0

Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Trapezului Residence 8
Trapezului Residence 8

Trapezului Residence 8

str. Matei Voievod 111, zona Piața Muncii, sector 3, București
Actualizat pe 2021-10-11

Prețuri și locuințe Trapezului Residence 8

Vizitează Trapezului Residence 8

Comision 0%
Direct Dezvoltator
Răspuns în 24 de ore

Completează formularul de mai sus pentru a trimite o solicitare de vizionare direct la reprezentanții Trapezului Residence 8.

Descoperă Trapezului Residence 8!

Te invităm să răsfoiești informațiile de mai jos pentru a afla tot ce trebuie să știi despre Trapezului Residence 8! Majoritatea acestor detalii se pot găsi doar pe eDezvoltator.ro și, dacă citești cu atenție toate detaliile enumerate de noi, vei ajunge să cunoști acest ansamblu mult mai bine decât agenții de vânzări ai dezvoltatorului.

Trapezului Residence 8 Lifestyle

Supermarket în apropiere
Restaurante în apropiere
Sală fitness în apropiere

Distincții Lifestyle eDezvoltator câștigate de Trapezului Residence 8

Bronz Familii cu copii

Acceptabil pentru familia ta

Familiile la început de drum, care locuiesc în Trapezului Residence 8, trebuie să ia în calcul câteva aspecte, menționate mai jos, care pot fi trecute în categoria dezavantajelor. Unele se vor rezolva în timp.

Detalii
Argint Tineri

Distractiv complex

Complexul Trapezului Residence 8 satisface multe dintre dorințele specifice tinerilor, dar nu pe toate. Gradul de mulțumire depinde, în bună măsură, de stilul de viață și de personalitatea acestora.

Detalii
Neevaluat Persoane cu dizabilități

În evaluare

Revino ca să aflii cât de accesibil este Trapezului Residence 8!

Detalii
Neevaluat Mașini electrice

În evaluare

Conduci o mașină electric? Aici vei afla cât de potrivit e Trapezului Residence 8 pentru tine!

Detalii
Neevaluat Animale de companie

În evaluare

Revino să descoperi cât de pet-friendly e Trapezului Residence 8!

Detalii

Părerea noastră despre viața de zi cu zi în Trapezului Residence 8

Această secțiune este actualizată periodic. Poți vedea cum arată ziua unui locuitor al ansamblului rezidențial și cum evoluează în timp, în funcție de dezvoltarea și modernizarea zonei în care este construit Trapezului Residence 8. Vei afla unde îți poți duce copiii la școală sau grădiniță, unde poți face cumpărăturile de zi cu zi și cu ce mijloace de transport public te poți deplasa, dar și multe altele. Vezi detaliile actuale ale acestui ansamblu rezidențial, în cele de mai jos.

Facilități Trapezului Residence 8 Familii cu copii

Școală în apropiere
Grădiniță în apropiere
After-school în apropiere

Trapezului Residence 8:Cumpărături

Cele mai apropiate magazine sunt în afara ansamblului

Din păcate, cele mai apropiate magazine de unde îți poți face cumpărăturile sunt în afara Trapezului Residence 8, deci dacă ai uitat ceva, vei fi nevoit să ieși din ansamblu.

Piața agroalimentară e în zonă!

În zona în care se află Trapezului Residence 8 vei găsi o piață agroalimentară în care fermierii își vând produsele. De aici poți cumpăra fructe, legume, lactate și ouă proaspete, aduse direct de la fermele din jurul capitalei.

Nu ai nicio galerie comercială în apropiere

Locuind în Trapezului Residence 8, nu vei găsi niciun fel de centru comercial în apropiere, deci va trebui să apelezi la cele din capitală.

Trapezului Residence 8:Educație

Găsești școala la câteva minute de Trapezului Residence 8!

Precum în multe alte cazuri, în interiorul Trapezului Residence 8 nu vei găsi o școală însă ai numeroase opțiuni dintre care poți alege, în apropiere.

Găsești o grădiniță în apropiere de Trapezului Residence 8

Deși nu există grădiniță chiar în Trapezului Residence 8, vei găsi multe opțiuni în apropiere. Faptul că nu există o grădiniță chiar în ansamblu nu este neapărat un dezavantaj, acest scenariu fiind întâlnit la foarte multe ansambluri de la noi din țară.

Poți găsi un after-school aproape de casă!

