Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

City Villas Metalurgiei

City Villas Metalurgiei

str. Drumul Binelui, 255, București

Actualizat pe 2022-06-28 Informațiile de pe această pagină au fost generate cu date colectate de pe Internet!
Lucrăm la oferta de prețuri

Încă nu am indexat oferta de locuințe din City Villas Metalurgiei.

Scroll dreapta pentru mai multe imagini.
Ansamblul rezidențial City Villas Metalurgiei din BucureștiAnsamblul rezidențial City Villas Metalurgiei din BucureștiAnsamblul rezidențial City Villas Metalurgiei din BucureștiAnsamblul rezidențial City Villas Metalurgiei din BucureștiAnsamblul rezidențial City Villas Metalurgiei din BucureștiAnsamblul rezidențial City Villas Metalurgiei din BucureștiAnsamblul rezidențial City Villas Metalurgiei din BucureștiAnsamblul rezidențial City Villas Metalurgiei din BucureștiAnsamblul rezidențial City Villas Metalurgiei din BucureștiAnsamblul rezidențial City Villas Metalurgiei din BucureștiAnsamblul rezidențial City Villas Metalurgiei din BucureștiAnsamblul rezidențial City Villas Metalurgiei din București

Păreri City Villas Metalurgiei

X

Solicitarea va fi trimisă direct departamentului de vânzări al City Villas Metalurgiei

Apăsarea butonului ”TRIMITE SOLICITAREA" implică acceptarea Termenilor și politicilor eDezvoltator.

Părerea noastră despre cât de bine construit e City Villas Metalurgiei

Compunem un audit al construcției bazat pe datele colectate de la șantier și de la constructorii clădirilor ce formează ansamblul 428. Când textul va fi gata, vei putea înțelege dacă dezvoltatorul a folosit materiale de calitate, ce metode tehnice a folosit și cum influențează ele confortul și eficiența energetică a locuinței. Toate aceste detalii sunt deja sumarizate mai jos:

City Villas Metalurgiei Pereți, tavan și uși interioare

Acoperire pereți cu vopsea normală

Pereții locuințelor din City Villas Metalurgiei sunt acoperiți cu vopsea lavabilă clasică. Acesta nu este neapărat un dezavantaj, ba chiar permite beneficiarilor să își decoreze casa după bunul plac.

Tavane simple, fără decorațiuni

Dezvoltatorul City Villas Metalurgiei a lăsat tavanele simple, fără baghete decorative sau alte inserții, camerele fiind simple, fără accente speciale.

Uși din lemn masiv

În City Villas Metalurgiei au fost instalate uși de interior din lemn masiv, un detaliu interesant, care denotă interesul dezvoltatorului pentru calitatea materialelor folosite.

City Villas Metalurgiei Gresie, faianță și parchet

În evaluare
Gresie lucioasă

În City Villas Metalurgiei s-a montat gresie lucioasă, un material care a pierdut mult din popularitate în ultimii ani pentru că este alunecos și greu de întreținut. În plus se zgârie repede.

Faianță lucioasă

Pereții din băile și bucătăriile din City Villas Metalurgiei sunt placați cu gresie clasică, lucioasă.

Nu știm ce parchet s-a montat

Până când nu facem un audit la șantierul City Villas Metalurgiei pentru a vedea exact ce tip de parchet a fost montat, nu putem oferi detalii.

City Villas Metalurgiei Instalație termică

Centrală pe gaz, în condensare

Centralele termice montate în City Villas Metalurgiei folosesc tehnologia de condensare, prin care eficiența centralei crește cu până la 50% față de cele convenționale.

Distribuție prin calorifere

Încălzirea efectivă se face în mod clasic, prin calorifere, precum în multe alte cazuri. Nu este de mirare că dezvoltatorul City Villas Metalurgiei a ales această soluție, ea fiind ușor de construit. Caloriferele sunt din Oțel, un material rezistent.

Controlul temperaturii centralizat

În locuințele din City Villas Metalurgiei, există un singur terminal de control al temperaturii, deci în toată casa va fi aceeași temperatură.

