Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Quartier Gramont

Quartier Gramont

str Constantin Bosianu, 25, zona Parcul Carol, sector 4, București

Actualizat pe 2022-06-28 Informațiile de pe această pagină au fost generate cu date colectate de pe Internet!
Lucrăm la oferta de prețuri

Încă nu am indexat oferta de locuințe din Quartier Gramont.

Scroll dreapta pentru mai multe imagini.
Ansamblul rezidențial Quartier Gramont din BucureștiAnsamblul rezidențial Quartier Gramont din BucureștiAnsamblul rezidențial Quartier Gramont din BucureștiAnsamblul rezidențial Quartier Gramont din BucureștiAnsamblul rezidențial Quartier Gramont din BucureștiAnsamblul rezidențial Quartier Gramont din București

Păreri Quartier Gramont

X

Solicitarea va fi trimisă direct departamentului de vânzări al Quartier Gramont

Apăsarea butonului ”TRIMITE SOLICITAREA" implică acceptarea Termenilor și politicilor eDezvoltator.

Părerea noastră despre cât de bine construit e Quartier Gramont

Compunem un audit al construcției bazat pe datele colectate de la șantier și de la constructorii clădirilor ce formează ansamblul 388. Când textul va fi gata, vei putea înțelege dacă dezvoltatorul a folosit materiale de calitate, ce metode tehnice a folosit și cum influențează ele confortul și eficiența energetică a locuinței. Toate aceste detalii sunt deja sumarizate mai jos:

Quartier Gramont Pereți, tavan și uși interioare

În evaluare
Încă nu știm cu ce au fost acoperiți pereții

La Quartier Gramont fie încă nu am făcut audit-ul construcției, fie nu avem toate datele necesare despre felul în care au fost zugrăviți pereții.

Tavane simple, fără decorațiuni

Dezvoltatorul Quartier Gramont a lăsat tavanele simple, fără baghete decorative sau alte inserții, camerele fiind simple, fără accente speciale.

Nu avem date despre ușile de interior

Revino pe această pagină pentru a vedea informații privind ușile interioare din Quartier Gramont. Aici vom publica date reale, verificate pe teren.

Quartier Gramont Gresie, faianță și parchet

În evaluare
Gresie premium

Dezvoltatorul ansamblului Quartier Gramont a vrut să își răsfețe locuitorii, motiv pentru care a instalat gresie de top, mult mai scumpă decât cea uzuală.

Faianță premium

Faptul că s-a folosit acest tip de faianță în locuințele din Quartier Gramont este o dovadă că dezvoltatorul a luat în calcul toate detaliile și a vrut să ofere locatarilor confort maxim în noile lor case.

Nu știm ce parchet s-a montat

Până când nu facem un audit la șantierul Quartier Gramont pentru a vedea exact ce tip de parchet a fost montat, nu putem oferi detalii.

Quartier Gramont Instalație termică

Centrală pe gaz, în condensare

Centralele termice montate în Quartier Gramont folosesc tehnologia de condensare, prin care eficiența centralei crește cu până la 50% față de cele convenționale.

Distribuție prin calorifere

Încălzirea efectivă se face în mod clasic, prin calorifere, precum în multe alte cazuri. Nu este de mirare că dezvoltatorul Quartier Gramont a ales această soluție, ea fiind ușor de construit. Caloriferele sunt din Oțel, un material rezistent.

Controlul temperaturii în fiecare camerele

Locuitorii din Quartier Gramont vor putea regla temperatura în fiecare cameră datorită terminalelor de control instalate în fiecare încăpere.

Quartier Gramont Instalație electrică

În evaluare
Nu e clar dacă s-au folosit siguranțe diferențiale

Nu știm ce tip de siguranțe s-au instalat în Quartier Gramont dar presupunem că s-au folosit disjunctoare diferențiale, cu protecție împotriva curentării.

