0

Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Premio by Nusco - City Center Apartments

str. Luca Stroici, 13, zona Cartierul Armenesc, sector 2, București

Prețuri și locuințe Premio by Nusco - City Center Apartments

Vizitează Premio by Nusco - City Center Apartments

Comision 0%
Direct Dezvoltator
Răspuns în 24 de ore

Completează formularul de mai sus pentru a trimite o solicitare de vizionare direct la reprezentanții Premio by Nusco - City Center Apartments.

Descoperă Premio by Nusco - City Center Apartments!

Te invităm să răsfoiești informațiile de mai jos pentru a afla tot ce trebuie să știi despre Premio by Nusco - City Center Apartments! Majoritatea acestor detalii se pot găsi doar pe eDezvoltator.ro și, dacă citești cu atenție toate detaliile enumerate de noi, vei ajunge să cunoști acest ansamblu mult mai bine decât agenții de vânzări ai dezvoltatorului.

Harta Premio by Nusco - City Center Apartments

Premio by Nusco - City Center Apartments Lifestyle

Supermarket în apropiere
Restaurante în apropiere
Sală fitness în apropiere

Distincții Lifestyle eDezvoltator câștigate de Premio by Nusco - City Center Apartments

Bronz Familii cu copii

Acceptabil pentru familia ta

Familiile la început de drum, care locuiesc în Premio by Nusco - City Center Apartments, trebuie să ia în calcul câteva aspecte, menționate mai jos, care pot fi trecute în categoria dezavantajelor. Unele se vor rezolva în timp.

Detalii
Aur Tineri

Tinerețe fără bătrânețe

Tinerii care locuiesc în Premio by Nusco - City Center Apartments au în acest ansamblu tot ce au nevoie, de la piscine, plajă privată, terenuri de sport și săli de fitness.

Detalii
Neevaluat Persoane cu dizabilități

În evaluare

Revino ca să aflii cât de accesibil este Premio by Nusco - City Center Apartments!

Detalii
Neevaluat Mașini electrice

În evaluare

Conduci o mașină electric? Aici vei afla cât de potrivit e Premio by Nusco - City Center Apartments pentru tine!

Detalii
Neevaluat Animale de companie

În evaluare

Revino să descoperi cât de pet-friendly e Premio by Nusco - City Center Apartments!

Detalii

Părerea noastră despre viața de zi cu zi în Premio by Nusco - City Center Apartments

Această secțiune este actualizată periodic. Poți vedea cum arată ziua unui locuitor al ansamblului rezidențial și cum evoluează în timp, în funcție de dezvoltarea și modernizarea zonei în care este construit Premio by Nusco - City Center Apartments. Vei afla unde îți poți duce copiii la școală sau grădiniță, unde poți face cumpărăturile de zi cu zi și cu ce mijloace de transport public te poți deplasa, dar și multe altele. Vezi detaliile actuale ale acestui ansamblu rezidențial, în cele de mai jos.

Facilități Premio by Nusco - City Center Apartments Familii cu copii

Școală în apropiere
Grădiniță în apropiere
After-school în apropiere

Premio by Nusco - City Center Apartments:Cumpărături

Cele mai apropiate magazine sunt în afara ansamblului

Din păcate, cele mai apropiate magazine de unde îți poți face cumpărăturile sunt în afara Premio by Nusco - City Center Apartments, deci dacă ai uitat ceva, vei fi nevoit să ieși din ansamblu.

Piața agroalimentară e în zonă!

În zona în care se află Premio by Nusco - City Center Apartments vei găsi o piață agroalimentară în care fermierii își vând produsele. De aici poți cumpăra fructe, legume, lactate și ouă proaspete, aduse direct de la fermele din jurul capitalei.

Ești în buricul târgului!

Nu există loc mai potrivit pentru cumpărături decât în centrul orașului. Premio by Nusco - City Center Apartments se află într-o zonă centrală și este aproape de orice magazin important din București.

Premio by Nusco - City Center Apartments:Educație

Găsești școala la câteva minute de Premio by Nusco - City Center Apartments!

Precum în multe alte cazuri, în interiorul Premio by Nusco - City Center Apartments nu vei găsi o școală însă ai numeroase opțiuni dintre care poți alege, în apropiere.

Găsești o grădiniță în apropiere de Premio by Nusco - City Center Apartments

Deși nu există grădiniță chiar în Premio by Nusco - City Center Apartments, vei găsi multe opțiuni în apropiere. Faptul că nu există o grădiniță chiar în ansamblu nu este neapărat un dezavantaj, acest scenariu fiind întâlnit la foarte multe ansambluri de la noi din țară.

Poți găsi un after-school aproape de casă!