City Villas Metalurgiei Instalație electrică

În evaluare
Nu e clar dacă s-au folosit siguranțe diferențiale

Nu știm ce tip de siguranțe s-au instalat în City Villas Metalurgiei dar presupunem că s-au folosit disjunctoare diferențiale, cu protecție împotriva curentării.

Nu știm dacă circuitele suportă consumatori mari

Liniile speciale pentru consumatorii mari au devenit o necesitate în era electrificării, de aceea e foarte important să aflăm dacă în City Villas Metalurgiei s-au folosit astfel de circuite. Revino pentru această informație, singurul mod de a o obține fiind să verificăm la șantier.

Terminale electrice simple

În locuința auditată de noi, din City Villas Metalurgiei, s-au instalat terminale simple, din plastic . Întrerupătoarele sunt poziționate la înălțimea optimă - aproximativ 120 cm față de sol și sunt normale, fără semnalizare, deci pot fi greu de depistat noaptea.

City Villas Metalurgiei Instalație sanitară

În evaluare
Alimentare din rețea

Cu toate că este cea mai fiabilă sursă, alimentarea din rețeaua municipală înseamnă că locuitorii City Villas Metalurgiei vor avea la robinet apă preponderent epurată și tratată. Aceasta uneori are gust de clor, de aceea mulți locuitori ai orașelor mari preferă să cumpere apa potabilă îmbuteliată. Acest lucru nu mai este ceva neobișnuit și nu este un dezavantaj, majoritatea populației urbane fiind în situația de a cumpăra apă sau de a purifica apa de la robinet.

Evacuare în rețeaua municipală

Apele menajere din City Villas Metalurgiei sunt procesate de rețeaua municipală. Acest scenariu este cel mai bun pentru orice reședință datorită capacității crescute de procesare oferite de rețelele municipale, dar și datorită respectării în acest fel a standardelor ecologice impuse de UE pentru procesarea apelor menajere uzate.

Scurgeri de pardoseală doar în baie

În locuințele din City Villas Metalurgiei am observat scurgeri în pardoseală doar în băi. Era util să existe astfel de scurgeri și în bucătărie deoarece inclusiv aici există riscul unei inundări accidentale.

City Villas Metalurgiei Izolația fonică

Pereții dintre locuințe au aproximativ 30cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Pereții care separă locuințele în City Villas Metalurgiei sunt construiți din blocuri de cărămidă ceramică, un material bun pentru izolația fonică . Grosimea acestor pereți este de 30cm, ceea ce îi face foarte eficienți ca izolator fonic .

Pereții interiori au aproximativ 13cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Grosimea pereților care compartimentează locuința este importantă pentru cei care vor să doarmă liniștiți în dormitor fără să audă zgomotul televizorului din living. În cazul City Villas Metalurgiei, pereții interiori au 13cm grosime și au fost construiți din .

Ferestre cu trei foi de sticlă - ”tripan”

Dezvoltatorul City Villas Metalurgiei a montat ferestre cu trei straturi de geam sau „tripan” sau „triplex”, cum sunt ele cunoscute popular. Deși din punct de vedere termic diferența dintre două și trei foi de geam nu este atât de mare, din punct de vedere fonic, aceasta este semnificativă și nu veți avea probleme cu zgomotul din exterior nici când fac vecinii petreceri.

City Villas Metalurgiei Izolația termică

În evaluare
Pereți exteriori din cărămidă ceramică de 40 cm grosime, din care 10 cm izolație cu polistiren extrudat (EPS)

În City Villas Metalurgiei, pereții exteriori ai clădirilor sunt realizați din cărămidă ceramică. Aceasta este un material modern, caracterizat printr-o foarte bună rezistent. De asemenea, alveolele caracteristice bucăților de cărămidă ceramică au capacitatea de a conserva temperatura. Deci, un perete realizat din acest material, care este bine izolat la exterior, va avea o bună inerție termică, menținând răcoare vara și cald iarna, ceea ce sporește semnificativ confortul locatarilor.

Pereții exteriori ai clădirilor din City Villas Metalurgiei au o grosime de 40 cm, cu tot cu izolație, mai mult decât am întâlnit la alte ansambluri rezidențiale noi.

