Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Rezidențial Fundeni Părului

Locuințe și prețuri Rezidențial Fundeni Părului

Pe pagina fiecărui model vei găsi tur virtual, părerile experților, randamentul de investiție și multe alte informații necesare pentru o alegere inteligentă. Scroll dreapta pentru a vedea toate modelele!

Ne pare rău dar acestă categorie este goală, click pe butonul de mai jos pentru a continua:

Locuințe disponibile
Date agregate de pe Internet!

Secțiunile următoare au fost compuse folosind date publice găsite pe site-ul dezvoltatorului sau pe alte portaluri imobiliare și nu reflectă în mod obligatoriu realitatea!

Îți recomandăm să vizitezi Rezidențial Fundeni Părului alături de un consultant eDezvoltator pentru a-ți face o idee cât mai clară:

Vizitează Rezidențial Fundeni Părului

Serviciul de consultanță este gratuit.

Dacă reprezinți ansamblul Rezidențial Fundeni Părului, te rugăm să ne contactezi la adresa [email protected]. Vom programa un audit la șantier, în care experții noștri vor evalua calitatea lucrărilor și a materialelor folosite. De asemenea, tot în cadrul auditului, vom colecta informațiile lipsă despre facilitățile ansamblului.

Harta Rezidențial Fundeni Părului

Rezidențial Fundeni Părului Lifestyle

Magazinele sunt departe
Nu ai localuri aproape
Sală fitness în apropiere

Distincții Lifestyle eDezvoltator câștigate de Rezidențial Fundeni Părului

Neevaluat Familii cu copii

În evaluare

Revino pentru a vedea cât de potrivit este Rezidențial Fundeni Părului pentru familia ta!

Detalii
Neevaluat Tineri

În evaluare

Aici vei afla dacă Rezidențial Fundeni Părului e match pentru tine!

Detalii
Neevaluat Persoane cu dizabilități

În evaluare

Revino ca să aflii cât de accesibil este Rezidențial Fundeni Părului!

Detalii
Bronz Mașini electrice

Cu un picior în viitor

Rezidențial Fundeni Părului este slab pregătit pentru electrificarea transportului însă dezvoltatorul pare că face pași în această direcție.

Detalii
bronz Animale de companie

Un loc decent!

Rezidențial Fundeni Părului oferă avantaje reale pentru cei care au animale de companie, în special câini de talie mare.

Detalii

Părerea noastră despre viața de zi cu zi în Rezidențial Fundeni Părului

Această secțiune este actualizată periodic. Poți vedea cum arată ziua unui locuitor al ansamblului rezidențial și cum evoluează în timp, în funcție de dezvoltarea și modernizarea zonei în care este construit Rezidențial Fundeni Părului. Vei afla unde îți poți duce copiii la școală sau grădiniță, unde poți face cumpărăturile de zi cu zi și cu ce mijloace de transport public te poți deplasa, dar și multe altele. Vezi detaliile actuale ale acestui ansamblu rezidențial, în cele de mai jos.

Facilități Rezidențial Fundeni Părului Familii cu copii

În evaluare
Școală în apropiere
Grădiniță în apropiere
After-school în apropiere

Rezidențial Fundeni Părului:Cumpărături

Cele mai apropiate magazine sunt în afara ansamblului

Din păcate, cele mai apropiate magazine de unde îți poți face cumpărăturile sunt în afara Rezidențial Fundeni Părului, deci dacă ai uitat ceva, vei fi nevoit să ieși din ansamblu.

Poți cumpăra produse naturale direct de la producătorii locali!

Unul dintre avantajele pe care le vei avea locuind în Rezidențial Fundeni Părului este acela că vara, în drumul tău spre casă, vei întâlni numeroși fermieri locali care își vând produsele la poartă. Astfel vei putea cumpăra fructe, legume, ouă, lapte și carne - toate proaspete și cât se poate de naturale.

Nu ai nicio galerie comercială în apropiere

Locuind în Rezidențial Fundeni Părului, nu vei găsi niciun fel de centru comercial în apropiere, deci va trebui să apelezi la cele din capitală.

Rezidențial Fundeni Părului:Educație

Găsești școala la câteva minute de Rezidențial Fundeni Părului!

Precum în multe alte cazuri, în interiorul Rezidențial Fundeni Părului nu vei găsi o școală însă ai numeroase opțiuni dintre care poți alege, în apropiere.

