică Global City Residence – Mihai Bravu

Pereții dintre locuințe au aproximativ 30cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Pereții care separă locuințele în Global City Residence – Mihai Bravu sunt construiți din blocuri de cărămidă ceramică, un material bun pentru izolația fonică . Grosimea acestor pereți este de 30cm, ceea ce îi face foarte eficienți ca izolator fonic .

Pereții interiori au aproximativ 13cm grosime și sunt făcuți din

Grosimea pereților care compartimentează locuința este importantă pentru cei care vor să doarmă liniștiți în dormitor fără să audă zgomotul televizorului din living. În cazul Global City Residence – Mihai Bravu, pereții interiori au 13cm grosime și au fost construiți din .

Ferestre cu trei foi de sticlă - ”tripan”

Dezvoltatorul Global City Residence – Mihai Bravu a montat ferestre cu trei straturi de geam sau „tripan” sau „triplex”, cum sunt ele cunoscute popular. Deși din punct de vedere termic diferența dintre două și trei foi de geam nu este atât de mare, din punct de vedere fonic, aceasta este semnificativă și nu veți avea probleme cu zgomotul din exterior nici când fac vecinii petreceri.

Izolația termică Global City Residence – Mihai Bravu

În evaluare
Pereți exteriori din cărămidă ceramică de 40 cm grosime, din care 10 cm izolație cu polistiren extrudat (EPS)

În Global City Residence – Mihai Bravu, pereții exteriori ai clădirilor sunt realizați din cărămidă ceramică. Aceasta este un material modern, caracterizat printr-o foarte bună rezistent. De asemenea, alveolele caracteristice bucăților de cărămidă ceramică au capacitatea de a conserva temperatura. Deci, un perete realizat din acest material, care este bine izolat la exterior, va avea o bună inerție termică, menținând răcoare vara și cald iarna, ceea ce sporește semnificativ confortul locatarilor.

Pereții exteriori ai clădirilor din Global City Residence – Mihai Bravu au o grosime de 40 cm, cu tot cu izolație, mai mult decât am întâlnit la alte ansambluri rezidențiale noi.

În ceea ce privește izolația exterioară a pereților, dezvoltatorul Global City Residence – Mihai Bravu a folosit clasicul polistiren extrudat (EPS), aplicând un strat de 10 cm grosime. O soluție ieftină și destul de eficientă.

Ne lipsesc informații despre izolația termică a acoperișului

Din păcate, nu avem destule informații cât să compunem o părere corectă din punct de vedere tehnic despre izolația acoperișurilor clădirilor din Global City Residence – Mihai Bravu.

Ramele ferestrelor sunt produse de Veka și au 6 camere interioare

Profilele ferestrelor sunt foarte importante în ceea ce privește izolația termică a unei locuințe. În Global City Residence – Mihai Bravu s-au folosit profile cu mai mult de 5 camere, adică la un nivel superior celor standard.

Hidroizolația Global City Residence – Mihai Bravu

În evaluare
Ne lipsesc date privind hidroizolația fundațiilor

Informațiile pe care le avem despre Global City Residence – Mihai Bravu nu ne permit să compunem o părere relevantă despre cât de bine sunt hidroizolate subsolurile și fundațiile clădirilor, vom reveni odată ce facem auditul la șantier.

Nu știm cum s-au izolat acoperișurile

Din păcate nu putem formula o opinie tehnică despre cât de bine sunt hidroizolate acoperișurile și plafoanele din Global City Residence – Mihai Bravu, vom completa aceste informații doar după vizita la șantier.

Nu știm cât de bine sunt hidroizolate terasele

Momentan nu putem compune o opinie despre cât de bine sunt izolate terasele clădirilor din Global City Residence – Mihai Bravu, vom reveni asupra acestei secțiuni după vizita la șantier.

Structură de rezistență Global City Residence – Mihai Bravu

Structură pe cadre din beton armat

Structura bazată pe cadre de beton este des utilizată în cazul clădirilor înalte, cum sunt cele din Global City Residence – Mihai Bravu. Este un sistem constructiv des folosit în toată lumea care prezintă numeroase avantaje în ceea ce privește rezistența la seisme și eficiența în construcție.