În ceea ce privește izolația exterioară a pereților, dezvoltatorul City Villas Metalurgiei a folosit clasicul polistiren extrudat (EPS), aplicând un strat de 10 cm grosime. O soluție ieftină și destul de eficientă.

Ne lipsesc informații despre izolația termică a acoperișului

Din păcate, nu avem destule informații cât să compunem o părere corectă din punct de vedere tehnic despre izolația acoperișurilor clădirilor din City Villas Metalurgiei.

Ramele ferestrelor sunt produse de Salamander și au 5 camere interioare

Profilele ferestrelor sunt esențiale pentru eficiența termică a unei locuințe. În City Villas Metalurgiei s-au instalat ferestre bazate pe profile cu 5 camere, standardul superior utilizat în România.

City Villas Metalurgiei Hidroizolația

În evaluare
Ne lipsesc date privind hidroizolația fundațiilor

Informațiile pe care le avem despre City Villas Metalurgiei nu ne permit să compunem o părere relevantă despre cât de bine sunt hidroizolate subsolurile și fundațiile clădirilor, vom reveni odată ce facem auditul la șantier.

Nu știm cum s-au izolat acoperișurile

Din păcate nu putem formula o opinie tehnică despre cât de bine sunt hidroizolate acoperișurile și plafoanele din City Villas Metalurgiei, vom completa aceste informații doar după vizita la șantier.

Nu știm cât de bine sunt hidroizolate terasele

Momentan nu putem compune o opinie despre cât de bine sunt izolate terasele clădirilor din City Villas Metalurgiei, vom reveni asupra acestei secțiuni după vizita la șantier.

Structură pe cadre din beton armat

Structura bazată pe cadre de beton este des utilizată în cazul clădirilor înalte, cum sunt cele din City Villas Metalurgiei. Este un sistem constructiv des folosit în toată lumea care prezintă numeroase avantaje în ceea ce privește rezistența la seisme și eficiența în construcție.

Rezistență foarte bună la seisme însă pot apărea avarii

Acest sistem constructiv este folosit de toate clădirile construite după 1977. Mai mult decât atât, el a fost suplimentat cu măsuri de siguranță foarte dure pentru a preveni orice catastrofă. Clădirile din City Villas Metalurgiei sunt construite pe cadre de beton și se supun acestor reglementări, deci probabilitatea ca aceste clădiri să cedeze în cazul unui seism este destul de scăzută.

Rezistență garantată în timp, decenii bune, chiar secole

În ziua de azi găsim numeroase clădiri construite în evul mediu care încă rezistă testului timpului. Majoritatea acestora sunt construite într-una dintre variantele sistemului „pe cadre”. Fie că s-au folosit forme rotunde, precum arcadele, fie că s-au folosit forme perpendiculare precum grinzile din zilele noastre, clădirile construite în acest sistem, la fel ca cele din City Villas Metalurgiei, vor trece cu brio testul timpului și vor rămâne în picioare atât cât va dori omul.

Vizitează șantierul

Multe dintre informațiile expuse mai sus nu influențează în mod direct viața de zi cu zi.
Pentru a-ți face o idee cât mai corectă despre calitatea materialelor și a execuției, îți recomandăm să faci o vizită la șantier, preferabil în compania unui expert în construcții:

City Villas Metalurgiei Contact Dezvoltator

Părerea noastră despre viața de zi cu zi în City Villas Metalurgiei

Această secțiune este actualizată periodic. Poți vedea cum arată ziua unui locuitor al ansamblului rezidențial și cum evoluează în timp, în funcție de dezvoltarea și modernizarea zonei în care este construit City Villas Metalurgiei. Vei afla unde îți poți duce copiii la școală sau grădiniță, unde poți face cumpărăturile de zi cu zi și cu ce mijloace de transport public te poți deplasa, dar și multe altele. Vezi detaliile actuale ale acestui ansamblu rezidențial, în cele de mai jos.