Nu știm dacă circuitele suportă consumatori mari

Liniile speciale pentru consumatorii mari au devenit o necesitate în era electrificării, de aceea e foarte important să aflăm dacă în Quartier Gramont s-au folosit astfel de circuite. Revino pentru această informație, singurul mod de a o obține fiind să verificăm la șantier.

Terminale electrice simple

În locuința auditată de noi, din Quartier Gramont, s-au instalat terminale simple, din plastic . Întrerupătoarele sunt poziționate la înălțimea optimă - aproximativ 120 cm față de sol și sunt normale, fără semnalizare, deci pot fi greu de depistat noaptea.

Quartier Gramont Instalație sanitară

În evaluare
Alimentare din rețea

Cu toate că este cea mai fiabilă sursă, alimentarea din rețeaua municipală înseamnă că locuitorii Quartier Gramont vor avea la robinet apă preponderent epurată și tratată. Aceasta uneori are gust de clor, de aceea mulți locuitori ai orașelor mari preferă să cumpere apa potabilă îmbuteliată. Acest lucru nu mai este ceva neobișnuit și nu este un dezavantaj, majoritatea populației urbane fiind în situația de a cumpăra apă sau de a purifica apa de la robinet.

Evacuare în rețeaua municipală

Apele menajere din Quartier Gramont sunt procesate de rețeaua municipală. Acest scenariu este cel mai bun pentru orice reședință datorită capacității crescute de procesare oferite de rețelele municipale, dar și datorită respectării în acest fel a standardelor ecologice impuse de UE pentru procesarea apelor menajere uzate.

Nu avem informații despre scurgerile din locuințe

După ce vom analiza locuințele din Quartier Gramont, vom putea determina dacă există sifoane de scurgere în băi, pe holuri și în bucătării.

Quartier Gramont Izolația fonică

Pereții dintre locuințe au aproximativ 25cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Pereții care separă locuințele în Quartier Gramont sunt construiți din blocuri de cărămidă ceramică, un material bun pentru izolația fonică . Grosimea acestor pereți este de 25cm, o grosime nu tocmai ideală pentru o bună izolație fonică .

Pereții interiori au aproximativ 13cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Grosimea pereților care compartimentează locuința este importantă pentru cei care vor să doarmă liniștiți în dormitor fără să audă zgomotul televizorului din living. În cazul Quartier Gramont, pereții interiori au 13cm grosime și au fost construiți din .

Ferestre cu trei foi de sticlă - ”tripan”

Dezvoltatorul Quartier Gramont a montat ferestre cu trei straturi de geam sau „tripan” sau „triplex”, cum sunt ele cunoscute popular. Deși din punct de vedere termic diferența dintre două și trei foi de geam nu este atât de mare, din punct de vedere fonic, aceasta este semnificativă și nu veți avea probleme cu zgomotul din exterior nici când fac vecinii petreceri.

Quartier Gramont Izolația termică

În evaluare
Pereți exteriori din cărămidă ceramică de 35 cm grosime, din care 10 cm izolație cu polistiren extrudat (EPS)

În Quartier Gramont, pereții exteriori ai clădirilor sunt realizați din cărămidă ceramică. Aceasta este un material modern, caracterizat printr-o foarte bună rezistent. De asemenea, alveolele caracteristice bucăților de cărămidă ceramică au capacitatea de a conserva temperatura. Deci, un perete realizat din acest material, care este bine izolat la exterior, va avea o bună inerție termică, menținând răcoare vara și cald iarna, ceea ce sporește semnificativ confortul locatarilor.

Pereții exteriori ai clădirilor din Quartier Gramont au o grosime de 35 cm, cu tot cu izolație, la fel ca majoritatea ansamblurilor vizitate de noi.

În ceea ce privește izolația exterioară a pereților, dezvoltatorul Quartier Gramont a folosit clasicul polistiren extrudat (EPS), aplicând un strat de 10 cm grosime. O soluție ieftină și destul de eficientă.