Găsești o grădiniță în apropiere de Rezidențial Fundeni Părului

Deși nu există grădiniță chiar în Rezidențial Fundeni Părului, vei găsi multe opțiuni în apropiere. Faptul că nu există o grădiniță chiar în ansamblu nu este neapărat un dezavantaj, acest scenariu fiind întâlnit la foarte multe ansambluri de la noi din țară.

Poți găsi un after-school aproape de casă!

Deși nu se regăsesc în imediata apropiere a locuinței, ai opțiuni pentru ocuparea timpului celui mic și în apropiere de Rezidențial Fundeni Părului, unde vei găsi atât o școală de arte, cât și un after-school.

Rezidențial Fundeni Părului:Recreere

În evaluare

Nu există niciun parc în apropiere

Din păcate, Rezidențial Fundeni Părului nu oferă prea multe opțiuni celor care doresc să își petreacă timpul în natură alături de cei mici.

Va trebui să cauți un loc de joacă în oraș

Din păcate, nu există locuri de joacă în apropierea Rezidențial Fundeni Părului și nici în interiorul acestuia, deci cel mic va trebui să se joace mai mult prin casă.

Nu știm dacă se organizează activități cu copiii

Din ce date avem, nu există activități organizate constant de comunitatea din Rezidențial Fundeni Părului care să implice și copiii.

Rezidențial Fundeni Părului:Siguranță

Accesul în ansamblu este restricționat

În Rezidențial Fundeni Părului te simți în siguranță deoarece nu oricine poate intra în acest complex rezidențial. Accesul se face doar pe bază de invitație sau cartelă de acces, deci nu pot intra decât persoane cunoscute, rezidenți sau musafirii acestora.

Se poate circula în viteză

Având în vedere că în Rezidențial Fundeni Părului nu au fost instalate încă limitatoare de viteză, mașinile pot circula după cum vor, iar acest aspect este periculos dacă un copil ar ajunge în stradă.

Zonele de joacă nu sunt împrejmuite

Din păcate, zonele de joacă sau parcurile din interiorul sau de lângă Rezidențial Fundeni Părului nu sunt destul de bine împrejmuite, iar copiii pot alerga liberi chiar și în afara acestora.

Rezidențial Fundeni Părului:Curățenie

Nu ne-am putut da seama dacă spațiile verzi sunt bine întreținute

Când am vizitat acest ansamblu, nu am văzut spațiile verzi, deci nu putem redacta această părere.

La fel ca în multe alte ansambluri, am fost dezamăgiți să vedem că nici în Rezidențial Fundeni Părului nu există destul de multe coșuri de gunoi stradale, fapt pentru care sunt gunoaie pe jos.

Nu ne-am putut da seama de igiena trotuarelor

Nu am putut deduce starea trotuarelor, va trebui să revenim pentru a oferi această informație.

Facilități Rezidențial Fundeni Părului Tineri

În evaluare
Stație STB
Puține variante de divertisment
Nu ai unde să faci sport

Rezidențial Fundeni Părului:Transport public

Nu ai acces la metrou

Din păcate, cei care locuiesc în Rezidențial Fundeni Părului nu au deloc acces la metrou.

Ajungi rapid la o stație STB

Locuind în Rezidențial Fundeni Părului, vei găsi în apropiere cel puțin o stație STB pe la care trec liniile de autobuz 253.

Stai în afara orașului

Pentru cei care nu au mașină personală, a locui în Rezidențial Fundeni Părului poate fi o problemă destul de mare deoarece infrastructura de transport public probabil că nu este încă bine dezvoltată în jurul capitalei.

Rezidențial Fundeni Părului:Socializare

În evaluare

Nu există piscină în ansamblu

Din păcate, precum multe alte ansambluri, Rezidențial Fundeni Părului ratează oportunitatea de a oferi locuitorilor săi o piscină.

Nu am știm dacă există terase sau restaurant în ansamblu

Dacă îți place să ieși la o cafea cu prietenii, va trebui să vă duceți spre oraș deoarece în Rezidențial Fundeni Părului sau în apropiere nu vei găsi nicio cafenea, terasă sau restaurant.

Mall-ul este destul de departe

Dacă locuiești în Rezidențial Fundeni Părului va trebui să conduci minim 15 minute până la cel mai apropiat mall.

Rezidențial Fundeni Părului:Sport

Nu ai sală de fitness în ansamblu

Cea mai apropiată sală de forță este în afara ansamblului, deci va trebui să ieși din Rezidențial Fundeni Părului pentru a ajunge la ea.

Pentru a face jogging va trebui să ieși din ansamblu

Cei care obișnuiesc să facă ieșiri scurte de jogging vor trebui să caute un parc în apropiere, deoarece în Rezidențial Fundeni Părului nu se poate alerga.