City Villas Metalurgiei:Cumpărături

Cele mai apropiate magazine sunt în afara ansamblului

Din păcate, cele mai apropiate magazine de unde îți poți face cumpărăturile sunt în afara City Villas Metalurgiei, deci dacă ai uitat ceva, vei fi nevoit să ieși din ansamblu.

Piața agroalimentară e în zonă!

În zona în care se află City Villas Metalurgiei vei găsi o piață agroalimentară în care fermierii își vând produsele. De aici poți cumpăra fructe, legume, lactate și ouă proaspete, aduse direct de la fermele din jurul capitalei.

Ai doar un hipermarket aproape

Dacă vrei să cumperi haine sau un cadou, singura ta opțiune aproape de casă este un hipermarket, care se află la câteva minute de mers pe jos față de City Villas Metalurgiei.

City Villas Metalurgiei:Educație

Găsești școala la câteva minute de City Villas Metalurgiei!

Precum în multe alte cazuri, în interiorul City Villas Metalurgiei nu vei găsi o școală însă ai numeroase opțiuni dintre care poți alege, în apropiere.

Găsești o grădiniță în apropiere de City Villas Metalurgiei

Deși nu există grădiniță chiar în City Villas Metalurgiei, vei găsi multe opțiuni în apropiere. Faptul că nu există o grădiniță chiar în ansamblu nu este neapărat un dezavantaj, acest scenariu fiind întâlnit la foarte multe ansambluri de la noi din țară.

Poți găsi un after-school aproape de casă!

Deși nu se regăsesc în imediata apropiere a locuinței, ai opțiuni pentru ocuparea timpului celui mic și în apropiere de City Villas Metalurgiei, unde vei găsi atât o școală de arte, cât și un after-school.

City Villas Metalurgiei:Recreere

În evaluare
Nu există niciun parc în apropiere

Din păcate, City Villas Metalurgiei nu oferă prea multe opțiuni celor care doresc să își petreacă timpul în natură alături de cei mici.

Va trebui să cauți un loc de joacă în oraș

Din păcate, nu există locuri de joacă în apropierea City Villas Metalurgiei și nici în interiorul acestuia, deci cel mic va trebui să se joace mai mult prin casă.

Nu știm dacă se organizează activități cu copiii

Din ce date avem, nu există activități organizate constant de comunitatea din City Villas Metalurgiei care să implice și copiii.

City Villas Metalurgiei:Siguranță

Accesul în ansamblu este restricționat

În City Villas Metalurgiei te simți în siguranță deoarece nu oricine poate intra în acest complex rezidențial. Accesul se face doar pe bază de invitație sau cartelă de acces, deci nu pot intra decât persoane cunoscute, rezidenți sau musafirii acestora.

Se poate circula în viteză

Având în vedere că în City Villas Metalurgiei nu au fost instalate încă limitatoare de viteză, mașinile pot circula după cum vor, iar acest aspect este periculos dacă un copil ar ajunge în stradă.

Zonele de joacă nu sunt împrejmuite

Din păcate, zonele de joacă sau parcurile din interiorul sau de lângă City Villas Metalurgiei nu sunt destul de bine împrejmuite, iar copiii pot alerga liberi chiar și în afara acestora.

City Villas Metalurgiei:Curățenie

În evaluare
Nu ne-am putut da seama dacă spațiile verzi sunt bine întreținute

Când am vizitat acest ansamblu, nu am văzut spațiile verzi, deci nu putem redacta această părere.

Nu știm dacă există coșuri de gunoi

Nu am observat coșurile de gunoi în spațiile publice, e posibil să nu fi fost montate încă.

Nu ne-am putut da seama de igiena trotuarelor

Nu am putut deduce starea trotuarelor, va trebui să revenim pentru a oferi această informație.

City Villas Metalurgiei:Transport public

Găsești o stație de metrou pentru M2 în apropiere

Dacă mergi des cu metroul, este bine să știi că ansamblul City Villas Metalurgiei este destul de aproape de o stație de metrou legată la linia/liniile M2.

Ajungi rapid la o stație STB

Locuind în City Villas Metalurgiei, vei găsi în apropiere cel puțin o stație STB pe la care trec liniile de autobuz 102,125,232,N103,N106,N124,R438,R475. Pe lângă autobuz, poți lua și tramvaiul pe linia/liniile 1,10.