Deși nu se regăsesc în imediata apropiere a locuinței, ai opțiuni pentru ocuparea timpului celui mic și în apropiere de Trapezului Residence 8, unde vei găsi atât o școală de arte, cât și un after-school.

Trapezului Residence 8:Recreere

În evaluare

Poți merge cu copilul în parcul din apropiere!

Deși nu există niciun parc în interiorul Trapezului Residence 8, pentru a putea petrece timp în natură vei putea merge într-unul dintre parcurile din jurul ansamblului.

Găsești un loc de joacă amenajat chiar lângă casă!

Dacă ai un copil activ, care s-ar juca toată ziua, atunci ai noroc deoarece, locuind în Trapezului Residence 8 vei avea cel puțin un loc de joacă în imediata apropiere a casei. Dacă acesta nu este de ajuns, găsești și alte locuri de joacă în jurul ansamblului.

Nu știm dacă se organizează activități cu copiii

Din ce date avem, nu există activități organizate constant de comunitatea din Trapezului Residence 8 care să implice și copiii.

Trapezului Residence 8:Siguranță

Accesul în ansamblu este restricționat

În Trapezului Residence 8 te simți în siguranță deoarece nu oricine poate intra în acest complex rezidențial. Accesul se face doar pe bază de invitație sau cartelă de acces, deci nu pot intra decât persoane cunoscute, rezidenți sau musafirii acestora.

Se poate circula în viteză

Având în vedere că în Trapezului Residence 8 nu au fost instalate încă limitatoare de viteză, mașinile pot circula după cum vor, iar acest aspect este periculos dacă un copil ar ajunge în stradă.

Locuri de joacă împrejmuite

Zonele de joacă din Trapezului Residence 8 sunt împrejmuite și sunt plasate departe de străzi, pentru ca cei mici să fie în deplină siguranță, iar joacă să se desfășoare fără incidente

Trapezului Residence 8:Curățenie

Spațiile verzi sunt foarte bine întreținute

Plimbându-te la pas prin Trapezului Residence 8 este imposibil să nu observi cât de bine sunt întreținute spațiile verzi. Iarba este tunsă, iar florile arată superb vara. Copilul tău se va juca într-un mediu sănătos și bine îngrijit.

La fel ca în multe alte ansambluri, am fost dezamăgiți să vedem că nici în Trapezului Residence 8 nu există destul de multe coșuri de gunoi stradale, fapt pentru care sunt gunoaie pe jos.

Nu ne-am putut da seama de igiena trotuarelor

Nu am putut deduce starea trotuarelor, va trebui să revenim pentru a oferi această informație.

Facilități Trapezului Residence 8 Tineri

Metrou M1 aproape
Puține variante de divertisment
Parc mare în apropiere

Trapezului Residence 8:Transport public

Găsești o stație de metrou pentru M1 în apropiere

Dacă mergi des cu metroul, este bine să știi că ansamblul Trapezului Residence 8 este foarte aproape de o stație de metrou legată la linia/liniile M1, la care poți ajunge chiar și pe jos.

Ajungi rapid la o stație STB

Locuind în Trapezului Residence 8, vei găsi în apropiere cel puțin o stație STB pe la care trec liniile de autobuz 135,330,331,N103,N104. Pe lângă autobuz, poți lua și tramvaiul pe linia/liniile 1,40.

Stai departe de centru

Trapezului Residence 8 este amplasat la periferia capitalei, deci îți va fi destul de greu să ajungi în centru.

Trapezului Residence 8:Socializare

În evaluare

Nu există piscină în ansamblu

Din păcate, precum multe alte ansambluri, Trapezului Residence 8 ratează oportunitatea de a oferi locuitorilor săi o piscină.

Nu am știm dacă există terase sau restaurant în ansamblu

Dacă îți place să ieși la o cafea cu prietenii, va trebui să părăsești ansamblul deoarece în Trapezului Residence 8 nu vei găsi nicio cafenea, terasă sau restaurant.

Mall-ul este destul de departe

Dacă locuiești în Trapezului Residence 8 va trebui să conduci minim 15 minute până la cel mai apropiat mall.

Trapezului Residence 8:Sport

Nu ai sală de fitness în ansamblu

Cea mai apropiată sală de forță este în afara ansamblului, deci va trebui să ieși din Trapezului Residence 8 pentru a ajunge la ea.

