0

Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Furcii Boutique Apartments

Furcii Boutique Apartments
Furcii Boutique Apartments
Furcii Boutique Apartments

str. Valea Furcii, 64, zona Ghencea, sector 6, București

Actualizat pe 2021-11-21

Vizitează Furcii Boutique Apartments

Comision 0%
Direct Dezvoltator
Răspuns în 24 de ore

Completează formularul de mai sus pentru a trimite o solicitare de vizionare direct la reprezentanții Furcii Boutique Apartments.

Descoperă Furcii Boutique Apartments!

Te invităm să răsfoiești informațiile de mai jos pentru a afla tot ce trebuie să știi despre Furcii Boutique Apartments! Majoritatea acestor detalii se pot găsi doar pe eDezvoltator.ro și, dacă citești cu atenție toate detaliile enumerate de noi, vei ajunge să cunoști acest ansamblu mult mai bine decât agenții de vânzări ai dezvoltatorului.

Harta Furcii Boutique Apartments

Furcii Boutique Apartments Lifestyle

Supermarket în apropiere
Restaurante în apropiere
Sală fitness în apropiere

Distincții Lifestyle eDezvoltator câștigate de Furcii Boutique Apartments

Neevaluat Familii cu copii

În evaluare

Revino pentru a vedea cât de potrivit este Furcii Boutique Apartments pentru familia ta!

Detalii
Argint Tineri

Distractiv complex

Complexul Furcii Boutique Apartments satisface multe dintre dorințele specifice tinerilor, dar nu pe toate. Gradul de mulțumire depinde, în bună măsură, de stilul de viață și de personalitatea acestora.

Detalii
Neevaluat Persoane cu dizabilități

În evaluare

Revino ca să aflii cât de accesibil este Furcii Boutique Apartments!

Detalii
Neevaluat Mașini electrice

În evaluare

Conduci o mașină electric? Aici vei afla cât de potrivit e Furcii Boutique Apartments pentru tine!

Detalii
Neevaluat Animale de companie

În evaluare

Revino să descoperi cât de pet-friendly e Furcii Boutique Apartments!

Detalii

Părerea noastră despre viața de zi cu zi în Furcii Boutique Apartments

Această secțiune este actualizată periodic. Poți vedea cum arată ziua unui locuitor al ansamblului rezidențial și cum evoluează în timp, în funcție de dezvoltarea și modernizarea zonei în care este construit Furcii Boutique Apartments. Vei afla unde îți poți duce copiii la școală sau grădiniță, unde poți face cumpărăturile de zi cu zi și cu ce mijloace de transport public te poți deplasa, dar și multe altele. Vezi detaliile actuale ale acestui ansamblu rezidențial, în cele de mai jos.

Facilități Furcii Boutique Apartments Familii cu copii

În evaluare
Școală în apropiere
Grădiniță în apropiere
After-school în apropiere

Furcii Boutique Apartments:Cumpărături

Cele mai apropiate magazine sunt în afara ansamblului

Din păcate, cele mai apropiate magazine de unde îți poți face cumpărăturile sunt în afara Furcii Boutique Apartments, deci dacă ai uitat ceva, vei fi nevoit să ieși din ansamblu.

Piața agroalimentară e în zonă!

În zona în care se află Furcii Boutique Apartments vei găsi o piață agroalimentară în care fermierii își vând produsele. De aici poți cumpăra fructe, legume, lactate și ouă proaspete, aduse direct de la fermele din jurul capitalei.

Nu ai nicio galerie comercială în apropiere

Locuind în Furcii Boutique Apartments, nu vei găsi niciun fel de centru comercial în apropiere, deci va trebui să apelezi la cele din capitală.

Furcii Boutique Apartments:Educație

Găsești școala la câteva minute de Furcii Boutique Apartments!

Precum în multe alte cazuri, în interiorul Furcii Boutique Apartments nu vei găsi o școală însă ai numeroase opțiuni dintre care poți alege, în apropiere.

Găsești o grădiniță în apropiere de Furcii Boutique Apartments

Deși nu există grădiniță chiar în Furcii Boutique Apartments, vei găsi multe opțiuni în apropiere. Faptul că nu există o grădiniță chiar în ansamblu nu este neapărat un dezavantaj, acest scenariu fiind întâlnit la foarte multe ansambluri de la noi din țară.

Poți găsi un after-school aproape de casă!

Deși nu se regăsesc în imediata apropiere a locuinței, ai opțiuni pentru ocuparea timpului celui mic și în apropiere de Furcii Boutique Apartments, unde vei găsi atât o școală de arte, cât și un after-school.