Ne lipsesc informații despre izolația termică a acoperișului

Din păcate, nu avem destule informații cât să compunem o părere corectă din punct de vedere tehnic despre izolația acoperișurilor clădirilor din Quartier Gramont.

Ramele ferestrelor sunt produse de Schuco și au 6 camere interioare

Profilele ferestrelor sunt foarte importante în ceea ce privește izolația termică a unei locuințe. În Quartier Gramont s-au folosit profile cu mai mult de 5 camere, adică la un nivel superior celor standard.

Quartier Gramont Hidroizolația

În evaluare
Ne lipsesc date privind hidroizolația fundațiilor

Informațiile pe care le avem despre Quartier Gramont nu ne permit să compunem o părere relevantă despre cât de bine sunt hidroizolate subsolurile și fundațiile clădirilor, vom reveni odată ce facem auditul la șantier.

Nu știm cum s-au izolat acoperișurile

Din păcate nu putem formula o opinie tehnică despre cât de bine sunt hidroizolate acoperișurile și plafoanele din Quartier Gramont, vom completa aceste informații doar după vizita la șantier.

Nu știm cât de bine sunt hidroizolate terasele

Momentan nu putem compune o opinie despre cât de bine sunt izolate terasele clădirilor din Quartier Gramont, vom reveni asupra acestei secțiuni după vizita la șantier.

Structură pe cadre din beton armat

Structura bazată pe cadre de beton este des utilizată în cazul clădirilor înalte, cum sunt cele din Quartier Gramont. Este un sistem constructiv des folosit în toată lumea care prezintă numeroase avantaje în ceea ce privește rezistența la seisme și eficiența în construcție.

Rezistență foarte bună la seisme însă pot apărea avarii

Acest sistem constructiv este folosit de toate clădirile construite după 1977. Mai mult decât atât, el a fost suplimentat cu măsuri de siguranță foarte dure pentru a preveni orice catastrofă. Clădirile din Quartier Gramont sunt construite pe cadre de beton și se supun acestor reglementări, deci probabilitatea ca aceste clădiri să cedeze în cazul unui seism este destul de scăzută.

Rezistență garantată în timp, decenii bune, chiar secole

În ziua de azi găsim numeroase clădiri construite în evul mediu care încă rezistă testului timpului. Majoritatea acestora sunt construite într-una dintre variantele sistemului „pe cadre”. Fie că s-au folosit forme rotunde, precum arcadele, fie că s-au folosit forme perpendiculare precum grinzile din zilele noastre, clădirile construite în acest sistem, la fel ca cele din Quartier Gramont, vor trece cu brio testul timpului și vor rămâne în picioare atât cât va dori omul.

Vizitează șantierul

Multe dintre informațiile expuse mai sus nu influențează în mod direct viața de zi cu zi.
Pentru a-ți face o idee cât mai corectă despre calitatea materialelor și a execuției, îți recomandăm să faci o vizită la șantier, preferabil în compania unui expert în construcții:

Quartier Gramont Contact Dezvoltator

Părerea noastră despre viața de zi cu zi în Quartier Gramont

Această secțiune este actualizată periodic. Poți vedea cum arată ziua unui locuitor al ansamblului rezidențial și cum evoluează în timp, în funcție de dezvoltarea și modernizarea zonei în care este construit Quartier Gramont. Vei afla unde îți poți duce copiii la școală sau grădiniță, unde poți face cumpărăturile de zi cu zi și cu ce mijloace de transport public te poți deplasa, dar și multe altele. Vezi detaliile actuale ale acestui ansamblu rezidențial, în cele de mai jos.

Quartier Gramont:Cumpărături

Cele mai apropiate magazine sunt în afara ansamblului

Din păcate, cele mai apropiate magazine de unde îți poți face cumpărăturile sunt în afara Quartier Gramont, deci dacă ai uitat ceva, vei fi nevoit să ieși din ansamblu.

Piața agroalimentară e în zonă!