Pentru a face jogging va trebui să ieși din ansamblu

Cei care obișnuiesc să facă ieșiri scurte de jogging vor trebui să caute un parc în apropiere, deoarece în Trapezului Residence 8 nu se poate alerga.

Ai un parc mare în imediata apropiere

Cei care locuiesc în Trapezului Residence 8 vor găsi un parc mare foarte aproape de ansamblu. Aici se pot face ture lungi de jogging sau chiar yoga pe timp de vară.

Facilități Trapezului Residence 8 Persoane cu dizabilități

În evaluare

Trapezului Residence 8:Persoane cu dizabilități fizice

Nu sunt rampe de acces

Din păcate, dezvoltatorul Trapezului Residence 8 nu a prevăzut niciun tip de rampă de acces în clădiri pentru persoanele cu dizabilități locomotorii.

Nu există locuri de parcare rezervate

Din nefericire, persoanele cu dizabilități, care locuiesc în Trapezului Residence 8, probabil că vor avea probleme cu parcarea întrucât nu există locuri special rezervate.

Tocurile ușilor nu sunt la nivel cu podeaua

Din câte am observat, în Trapezului Residence 8 nu există treceri la nivel cu podeaua dintr-un spațiu în altul, nici în spațiile publice, și nici în unitățile locative.

Trapezului Residence 8:Persoane cu dizabilități senzoriale

În evaluare

Nu știm dacă ascensoarele beneficiază de instrucțiuni acustice

Nu este clar dacă ascensoarele din Trapezului Residence 8 sunt dotate cu sisteme fonice de instructaj.

Nu știm dacă lifturile au butoane cu Braille

Nu avem informații de la Trapezului Residence 8 privind butoanele ascensoarelor.

Trecerile de pietoni nu sunt semnalizate fonic

Din nefericire, trecerile de pietoni din Trapezului Residence 8 nu sunt semnalizate acustic, fapt pentru care sunt periculoase pentru persoanele care au probleme cu vederea.

Facilități Trapezului Residence 8 Mașini electrice

În evaluare
Stație încărcare în apropiere

Stații de încărcare EV lângă Trapezului Residence 8

În evaluare
Nu există stație de încărcare în ansamblu
Stații de încărcare în apropiere

În drumul tău spre casă vei întâlni următoarele stații de încărcare:

Brand Distanță Locuri 100-150kWh Locuri 50-100kWh Locuri 30-50kWh Locuri 5-30kWh
MOL la 1 km - 2 locuri - 1 locuri
Renovatio e-charge la 2 km - 1 locuri - 1 locuri
Renovatio e-charge la 4 km - - - 1 locuri

Facilități Trapezului Residence 8 Animale de companie

În evaluare
Pet shop în apropiere
Cabinet în apropiere
Parcuri de câini în apropiere

Trapezului Residence 8:Tratamente și hrană

Vei găsi un pet-shop în zonă

Deși nu există pet-shop în cadrul ansamblului, vei găsi unul în zona în care se află Trapezului Residence 8 sau în drumul de la birou spre casă.

Găsești cabinete veterinare în cartier

În ansamblul rezidențial Trapezului Residence 8 nu există niciun cabinet veterinar, însă cu siguranță vei găsi unul în apropiere.

Cabinetul veterinar oferă și servicii de cosmetică pentru animale

Este normal să ai grijă de aspectul animalului tău de companie, iar pentru asta ai nevoie de servicii specializate. Este bine să știi că la cabinetul veterinar din Trapezului Residence 8 ai, în ofertă, cosmetică canină.

Trapezului Residence 8:Plimbare

Nu vei putea plimba câinele decât pe stradă

Nu există nicio pădure sau câmpie în apropiere

Dacă ai un câine activ, care are nevoie să alerge liber zilnic, atunci Trapezului Residence 8 nu este cea mai bună opțiune pentru tine întrucât nu are aproape nicio pădure sau poiană, unde câinele să poată fi lăsat liber, fără să creeze probleme.

Există chiar și un lac în apropiere, cu malurile amenajate!

Cei care au câini știu cât de mult se bucură acesta când se poate bălăci în voie. De aceea, locuind în Trapezului Residence 8, în zilele calde de vară vei putea merge pe malul lacul amenajat, situat în apropierea ansamblului pentru a-ți lăsa câinele să se scalde. Ai totuși grijă să nu îl lași liber în zonele de plajă sau ponton.