Vei face cam un sfert de oră până la cel mai apropiat parc

Dacă locuiești în Rezidențial Fundeni Părului și vrei să ajungi la cel mai apropiat parc pentru a alerga, va trebui să te deplasezi cu mașina pentru că în apropiere nu este nici un parc.

Facilități Rezidențial Fundeni Părului Persoane cu dizabilități

În evaluare

Rezidențial Fundeni Părului:Persoane cu dizabilități fizice

În evaluare

Nu sunt rampe de acces

Din păcate, dezvoltatorul Rezidențial Fundeni Părului nu a prevăzut niciun tip de rampă de acces în clădiri pentru persoanele cu dizabilități locomotorii.

Nu știm dacă ieșirile sunt nivelate cu podeaua

Încă nu am primit de la dezvoltatorul Rezidențial Fundeni Părului informații privind ieșirile din locuințe spre exterior - care ar trebui să fie nivelate.

Rezidențial Fundeni Părului:Persoane cu dizabilități senzoriale

În evaluare

Nu știm dacă ascensoarele beneficiază de instrucțiuni acustice

Nu este clar dacă ascensoarele din Rezidențial Fundeni Părului sunt dotate cu sisteme fonice de instructaj.

Butoanele lifturilor sunt simple, fără instrucțiuni

Lifturile din Rezidențial Fundeni Părului nu sunt potrivite pentru persoane care au probleme cu vederea, deoarece nu au butoane inscripționate cu Braille.

Trecerile de pietoni nu sunt semnalizate fonic

Din nefericire, trecerile de pietoni din Rezidențial Fundeni Părului nu sunt semnalizate acustic, fapt pentru care sunt periculoase pentru persoanele care au probleme cu vederea.

Facilități Rezidențial Fundeni Părului Mașini electrice

Stație încărcare în apropiere

Stații de încărcare EV lângă Rezidențial Fundeni Părului

În evaluare
Nu există stație de încărcare în ansamblu
Stații de încărcare în apropiere

În drumul tău spre casă vei întâlni următoarele stații de încărcare:

Brand Distanță Locuri 100-150kWh Locuri 50-100kWh Locuri 30-50kWh Locuri 5-30kWh
Renovatio e-charge la 7 km - 6 locuri - 3 locuri
Renovatio e-charge la 7 km - 2 locuri - 1 locuri
MOL la 8 km - 2 locuri - 1 locuri

Stații de încărcare EV private

În evaluare
Fără curent trifazic

} Deoarece casele din Rezidențial Fundeni Părului nu au curent trifazic, posesorii de mașini electrice vor trebui să se mulțumească cu încărcătoare simple, care vor umple bateria în 10-12 ore.

Fără circuite speciale pentru sarcini mari

} Circuitele caselor din Rezidențial Fundeni Părului nu sunt prevăzute cu linii speciale pentru consumatori mari. Acest detaliu ne spune că dezvoltatorul Rezidențial Fundeni Părului nu a pregătit aceste locuințe pentru un consum foarte mare de electricitate precum cel cauzat de încărcătoarele EV rapide.

Nu știm dacă există locuri de parcare în curți

Car-port-ul permite încărcarea mașinii în propria curte. Nu știm clar dacă vilele din Rezidențial Fundeni Părului au car-port sau orice altă formă de parcare interioară.

Facilități Rezidențial Fundeni Părului Animale de companie

Pet shop departe
Cabinet departe
Parcuri în apropiere

Rezidențial Fundeni Părului:Tratamente și hrană

Nu ai pet-shop în apropiere

Din păcate nu există niciun pet-shop în vecinătatea Rezidențial Fundeni Părului de care să știm.

Găsești cabinete veterinare în cartier

În apropierea ansamblului rezidențial Rezidențial Fundeni Părului nu există niciun cabinet veterinar, însă cu siguranță vei găsi unul în drum spre centru.

Cabinetul veterinar oferă și servicii de cosmetică pentru animale

Este normal să ai grijă de aspectul animalului tău de companie, iar pentru asta ai nevoie de servicii specializate. Este bine să știi că la cabinetul veterinar din Rezidențial Fundeni Părului ai, în ofertă, cosmetică canină.

Rezidențial Fundeni Părului:Plimbare

Nu vei putea plimba câinele decât pe stradă

Din păcate Rezidențial Fundeni Părului nu oferă niciun loc unde poți plimba câinele aproape de casă. Găsești opțiuni doar dacă te deplasezi în afara ansamblului.

