Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

A Residence Pipera

A Residence Pipera

Strada Câmpul Pipera, Nr. 127, Pipera, Sector 2, București - Nord

Actualizat pe 2022-08-05
 439 București
Ofertă de preț neclară, te rugăm completează formularul pentru mai multe detalii despre oferta A Residence Pipera!
ContactPentru a-ți face o părere corectă despre acest ansamblu, îți recomandăm să programezi o vizită la șantier!

Apăsarea butonului ”TRIMITE SOLICITAREA" implică acceptarea Termenilor și politicilor eDezvoltator.

Ce se intâmplă după ce completezi formularul:

Mesajul va fi trimis direct departamentului de vânzări din cadrul A Residence Pipera și vei fi contactat în termen de 24 de ore de reprezentantul dezvoltatorului pentru a stabili o vizionare.

În caz de achiziție, vei cumpăra direct de la dezvoltator, noi nu facem altceva decât să direcționăm clientul către dezvoltator încasând o sumă fixă pentru fiecare client trimis.

Donăm o parte din profitul nostru către cauze sociale, prin programul nostru CSR prin care vizăm să ajutăm ONG-uri care activează în zona București - Ilfov. Află mai multe aici

Studiază
Mai jos vei găsi informații disponibile exclusiv pe eDezvoltator.ro, menite să ajute beneficiarii să compare obiectiv locuințele din piață!
Ansamblul rezidențial 439 din BucureștiAnsamblul rezidențial 439 din BucureștiAnsamblul rezidențial 439 din BucureștiAnsamblul rezidențial 439 din BucureștiAnsamblul rezidențial 439 din BucureștiAnsamblul rezidențial 439 din BucureștiAnsamblul rezidențial 439 din BucureștiAnsamblul rezidențial 439 din București

A Residence Pipera Pereți, tavan și uși interioare

În evaluare
Acoperire pereți cu vopsea normală

Pereții locuințelor din A Residence Pipera sunt acoperiți cu vopsea lavabilă clasică. Acesta nu este neapărat un dezavantaj, ba chiar permite beneficiarilor să își decoreze casa după bunul plac.

Tavane simple, fără decorațiuni

Dezvoltatorul A Residence Pipera a lăsat tavanele simple, fără baghete decorative sau alte inserții, camerele fiind simple, fără accente speciale.

Nu avem date despre ușile de interior

Revino pe această pagină pentru a vedea informații privind ușile interioare din A Residence Pipera. Aici vom publica date reale, verificate pe teren.

A Residence Pipera Gresie, faianță și parchet

În evaluare
Gresie lucioasă

În A Residence Pipera s-a montat gresie lucioasă, un material care a pierdut mult din popularitate în ultimii ani pentru că este alunecos și greu de întreținut. În plus se zgârie repede.

Faianță lucioasă

Pereții din băile și bucătăriile din A Residence Pipera sunt placați cu gresie clasică, lucioasă.

Nu știm ce parchet s-a montat

Până când nu facem un audit la șantierul A Residence Pipera pentru a vedea exact ce tip de parchet a fost montat, nu putem oferi detalii.

A Residence Pipera Instalație termică

Centrală pe gaz, în condensare

Centralele termice montate în A Residence Pipera folosesc tehnologia de condensare, prin care eficiența centralei crește cu până la 50% față de cele convenționale.

Distribuție prin calorifere

Încălzirea efectivă se face în mod clasic, prin calorifere, precum în multe alte cazuri. Nu este de mirare că dezvoltatorul A Residence Pipera a ales această soluție, ea fiind ușor de construit. Caloriferele sunt din Oțel, un material rezistent.

Controlul temperaturii centralizat

În locuințele din A Residence Pipera, există un singur terminal de control al temperaturii, deci în toată casa va fi aceeași temperatură.

A Residence Pipera Instalație electrică

În evaluare
Nu e clar dacă s-au folosit siguranțe diferențiale

Nu știm ce tip de siguranțe s-au instalat în A Residence Pipera dar presupunem că s-au folosit disjunctoare diferențiale, cu protecție împotriva curentării.

Nu știm dacă circuitele suportă consumatori mari

Liniile speciale pentru consumatorii mari au devenit o necesitate în era electrificării, de aceea e foarte important să aflăm dacă în A Residence Pipera s-au folosit astfel de circuite. Revino pentru această informație, singurul mod de a o obține fiind să verificăm la șantier.