În zona în care se află Quartier Gramont vei găsi o piață agroalimentară în care fermierii își vând produsele. De aici poți cumpăra fructe, legume, lactate și ouă proaspete, aduse direct de la fermele din jurul capitalei.

Ești în buricul târgului!

Nu există loc mai potrivit pentru cumpărături decât în centrul orașului. Quartier Gramont se află într-o zonă centrală și este aproape de orice magazin important din București.

Quartier Gramont:Educație

Găsești școala la câteva minute de Quartier Gramont!

Precum în multe alte cazuri, în interiorul Quartier Gramont nu vei găsi o școală însă ai numeroase opțiuni dintre care poți alege, în apropiere.

Găsești o grădiniță în apropiere de Quartier Gramont

Deși nu există grădiniță chiar în Quartier Gramont, vei găsi multe opțiuni în apropiere. Faptul că nu există o grădiniță chiar în ansamblu nu este neapărat un dezavantaj, acest scenariu fiind întâlnit la foarte multe ansambluri de la noi din țară.

Poți găsi un after-school aproape de casă!

Deși nu se regăsesc în imediata apropiere a locuinței, ai opțiuni pentru ocuparea timpului celui mic și în apropiere de Quartier Gramont, unde vei găsi atât o școală de arte, cât și un after-school.

Quartier Gramont:Recreere

În evaluare
Poți merge cu copilul în parcul din apropiere!

Deși nu există niciun parc în interiorul Quartier Gramont, pentru a putea petrece timp în natură vei putea merge într-unul dintre parcurile din jurul ansamblului.

Găsești un loc de joacă amenajat chiar lângă casă!

Dacă ai un copil activ, care s-ar juca toată ziua, atunci ai noroc deoarece, locuind în Quartier Gramont vei avea cel puțin un loc de joacă în imediata apropiere a casei. Dacă acesta nu este de ajuns, găsești și alte locuri de joacă în jurul ansamblului.

Nu știm dacă se organizează activități cu copiii

Din ce date avem, nu există activități organizate constant de comunitatea din Quartier Gramont care să implice și copiii.

Quartier Gramont:Siguranță

În evaluare
Nu știm clar cum se face accesul în ansamblu

Nu este clar dacă oricine poate intra în Quartier Gramont fără invitație sau dacă există vreun fel de filtru la intrare.

Se poate circula în viteză

Având în vedere că în Quartier Gramont nu au fost instalate încă limitatoare de viteză, mașinile pot circula după cum vor, iar acest aspect este periculos dacă un copil ar ajunge în stradă.

Nu știm clar dacă locurile de joacă sunt împrejmuite

Nu putem evalua încă dacă locurile de joacă din interiorul sau din apropierea Quartier Gramont sunt sau nu împrejmuite.

Quartier Gramont:Curățenie

În evaluare
Nu ne-am putut da seama dacă spațiile verzi sunt bine întreținute

Când am vizitat acest ansamblu, nu am văzut spațiile verzi, deci nu putem redacta această părere.

Nu știm dacă există coșuri de gunoi

Nu am observat coșurile de gunoi în spațiile publice, e posibil să nu fi fost montate încă.

Nu ne-am putut da seama de igiena trotuarelor

Nu am putut deduce starea trotuarelor, va trebui să revenim pentru a oferi această informație.

Quartier Gramont:Transport public

Nu ai acces la metrou

Din păcate, cei care locuiesc în Quartier Gramont nu au deloc acces la metrou.

Ajungi rapid la o stație STB

Locuind în Quartier Gramont, vei găsi în apropiere cel puțin o stație STB pe la care trec liniile de autobuz 116,173,232,323,N106,N107,N112. Pe lângă autobuz, poți lua și tramvaiul pe linia/liniile 7,10,11,19,23,25,27.

Stai aproape de centru

Dacă ajungi des în centrul orașului, atunci Quartier Gramont este ideal pentru tine, fiind situat într-o zonă apropiată de centru însă nu chiar în mijlocul balamucului.