Deși nu se regăsesc în imediata apropiere a locuinței, ai opțiuni pentru ocuparea timpului celui mic și în apropiere de Premio by Nusco - City Center Apartments, unde vei găsi atât o școală de arte, cât și un after-school.

Premio by Nusco - City Center Apartments:Recreere

În evaluare

Poți merge cu copilul în parcul din apropiere!

Deși nu există niciun parc în interiorul Premio by Nusco - City Center Apartments, pentru a putea petrece timp în natură vei putea merge într-unul dintre parcurile din jurul ansamblului.

Găsești un loc de joacă amenajat chiar lângă casă!

Dacă ai un copil activ, care s-ar juca toată ziua, atunci ai noroc deoarece, locuind în Premio by Nusco - City Center Apartments vei avea cel puțin un loc de joacă în imediata apropiere a casei. Dacă acesta nu este de ajuns, găsești și alte locuri de joacă în jurul ansamblului.

Nu știm dacă se organizează activități cu copiii

Din ce date avem, nu există activități organizate constant de comunitatea din Premio by Nusco - City Center Apartments care să implice și copiii.

Premio by Nusco - City Center Apartments:Siguranță

Accesul în ansamblu este restricționat

În Premio by Nusco - City Center Apartments te simți în siguranță deoarece nu oricine poate intra în acest complex rezidențial. Accesul se face doar pe bază de invitație sau cartelă de acces, deci nu pot intra decât persoane cunoscute, rezidenți sau musafirii acestora.

Se poate circula în viteză

Având în vedere că în Premio by Nusco - City Center Apartments nu au fost instalate încă limitatoare de viteză, mașinile pot circula după cum vor, iar acest aspect este periculos dacă un copil ar ajunge în stradă.

Locuri de joacă împrejmuite

Zonele de joacă din Premio by Nusco - City Center Apartments sunt împrejmuite și sunt plasate departe de străzi, pentru ca cei mici să fie în deplină siguranță, iar joacă să se desfășoare fără incidente

Premio by Nusco - City Center Apartments:Curățenie

Spațiile verzi sunt foarte bine întreținute

Plimbându-te la pas prin Premio by Nusco - City Center Apartments este imposibil să nu observi cât de bine sunt întreținute spațiile verzi. Iarba este tunsă, iar florile arată superb vara. Copilul tău se va juca într-un mediu sănătos și bine îngrijit.

La fel ca în multe alte ansambluri, am fost dezamăgiți să vedem că nici în Premio by Nusco - City Center Apartments nu există destul de multe coșuri de gunoi stradale, fapt pentru care sunt gunoaie pe jos.

Trotuarele sunt îngrijite și spălate

Trotuarele și aleile din Premio by Nusco - City Center Apartments par noi, ele fiind foarte bine întreținute și curate.

Facilități Premio by Nusco - City Center Apartments Tineri

Metrou M2 aproape
Aproape de centru
Nu ai unde să faci sport

Premio by Nusco - City Center Apartments:Transport public

Găsești o stație de metrou pentru M2 în apropiere

Dacă mergi des cu metroul, este bine să știi că ansamblul Premio by Nusco - City Center Apartments este foarte aproape de o stație de metrou legată la linia/liniile M2, la care poți ajunge chiar și pe jos.

Ajungi rapid la o stație STB

Locuind în Premio by Nusco - City Center Apartments, vei găsi în apropiere cel puțin o stație STB pe la care trec liniile de autobuz 311,605,667,N102,N108. Pe lângă autobuz, poți lua și tramvaiul pe linia/liniile 16.

Stai aproape de centru

Dacă ajungi des în centrul orașului, atunci Premio by Nusco - City Center Apartments este ideal pentru tine, fiind situat într-o zonă centrală.

Premio by Nusco - City Center Apartments:Socializare

În evaluare

Nu există piscină în ansamblu

Din păcate, precum multe alte ansambluri, Premio by Nusco - City Center Apartments ratează oportunitatea de a oferi locuitorilor săi o piscină.

Nu am știm dacă există terase sau restaurant în ansamblu

Dacă îți place să ieși la o cafea cu prietenii, va trebui să părăsești ansamblul deoarece în Premio by Nusco - City Center Apartments nu vei găsi nicio cafenea, terasă sau restaurant.

Mall-ul este destul de departe

Dacă locuiești în Premio by Nusco - City Center Apartments va trebui să conduci minim 15 minute până la cel mai apropiat mall.

Premio by Nusco - City Center Apartments:Sport

Nu ai sală de fitness în ansamblu

Cea mai apropiată sală de forță este în afara ansamblului, deci va trebui să ieși din Premio by Nusco - City Center Apartments pentru a ajunge la ea.