Cartier Trapezului Residence 8

La periferia capitalei
Densitate medie
Trafic aglomerat la ore de vârf

Distincții eDezvoltator acordate Trapezului Residence 8 pentru localizarea sa

Argint Trafic

Ajungi repede acasă

Deși există intervale orare în care circulația este mai intensă, traficul din zona Trapezului Residence 8 nu creează, cu adevărat, neplăceri.

Detalii
Neevaluat Conectivitate

În evaluare

Află cât de bine este conectat Trapezului Residence 8 de drumurile importante.

Detalii

Zonă și împrejurimi Trapezului Residence 8

Poziționare București - Est
Administrație Sector 3
Cartier Muncii

Despre Muncii

Cartierul Muncii este un cartier foarte apreciat pentru modul în care sunt construite locuințele de aici, pentru accesul la bulevarde mari, precum Mihai Bravu și Basarab și pentru mobilitatea pe care o oferă.

Este o zonă a Bucureștiului în care poți găsi numeroase linii de transport în comun, metrou, locuri destinate relaxării și entertainmentului, restaurante, cafenele, grădinițe de stat și particulare, școli și centre destinate sănătății.

Viața de zi cu zi în Muncii

Unul dintre principalele puncte de interes ale acestui cartier este Stadionul Național. Există și alte puncte interesante și atractive, care transformă această zonă a Bucureștiului într-una numai bună pentru locuit.

Magazine în Muncii
 • Kaufland
 • Mega Mall
 • Mega Image
Învățământ în Muncii
 • Școala Gimnazială Cezar Bolliac
 • Liceul Teoretic Hyperion
 • Grădinița Diana
Recreere în Muncii
 • Parcul Lia Manoliu
 • Amfiteatrul Mihai Eminescu
 • Parcul Gheorghe Petrașcu
Transport public în Muncii
 • Stația de metrou Piața Muncii
 • Liniile de tramvai 1, 40
 • Liniile de autobuz 135, 330, 331, N103, N104

Rata criminalității în Muncii

Administrativ, Muncii, face parte din zona de acoperire a Sector 3 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 180 de infracțiuni, foarte aproape de media de 178, înregistrată în celelalte sectoare, fapt pentru care Muncii se dovedește o alegere acceptabilă pentru tine și familia ta, astfel că nu trebuie să îți faci griji privind siguranța personală.

Rata criminalității în Sector 3
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Muncii

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în Trapezului Residence 8, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Muncii. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Muncii. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Trafic și infrastructură Trapezului Residence 8

Infrastructură Străzi late
Ore de vârf Trafic Aglomerat
Restul zilei Trafic Aglomerat

În ciuda faptului că zona în care se află Trapezului Residence 8 găsim mai mult clădiri mici, traficul rămâne aglomerat indiferent de oră, deseori producându-se și ambuteiaje.

Pentru un mediu mai curat și mai sănătos pentru toți, cel mai bine este să folosești, pentru deplasări, metroul. Locuitorii din Trapezului Residence 8 au acces la o stație de metrou chiar lângă casă pentru linia/liniile M1.

Deși nu scapi în totalitate de problemele din trafic, STB-ul este o alternativă mai bună decât mașina personală. Aproape de Trapezului Residence 8 există cel puțin o stație de autobuz cu acces la linia/liniile 135,330,331,N103,N104 . De asemenea, cei care preferă tramvaiul, pot ajunge repede la cel puțin o stație pentru linia/liniile 1,40.

Cei care au copii mici vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată grădiniță, care se află la câteva minute de condus de Trapezului Residence 8, ceea ce va aglomera traficul. Având în vedere că nu există niciun supermarket în ansamblu, cei care vor avea nevoie de cumpărături vor fi nevoiți să ia mașina pentru a ajunge la cel mai apropiat magazin, ceea ce va duce la aglomerarea traficului.

Deși are străzi late care preiau eficient fluxul de mașini, zona Trapezului Residence 8 este aglomerată la orele de vârf, fapt pentru care îți recomandăm să eviți Bulevardul Pache Potropopescu.