Quartier Gramont:Socializare

Nu există piscină în ansamblu

Din păcate, precum multe alte ansambluri, Quartier Gramont ratează oportunitatea de a oferi locuitorilor săi o piscină.

Găsești localuri unde să poți ieși cu prietenii

Dacă îți place să ieși la o cafea sau la masă cu prietenii, vei găsi rapid un local chiar în interiorul Quartier Gramont.

Mall-ul este destul de departe

Dacă locuiești în Quartier Gramont va trebui să conduci minim 15 minute până la cel mai apropiat mall.

Quartier Gramont:Sport

Nu ai sală de fitness în ansamblu

Cea mai apropiată sală de forță este în afara ansamblului, deci va trebui să ieși din Quartier Gramont pentru a ajunge la ea.

Pentru a face jogging va trebui să ieși din ansamblu

Cei care obișnuiesc să facă ieșiri scurte de jogging vor trebui să caute un parc în apropiere, deoarece în Quartier Gramont nu se poate alerga.

Ai un parc mare în imediata apropiere

Cei care locuiesc în Quartier Gramont vor găsi un parc mare foarte aproape de ansamblu. Aici se pot face ture lungi de jogging sau chiar yoga pe timp de vară.

Quartier Gramont:Persoane cu dizabilități fizice

În evaluare
Nu sunt rampe de acces

Din păcate, dezvoltatorul Quartier Gramont nu a prevăzut niciun tip de rampă de acces în clădiri pentru persoanele cu dizabilități locomotorii.

Nu știm dacă există locuri de parcare rezervate

Încă nu putem stabili dacă există locuri de parcare rezervate pentru persoanele cu dizabilități în Quartier Gramont.

Tocurile ușilor nu sunt la nivel cu podeaua

Din câte am observat, în Quartier Gramont nu există treceri la nivel cu podeaua dintr-un spațiu în altul, nici în spațiile publice, și nici în unitățile locative.

Quartier Gramont:Persoane cu dizabilități senzoriale

În evaluare
Nu știm dacă ascensoarele beneficiază de instrucțiuni acustice

Nu este clar dacă ascensoarele din Quartier Gramont sunt dotate cu sisteme fonice de instructaj.

Nu știm dacă lifturile au butoane cu Braille

Nu avem informații de la Quartier Gramont privind butoanele ascensoarelor.

Trecerile de pietoni sunt semnalizate fonic

Quartier Gramont este un loc foarte sigur pentru persoanele care au probleme de vedere deoarece trecerile de pietoni importante sunt semnalizate acustic.

Stații de încărcare EV lângă Quartier Gramont

În evaluare
Nu există stație de încărcare în ansamblu
Stații de încărcare în apropiere

În drumul tău spre casă vei întâlni următoarele stații de încărcare:

Brand Distanță Locuri 100-150kWh Locuri 50-100kWh Locuri 30-50kWh Locuri 5-30kWh
Renovatio e-charge la 2 km - - - 1 locuri
MOL la 4 km - 2 locuri - 1 locuri
MOL la 4 km - 2 locuri - 1 locuri

Stații de încărcare EV private

În evaluare
Nu este clar dacă există branșament la curent trifazic

Nu știm dacă vilele din Quartier Gramont sunt racordate la curent trifazic, te rugăm să revii pentru a găsi această informație.

Nu avem date despre circuitele din acest ansamblu

Nu putem spune clar dacă circuitele vilelor din Quartier Gramont au o linie dedicată pentru consumatorii mari.

Nu știm dacă există locuri de parcare în curți

Car-port-ul permite încărcarea mașinii în propria curte. Nu știm clar dacă vilele din Quartier Gramont au car-port sau orice altă formă de parcare interioară.

Quartier Gramont:Tratamente și hrană

Ai un pet-shop foarte aproape

Animalul tău nu va rămâne niciodată fără mâncare dacă locuiești în Quartier Gramont pentru că ai un pet-shop la doar câteva minute de casa ta.