Găsești o câmpie în imediata apropiere

Pentru câinii activi, o poiană este locul ideal pentru a fi plimbați deoarece pot alerga liberi fără să încurce pe nimeni. Rezidențial Fundeni Părului are în apropiere un asemenea spațiu unde îți vei putea duce câinele zilnic, iar acesta își va consuma energia.

Nu există niciun lac în apropiere.

Din nefericire, dacă ai un câine care adoră apa, vei fi dezamăgit de faptul că, lângă Rezidențial Fundeni Părului nu există niciun loc unde să-l poți lăsa să se scalde.

Cartier Rezidențial Fundeni Părului

În afara orașului
Densitate redusă
Trafic moderat la ore de vârf

Distincții eDezvoltator acordate Rezidențial Fundeni Părului pentru localizarea sa

Argint Trafic

Ajungi repede acasă

Deși există intervale orare în care circulația este mai intensă, traficul din zona Rezidențial Fundeni Părului nu creează, cu adevărat, neplăceri.

Detalii
Neevaluat Conectivitate

În evaluare

Află cât de bine este conectat Rezidențial Fundeni Părului de drumurile importante.

Detalii

Zonă și împrejurimi Rezidențial Fundeni Părului

În evaluare
Poziționare Ilfov - Sud
Localitatea Popești - Leordeni

Despre Fundeni

Viața de zi cu zi în Fundeni

Magazine în Fundeni
  • Mega Image Cernica
  • Profi Bălăceanca
Învățământ în Fundeni
  • Școala Gimnazială nr.1 Fundeni
  • Școala Gimnazială nr.2 Fundeni
  • Școala Gimnazială nr.3 Fundeni
Recreere în Fundeni
  • Stadion comunal Fundeni
Transport public în Fundeni
  • Gara Frunzănești
  • Microbuz Fundeni-București

Rata criminalității în Fundeni

Administrativ, Fundeni, face parte din zona de acoperire a Popești - Leordeni iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate În prezent nu avem date privind infracționalitatea din Fundeni însă pe măsură ce vom avea acces la informații, o să putem oferi detalii relevante. Actualizăm în continuu această secțiune, pentru a oferi o imagine completă pentru cei care vor să se stabilească în localitățile din afara capitalei.

Rata criminalității în Popești - Leordeni
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Fundeni

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în Rezidențial Fundeni Părului, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Fundeni. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Fundeni. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Trafic și infrastructură Rezidențial Fundeni Părului

Infrastructură Străzi foarte late
Ore de vârf Trafic Moderat
Restul zilei Trafic Aglomerat

Motivul pentru care traficul din jurul Rezidențial Fundeni Părului tinde să se aglomereze în jurul orelor prânzului și seara iar, în orele normale de vârf, să rămână relativ moderat este determinat de faptul că este o zonă de case individuale.

Din păcate, locuitorii Rezidențial Fundeni Părului nu au niciun fel de acces la metrou, deci această metodă de deplasare iese din calcul.

Deși nu scapi în totalitate de problemele din trafic, STB-ul este o alternativă mai bună decât mașina personală. Aproape de Rezidențial Fundeni Părului există cel puțin o stație de autobuz cu acces la linia/liniile 253 .

Cei care au copii mici vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată grădiniță, care se află la câteva minute de condus de Rezidențial Fundeni Părului, ceea ce va aglomera traficul. Având în vedere că nu există niciun supermarket în ansamblu, cei care vor avea nevoie de cumpărături vor fi nevoiți să ia mașina pentru a ajunge la cel mai apropiat magazin, ceea ce va duce la aglomerarea traficului.

Rezidențial Fundeni Părului are în apropiere bulevarde mari, care pot prelua fluxul de mașini, dar pentru că aceste bulevarde se aglomerează frecvent, traficul din jurul ansamblului rămâne mai degrabă moderat la toate orele. Acesta este motivul pentru acre îți recomandăm să eviți pe cât posibil Soseaua Fundeni.