Transport public și conectivitate Trapezului Residence 8

În evaluare
Transport public Metrou Autobuz Tramvai
Aeroport La distanță mare
Autostrăzi Niciuna în apropiere

Poziționarea periferică a Trapezului Residence 8 este un dezavantaj pentru cei care au nevoie de acces la transportul public. Conexiunea cu metroul se face în mod direct, existând o stație de metrou pentru linia/liniile M1 în imediata apropiere a ansamblului. În ceea ce privește autobuzul, există o stație STB foarte aproape de Trapezului Residence 8, la care ajung liniile 135,330,331,N103,N104. Nu în ultimul rând, cei care vor locui în Trapezului Residence 8 vor avea acces și la liniile de tramvai 1,40, existând cel puțin o stație în cartier.

Aeroportul Henri Coandă (OTP) este destul de departe de Trapezului Residence 8.

Construcție Trapezului Residence 8

Distincții eDezvoltator acordate Trapezului Residence 8 pentru calitatea construcției sale

Neevaluat Finisaje

În evaluare

Ne dăm seama ce medalie merită Trapezului Residence 8 pentru finisaje!

Detalii
Bronz Instalații

Atenția este recomandată

Instalațiile din Trapezului Residence 8 sunt ok dar nu foarte calitative.

Detalii
Bronz Izolație

Nu strică o bluză în plus

Locuind în Trapezului Residence 8, din cauza calității izolațiilor, vei simți „magia iernii” pe pielea tău.

Detalii
Aur Rezistență

Construit ca o fortăreață

Structurile de rezistență ale construcțiilor din Trapezului Residence 8 duc cu gândul la un bunker.

Detalii

Părerea noastră despre cât de bine construit e Trapezului Residence 8

Compunem un audit al construcției bazat pe datele colectate de la șantier și de la constructorii clădirilor ce formează ansamblul 384. Când textul va fi gata, vei putea înțelege dacă dezvoltatorul a folosit materiale de calitate, ce metode tehnice a folosit și cum influențează ele confortul și eficiența energetică a locuinței. Toate aceste detalii sunt deja sumarizate mai jos:

Finisaje Trapezului Residence 8

În evaluare
Pereți Vopsea și faianță
Pardoseli Gresie și parchet
Uși interioare Lemn stratificat

Pereți, tavan și uși interioare Trapezului Residence 8

Acoperire pereți cu vopsea normală

Pereții locuințelor din Trapezului Residence 8 sunt acoperiți cu vopsea lavabilă clasică. Acesta nu este neapărat un dezavantaj, ba chiar permite beneficiarilor să își decoreze casa după bunul plac.

Tavane simple, fără decorațiuni

Dezvoltatorul Trapezului Residence 8 a lăsat tavanele simple, fără baghete decorative sau alte inserții, camerele fiind simple, fără accente speciale.

Uși din MDF

La fel ca în majoritatea ansamblurilor rezidențiale noi, în Trapezului Residence 8 au fost montate uși de interior din MDF, un material popular în România datorită costului relativ scăzut.

Gresie, faianță și parchet Trapezului Residence 8

În evaluare
Gresie lucioasă

În Trapezului Residence 8 s-a montat gresie lucioasă, un material care a pierdut mult din popularitate în ultimii ani pentru că este alunecos și greu de întreținut. În plus se zgârie repede.

Faianță lucioasă

Pereții din băile și bucătăriile din Trapezului Residence 8 sunt placați cu gresie clasică, lucioasă.

Nu știm ce parchet s-a montat

Până când nu facem un audit la șantierul Trapezului Residence 8 pentru a vedea exact ce tip de parchet a fost montat, nu putem oferi detalii.

Instalații Trapezului Residence 8

Termică Încălzire cu radiatoare
Electrică Protecție anti-curentare

Instalație termică Trapezului Residence 8

Centrală pe gaz, în condensare

Centralele termice montate în Trapezului Residence 8 folosesc tehnologia de condensare, prin care eficiența centralei crește cu până la 50% față de cele convenționale.

Distribuție prin calorifere

Încălzirea efectivă se face în mod clasic, prin calorifere, precum în multe alte cazuri. Nu este de mirare că dezvoltatorul Trapezului Residence 8 a ales această soluție, ea fiind ușor de construit. Caloriferele sunt din Oțel, un material rezistent.

Controlul temperaturii centralizat

În locuințele din Trapezului Residence 8, există un singur terminal de control al temperaturii, deci în toată casa va fi aceeași temperatură.