Furcii Boutique Apartments:Recreere

În evaluare

Poți merge cu copilul în parcul din apropiere!

Deși nu există niciun parc în interiorul Furcii Boutique Apartments, pentru a putea petrece timp în natură vei putea merge într-unul dintre parcurile din jurul ansamblului.

Va trebui să cauți un loc de joacă în oraș

Din păcate, nu există locuri de joacă în apropierea Furcii Boutique Apartments și nici în interiorul acestuia, deci cel mic va trebui să se joace mai mult prin casă.

Nu știm dacă se organizează activități cu copiii

Din ce date avem, nu există activități organizate constant de comunitatea din Furcii Boutique Apartments care să implice și copiii.

Furcii Boutique Apartments:Siguranță

În evaluare

Accesul în ansamblu este restricționat

În Furcii Boutique Apartments te simți în siguranță deoarece nu oricine poate intra în acest complex rezidențial. Accesul se face doar pe bază de invitație sau cartelă de acces, deci nu pot intra decât persoane cunoscute, rezidenți sau musafirii acestora.

Nu știm dacă există limitatoare de viteză

Încă nu ne-am putut da seama dacă vor fi instalate limitatoare de viteză în Furcii Boutique Apartments, fapt pentru care nu putem oferi această informație.

Zonele de joacă nu sunt împrejmuite

Din păcate, zonele de joacă sau parcurile din Furcii Boutique Apartments nu sunt destul de bine împrejmuite, iar copiii pot alerga liberi chiar și în afara acestora.

Furcii Boutique Apartments:Curățenie

Spațiile verzi sunt foarte bine întreținute

Plimbându-te la pas prin Furcii Boutique Apartments este imposibil să nu observi cât de bine sunt întreținute spațiile verzi. Iarba este tunsă, iar florile arată superb vara. Copilul tău se va juca într-un mediu sănătos și bine îngrijit.

La fel ca în multe alte ansambluri, am fost dezamăgiți să vedem că nici în Furcii Boutique Apartments nu există destul de multe coșuri de gunoi stradale, fapt pentru care sunt gunoaie pe jos.

Nu ne-am putut da seama de igiena trotuarelor

Nu am putut deduce starea trotuarelor, va trebui să revenim pentru a oferi această informație.

Facilități Furcii Boutique Apartments Tineri

Metrou M5 aproape
Puține variante de divertisment
Parc mare în apropiere

Furcii Boutique Apartments:Transport public

Găsești o stație de metrou pentru M5 în apropiere

Dacă mergi des cu metroul, este bine să știi că ansamblul Furcii Boutique Apartments este foarte aproape de o stație de metrou legată la linia/liniile M5, la care poți ajunge chiar și pe jos.

Ajungi rapid la o stație STB

Locuind în Furcii Boutique Apartments, vei găsi în apropiere cel puțin o stație STB pe la care trec liniile de autobuz 105,122,126,173,185,221,222,302,368,385,R421,R423,R424,R425,R426,R427,R428,T12,T14,T15,T16. Pe lângă autobuz, poți lua și tramvaiul pe linia/liniile 41,47.

Stai departe de centru

Furcii Boutique Apartments este amplasat la periferia capitalei, deci îți va fi destul de greu să ajungi în centru.

Furcii Boutique Apartments:Socializare

În evaluare

Nu există piscină în ansamblu

Din păcate, precum multe alte ansambluri, Furcii Boutique Apartments ratează oportunitatea de a oferi locuitorilor săi o piscină.

Nu am știm dacă există terase sau restaurant în ansamblu

Dacă îți place să ieși la o cafea cu prietenii, va trebui să părăsești ansamblul deoarece în Furcii Boutique Apartments nu vei găsi nicio cafenea, terasă sau restaurant.

Mall-ul este destul de departe

Dacă locuiești în Furcii Boutique Apartments va trebui să conduci minim 15 minute până la cel mai apropiat mall.

Furcii Boutique Apartments:Sport

Nu ai sală de fitness în ansamblu

Cea mai apropiată sală de forță este în afara ansamblului, deci va trebui să ieși din Furcii Boutique Apartments pentru a ajunge la ea.

Pentru a face jogging va trebui să ieși din ansamblu

Cei care obișnuiesc să facă ieșiri scurte de jogging vor trebui să caute un parc în apropiere, deoarece în Furcii Boutique Apartments nu se poate alerga.

Ai un parc mare în imediata apropiere

Cei care locuiesc în Furcii Boutique Apartments vor găsi un parc mare foarte aproape de ansamblu. Aici se pot face ture lungi de jogging sau chiar yoga pe timp de vară.

