Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

One Residence Prelungirea Ghencea

Locuințe și prețuri One Residence Prelungirea Ghencea

Pe pagina fiecărui model vei găsi tur virtual, părerile experților, randamentul de investiție și multe alte informații necesare pentru o alegere inteligentă. Scroll dreapta pentru a vedea toate modelele!

Ne pare rău dar acestă categorie este goală, click pe butonul de mai jos pentru a continua:

Locuințe disponibile

Vizitează One Residence Prelungirea Ghencea

Comision 0%

Nu vei plăti niciun comision dacă soliciți o vizionare prin eDezvoltator

Direct Dezvoltator

Dacă alegi să cumperi, tranzacția se va face direct cu dezvoltatorul, fără intermediari

Susții o Cauză

Fiecare solicitare duce către o donație către una dintre cauzele sociale partenere

Solicitarea se trimite către departamentul nostru de consultanță, pentru a vizita One Residence Prelungirea Ghencea împreună cu un expert eDezvoltator. Acest serviciu este gratuit pentru beneficiar. Eventuala tranzacție se va încheia direct cu dezvoltatorul.

Date agregate de pe Internet!

Secțiunile următoare au fost compuse folosind date publice găsite pe site-ul dezvoltatorului sau pe alte portaluri imobiliare și nu reflectă în mod obligatoriu realitatea!

Îți recomandăm să vizitezi One Residence Prelungirea Ghencea alături de un consultant eDezvoltator pentru a-ți face o idee cât mai clară:

Vizitează One Residence Prelungirea Ghencea

Serviciul de consultanță este gratuit.

Dacă reprezinți ansamblul One Residence Prelungirea Ghencea, te rugăm să ne contactezi la adresa [email protected]. Vom programa un audit la șantier, în care experții noștri vor evalua calitatea lucrărilor și a materialelor folosite. De asemenea, tot în cadrul auditului, vom colecta informațiile lipsă despre facilitățile ansamblului.

Harta One Residence Prelungirea Ghencea

One Residence Prelungirea Ghencea Lifestyle

Magazinele sunt departe
Nu ai localuri aproape
Alei de jogging

Distincții Lifestyle eDezvoltator câștigate de One Residence Prelungirea Ghencea

Argint Familii cu copii

Potrivit pentru familia ta

One Residence Prelungirea Ghencea este un locul ideal pentru a-ți întemeia o familie. Dar, cum nicăieri nu este totul absolut perfect, are și unele minusuri pe care le poți afla din cele de mai jos.

Detalii
bronz Tineri

Interesant dar nu fabulos

One Residence Prelungirea Ghencea este gândit ca un complex rezidențial ce oferă mai mult decât facilitățile de bază. Cu toate acestea tinerii dornici de o viață socială activă și locuri de distracție, vor considera că există multe lipsuri.

Detalii
Neevaluat Persoane cu dizabilități

În evaluare

Revino ca să aflii cât de accesibil este One Residence Prelungirea Ghencea!

Detalii
Bronz Mașini electrice

Cu un picior în viitor

One Residence Prelungirea Ghencea este slab pregătit pentru electrificarea transportului însă dezvoltatorul pare că face pași în această direcție.

Detalii
Neevaluat Animale de companie

În evaluare

Revino să descoperi cât de pet-friendly e One Residence Prelungirea Ghencea!

Detalii

Părerea noastră despre viața de zi cu zi în One Residence Prelungirea Ghencea

Această secțiune este actualizată periodic. Poți vedea cum arată ziua unui locuitor al ansamblului rezidențial și cum evoluează în timp, în funcție de dezvoltarea și modernizarea zonei în care este construit One Residence Prelungirea Ghencea. Vei afla unde îți poți duce copiii la școală sau grădiniță, unde poți face cumpărăturile de zi cu zi și cu ce mijloace de transport public te poți deplasa, dar și multe altele. Vezi detaliile actuale ale acestui ansamblu rezidențial, în cele de mai jos.

Facilități One Residence Prelungirea Ghencea Familii cu copii

Școală în apropiere
Grădiniță în apropiere
After-school în apropiere

One Residence Prelungirea Ghencea:Cumpărături

Cele mai apropiate magazine sunt în afara ansamblului

Din păcate, cele mai apropiate magazine de unde îți poți face cumpărăturile sunt în afara One Residence Prelungirea Ghencea, deci dacă ai uitat ceva, vei fi nevoit să ieși din ansamblu.

Piața agroalimentară e în zonă!