Instalație electrică Trapezului Residence 8

În evaluare
Siguranțe cu protecție la curentare

În Trapezului Residence 8 s-au folosit siguranțe diferențiale (care previn curentarea) .

Nu știm dacă circuitele suportă consumatori mari

Liniile speciale pentru consumatorii mari au devenit o necesitate în era electrificării, de aceea e foarte important să aflăm dacă în Trapezului Residence 8 s-au folosit astfel de circuite. Revino pentru această informație, singurul mod de a o obține fiind să verificăm la șantier.

Terminale electrice simple

În locuința auditată de noi, din Trapezului Residence 8, s-au instalat terminale simple, din plastic . Întrerupătoarele sunt poziționate la înălțimea optimă - aproximativ 120 cm față de sol și sunt normale, fără semnalizare, deci pot fi greu de depistat noaptea.

Instalație sanitară Trapezului Residence 8

Alimentare din rețea

Cu toate că este cea mai fiabilă sursă, alimentarea din rețeaua municipală înseamnă că locuitorii Trapezului Residence 8 vor avea la robinet apă preponderent epurată și tratată, deci vor fi nevoiți să cumpere apa potabilă. Acest lucru nu mai este ceva neobișnuit, majoritatea populației urbane fiind în situația de a cumpăra apă sau de a purifica apa de la robinet.

Evacuare în rețeaua municipală

Apele menajere din Trapezului Residence 8 sunt procesate de rețeaua municipală. Acest scenariu este cel mai bun pentru orice reședință datorită capacității crescute de procesare oferite de rețelele municipale, dar și datorită respectării în acest fel a standardelor ecologice impuse de UE pentru procesarea apelor menajere uzate.

Fără scurgeri în pardoseală

Cei care locuiesc în Trapezului Residence 8 trebuie să fie foarte atenți cu chiuvetele sau căzile lor deoarece aici nu vor găsi niciun fel de scurgere care să prevină inundațiile accidentale.

Izolație Trapezului Residence 8

Fonică Standard
Termică Bună

Izolația fonică Trapezului Residence 8

Pereții dintre locuințe au aproximativ 30cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Pereții care separă locuințele în Trapezului Residence 8 sunt construiți din blocuri de cărămidă ceramică, un material bun pentru izolația fonică . Grosimea acestor pereți este de 30cm, ceea ce îi face foarte eficienți ca izolator fonic .

Pereții interiori au aproximativ 13cm grosime și sunt făcuți din

Grosimea pereților care compartimentează locuința este importantă pentru cei care vor să doarmă liniștiți în dormitor fără să audă zgomotul televizorului din living. În cazul Trapezului Residence 8, pereții interiori au 13cm grosime și au fost construiți din .

Ferestrele cu două foi de sticlă - ”termopan”

Locuințele din Trapezului Residence 8 au ferestre cu două foi de geam sau „termopane”, așa cum sunt ele cunoscute în mod popular. Nu este cea mai bună variantă de izolație fonică însă este cu mult mai bună decât ferestrele tradiționale, deci nu va trebui să îți faci griji pentru zgomotul de afară.

Izolația termică Trapezului Residence 8

În evaluare
Pereți exteriori din cărămidă ceramică de 40 cm grosime, din care 10 cm izolație cu polistiren extrudat (EPS)

În Trapezului Residence 8, pereții exteriori ai clădirilor sunt realizați din cărămidă ceramică. Aceasta este un material modern, caracterizat printr-o foarte bună rezistent. De asemenea, alveolele caracteristice bucăților de cărămidă ceramică au capacitatea de a conserva temperatura. Deci, un perete realizat din acest material, care este bine izolat la exterior, va avea o bună inerție termică, menținând răcoare vara și cald iarna, ceea ce sporește semnificativ confortul locatarilor.

Pereții exteriori ai clădirilor din Trapezului Residence 8 au o grosime de 40 cm, cu tot cu izolație, mai mult decât am întâlnit la alte ansambluri rezidențiale noi.

În ceea ce privește izolația exterioară a pereților, dezvoltatorul Trapezului Residence 8 a folosit clasicul polistiren extrudat (EPS), aplicând un strat de 10 cm grosime. O soluție ieftină și destul de eficientă.

Ne lipsesc informații despre izolația termică a acoperișului

Din păcate, nu avem destule informații cât să compunem o părere corectă din punct de vedere tehnic despre izolația acoperișurilor clădirilor din Trapezului Residence 8.