Terminale electrice simple

În locuința auditată de noi, din A Residence Pipera, s-au instalat terminale simple, din plastic . Întrerupătoarele sunt poziționate la înălțimea optimă - aproximativ 120 cm față de sol și sunt normale, fără semnalizare, deci pot fi greu de depistat noaptea.

A Residence Pipera Instalație sanitară

În evaluare
Alimentare din rețea

Cu toate că este cea mai fiabilă sursă, alimentarea din rețeaua municipală înseamnă că locuitorii A Residence Pipera vor avea la robinet apă preponderent epurată și tratată. Aceasta uneori are gust de clor, de aceea mulți locuitori ai orașelor mari preferă să cumpere apa potabilă îmbuteliată. Acest lucru nu mai este ceva neobișnuit și nu este un dezavantaj, majoritatea populației urbane fiind în situația de a cumpăra apă sau de a purifica apa de la robinet.

Evacuare în rețeaua municipală

Apele menajere din A Residence Pipera sunt procesate de rețeaua municipală. Acest scenariu este cel mai bun pentru orice reședință datorită capacității crescute de procesare oferite de rețelele municipale, dar și datorită respectării în acest fel a standardelor ecologice impuse de UE pentru procesarea apelor menajere uzate.

Nu avem informații despre scurgerile din locuințe

După ce vom analiza locuințele din A Residence Pipera, vom putea determina dacă există sifoane de scurgere în băi, pe holuri și în bucătării.

A Residence Pipera Izolația fonică

Pereții dintre locuințe au aproximativ 30cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Pereții care separă locuințele în A Residence Pipera sunt construiți din blocuri de cărămidă ceramică, un material bun pentru izolația fonică . Grosimea acestor pereți este de 30cm, ceea ce îi face foarte eficienți ca izolator fonic .

Pereții interiori au aproximativ 13cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Grosimea pereților care compartimentează locuința este importantă pentru cei care vor să doarmă liniștiți în dormitor fără să audă zgomotul televizorului din living. În cazul A Residence Pipera, pereții interiori au 13cm grosime și au fost construiți din .

Ferestre cu trei foi de sticlă - ”tripan”

Dezvoltatorul A Residence Pipera a montat ferestre cu trei straturi de geam sau „tripan” sau „triplex”, cum sunt ele cunoscute popular. Deși din punct de vedere termic diferența dintre două și trei foi de geam nu este atât de mare, din punct de vedere fonic, aceasta este semnificativă și nu veți avea probleme cu zgomotul din exterior nici când fac vecinii petreceri.

A Residence Pipera Izolația termică

În evaluare
Pereți exteriori din cărămidă ceramică de 40 cm grosime, din care 10 cm izolație cu polistiren extrudat (EPS)

În A Residence Pipera, pereții exteriori ai clădirilor sunt realizați din cărămidă ceramică. Aceasta este un material modern, caracterizat printr-o foarte bună rezistent. De asemenea, alveolele caracteristice bucăților de cărămidă ceramică au capacitatea de a conserva temperatura. Deci, un perete realizat din acest material, care este bine izolat la exterior, va avea o bună inerție termică, menținând răcoare vara și cald iarna, ceea ce sporește semnificativ confortul locatarilor.

Pereții exteriori ai clădirilor din A Residence Pipera au o grosime de 40 cm, cu tot cu izolație, mai mult decât am întâlnit la alte ansambluri rezidențiale noi.

În ceea ce privește izolația exterioară a pereților, dezvoltatorul A Residence Pipera a folosit clasicul polistiren extrudat (EPS), aplicând un strat de 10 cm grosime. O soluție ieftină și destul de eficientă.

Ne lipsesc informații despre izolația termică a acoperișului

Din păcate, nu avem destule informații cât să compunem o părere corectă din punct de vedere tehnic despre izolația acoperișurilor clădirilor din A Residence Pipera.

Ramele ferestrelor au 6 camere interioare

Profilele ferestrelor sunt foarte importante în ceea ce privește izolația termică a unei locuințe. În A Residence Pipera s-au folosit profile cu mai mult de 5 camere, adică la un nivel superior celor standard.