Zonă liniștită și bine conectată

City Villas Metalurgiei se află într-o zonă liniștită, relativ departe de centru însă cu acces la majoritatea facilităților pe care le oferă capitala.

City Villas Metalurgiei:Socializare

Nu există piscină în ansamblu

Din păcate, precum multe alte ansambluri, City Villas Metalurgiei ratează oportunitatea de a oferi locuitorilor săi o piscină.

Găsești localuri unde să poți ieși cu prietenii

Dacă îți place să ieși la o cafea sau la masă cu prietenii, vei găsi rapid un local chiar în interiorul City Villas Metalurgiei.

Mall-ul este destul de departe

Dacă locuiești în City Villas Metalurgiei va trebui să conduci minim 15 minute până la cel mai apropiat mall.

City Villas Metalurgiei:Sport

Nu ai sală de fitness în ansamblu

Cea mai apropiată sală de forță este în afara ansamblului, deci va trebui să ieși din City Villas Metalurgiei pentru a ajunge la ea.

Pentru a face jogging va trebui să ieși din ansamblu

Cei care obișnuiesc să facă ieșiri scurte de jogging vor trebui să caute un parc în apropiere, deoarece în City Villas Metalurgiei nu se poate alerga.

Vei face cam un sfert de oră până la cel mai apropiat parc

Dacă locuiești în City Villas Metalurgiei și vrei să ajungi la cel mai apropiat parc pentru a alerga, va trebui să te deplasezi cu mașina pentru că în apropiere nu este nici un parc.

City Villas Metalurgiei:Persoane cu dizabilități fizice

În evaluare
Nu sunt rampe de acces

Din păcate, dezvoltatorul City Villas Metalurgiei nu a prevăzut niciun tip de rampă de acces în clădiri pentru persoanele cu dizabilități locomotorii.

Nu știm dacă există locuri de parcare rezervate

Încă nu putem stabili dacă există locuri de parcare rezervate pentru persoanele cu dizabilități în City Villas Metalurgiei.

Uși la nivel cu podeaua

Majoritatea ușilor din spațiile publice și cele private din City Villas Metalurgiei sunt la nivel cu podeaua, astfel facilitând semnificativ deplasarea cu scaunul cu rotile.

City Villas Metalurgiei:Persoane cu dizabilități senzoriale

Lifturile sunt silențioase, fără indicații

Ascensoarele din City Villas Metalurgiei nu oferă niciun fel de indicații acustice, iar cei cu probleme de vedere vor trebui să le folosească asistați.

Butoanele lifturilor sunt simple, fără instrucțiuni

Lifturile din City Villas Metalurgiei nu sunt potrivite pentru persoane care au probleme cu vederea, deoarece nu au butoane inscripționate cu Braille.

Trecerile de pietoni nu sunt semnalizate fonic

Din nefericire, trecerile de pietoni din City Villas Metalurgiei nu sunt semnalizate acustic, fapt pentru care sunt periculoase pentru persoanele care au probleme cu vederea.

Stații de încărcare EV lângă City Villas Metalurgiei

În evaluare
Nu există stație de încărcare în ansamblu
Stații de încărcare în apropiere

În drumul tău spre casă vei întâlni următoarele stații de încărcare:

Brand Distanță Locuri 100-150kWh Locuri 50-100kWh Locuri 30-50kWh Locuri 5-30kWh
EV-Mag la 2 km - - - 2 locuri
McDonalds la 2 km - - - 2 locuri
Mega Image la 3 km - - - 2 locuri

Stații de încărcare EV private

În evaluare
Nu este clar dacă există branșament la curent trifazic

Nu știm dacă vilele din City Villas Metalurgiei sunt racordate la curent trifazic, te rugăm să revii pentru a găsi această informație.

Nu avem date despre circuitele din acest ansamblu

Nu putem spune clar dacă circuitele vilelor din City Villas Metalurgiei au o linie dedicată pentru consumatorii mari.