Nu știm câte camere au profilele ferestrelor

Numărul de goluri de aer din profilele ferestrelor determină gradul de izolație termică, pentru clădirile din Trapezului Residence 8 încă nu avem această informație.

Hidroizolația Trapezului Residence 8

În evaluare
Ne lipsesc date privind hidroizolația fundațiilor

Informațiile pe care le avem despre Trapezului Residence 8 nu ne permit să compunem o părere relevantă despre cât de bine sunt hidroizolate subsolurile și fundațiile clădirilor, vom reveni odată ce facem auditul la șantier.

Nu știm cum s-au izolat acoperișurile

Din păcate nu putem formula o opinie tehnică despre cât de bine sunt hidroizolate acoperișurile și plafoanele din Trapezului Residence 8, vom completa aceste informații doar după vizita la șantier.

Nu știm cât de bine sunt hidroizolate terasele

Momentan nu putem compune o opinie despre cât de bine sunt izolate terasele clădirilor din Trapezului Residence 8, vom reveni asupra acestei secțiuni după vizita la șantier.

Structură de rezistență Trapezului Residence 8

Structură pe cadre din beton armat

Structura bazată pe cadre de beton este des utilizată în cazul clădirilor înalte, cum sunt cele din Trapezului Residence 8. Este un sistem constructiv des folosit în toată lumea care prezintă numeroase avantaje în ceea ce privește rezistența la seisme și eficiența în construcție.

Rezistență foarte bună la seisme însă pot apărea avarii

Acest sistem constructiv este folosit de toate clădirile construite după 1977. Mai mult decât atât, el a fost suplimentat cu măsuri de siguranță foarte dure pentru a preveni orice catastrofă. Clădirile din Trapezului Residence 8 sunt construite pe cadre de beton și se supun acestor reglementări, deci probabilitatea ca aceste clădiri să cedeze în cazul unui seism este destul de scăzută.

Rezistență garantată în timp, decenii bune, chiar secole

În ziua de azi găsim numeroase clădiri construite în evul mediu care încă rezistă testului timpului. Majoritatea acestora sunt construite într-una dintre variantele sistemului „pe cadre”. Fie că s-au folosit forme rotunde, precum arcadele, fie că s-au folosit forme perpendiculare precum grinzile din zilele noastre, clădirile construite în acest sistem, la fel ca cele din Trapezului Residence 8, vor trece cu brio testul timpului și vor rămâne în picioare atât cât va dori omul.

Trapezului Residence 8 Investiție

Randament moderat la revânzare
Randament moderat la închiriere

Distincții eDezvoltator câștigate de Trapezului Residence 8 pentru randamentul în investiție

Bronz Revânzare

Există oportunități mai bune

Trapezului Residence 8 nu este cel mai performant ansamblu pentru revânzare.

Detalii
Bronz Închiriere

Neperformant

Cei care cumpără în Trapezului Residence 8 pentru reînchiriere vor fi dezamăgiți.

Detalii
Neevaluat Facilități de plată

În evaluare

Oare cât de mult ajută Trapezului Residence 8 investitorii?

Detalii

Muncii ca investiție

Chirie Studio 310€
Chirie 2 camere 430€
Chirie 3 camere 600€

Cartierul Muncii face parte din sectorul 3 și este poziționat în zona de est a capitalei. Față de celelalte cartiere din zone aflate în estul Bucureștiului, chiriile din cartierul Muncii nu sunt foarte diferite, ele înregistrând fluctuații mai mici de 3 procente.

Valorile medii ale chiriilor din cartierul Muncii, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 310 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu două camere: 430 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu trei camere: 600 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu patru camere: 635 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; vile duplex: 808 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; vile individuale: 1010 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei.

Actualizăm datele din această secțiune iar în scurt timp, aici vei găsi inclusiv informații istorice despre tendințele prețurilor imobiliarelor din Muncii sub forma unui grafic similar cu cel de mai jos. Acest grafic se va actualiza zilnic pentru ca informațiile oferite să fie cât mai relevante. Graficul va ilustra evoluția prețurilor în Muncii atât pentru vânzări, cât și pentru închirieri și va putea fi segmentat în funcție de tipul de imobil dorit.