Pentru a face jogging va trebui să ieși din ansamblu

Cei care obișnuiesc să facă ieșiri scurte de jogging vor trebui să caute un parc în apropiere, deoarece în Premio by Nusco - City Center Apartments nu se poate alerga.

Vei face cam un sfert de oră până la cel mai apropiat parc

Dacă locuiești în Premio by Nusco - City Center Apartments și vrei să ajungi la cel mai apropiat parc pentru a alerga, va trebui să te deplasezi cu mașina pentru că în apropiere nu este nici un parc.

Facilități Premio by Nusco - City Center Apartments Persoane cu dizabilități

În evaluare

Premio by Nusco - City Center Apartments:Persoane cu dizabilități fizice

În evaluare

Nu știm dacă există rampe de acces

Nu este clar dacă există vreun tip de rampă de acces pentru persoane cu dizabilități în clădirile din Premio by Nusco - City Center Apartments.

Nu știm dacă există locuri de parcare rezervate

Încă nu putem stabili dacă există locuri de parcare rezervate pentru persoanele cu dizabilități în Premio by Nusco - City Center Apartments.

Uși la nivel cu podeaua

Majoritatea ușilor din spațiile publice și cele private din Premio by Nusco - City Center Apartments sunt la nivel cu podeaua, astfel facilitând semnificativ deplasarea cu scaunul cu rotile.

Premio by Nusco - City Center Apartments:Persoane cu dizabilități senzoriale

În evaluare

Nu știm dacă ascensoarele beneficiază de instrucțiuni acustice

Nu este clar dacă ascensoarele din Premio by Nusco - City Center Apartments sunt dotate cu sisteme fonice de instructaj.

Nu știm dacă lifturile au butoane cu Braille

Nu avem informații de la Premio by Nusco - City Center Apartments privind butoanele ascensoarelor.

Nu știm dacă trecerile de pietoni sunt semnalizate acustic

Nu suntem siguri dacă trecerile de pietoni din interiorul și din jurul Premio by Nusco - City Center Apartments sunt semnalizate acustic.

Facilități Premio by Nusco - City Center Apartments Mașini electrice

În evaluare
Stație încărcare în apropiere

Stații de încărcare EV lângă Premio by Nusco - City Center Apartments

În evaluare
Nu există stație de încărcare în ansamblu
Stații de încărcare în apropiere

În drumul tău spre casă vei întâlni următoarele stații de încărcare:

Brand Distanță Locuri 100-150kWh Locuri 50-100kWh Locuri 30-50kWh Locuri 5-30kWh
Renovatio e-charge la 3 km - 6 locuri - 3 locuri
Renovatio e-charge la 5 km - 2 locuri - 1 locuri
Renovatio e-charge la 3 km - - - 1 locuri

Facilități Premio by Nusco - City Center Apartments Animale de companie

În evaluare
Pet shop în apropiere
Cabinet în apropiere
Parcuri de câini în apropiere

Premio by Nusco - City Center Apartments:Tratamente și hrană

Vei găsi un pet-shop în zonă

Deși nu există pet-shop în cadrul ansamblului, vei găsi unul în zona în care se află Premio by Nusco - City Center Apartments sau în drumul de la birou spre casă.

Găsești cabinete veterinare în cartier

În ansamblul rezidențial Premio by Nusco - City Center Apartments nu există niciun cabinet veterinar, însă cu siguranță vei găsi unul în apropiere.

Cabinetul veterinar oferă și servicii de cosmetică pentru animale

Este normal să ai grijă de aspectul animalului tău de companie, iar pentru asta ai nevoie de servicii specializate. Este bine să știi că la cabinetul veterinar din Premio by Nusco - City Center Apartments ai, în ofertă, cosmetică canină.

Premio by Nusco - City Center Apartments:Plimbare

Poți plimba liniștit câinele prin orice parc

În Premio by Nusco - City Center Apartments ai voie să te plimbi cu câinele prin parc și chiar să îl lași liber dacă nu sunt copii. În afară de parcuri, nu ai unde să plimbi câinele, nefiind amenajate alte spații speciale.

Nu există nicio pădure sau câmpie în apropiere

Dacă ai un câine activ, care are nevoie să alerge liber zilnic, atunci Premio by Nusco - City Center Apartments nu este cea mai bună opțiune pentru tine întrucât nu are aproape nicio pădure sau poiană, unde câinele să poată fi lăsat liber, fără să creeze probleme.

Nu există niciun lac în apropiere.

Din nefericire, dacă ai un câine care adoră apa, vei fi dezamăgit de faptul că, lângă Premio by Nusco - City Center Apartments nu există niciun loc unde să-l poți lăsa să se scalde.