Veterinarul este chiar lângă casă

Dacă animalul tău necesită tratament medical constant, află că foarte aproape de Quartier Gramont există un cabinet veterinar la care poți apela.

Cabinetul veterinar oferă și servicii de cosmetică pentru animale

Este normal să ai grijă de aspectul animalului tău de companie, iar pentru asta ai nevoie de servicii specializate. Este bine să știi că la cabinetul veterinar din Quartier Gramont ai, în ofertă, cosmetică canină.

Quartier Gramont:Plimbare

Nu vei putea plimba câinele decât pe stradă

Nu există nicio pădure sau câmpie în apropiere

Dacă ai un câine activ, care are nevoie să alerge liber zilnic, atunci Quartier Gramont nu este cea mai bună opțiune pentru tine întrucât nu are aproape nicio pădure sau poiană, unde câinele să poată fi lăsat liber, fără să creeze probleme.

Există chiar și un lac în apropiere, cu malurile amenajate!

Cei care au câini știu cât de mult se bucură acesta când se poate bălăci în voie. De aceea, locuind în Quartier Gramont, în zilele calde de vară vei putea merge pe malul lacul amenajat, situat în apropierea ansamblului pentru a-ți lăsa câinele să se scalde. Ai totuși grijă să nu îl lași liber în zonele de plajă sau ponton.

Datele pot fi neactualizate

Este posibil ca o parte din informațiile de mai sus să nu mai fie de actualitate, de aceea îți recomandăm să vizitezi Quartier Gramont pentru a descoperi eventuale facilități pe care nu le-am acoperit în această pagină:

Quartier Gramont Contact Dezvoltator
44,419889890256 26,091632902589

Harta Quartier Gramont

Click pe buton pentru a vedea unde se află Quartier Gramont

Despre Parcul Carol

Parcul Carol este o zonă situată în sectorul 4 al Bucureștiului. Aceasta se desfășoară în jurul Parcului Carol și este formată, într-o mare măsură, de case și clădiri cu regim mic de înălțime. Cei care aleg să locuiască aici se pot bucura de Parcul Carol și deopotrivă de Parcul Tineretului și au acces la o mulțime de obiective importante ale orașului.

Zona este deservită de mai multe linii de transport în comun, iar cei care doresc să se mute aici pot găsi inclusiv câteva ansambluri noi de locuințe.

Viața de zi cu zi în Parcul Carol

Zona Parcului Carol oferă acces către o mulțime de puncte importante de interes, cum ar fi muzeele, magazinele, restaurantele sau zonele de relaxare. Este una dintre cele mai potrivite zone de locuit din interiorul orașului.

Magazine în Parcul Carol
 • Issa Supermarket
 • Piața Norilor
 • Centrul Comercial Unirea
Învățământ în Parcul Carol
 • Colegiul Național Gheorghe Șincai
 • Colegiul Național de Arte Dinu Lipatti
 • Academia Tehnică Militară Ferdinand I
Recreere în Parcul Carol
 • Parcul Carol I
 • Muzeul Tehnic Profesor Inginer Dimitrie Leonida
 • Centrul Vechi
Transport public în Parcul Carol
 • Stațiile de metrou Tineretului, Eroii Revoluției
 • Liniile de autobuz 116, 173, 232, 323, N106, N107, N112
 • Liniile de tramvai 7, 10, 11, 19, 23, 25, 27

Rata criminalității în Parcul Carol

Administrativ, Parcul Carol, face parte din zona de acoperire a Sector 5 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 133 de infracțiuni, mult sub media de 178 de infracțiuni constatată în celelalte sectoare. Aceste date arată că, deși stigmatizat și perceput ca unul dintre cele mai periculoase sectoare, Sectorul 5 este, în realitate, unul în care sunt înregistrate cele mai puține infracțiuni. Explicația vine din faptul că aici acționează facțiuni criminale care evită contactul cu „civilii” și care își reglează conturile exclusiv între ei, fără a implica alți locuitori. Deci, conform datelor statistice, Parcul Carol este unul dintre cele mai sigure din capitală.