Facilități Furcii Boutique Apartments Persoane cu dizabilități

În evaluare
Fără facilități pentru cei cu handicap fizic

Furcii Boutique Apartments:Persoane cu dizabilități fizice

În evaluare

Nu sunt rampe de acces

Din păcate, dezvoltatorul Furcii Boutique Apartments nu a prevăzut niciun tip de rampă de acces în clădiri pentru persoanele cu dizabilități locomotorii.

Nu există locuri de parcare rezervate

Din nefericire, persoanele cu dizabilități, care locuiesc în Furcii Boutique Apartments, probabil că vor avea probleme cu parcarea întrucât nu există locuri special rezervate.

Nu știm dacă ieșirile sunt nivelate cu podeaua

Încă nu am primit de la dezvoltatorul Furcii Boutique Apartments informații privind ieșirile din locuințe spre exterior - care ar trebui să fie nivelate.

Furcii Boutique Apartments:Persoane cu dizabilități senzoriale

În evaluare

Lifturile sunt silențioase, fără indicații

Ascensoarele din Furcii Boutique Apartments nu oferă niciun fel de indicații acustice, iar cei cu probleme de vedere vor trebui să le folosească asistați.

Butoanele lifturilor sunt simple, fără instrucțiuni

Lifturile din Furcii Boutique Apartments nu sunt potrivite pentru persoane care au probleme cu vederea, deoarece nu au butoane inscripționate cu Braille.

Nu știm dacă trecerile de pietoni sunt semnalizate acustic

Nu suntem siguri dacă trecerile de pietoni din interiorul și din jurul Furcii Boutique Apartments sunt semnalizate acustic.

Facilități Furcii Boutique Apartments Mașini electrice

În evaluare
Stație încărcare în apropiere

Stații de încărcare EV lângă Furcii Boutique Apartments

În evaluare
Nu există stație de încărcare în ansamblu
Stații de încărcare în apropiere

În drumul tău spre casă vei întâlni următoarele stații de încărcare:

Brand Distanță Locuri 100-150kWh Locuri 50-100kWh Locuri 30-50kWh Locuri 5-30kWh
EV-Mag la 2 km - - - 2 locuri
McDonalds la 3 km - - - 2 locuri
Renovatio e-charge la 4 km - - - 1 locuri

Facilități Furcii Boutique Apartments Animale de companie

Pet shop în apropiere
Cabinet în apropiere
Parcuri de câini în apropiere

Furcii Boutique Apartments:Tratamente și hrană

Vei găsi un pet-shop în zonă

Deși nu există pet-shop în cadrul ansamblului, vei găsi unul în zona în care se află Furcii Boutique Apartments sau în drumul de la birou spre casă.

Găsești cabinete veterinare în cartier

În ansamblul rezidențial Furcii Boutique Apartments nu există niciun cabinet veterinar, însă cu siguranță vei găsi unul în apropiere.

Cabinetul veterinar oferă și servicii de cosmetică pentru animale

Este normal să ai grijă de aspectul animalului tău de companie, iar pentru asta ai nevoie de servicii specializate. Este bine să știi că la cabinetul veterinar din Furcii Boutique Apartments ai, în ofertă, cosmetică canină.

Furcii Boutique Apartments:Plimbare

Nu vei putea plimba câinele decât pe stradă

Din păcate Furcii Boutique Apartments nu oferă niciun loc unde poți plimba câinele aproape de casă. Găsești opțiuni doar dacă te deplasezi în afara ansamblului.

Găsești o câmpie în imediata apropiere

Pentru câinii activi, o poiană este locul ideal pentru a fi plimbați deoarece pot alerga liberi fără să încurce pe nimeni. Furcii Boutique Apartments are în apropiere un asemenea spațiu unde îți vei putea duce câinele zilnic, iar acesta își va consuma energia.

Există chiar și un lac în apropiere, cu malurile amenajate!

Cei care au câini știu cât de mult se bucură acesta când se poate bălăci în voie. De aceea, locuind în Furcii Boutique Apartments, în zilele calde de vară vei putea merge pe malul lacul amenajat, situat în apropierea ansamblului pentru a-ți lăsa câinele să se scalde. Ai totuși grijă să nu îl lași liber în zonele de plajă sau ponton.

Cartier Furcii Boutique Apartments

La periferia capitalei
Densitate redusă
Trafic aglomerat la ore de vârf

Distincții eDezvoltator acordate Furcii Boutique Apartments pentru localizarea sa

Argint Trafic

Ajungi repede acasă

Deși există intervale orare în care circulația este mai intensă, traficul din zona Furcii Boutique Apartments nu creează, cu adevărat, neplăceri.