A Residence Pipera Hidroizolația

În evaluare
Ne lipsesc date privind hidroizolația fundațiilor

Informațiile pe care le avem despre A Residence Pipera nu ne permit să compunem o părere relevantă despre cât de bine sunt hidroizolate subsolurile și fundațiile clădirilor, vom reveni odată ce facem auditul la șantier.

Nu știm cum s-au izolat acoperișurile

Din păcate nu putem formula o opinie tehnică despre cât de bine sunt hidroizolate acoperișurile și plafoanele din A Residence Pipera, vom completa aceste informații doar după vizita la șantier.

Nu știm cât de bine sunt hidroizolate terasele

Momentan nu putem compune o opinie despre cât de bine sunt izolate terasele clădirilor din A Residence Pipera, vom reveni asupra acestei secțiuni după vizita la șantier.

Structură pe cadre din beton armat

Structura bazată pe cadre de beton este des utilizată în cazul clădirilor înalte, cum sunt cele din A Residence Pipera. Este un sistem constructiv des folosit în toată lumea care prezintă numeroase avantaje în ceea ce privește rezistența la seisme și eficiența în construcție.

Rezistență foarte bună la seisme însă pot apărea avarii

Acest sistem constructiv este folosit de toate clădirile construite după 1977. Mai mult decât atât, el a fost suplimentat cu măsuri de siguranță foarte dure pentru a preveni orice catastrofă. Clădirile din A Residence Pipera sunt construite pe cadre de beton și se supun acestor reglementări, deci probabilitatea ca aceste clădiri să cedeze în cazul unui seism este destul de scăzută.

Rezistență garantată în timp, decenii bune, chiar secole

În ziua de azi găsim numeroase clădiri construite în evul mediu care încă rezistă testului timpului. Majoritatea acestora sunt construite într-una dintre variantele sistemului „pe cadre”. Fie că s-au folosit forme rotunde, precum arcadele, fie că s-au folosit forme perpendiculare precum grinzile din zilele noastre, clădirile construite în acest sistem, la fel ca cele din A Residence Pipera, vor trece cu brio testul timpului și vor rămâne în picioare atât cât va dori omul.

A Residence Pipera:Cumpărături

Cele mai apropiate magazine sunt în afara ansamblului

Din păcate, cele mai apropiate magazine de unde îți poți face cumpărăturile sunt în afara A Residence Pipera, deci dacă ai uitat ceva, vei fi nevoit să ieși din ansamblu.

Nu ai de unde să cumperi produse naturale

Ai un mall foarte aproape

Locuind în A Residence Pipera, ești foarte aproape de cel puțin un mall, unde vei găsi orice îți dorești pentru a-ți potoli pofta de shopping.

A Residence Pipera:Educație

Găsești școala la câteva minute de A Residence Pipera!

Precum în multe alte cazuri, în interiorul A Residence Pipera nu vei găsi o școală însă ai numeroase opțiuni dintre care poți alege, în apropiere.

Găsești o grădiniță în apropiere de A Residence Pipera

Deși nu există grădiniță chiar în A Residence Pipera, vei găsi multe opțiuni în apropiere. Faptul că nu există o grădiniță chiar în ansamblu nu este neapărat un dezavantaj, acest scenariu fiind întâlnit la foarte multe ansambluri de la noi din țară.

Poți găsi un after-school aproape de casă!

Deși nu se regăsesc în imediata apropiere a locuinței, ai opțiuni pentru ocuparea timpului celui mic și în apropiere de A Residence Pipera, unde vei găsi atât o școală de arte, cât și un after-school.

A Residence Pipera:Recreere

În evaluare
Poți merge cu copilul în parcul din apropiere!

Deși nu există niciun parc în interiorul A Residence Pipera, pentru a putea petrece timp în natură vei putea merge într-unul dintre parcurile din jurul ansamblului.

Găsești un loc de joacă amenajat chiar lângă casă!

Dacă ai un copil activ, care s-ar juca toată ziua, atunci ai noroc deoarece, locuind în A Residence Pipera vei avea cel puțin un loc de joacă în imediata apropiere a casei. Dacă acesta nu este de ajuns, găsești și alte locuri de joacă în jurul ansamblului.