Cartier Premio by Nusco - City Center Apartments

Aproape de centrul capitalei
Densitate medie
Trafic aglomerat la ore de vârf

Distincții eDezvoltator acordate Premio by Nusco - City Center Apartments pentru localizarea sa

Argint Trafic

Ajungi repede acasă

Deși există intervale orare în care circulația este mai intensă, traficul din zona Premio by Nusco - City Center Apartments nu creează, cu adevărat, neplăceri.

Detalii
Neevaluat Conectivitate

În evaluare

Află cât de bine este conectat Premio by Nusco - City Center Apartments de drumurile importante.

Detalii

Zonă și împrejurimi Premio by Nusco - City Center Apartments

Poziționare București - Central
Localitatea Sector 2

Despre Cartierul Armenesc

Cartierul Armenesc este un cartier situat în centrul Bucureștiului, mărginit de Bulevardul Carol I, strada Maria Rosetti și Calea Moșilor. Este o adevărată insulă în identitatea bucureșteană, în care armenii și-au construit încă din secolele XV-XVI, atunci când au ajuns aici, un loc reprezentativ pentru ei. Deși comunitatea armenească nu numără astăzi mai mult de 1000 de persoane, cartierul își păstrează încă farmecul și este reprezentat de una dintre cele mai frumoase și interesante biserici ale orașului: Biserica Armenească.

Cei care doresc să locuiască în acest cartier pot descoperi o zonă cu case vechi, remarcabile prin arhitectură, din care ajung rapid, chiar și pe jos, în cele mai importante zone ale orașului.

Viața de zi cu zi în Cartierul Armenesc

În imediată apropiere a cartierului Armenesc se află Piața Universității. De asemenea, la distanță de mers pe jos pot fi regăsite teatre importante, restaurante, școli, muzee sau clinici medicale la care au acces rapid toți locuitorii cartierului.

Magazine în Cartierul Armenesc
 • Piata Gemeni
 • Mega Image
 • Mini Market Non Stop
Învățământ în Cartierul Armenesc
 • Colegiul National Bilingv George Cosbuc
 • Colegiul National Spiru Haret
 • Colegiul National Scoala Centrala
Recreere în Cartierul Armenesc
 • Muzeul Theodor Pallady
 • Centrul Vechi (15 min)
 • Teatrul National I. L. Caragiale
Transport public în Cartierul Armenesc
 • Troleibuze 66, 69, 70, 85, 90
 • Tramvai 16
 • Autobuze311, 605, 667, N102, N108

Rata criminalității în Cartierul Armenesc

Administrativ, Cartierul Armenesc, face parte din zona de acoperire a Sector 2 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 250 de infracțiuni, semnificativ mai multe decât media de 178 de infracțiuni din celelalte sectoare. Cu toate acestea, trebuie luat în calcul și faptul că ansamblul Premio by Nusco - City Center Apartments este departe de ariile cu o cotă infracțională ridicată, deci riscul ca această zonă să fie periculoasă pentru tine și familia ta este scăzut.

Rata criminalității în Sector 2
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Cartierul Armenesc

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în Premio by Nusco - City Center Apartments, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Cartierul Armenesc. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Cartierul Armenesc. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Trafic și infrastructură Premio by Nusco - City Center Apartments

Infrastructură Străzi late
Ore de vârf Trafic Aglomerat
Restul zilei Trafic Moderat

Deși o zonă cu densitate medie, străzile din jurul Premio by Nusco - City Center Apartments tind să fie relativ aglomerate la orice oră a zilei iar, în orele de vârf, să provoace și ambuteiaje.

Pentru un mediu mai curat și mai sănătos pentru toți, cel mai bine este să folosești, pentru deplasări, metroul. Locuitorii din Premio by Nusco - City Center Apartments au acces la o stație de metrou chiar lângă casă pentru linia/liniile M2.

Deși nu scapi în totalitate de problemele din trafic, STB-ul este o alternativă mai bună decât mașina personală. Aproape de Premio by Nusco - City Center Apartments există cel puțin o stație de autobuz cu acces la linia/liniile 311,605,667,N102,N108 . De asemenea, cei care preferă tramvaiul, pot ajunge repede la cel puțin o stație pentru linia/liniile 16.

Cei care au copii mici vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată grădiniță, care se află la câteva minute de condus de Premio by Nusco - City Center Apartments, ceea ce va aglomera traficul. Având în vedere că nu există niciun supermarket în ansamblu, cei care vor avea nevoie de cumpărături vor fi nevoiți să ia mașina pentru a ajunge la cel mai apropiat magazin, ceea ce va duce la aglomerarea traficului.