Detalii
Bronz Conectivitate

Destul de izolat

Furcii Boutique Apartments nu este foarte aproape de niciun drum important și nici nu are acces la transportul public.

Detalii

Zonă și împrejurimi Furcii Boutique Apartments

În evaluare
Poziționare București - Vest
Administrație Sector 5
Cartier Ghencea

Despre Ghencea

Ghencea este o zonă importantă a Bucureștiului, situată în sectorul 6 al orașului. Cu numeroase blocuri de peste 10 etaje construite începând cu anii 50, Ghencea este o zonă rezidențială în care trăiesc mulți oameni.

Dacă la început majoritatea celor care se mutau aici o făceau pentru proximitatea față de fabrica de confecții Tricodava, astăzi o fac pentru costul destul de mic al apartamentelor, pentru numeroasele proiecte rezidențiale noi și pentru faptul că în Ghencea pot fi găsite absolut toate utilitățile necesare.

Viața de zi cu zi în Ghencea

Pentru sportivi, cel mai important punct de interes din Ghencea este complexul sportiv Steaua. Pentru locuitori, Ghencea oferă o serie de alte obiective precum magazinele sau spațiile destinate relaxării.

Magazine în Ghencea
 • Mega Image
 • Profi
 • Lidl
Învățământ în Ghencea
 • Școala Gimnazială Nr. 144
 • Grădinița Sfântul Andrei
 • Gradinița GoodStart
Recreere în Ghencea
 • Bazinul de înot Steaua Bucureşti
 • Parcul Drumul Taberei
 • Parcul Tineretului (20 min)
Transport public în Ghencea
 • Stația de metrou Râul Doamnei
 • Liniile de autobuz 105, 122, 126, 173, 185, 221, 222, 302, 368, 385, R421, R423, R424, R425, R426, R427, R428, T12, T14, T15, T16
 • Liniile de tramvai 41, 47

Rata criminalității în Ghencea

Administrativ, Ghencea, face parte din zona de acoperire a Sector 5 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 133 de infracțiuni, mult sub media de 178 de infracțiuni constatată în celelalte sectoare. Aceste date arată că, deși stigmatizat și perceput ca unul dintre cele mai periculoase sectoare, Sectorul 5 este, în realitate, unul în care sunt înregistrate cele mai puține infracțiuni. Explicația vine din faptul că aici acționează facțiuni criminale care evită contactul cu „civilii” și care își reglează conturile exclusiv între ei, fără a implica alți locuitori. Deci, conform datelor statistice, Ghencea este unul dintre cele mai sigure din capitală.

Rata criminalității în Sector 5
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Ghencea

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în Furcii Boutique Apartments, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Ghencea. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Ghencea. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Trafic și infrastructură Furcii Boutique Apartments

Infrastructură Străzi late
Ore de vârf Trafic Aglomerat
Restul zilei Trafic Aglomerat

Cu toate că se află într-o zonă cu densitate relativ redusă, traficul din jurul Furcii Boutique Apartments se aglomerează indiferent de oră. Cauza probabilă este absența unor drumuri mai late care să permită un trafic fluent.

Pentru un mediu mai curat și mai sănătos pentru toți, cel mai bine este să folosești, pentru deplasări, metroul. Locuitorii din Furcii Boutique Apartments au acces la o stație de metrou chiar lângă casă pentru linia/liniile M5.

Deși nu scapi în totalitate de problemele din trafic, STB-ul este o alternativă mai bună decât mașina personală. Aproape de Furcii Boutique Apartments există cel puțin o stație de autobuz cu acces la linia/liniile 105,122,126,173,185,221,222,302,368,385,R421,R423,R424,R425,R426,R427,R428,T12,T14,T15,T16 . De asemenea, cei care preferă tramvaiul, pot ajunge repede la cel puțin o stație pentru linia/liniile 41,47.

Cei care au copii mici vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată grădiniță, care se află la câteva minute de condus de Furcii Boutique Apartments, ceea ce va aglomera traficul. Având în vedere că nu există niciun supermarket în ansamblu, cei care vor avea nevoie de cumpărături vor fi nevoiți să ia mașina pentru a ajunge la cel mai apropiat magazin, ceea ce va duce la aglomerarea traficului.

Deși are străzi late care preiau eficient fluxul de mașini, zona Furcii Boutique Apartments este aglomerată la orele de vârf, fapt pentru care îți recomandăm să eviți Prelungirea Ghencea.