Nu știm dacă se organizează activități cu copiii

Din ce date avem, nu există activități organizate constant de comunitatea din A Residence Pipera care să implice și copiii.

A Residence Pipera:Siguranță

Accesul în ansamblu este restricționat

În A Residence Pipera te simți în siguranță deoarece nu oricine poate intra în acest complex rezidențial. Accesul se face doar pe bază de invitație sau cartelă de acces, deci nu pot intra decât persoane cunoscute, rezidenți sau musafirii acestora.

Sunt instalate limitatoare de viteză

Copiii sunt în siguranță în A Residence Pipera, chiar și în situația în care ar ajunge pe stradă. În A Residence Pipera mașinile circulă cu viteză redusă datorită limitatoarelor de viteză instalate pe drumurile principale.

Locuri de joacă împrejmuite

Zonele de joacă de lângă sau din interiorul A Residence Pipera sunt împrejmuite și sunt plasate departe de străzi, pentru ca cei mici să fie în deplină siguranță, iar joacă să se desfășoare fără incidente

A Residence Pipera:Curățenie

Nu ne-am putut da seama dacă spațiile verzi sunt bine întreținute

Când am vizitat acest ansamblu, nu am văzut spațiile verzi, deci nu putem redacta această părere.

Găsești coșuri de gunoi la tot pasul

Străzile din A Residence Pipera sunt foarte curate, parțial datorită coșurilor de gunoi montate de dezvoltator în majoritatea locurilor publice. Deși pare banal, acest aspect nu este prea des întâlnit în alte ansambluri rezidențiale din România.

Nu ne-am putut da seama de igiena trotuarelor

Nu am putut deduce starea trotuarelor, va trebui să revenim pentru a oferi această informație.

A Residence Pipera:Transport public

Găsești o stație de metrou pentru M2 în apropiere

Dacă mergi des cu metroul, este bine să știi că ansamblul A Residence Pipera este destul de aproape de o stație de metrou legată la linia/liniile M2.

Ajungi rapid la o stație STB

Locuind în A Residence Pipera, vei găsi în apropiere cel puțin o stație STB pe la care trec liniile de autobuz 135301343.

Zonă liniștită și bine conectată

A Residence Pipera se află într-o zonă liniștită, relativ departe de centru însă cu acces la majoritatea facilităților pe care le oferă capitala.

A Residence Pipera:Socializare

Nu există piscină în ansamblu

Din păcate, precum multe alte ansambluri, A Residence Pipera ratează oportunitatea de a oferi locuitorilor săi o piscină.

Găsești localuri unde să poți ieși cu prietenii

Dacă îți place să ieși la o cafea sau la masă cu prietenii, vei găsi rapid un local chiar în interiorul A Residence Pipera.

Ai un mall foarte aproape.

Te relaxezi la shopping? Atunci avem vești bune: A Residence Pipera are un mall important în imediata apropiere, la câteva minute de mers cu mașina.

A Residence Pipera:Sport

Nu ai sală de fitness în ansamblu

Cea mai apropiată sală de forță este în afara ansamblului, deci va trebui să ieși din A Residence Pipera pentru a ajunge la ea.

Pentru a face jogging va trebui să ieși din ansamblu

Cei care obișnuiesc să facă ieșiri scurte de jogging vor trebui să caute un parc în apropiere, deoarece în A Residence Pipera nu se poate alerga.

Ai un parc mare în imediata apropiere

Cei care locuiesc în A Residence Pipera vor găsi un parc mare foarte aproape de ansamblu. Aici se pot face ture lungi de jogging sau chiar yoga pe timp de vară.

A Residence Pipera:Persoane cu dizabilități fizice

În evaluare
Nu sunt rampe de acces

Din păcate, dezvoltatorul A Residence Pipera nu a prevăzut niciun tip de rampă de acces în clădiri pentru persoanele cu dizabilități locomotorii.

Nu știm dacă există locuri de parcare rezervate

Încă nu putem stabili dacă există locuri de parcare rezervate pentru persoanele cu dizabilități în A Residence Pipera.

Uși la nivel cu podeaua

Majoritatea ușilor din spațiile publice și cele private din A Residence Pipera sunt la nivel cu podeaua, astfel facilitând semnificativ deplasarea cu scaunul cu rotile.