Deși are străzi late care preiau eficient fluxul de mașini, zona Premio by Nusco - City Center Apartments este aglomerată la orele de vârf, fapt pentru care îți recomandăm să eviți Bulevardul Carol I.

Transport public și conectivitate Premio by Nusco - City Center Apartments

În evaluare
Transport public Metrou Autobuz Tramvai
Aeroport La distanță mare
Autostrăzi Niciuna în apropiere

Poziționarea periferică a Premio by Nusco - City Center Apartments este un dezavantaj pentru cei care au nevoie de acces la transportul public. Conexiunea cu metroul se face în mod direct, existând o stație de metrou pentru linia/liniile M2 în imediata apropiere a ansamblului. În ceea ce privește autobuzul, există o stație STB foarte aproape de Premio by Nusco - City Center Apartments, la care ajung liniile 311,605,667,N102,N108. Nu în ultimul rând, cei care vor locui în Premio by Nusco - City Center Apartments vor avea acces și la liniile de tramvai 16, existând cel puțin o stație în cartier.

Aeroportul Henri Coandă (OTP) este destul de departe de Premio by Nusco - City Center Apartments.

Construcție Premio by Nusco - City Center Apartments

Distincții eDezvoltator acordate Premio by Nusco - City Center Apartments pentru calitatea construcției sale

Argint Finisaje

Lucrat bine!

Lucrările din Premio by Nusco - City Center Apartments sunt ok, cu mici probleme ici-colo.

Detalii
Aur Instalații

Durabilitate asigurată!

În Premio by Nusco - City Center Apartments s-au folosit instalații de calitate, garantate să dureze veșnic.

Detalii
Bronz Izolație

Nu strică o bluză în plus

Locuind în Premio by Nusco - City Center Apartments, din cauza calității izolațiilor, vei simți „magia iernii” pe pielea tău.

Detalii
Aur Rezistență

Construit ca o fortăreață

Structurile de rezistență ale construcțiilor din Premio by Nusco - City Center Apartments duc cu gândul la un bunker.

Detalii

Părerea noastră despre cât de bine construit e Premio by Nusco - City Center Apartments

Compunem un audit al construcției bazat pe datele colectate de la șantier și de la constructorii clădirilor ce formează ansamblul 411. Când textul va fi gata, vei putea înțelege dacă dezvoltatorul a folosit materiale de calitate, ce metode tehnice a folosit și cum influențează ele confortul și eficiența energetică a locuinței. Toate aceste detalii sunt deja sumarizate mai jos:

Finisaje Premio by Nusco - City Center Apartments

Pereți Vopsea și faianță
Pardoseli Gresie și parchet
Uși interioare Lemn stratificat - Pinum

Pereți, tavan și uși interioare Premio by Nusco - City Center Apartments

Acoperire pereți cu vopsea normală

Pereții locuințelor din Premio by Nusco - City Center Apartments sunt acoperiți cu vopsea lavabilă clasică. Acesta nu este neapărat un dezavantaj, ba chiar permite beneficiarilor să își decoreze casa după bunul plac.

Tavane simple, fără decorațiuni

Dezvoltatorul Premio by Nusco - City Center Apartments a lăsat tavanele simple, fără baghete decorative sau alte inserții, camerele fiind simple, fără accente speciale.

Uși din MDF

La fel ca în majoritatea ansamblurilor rezidențiale noi, în Premio by Nusco - City Center Apartments au fost montate uși de interior din MDF, un material popular în România datorită costului relativ scăzut.

Gresie, faianță și parchet Premio by Nusco - City Center Apartments

În evaluare
Gresie premium

Dezvoltatorul ansamblului Premio by Nusco - City Center Apartments a vrut să își răsfețe locuitorii, motiv pentru care a instalat gresie de top, mult mai scumpă decât cea uzuală.

Faianță premium

Faptul că s-a folosit acest tip de faianță în locuințele din Premio by Nusco - City Center Apartments este o dovadă că dezvoltatorul a luat în calcul toate detaliile și a vrut să ofere locatarilor confort maxim în noile lor case.

Nu știm ce parchet s-a montat

Până când nu facem un audit la șantierul Premio by Nusco - City Center Apartments pentru a vedea exact ce tip de parchet a fost montat, nu putem oferi detalii.

Instalații Premio by Nusco - City Center Apartments

Termică Încălzire prin pardoseală
centrală Viessmann
Electrică Descărcătoare anti-fulger

Instalație termică Premio by Nusco - City Center Apartments

Centrală pe gaz, în condensare

Centralele termice montate în Premio by Nusco - City Center Apartments folosesc tehnologia de condensare, prin care eficiența centralei crește cu până la 50% față de cele convenționale.