În zona în care se află One Residence Prelungirea Ghencea vei găsi o piață agroalimentară în care fermierii își vând produsele. De aici poți cumpăra fructe, legume, lactate și ouă proaspete, aduse direct de la fermele din jurul capitalei.

Nu ai nicio galerie comercială în apropiere

Locuind în One Residence Prelungirea Ghencea, nu vei găsi niciun fel de centru comercial în apropiere, deci va trebui să apelezi la cele din capitală.

One Residence Prelungirea Ghencea:Educație

Găsești școala la câteva minute de One Residence Prelungirea Ghencea!

Precum în multe alte cazuri, în interiorul One Residence Prelungirea Ghencea nu vei găsi o școală însă ai numeroase opțiuni dintre care poți alege, în apropiere.

Găsești o grădiniță în apropiere de One Residence Prelungirea Ghencea

Deși nu există grădiniță chiar în One Residence Prelungirea Ghencea, vei găsi multe opțiuni în apropiere. Faptul că nu există o grădiniță chiar în ansamblu nu este neapărat un dezavantaj, acest scenariu fiind întâlnit la foarte multe ansambluri de la noi din țară.

Poți găsi un after-school aproape de casă!

Deși nu se regăsesc în imediata apropiere a locuinței, ai opțiuni pentru ocuparea timpului celui mic și în apropiere de One Residence Prelungirea Ghencea, unde vei găsi atât o școală de arte, cât și un after-school.

One Residence Prelungirea Ghencea:Recreere

În evaluare

Poți merge cu copilul în parcul din apropiere!

Deși nu există niciun parc în interiorul One Residence Prelungirea Ghencea, pentru a putea petrece timp în natură vei putea merge într-unul dintre parcurile din jurul ansamblului.

Găsești un loc de joacă amenajat chiar lângă casă!

Dacă vrei ca cel mic să-și consume energia în aer liber și într-un loc potrivit, este bine să știi că în cadrul ansamblului One Residence Prelungirea Ghencea există un loc de joacă perfect amenajat.

Nu știm dacă se organizează activități cu copiii

Din ce date avem, nu există activități organizate constant de comunitatea din One Residence Prelungirea Ghencea care să implice și copiii.

One Residence Prelungirea Ghencea:Siguranță

Accesul în ansamblu este restricționat

În One Residence Prelungirea Ghencea te simți în siguranță deoarece nu oricine poate intra în acest complex rezidențial. Accesul se face doar pe bază de invitație sau cartelă de acces, deci nu pot intra decât persoane cunoscute, rezidenți sau musafirii acestora.

Se poate circula în viteză

Având în vedere că în One Residence Prelungirea Ghencea nu au fost instalate încă limitatoare de viteză, mașinile pot circula după cum vor, iar acest aspect este periculos dacă un copil ar ajunge în stradă.

Locuri de joacă împrejmuite

Zonele de joacă de lângă sau din interiorul One Residence Prelungirea Ghencea sunt împrejmuite și sunt plasate departe de străzi, pentru ca cei mici să fie în deplină siguranță, iar joacă să se desfășoare fără incidente

One Residence Prelungirea Ghencea:Curățenie

Spațiile verzi sunt foarte bine întreținute

Plimbându-te la pas prin One Residence Prelungirea Ghencea este imposibil să nu observi cât de bine sunt întreținute spațiile verzi. Iarba este tunsă, iar florile arată superb vara. Copilul tău se va juca într-un mediu sănătos și bine îngrijit.

Nu știm dacă există coșuri de gunoi

Nu am observat coșurile de gunoi în spațiile publice, e posibil să nu fi fost montate încă.

Nu ne-am putut da seama de igiena trotuarelor

Nu am putut deduce starea trotuarelor, va trebui să revenim pentru a oferi această informație.

Facilități One Residence Prelungirea Ghencea Tineri

În evaluare
Stație STB
Puține variante de divertisment
Alei de jogging

One Residence Prelungirea Ghencea:Transport public

Nu ai acces la metrou

Din păcate, cei care locuiesc în One Residence Prelungirea Ghencea nu au deloc acces la metrou.

Ajungi rapid la o stație STB

Locuind în One Residence Prelungirea Ghencea, vei găsi în apropiere cel puțin o stație STB pe la care trec liniile de autobuz 424421.

Stai departe de centru

One Residence Prelungirea Ghencea este amplasat la periferia capitalei, deci îți va fi destul de greu să ajungi în centru, deci nu este recomandat dacă faci des drumuri în zonele centrale.