Nu știm dacă există locuri de parcare în curți

Car-port-ul permite încărcarea mașinii în propria curte. Nu știm clar dacă vilele din City Villas Metalurgiei au car-port sau orice altă formă de parcare interioară.

City Villas Metalurgiei:Tratamente și hrană

Ai un pet-shop foarte aproape

Animalul tău nu va rămâne niciodată fără mâncare dacă locuiești în City Villas Metalurgiei pentru că ai un pet-shop la doar câteva minute de casa ta.

Veterinarul este chiar lângă casă

Dacă animalul tău necesită tratament medical constant, află că foarte aproape de City Villas Metalurgiei există un cabinet veterinar la care poți apela.

Cabinetul veterinar oferă și servicii de cosmetică pentru animale

Este normal să ai grijă de aspectul animalului tău de companie, iar pentru asta ai nevoie de servicii specializate. Este bine să știi că la cabinetul veterinar din City Villas Metalurgiei ai, în ofertă, cosmetică canină.

City Villas Metalurgiei:Plimbare

Nu vei putea plimba câinele decât pe stradă

Găsești o câmpie în imediata apropiere

Pentru câinii activi, o poiană este locul ideal pentru a fi plimbați deoarece pot alerga liberi fără să încurce pe nimeni. City Villas Metalurgiei are în apropiere un asemenea spațiu unde îți vei putea duce câinele zilnic, iar acesta își va consuma energia.

Nu există niciun lac în apropiere.

Din nefericire, dacă ai un câine care adoră apa, vei fi dezamăgit de faptul că, lângă City Villas Metalurgiei nu există niciun loc unde să-l poți lăsa să se scalde.

Datele pot fi neactualizate

Este posibil ca o parte din informațiile de mai sus să nu mai fie de actualitate, de aceea îți recomandăm să vizitezi City Villas Metalurgiei pentru a descoperi eventuale facilități pe care nu le-am acoperit în această pagină:

City Villas Metalurgiei Contact Dezvoltator
44,36097004115 26,116598037765

Harta City Villas Metalurgiei

Click pe buton pentru a vedea unde se află City Villas Metalurgiei

Despre Apărătorii Patriei

Cartierul Apărătorii Patriei este un cartier situat în sud-estul Bucureștiului, foarte aproape de Popești Leordeni. Este un cartier format preponderent din case sau diverse blocuri noi cu regim mic de înălțime, care le asigură locuitorilor o conexiune rapidă cu orașul prin șoseaua Berceni și stația de metrou Apărătorii Patriei.

În ultimii ani foarte mulți oameni au ales să își cumpere locuințe aici, fiind o zonă liniștită, însă foarte bine conectată la punctele cheie ale Bucureștiului.

Viața de zi cu zi în Apărătorii Patriei

Cartierul Apărătorii Patriei este un cartier strict rezidențial, care se dezvoltă continuu. Locuitorii au acces la diverse servicii și obiective care au rolul de a le oferi o doză maximă de confort în viață.

Magazine în Apărătorii Patriei
 • Piața Agroalimentară Berceni-Olteniței
 • Kaufland
 • Profi
Învățământ în Apărătorii Patriei
 • Școala Gimnazială Eremia Grigorescu
 • Școală și grădiniță Montesara
 • Grădinița Liebe Kinder
Recreere în Apărătorii Patriei
 • Parcul Natural Văcărești
 • Cinema City
 • Parcul Tineretului
Transport public în Apărătorii Patriei
 • Stația de metrou Apărătorii Patriei
 • Liniile de autobuz 102, 125, 232, N103, N106, N124, R438, R475
 • Liniile de tramvai 1, 10

Rata criminalității în Apărătorii Patriei

Administrativ, Apărătorii Patriei, face parte din zona de acoperire a Sector 4 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 158 de infracțiuni, sub media de 178 din celelalte sectoare, ceea ce face din Apărătorii Patriei o zonă mai sigură, pentru tine și familia ta, comparativ cu altele din capitală.