Rezistență foarte bună la seisme însă pot apărea avarii

Acest sistem constructiv este folosit de toate clădirile construite după 1977. Mai mult decât atât, el a fost suplimentat cu măsuri de siguranță foarte dure pentru a preveni orice catastrofă. Clădirile din Global City Residence – Mihai Bravu sunt construite pe cadre de beton și se supun acestor reglementări, deci probabilitatea ca aceste clădiri să cedeze în cazul unui seism este destul de scăzută.

Rezistență garantată în timp, decenii bune, chiar secole

În ziua de azi găsim numeroase clădiri construite în evul mediu care încă rezistă testului timpului. Majoritatea acestora sunt construite într-una dintre variantele sistemului „pe cadre”. Fie că s-au folosit forme rotunde, precum arcadele, fie că s-au folosit forme perpendiculare precum grinzile din zilele noastre, clădirile construite în acest sistem, la fel ca cele din Global City Residence – Mihai Bravu, vor trece cu brio testul timpului și vor rămâne în picioare atât cât va dori omul.

Global City Residence – Mihai Bravu Investiție

Randament moderat la revânzare
Randament moderat la închiriere

Distincții eDezvoltator câștigate de Global City Residence – Mihai Bravu pentru randamentul în investiție

Neevaluat Revânzare

În evaluare

Evaluăm cât de potrivit este Global City Residence – Mihai Bravu pentru revânzare

Detalii
Bronz Închiriere

Neperformant

Cei care cumpără în Global City Residence – Mihai Bravu pentru reînchiriere vor fi dezamăgiți.

Detalii
Neevaluat Facilități de plată

În evaluare

Oare cât de mult ajută Global City Residence – Mihai Bravu investitorii?

Detalii

Vitan ca investiție

Chirie Studio 285€
Chirie 2 camere 390€
Chirie 3 camere 460€

Cartierul Vitan face parte din sectorul 3 și este poziționat în zona de est a capitalei. Față de celelalte cartiere din zone aflate în estul Bucureștiului, chiriile din cartierul Vitan nu sunt foarte diferite, ele înregistrând fluctuații mai mici de 3 procente.

Valorile medii ale chiriilor din cartierul Vitan, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 285 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu două camere: 390 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu trei camere: 460 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu patru camere: 470 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; vile duplex: 1032 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; vile individuale: 1290 Euro pe lună, cu 2 procente mai mari decât media zonei.

Actualizăm datele din această secțiune iar în scurt timp, aici vei găsi inclusiv informații istorice despre tendințele prețurilor imobiliarelor din Vitan sub forma unui grafic similar cu cel de mai jos. Acest grafic se va actualiza zilnic pentru ca informațiile oferite să fie cât mai relevante. Graficul va ilustra evoluția prețurilor în Vitan atât pentru vânzări, cât și pentru închirieri și va putea fi segmentat în funcție de tipul de imobil dorit.

Tendința prețurilor la imobiliare în Vitan
Imagine demonstrativă care ilustrează cum vor fi prezentate tendințele prețurilor din imobiliare

Potențial de revânzare în Global City Residence – Mihai Bravu

În evaluare
Preț achiziție Peste media zonei
Tendința prețurilor Creștere susținută
Prestigiul ansamblului Cunoscut pe piață

Preț mare în comparație cu media din București - Est

Prețurile apartamentelor cu două camere din Global City Residence – Mihai Bravu se situează peste media zonei, acestea fiind de aproximativ 89500€ în comparație cu prețul mediu al pieței din București - Est, situat pe la 74560€.

Prețurile din această zonă cresc în mod susținut

Fiind amplasat în partea de est a Bucureștiului, aproape de unele dintre cele mai frumoase parcuri ale capitalei, zona din care face parte Global City Residence – Mihai Bravu este din ce în ce mai cerută în special de tinerii familiști, de aceea prețurile cresc în mod constant.

Cunoscut pe piață

Ca și notorietate în piață, Global City Residence – Mihai Bravu nu este un brand extrem de popular, el fiind căutat pe Google de puține ori în comparație cu alte ansambluri, de aceea nu putem spune că investiția într-o locuință pentru revânzare este momentan oportună în acest ansamblu, cel puțin nu din perspectiva popularității în piață.