One Residence Prelungirea Ghencea:Socializare

În evaluare

Nu există piscină în ansamblu

Din păcate, precum multe alte ansambluri, One Residence Prelungirea Ghencea ratează oportunitatea de a oferi locuitorilor săi o piscină.

Nu am știm dacă există terase sau restaurant în ansamblu

Dacă îți place să ieși la o cafea cu prietenii, va trebui să vă duceți spre oraș deoarece în One Residence Prelungirea Ghencea sau în apropiere nu vei găsi nicio cafenea, terasă sau restaurant.

Mall-ul este destul de departe

Dacă locuiești în One Residence Prelungirea Ghencea va trebui să conduci minim 15 minute până la cel mai apropiat mall.

One Residence Prelungirea Ghencea:Sport

În evaluare

Nu știm dacă există sală de fitness în ansamblu

Nu am aflat încă dacă există o sală de fitness în interiorul One Residence Prelungirea Ghencea.

Poți face jogging pe lângă casă

Dacă îți place să faci câte o repriză de alergare dimineața sau seara, One Residence Prelungirea Ghencea este perfect pentru tine deoarece există alei de jogging chiar în interiorul ansamblului.

Ai un parc mare în imediata apropiere

Cei care locuiesc în One Residence Prelungirea Ghencea vor găsi un parc mare foarte aproape de ansamblu. Aici se pot face ture lungi de jogging sau chiar yoga pe timp de vară.

Facilități One Residence Prelungirea Ghencea Persoane cu dizabilități

În evaluare

One Residence Prelungirea Ghencea:Persoane cu dizabilități fizice

În evaluare

Tocurile ușilor nu sunt la nivel cu podeaua

Din câte am observat, în One Residence Prelungirea Ghencea nu există treceri la nivel cu podeaua dintr-un spațiu în altul, nici în spațiile publice, și nici în unitățile locative.

One Residence Prelungirea Ghencea:Persoane cu dizabilități senzoriale

În evaluare

Nu știm dacă ascensoarele beneficiază de instrucțiuni acustice

Nu este clar dacă ascensoarele din One Residence Prelungirea Ghencea sunt dotate cu sisteme fonice de instructaj.

Nu știm dacă lifturile au butoane cu Braille

Nu avem informații de la One Residence Prelungirea Ghencea privind butoanele ascensoarelor.

Trecerile de pietoni nu sunt semnalizate fonic

Din nefericire, trecerile de pietoni din One Residence Prelungirea Ghencea nu sunt semnalizate acustic, fapt pentru care sunt periculoase pentru persoanele care au probleme cu vederea.

Facilități One Residence Prelungirea Ghencea Mașini electrice

Stație încărcare în apropiere

Stații de încărcare EV lângă One Residence Prelungirea Ghencea

În evaluare
Nu există stație de încărcare în ansamblu
Stații de încărcare în apropiere

În drumul tău spre casă vei întâlni următoarele stații de încărcare:

Brand Distanță Locuri 100-150kWh Locuri 50-100kWh Locuri 30-50kWh Locuri 5-30kWh
Renovatio e-charge la 4 km - 2 locuri - 1 locuri
EV-Mag la 5 km - - - 2 locuri
McDonalds la 5 km - - - 2 locuri

Stații de încărcare EV private

În evaluare
Fără curent trifazic

} Deoarece casele din One Residence Prelungirea Ghencea nu au curent trifazic, posesorii de mașini electrice vor trebui să se mulțumească cu încărcătoare simple, care vor umple bateria în 10-12 ore.

Fără circuite speciale pentru sarcini mari

} Circuitele caselor din One Residence Prelungirea Ghencea nu sunt prevăzute cu linii speciale pentru consumatori mari. Acest detaliu ne spune că dezvoltatorul One Residence Prelungirea Ghencea nu a pregătit aceste locuințe pentru un consum foarte mare de electricitate precum cel cauzat de încărcătoarele EV rapide.

Nu știm dacă există locuri de parcare în curți

Car-port-ul permite încărcarea mașinii în propria curte. Nu știm clar dacă vilele din One Residence Prelungirea Ghencea au car-port sau orice altă formă de parcare interioară.

Facilități One Residence Prelungirea Ghencea Animale de companie

Pet shop departe
Cabinet departe

One Residence Prelungirea Ghencea:Tratamente și hrană

Nu ai pet-shop în apropiere

Din păcate nu există niciun pet-shop în vecinătatea One Residence Prelungirea Ghencea de care să știm.

Găsești cabinete veterinare în cartier

În apropierea ansamblului rezidențial One Residence Prelungirea Ghencea nu există niciun cabinet veterinar, însă cu siguranță vei găsi unul în drum spre centru.