Transport public și conectivitate Furcii Boutique Apartments

Transport public Metrou Autobuz Tramvai
Aeroport La distanță mare
Autostrăzi Acces rapid A1

Poziționarea periferică a Furcii Boutique Apartments este un dezavantaj pentru cei care au nevoie de acces la transportul public. Conexiunea cu metroul se face în mod direct, existând o stație de metrou pentru linia/liniile M5 în imediata apropiere a ansamblului. În ceea ce privește autobuzul, există o stație STB foarte aproape de Furcii Boutique Apartments, la care ajung liniile 105,122,126,173,185,221,222,302,368,385,R421,R423,R424,R425,R426,R427,R428,T12,T14,T15,T16. Nu în ultimul rând, cei care vor locui în Furcii Boutique Apartments vor avea acces și la liniile de tramvai 41,47, existând cel puțin o stație în cartier.

Aeroportul Henri Coandă (OTP) este destul de departe de Furcii Boutique Apartments.

Furcii Boutique Apartments este poziționat în partea de vest a capitalei, ceea ce garantează locuitorilor acces facil către Autostrada 1 (București - Pitești), ideal pentru cei care traversează des Valea Oltului. Fiind la periferia orașului, locuitorii din Furcii Boutique Apartments au acces rapid inclusiv către Centura București, arteră care leagă toate drumurile importante ce tranzitează capitala.

Construcție Furcii Boutique Apartments

Distincții eDezvoltator acordate Furcii Boutique Apartments pentru calitatea construcției sale

Neevaluat Finisaje

În evaluare

Ne dăm seama ce medalie merită Furcii Boutique Apartments pentru finisaje!

Detalii
Bronz Instalații

Atenția este recomandată

Instalațiile din Furcii Boutique Apartments sunt ok dar nu foarte calitative.

Detalii
Argint Izolație

Bine burdușit!

Izolațiile din Furcii Boutique Apartments sunt foarte bine realizate, cu materiale bune.

Detalii
Aur Rezistență

Construit ca o fortăreață

Structurile de rezistență ale construcțiilor din Furcii Boutique Apartments duc cu gândul la un bunker.

Detalii

Părerea noastră despre cât de bine construit e Furcii Boutique Apartments

Compunem un audit al construcției bazat pe datele colectate de la șantier și de la constructorii clădirilor ce formează ansamblul 404. Când textul va fi gata, vei putea înțelege dacă dezvoltatorul a folosit materiale de calitate, ce metode tehnice a folosit și cum influențează ele confortul și eficiența energetică a locuinței. Toate aceste detalii sunt deja sumarizate mai jos:

Finisaje Furcii Boutique Apartments

În evaluare
Pereți Vopsea și faianță
Pardoseli Gresie și parchet

Pereți, tavan și uși interioare Furcii Boutique Apartments

În evaluare
Acoperire pereți cu vopsea normală

Pereții locuințelor din Furcii Boutique Apartments sunt acoperiți cu vopsea lavabilă clasică. Acesta nu este neapărat un dezavantaj, ba chiar permite beneficiarilor să își decoreze casa după bunul plac.

Tavane simple, fără decorațiuni

Dezvoltatorul Furcii Boutique Apartments a lăsat tavanele simple, fără baghete decorative sau alte inserții, camerele fiind simple, fără accente speciale.

Nu avem date despre ușile de interior

Revino pe această pagină pentru a vedea informații privind ușile interioare din Furcii Boutique Apartments. Aici vom publica date reale, verificate pe teren.

Gresie, faianță și parchet Furcii Boutique Apartments

În evaluare
Gresie lucioasă

În Furcii Boutique Apartments s-a montat gresie lucioasă, un material care a pierdut mult din popularitate în ultimii ani pentru că este alunecos și greu de întreținut. În plus se zgârie repede.

Faianță lucioasă

Pereții din băile și bucătăriile din Furcii Boutique Apartments sunt placați cu gresie clasică, lucioasă.

Nu știm ce parchet s-a montat

Până când nu facem un audit la șantierul Furcii Boutique Apartments pentru a vedea exact ce tip de parchet a fost montat, nu putem oferi detalii.

Instalații Furcii Boutique Apartments

Termică Încălzire cu radiatoare
Electrică

Instalație termică Furcii Boutique Apartments

În evaluare
Centrală pe gaz, în condensare

Centralele termice montate în Furcii Boutique Apartments folosesc tehnologia de condensare, prin care eficiența centralei crește cu până la 50% față de cele convenționale.

Distribuție prin calorifere

Încălzirea efectivă se face în mod clasic, prin calorifere, precum în multe alte cazuri. Nu este de mirare că dezvoltatorul Furcii Boutique Apartments a ales această soluție, ea fiind ușor de construit. Caloriferele sunt din Oțel, un material rezistent.