Transport public și conectivitate Rezidențial Fundeni Părului

În evaluare
Transport public Autobuz
Aeroport La distanță mare
Autostrăzi Acces rapid A3

Ansamblul rezidențial Rezidențial Fundeni Părului este amplasat în ceea ce urmează a deveni zona metropolitană a capitalei, adică localitățile limitrofe care se vor transforma în zone integrante ale orașului - acestea devenind ”cartiere dormitor”. Toate orașele mari din vest au astfel de zone metropolitane, cunoscute și ca suburbii. Locuințele din zona metropolitană nu sunt dezavantajate de distanța față de centrul orașului, ba chiar în unele cazuri sunt mai râvnite decât cele centrale datorită unui echilibru foarte bun între calitatea vieții, prețul de achiziție și timpul de tranzit până în oraș. Nu există niciun fel de conexiune între Rezidențial Fundeni Părului și metrou, deci cei care vor să folosească acest mijloc de transport vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată stație. În ceea ce privește autobuzul, există o stație STB foarte aproape de Rezidențial Fundeni Părului, la care ajung liniile 253.

În jurul Rezidențial Fundeni Părului se află bulevardele principale ale capitalei ce duc atât spre centru, cât și spre ieșirile din oraș. Faptul că ansamblul Rezidențial Fundeni Părului este amplasat în nordul capitalei, oferă acces rapid rezidenților către Autostrada 3 (București - Ploiești), ceea ce îl face ideal pentru cei care se deplasează adesea către Transilvania prin Valea Prahovei.

Construcție Rezidențial Fundeni Părului

Distincții eDezvoltator acordate Rezidențial Fundeni Părului pentru calitatea construcției sale

Bronz Finisaje

Nu tocmai luxos

Lucrările din Rezidențial Fundeni Părului sunt acceptabile, dar la o privire mai atentă este loc de îmbunătățire.

Detalii
Argint Instalații

Bune și sigure

Materialele folosite la instalațiile din Rezidențial Fundeni Părului sunt calitative.

Detalii
Neevaluat Izolație

În evaluare

Încercăm să ne dăm seama dacă iți va fi frig în Rezidențial Fundeni Părului!

Detalii
Aur Rezistență

Construit ca o fortăreață

Structurile de rezistență ale construcțiilor din Rezidențial Fundeni Părului duc cu gândul la un bunker.

Detalii

Părerea noastră despre cât de bine construit e Rezidențial Fundeni Părului

Compunem un audit al construcției bazat pe datele colectate de la șantier și de la constructorii clădirilor ce formează ansamblul 393. Când textul va fi gata, vei putea înțelege dacă dezvoltatorul a folosit materiale de calitate, ce metode tehnice a folosit și cum influențează ele confortul și eficiența energetică a locuinței. Toate aceste detalii sunt deja sumarizate mai jos:

Finisaje Rezidențial Fundeni Părului

În evaluare
Pereți Vopsea și faianță
Pardoseli Gresie și parchet
Uși interioare Lemn stratificat

Pereți, tavan și uși interioare Rezidențial Fundeni Părului

Acoperire pereți cu vopsea normală

Pereții locuințelor din Rezidențial Fundeni Părului sunt acoperiți cu vopsea lavabilă clasică. Acesta nu este neapărat un dezavantaj, ba chiar permite beneficiarilor să își decoreze casa după bunul plac.

Tavane simple, fără decorațiuni

Dezvoltatorul Rezidențial Fundeni Părului a lăsat tavanele simple, fără baghete decorative sau alte inserții, camerele fiind simple, fără accente speciale.

Uși din MDF

La fel ca în majoritatea ansamblurilor rezidențiale noi, în Rezidențial Fundeni Părului au fost montate uși de interior din MDF, un material popular în România datorită costului relativ scăzut.

Gresie, faianță și parchet Rezidențial Fundeni Părului

În evaluare
Gresie lucioasă

În Rezidențial Fundeni Părului s-a montat gresie lucioasă, un material care a pierdut mult din popularitate în ultimii ani pentru că este alunecos și greu de întreținut. În plus se zgârie repede.

Faianță lucioasă

Pereții din băile și bucătăriile din Rezidențial Fundeni Părului sunt placați cu gresie clasică, lucioasă.

Nu știm ce parchet s-a montat

Până când nu facem un audit la șantierul Rezidențial Fundeni Părului pentru a vedea exact ce tip de parchet a fost montat, nu putem oferi detalii.

Instalații Rezidențial Fundeni Părului

Termică Încălzire cu radiatoare
Electrică Protecție anti-curentare

Instalație termică Rezidențial Fundeni Părului

Centrală pe gaz, în condensare

Centralele termice montate în Rezidențial Fundeni Părului folosesc tehnologia de condensare, prin care eficiența centralei crește cu până la 50% față de cele convenționale.

Distribuție prin calorifere

Încălzirea efectivă se face în mod clasic, prin calorifere, precum în multe alte cazuri. Nu este de mirare că dezvoltatorul Rezidențial Fundeni Părului a ales această soluție, ea fiind ușor de construit. Caloriferele sunt din Oțel, un material rezistent.