Cabinetul veterinar oferă și servicii de cosmetică pentru animale

Este normal să ai grijă de aspectul animalului tău de companie, iar pentru asta ai nevoie de servicii specializate. Este bine să știi că la cabinetul veterinar din One Residence Prelungirea Ghencea ai, în ofertă, cosmetică canină.

One Residence Prelungirea Ghencea:Plimbare

În evaluare

Nu știm clar pe unde îți poți plimba câinele

Nu știm clar pe unde îți poți plimba câinele

Găsești o câmpie în imediata apropiere

Pentru câinii activi, o poiană este locul ideal pentru a fi plimbați deoarece pot alerga liberi fără să încurce pe nimeni. One Residence Prelungirea Ghencea are în apropiere un asemenea spațiu unde îți vei putea duce câinele zilnic, iar acesta își va consuma energia.

Găsești un lac în apropiere, însă nu este amenajat.

Dacă și câinele tău se bucură când găsește un loc unde se poate scălda, atunci alege One Residence Prelungirea Ghencea deoarece aproape de acest ansamblu vei găsi un lac neamenajat, unde blănosul se poate scălda liniștit fără să deranjeze pe nimeni.

Cartier One Residence Prelungirea Ghencea

La marginea orașului
Densitate redusă
Trafic moderat la ore de vârf

Distincții eDezvoltator acordate One Residence Prelungirea Ghencea pentru localizarea sa

Argint Trafic

Ajungi repede acasă

Deși există intervale orare în care circulația este mai intensă, traficul din zona One Residence Prelungirea Ghencea nu creează, cu adevărat, neplăceri.

Detalii
Neevaluat Conectivitate

În evaluare

Află cât de bine este conectat One Residence Prelungirea Ghencea de drumurile importante.

Detalii

Zonă și împrejurimi One Residence Prelungirea Ghencea

În evaluare
Poziționare Ilfov - Sud
Localitatea Bragadiru

Despre Bragadiru

Viața de zi cu zi în Bragadiru

Magazine în Bragadiru
  • Lidl
  • Penny
  • Aprozar La Makedonu
Învățământ în Bragadiru
  • Grădiniță și After School Carlida
  • Grădinița Piticii Noștri
  • Școala Gimnazială Numărul 1
Recreere în Bragadiru
  • Parcul Bragadiru
Transport public în Bragadiru
  • Liniile de autobuz R421, R424

Rata criminalității în Bragadiru

Administrativ, Bragadiru, face parte din zona de acoperire a Bragadiru iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate În prezent nu avem date privind infracționalitatea din Bragadiru însă pe măsură ce vom avea acces la informații, o să putem oferi detalii relevante. Actualizăm în continuu această secțiune, pentru a oferi o imagine completă pentru cei care vor să se stabilească în localitățile din afara capitalei.

Rata criminalității în Bragadiru
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Bragadiru

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în One Residence Prelungirea Ghencea, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Bragadiru. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Bragadiru. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Trafic și infrastructură One Residence Prelungirea Ghencea

Infrastructură Străzi late
Ore de vârf Trafic Moderat
Restul zilei Trafic Aglomerat

Motivul pentru care traficul din jurul One Residence Prelungirea Ghencea tinde să se aglomereze în jurul orelor prânzului și seara iar, în orele normale de vârf, să rămână relativ moderat este determinat de faptul că este o zonă de case individuale.

Din păcate, locuitorii One Residence Prelungirea Ghencea nu au niciun fel de acces la metrou, deci această metodă de deplasare iese din calcul.

Deși nu scapi în totalitate de problemele din trafic, STB-ul este o alternativă mai bună decât mașina personală. Aproape de One Residence Prelungirea Ghencea există cel puțin o stație de autobuz cu acces la linia/liniile 424421 .

Cei care au copii mici vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată grădiniță, care se află la câteva minute de condus de One Residence Prelungirea Ghencea, ceea ce va aglomera traficul. Având în vedere că nu există niciun supermarket în ansamblu, cei care vor avea nevoie de cumpărături vor fi nevoiți să ia mașina pentru a ajunge la cel mai apropiat magazin, ceea ce va duce la aglomerarea traficului.

Cu toate că infrastructura din zonă este preponderent formată din străzi mari și late, traficul din zona One Residence Prelungirea Ghencea se menține moderat la orele de vârf. Dacă se poate, evită DNCB, în special dimineața și după-amiaza.