A Residence Pipera:Persoane cu dizabilități senzoriale

În evaluare
Nu știm dacă ascensoarele beneficiază de instrucțiuni acustice

Nu este clar dacă ascensoarele din A Residence Pipera sunt dotate cu sisteme fonice de instructaj.

Nu știm dacă lifturile au butoane cu Braille

Nu avem informații de la A Residence Pipera privind butoanele ascensoarelor.

Trecerile de pietoni nu sunt semnalizate fonic

Din nefericire, trecerile de pietoni din A Residence Pipera nu sunt semnalizate acustic, fapt pentru care sunt periculoase pentru persoanele care au probleme cu vederea.

Stații de încărcare EV lângă A Residence Pipera

În evaluare
Nu există stație de încărcare în ansamblu
Stații de încărcare în apropiere

În drumul tău spre casă vei întâlni următoarele stații de încărcare:

Brand Distanță Locuri 100-150kWh Locuri 50-100kWh Locuri 30-50kWh Locuri 5-30kWh
CIVITRONIC S.R.L. la 1 km - - - 4 locuri
Renovatio e-charge la 2 km - - - 1 locuri
Renovatio e-charge la 4 km - 2 locuri - 1 locuri

Stații de încărcare EV private

În evaluare
Nu este clar dacă există branșament la curent trifazic

Nu știm dacă vilele din A Residence Pipera sunt racordate la curent trifazic, te rugăm să revii pentru a găsi această informație.

Nu avem date despre circuitele din acest ansamblu

Nu putem spune clar dacă circuitele vilelor din A Residence Pipera au o linie dedicată pentru consumatorii mari.

Nu știm dacă există locuri de parcare în curți

Car-port-ul permite încărcarea mașinii în propria curte. Nu știm clar dacă vilele din A Residence Pipera au car-port sau orice altă formă de parcare interioară.

A Residence Pipera:Tratamente și hrană

Ai un pet-shop foarte aproape

Animalul tău nu va rămâne niciodată fără mâncare dacă locuiești în A Residence Pipera pentru că ai un pet-shop la doar câteva minute de casa ta.

Veterinarul este chiar lângă casă

Dacă animalul tău necesită tratament medical constant, află că foarte aproape de A Residence Pipera există un cabinet veterinar la care poți apela.

Cabinetul veterinar oferă și servicii de cosmetică pentru animale

Este normal să ai grijă de aspectul animalului tău de companie, iar pentru asta ai nevoie de servicii specializate. Este bine să știi că la cabinetul veterinar din A Residence Pipera ai, în ofertă, cosmetică canină.

A Residence Pipera:Plimbare

Poți plimba liniștit câinele prin orice parc

În A Residence Pipera ai voie să te plimbi cu câinele prin parc și chiar să îl lași liber dacă nu sunt copii. În afară de parcuri, nu ai unde să plimbi câinele, nefiind amenajate alte spații speciale.

Ai pădurea aproape!

Ai un câine activ care are nevoie să alerge liber în fiecare zi? A Residence Pipera este ideal pentru tine deoarece vei găsi atât o pădure, cât și o poiană în apropierea ansamblului. Acolo vei putea lăsa câinele să se bucure de libertate fără să deranjeze pe nimeni!

Găsești un lac în apropiere, însă nu este amenajat.

Dacă și câinele tău se bucură când găsește un loc unde se poate scălda, atunci alege A Residence Pipera deoarece aproape de acest ansamblu vei găsi un lac neamenajat, unde blănosul se poate scălda liniștit fără să deranjeze pe nimeni.

44,489751841624 26,113017481754

Harta A Residence Pipera

Click pe buton pentru a vedea unde se află A Residence Pipera

Despre Pipera

Zona Pipera este o adevărată inimă economică pentru București, aici regăsindu-se foarte multe clădiri de birouri în care lucrează zeci de mii de angajați. Pipera se află la o distanță de 8 km de piața Unirii și datorită faptului că a devenit un adevărat Hub pentru firmele din IT și pentru diverse corporații, s-a extins semnificativ, în ultimii ani construindu-se numeroase cartiere rezidențiale.