Nu știm cum se controlează temperatura

Încă nu avem informații privind soluția de control a temperaturii din camere aleasă de constructorul Furcii Boutique Apartments.

Instalație electrică Furcii Boutique Apartments

În evaluare
Nu e clar dacă s-au folosit siguranțe diferențiale

Nu știm ce tip de siguranțe s-au instalat în Furcii Boutique Apartments dar presupunem că s-au folosit disjunctoare diferențiale, cu protecție împotriva curentării.

Circuite simple, fără linii dedicate

În locuințele din Furcii Boutique Apartments nu există circuite speciale pentru consumatorii mari, deci cei care vor locui aici trebuie să fie atenți la prize să nu se topească atunci când folosesc electrocasnice de putere mare, precum plitele electrice.

Terminale electrice simple

În locuința auditată de noi, din Furcii Boutique Apartments, s-au instalat terminale simple, din plastic . Întrerupătoarele sunt poziționate la înălțimea optimă - aproximativ 120 cm față de sol și sunt normale, fără semnalizare, deci pot fi greu de depistat noaptea.

Instalație sanitară Furcii Boutique Apartments

În evaluare
Alimentare din rețea

Cu toate că este cea mai fiabilă sursă, alimentarea din rețeaua municipală înseamnă că locuitorii Furcii Boutique Apartments vor avea la robinet apă preponderent epurată și tratată, deci vor fi nevoiți să cumpere apa potabilă. Acest lucru nu mai este ceva neobișnuit, majoritatea populației urbane fiind în situația de a cumpăra apă sau de a purifica apa de la robinet.

Evacuare în rețeaua municipală

Apele menajere din Furcii Boutique Apartments sunt procesate de rețeaua municipală. Acest scenariu este cel mai bun pentru orice reședință datorită capacității crescute de procesare oferite de rețelele municipale, dar și datorită respectării în acest fel a standardelor ecologice impuse de UE pentru procesarea apelor menajere uzate.

Nu avem informații despre scurgerile din locuințe

După ce vom analiza locuințele din Furcii Boutique Apartments, vom putea determina dacă există sifoane de scurgere în băi, pe holuri și în bucătării.

Izolație Furcii Boutique Apartments

Fonică Standard
Termică Bună

Izolația fonică Furcii Boutique Apartments

Pereții dintre locuințe au aproximativ 30cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Pereții care separă locuințele în Furcii Boutique Apartments sunt construiți din blocuri de cărămidă ceramică, un material bun pentru izolația fonică . Grosimea acestor pereți este de 30cm, ceea ce îi face foarte eficienți ca izolator fonic .

Pereții interiori au aproximativ 13cm grosime și sunt făcuți din

Grosimea pereților care compartimentează locuința este importantă pentru cei care vor să doarmă liniștiți în dormitor fără să audă zgomotul televizorului din living. În cazul Furcii Boutique Apartments, pereții interiori au 13cm grosime și au fost construiți din .

Ferestre cu trei foi de sticlă - ”tripan”

Dezvoltatorul Furcii Boutique Apartments a montat ferestre cu trei straturi de geam sau „tripan” sau „triplex”, cum sunt ele cunoscute popular. Deși din punct de vedere termic diferența dintre două și trei foi de geam nu este atât de mare, din punct de vedere fonic, aceasta este semnificativă și nu veți avea probleme cu zgomotul din exterior nici când fac vecinii petreceri.

Izolația termică Furcii Boutique Apartments

În evaluare
Pereți exteriori din cărămidă ceramică de 40 cm grosime, din care 10 cm izolație cu polistiren extrudat (EPS)

În Furcii Boutique Apartments, pereții exteriori ai clădirilor sunt realizați din cărămidă ceramică. Aceasta este un material modern, caracterizat printr-o foarte bună rezistent. De asemenea, alveolele caracteristice bucăților de cărămidă ceramică au capacitatea de a conserva temperatura. Deci, un perete realizat din acest material, care este bine izolat la exterior, va avea o bună inerție termică, menținând răcoare vara și cald iarna, ceea ce sporește semnificativ confortul locatarilor.

Pereții exteriori ai clădirilor din Furcii Boutique Apartments au o grosime de 40 cm, cu tot cu izolație, mai mult decât am întâlnit la alte ansambluri rezidențiale noi.

În ceea ce privește izolația exterioară a pereților, dezvoltatorul Furcii Boutique Apartments a folosit clasicul polistiren extrudat (EPS), aplicând un strat de 10 cm grosime. O soluție ieftină și destul de eficientă.