Transport public și conectivitate One Residence Prelungirea Ghencea

În evaluare
Transport public Autobuz
Aeroport La distanță mare
Autostrăzi Niciuna în apropiere

Faptul că One Residence Prelungirea Ghencea este poziționat într-o zonă periferică a capitalei poate fi un avantaj pentru cei care doresc să locuiască în București și nu își permit o locuință mai centrală însă pot apărea neplăceri din cauza lipsei unor facilități. Nu există niciun fel de conexiune între One Residence Prelungirea Ghencea și metrou, deci cei care vor să folosească acest mijloc de transport vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată stație. În ceea ce privește autobuzul, există o stație STB foarte aproape de One Residence Prelungirea Ghencea, la care ajung liniile 424421.

Fiind la periferia orașului, locuitorii din One Residence Prelungirea Ghencea au acces rapid inclusiv către Centura București, arteră care leagă toate drumurile importante ce tranzitează capitala.

Construcție One Residence Prelungirea Ghencea

Distincții eDezvoltator acordate One Residence Prelungirea Ghencea pentru calitatea construcției sale

Bronz Finisaje

Nu tocmai luxos

Lucrările din One Residence Prelungirea Ghencea sunt acceptabile, dar la o privire mai atentă este loc de îmbunătățire.

Detalii
Argint Instalații

Bune și sigure

Materialele folosite la instalațiile din One Residence Prelungirea Ghencea sunt calitative.

Detalii
Argint Izolație

Bine burdușit!

Izolațiile din One Residence Prelungirea Ghencea sunt foarte bine realizate, cu materiale bune.

Detalii
Aur Rezistență

Construit ca o fortăreață

Structurile de rezistență ale construcțiilor din One Residence Prelungirea Ghencea duc cu gândul la un bunker.

Detalii

Părerea noastră despre cât de bine construit e One Residence Prelungirea Ghencea

Compunem un audit al construcției bazat pe datele colectate de la șantier și de la constructorii clădirilor ce formează ansamblul 432. Când textul va fi gata, vei putea înțelege dacă dezvoltatorul a folosit materiale de calitate, ce metode tehnice a folosit și cum influențează ele confortul și eficiența energetică a locuinței. Toate aceste detalii sunt deja sumarizate mai jos:

Finisaje One Residence Prelungirea Ghencea

În evaluare
Pereți Vopsea și faianță
Pardoseli Gresie și parchet
Uși interioare Lemn stratificat

Pereți, tavan și uși interioare One Residence Prelungirea Ghencea

Acoperire pereți cu vopsea normală

Pereții locuințelor din One Residence Prelungirea Ghencea sunt acoperiți cu vopsea lavabilă clasică. Acesta nu este neapărat un dezavantaj, ba chiar permite beneficiarilor să își decoreze casa după bunul plac.

Tavane simple, fără decorațiuni

Dezvoltatorul One Residence Prelungirea Ghencea a lăsat tavanele simple, fără baghete decorative sau alte inserții, camerele fiind simple, fără accente speciale.

Uși din MDF

La fel ca în majoritatea ansamblurilor rezidențiale noi, în One Residence Prelungirea Ghencea au fost montate uși de interior din MDF, un material popular în România datorită costului relativ scăzut.

Gresie, faianță și parchet One Residence Prelungirea Ghencea

În evaluare
Gresie lucioasă

În One Residence Prelungirea Ghencea s-a montat gresie lucioasă, un material care a pierdut mult din popularitate în ultimii ani pentru că este alunecos și greu de întreținut. În plus se zgârie repede.

Faianță lucioasă

Pereții din băile și bucătăriile din One Residence Prelungirea Ghencea sunt placați cu gresie clasică, lucioasă.

Nu știm ce parchet s-a montat

Până când nu facem un audit la șantierul One Residence Prelungirea Ghencea pentru a vedea exact ce tip de parchet a fost montat, nu putem oferi detalii.

Instalații One Residence Prelungirea Ghencea

Termică Încălzire cu radiatoare
centrală Ferroli
Electrică Protecție anti-curentare

Instalație termică One Residence Prelungirea Ghencea

Centrală pe gaz, în condensare

Centralele termice montate în One Residence Prelungirea Ghencea folosesc tehnologia de condensare, prin care eficiența centralei crește cu până la 50% față de cele convenționale.

Distribuție prin calorifere

Încălzirea efectivă se face în mod clasic, prin calorifere, precum în multe alte cazuri. Nu este de mirare că dezvoltatorul One Residence Prelungirea Ghencea a ales această soluție, ea fiind ușor de construit. Caloriferele sunt din Oțel, un material rezistent.