Controlul temperaturii centralizat

În locuințele din Rezidențial Fundeni Părului, există un singur terminal de control al temperaturii, deci în toată casa va fi aceeași temperatură.

Instalație electrică Rezidențial Fundeni Părului

Siguranțe cu protecție la curentare

În Rezidențial Fundeni Părului s-au folosit siguranțe diferențiale (care previn curentarea) .

Circuite simple, fără linii dedicate

În locuințele din Rezidențial Fundeni Părului nu există circuite speciale pentru consumatorii mari, deci cei care vor locui aici trebuie să fie atenți la prize să nu se topească atunci când folosesc electrocasnice de putere mare, precum plitele electrice.

Terminale electrice simple

În locuința auditată de noi, din Rezidențial Fundeni Părului, s-au instalat terminale simple, din plastic . Întrerupătoarele sunt poziționate la înălțimea optimă - aproximativ 120 cm față de sol și sunt normale, fără semnalizare, deci pot fi greu de depistat noaptea.

Instalație sanitară Rezidențial Fundeni Părului

Alimentare din rețea

Cu toate că este cea mai fiabilă sursă, alimentarea din rețeaua municipală înseamnă că locuitorii Rezidențial Fundeni Părului vor avea la robinet apă preponderent epurată și tratată, deci vor fi nevoiți să cumpere apa potabilă. Acest lucru nu mai este ceva neobișnuit, majoritatea populației urbane fiind în situația de a cumpăra apă sau de a purifica apa de la robinet.

Evacuare în rețeaua municipală

Apele menajere din Rezidențial Fundeni Părului sunt procesate de rețeaua municipală. Acest scenariu este cel mai bun pentru orice reședință datorită capacității crescute de procesare oferite de rețelele municipale, dar și datorită respectării în acest fel a standardelor ecologice impuse de UE pentru procesarea apelor menajere uzate.

Scurgeri de pardoseală doar în baie

În locuințele din Rezidențial Fundeni Părului am observat scurgeri în pardoseală doar în băi. Era util să existe astfel de scurgeri și în bucătărie deoarece inclusiv aici există riscul unei inundări accidentale.

Izolație Rezidențial Fundeni Părului

În evaluare
Fonică Standard
Termică Standard

Izolația fonică Rezidențial Fundeni Părului

Pereții dintre locuințe au aproximativ 25cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Pereții care separă locuințele în Rezidențial Fundeni Părului sunt construiți din blocuri de cărămidă ceramică, un material bun pentru izolația fonică . Grosimea acestor pereți este de 25cm, o grosime nu tocmai ideală pentru o bună izolație fonică .

Pereții interiori au aproximativ 13cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Grosimea pereților care compartimentează locuința este importantă pentru cei care vor să doarmă liniștiți în dormitor fără să audă zgomotul televizorului din living. În cazul Rezidențial Fundeni Părului, pereții interiori au 13cm grosime și au fost construiți din .

Ferestrele cu două foi de sticlă - ”termopan”

Locuințele din Rezidențial Fundeni Părului au ferestre cu două foi de geam sau „termopane”, așa cum sunt ele cunoscute în mod popular. Nu este cea mai bună variantă de izolație fonică însă este cu mult mai bună decât ferestrele tradiționale, deci nu va trebui să îți faci griji pentru zgomotul de afară.

Izolația termică Rezidențial Fundeni Părului

În evaluare
Pereți exteriori din cărămidă ceramică de 35 cm grosime, din care 10 cm izolație cu polistiren extrudat (EPS)

În Rezidențial Fundeni Părului, pereții exteriori ai clădirilor sunt realizați din cărămidă ceramică. Aceasta este un material modern, caracterizat printr-o foarte bună rezistent. De asemenea, alveolele caracteristice bucăților de cărămidă ceramică au capacitatea de a conserva temperatura. Deci, un perete realizat din acest material, care este bine izolat la exterior, va avea o bună inerție termică, menținând răcoare vara și cald iarna, ceea ce sporește semnificativ confortul locatarilor.

Pereții exteriori ai clădirilor din Rezidențial Fundeni Părului au o grosime de 35 cm, cu tot cu izolație, la fel ca majoritatea ansamblurilor vizitate de noi.

În ceea ce privește izolația exterioară a pereților, dezvoltatorul Rezidențial Fundeni Părului a folosit clasicul polistiren extrudat (EPS), aplicând un strat de 10 cm grosime. O soluție ieftină și destul de eficientă.