Rata criminalității în Sector 4
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Apărătorii Patriei

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în City Villas Metalurgiei, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Apărătorii Patriei. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Apărătorii Patriei. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Cu toate că se află într-o zonă cu densitate relativ redusă, traficul din jurul City Villas Metalurgiei se aglomerează indiferent de oră. Cauza probabilă este absența unor drumuri mai late care să permită un trafic fluent.

Pentru un mediu mai curat și mai sănătos pentru toți, cel mai bine este să folosești, pentru deplasări, metroul. Locuitorii din City Villas Metalurgiei au acces la o stație de metrou chiar lângă casă pentru linia/liniile M2.

Deși nu scapi în totalitate de problemele din trafic, STB-ul este o alternativă mai bună decât mașina personală. Aproape de City Villas Metalurgiei există cel puțin o stație de autobuz cu acces la linia/liniile 102,125,232,N103,N106,N124,R438,R475 . De asemenea, cei care preferă tramvaiul, pot ajunge repede la cel puțin o stație pentru linia/liniile 1,10.

Cei care au copii mici vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată grădiniță, care se află la câteva minute de condus de City Villas Metalurgiei, ceea ce va aglomera traficul. Având în vedere că nu există niciun supermarket în ansamblu, cei care vor avea nevoie de cumpărături vor fi nevoiți să ia mașina pentru a ajunge la cel mai apropiat magazin, ceea ce va duce la aglomerarea traficului.

Marele dezavantaj al City Villas Metalurgiei în ceea ce privește traficul este că acest ansamblu este înconjurat de străzi mici și înguste, ceea ce duce adesea la ambuteiaje. Încearcă să eviți Soseaua Berceni, în special la orele de vârf, pentru a nu avea parte de ambuteiajele.

Amplasarea în zona mediană a capitalei, face City Villas Metalurgiei un ansamblu bun pentru familii și persoanele care nu sunt nevoie să ajungă des în zona centrală ci preferă un cartier mai liniștit. Conexiunea cu metroul se face în mod direct, existând o stație de metrou pentru linia/liniile M2 în apropierea ansamblului. În ceea ce privește autobuzul, există o stație STB foarte aproape de City Villas Metalurgiei, la care ajung liniile 102,125,232,N103,N106,N124,R438,R475. Nu în ultimul rând, cei care vor locui în City Villas Metalurgiei vor avea acces și la liniile de tramvai 1,10, existând cel puțin o stație în cartier.

Fiind la periferia orașului, locuitorii din City Villas Metalurgiei au acces rapid inclusiv către Centura București, arteră care leagă toate drumurile importante ce tranzitează capitala.

Recomandăm o vizită pe teren

Datele despre cartier, împrejurimi și trafic sunt agregate de pe internet, de aceea este posibil ca unele detalii să nu corespundă cu realitatea din teren.
Ar fi ideal să vizitezi City Villas Metalurgiei și să explorezi zona din jurul ansamblului:

City Villas Metalurgiei Contact Dezvoltator

Cartierul Apărătorii Patriei face parte din sectorul 4 și este poziționat în zona centrală a capitalei. Față de celelalte cartiere din zone aflate în sudul Bucureștiului, chiriile din cartierul Apărătorii Patriei tind să fie cu aproximativ 17procente mai mici pentru garsoniere sau apartamente și cu 1procente mai mici pentru case.

Valorile medii ale chiriilor din cartierul Apărătorii Patriei, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 255 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu două camere: 330 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu trei camere: 420 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu patru camere: 455 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; vile duplex: 600 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; vile individuale: 750 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei.

Actualizăm datele din această secțiune iar în scurt timp, aici vei găsi inclusiv informații istorice despre tendințele prețurilor imobiliarelor din Apărătorii Patriei sub forma unui grafic similar cu cel de mai jos. Acest grafic se va actualiza zilnic pentru ca informațiile oferite să fie cât mai relevante. Graficul va ilustra evoluția prețurilor în Apărătorii Patriei atât pentru vânzări, cât și pentru închirieri și va putea fi segmentat în funcție de tipul de imobil dorit.