Controlul temperaturii centralizat

În locuințele din One Residence Prelungirea Ghencea, există un singur terminal de control al temperaturii, deci în toată casa va fi aceeași temperatură.

Instalație electrică One Residence Prelungirea Ghencea

Siguranțe cu protecție la curentare

În One Residence Prelungirea Ghencea s-au folosit siguranțe diferențiale (care previn curentarea) .

Circuite simple, fără linii dedicate

În locuințele din One Residence Prelungirea Ghencea nu există circuite speciale pentru consumatorii mari, deci cei care vor locui aici trebuie să fie atenți la prize să nu se topească atunci când folosesc electrocasnice de putere mare, precum plitele electrice.

Terminale electrice simple

În locuința auditată de noi, din One Residence Prelungirea Ghencea, s-au instalat terminale simple, din plastic . Întrerupătoarele sunt poziționate la înălțimea optimă - aproximativ 120 cm față de sol și sunt normale, fără semnalizare, deci pot fi greu de depistat noaptea.

Instalație sanitară One Residence Prelungirea Ghencea

Alimentare din rețea

Cu toate că este cea mai fiabilă sursă, alimentarea din rețeaua municipală înseamnă că locuitorii One Residence Prelungirea Ghencea vor avea la robinet apă preponderent epurată și tratată, deci vor fi nevoiți să cumpere apa potabilă. Acest lucru nu mai este ceva neobișnuit, majoritatea populației urbane fiind în situația de a cumpăra apă sau de a purifica apa de la robinet.

Evacuare în rețeaua municipală

Apele menajere din One Residence Prelungirea Ghencea sunt procesate de rețeaua municipală. Acest scenariu este cel mai bun pentru orice reședință datorită capacității crescute de procesare oferite de rețelele municipale, dar și datorită respectării în acest fel a standardelor ecologice impuse de UE pentru procesarea apelor menajere uzate.

Scurgeri de pardoseală doar în baie

În locuințele din One Residence Prelungirea Ghencea am observat scurgeri în pardoseală doar în băi. Era util să existe astfel de scurgeri și în bucătărie deoarece inclusiv aici există riscul unei inundări accidentale.

Izolație One Residence Prelungirea Ghencea

Fonică Standard
Termică Bună

Izolația fonică One Residence Prelungirea Ghencea

Pereții dintre locuințe au aproximativ 30cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Pereții care separă locuințele în One Residence Prelungirea Ghencea sunt construiți din blocuri de cărămidă ceramică, un material bun pentru izolația fonică . Grosimea acestor pereți este de 30cm, ceea ce îi face foarte eficienți ca izolator fonic .

Pereții interiori au aproximativ 13cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Grosimea pereților care compartimentează locuința este importantă pentru cei care vor să doarmă liniștiți în dormitor fără să audă zgomotul televizorului din living. În cazul One Residence Prelungirea Ghencea, pereții interiori au 13cm grosime și au fost construiți din .

Ferestre cu trei foi de sticlă - ”tripan”

Dezvoltatorul One Residence Prelungirea Ghencea a montat ferestre cu trei straturi de geam sau „tripan” sau „triplex”, cum sunt ele cunoscute popular. Deși din punct de vedere termic diferența dintre două și trei foi de geam nu este atât de mare, din punct de vedere fonic, aceasta este semnificativă și nu veți avea probleme cu zgomotul din exterior nici când fac vecinii petreceri.

Izolația termică One Residence Prelungirea Ghencea

În evaluare
Pereți exteriori din cărămidă ceramică de 40 cm grosime, din care 10 cm izolație cu polistiren extrudat (EPS)

În One Residence Prelungirea Ghencea, pereții exteriori ai clădirilor sunt realizați din cărămidă ceramică. Aceasta este un material modern, caracterizat printr-o foarte bună rezistent. De asemenea, alveolele caracteristice bucăților de cărămidă ceramică au capacitatea de a conserva temperatura. Deci, un perete realizat din acest material, care este bine izolat la exterior, va avea o bună inerție termică, menținând răcoare vara și cald iarna, ceea ce sporește semnificativ confortul locatarilor.

Pereții exteriori ai clădirilor din One Residence Prelungirea Ghencea au o grosime de 40 cm, cu tot cu izolație, mai mult decât am întâlnit la alte ansambluri rezidențiale noi.

În ceea ce privește izolația exterioară a pereților, dezvoltatorul One Residence Prelungirea Ghencea a folosit clasicul polistiren extrudat (EPS), aplicând un strat de 10 cm grosime. O soluție ieftină și destul de eficientă.