Ne lipsesc informații despre izolația termică a acoperișului

Din păcate, nu avem destule informații cât să compunem o părere corectă din punct de vedere tehnic despre izolația acoperișurilor clădirilor din Rezidențial Fundeni Părului.

Nu știm câte camere au profilele ferestrelor

Numărul de goluri de aer din profilele ferestrelor determină gradul de izolație termică, pentru clădirile din Rezidențial Fundeni Părului încă nu avem această informație.

Hidroizolația Rezidențial Fundeni Părului

În evaluare
Ne lipsesc date privind hidroizolația fundațiilor

Informațiile pe care le avem despre Rezidențial Fundeni Părului nu ne permit să compunem o părere relevantă despre cât de bine sunt hidroizolate subsolurile și fundațiile clădirilor, vom reveni odată ce facem auditul la șantier.

Nu știm cum s-au izolat acoperișurile

Din păcate nu putem formula o opinie tehnică despre cât de bine sunt hidroizolate acoperișurile și plafoanele din Rezidențial Fundeni Părului, vom completa aceste informații doar după vizita la șantier.

Nu știm cât de bine sunt hidroizolate terasele

Momentan nu putem compune o opinie despre cât de bine sunt izolate terasele clădirilor din Rezidențial Fundeni Părului, vom reveni asupra acestei secțiuni după vizita la șantier.

Structură de rezistență Rezidențial Fundeni Părului

Structură pe cadre din beton armat

Structura bazată pe cadre de beton este des utilizată în cazul clădirilor înalte, cum sunt cele din Rezidențial Fundeni Părului. Este un sistem constructiv des folosit în toată lumea care prezintă numeroase avantaje în ceea ce privește rezistența la seisme și eficiența în construcție.

Rezistență foarte bună la seisme însă pot apărea avarii

Acest sistem constructiv este folosit de toate clădirile construite după 1977. Mai mult decât atât, el a fost suplimentat cu măsuri de siguranță foarte dure pentru a preveni orice catastrofă. Clădirile din Rezidențial Fundeni Părului sunt construite pe cadre de beton și se supun acestor reglementări, deci probabilitatea ca aceste clădiri să cedeze în cazul unui seism este destul de scăzută.

Rezistență garantată în timp, decenii bune, chiar secole

În ziua de azi găsim numeroase clădiri construite în evul mediu care încă rezistă testului timpului. Majoritatea acestora sunt construite într-una dintre variantele sistemului „pe cadre”. Fie că s-au folosit forme rotunde, precum arcadele, fie că s-au folosit forme perpendiculare precum grinzile din zilele noastre, clădirile construite în acest sistem, la fel ca cele din Rezidențial Fundeni Părului, vor trece cu brio testul timpului și vor rămâne în picioare atât cât va dori omul.

Rezidențial Fundeni Părului Investiție

Distincții eDezvoltator câștigate de Rezidențial Fundeni Părului pentru randamentul în investiție

Neevaluat Revânzare

În evaluare

Evaluăm cât de potrivit este Rezidențial Fundeni Părului pentru revânzare

Detalii
Bronz Închiriere

Neperformant

Cei care cumpără în Rezidențial Fundeni Părului pentru reînchiriere vor fi dezamăgiți.

Detalii
Bronz Facilități de plată

Susținere slabă

Dezvoltatorul Rezidențial Fundeni Părului nu oferă facilități care să stimuleze investițiile.

Detalii

Fundeni ca investiție

Chirie Studio 280€
Chirie 2 camere 380€
Chirie 3 camere 450€

Localitatea Fundeni se află la sud de București. Față de celelalte localități din zone din partea de sud a județului Ilfov, chiriile din localitatea Fundeni nu sunt foarte diferite, ele înregistrând fluctuații mai mici de 3 procente.

Valorile medii ale chiriilor din localitatea Fundeni, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 280 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu două camere: 380 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu trei camere: 450 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu patru camere: 420 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; vile duplex: 440 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; vile individuale: 550 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei.

Actualizăm datele din această secțiune iar în scurt timp, aici vei găsi inclusiv informații istorice despre tendințele prețurilor imobiliarelor din Fundeni sub forma unui grafic similar cu cel de mai jos. Acest grafic se va actualiza zilnic pentru ca informațiile oferite să fie cât mai relevante. Graficul va ilustra evoluția prețurilor în Fundeni atât pentru vânzări, cât și pentru închirieri și va putea fi segmentat în funcție de tipul de imobil dorit.