Distribuție prin pardoseală

În Premio by Nusco - City Center Apartments s-a ales încălzirea în pardoseală, o soluție prin care agentul termic este distribuit prin conducte de tip PEX-Al, direct sub pardoselile locuinței. Practic, conductele încălzesc pardoseala la aproximativ 25 de grade iar aceasta păstrează o inerție termică de-a lungul timpului, ceea ce reduce semnificativ energia consumată și implicit costurile.

Controlul temperaturii centralizat

În locuințele din Premio by Nusco - City Center Apartments, există un singur terminal de control al temperaturii, deci în toată casa va fi aceeași temperatură.

Instalație electrică Premio by Nusco - City Center Apartments

În evaluare
Siguranțe cu protecție la curentare

În Premio by Nusco - City Center Apartments s-au folosit siguranțe diferențiale (care previn curentarea) . De asemenea, pentru o protecție suplimentară a circuitelor sensibile, s-au instalat inclusiv descărcătoare anti-fulger.

Nu știm dacă circuitele suportă consumatori mari

Liniile speciale pentru consumatorii mari au devenit o necesitate în era electrificării, de aceea e foarte important să aflăm dacă în Premio by Nusco - City Center Apartments s-au folosit astfel de circuite. Revino pentru această informație, singurul mod de a o obține fiind să verificăm la șantier.

Terminale electrice simple

În locuința auditată de noi, din Premio by Nusco - City Center Apartments, s-au instalat terminale simple, din plastic . Întrerupătoarele sunt poziționate la înălțimea optimă - aproximativ 120 cm față de sol și sunt normale, fără semnalizare, deci pot fi greu de depistat noaptea.

Instalație sanitară Premio by Nusco - City Center Apartments

În evaluare
Alimentare din rețea

Cu toate că este cea mai fiabilă sursă, alimentarea din rețeaua municipală înseamnă că locuitorii Premio by Nusco - City Center Apartments vor avea la robinet apă preponderent epurată și tratată, deci vor fi nevoiți să cumpere apa potabilă. Acest lucru nu mai este ceva neobișnuit, majoritatea populației urbane fiind în situația de a cumpăra apă sau de a purifica apa de la robinet.

Evacuare în rețeaua municipală

Apele menajere din Premio by Nusco - City Center Apartments sunt procesate de rețeaua municipală. Acest scenariu este cel mai bun pentru orice reședință datorită capacității crescute de procesare oferite de rețelele municipale, dar și datorită respectării în acest fel a standardelor ecologice impuse de UE pentru procesarea apelor menajere uzate.

Fără scurgeri în pardoseală

Cei care locuiesc în Premio by Nusco - City Center Apartments trebuie să fie foarte atenți cu chiuvetele sau căzile lor deoarece aici nu vor găsi niciun fel de scurgere care să prevină inundațiile accidentale.

Izolație Premio by Nusco - City Center Apartments

Fonică Standard
Termică Standard

Izolația fonică Premio by Nusco - City Center Apartments

În evaluare
Nu știm cât de bună este izolația fonică

Nu ne este clar ce grosime au pereții exteriori și cei care separă locuințele din Premio by Nusco - City Center Apartments, fapt pentru care nu putem exprima încă o opinie în acest sens.

Pereții interiori au aproximativ 13cm grosime și sunt făcuți din

Grosimea pereților care compartimentează locuința este importantă pentru cei care vor să doarmă liniștiți în dormitor fără să audă zgomotul televizorului din living. În cazul Premio by Nusco - City Center Apartments, pereții interiori au 13cm grosime și au fost construiți din .

Ferestre cu trei foi de sticlă - ”tripan”

Dezvoltatorul Premio by Nusco - City Center Apartments a montat ferestre cu trei straturi de geam sau „tripan” sau „triplex”, cum sunt ele cunoscute popular. Deși din punct de vedere termic diferența dintre două și trei foi de geam nu este atât de mare, din punct de vedere fonic, aceasta este semnificativă și nu veți avea probleme cu zgomotul din exterior nici când fac vecinii petreceri.

Izolația termică Premio by Nusco - City Center Apartments

În evaluare
Nu știm din ce sunt făcuți pereții exteriori

Nu avem destule detalii pentru a evalua construcția pereților exteriori ai clădirilor din Premio by Nusco - City Center Apartments, te rugăm să revii pentru a afla aceste informații.

Ne lipsesc informații despre izolația termică a acoperișului

Din păcate, nu avem destule informații cât să compunem o părere corectă din punct de vedere tehnic despre izolația acoperișurilor clădirilor din Premio by Nusco - City Center Apartments.

Nu știm câte camere au profilele ferestrelor

Numărul de goluri de aer din profilele ferestrelor determină gradul de izolație termică, pentru clădirile din Premio by Nusco - City Center Apartments încă nu avem această informație.