Ne lipsesc informații despre izolația termică a acoperișului

Din păcate, nu avem destule informații cât să compunem o părere corectă din punct de vedere tehnic despre izolația acoperișurilor clădirilor din One Residence Prelungirea Ghencea.

Nu știm câte camere au profilele ferestrelor

Numărul de goluri de aer din profilele ferestrelor determină gradul de izolație termică, pentru clădirile din One Residence Prelungirea Ghencea încă nu avem această informație.

Hidroizolația One Residence Prelungirea Ghencea

În evaluare
Ne lipsesc date privind hidroizolația fundațiilor

Informațiile pe care le avem despre One Residence Prelungirea Ghencea nu ne permit să compunem o părere relevantă despre cât de bine sunt hidroizolate subsolurile și fundațiile clădirilor, vom reveni odată ce facem auditul la șantier.

Nu știm cum s-au izolat acoperișurile

Din păcate nu putem formula o opinie tehnică despre cât de bine sunt hidroizolate acoperișurile și plafoanele din One Residence Prelungirea Ghencea, vom completa aceste informații doar după vizita la șantier.

Nu știm cât de bine sunt hidroizolate terasele

Momentan nu putem compune o opinie despre cât de bine sunt izolate terasele clădirilor din One Residence Prelungirea Ghencea, vom reveni asupra acestei secțiuni după vizita la șantier.

Structură de rezistență One Residence Prelungirea Ghencea

Structură pe cadre din beton armat

Structura bazată pe cadre de beton este des utilizată în cazul clădirilor înalte, cum sunt cele din One Residence Prelungirea Ghencea. Este un sistem constructiv des folosit în toată lumea care prezintă numeroase avantaje în ceea ce privește rezistența la seisme și eficiența în construcție.

Rezistență foarte bună la seisme însă pot apărea avarii

Acest sistem constructiv este folosit de toate clădirile construite după 1977. Mai mult decât atât, el a fost suplimentat cu măsuri de siguranță foarte dure pentru a preveni orice catastrofă. Clădirile din One Residence Prelungirea Ghencea sunt construite pe cadre de beton și se supun acestor reglementări, deci probabilitatea ca aceste clădiri să cedeze în cazul unui seism este destul de scăzută.

Rezistență garantată în timp, decenii bune, chiar secole

În ziua de azi găsim numeroase clădiri construite în evul mediu care încă rezistă testului timpului. Majoritatea acestora sunt construite într-una dintre variantele sistemului „pe cadre”. Fie că s-au folosit forme rotunde, precum arcadele, fie că s-au folosit forme perpendiculare precum grinzile din zilele noastre, clădirile construite în acest sistem, la fel ca cele din One Residence Prelungirea Ghencea, vor trece cu brio testul timpului și vor rămâne în picioare atât cât va dori omul.

One Residence Prelungirea Ghencea Investiție

Distincții eDezvoltator câștigate de One Residence Prelungirea Ghencea pentru randamentul în investiție

Neevaluat Revânzare

În evaluare

Evaluăm cât de potrivit este One Residence Prelungirea Ghencea pentru revânzare

Detalii
Bronz Închiriere

Neperformant

Cei care cumpără în One Residence Prelungirea Ghencea pentru reînchiriere vor fi dezamăgiți.

Detalii
Bronz Facilități de plată

Susținere slabă

Dezvoltatorul One Residence Prelungirea Ghencea nu oferă facilități care să stimuleze investițiile.

Detalii

Bragadiru ca investiție

Chirie Studio 260€
Chirie 2 camere 330€
Chirie 3 camere 380€

Localitatea Bragadiru se află la sud de București. Față de celelalte localități din zone din partea de sud a județului Ilfov, chiriile din localitatea Bragadiru nu sunt foarte diferite, ele înregistrând fluctuații mai mici de 3 procente.

Valorile medii ale chiriilor din localitatea Bragadiru, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 260 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu două camere: 330 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu trei camere: 380 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu patru camere: 450 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; vile duplex: 620 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; vile individuale: 775 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei.

Actualizăm datele din această secțiune iar în scurt timp, aici vei găsi inclusiv informații istorice despre tendințele prețurilor imobiliarelor din Bragadiru sub forma unui grafic similar cu cel de mai jos. Acest grafic se va actualiza zilnic pentru ca informațiile oferite să fie cât mai relevante. Graficul va ilustra evoluția prețurilor în Bragadiru atât pentru vânzări, cât și pentru închirieri și va putea fi segmentat în funcție de tipul de imobil dorit.