Ne lipsesc informații despre izolația termică a acoperișului

Din păcate, nu avem destule informații cât să compunem o părere corectă din punct de vedere tehnic despre izolația acoperișurilor clădirilor din Furcii Boutique Apartments.

Ramele ferestrelor sunt produse de Salamander și au 5 camere interioare

Profilele ferestrelor sunt esențiale pentru eficiența termică a unei locuințe. În Furcii Boutique Apartments s-au instalat ferestre bazate pe profile cu 5 camere, standardul superior utilizat în România.

Hidroizolația Furcii Boutique Apartments

În evaluare
Ne lipsesc date privind hidroizolația fundațiilor

Informațiile pe care le avem despre Furcii Boutique Apartments nu ne permit să compunem o părere relevantă despre cât de bine sunt hidroizolate subsolurile și fundațiile clădirilor, vom reveni odată ce facem auditul la șantier.

Nu știm cum s-au izolat acoperișurile

Din păcate nu putem formula o opinie tehnică despre cât de bine sunt hidroizolate acoperișurile și plafoanele din Furcii Boutique Apartments, vom completa aceste informații doar după vizita la șantier.

Nu știm cât de bine sunt hidroizolate terasele

Momentan nu putem compune o opinie despre cât de bine sunt izolate terasele clădirilor din Furcii Boutique Apartments, vom reveni asupra acestei secțiuni după vizita la șantier.

Structură de rezistență Furcii Boutique Apartments

Structură pe cadre din beton armat

Structura bazată pe cadre de beton este des utilizată în cazul clădirilor înalte, cum sunt cele din Furcii Boutique Apartments. Este un sistem constructiv des folosit în toată lumea care prezintă numeroase avantaje în ceea ce privește rezistența la seisme și eficiența în construcție.

Rezistență foarte bună la seisme însă pot apărea avarii

Acest sistem constructiv este folosit de toate clădirile construite după 1977. Mai mult decât atât, el a fost suplimentat cu măsuri de siguranță foarte dure pentru a preveni orice catastrofă. Clădirile din Furcii Boutique Apartments sunt construite pe cadre de beton și se supun acestor reglementări, deci probabilitatea ca aceste clădiri să cedeze în cazul unui seism este destul de scăzută.

Rezistență garantată în timp, decenii bune, chiar secole

În ziua de azi găsim numeroase clădiri construite în evul mediu care încă rezistă testului timpului. Majoritatea acestora sunt construite într-una dintre variantele sistemului „pe cadre”. Fie că s-au folosit forme rotunde, precum arcadele, fie că s-au folosit forme perpendiculare precum grinzile din zilele noastre, clădirile construite în acest sistem, la fel ca cele din Furcii Boutique Apartments, vor trece cu brio testul timpului și vor rămâne în picioare atât cât va dori omul.

Furcii Boutique Apartments Investiție

Distincții eDezvoltator câștigate de Furcii Boutique Apartments pentru randamentul în investiție

Neevaluat Revânzare

În evaluare

Evaluăm cât de potrivit este Furcii Boutique Apartments pentru revânzare

Detalii
Bronz Închiriere

Neperformant

Cei care cumpără în Furcii Boutique Apartments pentru reînchiriere vor fi dezamăgiți.

Detalii
Neevaluat Facilități de plată

În evaluare

Oare cât de mult ajută Furcii Boutique Apartments investitorii?

Detalii

Ghencea ca investiție

Chirie Studio 285€
Chirie 2 camere 310€
Chirie 3 camere 400€

Cartierul Ghencea face parte din sectorul 5 și este poziționat în zona de vest a capitalei. Față de celelalte cartiere din zone aflate în vestul Bucureștiului, chiriile din cartierul Ghencea tind să fie cu aproximativ 5procente mai mici pentru garsoniere sau apartamente și cu 1procente mai mari pentru case.

Valorile medii ale chiriilor din cartierul Ghencea, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 285 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu două camere: 310 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu trei camere: 400 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu patru camere: 410 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; vile duplex: 900 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; vile individuale: 1125 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei.

Actualizăm datele din această secțiune iar în scurt timp, aici vei găsi inclusiv informații istorice despre tendințele prețurilor imobiliarelor din Ghencea sub forma unui grafic similar cu cel de mai jos. Acest grafic se va actualiza zilnic pentru ca informațiile oferite să fie cât mai relevante. Graficul va ilustra evoluția prețurilor în Ghencea atât pentru vânzări, cât și pentru închirieri și va putea fi segmentat în funcție de tipul de imobil dorit.