Hidroizolația Premio by Nusco - City Center Apartments

În evaluare
Ne lipsesc date privind hidroizolația fundațiilor

Informațiile pe care le avem despre Premio by Nusco - City Center Apartments nu ne permit să compunem o părere relevantă despre cât de bine sunt hidroizolate subsolurile și fundațiile clădirilor, vom reveni odată ce facem auditul la șantier.

Nu știm cum s-au izolat acoperișurile

Din păcate nu putem formula o opinie tehnică despre cât de bine sunt hidroizolate acoperișurile și plafoanele din Premio by Nusco - City Center Apartments, vom completa aceste informații doar după vizita la șantier.

Nu știm cât de bine sunt hidroizolate terasele

Momentan nu putem compune o opinie despre cât de bine sunt izolate terasele clădirilor din Premio by Nusco - City Center Apartments, vom reveni asupra acestei secțiuni după vizita la șantier.

Structură de rezistență Premio by Nusco - City Center Apartments

Structură pe cadre din beton armat

Structura bazată pe cadre de beton este des utilizată în cazul clădirilor înalte, cum sunt cele din Premio by Nusco - City Center Apartments. Este un sistem constructiv des folosit în toată lumea care prezintă numeroase avantaje în ceea ce privește rezistența la seisme și eficiența în construcție.

Rezistență foarte bună la seisme însă pot apărea avarii

Acest sistem constructiv este folosit de toate clădirile construite după 1977. Mai mult decât atât, el a fost suplimentat cu măsuri de siguranță foarte dure pentru a preveni orice catastrofă. Clădirile din Premio by Nusco - City Center Apartments sunt construite pe cadre de beton și se supun acestor reglementări, deci probabilitatea ca aceste clădiri să cedeze în cazul unui seism este destul de scăzută.

Rezistență garantată în timp, decenii bune, chiar secole

În ziua de azi găsim numeroase clădiri construite în evul mediu care încă rezistă testului timpului. Majoritatea acestora sunt construite într-una dintre variantele sistemului „pe cadre”. Fie că s-au folosit forme rotunde, precum arcadele, fie că s-au folosit forme perpendiculare precum grinzile din zilele noastre, clădirile construite în acest sistem, la fel ca cele din Premio by Nusco - City Center Apartments, vor trece cu brio testul timpului și vor rămâne în picioare atât cât va dori omul.

Premio by Nusco - City Center Apartments Investiție

Randament moderat la revânzare
Randament moderat la închiriere

Distincții eDezvoltator câștigate de Premio by Nusco - City Center Apartments pentru randamentul în investiție

Bronz Revânzare

Există oportunități mai bune

Premio by Nusco - City Center Apartments nu este cel mai performant ansamblu pentru revânzare.

Detalii
Neevaluat Închiriere

În evaluare

Află dacă poți închiria profitabil în Premio by Nusco - City Center Apartments!

Detalii
Neevaluat Facilități de plată

În evaluare

Oare cât de mult ajută Premio by Nusco - City Center Apartments investitorii?

Detalii

Cartierul Armenesc ca investiție

Chirie Studio 275€
Chirie 2 camere 550€
Chirie 3 camere 630€

Cartierul Cartierul Armenesc face parte din sectorul 2 și este poziționat în zona centrală a capitalei. Față de celelalte cartiere din zone aflate în centrul Bucureștiului, chiriile din cartierul Cartierul Armenesc nu sunt foarte diferite, ele înregistrând fluctuații mai mici de 3 procente.

Valorile medii ale chiriilor din cartierul Cartierul Armenesc, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 275 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu două camere: 550 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu trei camere: 630 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu patru camere: 710 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; vile duplex: 936 Euro pe lună, cu 3 procente mai mici decât media zonei; vile individuale: 1170 Euro pe lună, cu 3 procente mai mici decât media zonei.

Actualizăm datele din această secțiune iar în scurt timp, aici vei găsi inclusiv informații istorice despre tendințele prețurilor imobiliarelor din Cartierul Armenesc sub forma unui grafic similar cu cel de mai jos. Acest grafic se va actualiza zilnic pentru ca informațiile oferite să fie cât mai relevante. Graficul va ilustra evoluția prețurilor în Cartierul Armenesc atât pentru vânzări, cât și pentru închirieri și va putea fi segmentat în funcție de tipul de imobil dorit.

Tendința prețurilor la imobiliare în Cartierul Armenesc
Imagine demonstrativă care ilustrează cum vor fi prezentate tendințele prețurilor din imobiliare

Potențial de revânzare în Premio by Nusco - City Center Apartments

În evaluare
Preț achiziție În curs de evaluare
Tendința prețurilor Creștere susținută
Prestigiul ansamblului Moderat

În curs de evaluare

Momentan nu avem date suficiente pentru a face o analiză a prețurilor din Premio by Nusco - City Center Apartments față de cele din București - Central.