Rata criminalității în Sector 5
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Parcul Carol

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în Quartier Gramont, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Parcul Carol. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Parcul Carol. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Cu toate că se află într-o zonă cu densitate relativ redusă, traficul din jurul Quartier Gramont se aglomerează indiferent de oră. Cauza probabilă este absența unor drumuri mai late care să permită un trafic fluent.

Din păcate, locuitorii Quartier Gramont nu au niciun fel de acces la metrou, deci această metodă de deplasare iese din calcul.

Deși nu scapi în totalitate de problemele din trafic, STB-ul este o alternativă mai bună decât mașina personală. Aproape de Quartier Gramont există cel puțin o stație de autobuz cu acces la linia/liniile 116,173,232,323,N106,N107,N112 . De asemenea, cei care preferă tramvaiul, pot ajunge repede la cel puțin o stație pentru linia/liniile 7,10,11,19,23,25,27.

Cei care au copii mici vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată grădiniță, care se află la câteva minute de condus de Quartier Gramont, ceea ce va aglomera traficul. Având în vedere că nu există niciun supermarket în ansamblu, cei care vor avea nevoie de cumpărături vor fi nevoiți să ia mașina pentru a ajunge la cel mai apropiat magazin, ceea ce va duce la aglomerarea traficului.

Deși are străzi late care preiau eficient fluxul de mașini, zona Quartier Gramont este aglomerată la orele de vârf, fapt pentru care îți recomandăm să eviți Bulevardul George Cosbuc.

Fiind amplasat relativ aproape de centru, Quartier Gramont este ideal pentru tineri și cei care fac adesea drumuri în centrul capitalei, permițându-le să se deplaseze fără să depindă de mașină. Nu există niciun fel de conexiune între Quartier Gramont și metrou, deci cei care vor să folosească acest mijloc de transport vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată stație. În ceea ce privește autobuzul, există o stație STB foarte aproape de Quartier Gramont, la care ajung liniile 116,173,232,323,N106,N107,N112. Nu în ultimul rând, cei care vor locui în Quartier Gramont vor avea acces și la liniile de tramvai 7,10,11,19,23,25,27, existând cel puțin o stație în cartier.

Recomandăm o vizită pe teren

Datele despre cartier, împrejurimi și trafic sunt agregate de pe internet, de aceea este posibil ca unele detalii să nu corespundă cu realitatea din teren.
Ar fi ideal să vizitezi Quartier Gramont și să explorezi zona din jurul ansamblului:

Quartier Gramont Contact Dezvoltator

Cartierul Parcul Carol face parte din sectorul 5 și este poziționat în zona centrală a capitalei. Față de celelalte cartiere din zone aflate în centrul Bucureștiului, chiriile din cartierul Parcul Carol nu sunt foarte diferite, ele înregistrând fluctuații mai mici de 3 procente.

Valorile medii ale chiriilor din cartierul Parcul Carol, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 345 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu două camere: 425 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu trei camere: 500 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu patru camere: 850 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; vile duplex: 748 Euro pe lună, cu 3 procente mai mici decât media zonei; vile individuale: 935 Euro pe lună, cu 4 procente mai mici decât media zonei.

Actualizăm datele din această secțiune iar în scurt timp, aici vei găsi inclusiv informații istorice despre tendințele prețurilor imobiliarelor din Parcul Carol sub forma unui grafic similar cu cel de mai jos. Acest grafic se va actualiza zilnic pentru ca informațiile oferite să fie cât mai relevante. Graficul va ilustra evoluția prețurilor în Parcul Carol atât pentru vânzări, cât și pentru închirieri și va putea fi segmentat în funcție de tipul de imobil dorit.