Tendința prețurilor la imobiliare în Muncii
Imagine demonstrativă care ilustrează cum vor fi prezentate tendințele prețurilor din imobiliare

Potențial de revânzare în Trapezului Residence 8

În evaluare
Preț achiziție În curs de evaluare
Tendința prețurilor Creștere susținută
Prestigiul ansamblului Moderat

În curs de evaluare

Momentan nu avem date suficiente pentru a face o analiză a prețurilor din Trapezului Residence 8 față de cele din București - Est.

Prețurile din această zonă cresc în mod susținut

Fiind amplasat în partea de est a Bucureștiului, aproape de unele dintre cele mai frumoase parcuri ale capitalei, zona din care face parte Trapezului Residence 8 este din ce în ce mai cerută în special de tinerii familiști, de aceea prețurile cresc în mod constant.

Moderat

În comparație cu alte ansambluri, Trapezului Residence 8 este căutat de mai puțin de 100 de utilizatori pe lună, ceea ce ne determină să constatăm că acest ansamblu nu este foarte popular fie pentru că este nou pe piață, fie pentru că dezvoltatorul nu a investit destul în branding. În ambele cazuri, Trapezului Residence 8 rămâne o investiție riscantă.

Potențial de închiriere în Trapezului Residence 8

Chiria medie 7.8€/mp
Public țintă Mixt
Unitate recomandată Vilă Individuală

Clientelă mixtă, imprevizibilă

Pe baza datelor actuale, ne este greu să identificăm exact ce tip de client caută să închirieze în Trapezului Residence 8.

Recomandăm 2 camere sau studio pentru investiție, dacă sunt disponibile

Trapezului Residence 8 va atrăgea un public mixt, format atât din tineri, cât și din persoane care caută unități relativ ușor de întreținut, de aceea recomandăm investitorilor să se orienteze pe apartamentele cu două camere sau studio-uri. În cazul în care ansamblul are disponibile doar case, atunci vilele de tip duplex s-ar putea să fie mai potrivite datorită prețului care tine să fie mai mic decât la cele individuale.

Facilități pentru investitori de la Trapezului Residence 8

În evaluare
Rate la dezvoltator Nu
Discount la plata cash Nu
Plata în criptomonede Nu

Rate doar prin bancă

Trapezului Residence 8 nu oferă niciun sistem de rate la dezvoltator, deci cei care vor să achiziționeze aici vor trebui fie să plătească pe loc, fie să apeleze la un credit bancar.

Preț fix, indiferent de metoda de plată

Din păcate, dezvoltatorul Trapezului Residence 8 nu oferă reduceri celor care pot plăti cash iar prețul este același pentru orice tip de client, indiferent că este investitor sau beneficiar final.

Se acceptă doar monede tradiționale

Dezvoltatorul Trapezului Residence 8 nu acceptă momentan plata în niciun fel de criptomonede, preferând valuta clasică (fiat) pentru toate tranzacțiile derulate de acesta.

Trapezului Residence 8 Întrebări frecvente

Cât costă o locuință în Trapezului Residence 8?

Momentan colectăm, de la Trapezului Residence 8, datele necesare pentru a răspunde la această întrebare. Te rugăm să revii pentru a vedea prețurile actualizate.

Unde se află Trapezului Residence 8 și cum se poate ajunge?

Ansamblul rezidențial Trapezului Residence 8 este situat în cartierul Muncii din zona estică a Bucureștiului . Pentru a ajunge la Trapezului Residence 8 depinzi de mașina personală deoarece nu există niciun mijloc de transport în comun aproape.

Cum este traficul din zona Trapezului Residence 8?

La orele de vârf, tipic Bucureștiului, traficul din jurul Trapezului Residence 8 este destul de aglomerat. Pentru a ajunge mai repede acasă, te sfătuim să eviți Bulevardul Pache Potropopescu.

Ce facilități oferă Trapezului Residence 8 locuitorilor săi?

Locuitorii din Trapezului Residence 8 au acces la următoarele facilități: școală publică (în apropiere), școală privată (în apropiere), grădiniță (în apropiere), supermarket (în apropiere), mall (în apropiere).

Ai și alte întrebări referitoare la Trapezului Residence 8?

Scrie-ne pe [email protected] și spune-ne ce informații ai dori să veți în plus pe această pagină!

Trapezului Residence 8 Părerile experților

Părerea exprimată în această secțiune este compusă în urma unei vizite la ansamblul Trapezului Residence 8 și reprezintă o opinie subiectivă a experților noștri.