Deși localitatea beneficiază de o rețea de apă curentă și canalizare, destul de puține locuințe noi sunt racordate la acestea. Totuși, localnicii de aici au acces rapid către centru prin intermediul metrului și beneficiază de grădinițe, școli, cabinete medicale și majoritatea celorlalte utilități necesare.

Viața de zi cu zi în Pipera

Pipera Plaza este unul dintre punctele de interes construite recent. Locuitorii zonei se pot bucura și de alte obiective cel puțin la fel de atractive, care îi ajută să obțină o doză mai mare de confort.

Magazine în Pipera
 • Mega Image
 • Pipera Plaza
 • Băneasa Shopping City
Învățământ în Pipera
 • Școala Questfield
 • Școala Olga Gudynn
 • Mark Twain International School
Recreere în Pipera
 • Grădina Zoologică Bucureşti
 • Parcul Regele Mihai I
 • Muzeul Satului Dimitrie Gusti
Transport public în Pipera
 • Stația de metrou Pipera
 • Liniile de autobuz 135, 301, 343
 • Stație de taxi Șoseaua Pipera

Rata criminalității în Pipera

Administrativ, Pipera, face parte din zona de acoperire a Sector 2 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 250 de infracțiuni, semnificativ mai multe decât media de 178 de infracțiuni din celelalte sectoare. Cu toate acestea, trebuie luat în calcul și faptul că ansamblul A Residence Pipera este departe de ariile cu o cotă infracțională ridicată, deci riscul ca această zonă să fie periculoasă pentru tine și familia ta este scăzut.

Rata criminalității în Sector 2
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Pipera

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în A Residence Pipera, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Pipera. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Pipera. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Faptul că se află într-o zonă cu densitate relativ scăzută, în care predomină blocurile cu maxim 6 etaje, A Residence Pipera se bucură de trafic lejer indiferent de oră.

Pentru un mediu mai curat și mai sănătos pentru toți, cel mai bine este să folosești, pentru deplasări, metroul. Locuitorii din A Residence Pipera au acces la o stație de metrou chiar lângă casă pentru linia/liniile M2.

Deși nu scapi în totalitate de problemele din trafic, STB-ul este o alternativă mai bună decât mașina personală. Aproape de A Residence Pipera există cel puțin o stație de autobuz cu acces la linia/liniile 135301343 .

Cei care au copii mici vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată grădiniță, care se află la câteva minute de condus de A Residence Pipera, ceea ce va aglomera traficul. Având în vedere că nu există niciun supermarket în ansamblu, cei care vor avea nevoie de cumpărături vor fi nevoiți să ia mașina pentru a ajunge la cel mai apropiat magazin, ceea ce va duce la aglomerarea traficului.

Deoarece este înconjurat de străzi mari și late, traficul din A Residence Pipera se menține fluent chiar și la orele de vârf. Evită Strada Campul Pipera și nu vei avea niciodată întârzieri din cauza aglomerației.

Amplasarea în zona mediană a capitalei, face A Residence Pipera un ansamblu bun pentru familii și persoanele care nu sunt nevoie să ajungă des în zona centrală ci preferă un cartier mai liniștit. Conexiunea cu metroul se face în mod direct, existând o stație de metrou pentru linia/liniile M2 în apropierea ansamblului. În ceea ce privește autobuzul, există o stație STB foarte aproape de A Residence Pipera, la care ajung liniile 135301343.

Fiind poziționat în zona de nord a capitalei, A Residence Pipera beneficiază de acces ușor către aeroportul Henri Coandă (OTP).

Faptul că ansamblul A Residence Pipera este amplasat în nordul capitalei, oferă acces rapid rezidenților către Autostrada 3 (București - Ploiești), ceea ce îl face ideal pentru cei care se deplasează adesea către Transilvania prin Valea Prahovei.

Cartierul Pipera face parte din sectorul 2 și este poziționat în zona de nord a capitalei. Față de celelalte cartiere din zone aflate în nordul Bucureștiului, chiriile din cartierul Pipera tind să fie cu aproximativ 4procente mai mici pentru garsoniere sau apartamente și cu 1procente mai mici pentru case.

Valorile medii ale chiriilor din cartierul Pipera, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 400 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu două camere: 505 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu trei camere: 755 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu patru camere: 880 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; vile duplex: 880 Euro pe lună, cu 2 procente mai mici decât media zonei; vile individuale: 1100 Euro pe lună, cu 3 procente mai mici decât media zonei.