Tendința prețurilor la imobiliare în Apărătorii Patriei
Imagine demonstrativă care ilustrează cum vor fi prezentate tendințele prețurilor din imobiliare

În curs de evaluare

Momentan nu avem date suficiente pentru a face o analiză a prețurilor din City Villas Metalurgiei față de cele din București - Sud.

Prețurile din această zonă cresc în mod temperat

în București - Sud, City Villas Metalurgiei nu se bucură încă de creșterile înregistrate în zonele centrale și de nord ale capitalei. Această diferență este cauzată în special de infrastructura precară, situație ce se va ameliora în anii următori.

Moderat

Ca și notorietate în piață, City Villas Metalurgiei nu este un brand extrem de popular, el fiind căutat pe Google de puține ori în comparație cu alte ansambluri, de aceea nu putem spune că investiția într-o locuință pentru revânzare este momentan oportună în acest ansamblu, cel puțin nu din perspectiva popularității în piață.

Clientelă fluctuantă: tineri

Acest ansamblu se pretează în special tinerilor, de aceea cei care investesc în City Villas Metalurgiei se pot aștepta la chiriași instabili, care își schimbă frecvent domiciliul sau, în cazuri foarte grave, ajung chiar să deterioreze mobilierul.

Recomandăm 2 camere sau studio pentru investiție, dacă există

City Villas Metalurgiei va atrăgea un public mixt, format atât din tineri, cât și din persoane care caută unități relativ ușor de întreținut, de aceea recomandăm investitorilor să se orienteze pe apartamentele cu două camere sau studio-uri dacă există în oferta dezvoltatorului. În cazul în care ansamblul are disponibile doar case, atunci vilele de tip duplex s-ar putea să fie mai potrivite datorită prețului care tine să fie mai mic decât la cele individuale.

Rate direct la dezvoltator

Dezvoltatorul City Villas Metalurgiei oferă beneficiarilor un sistem de rate cu plata direct la dezvoltator, ceea ce facilitează achiziția fără a fi nevoie de credit bancar. Mai multe informații poți obține la biroul de vânzări.

Reduceri la plata cash

Cei care pot plăti cash vor primi de la dezvoltatorul City Villas Metalurgiei un discount negociabil. Această facilitate este ideală pentru investitorii cu rezerve mari deoarece aceștia vor obține reduceri considerabile față de prețul de listă.

Nu știm dacă se poate plăti în criptomonede

Încă nu am aflat dacă este posibilă plata direct în criptomonede pentru locuințele din City Villas Metalurgiei.

Nu rata o investiție bună!

Informațiile afișate în această secțiune sunt obiective, calculate ”la rece”. Este posibil ca dezvoltatorul City Villas Metalurgiei să ofere facilități, stimulente și alte beneficii pentru investitori, pe care noi nu le-am acoperit.
Descoperă eventualele beneficii contactând dezvoltatorul!

City Villas Metalurgiei Contact Dezvoltator

Cât costă o locuință în City Villas Metalurgiei?

Momentan colectăm, de la City Villas Metalurgiei, datele necesare pentru a răspunde la această întrebare. Te rugăm să revii pentru a vedea prețurile actualizate.

Unde se află City Villas Metalurgiei și cum se poate ajunge?

Ansamblul rezidențial City Villas Metalurgiei este situat în localitateaSector 4 . Pentru a ajunge la City Villas Metalurgiei depinzi de mașina personală deoarece nu există niciun mijloc de transport în comun aproape.

Cum este traficul din zona City Villas Metalurgiei?

La orele de vârf, tipic Bucureștiului, traficul din jurul City Villas Metalurgiei este destul de aglomerat. Pentru a ajunge mai repede acasă, te sfătuim să eviți Soseaua Berceni.

Ce facilități oferă City Villas Metalurgiei locuitorilor săi?

Locuitorii din City Villas Metalurgiei au acces la următoarele facilități: școală publică (în apropiere), școală privată (în apropiere), grădiniță (în apropiere), supermarket (în apropiere), mall (în apropiere).

Ai mai multe întrebări?

Îți recomandăm să contactezi direct dezvoltatorul și să vorbești cu echipa de vânzări:

City Villas Metalurgiei Contact Dezvoltator