Tendința prețurilor la imobiliare în Fundeni
Imagine demonstrativă care ilustrează cum vor fi prezentate tendințele prețurilor din imobiliare

Potențial de revânzare în Rezidențial Fundeni Părului

În evaluare
Preț achiziție În curs de evaluare
Tendința prețurilor Creștere moderată
Prestigiul ansamblului Moderat

În curs de evaluare

Momentan nu avem date suficiente pentru a face o analiză a prețurilor din Rezidențial Fundeni Părului față de cele din Ilfov - Sud.

Prețurile din această zonă cresc în mod temperat

în Ilfov - Sud, Rezidențial Fundeni Părului nu se bucură încă de creșterile înregistrate în zonele centrale și de nord ale capitalei. Această diferență este cauzată în special de infrastructura precară, situație ce se va ameliora în anii următori.

Moderat

În comparație cu alte ansambluri, Rezidențial Fundeni Părului este căutat de mai puțin de 100 de utilizatori pe lună, ceea ce ne determină să constatăm că acest ansamblu nu este foarte popular fie pentru că este nou pe piață, fie pentru că dezvoltatorul nu a investit destul în branding. În ambele cazuri, Rezidențial Fundeni Părului rămâne o investiție riscantă.

Potențial de închiriere în Rezidențial Fundeni Părului

Chiria medie 6.9€/mp
Public țintă Mixt
Unitate recomandată Ap. 2 camere sau casă

Clientelă mixtă, imprevizibilă

Pe baza datelor actuale, ne este greu să identificăm exact ce tip de client caută să închirieze în Rezidențial Fundeni Părului.

Recomandăm 2 camere sau studio pentru investiție, dacă există

Rezidențial Fundeni Părului va atrăgea un public mixt, format atât din tineri, cât și din persoane care caută unități relativ ușor de întreținut, de aceea recomandăm investitorilor să se orienteze pe apartamentele cu două camere sau studio-uri dacă există în oferta dezvoltatorului. În cazul în care ansamblul are disponibile doar case, atunci vilele de tip duplex s-ar putea să fie mai potrivite datorită prețului care tine să fie mai mic decât la cele individuale.

Facilități pentru investitori de la Rezidențial Fundeni Părului

În evaluare
Rate la dezvoltator Nu
Discount la plata cash Nu
Plata în criptomonede Nu

Rate doar prin bancă

Rezidențial Fundeni Părului nu oferă niciun sistem de rate la dezvoltator, deci cei care vor să achiziționeze aici vor trebui fie să plătească pe loc, fie să apeleze la un credit bancar.

Preț fix, indiferent de metoda de plată

Din păcate, dezvoltatorul Rezidențial Fundeni Părului nu oferă reduceri celor care pot plăti cash iar prețul este același pentru orice tip de client, indiferent că este investitor sau beneficiar final.

Se acceptă doar monede tradiționale

Dezvoltatorul Rezidențial Fundeni Părului nu acceptă momentan plata în niciun fel de criptomonede, preferând valuta clasică (fiat) pentru toate tranzacțiile derulate de acesta.

Rezidențial Fundeni Părului Întrebări frecvente

Cât costă o locuință în Rezidențial Fundeni Părului?

Momentan colectăm, de la Rezidențial Fundeni Părului, datele necesare pentru a răspunde la această întrebare. Te rugăm să revii pentru a vedea prețurile actualizate.

Unde se află Rezidențial Fundeni Părului și cum se poate ajunge?

Ansamblul rezidențial Rezidențial Fundeni Părului este situat în localitateaPopești - Leordeni , în sudul partea de sud a județului Ilfov. Pentru a ajunge la Rezidențial Fundeni Părului depinzi de mașina personală deoarece nu există niciun mijloc de transport în comun aproape.

Cum este traficul din zona Rezidențial Fundeni Părului?

Locuind în Rezidențial Fundeni Părului nu vei sta în trafic nici măcar la orele de vârf, acesta fiind relativ liber tot timpul. Pentru a evita orice neplăceri, evită Soseaua Fundeni.

Ce facilități oferă Rezidențial Fundeni Părului locuitorilor săi?

Locuitorii din Rezidențial Fundeni Părului au acces la următoarele facilități: școală publică (în apropiere), școală privată (în apropiere), grădiniță (în apropiere), supermarket (în apropiere), mall (în apropiere).

Ai și alte întrebări referitoare la Rezidențial Fundeni Părului?

Scrie-ne pe [email protected] și spune-ne ce informații ai dori să veți în plus pe această pagină!