Tendința prețurilor la imobiliare în Bragadiru
Imagine demonstrativă care ilustrează cum vor fi prezentate tendințele prețurilor din imobiliare

Potențial de revânzare în One Residence Prelungirea Ghencea

În evaluare
Preț achiziție În curs de evaluare
Tendința prețurilor Creștere moderată
Prestigiul ansamblului Moderat

În curs de evaluare

Momentan nu avem date suficiente pentru a face o analiză a prețurilor din One Residence Prelungirea Ghencea față de cele din Ilfov - Sud.

Prețurile din această zonă cresc în mod temperat

în Ilfov - Sud, One Residence Prelungirea Ghencea nu se bucură încă de creșterile înregistrate în zonele centrale și de nord ale capitalei. Această diferență este cauzată în special de infrastructura precară, situație ce se va ameliora în anii următori.

Moderat

În comparație cu alte ansambluri, One Residence Prelungirea Ghencea este căutat de mai puțin de 100 de utilizatori pe lună, ceea ce ne determină să constatăm că acest ansamblu nu este foarte popular fie pentru că este nou pe piață, fie pentru că dezvoltatorul nu a investit destul în branding. În ambele cazuri, One Residence Prelungirea Ghencea rămâne o investiție riscantă.

Potențial de închiriere în One Residence Prelungirea Ghencea

Chiria medie 6.0€/mp
Public țintă Mixt
Unitate recomandată Ap. 2 camere sau casă

Clientelă mixtă, imprevizibilă

Pe baza datelor actuale, ne este greu să identificăm exact ce tip de client caută să închirieze în One Residence Prelungirea Ghencea.

Recomandăm 2 camere sau studio pentru investiție, dacă există

One Residence Prelungirea Ghencea va atrăgea un public mixt, format atât din tineri, cât și din persoane care caută unități relativ ușor de întreținut, de aceea recomandăm investitorilor să se orienteze pe apartamentele cu două camere sau studio-uri dacă există în oferta dezvoltatorului. În cazul în care ansamblul are disponibile doar case, atunci vilele de tip duplex s-ar putea să fie mai potrivite datorită prețului care tine să fie mai mic decât la cele individuale.

Facilități pentru investitori de la One Residence Prelungirea Ghencea

În evaluare
Rate la dezvoltator Nu
Discount la plata cash Nu
Plata în criptomonede Nu

Rate doar prin bancă

One Residence Prelungirea Ghencea nu oferă niciun sistem de rate la dezvoltator, deci cei care vor să achiziționeze aici vor trebui fie să plătească pe loc, fie să apeleze la un credit bancar.

Preț fix, indiferent de metoda de plată

Din păcate, dezvoltatorul One Residence Prelungirea Ghencea nu oferă reduceri celor care pot plăti cash iar prețul este același pentru orice tip de client, indiferent că este investitor sau beneficiar final.

Se acceptă doar monede tradiționale

Dezvoltatorul One Residence Prelungirea Ghencea nu acceptă momentan plata în niciun fel de criptomonede, preferând valuta clasică (fiat) pentru toate tranzacțiile derulate de acesta.

One Residence Prelungirea Ghencea Întrebări frecvente

Cât costă o locuință în One Residence Prelungirea Ghencea?

Momentan colectăm, de la One Residence Prelungirea Ghencea, datele necesare pentru a răspunde la această întrebare. Te rugăm să revii pentru a vedea prețurile actualizate.

Unde se află One Residence Prelungirea Ghencea și cum se poate ajunge?

Ansamblul rezidențial One Residence Prelungirea Ghencea este situat în localitateaBragadiru , în sudul partea de sud a județului Ilfov. Pentru a ajunge la One Residence Prelungirea Ghencea depinzi de mașina personală deoarece nu există niciun mijloc de transport în comun aproape.

Cum este traficul din zona One Residence Prelungirea Ghencea?

Locuind în One Residence Prelungirea Ghencea nu vei sta în trafic nici măcar la orele de vârf, acesta fiind relativ liber tot timpul. Pentru a evita orice neplăceri, evită DNCB.

Ce facilități oferă One Residence Prelungirea Ghencea locuitorilor săi?

Locuitorii din One Residence Prelungirea Ghencea au acces la următoarele facilități: școală publică (în apropiere), școală privată (în apropiere), grădiniță (în apropiere), supermarket (în apropiere), mall (în apropiere).

Ai și alte întrebări referitoare la One Residence Prelungirea Ghencea?

Scrie-ne pe [email protected] și spune-ne ce informații ai dori să veți în plus pe această pagină!