Actualizăm datele din această secțiune iar în scurt timp, aici vei găsi inclusiv informații istorice despre tendințele prețurilor imobiliarelor din Pipera sub forma unui grafic similar cu cel de mai jos. Acest grafic se va actualiza zilnic pentru ca informațiile oferite să fie cât mai relevante. Graficul va ilustra evoluția prețurilor în Pipera atât pentru vânzări, cât și pentru închirieri și va putea fi segmentat în funcție de tipul de imobil dorit.

Tendința prețurilor la imobiliare în Pipera
Imagine demonstrativă care ilustrează cum vor fi prezentate tendințele prețurilor din imobiliare

În curs de evaluare

Momentan nu avem date suficiente pentru a face o analiză a prețurilor din A Residence Pipera față de cele din București - Nord.

Prețurile din această zonă cresc în mod susținut

Fiind amplasat în nordul capitalei, o zonă din ce în ce mai râvnită de corporatiști, în special cei de nivel senior, A Residence Pipera se bucură de o creștere constantă a prețului, creștere care adesea depășește media orașului.

Moderat

În comparație cu alte ansambluri, A Residence Pipera este căutat de mai puțin de 100 de utilizatori pe lună, ceea ce ne determină să constatăm că acest ansamblu nu este foarte popular fie pentru că este nou pe piață, fie pentru că dezvoltatorul nu a investit destul în branding. În ambele cazuri, A Residence Pipera rămâne o investiție riscantă.

Clientelă fluctuantă: tineri

Acest ansamblu se pretează în special tinerilor, de aceea cei care investesc în A Residence Pipera se pot aștepta la chiriași instabili, care își schimbă frecvent domiciliul sau, în cazuri foarte grave, ajung chiar să deterioreze mobilierul.

Recomandăm 2 camere sau studio pentru investiție, dacă există

A Residence Pipera va atrăgea un public mixt, format atât din tineri, cât și din persoane care caută unități relativ ușor de întreținut, de aceea recomandăm investitorilor să se orienteze pe apartamentele cu două camere sau studio-uri dacă există în oferta dezvoltatorului. În cazul în care ansamblul are disponibile doar case, atunci vilele de tip duplex s-ar putea să fie mai potrivite datorită prețului care tine să fie mai mic decât la cele individuale.

Rate direct la dezvoltator

Dezvoltatorul A Residence Pipera oferă beneficiarilor un sistem de rate cu plata direct la dezvoltator, ceea ce facilitează achiziția fără a fi nevoie de credit bancar. Mai multe informații poți obține la biroul de vânzări.

Reduceri la plata cash

Cei care pot plăti cash vor primi de la dezvoltatorul A Residence Pipera un discount negociabil. Această facilitate este ideală pentru investitorii cu rezerve mari deoarece aceștia vor obține reduceri considerabile față de prețul de listă.

Nu știm dacă se poate plăti în criptomonede

Încă nu am aflat dacă este posibilă plata direct în criptomonede pentru locuințele din A Residence Pipera.

Cât costă o locuință în A Residence Pipera?

Momentan colectăm, de la A Residence Pipera, datele necesare pentru a răspunde la această întrebare. Te rugăm să revii pentru a vedea prețurile actualizate.

Unde se află A Residence Pipera și cum se poate ajunge?

Ansamblul rezidențial A Residence Pipera este situat în cartierul Pipera din nordul capitalei. Pentru a ajunge la A Residence Pipera depinzi de mașina personală deoarece nu există niciun mijloc de transport în comun aproape.

Cum este traficul din zona A Residence Pipera?

Traficul din jurul A Residence Pipera este liber pe tot parcursul zilei deci nu vei avea parte de ambuteiaje și aglomerație. Singura arteră care se mai aglomerează din când în când este Strada Campul Pipera.

Ce facilități oferă A Residence Pipera locuitorilor săi?

Locuitorii din A Residence Pipera au acces la următoarele facilități: școală publică (în apropiere), școală privată (în apropiere), grădiniță (în apropiere), supermarket (în apropiere), mall (în apropiere).

Descoperă
Vezi ce alte opțiuni ai răsfoind catalogul nostru - cel mai mare site de locuințe noi din România