Tendința prețurilor la imobiliare în Ghencea
Imagine demonstrativă care ilustrează cum vor fi prezentate tendințele prețurilor din imobiliare

Potențial de revânzare în Furcii Boutique Apartments

În evaluare
Preț achiziție În curs de evaluare
Tendința prețurilor Creștere moderată
Prestigiul ansamblului Moderat

În curs de evaluare

Momentan nu avem date suficiente pentru a face o analiză a prețurilor din Furcii Boutique Apartments față de cele din București - Vest.

Prețurile din această zonă cresc în mod temperat

în București - Vest, Furcii Boutique Apartments nu se bucură încă de creșterile înregistrate în zonele centrale și de nord ale capitalei. Această diferență este cauzată în special de infrastructura precară, situație ce se va ameliora în anii următori.

Moderat

În comparație cu alte ansambluri, Furcii Boutique Apartments este căutat de mai puțin de 100 de utilizatori pe lună, ceea ce ne determină să constatăm că acest ansamblu nu este foarte popular fie pentru că este nou pe piață, fie pentru că dezvoltatorul nu a investit destul în branding. În ambele cazuri, Furcii Boutique Apartments rămâne o investiție riscantă.

Potențial de închiriere în Furcii Boutique Apartments

Chiria medie 5.6€/mp
Public țintă Mixt
Unitate recomandată Vilă Individuală

Clientelă mixtă, imprevizibilă

Pe baza datelor actuale, ne este greu să identificăm exact ce tip de client caută să închirieze în Furcii Boutique Apartments.

Recomandăm 2 camere sau studio pentru investiție, dacă sunt disponibile

Furcii Boutique Apartments va atrăgea un public mixt, format atât din tineri, cât și din persoane care caută unități relativ ușor de întreținut, de aceea recomandăm investitorilor să se orienteze pe apartamentele cu două camere sau studio-uri. În cazul în care ansamblul are disponibile doar case, atunci vilele de tip duplex s-ar putea să fie mai potrivite datorită prețului care tine să fie mai mic decât la cele individuale.

Facilități pentru investitori de la Furcii Boutique Apartments

În evaluare
Rate la dezvoltator Nu
Discount la plata cash Nu
Plata în criptomonede Nu

Rate doar prin bancă

Furcii Boutique Apartments nu oferă niciun sistem de rate la dezvoltator, deci cei care vor să achiziționeze aici vor trebui fie să plătească pe loc, fie să apeleze la un credit bancar.

Preț fix, indiferent de metoda de plată

Din păcate, dezvoltatorul Furcii Boutique Apartments nu oferă reduceri celor care pot plăti cash iar prețul este același pentru orice tip de client, indiferent că este investitor sau beneficiar final.

Se acceptă doar monede tradiționale

Dezvoltatorul Furcii Boutique Apartments nu acceptă momentan plata în niciun fel de criptomonede, preferând valuta clasică (fiat) pentru toate tranzacțiile derulate de acesta.

Furcii Boutique Apartments Întrebări frecvente

Cât costă o locuință în Furcii Boutique Apartments?

Momentan colectăm, de la Furcii Boutique Apartments, datele necesare pentru a răspunde la această întrebare. Te rugăm să revii pentru a vedea prețurile actualizate.

Unde se află Furcii Boutique Apartments și cum se poate ajunge?

Ansamblul rezidențial Furcii Boutique Apartments este situat în cartierul Ghencea din vestul Bucureștiului. Pentru a ajunge la Furcii Boutique Apartments depinzi de mașina personală deoarece nu există niciun mijloc de transport în comun aproape.

Cum este traficul din zona Furcii Boutique Apartments?

La orele de vârf, tipic Bucureștiului, traficul din jurul Furcii Boutique Apartments este destul de aglomerat. Pentru a ajunge mai repede acasă, te sfătuim să eviți Prelungirea Ghencea.

Ce facilități oferă Furcii Boutique Apartments locuitorilor săi?

Locuitorii din Furcii Boutique Apartments au acces la următoarele facilități: școală publică (în apropiere), școală privată (în apropiere), grădiniță (în apropiere), supermarket (în apropiere), mall (în apropiere).

Ai și alte întrebări referitoare la Furcii Boutique Apartments?

Scrie-ne pe [email protected] și spune-ne ce informații ai dori să veți în plus pe această pagină!

Furcii Boutique Apartments Părerile experților

Părerea exprimată în această secțiune este compusă în urma unei vizite la ansamblul Furcii Boutique Apartments și reprezintă o opinie subiectivă a experților noștri.