Potențial de închiriere în Global City Residence – Mihai Bravu

Chiria medie 7.1€/mp
Public țintă Mixt
Unitate recomandată Apartament cu 2 camere

Rată de capitalizare de 3.56% pentru un apartament cu două camere

Dacă cumperi un apartament cu două camere în Global City Residence – Mihai Bravu, vei putea încasa o chirie de aproximativ 390 EUR pe lună și vei plăti minim 89500 EUR pe apartament, ceea ce înseamnă că va trebui să ții apartamentul închiriat non-stop timp de 19 ani pentru a-ți recupera investiția. În mod realist, vei încasa în medie 4212 EUR pe an și vei plăti cam 350 EUR pe reparații și alte costuri. Statul va lua și el 673 EUR, ceea ce va duce la un randament net de aproximativ 3% pe an.

Clientelă mixtă, imprevizibilă

Pe baza datelor actuale, ne este greu să identificăm exact ce tip de client caută să închirieze în Global City Residence – Mihai Bravu.

Recomandăm 2 camere sau studio pentru investiție, dacă sunt disponibile

Global City Residence – Mihai Bravu va atrăgea un public mixt, format atât din tineri, cât și din persoane care caută unități relativ ușor de întreținut, de aceea recomandăm investitorilor să se orienteze pe apartamentele cu două camere sau studio-uri. În cazul în care ansamblul are disponibile doar case, atunci vilele de tip duplex s-ar putea să fie mai potrivite datorită prețului care tine să fie mai mic decât la cele individuale.

Facilități pentru investitori de la Global City Residence – Mihai Bravu

În evaluare
Rate la dezvoltator Nu
Discount la plata cash Nu
Plata în criptomonede Nu

Rate doar prin bancă

Global City Residence – Mihai Bravu nu oferă niciun sistem de rate la dezvoltator, deci cei care vor să achiziționeze aici vor trebui fie să plătească pe loc, fie să apeleze la un credit bancar.

Preț fix, indiferent de metoda de plată

Din păcate, dezvoltatorul Global City Residence – Mihai Bravu nu oferă reduceri celor care pot plăti cash iar prețul este același pentru orice tip de client, indiferent că este investitor sau beneficiar final.

Se acceptă doar monede tradiționale

Dezvoltatorul Global City Residence – Mihai Bravu nu acceptă momentan plata în niciun fel de criptomonede, preferând valuta clasică (fiat) pentru toate tranzacțiile derulate de acesta.

Global City Residence – Mihai Bravu Întrebări frecvente

Cât costă o locuință în Global City Residence – Mihai Bravu?

Din datele noastre, prețurile din Global City Residence – Mihai Bravu încep de la 89500€, pentru apartamentele cu două camere.

Unde se află Global City Residence – Mihai Bravu și cum se poate ajunge?

Ansamblul rezidențial Global City Residence – Mihai Bravu este situat în cartierul Vitan din zona estică a Bucureștiului . Pentru a ajunge la Global City Residence – Mihai Bravu depinzi de mașina personală deoarece nu există niciun mijloc de transport în comun aproape.

Cum este traficul din zona Global City Residence – Mihai Bravu?

La orele de vârf, tipic Bucureștiului, traficul din jurul Global City Residence – Mihai Bravu este destul de aglomerat. Pentru a ajunge mai repede acasă, te sfătuim să eviți Soseaua Mihai Bravu.

Ce facilități oferă Global City Residence – Mihai Bravu locuitorilor săi?

Locuitorii din Global City Residence – Mihai Bravu au acces la următoarele facilități: școală publică (în apropiere), școală privată (în apropiere), grădiniță (în apropiere), supermarket (în apropiere), mall (în apropiere).

Ai și alte întrebări referitoare la Global City Residence – Mihai Bravu?

Scrie-ne pe [email protected] și spune-ne ce informații ai dori să veți în plus pe această pagină!

Global City Residence – Mihai Bravu Părerile experților

Părerea exprimată în această secțiune este compusă în urma unei vizite la ansamblul Global City Residence – Mihai Bravu și reprezintă o opinie subiectivă a experților noștri.