Tendința prețurilor la imobiliare în Parcul Carol
Imagine demonstrativă care ilustrează cum vor fi prezentate tendințele prețurilor din imobiliare

În curs de evaluare

Momentan nu avem date suficiente pentru a face o analiză a prețurilor din Quartier Gramont față de cele din București - Central.

Prețurile din această zonă cresc în mod susținut

Fiind amplasat în buricul târgului, în zona centrală a Bucureștilor, Quartier Gramont se bucură de contextul cerere foarte mare/oferta redusă, cumul specific zonelor centrale. Datorită acestui fapt, locuințele din Quartier Gramont se scumpesc de la an la an.

Moderat

În comparație cu alte ansambluri, Quartier Gramont este căutat de mai puțin de 100 de utilizatori pe lună, ceea ce ne determină să constatăm că acest ansamblu nu este foarte popular fie pentru că este nou pe piață, fie pentru că dezvoltatorul nu a investit destul în branding. În ambele cazuri, Quartier Gramont rămâne o investiție riscantă.

Clientelă mixtă, imprevizibilă

Pe baza datelor actuale, ne este greu să identificăm exact ce tip de client caută să închirieze în Quartier Gramont.

Recomandăm 2 camere sau studio pentru investiție, dacă există

Quartier Gramont va atrăgea un public mixt, format atât din tineri, cât și din persoane care caută unități relativ ușor de întreținut, de aceea recomandăm investitorilor să se orienteze pe apartamentele cu două camere sau studio-uri dacă există în oferta dezvoltatorului. În cazul în care ansamblul are disponibile doar case, atunci vilele de tip duplex s-ar putea să fie mai potrivite datorită prețului care tine să fie mai mic decât la cele individuale.

Rate direct la dezvoltator

Dezvoltatorul Quartier Gramont oferă beneficiarilor un sistem de rate cu plata direct la dezvoltator, ceea ce facilitează achiziția fără a fi nevoie de credit bancar. Mai multe informații poți obține la biroul de vânzări.

Reduceri la plata cash

Cei care pot plăti cash vor primi de la dezvoltatorul Quartier Gramont un discount negociabil. Această facilitate este ideală pentru investitorii cu rezerve mari deoarece aceștia vor obține reduceri considerabile față de prețul de listă.

Nu știm dacă se poate plăti în criptomonede

Încă nu am aflat dacă este posibilă plata direct în criptomonede pentru locuințele din Quartier Gramont.

Nu rata o investiție bună!

Informațiile afișate în această secțiune sunt obiective, calculate ”la rece”. Este posibil ca dezvoltatorul Quartier Gramont să ofere facilități, stimulente și alte beneficii pentru investitori, pe care noi nu le-am acoperit.
Descoperă eventualele beneficii contactând dezvoltatorul!

Quartier Gramont Contact Dezvoltator

Cât costă o locuință în Quartier Gramont?

Momentan colectăm, de la Quartier Gramont, datele necesare pentru a răspunde la această întrebare. Te rugăm să revii pentru a vedea prețurile actualizate.

Unde se află Quartier Gramont și cum se poate ajunge?

Ansamblul rezidențial Quartier Gramont este situat în cartierul Parcul Carol din centrul capitalei. Pentru a ajunge la Quartier Gramont depinzi de mașina personală deoarece nu există niciun mijloc de transport în comun aproape.

Cum este traficul din zona Quartier Gramont?

La orele de vârf, tipic Bucureștiului, traficul din jurul Quartier Gramont este destul de aglomerat. Pentru a ajunge mai repede acasă, te sfătuim să eviți Bulevardul George Cosbuc.

Ce facilități oferă Quartier Gramont locuitorilor săi?

Locuitorii din Quartier Gramont au acces la următoarele facilități: școală publică (în apropiere), școală privată (în apropiere), grădiniță (în apropiere), supermarket (în apropiere), mall (în apropiere).

Ai mai multe întrebări?

Îți recomandăm să contactezi direct dezvoltatorul și să vorbești cu echipa de vânzări:

Quartier Gramont Contact Dezvoltator