Prețurile din această zonă cresc în mod susținut

Fiind amplasat în buricul târgului, în zona centrală a Bucureștilor, Premio by Nusco - City Center Apartments se bucură de contextul cerere foarte mare/oferta redusă, cumul specific zonelor centrale. Datorită acestui fapt, locuințele din Premio by Nusco - City Center Apartments se scumpesc de la an la an.

Moderat

În comparație cu alte ansambluri, Premio by Nusco - City Center Apartments este căutat de mai puțin de 100 de utilizatori pe lună, ceea ce ne determină să constatăm că acest ansamblu nu este foarte popular fie pentru că este nou pe piață, fie pentru că dezvoltatorul nu a investit destul în branding. În ambele cazuri, Premio by Nusco - City Center Apartments rămâne o investiție riscantă.

Potențial de închiriere în Premio by Nusco - City Center Apartments

Chiria medie 10.0€/mp
Public țintă Tineret
Unitate recomandată Vilă Individuală

Clientelă fluctuantă: tineri

Acest ansamblu se pretează în special tinerilor, de aceea cei care investesc în Premio by Nusco - City Center Apartments se pot aștepta la chiriași instabili, care își schimbă frecvent domiciliul sau, în cazuri foarte grave, ajung chiar să deterioreze mobilierul.

Recomandăm 2 camere sau studio pentru investiție, dacă sunt disponibile

Premio by Nusco - City Center Apartments va atrăgea un public mixt, format atât din tineri, cât și din persoane care caută unități relativ ușor de întreținut, de aceea recomandăm investitorilor să se orienteze pe apartamentele cu două camere sau studio-uri. În cazul în care ansamblul are disponibile doar case, atunci vilele de tip duplex s-ar putea să fie mai potrivite datorită prețului care tine să fie mai mic decât la cele individuale.

Facilități pentru investitori de la Premio by Nusco - City Center Apartments

În evaluare
Rate la dezvoltator Nu
Discount la plata cash Nu
Plata în criptomonede Nu

Rate doar prin bancă

Premio by Nusco - City Center Apartments nu oferă niciun sistem de rate la dezvoltator, deci cei care vor să achiziționeze aici vor trebui fie să plătească pe loc, fie să apeleze la un credit bancar.

Preț fix, indiferent de metoda de plată

Din păcate, dezvoltatorul Premio by Nusco - City Center Apartments nu oferă reduceri celor care pot plăti cash iar prețul este același pentru orice tip de client, indiferent că este investitor sau beneficiar final.

Se acceptă doar monede tradiționale

Dezvoltatorul Premio by Nusco - City Center Apartments nu acceptă momentan plata în niciun fel de criptomonede, preferând valuta clasică (fiat) pentru toate tranzacțiile derulate de acesta.

Premio by Nusco - City Center Apartments Întrebări frecvente

Cât costă o locuință în Premio by Nusco - City Center Apartments?

Momentan colectăm, de la Premio by Nusco - City Center Apartments, datele necesare pentru a răspunde la această întrebare. Te rugăm să revii pentru a vedea prețurile actualizate.

Unde se află Premio by Nusco - City Center Apartments și cum se poate ajunge?

Ansamblul rezidențial Premio by Nusco - City Center Apartments este situat în cartierul Cartierul Armenesc din centrul capitalei. Pentru a ajunge la Premio by Nusco - City Center Apartments depinzi de mașina personală deoarece nu există niciun mijloc de transport în comun aproape.

Cum este traficul din zona Premio by Nusco - City Center Apartments?

La orele de vârf, tipic Bucureștiului, traficul din jurul Premio by Nusco - City Center Apartments este destul de aglomerat. Pentru a ajunge mai repede acasă, te sfătuim să eviți Bulevardul Carol I.

Ce facilități oferă Premio by Nusco - City Center Apartments locuitorilor săi?

Locuitorii din Premio by Nusco - City Center Apartments au acces la următoarele facilități: școală publică (în apropiere), școală privată (în apropiere), grădiniță (în apropiere), supermarket (în apropiere), mall (în apropiere).

Ai și alte întrebări referitoare la Premio by Nusco - City Center Apartments?

Scrie-ne pe [email protected] și spune-ne ce informații ai dori să veți în plus pe această pagină!

Premio by Nusco - City Center Apartments Părerile experților

Părerea exprimată în această secțiune este compusă în urma unei vizite la ansamblul Premio by Nusco - City Center Apartments și reprezintă o opinie subiectivă a experților noștri.